אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב , אחרי ימים רבים של חרישה באינטרנט , קריאת ביקורות וכו' הגעתי להחלטה שהנגן שהכי מתאים לי זה המיקרו החדש של CREATIVE . ההתלבטות שלי היתה בעיקר עם ה IRIVER H-10 אבל בעקבות זה שהוא היה יקר ב 300 שקל מהקריאטיב החלטתי לוותר עליו. אבל מה , היום אני נכנס לאתר שממנו אני רוצה לקנות ומה אני רואה ? המחיר של ה H-10 ירד ל 1600 שקל !! http://pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh10&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 עכשיו הוא עולה בדיוק כמו הקריאטיב ואני באמת אבל באמת לא יודע איזה לקחת מבין השניים. בחלק מהמקרים אומרים שאין על IRIVER והדגם הזה מעולה ועדיף על המיקרו ZEN וחלק אחר אומר שעדיף המיקרו. מה שאתה תגידו יכריע את הכף מבחינתי. מי מבין השניים אתם הייתם לוקחים ? קחו בחשבון שהדב…
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מחפש רמקולים 2.1 כולל מגבר פנימי שחתחברו למחשב נייד עד 1200 ש"ח שיהיו איכותיים למטרות מוסיקה בלבד
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2500 לרמקולים , ואני רוצה מערכת מפציצה לחדר שהשימושים שלה הם רק מוזיקה , בעיקר טרנסים ושחורה ואם אתם יכולים להמליץ לי על מערכת, ואם לדוגמא יש מערכת נגיד ב1000 שאוכלת כל מערכת אחרת מעניין אותי אם זה יהיה אפשרי וחכם לקנות אותה מערכת פעמיים בשביל כפול עוצמה (אני יודע שזה מפגר לאללה אבל זה מעניין אותי כי בעיה של כסף אין ואני רוצה משהו שבאמת יפגיז לי את החדר) ועוד שאלה זה לגבי סאב של אוטו קודם כל אחד שמתאים לתקציב ושמעתי שצריך גם מגבר ורסיבר אז המלצות ועצות כל שהן יתקבלו בברכה .. ואם אפשר לחבר אותו לרמקולים הנוכחיים ( harman kardon soundsticks 1.2 ) או שאני צריך לקנות רמקולים חדשים תודה (:
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי Audigy 2 כבר כמעט שנה, ורק אתמול שמתי לב שכאשר שמים את הרמקולים על העוצמה הגבוהה ביותר, אז יש רחש חלש שע"מ לשמוע אותו יש צורך לקרב את האוזן למרחק של 2 ס"מ מהרמקול. האם זה טבעי ? פשוט מוזר לי שגליתי את זה רק אחרי שנה :-X לא זכרתי דבר כזה בעבר
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אחרי שקניתי את האוזניות GRADO SR-60 שמתי לב עד כמה שאיכות הקול מלאה ברעשים, לא איכותית בכלל. המליצו לי כאן בפורום לא מזמן על כרטיס קול Audigy 2 Value Creative, והתכוונתי לקנות אותו אבל בסוף לא התאפשר לי כי המחיר יקר מדי. בכל מקרה, אני לא יכול לסבול את איכות הקול במחשב עם הכרטיס ALC650 המובנה על לוח האם (NF7 ABIT), אז מצאתי את האפשרויות האלה בזאפ: אני ארגיש בשיפור באיכות הקול (מוסיקה וכו') עם אחד מהכרטיסים האלה לעומת הכרטיס הנוכחי שיש לי? איזה הכי מומלץ מביניהם?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
כרגע יש לי בחדר זוג רמקולים jbl lx55 עם רסיבר של קנווד בערך באותו גיל כמו של הרמקולים האלה (הם יוצרו בין 89ל 92 ) חשבתי אולי לקנות רסיבר חדש ולהוסיף עוד זוג רמקולים אחוריים וסנטר או מצד שני לקנות את הz-5500 שכנראה זה יצא יותר זול מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום אוקיי אז פתחתי את הדיון בפורום אודיו זה מכיוון שאני בטוח שהבעיה היא לא בלוח אם שלי . אז כמו שכתוב בכותרת : לוח אם של אינטל. DP965LT . יש תמיכה ב5.1 . פרטים כאן יש לי רסיבר של KENWOOD . 5 רמקולים + סאב מחוברים אליו. לא בחיבור דיגיטלי, אלא בחיבור "הישן" (לא יודע איך זה נקרא.. כבל עם נחושת [אני משער לעצמי] ) . משחקים, מוזיקה, סרטים - בהכל שומעים מחמשת הרמקולים+סאב. אבל כאשר אני מסמן במשחק כלשהוא את האפשרות WDM 5.1 לדוגמה, אז אני שומע בכל הרמקולים, אבל באחוריים לדוגמא אני שומע ממש ממש חלש (שאי אפשר להבחין בצליל אלא אם מצמידים אוזן לרמקול) ובסנטר כנ"ל. אם אני מבטל את האפשרות של ה5.1 , אני שומע בכל הרמקולים, אותו דבר, את אותם הצלילים ללא "ניתוב" של הצלילים . ה…
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה. אני מעוניין לרכוש נגן אמפי 3 למוזיקה בלבד, כלומר אני לא רוצה תמונות או ודיאו או כל פיצ'ר אחר שלא קשור. אני מעוניין בנגן בעל נפח של 4 ג'יגה...של חברה עם שם ומחיר הוגן. אם תוכלו להמליץ לי על נגנים לפי הכתוב אני אשמח מאד. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מעוניין בהם בעיקר לשימוש מהנגן שלי. אני שומע בעיקר רוק (בעיקר עדין) פופ קצת RB וישראלי
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
תקשיבו אני רוצה לקנות מ Ksp (ירושלים) אוזניות עם מיקרופון בשביל תוכנה ללמידת שפות, האוזניות צריכות להיות ברמה סבירה,שיחזיק הרבה זמן ומחברה טובה (Sennheiser / logitech / microsoft) עכשיו התקציב הוא כמה שיותר נמוך אבל שיעמוד בדרישות שכתבתי... תודה. עריכה: בתכלס הדבר הכי חשוב הוא שהמיקרופון יהיה טוב וזה ישמע טוב ושאני לא אצטרך לצרוח כדי שיקלוט אותי...
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום כולם, יש בידי אוזניות Numark HF125, שכבר די ישנות ומרופטות. אוזניות אלו שירתו אותי נאמנה תקופה די ארוכה, ועברו מספר תיקונים עד כה, ובזמן האחרון ניתן לישמוע כי הן גוססות לאיטן. מלבד העובדה שאוזניות אלו כבר ישנות, הם כבר לא מספקות את הצרכים שלי, שכמובן השתנו מאז גיל 13 (משחקי מחשב, מוזיקה וכו'). אז החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג, ואמרתי לעצמי "בוא בינתיים נלך על הציוד ההקפי". כבר קניתי מסך (את מי שמעניין אותו גם לדעת איזה, אז LG L1970HR), והגעתי לאוזניות. עכשיו, הצרכים העיקריים שלי כמו שכבר אמרתי הם מוזיקה (Rock - Heavy Metal ומה שביניהם) ומשחקים (הרי מהו משחק בלי כל הסאונד שמסביבו? סתם הרבה תמונות שמשתנות בקצב מהיר לפי בחירתך P= ). אז כמו שציינתי בכותרת, גג התקציב שלי הוא …
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לי לנגן אוזניות IN-EAR בטווח מחיר של 100-200, חשוב שיהיו כמה שיותר מדויקות אבל גם ווליום גבוה... ויש לי שאלה: האם לאוזניות סיליקון יש גם צליל יותר טוב או שרק חוסמות יותר טוב את הקולות מבחוץ?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול עם מינימום 5.1 ערוצים שהוא Low Profile. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
ההורים שלי יצאו לפני חצי שעה אז מנצל את הזדמנות לשמוע טרנסים בווליום רצחני, אז קלטו מה קרה מרוב שהבאס פוצץ תרמקול אחד הרמקולים של הAIWA פשוט טס מהמקום ועף למטה אני עדיין בהלם מתנשף כמו מטורף מזל שאין נזקים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות התקלקל לי הלוח אם(ASUS P4P800)והוא הוחלף לאותו דגם במסגרת האחריות עכשיו חיברתי את ה-Rio Carbon כדי להעתיק עליו כמה שירים, המחשב זיהה אותו מיד והראה לי את הכונן הנשלף בחרתי שיר כלשהו והעתקתי, פתאום קופצת לי הודעה-אישור איבוד זרם מידע, וכתוב איזה משהו מוזר יש לציין שזאת פעם ראשונה שזה קורה לי, ועם הלוח הקודם אף פעם לא ראיתי הודעה כזאת, הכל היה חלק לגמרי בהעתקה אל המכשיר וממנו צירפתי תמונה של ההודעה: למישהו יש מושג מה זה בכלל? ואם כן איך אפשר לסדר את הדבר המציק הזה זה קורה עם כל קובץ שאני מנסה להעתיק אליו
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות טלוויזיה לחדר בתקציב של בערך 2,000 ש"ח כנראה שזו תהיה LCD 32 אינץ' מישהו יכול לעזור לי למצוא משהו טוב? במחיר הזה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
התחדשתי באוזניות dt990 בגירסת ה-250 אום של בייר ויש לי כמה שאלות. א.לאוזניות לוקח כמה ימים להיפתח נכון?הם נשמעות עכשיו קצת פחות טוב מבחנות. ב.אני מחפש מגבר ואני מתלבט אם לפנות לאסף שיבנה לי מגבר אקווה ולסיים את כל הסיפור בארץ עם אחריות ל-5 שנים ובלי כאבי ראש של מכס,עיקובים,חוסר באחריות(???),או להזמין מגבר מח"ול ששם ההיתרון שיש הרבה יותר אופציות. איך האמינות בהזמנת מכשירים מח"ול??יש אחריות על מגברי אוזניות שבאים תקולים מחו"ל?? ג.איזה מגבר יותר יתאים לאוזניות darkvoice 336i או האקווה??
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי מה שרציתי - שומעים צלילים שלא שמעו בac'97 שומעים מעולה נקי, אוורירי. רמקולים : Creative Inspire 5.1 T5900 אבל אני משחק בדריברים והכל ומוצא שהSampling Rate הוא 44100. אז הורדתי את הדריבר של asio לwinamp, התקנתי אותו. הדרך היחידה להעלות את זה היא לעשות upsampling, זה יעזור לי? ד.א שימוש בדריבר asio לא מאפשר לי השמעה ב5.1 , מישהו יודע למה (דרך הwinamp).
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
האם יש עידכון עברית שמחסל חד וחלק את הצורך להמיר את השמות (להפוך את השמות) בעזרת תוכנה? ( יש לציין כי אני לא מעוניין ברוקבוקס ) יש לי מעודכן עכשיו במכשיר את 1.29 קוריאני. אם אין - אשמח לקבל תוכנה שהופכת את השמות. אימייל: yair@tsarfaty.be תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי למצוא בפורום ובאתר עצות לגבי שידורי תלת מימד והתייעצויות אך לא מצאתי תשובה ודאית. רציתי לדעת משהו מאוד חשוב מאחר ואני מתכנן לרכוש טלויזיית LG 42LW450 3D. המפרט של הטלויזיה הוא סביר ומעלה והביקורות מהללות את התמורה ביחס למחיר (היא עולה 3690 ש"ח מחיר הכי זול בזאפ). העניין הוא כזה. אני עובד בחנות מחשבים וגאג'טים באיזור המרכז וממה שאני יודע כניסת HDMI 1.3 לא תומכת בשידורי תלת מימד בFULL HD. העניין הוא שהטלויזיה עצמה היא FULL HD LED והיציאות HDMI בה הן 1.3.... רציתי לדעת אם אני אשדר ממקור USB (יש לה סטרימר מובנה) האם יש סיכוי שסרטי 3D בFULL HD לא יעלו כלל על הטלויזיה. ואם אני אחבר מקור חיצוני עם כבל HDMI 1.3, האם אני גם לא אוכל להנות מ3D בFULL HD? העניין הזה…
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אשמח מאד לקבל סקירה טכנית של מסך LCD ושל מסך פלזמה ומה ההבדל ביניהם. בכלל חושבת שחבל שאין ביקורת ממצה על הנושא באתר. ביקורת מקצועית כמו על ה-IRIVER תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
GPT 2.1 400 וואט 2 רמקולים מעץ וסאב חדשים ב-150 ש"ח. מה דעתכם על המחיר שווה? ובקשר לרמקולים והסאב עצמם, הם שווים משהו בכלל? הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה, יצירת מוזיקה ולשמיעה בווליום גבוהה. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם האוזניות הבאות נראות לכם מקוריות? http://cgi.ebay.com/New-Sennheiser-CX500-CX-500-Black-Headphones-Earphones_W0QQitemZ220389583015QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item220389583015&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1171%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50#ShippingPayment
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
http://xoxide.com/za51suulgahe.html למישהו יש ניסיון...? רוצה לקנות..?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-