עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. השימוש יהיה בעיקר צפייה במאקו,רשת וערוץ 10ודרך האפליקציות השונות. יש לי xtreamer בנפרד, כך שניגון hd הוא אופציה רצויה, אך לא חובה. משחקים וכאלה לא ישוחקו עליו. כמובן שיהיה לו wifi כדי להתחבר לרשת הביתית. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by The Arcane,

ערב טוב, אני מחפש המלצה לאוזניות שישמשו אותי לנסיעות יומיומיות באוטובוס. עד עכשיו השתמשתי באוזניות In-Ear מעפנות, פשוט מאדישות כללית, ועכשיו הן שבקו חיים והחלטתי לשדרג את עצמי בהזדמנות זו. הייתי רוצה לעבור לאוזניות קשת, להיפטר מתחושת האטימה ושהן לא ייצאו לי מהאוזניים כל פעם שאני תופס את הכבל בטעות (אוטובוס, תיק, לקום, לזוז וכו')... המקור הוא כרגע סמארטפון (Xperia arc) למרות שאני לא שולל את האפשרות לעבור לנגן ייעודי. או מגבר אוזניות. המוזיקה היא בעיקר רוק ומטאל. יש לציין שאוזניות המשרד שלי הן PX100 נהדרות אבל הן חסרות תועלת לחלוטין לתחבורה ציבורית. משהו ברמה שלהן יספיק לי לחלוטין. לסיכום: - קשת - ניידות - סגורות עם בידוד טוב (לאוטובוס) - מקור נייד (סמארטפון או נגן) - תוצאו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by r0wn,

שלום לכולם, אני מחפש לרכוש אוזניות In Ear טובות שיהיו אטומות לגמרי לרעשים מבחוץ וכמובן איכות שמע טובה. התקציב שלי הוא 150ש"ח אפשר למתוח עד 200ש"ח אם זה ממש מצדיק את זה אני אישית מעדיף לרכוש אותם במקום ולא לחכות למשלוח או לחילופין הזמנה ברשת (קצת דחוף חחח)... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  4. Started by ronbubl,

אוזניות גדולות (שמכסות את האוזניים-קשת) - ה"רגילות" המטרה חיבור לאייפד ושמיעת תכנים. אם יש חנות באיזור חיפה - עדיף.

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  5. של אוזניות. אני מחפש אוזניות BLUETOOTH סגורות. ראיתי היצע גדול בחול. בארץ בקושי. אני לא מכיר ממש חנויות שמתמחות ב AUDIO ושיש להן מבחר גדול של אוזניות( אם יש חנות שגם מאפשרת להתרשם אז עד רבה) אשמח לקבל המלצות על חנויות כאלו. וגם אשמח להמלצה על סט אוזניות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by pwntigo,

אני רוצה לקנות את ה IAUDIO G3 אבל בגלל שלא מצאתי אותו בחנות רגילה (אני גר בצפון) רציתי לקנות באינטרנט נכנסתי לזאפ ושתי החנוניות שנראות לי בסדר פשוט לא מחזירות לי תשובה אחת זה netshops והשניה זה karish בשתיהן אני מחכה כבר יומיים לתשובה ועדיין אין. אם מישהו מכיר חנות אוןליין טובה או אפילו חנות באזור חיפה שיש בה את הנגן שאני רוצה לקנות אני ישמח לדעת ;D

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by embedded,

שלום, אני מחפש טלויזיה לסלון , היא תשמש לצפייה בסרטים\סדרות, משחקי XBOX360 וצפייה בתוכניות טלויזיה. מרחק הצפייה הוא כ 3 מטר. חשוב שיהייה לה חיבור HDMI. בנוסף, מה אתם אומרים על המבצע של LG וSAMSUNG? כדאי ללכת על טלויזיה משם, אם כן איזה דגם? תודה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  8. הי אני לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול שאלה זו אבל אשמח להמלצה מה שאני מצאתי זה את הכבל הבא http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1375-%D7%9B%D7%91%D7%9C-HDMI-1-3b-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-5-%D7%9E%D7%98%D7%A8-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA-LEXUS-%D7%93%D7%92%D7%9D-EX-HD305 הכבל הולך לעבור בתוך הקיר ולחבר בין המחשב לפלאזמה - אם יש כבל ברמה שהחיבור שלו הוא חיבור ר - אשמח עוד יותר (ה-TV די צמודה לקיר) בתודה מראש, גבריאל

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. -מיקום, תאורה : חדר שינה (מנורה סטנדרטית של 100W , לא פלורסנט) -מרחק צפייה של כ3 מטרים -INPUT : כרגע YES , שידורי HD , בדגש על ראיה לעתיד (שידורי FHD? בהמשך הולך לחבר מחשב) -- פיטצ'רים (Features) - חיבור לרשת , אפליקציות ... איך זו בתור התחלה? האם יש דברים בגו או שהיא מסתכמת במראה עתידני ותו לא?? http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=118319 הצעות אחרות יתקבלו בברכה!! בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by CaTaLuNy,

מחפש מערכת קולנוע ביתי לחדר בינוני לא גדול במיוחד. צריך רסיבר +רמקולים. תקציב 3000 אלף. אשמח להמלצות למשהו איכות יחסית למכיר הזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  11. יש הצעות כל שהן למערכת רמקולים 5.1 או 2.1 בתקציב של מקסימום 600 שקל???

• 51 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. Started by matanch,

יש לי רסיבר של jvc rx5062 וחדר קטן .. תודה מראש לכל העוזרים מתן

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  13. למחשב חדש אני בונה, הלוח אם הוא nForce 3 250 ואני מחפש סט בצבע שחור עם איכות טובה אבל לא משהו מטורף אני לא רואה סרטים במחשב כך שהשימוש העיקרי יהיה משחקים וקצת מוזיקה האם אני צריך 5.1 ? או שמספיק 2.1? לגבי תקציב - לא הייתי רוצה לעבור את ה - 500 ש"ח אני לא בטוח אפילו שאני יודע מה ההבדלים תודה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by __FISH__,

שלום וברכה ברצוני לקנות רסביר לחדר בטווח מחירים של 1000-2500 ש"ח. כרגע יש לי הרבה מוצרים בחדר אשר כולם מתחברים אחד לשני בערך, אבל הרוב למחשב רמקולים: Logitech Z-5500 אממ דוק לאייפוד: IPOD, AV Connection KIT טלוויזיה דיוידי רמקולים במיטה חח זה נשמע הזוי אבל כן. ומחשב עכשיו הכל אני רוצה לחבר לרסיבר או משהו משהו שיסדר לי את הכל ואני יוכל לשלוט על הכל ממנו. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  15. חשוב לי איכות ווליום

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  16. לאחר שהרמקולים שלי שבקו חיים אני מחפש חדשים מבית טוב טווח מחירים עד 500 ש"ח. תודה המליצו לי על Altec Lansing VS4121 מה אתם אומרים? אני שומע את כל סוגי המוזיקה חשוב לי שיהיה באס טוב ואני גם רואה סרטים במחשב אז חשוב לי גם השמיעה בסרטים. הכרטיס קול שלי הוא מובנה בלוח אם ASUS P4P800 DELUXE

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  17. אני צריך לרכוש כבל HDMI כ5 מטר שיחובר ממחשב נייד לLCD. לצערי אני צריך את הכבל קצת בדחיפות לכן הזמנה באינטרנט לא בא בחשבון. כמה כסף יעלה לי התענוג?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום... אני מחפש אוזניות (עדיפות לכפתור - נייד ונוח) שישרתו אותי נאמנה בשביל ה-MP3 (הדי מעפן, של Teac, אני חייב לציין) שלי. אני לא רוצה להוציא עליהן הרבה כסף, כך שכדאי לחפש משהו באיזור הפלוס מינוס 100 ש"ח, מקסימום 150 אם ההבדל באמת משמעותי. חבר שלי מצא אוזניות סנהייזר Mx400 ב-100 ש"ח בחנות ברחובות, מה שאפשר למצוא באינטרנט במינימום 150. יצא לי לשמוע איתן, לא רעות בכלל. איך הן נחשבות? ומה לגבי דגמים אחרים, במידה והן כן יעלו לבסוף 150 ש"ח? תודה מראש לעונים!

