עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by easyuri,

אני עומד לקנות את האייפוד וידאו 60 ג'יגה. שמעתי שיש בעיה עם החלוקה לתיקיות? האם זה נכון? מישהו יודע על עוד בעיות ? האם יש סיבה להעדיף את ה I AUDIO 60 ג'יגה על פניו? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, ברצוני לקנות נגן חדש, ה-Creative Zen Vision:M 30G או Apple iPod Video/5th Generation 30GB. קראתי כמה ביקורות לא כל כך נלהבות לגבי איכות השמע של ה-Creative. אשמח לשמוע את דעותיכם לגבי איכות הסאונד של שני הנגנים, ובכלל, כל הערה והארה על הנגנים. עד כה, יש כמה דברים שגורמים לי להתלבטות: א. ל-iPod יש תמיכה בעברית ע"י שדרוג Firmware מאתר Yeda. ב. את ה-iPod שמעתי ואיכות הקול שלו מעולה, ואת ה-Creative עוד לא שמעתי. ג. ה-iPod פשוט יפהפה. מצד שני ד. ל-iPod יש מטען רק ל-USB, למרות שאפשר לקנות מטען AV. *ה. ל-iPod יש פחות שעות נגינת וידאו. *ו. ל-iPod איכות הוידאו טובה פחות(65 אלף צבעים מול 250K). *לא קשור לנושא הדיון, אבל עדיין התלבטות. **חשוב לציין, שאני אשתמש ב-Grado SR-80 ולא…

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by SurfingNetRise,

ממצב אנשים, אז ככה ההתלבטות בין שניהם, וזה סכום כסף רציני, אז אני צריך כמה דעות שלכם, זה חשוב לי.... למי שיש ניסיון של תקלות ושטויות, אני אשמח אם תגיבו, בתודה מראש... ??? ??? ??? ??? קצת מפרטים: http://www.usbid.co.il/viewProduct.aspx?product_id=249 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2595&scat=277&tcat=33

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  4. הנגן שלי לא נדלק והמחשב לא מזהה אותו יכול להיות שזה בגלל שהוצאתי את היואסבי באמצע עדכון? אם כן, מה אפשר לעשות שיכול להיות יסדר את זה חוץ מלשלוח לתיקון?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by Norm4nde,

אני מחפש רמקולים נורמאלים לא חייב עיצוב יפה אבל לא צריך ברמה של 10000 ש"ח ב 400 ש"ח גג ככה משהו טוב רק כדי לשמוע ברכב

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by eranRohatyn,

למה משמשים כול אחד מהחיבורים האלה בטלוויזיה av component rca rcaX2 scart-21pin s-video איזה חברות מובילות יש בתחום

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  7. היי לכולם! ברצוני לרכוש סט רמקולים איכותי במחיר שכתוב בכותרת. בעיקרון השימוש ברמקולים יהיה הרבה מאוד מוזיקה אלקטרונית (אם זה משנה), לכן אני זקוק לרמת איכות גבוהה וכן סאונד גבוה. לא משנה לי מספר הרמקולים שיהיה בערכה אך כמובן מועדף שיהיה באס איכותי... ממש קשה לי לבחור בין מספר רב של ערכות הקיימות ברשת ולכן אני צריך את עזרתכם בבחירת הרמקולים העדיפים ביותר לתקציב שהבאתי. תודה מראש אלכס פלדמן

