אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ניסתי להתקין דריוורים שוב אפילו עשיתי פורמט (בגלל בעיות אחרות גם) אבל זה שוב חזר , מצד ימין שומעים הרבה יותר גבוה מהצד שמאל של הרמקולים , מה שמוזר זה שכשני מוציא טיפה את הכבל של הרמקול מהכרטיס קול הוויליום הגבוה עובר לצד השני אבל אני לא מצליח להגיע לאיזון בין שניהם יש לי מערכת רמקולים של creative 4.1 ועכשיו שומעים רק מצד ימין גם מאחורה וגם מקדימה אני לא יודע בדיוק איפה הבעיה אם היא ברמקולים או בכרטיס קול או אולי בדריוורים או איזה תוכנה שמשבשת אותם בקיצור , למישהו יש רעיונות לבעיה ? למישהו קרה משהו דומה ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי את האוזניות, החלטתי לקרוא ולחקור קצת בעניין האוזניות ובין היתר קראתי דעות של אנשים שקנו אותם, בדיי הרבה מהדעות היה כתוב שאחרי ברייק-אין איכותי הן נשמעות לגמרי אחרת. למען האמר משמיעה ראשונית שמתי לב שבווליום גבוהה הממברנות מרעישות.. (יכול להיות שזה חלק מהעניין) אז אני אודה לכם אם תעזרו לי ותוכלו להגיד לי איך עושים ברייק-אין איכותי ומשובח כדי לשבח את הצליל... בתודה ניר
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה למחשב סוף סוף עם הכבל הזה: http://ultrapro.co.il/products/107312 ומתאם HDMI TO DVI פשוט שרכשתי עכשיו כאשר אני מריץ HD, גם 1080 וגם 720, ה- CUDA אכן פועל, אבל יש לי "נפילות" של הסיגנל מידי פעם (ולא מעט) התמונה נעלמת לכמה שניות והוא מחפש סיגנל ואז חוזר מה יכולה להיות הבעיה? הגדרות? כבל? מתאם? מאיפה להתחיל
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ראיתי כרגע את הסרט לא יכול בלי והיו בו שני טראקים ממש טובים. הראשון כשניקול באה ואומרת שהיא חמה והשני בסוף הסרט כשמופיעות הכתוביות. מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
המחשב משמש בעיקר למשחקים וצפיה בסרטים... אני לא מבין כל כך במחירים של רמקולים אז עם אפשר משהו בטווח ה300 שקל עם קצת הסבר ומאיפה כדאי לקנות?
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מדובר על הרמקולים החדשים שמחליפים את ה-ATP3 של אלטק. לא מצאתי אותם בשום אתר, מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם? תודה
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את כרטיס הקול שלי (creative 24live!). חשבתי אולי ללכת לכיוון AUDIGY. האם כדאי ושווה לקחת כרטיס כזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=4909 המחיר מטורף זה ידוע לי (אם יש ביותר זול יהיה מעולה). אני שומע מוזיקה כל הזמן,סרטים ומשחקים. התקציב האמת אני מעדיף כמה שפחות-אחרי הכול ....... מה נותן הפאנל הזה ששמים בקידמת המחשב? ואם יש הצעות לכרטיסים אחרים במחירים נמוכים יותר (עדיף) זה יהיה מצויין. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטאריו Panasonic SA-AK410 בחדר שעלתה בזמנו (לפני שנה) משהו כמו 1700 שקל, היא דיי בסדר אני אין איכות כמו במערכת רמקולים ורסיבר.. השאלה שלי היא האם כדאי לי למכור אותה במשו כמו 1500 שקל ולקנות במקומה רסיבר ורמקולים 5.1? אם כן, כמה אצרך להוסיף?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://nordic.iriver.se/products.php?p=19 יש וידאו? *עריכה* אבל תסתכלו בתפריט הראשי (בתמונה) יש שם בירוק בצד ימין וידאו
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות לא אודיופיליות למשחקים בטווח של ~250 חשבתי על שתי אלה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=7864 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=4415 מה ההבדל בניהם חוץ מהמיקרופון ??? אם אין אז אני יקנה את האלה אם המיקרופון. או שהאם יש לכם משו אחר מומלץ בטווח המחיר הזה ? תודה מראש ותענו כמה שיותר מהר למה אני קונה היום תודה !! עריכה: עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה של HD SoundMax (לוח M2N-E) אני צריך לקנות גם כרטיס קול ?? ועוד שאלה : שאני מדבר אם חברים בסקייפ הם לא שומעים אותי טוב וניסיתי מלההההההההההההה מיקרופונים ותמיד שומעים אותו דבר יש מצב זה קשור לדריבר ??? כילו אם המיקרופו…
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך readon 3650 שתומך HDMI. אני מחבר טלויזיה 32 אינצ' עם מתאם HDMI-DVI וכבל. עד עכשיו הכל עבד חלק, אבל פתאום מופיע רק הרקע של השולחן עבודה וזהו. אני משתמש בדרייברים הכי עדכניים ומנהל את המסכים דרך התוכנה catalyst control center. אני מצליח שרק במסך אחד יופיע הכל אבל לא בשניהם במקביל. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אומנם לא ציפיתי ליותר מידי מה-DVD הזה בגלל שקיבלתי אותו חינם אבל יש דברים שמטריפים אותי ! לדוגמא: צרבתי דיסק MP3 הכנסתי את הדיסק ורשום לי על המסך של הטלויזיה LOAD... הכל טוב ויפה ואז פתאום מופיעה לי הודעה על המסך שנראית משהו כזה: PAGE 01/01 OT++ ה--OT הזה נמצא בצוך מין ריבוע כזה, ועל הצג של הדי וי די עדיין מופיע LOAD. אם מישהו חושב על משהו שעלול לגרום לבעיה הזאת שינסה לעזור לי כי אני פשוט חייב לפתור אותה.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מסוג ASUS IC-7 G עם כרטיס קול מובנה מסוג Realtek AC 97 כמו כן ברשותי מגבר מסוג Marantz SR4400 חיברתי את המחשב עם סיב אופטי לרייסבר הבעיה היא שהרייסבר מזהה את המחשב כסטריאו ולא כסראונד משהוא יודע כיצד לפתור את הבעיה הזו?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, דודה שלי מגיעה מאוסטריה (אני מניח שהמחירים שם כמו בשאר אירופה בערך) ורציתי לדעת אם אפשר לקנות נגן MP3 טוב עם ג'יגה זיכרון (יספיק ל-250 שירים בערך לא?) ואוזניות (אם צריך) ב- 800 ש"ח לשניהם. הדבר הכי חשוב לי ב-mp3 הוא איכות הסאונד. לא חשובה לי היכולת לראות תמונות והיכולת להקלטה. אני רוצה שהוא יהיה נוח לדפדוף וליצור רשימות השמעה אם אפשר ושיהיו בו למשל אפשרות של shuffle. אני צריך גם אוזניות (אלא אם הנגן מגיע עם אוזניות). אני מעדיף שהם יהיו אוזניות כפתור ואם לא אז מתקפלות או משהו (יש הבדל גדול באיכות הסאונד של אוזניות כפתור ואוזניות רגילות באותו מחיר?). אני שומע בעיקר רוק אם זה משנה (Aerosmith, Guns and Roses וכל מיני..) וגם קצת טופאק,דרה וסנופ דוג... זה בעיקר. אני יודע …
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי סאב אקטיבי שיש לו מגבר ל עוד 4 רמקולים (סט כזה) שמחובר למחשב , אתמול אני מדליק את הרמקולים אני שומע רק טראבל הסאב לא עבד . הגברתי את הסאב שבאקולייזרים במחשב-כלום . נתקתי הכל רק הסאב מחובר - בסוף הווליום שומעים באס חלש חלש . פתחתי מקודם את התיבה, אני רואה הסאב מולחם בסדר , הוא נראה חדש הזזתי את הממברנה הוא זז בסדר גמור . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני מחפש נגן MP3 וWMA בנפח של1GB . חשוב שיהיה רדיו (לא באוזניות) ושתהיה אפשרות הקלטה. ושתהיה לו איכות שמע טובה(שלא תהיה איכות "בסדר") ואשמח לקבל המלצות מאנשיים שיש להם כבר את הנגן שעונה לדרישות... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בדקתי אפשרויות להביא לארץ נגן אייפוד צבעוני 30 ג'יגה מחנות אפל בחו"ל. יוצא לי דרך mustop מחיר של 1800 פלוס מינוס שזה 800 פחות מהמחיר בארץ. גם שלחתי לידע אימייל על מנת לבדוק האם הם מכירים באחריות שאני מקבל עם המכשיר (המקרה והוא נקנה באפל, אין לי מושג בקשר לחנויות אחרות) והם מכירים בה(שמתי לב שאנשים שואלים בקשר לזה אז כנראה זה יעזור קצת). השאלה שלי היא: עדכון בעברית לאייפוד. אני ראיתי שיש אחד, אבל איך זה הולך מבחינת עדכונים רשמיים שיוצאים ע"י אפל? כל פעם שיוצא עדכון של אפל מישהו עובד על העדכון ומוסיף לו עברית? או שאני נתקע עם עדכון ישן לכל החיים? והאם זה משפיע על האחריות כי לפי מה שהבנתי זה כן...