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  19. *עוצמה חזקה + איכות =] *מחיר נורמאלי.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום שלום לכולם, ותודה ששהקעתם מזמנכם להיכנס ועכשיו לעיקר - אני מחפש המלצות לנגן MP3 מבוסס או פלאש או הארד דיסק - לא ממש חשוב, 512MB ויותר לא יותר מ 10GB מחיר - עקונית יש לי ת'תקציב של עד 1500/1700 פחות או יותר.. אבל המחיר הוא לא ממש פאקטור מה שאני מחפש זה מוזיקה נטו.. שהמכשיר עצמו יהייה איכותי( כזה שלא ישבר אחרי יומיים - כזה שלא צריך לתקן 20 אלף פעם) ואם אפשר אז שיראה טוב.. אתם תמיד יכולים לא להתחשב באחת מהדרישות , אבל עקרונית זה מה שאני מחפש.. תודה תודה תודה רבה לכל העוזרים... ושוב תודה

• 14 תגובות
    • 992 צפיות
  21. היי כמו שרשום בכותרת אני מחפש המלצות לLCD TV בגודל 26" בתקציב 2500-3000 ש"ח בשאיפה לכמה שיותר זול מין הסתם אני לא ממש מבין בטלוויזיות מסכים וכו אבל רצוי שהTV תתמוך בFHD ושיהיה לה לפחות שתי יציאות HDMI, ראיתי את הטלוויזיה הזאת http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=26LC41&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=148&aff=Zap〈=he אבל שמתי לב שזה 1080P ולא 1080I שזה אומר רזולוציה יותר נמוכה לא? בכל מקרה אני ישמח להצעות והארות מצידכם, דרך אגב הטלוויזיה תשמש בעיקר לשידורי TV רגילים מממיר דיגיטלי, וחיבור למחשב על מנת לראות סרטים וכו.

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  22. Started by avi333,

מערכת שתכלול קדמיים אחוריים וסאב ומגבר ושישמעו בה טוב..... (קוראת MP3)

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  23. שלום לכולם. אחרי כשנה עם ה-EP635 של Creative החלטתי שהגיע הזמן לשדרג. כרגע אני דיי סגור על ה-E2C של Shure, אבל ניסיון העבר (שריפת 700 ש"ח על רמקולים דפוקים וכרטיס קול בינוני) לימד אותי שעדיף להתייעץ לא רק עם עצמי אלא גם עם אנשים בעלי ניסיון כלשהו בתחום. הקרטריונים הם: * תקציב: עד 550 ש"ח ללא חריגות. * יעד: מוסיקה בלבד - בעיקר מטאל (כבד, לא מצעדי הגאווה להם קוראים משום מה 'רוק'). * עיצוב: ללא חשיבות, העיקר שיהיו נוחות. * נגן: הדור הראשון של ה-iPod Nano. * עריכה: חסימה לרעשים כמובן. מה שמעניין אותי בעיקר זה האם האוזניות יהוו קפיצה מכובדת (Noticeable, כפי שמקובל לציין) באיכות הסאונד. אני יוצא מנקודת הנחה, במקרה הזה, שמחיר כפול משמעו איכות כפולה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. בוקר טוב אנשים! אני מעוניין באוזניות חדשות, שאוטמות טוב, ועדיפות לכבל חזק כי הוא תמיד נקרע.. אפילו באמצע ולא ליד החיבורים.. מאוד התלהבתי מה CX300 ושמח למשהו איכותי לא פחות. קונה רק בארץ. תודה!

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  25. שלום! אני מעוניין לקנות אוזניות earbud חדשות לדיסקמן שלי. הנה כמה מועמדים ראשוניים, עם המחירים שלהם בחנות אלקטרוניקה שאני מכיר: Sennheiser MX-3 - 69 NIS Sony MDR-ED21LP - 149 NIS KOSS P3 - 69 NIS KOSS - The Plug - 169 NIS דעות? הערות? המלצות? אגב, אם יש למישהו המלצה על אוזניות רגילות (לא earbud) איכותיות בטווח מחירים הזה, גם אשמח לשמוע. עופר

• 2 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים