עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לקנות רמקולים אבל לא למחשב זה מערכת לקולנוע ביתי השאלה אם נגיד אני קונה אותו וכרטיס קול תומך 5.1 אני יוכל לחבר או שיהיו לי בעיות תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  2. איפה הכי משתלם לקנות את הכרטיס הזה? ברצוני לחבר אותו למערכת פשוטה של AIWA ובו זמנית למגבר אוזניות PA2V2 שמחובר ל GRADO SR80. האם הדבר אפשרי? תודה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by Shasoosh,

החלטתי להמליץ פה על משחק חדש (כן, אני יודע, זה פורום אודיו וקולנוע ביתי..) מומלץ מאוד לכל האודיופילים בפורום, למרות שכל אחד יכול להנות ממנו באותה מידה. המשחק פחות מכוון לקהילת הגיימרים ויותר לחובבי המוזיקה. אני לא ירחיב בהסברים, אבל בכמה מילים, שירים שאתה בוחר והנאה צרופה! לדוגמא: System of a Down - Chop Suey המשחק מתאים את הקצב של השיר שבחרת לתבניות של המשחק. המשחק עולה 10 דולר דרך סטים, אפשר לפני כן להוריד את הדמו ולחוות 4 שירים של משחק. אני חושב שהולכים לשמוע על הגימיק הזה עוד הרבה.. http://www.audio-surf.com/ (* כרגע האתר שלהם למטה - לדמו גשו ל - Steam)

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  4. אחרי קצת דחיות ועיכובים, החלטתי לקנות את ה-JBL ENOCTHER שנראה טוב, ומחירו סביר (כ-800 שקל). אשמח לשמוע את דעתכם לגבי כרטיס קול- האם צריך לקנות כרטיס קול? אם כן, איזה יוציא ממנו את המקסימום ? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  5. היי, אני משתמש ב MEIZU M6 כרגע עם האוזניות הרגילות שלו, אני רוצה שיפור..., וכמו כן עם ה HD והאוזניות שלו יותר לשימוש עסקי של דיבור בלבד.. לא יודע מה לקנות, חלק הציעו לי את ה JBL רפרנס האלו, וחלק את ה CX300. אני לא יודע מה כדאי כי שמעתי ש2 הדגמים האלו נוטים להתפרק אחרי שימוש לא ממושך בכלל! האם זה נכון? מה שווה לי לקנות במחיר שפוי? אני נוטה יותר למחיר של 200+- לא חושב שיש מה להשקיע ביותר מזה ... תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by RayZ,

יש לי רמקולים - Creative SBS 2.1 . עכשיו.. האיכות שלהם ממש טובה. אבל מה.. כדי לנצל את כל האיכות שיש להם,אני צריך להצמיד את הרמקולים לאוזניים כדי לשמוע דברים ולשמוע בהם כביכול את ה "צלילים הניסתרים" שמגניבים. למה שומעים את איכות ההשמעה האמיתית רק כשאני מצמיד את הרמקולים לאוזניים?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by sagime,

שלום, יש לי SOUNDBAR מהסוג המצוין למעלה. בחודשים האחרונים אחד השכנים מתחבר אליו ללא רשות דרך BT (לא יודעים מי מהשכנים כמובן) המכשיר משנת 2016 בערך ובעבר באמת היה ניתן להתחבר אליו באופן חופשי - ללא דרך להגדיר משהו סיסמא או להכניס למצב PAIRING לפני מספר שבועות ביצעתי עידכון קושחה לפני כחודש ומאז מכשיר חדש יכול להתחבר אליו (ללא סיסמא) רק כאשר הוא במוד BT - נבדק עם אייפון שהיה מחובר בעבר ל SOUNDBAR על אף האמור - מי שכבר התחבר למכשיר יכול להתחבר ללא בעיה גם כשהמכשיר לא במוד BT ויתרה מכך - זה גורם לניתוק שאר ה INPUTS ובגלל זה זה מפריע לנו למהלך הצפיה בטלוויזיה. כל ההוראות של סמסונג בדבר מחיקה של מכשירים קיימים מהצד של ה SOUNDBA…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by itelweb,

אוקיי.. אז לפני יומיים חזרתי לארץ אם ה zen touch שלי וכמובן בגלל שאני כל כך חכם ומאורגן איבדתי את הדיסק של ההתקנה, ובאתר של קריאייטיב מציעים רק עידכונים לדרייברים ולא את הדרייברים עצמם אז אם מישהו יודע\יכול לתת קישור לדרייבר עצמו אז בבקשה. השם המלא של המוצר הוא: Creative Zen Touch והמספר הסידורי(זה שעל גב המוצר) הוא: DAP-HDoo14 (או Dap-HD0014.... פונט דפוק.. אבל יותר נראה לי שזה הראשון) ואם מישהו ממש נחמד ויש לו את הדיסק או את הדרייבר ויהיה מוכן לשלוח לי אותו לאיי סי קיו או למסנג'ר אז: 240570067\itelweb@hotmail.com תודה מראש

