עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nisimm,

ראיתי שיש את המכשיר הקטן הזה שאפשר לחבר אליו הארדיסק חיצוני ואז הוא מנווט בתוכו לסרטים ומוזיקה ואז אפשר לנגן בטלוויזיה יש לאנשים חוות דעת לגביו? הוא מומלץ לקנייה? אני רוצה לקנות אותו עם הארדיסק גם של WESTERN DIGITAL

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טלוויזיה לסלון שתשמש לצפייה בתכני HD (עד וכולל 1080p) ו SD (וגם משחקים) שיוזנו ממחשב שיוחבר דרך HDMI. תקציב: עד 4K. מרחק צפייה: 2.2 מטר. תנאי תאורה: במהלך היום יש אור בעוצמה בינונית. קצב רענון: העדפה ליותר מ 60Hz בגלל השימוש במשחקים. אין צורך ב 3D. כמו כן, האם אפשר שלטלוויזיה תהיה יציאה קואקסיאלית/אופטית עבור מגבר סראונד קיים או שמא צריך להזין לו את הסאונד מהמקור בנפרד? לאחר חרישה של אתר retrevo הגעתי לטלוויזיה הזו, מה אתם אומרים?: http://www.retrevo.com/s/LG-42LK530-TVs-review-manual/id/23904bh139/t/1-2/ הכי זול שמצאתי עם אחריות 3 שנים מהיבואן הרשמי זה כאן: http://salon-hod.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=214 בתודה מראש, עמרי

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by dolby71,

אני יודע של-5700 יש עיצוב שונה (של ה-INSPIRE), ויש לו DTS, וגם דולבי דיגיטל. מה של-DTT3500 יש רק דולבי דיגיטל. אבל וץ מזה, מה ההבדלים ביניהם? האם שווה להשקיע על ה-5700 במקום ה-DTT3500?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by hatzhaik,

ז"א אם אני לוקח כמה סרטים בפורמט S/VCD עם סיומת MPG וצורב אותם על דיסק של DVD 4.7G האם הנגן הביתי ינגן אותם בלי בעייה?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  5. שלום לכולם! (מקווה שהשאלה בפורום הנכון ) אני מחפש נגן MP3 עם נתונים מסוימים, זה כבר לא משנה. מה שאני באמת תוהה זה אם כדאי ובטוח לקנות מהאינטרנט? כדאי לי לסמוך על המזל שהמוצר יהיה תקין, ושלא אצטרך לרוץ למרכז הארץ(בד"כ)(אני גר בצפון),ואוכל לקנות בבטחה ובראש שקט?? ואם תהיה לי תקלה, מה הסיכויים שיטפלו לי בה ולא ינסו לנפנף אותי בכל מיני טענות.. או--- שהכי טוב- כמו שעשיתי עד היום, פשוט לקנות מחנויות מוחשיות -מה שיעלה לי יותר, אך תהיה לי כתובת נגישה שאוכל לפנות אליה במקרה הצורך???? יש לכם נסיון מוצלח עם חנויות אינטרנט?? עם אילו במיוחד?? ולמי לא כדאי להתקרב בכלל?? חוץץץץץ מזה, למישהו יצא להעיף מבט בנגני MP3 CLUBIN למיניהם בE-BUY.CO.IL?? ו... שאלה/בעיה שהעלתי בעבר הרחוק ועוד לא נ…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  6. שלום אנשים מחפש המלצה לכרטיס מסך שיעשה את העבודה - יציג סרטי DVD על הטלויזיה (כרגע אנאלוגית) + אופציה לתמכיה בטלויוזיה עם כניסה דיגיטאלית בעתיד והכי חשוב שיוכל להריץ סרט ברזולוציה שמתאימה לטלויזיה ובמקביל לאפשר לעבודה על המחשב ברזולוציה המתאימה לצג. רצוי שקט - ללא מאוורר עם עדיפות לATI בגלל הממשק הנח תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  7. אני מחפש כרטיס פשוט במחיר הכי מינימלי שקיים... רציתי לדעת אם יש דברים מיוחדים כלשהם שאני צריך לדעת לפני שאני קונה כרטיס טלווזיה שיתחבר לממיר של HOT תודה

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by Dn95,

קיבלתי מגלודון מחו"ל , מדוד שלי . הוא קונה לי אותם .. ויש לי בהם בעיה .. הבעיה היא ב7.1 , כשאני שם את האוזניות על 7.1 אז הסאונד נהפך לפחות איכותי .. יש מן באסס כזה חזק ומגעיל .. שהורס את הסאונד , אני שומע Echo כזה חזק שומע דברים פעמיים , כיאלו הסאונד ניהיה אטום ומגעיל , ואני יודע שזה לא אמור להיות ככה .. אני שומע אפילו יותר יפה באוזניות הקודמות שלי של Silver Line ב50 שקל :-\ ... אפילו לפעמים שאני משחק אז פיתאום הסאונד נעלם .. ואני שומע רעשש חזק שהורס את האוניים , כמו שאין קליטה ברדיו .. מן טחחחח כזה חזק , וזה לא מהמשחק .. אני חייב תעזרה שלכם .. אין לי איך להחזיר את זה כי זה מחול .. -נ.ב- לחבר שלי הייתה גם את הבעיה הזאת , והוא קנה כרטיס קול תומך 7.1 וזה פתר לו אותה .. …

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  9. Started by TerMiT_BoY,

איך הרמקולים האלה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by xXDevil4Xx,

שמעו כרגע חיברתי את המחשב למערכת סטריאו ואני שומעדרך הרמקולים של המערכת ועכשיו הרמקולים שלה דפוקים ואני רוצה חדשים הבעיה היא שאני לא יודע איזה רמקולים לקנות....צריך המלצות....

