אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מעוניין לדעת למי הייתה התנסות יד-ראשונה עם המכשיר הנפלא הזה; אני שוקל לקנות אותו, ורציתי לשמוע קצת תגובות "מהרחוב" לפני שאני מבזבז לי להנאתי 300$. קודם כל, מהי ההתרשמות הכללית שלכם מן המכשיר? האם הוא תומך בעברית? האם ממשק המשתמש (גם על המחשב) פשוט? האם הוא מסוגל להציג תמונות בלי לשנות אותן (בניגוד לאייריבר)? איך הסרטים? איך הגודל (ביחס לאייפוד לדוגמא)? אני מתכנן לקנות אותו בארה"ב בכ"ז, אבל האם אפשר לקנות אותו בארץ הקודש? אם כן איפה..? ואם יש לכם משהו להוסיף אתם מוזמנים... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה ואין לי חיבור אנטנה בחדר.. מה עשיתי? קניתי 2 כבלים של RF [זכר]-------[נקבה] וחיברתי אותם אחד לשני, קיבלתי: [זכר]---------[נקבה][זכר]----------[נקבה] את הזכר חיברתי לכרטיס טלויזיה ואת הנקבה חיברתי לשקע בקיר בחדר אחר.. יש שלג.. ובטלויזיה אחרת שמחוברת לשם (שניתקתי אותה כדי להכניס את הכרטיס שלי) אז אין שם שלג! ואצלי במחשב יש שלג.. זה יכול להיות כי הכבל ארוך מידי? ד.א יש לי כבל RF ללא הברגה.. ויכול להיות שהכבל פגוע? יכול להיות שאני צריך כזה עם הברגה? מישהו אמר לי להזמין כבל "צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה", יש שוני בכבל? צריך לבקש גירסא של כבל? משהו..? אם מישהו יכול להגיד לי בדיוק איזה כבל אני צריך אני ישמח!
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי Audigy 2 כבר כמעט שנה, ורק אתמול שמתי לב שכאשר שמים את הרמקולים על העוצמה הגבוהה ביותר, אז יש רחש חלש שע"מ לשמוע אותו יש צורך לקרב את האוזן למרחק של 2 ס"מ מהרמקול. האם זה טבעי ? פשוט מוזר לי שגליתי את זה רק אחרי שנה :-X לא זכרתי דבר כזה בעבר
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום חברים, החלטתי להשתדרג ולפנק את עצמי אחרי שהלך לי הבס ברמקולים ולתקן את זה עולה כמו לקנות חדש אז ככה אני רוצה רמקולים ואוזניות עד 1000 שקל ביחד (אפשר לחרוג ל1300 אם זה משפר משמעותית את האיכות), אין לי מושג במה עדיף להשקיע יותר חשבתי לקנות רמקולים 5.1 שהיו למשחקים (אני לא כזה גיימר מטורף) ולסרטים ולקנות בנפרד אוזניות שהיו למוזיקה, אני מעדיף אוזניות קשת שיכסו לי את כול האוזן, העוצמה לא כזאת חשובה אני שומע רוק ומטאל ככה שהבאס יותר חשוב לי מעוצה (אני עדיין לא חירש) תודה.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי סט של 5.1 למערכת קולנוע ביתית די ישן! של REC HCS-28 5.1 HOME CINEMA SPEAKER SYSTEM עכשיו לא יודע מה קרה אחרי שעברתי דירה פשוט נישרף לי מאחור החיבורים של הספיקר הימני... הספיקר מחובר בשני חוטים לא ב-RCA (לא זוכר איך קוראים לחיבור) וזהו לא יודע מה לעשות...
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן חברים.. סוף סוף אחרי חודשים של צעקות ובלאגנים מחליפים לי את הmedusa 5.1 שנהרסו לי לגרסא החדשה שלהם. אני מחפש כרטיס קול שתומך בEAX כמה שיותר גבוהה בכמה שפחות כסף.. חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7664 תומך בEAX 3 ואני לא צריך יותר מזה. המטרה העיקרית היא משחקים וקצת מוזיקה. האם אני ארגיש הבדל בין הOB שיש לי (AC97) לבין הכרטיס הזה עם האוזניות במשחקים?[br]פורסם בתאריך: 25.07.2007 בשעה 21:27:23 מישהו?
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כרטיס קול מסוג creative x-fi pci-e בעל 4 יציאות כלומר 7.1 ועוד כניסה אחת אני משתמש במערכת 5.1 ואני רוצה לחבר עוד שני רמקולים קדמיים כלומר שיהיו 4 רמקולים קדמיים... 4 היציאות מוגדרות כ FRONT OUT REAR OUT SUB+CENTER ISIDE OUT... עכשיו לשאלה אם אני רוצה להפוך את היציאה שהיא SIDE OUT לFRONT OUT איך אני עושה את זה הפכתי את כל התוכנות שבאות עם הדריברים של הכרטיס קול ואין שום אפשרות כזאת למרות שבכרטיס קול ישן יותר היה למישהו יש רעיון?!?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום! אני צריך את עזרתכם בלחבר את המיקרופון לכרטיס קול שלי שהוא audigy 2 retail.. אני מחבר את המיקרופון כמו שצריך לכניסת הMIC, מגדיר את הrecording source על microphone אך המיקרופון מסרב לעבוד עם הכרטיס הזה!! :-[ לכרטיס מחוברת מערכת דיגיטלית דרך spdif ,בהגדרות של הדרייברים הכל מוגדר אצלי כspdif\digital output (ניסיתי להסיר את האפשרויות האילה, אך כלום לא עזר!! ניסיתי כבר הכל אני ממש מיואש!!! המיקרופון בסדר, פועל על מחשב אחר.. הsurround mixer שלי בגרסה 3.00.55.. ואני עובד על WINXP.. תודה מקרב לב על העזרה!!
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי סרט בקובץ MKV והוא 720P כשאני מפעיל אותו אני מקבל פסים גדולים והסרט נראה טוב והכל אבל הוא לא משתרע על כל המסך...לפחות שיהיה על רובו ! יש לי 24' t240 זה בסדר שככה אני מקבל את הוידיאו?אם כן בכל זאת יש משו שאני יכול לעות שהוא ישתרע על כל המסך?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ראיתי שיש כאן כמה אנשים שמבינים אז אם תוכלו לעזור אשמח מאד. אני מחפש אוזניות קשת עם מקרופון למשחקים עדיף כאלו שאפשר לפרק את המקרופון כשלא צריך אותו. התקציב שלי 200-300 ש"ח אבל יש לי גם גישה לארה"ב אז אם אפשר למצוא שם אזניות במחיר הזה זה גם הולך. עשיתי חיפוש קטן בפורום לפני זה וראיתי שממליצים על Sennheiser PC130 רציתי לדעת אם: 1. אפשר לפרק את המקרופון 2. מה זה Noise Canceling Microphone האם זה פוגע באיכות הקול 3. האם יש אוזניות יותר שוות בסביבות אותו מחיר?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ההורים שלי יצאו לפני חצי שעה אז מנצל את הזדמנות לשמוע טרנסים בווליום רצחני, אז קלטו מה קרה מרוב שהבאס פוצץ תרמקול אחד הרמקולים של הAIWA פשוט טס מהמקום ועף למטה אני עדיין בהלם מתנשף כמו מטורף מזל שאין נזקים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום חברים נפלו לידי רמקולים ישנים של מערכת סטריו.הרמקולים הרמקולים פשוטים, שמתחברים למערכת עם שני חוטים של פלוס ומינוס(אדום ושחור) שמתחברים לרמקול עם שני קליפסים קטנים ומתחברים למערכת גם כן עם שני קליפסים כאלה רציתי לדעת מה היא הדרך לחבר אותם למחשב(אין לי את המערכת סטריו שהרמקולים פעלו עליה או מערכת סרטיו אחרת). האם יש דרך להכין אוו לקנות כבל שיעביר את החוטים לפלאג אשר מתחבר ליצאה של המחשב?(יש לי כרטיס קול ישן שנקרא sound blaster live, אני חושב שהוא של logitech) בנוסף יש לי מערכת 5.1 גם כן ישנה(המחשב נקנה לפני כ 5-6 שנים והרמקולים הגיעו איתו) של DELL מהדגם הזה http://www.ciao.co.uk/Dell_5650_PC_multimedia_home_theatre_speaker_system__Review_5526735 האם יש אפשרות לחבר את…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, הודעה ראשונה שלי - שמח להיות פה. החלטתי להתפנק ולרכוש רמקולים מהסוג המצוין לעיל Microlab X16. אני מרוצה סה"כ מהביצועים והסאונד. אבל הבאס לעיתים חזק מדי, גם כשאני מנמיך את הבאס ל 6-! איך אני יכול להוריד את העוצמה של הבאסים דרך המחשב ? האם יש עוד דרכים להנמיך את הבאסים בהתאם לרצוני ? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת סטריאו ביתית(רדיו דיסק) זולה עם איכות צליל סבירה. הייתי בחנות למוצרי חשמל אבל היו להם שם מערכות יקרות יותר. על מה הייתם הולכים מהאפשרויות שיש באתר זאפ? http://i.zap.co.il/models.asp?Sog=E-AudioSystem&DB58943=58944&orderby=price מכירים חנויות זולות לא באינטרנט? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי למצוא בפורום ובאתר עצות לגבי שידורי תלת מימד והתייעצויות אך לא מצאתי תשובה ודאית. רציתי לדעת משהו מאוד חשוב מאחר ואני מתכנן לרכוש טלויזיית LG 42LW450 3D. המפרט של הטלויזיה הוא סביר ומעלה והביקורות מהללות את התמורה ביחס למחיר (היא עולה 3690 ש"ח מחיר הכי זול בזאפ). העניין הוא כזה. אני עובד בחנות מחשבים וגאג'טים באיזור המרכז וממה שאני יודע כניסת HDMI 1.3 לא תומכת בשידורי תלת מימד בFULL HD. העניין הוא שהטלויזיה עצמה היא FULL HD LED והיציאות HDMI בה הן 1.3.... רציתי לדעת אם אני אשדר ממקור USB (יש לה סטרימר מובנה) האם יש סיכוי שסרטי 3D בFULL HD לא יעלו כלל על הטלויזיה. ואם אני אחבר מקור חיצוני עם כבל HDMI 1.3, האם אני גם לא אוכל להנות מ3D בFULL HD? העניין הזה…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי את הנגן COWON D2 ואני מחפש אוזניות טובות בשבילו. האוזניות IN EAR צריכות להתאים לכל סוגי המוזיקה... התקציב עד 200 ש"ח. תודה
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם התעניינתי קצת בדגמים שונים למרות שלא יצא לי להתרשם מהאזנה לאף אחד מהם. כרגע הדגמים שעשו עליי רושם טוב הם: Altec Lansing MX5021 Harman Kardon Soundsticks Logitech z2300 Creative T40 (צירפתי אותו לרשימה למרות שאני מתאר לעצמי שהבאסים נחותים יחסית, בדומה ל T20 שנסרק באתר) האם יש המלצות לדגם המתאים ביותר לשמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים? (אם יש כזה שבאמת מוביל באופן מוחלט על האחרים), או לדגמים נוספים שלא מופיעים ברשימה? שאלה נוספת - האם יש באיזור הצפון/חיפה/קריות מקומות מומלצים להאזין ולהתרשם? תודה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מה עדיף לשמיעת משחקים סרטים ומוזיקה גם בווליום גבוה בתקציב של 60 שקל Creative או לוג'יטק PC 880? דגם HQ-80
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עם מיקרופון למשחקים ולמוזיקה בסביבות ה300 ש"ח, אפשר קצת יותר אם זה שווה את זה. אני רוצה שתיהיה תחושה של סראונד... ככה גם שאני אוכל לדעת במשחקים איפה האויב וכו'... אגב, אל תתנו לי דגמים שאין בארץ.. כי אין מצב שאני קונה בחו"ל
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין ה T5900 וה T6060 של קריאטיב. אני שומע בעיקר מוזיקה ואיכות השמע חשובה לי מאוד X-530 לא רלבנטי כי אני תולה את המערכת על הקיר ואין להם שלט
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי האם CREATIVE ZEN 30GB ב-1800 ש"ח הוא קנייה מומלצת? (יחסית למחירים בארץ...) מה ההבדל בין ZEN NX ל ZEN XTRA? תודה
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת ישנה של JVC ששומעים בה טוב מאוד אז החלטתי לחבר אותו לטלויזיה בנוסף לרמקולים המובנים בטלויזיה השאלה איפה למקם. הסלון שלי נראה בערך ככה: http://i16.tinypic.com/2dtdnd4.gif ואם אני צריך בערך 10 מטר כבלים אז איזה עובי לקחת??
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מערכת 2.1 שנקנתה מהדיוטי פרי לפני ארבע שנים \: שתי רמקולים וסאב של סוני. היום השמאלי מת, כמה שעות אח"כ הימני שבק חיים. הסאב עובד, אבל מוציא רעש של אבי ביטר אוכל צלחת חומוס. חשבתי על מערכת דומה (אני לא איזה אודיופיל) של קריאטיב: http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=461 מצאתי חנות ממנה אני יכול לקנות את המערכת הזאת ב 290 שקלים. יש משהו יותר טוב , בטווח המחירים של פלוס מינוס 350 שקלים? בבקשה, השתדלו לענות לי בזריזות, כי אני עכשיו עם האוזניות, וזה מביא לי עצבים. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום רב יש לי לוח אם די ישן של אינטל דגם D850EMV2 עם סלוטים של PCI . אשמח לקבל המלצה על כרטיס קול שמצד אחד יתאים לי ללוח ומצד שני תהיה תאימות מלאה שלו לחלונות 7. אם יש בכלל כרטיס כזה........... תקציב- עד 300 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום , לאחר שיפוץ בחדר אני מחפש רמקולים לחדר העדפה שלי היא רמקולים מוגברים ( אין צורך במגבר ) בעצם רמקולים למחשב שאותם אני יוכל לחבר גם לטלויזיה . החדר בגודל של 4.20 על 2.60 חדר ממוצע . היעוד המרכזי של הרמקולים הוא לשמיעת מוסיקה דרך המחשב . ומידי פעם חיבור לטלויזיה לצורך צפייה בסרטים . התקציב שלי עומד על 1000 שקל אבל אני מוכן להשקיע עוד טיפה על מוצר איכותי ! תודה רבה לכולם השמח לקבל עזרה .
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-