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  9. הxperiaz3 compact שלי בדיוק חזר מתיקון, והחליפו לי את הכניסת שמע כי היו לי בעיות עם האוזניות שהכנסתי. תמיד חיברתי רק סנהייזר או מקוריות של סוני ועבד פיקס. קניתי אוזניות ספורט אין איר של jbl עם חשש קל וברגע שחיברתי הייתי צריך לשחק עם היציאה של האוזניה כדי לקבל צליל טוב.. וכל פעם שאני נוגע בשקע אני מקבל רעש באוזניות... באוזניות הקודמות שלי זה לא קרה. אני שואל בעצם אם זה יכול לדפוק לי את הכניסת שמע של הפלאפון או שזה בעיה ספציפית לאוזניות? לא רוצה עוד פעם להכניס אותו לתיקון על בעיות שמע... עדיף לא להשתמש באוזניות החדשות? תודה!

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by gal1,

יש לי רסיבר ישן sansui 6060 ואני צריך רמקולים בשבילו ב 1000 שקל בערך האיכות פחות חשובה לי יותר חשובה לי העוצמה תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by ben007,

שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס קול ב- 50+- דולר מארה"ב. הכרטיס מיועד לנגן מוזיקה נטו ( לא סרטים או משחקים ) משמע לא חשוב לי מספר ערוצים גבוה, אלה דרוש סטריאו ברמה כמה שיותר גבוהה. חשבתי על ה-M-Audio Revolution 5.1 , הוא אמנם עולה 70 דולר, אבל מצד שני לא ראיתי שום דבר אחר איכותי שמתקרב אליו מתחת למחיר הזה.. פתוח להצעות

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by DimaX,

היי! קיבלתי ממישהו רמקולים לאוטו במצב חד אפשר לומר... אני מתלבט אם כדאי להחליףאת הרמקולים האחוריים של הפולקסווגן בורה 2002 שלנו אבל אני לא ידוע אילו יותר טובים.. ואני גם לא יודע מה הדגם של הרמקולים שקיבלנו... אשמח אם תעזרו לי לזהות את הרמקולים ולהחליט אם כדאי או לא. תודה תמונות:

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  13. אאני מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים של : Sennheiser Sennheiser HD 201 Sennheiser HD 202 ‏Sennheiser EH 150‎ יש באמת הבדלים ביניהם? תודה מראש ה201 הכי זולים..145 ש"ח ה202 הכי יקרים 175 אני רוצה אוזניות בשביל המשחק AMERICAS ARMY ... אוזניות טובות מאוד עוזרות במשחק הזה בשביל לשמוע יותר טוב צעדים בשחק ולהבין איפה באים אויבים וכו'.. האם האוזניות הללו הן יותר מדי עבורי?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  14. Started by 114508534,

משהו פשוט שיקרא כתוביות דיוקס ויעשה את העבודה נאמנה ב מחיר של עד 300 ש"ח

15. Started by ashkenazone,

שלום לכולם. אחותי קנתה לאחרונה ESI Juli@ ואנחנו מפחדים מהכניסה האנלוגית. בסה"כ היא משתמשת בסיסית בקיובייס, רוצה לחבר מקלדת MIDI, גיטרה חשמלית/אקוסטית, מיקרופון ולשמוע מהמחשב במע' סטריאו. יש עם זה איזשהי בעייתיות? איך עושים את זה בדיוק - את כל החיבורים בין כולם?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by gtf,

התקציב 200-300 גג עדיף בסביבות ה200. ראיתי שיש מרכות של 2.1 ו5.1 מה זה אומר? תודה לכל העוזרים!

