עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי הקלטה בפלא ויש תוכנה שאני ממיר אותו ל MP3 או ל WAV כדי שאני יוכל לצרוב אותו אחר כך על דיסק!! חייב עזרה דחוף!! תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. כידוע לחלקכם (מי שטרח לקרוא הודעה שכתבתי) הנגן שלי מת(בעיות תוכנה) דיברתי עם היבואן והם בתמורה לתיקון רצו 200 ש"ח... הלכתי חיפשתי באינטרנט לא מצאתי כלום... חשוב שתדעו משהו אחד בתור לקוחות אתם יכולים לפנות גם ליצרן דרך אתר האינטרנט שלו (שזה מה שאני עשיתי) לא רק ליבואן (הוא לא תמיד יביא שירות טוב) ולאחר שכתבתי להם שלוש שעות אחרי הם שלחו לי אימייל שבו הייתה תוכנה לנגן שלי והתנצלות על התקלה! ככה חסכתי 200 ש"ח... ושעתיים נסיעה למשרדי היבואן... רק רציתי שתדעו

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  3. אהלן. קניתי היום את הX5 מבאג . הגעתי הביתה והדבר הראשון שעשיתי זה לחבר את הנגן למטען (הכוונה היתה ל16 שעות כמו שהמליץ לי המוכר). אחרי בערך חצי דקת טעינה פתאום הנגן כותב לי שהטעינה הושלמה ואז כיבה את עצמו. זה היה נראה לי מאוד מוזר , במיוחד כאשר ביררתי עם המוכר שהמכשיר חדש לגמרי ואף אחד לא נגע בו (כלומר לא מכשיר תצוגה). איך יכול להיות שמכשיר שצריך להיות מוטען 16 שעות יטען אחרי חצי דקה בלבד. אז חיברתי אותו שוב למטען , ושוב , אחרי חצי דקה הוא שוב החליט שהוא נטען לגמרי ומכבה את עצמו. לפעמים הוא נכבה ככה סתם ואז אני צריך לשחק קצת עם החיבור ושוב הוא נטען לחצי דקה. התקשרתי למוקד תמיכה ארצי של באג ושם התומך אמר לי להדליק את המכשיר . לא הבנתי בדיוק בשביל מה , הרי תמיד אומרים שקודם…

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  4. התבססתי פה על שיר אחד... שמשום מה המחשב לא מנגן לי... הוא על המחשב שלי, לא עשיתי איתו שום דבר חוץ מלשמוע אותו (טוב, ניסיתי להתחיל איתו) ופתאום המחשב לא רוצה לנגן אותו...

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  5. שלום לכולם, מחפש המלצה לכרטיס קול לצורך חיבור והקלטות מגיטרה חשמלית + קלידים + מיקרופון. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by pavel19,

אם אני רוצה לחבר מערכת רמקולים 5.1 נגיד של לוג'יטק x 530 אני צריך לקנות כרטיס קול חזק או שאפילו מספיק לי כרטיס קול און בוארד ? תודה

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  7. אני צריך יעוץ לגבי שנאי/מתאם איכותי ויציב למערכת הרמקולים LOGITECH ® Z-5500 Digital (שכמובן פועלת על 110V) צירפתי פה תמונה של הסאב שממנו יוצא הכבל של החשמל . תודה מראש ודרך אגב האם מישהו משתמש בשנאי/מתאם למערכת רמקולים שלו פה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי איאודיו X5L הכלבה היפה שלי אכלה לי את האוזניות המקוריות והחלטתי לקנות את הדגם המהולל!כל מי ששאלתי אמר לי "מה קרה לך המקוריות זבל עומת הסינהייזר" בקיצור חיברתי שמתי את הסיליקון המתאים ל"מנהרה"שלי באוזן וייחלתי למשהו מדהים! מסקנות:האיכות פושרת ביותר אפילו מאכזבת הבאס נחמד זה לא מתאים לאוזניות שעלו 250 שח ועוד של המותג המהולל שיחקתי כיוונתי וכלום!אני לא רוצה שתתעו שומעים מעולה אך לא כמו שציפיתי! אולי יש איזה פתרום שלא עליתי עליו

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by ophir555,

יש לי מחשב חדש יחסית בן 4 חודשים, עם כרטיס קול מובנה על הלוח. משום מה איני מצליח לשמוע קול ומוזיקה וכד'. המחשב הגיע מורכב מהחברה. יש לציין כי את הצלילים של עלית הווינדוס וצלילי בררות המחדל שומעים. הורדתי דרייברים כפי שיעצו לי טלפונית בחברה ושום דבר לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה, והאם פשוט לא להתעסק עם זה ,להביא את המחשב לחברה ושהם ישברו את הראש. תודה

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  10. Started by amos700,

חיברתי כרטיס טלויזיה למחשב בחיבור pci הבעיה היא לאחר אתחול המחשב הסאונד נעלם וכל הזמן אני צריך לעדכן מחדש את הכרטיס קול של הלוח אם מה עושים ???

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by Aviko,

תודה לעוזרים, אבי

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  12. Started by HFDO5,

שלום יש לי נגן IAUDIO M3L אחלה נגן והכל אבל נתקעתי עם בעיה הכי מציקה.. שנדפק השלט ואז הנגן לא ממש שווה הרבה.. ניסיתי לבדוק בבאג שאמורים להיות היבואן שלהם בארץ ואמרו לי שלא מכירים את הדגם ולא יכולים להזמין לי חלקים בשבילו אני קניתי את המכשיר בזמן שפוליפון היו היבואן של IAUDIO בארץ למישהו יש רעיון איך אני יכול להזמין שלט חדש? ניסיתי למצוא אפילו באיביי ולא ממש הלך למצוא רק את השלט... כל דבר שיכול להפנות אותי לרעיון איך להזמין יעזור תודה :

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  13. שלום יש לי לוח אם ג'יגהבייט K8N-SLI יש לו יציאה קואקסילית וחיברתי אותו לכניסה הקואקסילית במגבר שלי - רשום במפרט - דנון AVR 1602 אני מקבל סאונד אבל דרך תוכנה שקיבלתי עם הלוח (אם אני זוכר נכון - כי בדקתי את זה מזמן) כשאני משנה מסטריאו ל5.1 אני לא שומע כלום מהרמקולים האחוריים/סנטר כשהוא אומר שהוא משמיע דרכם התוכנה לא על המחשב שלי כרגע - יש תוכנות טובות אחרות? איך אני מגדיר את ה - 5.1 כשאני מחבר למגבר? המגבר מזהה DIGITAL אבל המחשב כנראה לא שולח סיגנלים.... האם המחשב משדר 5.1 רק במשחקים? בקיצור תעזרו לי לדעת אם זה עובד תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  14. כל פעם שהמחשב נכבה/נדלק (אני לא יודע איזה מהאפשרויות היא הנכונה...) אין קול, אבל אני לא מקבל הודעה שיש בעייה עם זה... הווינדוס מדיה פלייר פשוט מנגן אבל לא שומעים כלום, כדי שאני אשמע משהו אני צריך להתקין את הקובץ SP27103.exe (לפעמים זה לא עובד בפעם הראשונה) הבעייה חוזרת על עצמה כבר הרבה זמן האם הגיע הזמן לפרמט? (: (אף פעם לא פירמטתי את המחשב... אני חושב שהוא אצלי כבר שנתיים או 3... =/ לא הרבה) בתודה מראש איל

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  15. שלום, ברצוני לקנות נגן חדש, ה-Creative Zen Vision:M 30G או Apple iPod Video/5th Generation 30GB. קראתי כמה ביקורות לא כל כך נלהבות לגבי איכות השמע של ה-Creative. אשמח לשמוע את דעותיכם לגבי איכות הסאונד של שני הנגנים, ובכלל, כל הערה והארה על הנגנים. עד כה, יש כמה דברים שגורמים לי להתלבטות: א. ל-iPod יש תמיכה בעברית ע"י שדרוג Firmware מאתר Yeda. ב. את ה-iPod שמעתי ואיכות הקול שלו מעולה, ואת ה-Creative עוד לא שמעתי. ג. ה-iPod פשוט יפהפה. מצד שני ד. ל-iPod יש מטען רק ל-USB, למרות שאפשר לקנות מטען AV. *ה. ל-iPod יש פחות שעות נגינת וידאו. *ו. ל-iPod איכות הוידאו טובה פחות(65 אלף צבעים מול 250K). *לא קשור לנושא הדיון, אבל עדיין התלבטות. **חשוב לציין, שאני אשתמש ב-Grado SR-80 ולא…

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by eliranl,

צריך המלצה לDVD עד 300 שקל ,כולל DVIX XVID תרגום וכו'