• 12 תגובות
    • 676 צפיות
  8. שלום לכולם! לא הייתי בבית שבועיים בגלל המצב שבחיפה, ובמשך זמן זה המחשב היה כבוי. כשחזרתי ליום גיליתי שהערוץ הימיני באודיו אינו עובד כלל, וזה בא לידי ביטוי במערכת סטריאו המחוברת למחשב ומשמשת כרמקולים ובאוזניות המחוברות למחשב הן דרך המערכת והן דרך הפאנל הקידמי של המחשב. כשאני משחק עם הפין של האוזניות או עם הכבל שמחבר את הסטריאו למחשב בתוך החיבור אני שומע לפעמים בערוץ הימיני או בשניהם, אם כי בעוצמה נמוכה מהרגיל. יתכן כי נגרם נזק לכרטיס קול שמחשב בזמן שלא היית בבית, למרות שהמחשב מחובר לאל פסק ומגן מתחים? תודה ולילה שקט.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  9. התקנתי ווינדוס אקס פי מחדש במחשב, אחרי שהחלפתי בו הארד דיסק שהתקלקל ולקחתי את ה"חדש ממחשב אחר, לאחר ההתקנה החומרה בעיקרון עבדה כראוי, למחשב יש לוח אם בלבד(כלומר לא מותקנים כרטיסים כל שהם, כרטיס קול, מסך, רשת, וכו', מובנים.) לאחר אותה התקנה(שלפניה הקול עבד כראוי.) הופיע במנהל ההתקנים לשונית של "התקנים אחרים" שלידה קיים סימן שאלה צהוב, בעוד כשבלשונית של התקן שמע ושל מאיץ גרפי, לא היו קיימים התקני הקול והמסך. ליד סימני השאלה הצהובים היה כתוב, התקן שמע, והתקן כרטיס מסך, נכנסתי להתקנת התקן השמע, והמחשב מצא התקן, והתקין כאילו כרטיס קול שהיה במחשב הקודם של ההארד דיסק ה"חדש"... מאז נעלם הסימן שאלה הצהוב של התקן השמע ומופיע בלשונית התקן השמע כאילו שקיים התקן שמע AC97 via או משהו …

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  10. Started by idoleff,

שלום, ברצוני לרכוש נגן MP3 בתקציב של 1300 שקל (אפשר למתוח עד 1400 מקסימום). למישהו יש המלצה על דגם מסויים? הדרישות הן: איכות שמע גבוהה יכולת הצגת תמונות טעינה דרך רשת החשמל ולא רק דרך המחשב רדיו (מומלץ) יכולת לשמש ככונן נייד הצגת עברית (מומלץ בצורה תקנית ולא הפוכה) אין צורך בהצגת וידאו. עכשיו, בעיקרון חשבתי על iRiver H10 6GB אבל עם יש נגן שנכנס בתקציב עם נפח יותר גדול אז עוד יותר טוב... תודה, עידו

• 14 תגובות
    • 994 צפיות
  11. Started by Royz,

יותר דגש על האחוריים... תודה... הארון הוא עד התקרה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מה שרשום בכותרת ... לא של CREATIVE אבל תקציב גג 350 שקל ... !

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  13. יש לי היום ATP 3 ואני רוצה להשתפר בעוצמה ובאיכות.

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by BloodFist,

איזה דגם עדיף iriver IFP-799 או iriver T10 תודה מראש

• 8 תגובות
    • 552 צפיות
  15. שלום אני פירמטתי את המחשב שלי לפני כמה ימים והתחלתי לשחק אתמול עם ההגדרות של הסואנד והרגשתי שאני משפר את איך שאני שומע. אחרי שהמשכתי לשחק בהגדרות...פתאום אני שומע הד של כל צליל שיוצא מהמחשב...ניסיתי אוזניות..וזאת אותה בעיה... ניסיתי להחזיר תהגדרות לדיפולט..לא עזר.... ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש בתקווה שזה יאפס תהגדרות...לא עזר... בבקשה עזרו לי..

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אז עכשיו תחום הוידאו מתפתח מהר עם כל ההפרדה הגבוהה (HD), אבל רגע! מה בנוגע לאודיו?! מה הולך להיות? שינוי ענק? או אולי פתרון גאוני כמו בתצוגה (HD), רק שהפעם זה יתחולל בתחום האודיו? או שבעצם אולי כבר מיצינו את עניין האודיו? הביאו דעתכם. מי ששמע על הדור הבא של האודיו או דברים דומים מוזמן להגיב. תהנו. .swg

• 76 תגובות
    • 6.3k צפיות
  17. Started by yotam360,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5455 האם כדאי לקנות אחד כזה???

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  18. היי כמו שנכתב בכותרת, אני מחפש את האוזניות האיכותיות ביותר שאני אוכל למצוא בטווח המחירים הנתון. הייעוד של האוזניות הוא רק שמיעת מוזיקה. חשוב שהן יהיו אוזניות קשת (אלו שמכסות את כל האוזן). בינתיים שמתי עין על ה HD201וSennheiserו וה 202, אם תוכלו להציע אוזניות איכותיות יותר במחיר דומה, בבקשה תודה מראש עריכה: לא שמתי לב לסטיקי, מצטער :-\ אפשר לנעול..

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  19. אני מחפש אוזניות ב 100 שקל למשחקים במיוחד וגם למוסיקה וסרטים.

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by Jook,

אהלן , אני מחפש נגן קומפקטי מבוסס פלאש , עם 2-4 ג'יגה וזמן בטריה ארוך. כמובן שניגון וידאו הוא אקסטרה חיובי ביותר והתקציב שלי הוא 200-250$. עד עכשיו הבנתי שה- iriver clix, sandisk sansa מומלצים. הייתי שמח לחוות דעת נוספת גם על נגנים נוספים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  21. מה זה מצבי 5.1 סאונד? מה זה 4 ערוצים ? ומה מומלץ למוזיקה?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by adizarko,

אני רוצה לקנות את הרמקולים הללו מארה"ב. אך נודע לי שייתכן שתהיה בעייה מבחינת חיבורם לחשמל משום שהם עובדים על מתח של ארה"ב שהוא כידוע 110 וואט ולא 220 כמו אצלנו. רציתי לדעת אם מישהו קנה את הרמקולים האלו מארה"ב ואם כן האם הוא עשה משהו מיוחד על מנת לחברם לחשמל. בנוסף אמרו לי שייתכן שאני אצטרך טרנספורמטור על מנת להמיר את המתח.... מישהו אולי יכול לתת לי יותר מידע על כך? תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  23. Started by Evyatar,

שלום, קיבלתי סוף סוף את הנגן החדש http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379422 ויש לי בעייה קטנה איתו. העברתי כמה סרטים מהמחשב לנגן, וחיברתי אותו לטלוויזיה להתחיל לראות. עכשיו פה הבעייה. אני רואה את הסרט, שומע את קולות הרקע, אבל את הדיבור של האנשים אני שומע ממש (!) חלש. בקושי שומעים את הדיבור של האנשים. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בבעייה הזאת. תודה!

24. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מערכת רמקולים של Logitech z-5500. המערכת כוללת 5 רמקולים + סאב ענקי ומכילה בתוכה מגבר Dolby + Dolby 2 + DTS עם כניסות אופטיות דיגיטליות ואנאלוגיות. השמע במערכת מעולה ! אולם חסר בה פרט חיוני מאוד (לדעתי), אין בה שליטה על ה-Bass וה-Treble של הרמקולים, קיימת שליטה רק על עוצמת הסאב. בעקרון המערכת מחוברת למחשב בסלון עם כרטיס SBLive! 5.1 ובעזרתו אני יכול להוסיף Treble לכל מה שיוצא מהכרטיס כסטריאו ויש שיפור משמעותי באיכות השמע. מה שאני לא מצליח לעשות זה להוסיף Treble לסרטים המקודדים עם AC3. עוד משהו לציין, החיבור בין כרטיס הקול למערכת הרמקולים הוא עם חוט קואקסלי (דיגיטלי) יחיד. האם למישהו יש רעיון / עצה ?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by MilkMan,

חשבתי לעצמי אם יש לי מערכת סאונד של 4.1, האם אני יכול לשים אותו ברכב? מה שאני מתכוון זה רמקול אחד בכול דלת והסאב בתא מטען, האם זה אפשרי? והאם זה יגמור תמצבר ממש מהר? [כמובן לחבר אותו אם ממיר מתח].

• 3 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.