• 13 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by Omerole,

לפי הביקורת H-120 כן...זה גם ב3XX?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by yoram101,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב שלי, כדי לנצל את הרמקולים שלי כמו שצריך. הרמקולים שיש לי הם Logitech Z623 והתקציב שלי הוא עד 500 ש"ח. הכרטיס קול שיש לי כרגע הוא מובנה בלוח אם של Realtek ALC892.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by the king2006,

אני רוצה רמקולים איכותיים למוזיקה סרטים ומשחקים .... תודה

• 11 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by dovik,

יש מגבלה אחת וכמה דרישות,וצריך עוד עצה לגבי משהו.. המגבלה היא רוחב הטלויזיה עצמה. זה לא אמור לעלות על 80 ס"מ. הדרישות הן ככה: LED יכולת חיבור קל של דיסק און קי וראיית סרטים בפורמט AVI ו-MKV.זה מיועד לאדם מבוגר שלא מתיידד במיוחד עם מכשור. לחבר, לבחור סרט ולראות. זה אומר שגם צריך שיהיה קל להכניס את הדיסק און קי לתוך טלויזיה.משמע הכניסה צריכה להיות מקדימה. עכשיו,עצה. אני חושב לקנות טלויזיה עם עידן פלוס מובנה. השאלה היא,האם איכות השידורים טובה,והאם צריך לקנות עוד משהו בנוסף? אנטנה? האם בטלויזיות מודרניות האנטנות נכללות במפרט?.. או שמא עדיף לקנות ממיר בנפרד? (אגב,קניתי פעם אחת וויתרתי אחרי שהייתי צריך לקנות בנוסף עוד אנטנה,ולא היה לי כסף אז) נ.ב. על המחיר גם יש מגבלה. עד 2800…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  21. יש לי חיבור כזה מהלוח אם(asrock775dual-vsta ) אבל לא קיבלתי את החיבור הזה, להלן היציאה: http://www.tadara.com.au/images/ga-spdif-combo.jpg http://www.pclabs.gen.tr/reviews/mainboards/epox/8rga+/spdif.jpg http://tbn0.google.com/images?q=tbn:NtSrOEmwzq0Z8M:http://www.bjorn3d.com/Material/Images/382_SPDIF.JPG http://www.tomshardware.fr/images/cartemere/20030312/asus-spdif.jpg http://www.multimediamachines.nl/assets/thumb/asus_spdif-out_bracket.JPG http://www.tomshardware.fr/images/cartemere/20030312/asus-spdif.jpg נ.ב. כל מה שאני צריך מזה זה את היציאה האופטית שתתחבר לרסיבר ולרמקולים 5.1. עריכה: גיליתי שגם ללוחות של אסוס יש את זה אז הוספתי עוד כמה תמונות.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  22. שלום לכולם קניתי מחשש חדש והוא דודני אבל הכרטיס קול שעל הלוח איכזב בצורה שלא משתואה לשלושה פנים זה הSOUNDMAX שבא עם asus p5b deluxe הקיצר הוא לא ממש כרטיס מוצלח וראיתי שיש איתו בעיות שרוצים לעבוד עם 5.1 הקיצר אני רוצה להמלצה לכרטיס דודני שהיו לו יציאות SPDIF / coax חובה ושיהיה טוב ואמין ויעבוד לי בכל תוכנה עם כל הרמקולים תודה לעזורים

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  23. קניתי לאחי רסיבר JVC RX5062 ובניתי מערכת רמקולים, זאת אומרת תיבה שבניתי ורמקולים שהרכבתי. בכל אופן, הכנתי כבל דיגיטאלי, אבל משום מה המחשב או הרסיבר לא מקבל את האותות. אילו הגדרות אני צריך לעשות בכדי שזה יעבוד? זה פשוט לא עובד. -תודה.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by liho,

קניתי לפני חודש וחצי בערך את creative zen touch ואחרי חודש וחצי החלטתי לכתוב ביקורת...... :- קודם כול זה המכשיר: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10274 ביקורת: המכשיר שקיבלתי הוא הדגם של 20 ג'גה,המכשיר הגיע בארזיה יפה (הרחבה בהמשך).המכשיר נראה יותר גדול מאשר שהוא באמת והוא די נוח לשימוש למרות שיש קטנים ממנו ויש גדולים ממנו. האיכות של המכשיר מדהימה ועלה על הרבה מכשירים שאני מכיר ,משך הבטריות שלו על השמעה רצופה עומד על 24 שעות שזה המון שכך רוב המכשירים לא עוברים את ה-16 שעות .האוזניות שמגיעות עם המכשיר בינוניות ולא מאפשרות להגיע לאיכות של המכשיר. המכשיר לא תומך בעברית (ואפילו אין את האותיות הפוך)!!!!!!!!!!!!!! ש…

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  25. בהנחה שהנגן הוא נגן אמריקאי כלומר: אין USO2GO אין מטען חיצוני אין תמיכה בווידאו ( ודברתי על הנגן האמריקאי אז אל תגידו לי לעדכן עם Firmwere ארופאי ) בקיצור אני לא רואה שום יתרון? יכול להיות ש Iriver יפסיקו לתמוך ב H300 ויעברו רק ל H10 ?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים