אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ככה...יש לי כרגע את Logitech X-530 אבל לאחר הקנייה שמתי לב שאני לא באמת צריך תצורת 5.1 אלא מסתפק ב1.2. עכשיו אני מתלבט אם לקנות רמקולים 2.1 איכותיים במקום הX-530 (אותם אני מוכר). אני חושב בעיקר על הATP3 של אלטק אבל שמתי שישנם גם הרמקולים Logitech X-230 באותו מחיר של הATP3 והשאלה שלי היא האם אלה אותם הרמקולים שלי יש (חלק מהX-530) ואם כן - האם הם באותה הרמה של הATP3 (שכן אם הם באותה רמה אני כבר אשאר איתם וארוויח שני רמקולים אחוריים וסנטר 8) ). מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, יש למישהו מושג מה התצורה המינימלית שבעזרתה ניתן לנגן DIVX ללא הפרעות? האם פנטיום 1 133MHZ יספיק לצורך כך?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
1. Logitech Z-2300 THX-Certified 2.1 Speaker System with Subwoofer LOGITECH : Z-2300 PC Speakers .2 מה ההבדל בינהם??. **חוץ מהמחיר (את זה אני יודע....) תודה מראש למגיבים!
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
היי ברשותי כרטיס מסך עם יציאת hdmi ואני מעוניין להשתמש בחיבור הזה כדי להעביר קול דיגיטלי לרסיבר. אין לי חיבור hdmi ברסיבר. האם קיים מתאם כלשהו המאפשר לחבר באמצעות כבל קואקסיאלי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל הצעות למערכת קולנוע ביתית בסביבות 2000 שקל לא צריך DVD כבר יש לי אחד תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן, ליום הולדתי הוריי הסכימו לקנות לי רמקולים איכותיים למחשב, בתנאי שאני אבחר אותם. לאחר מחקר מעמיק בין כל האתרים צמצמתי את האפשרויות ל2: Logitech Z2300 Harman-Kardon SoundSticks אשמח לכל המלצה (גם לרמקולים נוספים), חוות דעת, או טיעון מנומק
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים טובים למחשב תקציב עד של 200 ש"ח. תודה מראש- יוסלה
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל כבר אז אני מחפש רמקולים עדיף שיהיה 5.1 ושיהיו במחיר סביר בינתיים ראיתי רק את ה Genius SW-5.1Value 5 Channel Surround Sound Sys - מחירו כ 350-370 שקל הנה הנתונים שלו : http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=799854&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=127&aff=zap אבל מצד שני ראיתי שאם אני מוסיף לא הרבה אני יכול לקחת את Creative 5.1 Pc Works SBS LX520 E מחירו כ 500 שקל השאלה זה האם אני באמת אשמע את ההבדל ? אני משתמש במחשב בעיקר למוזיקה סרטים ומשחקים ... האם זה כזה משנה ?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום. האם ניתן להעביר ספריות MP3 שלמות ל- iPod Nano ולנגן אותם (בדיוק כמו הנגני פלאש הגנריים) או שחייב לעבור דרך הקידוד של iTunes (שלפחות ממה שראיתי במיני משנה לגמרי את שם הקובץ)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כנראה שמשכתי יותר מידי חזק בחיבור , כי עכשיו לא שומעים באוזן ימין, נראה לי שמשהו בבננה נדפק, יש מצב לחתוך את החיבור של הבננה ולארגן בננה חדשה ? כמה זה ייעלה לי אם זה אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים עוד קצת פחות משלוש שבועות לאוסטריה ויכול להיות גם גרמניה. איזה נגן הכי מומלץ ? הדרישות שלי הן: נפח בסביבות 5 ג'יגה, איכות טובה ושיהיה מספיק קטן וקל לשים בכיס. ה-iriver h10 הוא הכי טוב למה שאני מחפש? תקציב-200-250 דולר. אני רוצה גם לדעת האם המחירים שם יותר זולים מבארץ? בדיוטי פרי יותר זול? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני חדש עד חדש מאוד בעסק ויש לי כמה שאלות מהותיות ובעיקר הייתי רוצה שתחוו דעה. כיום אני משתמש בכל הרכיבים הכי זולים שיכולים להיות: זוג רמקולים שאולי במקרה הטוב עלה 20 שקל וכרטיס קול NVIDIA® nForce Audio מהאלה של ה- MOTHER BOARD. בתור אחד שחווית המוזיקה שיש לי כיום לא מספקת אותי בעליל והייתי רוצה להשקיע סכום נכבד בשביל לקבל חוויה שמתקרבת להיות טובה מאוד במה הייתם מציעים לי להשקיע? האם מספיק רק לקנות רמקולים חדשים או שצריך ורצוי גם כרטיס קול חדש? אה יש גם את העניין שאני רוצה להתחיל להכנס לעסק של הקלטה עצמית של חומרים שאני מנגן, האם במקרה הזה צריך חומרה אחרת בעליל? תודה רבה על התשובות.