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  17. היי, יש לי נגן iRiver340 שנמצא ברשותי כבר תקופה ארוכה. מאז ומתמיד הורדתי אליו מוזיקה דרך מחשב נייד (IBM) ומחשב שולחני. לאחרונה, לאחר שחיברתי למחשב הנייד שני נגנים בו זמנית (בעקבות רעיון אוילי שעלה במוחי..), כל אחד ליציאת USB אחרת, הנייד הפסיק לאפשר לי לראות את הקבצים ב iRiver. למעשה, הוא לא מציג כלל את כונן F שהיה הכונן של הנגן. לעומת זאת, כשאני מבצע ניתוק של הנגן מהמחשב הנייד (באמצעות אייקון ה remove hardware) הוא כן רושם ברשימת האביזרים המחוברים את ה USB MASS Storage. בחיבור למחשבים אחרים לא מופיעה הבעיה כלל. אני לא בטוח שפירסמתי את השאלה ב"פולדר" הנכון, אבל אשמח לעזרה.... תודה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  18. Started by (iriver H10),

איזה רמקולים אתם ממליצים בלי סאב...?? תקציב 300-400...

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  19. Started by bj0rn,

לפני כמה דקות כשניסיתי להפעיל את ATITOOL הכרטיס קול שלי התחיל לצפצף, אז נכנסתי ללחץ וכיביתי מהר את המחשב לפני שיקרה לו משהו. עכשיו נראה לי שהוא נדם לגמרי, עשיתי ריסטארט פעמיים ואני לא מצליח לשמוע שום קול במחשב, כל הכבלים מחוברים כמו שצריך וגם ה-Volume Control. יש לי Creative Sound Blaster Audigy 2 ונקשרתי אליו, הוא לא יכול למות ככה פתאום :-\ עזרה! אני חייב להבין מה הבעיה פה.

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  20. JB-362 2.0 Wooden Speakers בתור רמקולים למחשב.. + איזה כרטיס קול נחמד או Genius SW-5.1 Home Theater 3600W +Remote בתור רמקולים למחשב.. --------- או בקיצור : תקציב: 1000שח..

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לא נדלק או נטען בשום חיבור (למחשב או לחשמל), RESET גם לא עושה כלום. והכי מרגיז, זה מכשיר חלופי חדש (חודשיים פלוס בשימוש). לא נפל, לא נחבט - כלום! נראה לי שתקופת האחריות פגה לפני חודש (כמה מתאים), ומי יודע כמה יעלה ה"תיקון". (כבר שילמתי 150 ש"ח על ההחלפה מהמכשיר הישן). מה עושים..?

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  22. החוט של האייסמט שלי, נקרע. החוטים בפנים מוזרים אחד אדום שני צהוב עם סיב ניילון בתוך כל אחד מהם. ניסיתי לחבר אותם כמו חוט חשמל רגיל אבל זה לא עובד. יש פה משהו שאני מפספס? החיבור של החוטים האלה שונה איכשהו? אוזניות יקרות חבל לי עליהן. ומחר אני חוזר לצבא אז אם ינתנו תשובות בזמן הקרוב אני אשמח. תודה :-[

• 2 תגובות
    • 8k צפיות
  23. Started by BEN903,

אני מתלבט בין שני האוזניות האלה אני לא רוצה להוציא הרבה אבל אני חייב משהו ומשהו טוב אז חשבתי על אלה http://tms.co.il/product_info.php?cPath=197_205&products_id=884 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4483 עכשיו אני לא רוצה למשחקים יותר למוזיקה אבל השילוב בין רמקול לאוזניות יכול להיות לי שימושי במשחקים קיצר אני לא רוצה להוציא מעל 300 שקל אבל הסיבירייה הזה נראה בן זונה אם יש המלצות למשהו אחר אני ישמח תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by BloodFist,

איזה דגם עדיף iriver IFP-799 או iriver T10 תודה מראש

• 8 תגובות
    • 542 צפיות
  25. Started by Norm4nde,

אז ככה אני יכול להשקיע גג 2000 ש"ח ממומץ פחות כי אני גם צריך לחסוך למסך 19" דק ... מחפש משהו שיכול לשמש גם למוזיקה גם למשחקים וכן גם לסרטים אבל יותר למוזיקה וסרטים ... לא חייב רק את ה 7.1 למחשב או כל החרא הזה ... אפשר גם מערכת קולנוע ביתית אתם יודעים יפה כזאת... אאא והחדר שלי בנוי ככה שיש בוא 3 מחשבים אבל הכל בעיצוב יפה אז אם יש גם משהו מעוצב שצריך להוסיף כי הוא ממש סוף הדרך ויחזיק הרבה זמן תנו לי גם אותו כנ"ל אם יש משהו בחו"ל שהוא תותח או משהו כזה כי יש לי אפשרות להביא משם בעוד חודש ... תודה . יעקב <3 ושוב תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים