אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
המערכת פועלת אצלי מצויין ועושה אחלה רעש ... אבל אני רוצה יותררררררר !! הדיקודר מקבל מוזיקה באינפוט של DIGITAL OPTICAL ומערכת הסראונד היא ProLogic II ... ואני שומע רעש חזק רק מהרמקול של הסנטר ! מתקרבים ושומעים בקושי רעש משאר ארבעת הרמקולים .... מה צריך לעשות ?! כדי שאני ישמע שירים בווינאמפ חזק מכל הכיוונים נ.ב. אפשר לשמוע סראונד ברמקולים כי ה DOLBY DIGITAL טוב ..
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא כול כך מבין בכרטיסי קול בגלל זה אני מבקש את עצתכם בנושא זה . אני מחפש כרטיס שיתן לי סאונד איכותי .. ברמה של audigy 2 zs ויותר הצעות יתקבלו בברכה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה רמקולים וכרטיס כל ואני מתחיל קצת לחקור את הנושא, אז אם מישהו יוכל בבקשה להסביר לי מה המושגים הללו אומרים ואם יוכל שיוסיף מושגים משלעצמו. המושגים : WAT - RMS - KHZ או משהו כזה bit - satalite speakers sub WaveOut DirectSound EAX ועוד כמה שאני אוסיף. ולפי מה קובעים את האיכות של הרמקולים\כ. קול ? (אני מדבר על הנתונים שעל הנייר ולא לפי השמיעה שזה די ברור) *רעיון, אולי האדמינים יעשו את התראד הזה\או יעשו חדש דביק ויוסיפו מושגים בהדרגה ככה תהיה לנו פה ספריה קטנה ואיכותית ואנשים לא ישאלו את אותן השאלות שוב ושוב...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול ברגע של בלבול וטשטוש הזמנתי טלוויזית FUJICOM FJ4201W 42" full HD. היתרון הוא המחיר - 5000 במקום ~7300 בזאפ. השאלה אם מישהו יכול להעיד עליה/ או להפנות לreview או להגיד דברים כמו "fujicom is crap". :-\ בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם קצת ישן: INTEL D-850 EMV2 ואני רוצה לרכוש כרטיס קול שתהיה לו יציאה דיגיטלית - (אופטי או קואקס) שיתחבר לרסיבר ושכל ששת הרמקולים ישארו מחוברים לרסיבר. אודה למי שימליץ על כרטיס.
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
ברשותי APEX 811 המחובר לטלוויזיה 21 אינץ' תוצרת טושיבה. ברצוני להשקיע סכום מכובד (340 ש"ח) בכבלים MONSTER component video. הכבלים הנ"ל מפורסמים בזכות איכות תמונה המאד גבוהה שהם מספקים. האם אני אראה הבדל משמעותי למרות שברשותי טלוויזיה קטנה ומכשיר DVD זול? הערה: עכשיו אני משתמש ביציאת בננה. אני מבקש תגובות רציניות מאנשים שבאמת מבינים בתחום.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , מישהו מכיר את המוצרים הנ"ל http://www.measy.com.cn/product/showproduct41_en.htm http://www.measy.com.cn/product/showproduct36_en.htm מישהו יודע כמה המוצרים האלה טובים ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה יעלה לי לייבא אייפוד מחו"ל יענו נגיד אני יזמין מהאתר של אפל באנגלית כמה יעלה לי כולל המכס והכל? המכשיר עצמו הוא 5*7 ס"מ ועולה 250 דולר
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות להביא מחול.. ללא מכס ומשלוח. עד 50$ רק לא אוזניות כפתור, הם לא נוחות לריצות בטירוף.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן רכשתי איפוד ורציתי להחליף אוזניות יש ברשותי אוזניות AKG 24P רציתי להתקדם למשהו יותר טוב,כי הAKG לא מחזיקים מעמד בEQ שונים של האיפוד,קראתי על שניהם ביקורות ושניהם טובים,אבל ל550 יש התנגדות 64 מול 32 האייפוד יסחוב אותם בלי מגבר?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם זה מקטין את חייו של הרמקול הפטנט הזה,והאם זה מופיע גם בכול הרמקולים למחשב ולא יעדתי.??? תודה על שיתוף הפעולה.!
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לדעתי השלט LCD של ה M3 היה הדבר הגאוני ביותר במכשיר... מי צריך להוציא את המכשיר מהכיס רק בשביל ה U/I. פשוט גאוני... חסרונו ב X5 צורם - צורם מאוד. מישהו יודע איך/כיצד ניתן להשיג את השלט בלבד? בלי האמצעי הזה אני די נוטה לכיוון ה M3 למרות שכסף הוא כמעט ולא פונקציה (בשביל המכשיר + שלט אני מוכן לזרוק 2500 ש"ח) ואני מעדיף לקנות מכשיר שלא אוטו-טו מפסיק היצור שלו.
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, על איזה אוזניות כפתור ב200 שקל אתם ממליצים.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, נדפקה לי היציאת HDMI של ה-PS3 כשפגע ברק ליד הבית בסערה שהיתה והקפיץ את החשמל... ממה שקראתי, זו בעיה נפוצה, והקומפוננט ממשיך לפעול למרות זאת (המכשיר עצמו פועל, חיברתי בבננות לטלוויזיה ישנה ויש תמונה). הבעיה היא שבמסך הנוכחי שלי יש רק כניסת HDMI, ולפי מה שהבנתי בגלל שקומפוננט אנלוגי וHDMI דיגיטלי אני אצטרך ממיר ביניהם שיעלה יותר מכבל רגיל. אז כמה שאלות: א. יהיו הבדלים באיכות? רוב המשחקים רצים על 720P, אז זו הרזולוציה שבה אני אשתמש. ב. ממה נובעים פערי המחירים של הממירים? ג. יש פיתרון אחר? ד. איפה אפשר לקנות ממיר טוב בארץ במחיר סביר? או שאולי כדאי להזמין בחו"ל ולחכות למשלוח שיגיע? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו בכותרת אני קונה Z5500 אבל באיזה חנות עדיפה לקנות באיזור מרכז וחנות אמינה בתודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגיע אלי האייפוד פוטו 30 ג'יגה, עכשיו חיברתי אותו למחשב והיה רשום לא לנתק את הכבל.. כיביתי את המחשב והוצאתי את הכבל לאחר שההודעה של הלא לנתק נעלמה. עכשיו שמדליקים את המכשיר יש את התפוח של אפל ואז אחריו מופיע אייקון של תיקיה עם סימן קריאה.. והמכשיר נכבה. מה עושים ? שאני מחבר אותו לחשמל בקיר, אז הוא לא אומר לי כלום שהוא נטען או משהו אחר אבל אם מחברים אותו למחשב עם הUSB הוא שוב אומר תהודעה של הלא לנתק ואי אפשר לעשות עם המכשיר כלום. אז מה עושים ?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס CREATIVE LIVE 5.1 כרטיס ישן(אבל שומעים בו מעולה).....האם כדאי לחבר את את הרמקולים בחיבור קוקסיאלי (לא איכותי RCA)?האם האיכות יותר גבוהה משל אנלוגי 3 זוגות כבלים ?....... עוד שאלה קטנה- מה זה EAX ומה זה נותן .?(האם זה קידוד או שיטת שידור או סתם אפקט למשחקים וכו'?) תודה מראש לכל המשיבים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה לכרטיס PVR זול מKSP אשדוד[br]פורסם בתאריך: 12.07.2009 בשעה 12:09:53 up
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
איך הרמקולים האלה: http://www.microlab.cn/product/speakers/2.1%20series/M960.htm לשימוש של סרטים,משחקים ומוזיקה... הכל מהכל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתרגש... סאונד נקי כל כך וחזק סאונד עם עוצמה ולא חנוק כמו ברסיבר מגבר מדהים בשביל 1200 שקל תמונות מחר
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל לא...? : תודה לעוזרים!! 8)
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רסיבר מה אתם על הsherwood הזה ואם זאת חברה טובה תודה מראש צריך תגובה מהר אם אפשר !
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מתה אחת היציאות כי היתקצר החוט של הרמקול בטעות. שלחתי אותה לתיקון והמעבדה לא הצליחה לתקן משום שהחלק התקול לא נמצא בהישגם יותר. שאלתי לפחות מה החלק שהם לא מצליחים להשיג ונאמר לי STK. איפה ניתן להשיג STK? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שאלה מטומטמת, אבל אני לא מצליח למצוא לה תשובה. יש לי Sennheiser CX 3.0, והחלק שנכנס לתוך האוזן נפל. מצאתי תחליף באמזון: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B010FUGYEK/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 עם המשלוח זה עולה כמו האוזניות, אז זה לא שווה. השאלה היא - איך בכלל קוראים לדבר הזה בעברית, בשביל שאוכל לחפש אותו בארץ? איפה אפשר אולי לקנות? KSP ו-IVORY אמרו שאין להם...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-