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מקרן בשביל לראות טלוויזיה (סדרות, סרטים). יהיה בשימוש לא מאד תדיר (יודלק פעם בכמה ימים). יש לי הרבה אילוצים בסלון שבו אני רוצה להתקין אותו. בפרט אין לי מקום לתלות טלוויזיה בצורה נורמלית לכן אני רוצה מקרן. אני צריך למקם את המקרן בצד אחד של החדר והקיר עליו התמונה תוקרן בצד השני - המרחק בינהם (קיר לקיר) הוא 480 ס"מ. מצד שני גם על הקיר שהתמונה תוקרן עליו יש דברים מסביב ככה שאני מוגבל לתמונה של בערך 80 אינץ' (100x177 ס"מ) נגיד שאני מוריד מהמרחק 25 ס"מ בגלל עומק המקרן אני מקבל Throw ratio של 2.57. רוב המקרנים שאני רואה לא מתקרבים ליחס כזה.. אני גם לא רוצה לתלות את המקרן או מסך מהתקרה באמצע החדר. מה שכן חשבתי שאולי אפשרי זה לשים מסך על…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
האם זה בסדר לשים מערכת (PIONEER SX-P530) בחדר אמבטיה במקום גבוה ? אין סיכוי שזרם מיים יגיע לשם, אבל יש אדים וחום לפעמים.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אם אני ישים לחיבור של הרמקולים במחשב מפצל ויחבר אותו גם למערכת סטריאו וגם לרמקולים של מחשב זה יכול להעמיס על המחשב או לעשות נזק כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
היו לי די הרבה אוזניות רובן ג'נריות אבל הבנתי מאז ששוה להשקיע לא מעט לסאונד איכותי.. CX300/500 SHURE 201 AKG 321 SENHISSER PX100/200 ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע...היו ברשותי וכולן פגשו סוף דומה...הפלאגים הפסיקו להשמיע סאונד באחת האוזניות(לרב ימין) הפתוחות פשוט נישברו בכל מיני מקומות..עכשיו שור היו האחרונות שלי מאוד מרוצה ומאוד שמח שקניתי נידפקו לאחר תקופת האחריות לכן באג לא רוצים לתקן אומרים שאין מה לישלוח למעבדה מוצר שאין מה לתקן בו...מעצבן מאוד... עכשיו השאלה מה יותר עמיד פתוחות או פלאגים? לדעתי הבעיות שלי עם פלאגים הן שעוות אוזניים מקפיד מאוד על ניקיון של פעם בשבוע...(כל יום בשימוש בין 3-5 שעות) וקיפול הקבלים. לגבי הפתוחות כניראה שהן פשוט ניזרקו להן מעט ובלאי של החומר מ…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מה זה Hdmi ? מה זה אומר ? מתי יצא? ועוד דברים שקשורים לhdmi (אני רק יודע שזה משהו שקשור לטלויזיה)
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רדיו דיסק MP3 לאוטו על מה אתם ממליצים עד 800 שקל
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי סאבוופר של genelec 1091A ויש לי שם טבלה שרשום בה כך DB LEVEL 1 -2 2 -4 3 -6 4 -8 מה יותר חזק? 4 או 1? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום! אני צריך את עזרתכם בלחבר את המיקרופון לכרטיס קול שלי שהוא audigy 2 retail.. אני מחבר את המיקרופון כמו שצריך לכניסת הMIC, מגדיר את הrecording source על microphone אך המיקרופון מסרב לעבוד עם הכרטיס הזה!! :-[ לכרטיס מחוברת מערכת דיגיטלית דרך spdif ,בהגדרות של הדרייברים הכל מוגדר אצלי כspdif\digital output (ניסיתי להסיר את האפשרויות האילה, אך כלום לא עזר!! ניסיתי כבר הכל אני ממש מיואש!!! המיקרופון בסדר, פועל על מחשב אחר.. הsurround mixer שלי בגרסה 3.00.55.. ואני עובד על WINXP.. תודה מקרב לב על העזרה!!
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ניסתי להתקין דריוורים שוב אפילו עשיתי פורמט (בגלל בעיות אחרות גם) אבל זה שוב חזר , מצד ימין שומעים הרבה יותר גבוה מהצד שמאל של הרמקולים , מה שמוזר זה שכשני מוציא טיפה את הכבל של הרמקול מהכרטיס קול הוויליום הגבוה עובר לצד השני אבל אני לא מצליח להגיע לאיזון בין שניהם יש לי מערכת רמקולים של creative 4.1 ועכשיו שומעים רק מצד ימין גם מאחורה וגם מקדימה אני לא יודע בדיוק איפה הבעיה אם היא ברמקולים או בכרטיס קול או אולי בדריוורים או איזה תוכנה שמשבשת אותם בקיצור , למישהו יש רעיונות לבעיה ? למישהו קרה משהו דומה ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש והוא מגיע עם כרטיס מובנה (נדמה לי של אינטל). במחשב הקודם שלי היה לי כרטיס של creative, ואני שומע הרבה מוסיקה וקצת משחקים. האם כדאח לי להשקיע בכרטיס נפרד או שזה יספיק? (יש לי רמקולים ALTEC LANSING ATP 3 )
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
אני מעוניין להחליף את כרטיס הקול שלי (creative 24live!). חשבתי אולי ללכת לכיוון AUDIGY. האם כדאי ושווה לקחת כרטיס כזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=4909 המחיר מטורף זה ידוע לי (אם יש ביותר זול יהיה מעולה). אני שומע מוזיקה כל הזמן,סרטים ומשחקים. התקציב האמת אני מעדיף כמה שפחות-אחרי הכול ....... מה נותן הפאנל הזה ששמים בקידמת המחשב? ואם יש הצעות לכרטיסים אחרים במחירים נמוכים יותר (עדיף) זה יהיה מצויין. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-