עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by idani1983,

אני מעוניין לקנות רסיבר חדש לאחר שהרסיבר שלי הלך לעולמו אני מעוניין להשקיע עד 1500 ש"ח וחשוב שיהיה לו כניסה אופטית ! כרגע יש לי תצורה של 5.1 רמקולים ככה שאני מעדיף 5.1 אבל אם אפשר למצוא משהו סביר המחיר הזה עם 6.1 או 7.1 יותר טוב. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  2. היי, אני לא מבין כלום בתחום של כרטיסי טלויזיה. רציתי לשאול אם אני קונה כרטיס טלויזיה יש אפשרויות לקלוט את השידורים הדיגיטלים ישירות מהחיבור בקיר, או שצריך לעבור דרך הממיר קודם ואז מה שרואים בממיר רואים במחשב? תודה, אור.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אז ככה, לפני שקניתי ת'כרטיס הייתי שומע דרך כרטיס OB, ודווקא הייתי מסופק. הייתה לי בעיה שלא שומעים סאונד בישומים מסוימים (לא משנה כמה דרייברים החלפתי) אז החלטתי לקנות כרטיס קול פשוט. קניתי את הסאונד בלאסטר ו...יש בעיה קטנה שמציקה לי, אומנם עכשיו שומעים סאונד בהכל, אבל הסאונד עצמו לא ממש טוב. הקולות של הזמרים בשיר נשמעים קצת חלשים ונבלעים יחסית למנגינה שבשיר וגם יש אפקט קטן של "אולם", ואני לא מצליח לסדר את זה דרך האקולייזר של הוינאמפ כמו שצריך... מה עושים? :s05:

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  4. שלום אנשים, כמו בכותרת מתלבט בין הדגמים הללו: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=5863 http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=1102&ProductID=14130&VariantID=14131 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32A3500&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=141&aff=Zap〈=he וסמסונג: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32A450P&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=152&aff=Zap〈=HE http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=996 - אם אצליח להשיג אותה במבצע או הנחה... השימושים: חיבור לממיר YES, בלי משחקים ובנתיים גם בלי DVD - נטו YES, לחדר שינה, מרחק של בערך 3 מטר קצת פחות. הקנייה מתוכננת להיום (הודיעו לי עכשיו), תודה לעוזרים, יוסי.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by amitush286,

חברה אהלן.. קניתי I POD וידאו והורדתי אליו פרק של חברים (עשיתי לו המרה ל I POD ב I TUNES ) רואים את הפרק מצויין אבל לא שומעים ... אין סאונד בכלל (בדקתי את האוזניות בקבצי MP3 הן עובדות מצויין... יש למישהו רעיון למה זה לא עובד לי או מה לא עשיתי נכון....???

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by אביה שרביט,

רציתי לשאול, כשאני מורידה סרט באימיול, והוא לא בפורמט אייטיונס (כי אין) אי אפשר לפתוח אותו עם האייטיונס, אז איך להעביר לאייפוד?

7. Started by barak19876,

שלום רציתי לדעת ממשהו ששמע את הרמקולים השקופים של Harman-Kardon 2.1, איך הסאוד שם? אני רוצה לקנות אותם (כנראה בדיוטיפרי ואני לא שמעתי אותם בשום מקום) כרגע יש לי בבית גם את הרמקולים של LOGITECH Z4 ואיתם שומעים מעולה (ממליץ מאוד) אבל האם ה Harman-Kardon יותר טובים משמעותית מה Z4? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by nazgull,

http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=394&vmenu=8 מישהו שמע על הדגם הנ"ל? ממליץ?

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. ???

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  10. ראיתי שיש כאן כמה אנשים שמבינים אז אם תוכלו לעזור אשמח מאד. אני מחפש אוזניות קשת עם מקרופון למשחקים עדיף כאלו שאפשר לפרק את המקרופון כשלא צריך אותו. התקציב שלי 200-300 ש"ח אבל יש לי גם גישה לארה"ב אז אם אפשר למצוא שם אזניות במחיר הזה זה גם הולך. עשיתי חיפוש קטן בפורום לפני זה וראיתי שממליצים על Sennheiser PC130 רציתי לדעת אם: 1. אפשר לפרק את המקרופון 2. מה זה Noise Canceling Microphone האם זה פוגע באיכות הקול 3. האם יש אוזניות יותר שוות בסביבות אותו מחיר?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by Peri228,

שלום לכולם! לאחרונה התחלתי להתעניין באפשרות של הזרמת אודיו בדירה, ונתקלתי בכמה וכמה מוצרים שלצערי כולם מכוונים לשוק High End יוקרתי במיוחד. אני מחפש אפשרות של הזרמת אודיו זולה יותר, ואשמח לעזרתכם. הדרישות שלי הן אפשרות הזרמה ממספר מקורות, למספר יציאות שונות. כלומר אפשרות לבחור מוזיקה שנמצאת בטלפון, לפטופ או בכל מקום אחר שמחובר לרשת (יש לי שרת מוזיקה עם כמה מאות אלבומים מגובים למשלם). מבחינת יציאות - אני מעוניין לחבר רמקולים בשלושה חדרים בבית, ורוצה להיות מסוגל לשדר את אותה מוזיקה בכל החדרים, או לחלופין לבחור מוזיקה שונה בכל חדר. השליטה צריכה להיות נוחה דרך סמארטפון או מחשב, אין צורך בשלט אחר. הדרך הכי זולה שמצאתי לעשות את זה היא באמצעות שימוש ב Apple Airport Express שעולה…

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  12. שלום ברשותי נגן IRIVER H10 שנקנה מארה"ב היתה תאונה בה החלפתתי את מטען הH10 במטען של פלאפון NOKIA וכך המכשיר גומר את הבטריה בשעה גם כשהמכשיר אינו פועל. ניסיתי להחליף בטריה אך זה לא עזר אז יש לי אפשרות אחרונה- לנסות ללכת על האחריות, השאלה אם הם (IRIVER AMERICA) יתנו לי להחליפו.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by bluemail,

הן צריכות להיות מותאמות לסלולרי (כלומר בעלות 'שן כחולה' ) אבל השימוש שלה זה למוזיקה מהמחשב או נגן . אם יש המלצות חוץ ממה שארשום אשמח לשמוע . 2 ששמתי לב בזאפ הם : http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=465175 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 ותודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by uribank,

ברשותי מחשב חדש , ברצוני לחבר מערכת של רמקולים 5.1 איך אני יכול לדעת אם המחשב שלי תומך בזה? איזה חיבורים אמורים להיות במחשב? ואפילו יותר טפשי מזה , איך לבדוק איזה לוח אם ( הכרטיס קול הוא built in אשמח לתגובה מלומדת תודה [br]פורסם בתאריך: 31.12.2006 בשעה 19:54:21 ברשותי לוח אם ASUS p5Gz-mx

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  15. שלום לכל חברי הפורום ושבת שלום! היתי שמח לקבל המלצה לאוזניות איכותיות שיתאימו לMP3 שלי בזמן הריצה! מקסימום מחיר עד 400 שח.הקודמות שלי היו ריפרנס 220 של JBL היתי מאד מרוצה מהם עד שהם הפסיקו לעבוד :-( תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מה ההבדל בין הנגן למינידיסק? האם ניתן להקליט ממש מכל מכשיר למינידיסק כלומר: מתוך מערכת סטיראו/טלויזיה/מחשב/מקור חיצוני למיני-דיסק ? האם לכל המינידיסקים ניתן להקליט שיר כקובץ MP3? האם יש הבדל משמעותי בין הדגמים השונים? ומה הכי מומלץ? בכלל, מה עדיף מינידיסק או נגן MP3? תודה

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by Or ei,

שני חברים שלי מחפשים רמקולים ורסיבר (אחד רמקולים אחד רסיבר) כל אחד מהם מוכן להוציא 2000 שקל על הפריט אז אני צריך המלצה לרסיבר לקולנוע ביתי עם DD וDTS (כרגע יש לו אחד של סוני רק עם פרו לוג'יק) ו2 רמקולים קדמיים איכותיים תודה

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  18. Started by ogi123,

שלום ! לפני כשנתים וחצי קניתי את הפלזמה עד לפני כמה ימים ראו מצויין פתאום התמונה נהיית פעם גדולה פעם רגילה כאילו עשו זום כזה נגיד רואים ערוץ 2 אז הסמל של הערוץ רואים רק חלק ממנו עכשיו השאלה אם מישהו נתקל בתופעה כזו?ואם כן מהו הגורם? בעיה בטלויזיה או בעיה בממיר ,כבלים היו אצלי טכנאים של הוט והם טוענים שהבעיה בפלזמה עכשיו זה לא מופיע בכל הערוצים זה מופיע בערוץ 2 הרבה ערוץ 10 ערוץ 11 ויש ערוצים שזה לא קורה למשל ערוצי הסרטים עכשיו אם אני מחבר דיוידי זה לא קורה וכנ"ל את המחשב תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  19. רעיון שאבא שלי חשב עליו ומתכנן לבצע, האם שווה? מדובר על לקנות מחשב נייד יד שנייה בסביבות ה1000+ שקל שניתן לדפדף דרכו בתיקיות מוסיקה ובתוכו עשרות הג'יגות של הקבצים והוא יחובר לרסיבר וכך ינגן. מהם היתרונות והחסרונות של דבר זה? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי כרגע אוזניות שהזמנתי מעלי אקספרס, Bluedio T6S שבסה״כ עבדו בסדר. הבעיה היא שבחיבור למחשב (בלוטוס) יש רק שמע, המחשב מזהה שיש מיקרופון אבל כשאני מגדיר אותו ככניסת שמע הוא לא עובד. אני מחפש אוזניות אלחוטיות שיעשו את העבודה. כאלה עם ANC, שיהיה OvearEar נוחות ושיהיו אלחוטיות. יש חיה כזאת? אין לי בעיה להוציא עד אזור ה800 ש״ח פלוס מינוס. תודה מראש

21. Started by DARK-SPIRIT,

בתמונה יש לי אפשרות לבחור סיומת לסרט, אני רוצה שהאיכות שלו תיהיה כמה שיותר טובה... בקיצור השאלה היא איזה מהן תיתן לי איכות תמונה יותר טובה? תודה אנשים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  22. Started by MacGyver,

בביקורת שאייסברייק נתן יש משהו שדי הפחיד אותי.....(הביקורת) כתוב שם: אל פי מה שמובן מכאן....אין אפשרות לחבר אוזניות שהם לא של קריאייטיב ישירות למכשיר ללא השלט?!!!!!??!?!?!?!?!? HELP?HELP?א אני ממש מעוניין לקנות את המכשיר.....מה עושים!!!!!!????????? איתן

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by Or ei,

התקנתי משחק dungeon kepper 2 ברוסית! אחרי שיצאתי מהמשחק כל השירים מהווינאמפ נשמעים עם הד ככה כל הצלילים יש איזה דרך לבטל אותו ?

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  24. ביקורת על קופסת אנדרואיד סינית זולה: X96Q Pro+ is a black matte plastic box containing H728 chipset from a company I don’t often get to review – Allwinner. X96Q Pro+ is rectangular, but not square. The power button button is located in the back, on the right. X96Q Pro+ does not have external antennas but uses internal ones. It includes a Micro-SD/TF Card slot, with support for high capacity Micro-SD memory cards (I have tested it successfully with a 200GB such card). The box also contains a bluetooth remote, a small user manual, the power adapter, and a HDMI 2.0 cable. לביקורת המלאה לחצו על הלינק: Review | X96Q Pro+ 8K Allwinner H728 Android 14 X96 TV Box

25. Started by miki_9,

אני מחפש סאב וופר למחשב שיאפשר לי שליטה על-5 רמקולים (5.1) מחיר בין-500 ל-700 שקל (אפשרות לחריגה קלה) עדיפות לצבע שחור

• 2 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.