עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם קשה לי לומר אם המצב שאני מתאר הוא בעייתי או חריג, כי ההיכרות שלי עם אוזניות באופן כללי מועטה מאוד. ברשותי ה headset הבא, מחובר ישירות למחשב ללא כל אמצעי הגברה. לפי השמיעה שלי, כאשר אני מגביר או מנמיך את הווליום, מושפעת רק העוצמה של טווחי mid ו high, אבל עוצמת הבאס והפרטים בטונים הנמוכים לא משתנה כלל. כשאני מגביר את הווליום לרמות גבוהות יחסית (נאמר 3/4 מהעוצמה המלאה והלאה), אפשר לשמוע בבירור שאין לבאס שום נוכחות כלל, וכל מה ששומעים הוא צלילים בטווחי mid\high בעוצמה גבוהה מאוד (למרות שלא יהיה מצב שאצטרך להגביר את הווליום לעוצמה מקסימלית, הוא גבוה מדי ובלתי ניתן להאזנה). יש לציין שבאופן כללי הבאס בהחלט מספק, אבל מאחר ועוצמתו קבועה נוצר מצב שהנוכחות שלו גבוהה מדי ב…

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  2. אני מחפש רמקולים למוזיקה בווליום רגיל בחדר, לא מסיבות ולא עניינים.. אני גם לא שומע מה ההבדל בין מערכת של אלפיין לבין DRAGON FIRE של 50 שקל שיש לי באוטו אז זה בסדר.. כרגע יש לי SBS 2.1 של קריאטיב, אבל נשרף לי הסאב.. האמת, יש לי בארון עוד 2 רמקולים של SBS, ככה שיש לי 4 רמקולים עובדים מצויין אבל ללא סאב, אז האפשרות היא או לקנות 2.1 חדשים לגמרי ולשכוח מהכל, או לקנות לרמקולים היתומים שלי סאב 4.1 כלשהו (מוכרים דברים כאלה ? ) ולחבר את כולם. אם לקנות חדש, איזה ? לוג'יטק, קריאטיב.. ? אם לקנות סאב בלבד לרמקולים למחשב שכן יש לי (נראה לי שזה יהיה עדיף לא ?) מאיפה משיגים כזה, כמה זה אמור לעלות (ברמה של הסאב המקורי) והאם אפשר לאתלר ממערכת ישנה ? תודה רבה מראש !

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  3. אני מחפש כרטיס קול של חברה מוכרת אני ממש לא מבין בעיניין הבנתי שה E-MU0404 טוב. המטרה להגביר Beyer DT770 וכרטיס קול טוב גם להקלטות. הוא חייב להיות לפחות 5.1 ערוצים ולתמוך בפורמטים של HD. וסוג של הגברה למצות את הפוטנציאל מהאוזניות אני לא קונה עוד דרגה של משהו זה אוזניות לכרטיס קול ללוח. תודה לעוזרים למרות שאף אחד כבר לא עונה לי. על הדרך עם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין ה DT770 80ohm ל250ohm אני אודה לו.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by Double-U,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים רגילים יחסית עד 100 ש"ח מהחנויות IQPC, KSP, וIVORY חחח. עדיף שיהיה כניסת אוזניות מהרמקולים. ואלה הרמקולים שהיו לי מקודם אז אני מחפש משהו כזה. http://img81.imageshack.us/img81/915/multimediaspeakersystemix7.jpg תודה

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by jitz,

היי, אני אשמח לקבל המלצה על אוזניות (חוטיות) איכותיות, בעיקר לשימוש ביתי. הדרישות שלי הן - איכות סאונד, אוזניות קשת גדולות (שמכסות את כל האוזן) - עם עדיפות לכך שכל אוזניה תשב על "ציר" משלה, ושיהיה נוח לשבת איתן לאורך זמן. מבחינת מחיר - אני מחפש משהו שלא יעלה יותר מ$85 בארה"ב (שם אקנה אותן). אני לא ממש מבין בתחום, אז אשמח לקבל הכוונה לשמות של דגמים - ומשם אני כבר אחפור לבד בreviews תודה מראש, דודי.

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by rafip77,

שלום, האם במסכי טלויזיות LCD 32" 40" סוג הפאנלים הם כמו במסכי מחשב ? (כמו TN, PVA,וכד' ?) אם לא, אז איך מסווגים אותם מה סוג הפאנלים שלהם ? לדוגמא מה יש ב-SONY BRAVIA 32" P3000 ? תודה.

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  7. שלום, הרכבתי לי מחשב HTPC עם לוח אם P5Q-EM עם צ'יפ סט G45. התקנתי את הדרייברים, אפשרתי כל מה שצריך בביוס אבל בחיבור מיציאת HDMI לטלוויזיה אין לי סאונד. אין גם סאונד ביציאה האנלוגית כאשר אני משמש ב HDMI. הסאונד היחיד שאני מקבל הוא כאשר אני משתשמש ביציאת ה-RGB למוניטור שלי וחיבור סאונד דרך היציאות האנלוגיות. מישהו נתקל בבעיה כזאת כאן? תודה,

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by Samsum,

אז ככה כשאני שם אוזניות אז אני מרגיש את זה יותר. כל מה שאני אמור לשמוע בצד שמאל אני שומע הצד ימין וההפך. זה כשאני מחבר את זה מהחיבור הקידמי. וכשאני מחבר את זה מהחיבור האחורי אני שומע רק בצד אחד ובצד השני לא שומע כלום. אז האפשרות היחידה שלי היא החיבור הקדמי אבל אני שומע שם הפוך. וזה לא בעיה של האוזניות כי זה עם כמה אזניות וגם עם הרמקולים. יש איזו אפשרות לחליף כיוונים של הקול אעם איזו תוכנה או משהו? ד"א הכרטיס קול שלי מובנה על ה לוח אם [GIGABYTE GA-VM900M] תודה מראש. :]

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by danielzy,

שלום, יש לי G51 עם לוח GIGABYTE EX38, ויש לי רעש לבן מציק בכל מה שהוא לא : סרטים, משחקים, שירי MP3, סרטונים באינטרנט ב HD. משמע יש לי רעש לבן מציק בסירטוני יוטיוב, כשווינדווס עולה, וכו' פיתרון ?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  10. Started by liav25,

שלום אני עוד מעט קונה מחשב חדש, ורציתי לדעת כיצד אוכל להקליט שידורים מהממיר של הוט למחשב ולשמור אותם, ואשמח לפרטים כמו כמה ישקול פרק בן 30 דק' או באיזה פורמט ישמר הוידאו. אם אצטרך לחומרה מסוימת אשמח לפרטים ספציפים והמלצות (כמובן שלא יהיה יקר מדי) ואם אצטרך תוכנות אשמח גם כן להמלצות 8) 8) 8)

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  11. האם היא שווה את הכסף? 4250 כולל אחריות של ח.י 3 שנים VIP התקנה ומשלוח האם יש טלויזיה יותר טובה במחיר? מה היא תומכת ביציאת הUSB? מוציא לא יותר מהסכום על LCD תעזרו בבקשה

12. Started by Track,

אני מחפש כרטיס טלויזיה שייתן לי להקליט HOT בHD. שמתי לב לזה - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16815116030 מישהו יכול להמליץ כן/לא/משהו אחר? EDIT: מצאתי גם את זה - http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16815100049

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  13. היי. יש לי טלויזיה ישנה עם חיבור RCA. מהמחשב הנייד שלי יש יציאת חיבור של HDMI וVGA. אני רוצה לחבר את הטליזיה למחשב הנייד כדי שתשמש לי כמסך לצפיית סרטים. מאיפה הכי זול וכדאי לקנות חיבור, ואיזה? (RCA TO HDMI או RCA TO VGA)?

14. Started by e-r-a-n,

ערב טוב לכולם, לאחרונה אני מוצא את עצמי רץ הרבה עם נגן מוזיקה ואני ממש סובל מהחוטים שרצים עלי עבור האוזניות. קצת התקשיתי לברר, והאמת שתמיד טובה חוו"ד של בעל נסיון, מה מומלץ כרגע בשוק. בגדול, אני מחפש קומפקטי. משהו קטן, in-ear או משהו בסגנון - בהחלט לא הכיוון של אוזניה שמכסה את כל האוזן כמו קערה. פי'צר שיכול "לבוא בטוב" יהיה רמקול, כדי שאם אחבר אותם לטלפון, אוכל גם לקבל שיחות אם יש משהו דחוף. אשמח להמלצה או שתיים, ולדעת מה טווח המחירים עלי לצפות. אני לא מחפש להוציא פה הון עתק, אלא על משהו שיעשה את העבודה טוב וזהו. אפשרי גם להזמין מחו"ל, אם זול יותר. (אם ידוע לכם על מקום שאכן זול בצורה שמשתלם להזמין ממנו - אשמח להכוונה מדויקת יותר) תודה מראש, ערן.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by AmitDanan,

שלום אני מעוניין לרכוש DVD ביתי, ראיתי DVD שתומך ב biu-ray והוא נורא יקר, מה זה אומר בכלל blu-ray? איזה יתרונות יש לו על DVD רגיל?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by itamsh,

שלום אני מעוניין לקנות אוזניות באמזון,חשוב לי שהקניה תהיה משתלמת אילו חברות ודגמים מומלצים? בינתיים בדקתי שם Shure Se210 שעולות בארץ-800 ושם 350! ואת הSe115 שיותר מתאים לתקציבי. חברות אחרות שבדקתי(Sennheiser ו-etymotic) לא היו בהפרש כ"כ משמעותי (אז אין טעם לקנותם בחו"ל-אין אחריות ויותר מסובך לקנות), הבעיה היא שהתחום תדרים בסנהייזר מתאים הרבה יותר(נמוך מ22 הרץ) מבShure,אבל הם הרבה פחות משתלמים לקנייה בחו"ל, למשל אם משווים את הSe 210 של שור (25Hz – 18.5kHz) לie 6 של סנהייזר(10 – 18000 Hz) (בארץ מחירם די זהה ובאמזון הם בהבדל שקרוב ל50$!),האם יש משהו אם תחום תדרים נמוך מ22 אבל יותר משלם?והאם זה באמת הבדל משמעותי? האם אני בכלל צודק בכך שאני מחפש אוזניות עם תחום תדרים מתחת…

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  17. Started by darkrule88,

אני קניתי בראקודה ואני לא ממש מרוצה מהם במיוחד אחרי שראיתי את ה SIBERIA וה 5HV2 אני שוקל להחליף אותן ואני מתלבט מה כדאי ? וגם הברקודה עושות לי הרבה בעיות 5HV2 בלי USB או SIBERIA V2 USB אני מתכוונן בעיקר למשחקים תודה

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  18. שלום, ברשותי שני רמקולים וברצוני לקנות מגבר בסכום של עד 2000 ש"ח. אני מעוניין שיכיל מספר חיבורים שחשובים לי ואשמח את עצתכם בנושא מה חשוב ומה פחות. אני צריך שהמגבר יוכל להתחבר לרסיבר ישן מדגם harman kardon HK 3400. המגבר צריך לאפשר חיבור לרמקולים 5.1/7.1 למקרה של שדרוג עתידי. אני מעוניין שיתמוך במירב החיבורים החדשים כדי שיאפשר במידת הצורך חיבור עתידי למערכת מתקדמת יותר. אשמח לשמוע עצות והצעות. בברכה, עומר

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by kacha,

שלום לכולם, הודעה ראשונה שלי - שמח להיות פה. החלטתי להתפנק ולרכוש רמקולים מהסוג המצוין לעיל Microlab X16. אני מרוצה סה"כ מהביצועים והסאונד. אבל הבאס לעיתים חזק מדי, גם כשאני מנמיך את הבאס ל 6-! איך אני יכול להוריד את העוצמה של הבאסים דרך המחשב ? האם יש עוד דרכים להנמיך את הבאסים בהתאם לרצוני ? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by Scorpion17,

אפשר המלצה למכשיר דיוידי לטלויזיה..

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  21. קניתי רמקולים חדשים של לוגיטק 5.1 ועכשיו אני שם לב שבכל פעם שמישהו בבית מכבה או מדליק את האור שומעים מן צליל כזה של ניתוק או משהו... נשמע כאילו יש קצר בחוטים משהו אבל הרמקולים בסדר גמור... אני מאמין שהתופעה הזאת מוכרת גם לכם, איך אפשר לפתור אותה אם בכלל? כי זה דיי מציק... ממה זה נגרם? רמקולים רגישים מידי? הארקה אולי? למרות שלא ניראה לי כי לא התחשמלתי מהמחשב שלי בזמן האחרון כשאני יחף

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by Reze,

שלום אני קונה כרטיס קול חדש בעןד חצי שעה אני לא יודע מה לקחת את ה XTREAMUSIC אן ה XTREAMGAMER בבקשה תענו לי יש הפרש של מאה שקל ביניהם הם יבואו עם LOGITECH 5400

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  23. שלום לכולם קניתי מחשש חדש והוא דודני אבל הכרטיס קול שעל הלוח איכזב בצורה שלא משתואה לשלושה פנים זה הSOUNDMAX שבא עם asus p5b deluxe הקיצר הוא לא ממש כרטיס מוצלח וראיתי שיש איתו בעיות שרוצים לעבוד עם 5.1 הקיצר אני רוצה להמלצה לכרטיס דודני שהיו לו יציאות SPDIF / coax חובה ושיהיה טוב ואמין ויעבוד לי בכל תוכנה עם כל הרמקולים תודה לעזורים

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  24. אנשים, אני מחפש את היבואן מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  25. בטעינה של הנגן X5 לא יהיו בעיות כאשר אני מטעין דרך הספק של המחשב או שפשוט עדיף שאני יעשה את זה דרך השקע וזהו?.. מה שאני מנסה לשאול זה האם נפילות מתח או הפסקות חשמל יכולות לגרום משהו לנגן?.

• 12 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.