אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מערכת ישנה של JVC ששומעים בה טוב מאוד אז החלטתי לחבר אותו לטלויזיה בנוסף לרמקולים המובנים בטלויזיה השאלה איפה למקם. הסלון שלי נראה בערך ככה: http://i16.tinypic.com/2dtdnd4.gif ואם אני צריך בערך 10 מטר כבלים אז איזה עובי לקחת??
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
משהו פשוט שיקרא כתוביות דיוקס ויעשה את העבודה נאמנה ב מחיר של עד 300 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב שלי, כדי לנצל את הרמקולים שלי כמו שצריך. הרמקולים שיש לי הם Logitech Z623 והתקציב שלי הוא עד 500 ש"ח. הכרטיס קול שיש לי כרגע הוא מובנה בלוח אם של Realtek ALC892.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
היי אני רוצה לצרוב דיסק מוזיקה מבלי שרצף המוזיקה יקטע במעבר בין רצועה לרצועה, אני משתמש ב NERO לצריבה והצורב הוא מבית SAMSUNG. איך עושים את זה, למרות שאמרתי לNERO לצרוב DISC AT ONCE ואמרתי לו לעשות CROSS FADE בין הרצועות (TRACKS) עם זמן המתנה 0, זה לא עובד ועדיין יש קפיצה מסויימת. האם זה אפשרי בכלל להגיע למצב שאין קפיצה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים קניתי את מערכת הרמקולים X-530 של Logitech: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/PT/EN,CRID=2177,CONTENTID=9067 הלוח אם שלי הוא A7N8X (not delux)[ והייתי בטוח שהוא תומך במערכת 5.1. אך כאשר באתי לחבר את הרמקולים החדשים התפלאתי לראות שיש לי רק חיבור אחד לרמקולים (בנוסף לחיבור הרמקול והיציאה). אני לא מבין איך זה ייתכן (אולי אני מפספס משהו ?) כאשר כתוב באתר במפורש: בכל מקרה.. כעת אני מחפש כרטיס קול למערכת שקניתי.. אני די מוגבל בתקציב כי בכלל לא חשבתי שאני אצטרך לקנות אחד. מה דעתכם על ה Sound Blaster Live 5.1 של Creative ? יש את זה ב200 ש"ח בנועה.
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום (: יש לי אוזניות של PHILIPS: http://a.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=464273 ורמקולים של Creativ: http://a.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=574990 אני רוצה לחבר גם את הרמקולים וגם את האוזניות ככה שבמצב רגיל אני שומע ברמקולים וכשאני מדליק את האוזניות הרמקולים מתכבים ורק האוזניות עובדות. יש מצב? אם כן איך? תודה מראש לעונים (:
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
היי כל האתרים שמצאתי הם לא ברמה שאפשר לצפות טוב , יש אתר שרואים בו טוב לדוגמא ערוץ 2.?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום אני לפני רכישת הרמקולים Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers אחרי שקיבלתי עליהם המלצות חמות והבנתי שזה הסט שאני צריך לצרכים שלי (מוסיקה). כרטיס קול אני גם צריך להחליף (הכרטיס שלי מובנה על איזה מחשב של HP) ואני לא בטוח לאיזה...אני רק רוצה כרטיס שיביא את הרמקולים לידי ביטוי (שלא יקרה מצב שאני משקיע ברמקולים ובתכלס לא שומעים משהו בגלל הכרטיס קול) אבל אני גם לא צריך 7.1 כניסות וכל מיני שטויות (קצב דגימה, ביטים אנערף) שלא ממש הבנתי מהם (חח ואם הם לא שטויות אשמח אם תתקנו אותי). שמתי עין בעיקר על 2 אלה: Creative SB Live! 7.1 24-bit Bulk PCI Sound Card - 170 NIS Creative Audigy 2 7.1 Value - 300 NIS לגבי הCreative Audigy 2 Value שמתי לב שיש כל מיני סוגים שלו....חלק Value, חלק Bu…
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ערב טוב , אחרי ימים רבים של חרישה באינטרנט , קריאת ביקורות וכו' הגעתי להחלטה שהנגן שהכי מתאים לי זה המיקרו החדש של CREATIVE . ההתלבטות שלי היתה בעיקר עם ה IRIVER H-10 אבל בעקבות זה שהוא היה יקר ב 300 שקל מהקריאטיב החלטתי לוותר עליו. אבל מה , היום אני נכנס לאתר שממנו אני רוצה לקנות ומה אני רואה ? המחיר של ה H-10 ירד ל 1600 שקל !! http://pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh10&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 עכשיו הוא עולה בדיוק כמו הקריאטיב ואני באמת אבל באמת לא יודע איזה לקחת מבין השניים. בחלק מהמקרים אומרים שאין על IRIVER והדגם הזה מעולה ועדיף על המיקרו ZEN וחלק אחר אומר שעדיף המיקרו. מה שאתה תגידו יכריע את הכף מבחינתי. מי מבין השניים אתם הייתם לוקחים ? קחו בחשבון שהדב…
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בהנחה שהנגן הוא נגן אמריקאי כלומר: אין USO2GO אין מטען חיצוני אין תמיכה בווידאו ( ודברתי על הנגן האמריקאי אז אל תגידו לי לעדכן עם Firmwere ארופאי ) בקיצור אני לא רואה שום יתרון? יכול להיות ש Iriver יפסיקו לתמוך ב H300 ויעברו רק ל H10 ?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שדרכו אני מנגן את קבצי המולטימדיה שלי ואני מחבר אותו לLCD עם כבל HDMI עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לחבר את הטלוויזיה\מחשב נייד לרסיבר ככה שאת קבצי הקול אני ישמע דרך המערכת קולנוע?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש DVD ביתי, ראיתי DVD שתומך ב biu-ray והוא נורא יקר, מה זה אומר בכלל blu-ray? איזה יתרונות יש לו על DVD רגיל?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ראתי בחנות רמקולים בול כמו של כרטיב ורק כתוב A4TECH מוזר איך זה הם לא עובדים ביחד או משהו כזה נכון?????[stream=256,256][/stream]
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2500 לרמקולים , ואני רוצה מערכת מפציצה לחדר שהשימושים שלה הם רק מוזיקה , בעיקר טרנסים ושחורה ואם אתם יכולים להמליץ לי על מערכת, ואם לדוגמא יש מערכת נגיד ב1000 שאוכלת כל מערכת אחרת מעניין אותי אם זה יהיה אפשרי וחכם לקנות אותה מערכת פעמיים בשביל כפול עוצמה (אני יודע שזה מפגר לאללה אבל זה מעניין אותי כי בעיה של כסף אין ואני רוצה משהו שבאמת יפגיז לי את החדר) ועוד שאלה זה לגבי סאב של אוטו קודם כל אחד שמתאים לתקציב ושמעתי שצריך גם מגבר ורסיבר אז המלצות ועצות כל שהן יתקבלו בברכה .. ואם אפשר לחבר אותו לרמקולים הנוכחיים ( harman kardon soundsticks 1.2 ) או שאני צריך לקנות רמקולים חדשים תודה (:
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קודם כל מקווה שזה הפורום המתאים (אם לא תעבירו) אפשר את הקודקים שהביאו למישהו פה שאם אתה מפעיל 3GP או MP4 רואים את זה במדיה פלייר ? אני זוכר שזה היה חבילה ואז עוד 2 תוספות שזה יפתח אותם (real player משהו כזה) תודה מראש !!!!!
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה ואין לי חיבור אנטנה בחדר.. מה עשיתי? קניתי 2 כבלים של RF [זכר]-------[נקבה] וחיברתי אותם אחד לשני, קיבלתי: [זכר]---------[נקבה][זכר]----------[נקבה] את הזכר חיברתי לכרטיס טלויזיה ואת הנקבה חיברתי לשקע בקיר בחדר אחר.. יש שלג.. ובטלויזיה אחרת שמחוברת לשם (שניתקתי אותה כדי להכניס את הכרטיס שלי) אז אין שם שלג! ואצלי במחשב יש שלג.. זה יכול להיות כי הכבל ארוך מידי? ד.א יש לי כבל RF ללא הברגה.. ויכול להיות שהכבל פגוע? יכול להיות שאני צריך כזה עם הברגה? מישהו אמר לי להזמין כבל "צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה", יש שוני בכבל? צריך לבקש גירסא של כבל? משהו..? אם מישהו יכול להגיד לי בדיוק איזה כבל אני צריך אני ישמח!
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי Smiley. אני רוצה לקנות אוזניות סגורות למשחקים עד 200 שקל בלי מיקרופון חשבתי על ה-Sennheiser HD 202 או KOSS UR-20 הפרש המחירים בינהם הוא 20 שקל מה אתם אומרים כדאי לקנות מבין שניהם? ואיפה אוכל למצוא אותם במחיר זול יחסית?
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כמה דקות אפשר להקליט בdvd מקליט_מטלויזיה) על dvd רגיל(4.7gb)?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות דיוידי קורא divx + צרובין וכו' + כתוביות בעברית (srt) טוב ואמין, ניתן לעדכון, ושאיננו יקר. אשמח להמלצות.... תודה.
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מחפשת אוזניות כפתור (אלו שנכנסות בתוך האוזן) בתקציב 200-300 ש"ח. אני שומעת מוזיקה די רגועה. לפעמים Pאנק וקצת רוק. על מה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מקורות עם חיבור אופטי למערכת אחת. נתקלתי בדבר הזה: http://www.tvcables.co.uk/cgi-bin/tvcables/APRILO1.html מישהו יודע איפה ניתן להשיג דבר כזה בארץ?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום! שולחים לי מאנגליה MP3. המחיר: 300UK pounds שזה 2400 שקל +- האפשרויות שחשבתי עליהם: Ipod 40GB Iriver H320 או ARCHOS Pocket Video Recorder AV320 שזה זה: http://www.blokesstuff.com/Default.aspx?View=Product&productID=213 אולי יש לכם המלצות לנגנים אחרים מבוססים דיסק קשיח. אולי בגלל כדאי לקנות Mini ipod.. זה שווה להשקיע כל כך הרבה כסף בנגן כזה? אולי ה ARCHOS כי הוא גם נגן סרטים נייד.. אבל עדיין.. אני חושב שאפשר להסתדר עם MINI IPOD עם ע 4 ג'יגה. מה כדאי? יתרונות חסרונות.. ? עריכה: לא שמתי לב לתראד שפתחו פה גם על ה ARCHOS ושם גם דיברו על ה GIMINI 400 נשמע לי אחלה של דבר.. נראה לי שאני אקנה את זה.. רק הבעיה שהמסך קצת קטן מפריעה לי.. אבל עדיין
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להסביר לי מה זה הBIT בסאונד 16\24\32 מה ההבדל בינהם ??? ואיזה כידי לי לשים בAC3 FILTER עם כרטיס OB REALTEK HD ו CREATIVE T6060 5.1 ??? תודה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-