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות איכותיות שהם מכסים את כל האוזן וזה יהיה בשביל לשמוע בmp3 ולשמוע סרטים ומשחקים במחשב עד 300 שח
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אז ככה... היה לי כרטיס משהו עזה, 5.1 אנלוגי... לפניו היה לי לייב ואליו... לא משנה קיבלתי את ה5700, וניסיתי להרכיב, לא שמעתי כלום (חיברתי ל דיגיטל אווט) היום קניתי כרטיס לייב 5.1 דיגיטל, וחיברתי אליו את הרמקולים (לחיבור הכתום, הדיגטילי) אבל אני לא שומע כלום!!! חיברתי לרמקולים דיסקמן, אנלגוי, שומעים יופי... אז הרמקולים עובדים... אבל איך אני יכול לאתר את הבעיה ? צריך הגדרה מיוחדת חוץ מהלוח בקרה של הסליידים (הרמקול הזה ליד השעון) לכוון שם שיצא לדיגטל? נדב
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
באתר של פיוניר לא מצאתי את הדגם 310S. באתרים בארץ לא ראיתי כמעט את 310K ובחנויות שהיה לא הצלחתי למצוא הבדלים בין המכשירים חוץ מהצבע. בכל זאת 310K יקר ב-100 ש"ח בזאפ (למרות שאין הרבה חנויות שמוכרות אותו אז אני לא יודע אם זה אומר משהו). יש אפשרות לקנות את 310K מתצוגה בהנחה של כמעט 40%. השאלה מה המצב של נגן DVD שהיה בתצוגה, ואם לא יתנו לי מכשיר שהוא בכלל מחודש...בכל מקרה נותנים גם על המכשיר מתצוגה 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי. מה דעתכם?כדאי? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אחרי החלפת מסך ה CRT שלי ל 226BW , הגיע הזמן להחליף את הרמקולים הג'נריים שלי למשהו נורמלי אני מחפש מערכת 2.1 בסביבת ה 200 ש"ח הציעו לי את ה 121i של Altec Lansing http://www.altecmm.com/product_details_intl.asp?pID=121i&country_code=bd®ion= מה אתם אומרים אליהם?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הבעיות לא מפסיקות להגיע.... בעייה מס' 1 - תמונה לא מלאה על המסך - הגדרות SCALING בATI פתרו את הנושא - תודה למי שעזר! בעייה מס' 2 - בעת מעבר מINPUT לווין ברסיבר לINPUT מחשב ברסיבר התמונה לא חוזרת או שלוקח לה דקה שתיים להופיע, ראיתי איפשהו שיכול להיות שזה קשור למשהו שנקרא HANDSHAKE או EDID ??? בקיצור אם למישהו יש פתרון אשמח לעזרה - תודה מראש! המערכת שלי היא : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R הכול מחובר דרך כבלי HDMI
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
התקציב הוא 1500-2000 מחנות [כי אני לוקח בתשלומים] אז ראיתי בזאפ את הרסיברים הבאים שנראה לי לא רעים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=36156 - harman kardon avr130 http://zap.co.il/model.asp?model_id=36686 - denon avr1705 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=20254 או אולי יש לכם המלצה אחרת לרסיבר במחיר הזה. חייב להיות מחנות כי אני צריך ב-3 או 4 תשלומים התקציב הוא 1500-2000 אבל רצוי יותר בכיוון ה-1500 אם אפשר מחנות מומלצת על ידכם...חנות שכבר קנו ממנה כדי שאני אהיה בראש שקט אני אשמח אפילו יותר.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת ק"ב עם רסיבר של onkyo 576 ואני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר. הבנתי שהחיבור הכי איכותי הוא dvi-hdmi אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על מספר כרטיס קול שיש להם את היציאה הזאת. האם Creative X-Fi Xtreme Audio הוא בעל יציאה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-