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  11. הכל כתוב בכותרת... תודה לעוזרים

12. אז ככה אני חיברתי הכל טוב ובבדיקה של קריאייטיב אני שומע שהוא משתמש בסטר...אבל שאני רואה סרט בהוא ב6 ערוצים אני לא שומע מהסנטר... חיפשתי חלקים של דיבור וחלקים בלי...מה זה יכול להיות?...קודק שצריך להוסיף??

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by ZenMaster,

מישהו מכיר ? KSC-55 של חברת Koss ? מה האיכות שלהם מול מחיר, או אם יש המלצות אחרות על אותו סוג של אזניות (לא מחייב עורף).

14. Started by patetinka,

Hi I'd like to use the time of the year (black friday) and purchase a sound system which is sufficient both forplaying music and enjoying the sound of the movies in the living room In another room I have a 5 year old creative 5.1 surround system hooked to the pc and its sufficient. Up to 250$ thank you If possible a model which isnt too heavy or too big thank you

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  15. ה MX5021 שהיו לי עד עכשיו כהראה מתו.. מחפש תחליף, בעיקר למוזיקה, וגם סרטים. הסיבה שאני רוצה 2.1 ולא סטריאו מדפיים זה הבאסים. כן כן, אני ממש אוהב אותם ובשביל להגיע לעצומה של ה 2.1 אני מניח שצריך רמקולים מדפיים מאוד רציניים

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by jean-paul,

רכשתי טלויזיה חדשה מסוג toshiba 29cz8 יש לי שני סוגי חיבורים ל dvd מה עדיף? יש לי גם אפשרות לשידור פרוגרסיבי

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  17. שלום, יש לי מערכת רמקולים X-530 של Logitech ואני צריך להרחיק את הרמקול הימני אבל הימני חייב להיות קרוב למחשב.. אני חשבתי לעשות שיגיע אליו השמע של רמקול שמאל ולשים אותו בצד שמאל ולהיפך. בקיצור, שהשמע של שמאל יגיע לימין וימין יגיי לשמאל. איך אפשר לעשות את זה? אני יודע שאפשר לחתוך איזה כבל ולהחליף את החוטים, אבל יש איזו דרך אחרת? תוכנה שמאפשרת לשלוט על היציאות של הרמקולים או משהו? תודה...

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  18. עם אחד מהמכשירים המוצאים בשוק ?.. זה לא מעט כסף . החדר שלי לא ממש גדול , ואני רוצה לנצל את זה באיכות סאונד איכותית שאני יהנה ממנה . אז הינה ההצעות ... יש את זה שמפורסם באתר ידע , ללא הפסקה http://yeda.co.il/ipodhifi/index.html מגרה בהחלט מגרה , נראה איכותי בא עם שלט למישהו יש נסיון עם המכשיר הזה?... ויש את זה של JBL http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=6740 ועוד אחד של JBL http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=7173 http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=DOCK&Cat2Cat1ID=1323&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he ויש את זה של בוס . נראה איכותי ביותר אני כרגע מתלבט של jbl נראה הכי טוב . של apple נראה איכותי ..כל כך ושל bose נראה ברמה אכותית …

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  19. Started by smulikon,

קניתי את הטלויזיה הזו. כמובן LCD. חיברתי אותה למחשב בחיבור רגיל של מסך מחשב (לא DVI). אני רואה איתה סרטים בסבבה אבל כשיש קטעים מהירים בסרט התמונה מתעוותת- כאילו לא מצליחה להספיק להתעדכן בפרטים ורואים קפיצות על המסך. זמן התגובה של המסך הוא 8 מילישניות. הבעיה הזו נוצרת רק כשאני מחבר את המחשב.. כשרואים סרטט למשל רגיל מהממיר זה לא קורה. למישהו יש פיתרון? אולי זה קשור להגדרות של הכרטיס מסך? יש לי X800 GTO2 אם זה רלוונטי. :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  20. למרות שאת ההודעה הראשונה שלי בפורמים פה, אני מסתובב פה בפורומים כבר המון זמן... קיצר, אבא שלי החליט לקנות מערכת קולנוע ביתית (עם רסיבר) + dvd. התקציב שלו הוא 1500ש"ח. ומה לעשות, לא לי ולא לו יש מושג בזה, אז החלטתי לפנות אליכם לעזרה. בבקשה תמליצו לי על מערכת קולנוע ביתית ונגן דיוידי (שקורא צרובים), במחיר הזה (רק בבקשה על תעלו יותר מידי מהמחיר הזה...). עוד בקשה אחת, תתנו לי את שם החנות + האתר שלה, שממנה נלקח המחיר. אהההה כן, ושהחנות תיהיה בארץ, כי מערכת רמקולים כזאת בטוח שיתפסו במכס... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by avshalom81,

ברצוני לרכוש זוג רמקולים למחשב ואשמח אם מישהו ימליץ לי במי מהם לבחור . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3027 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3360 כמו כן האם בעת רכישת כרטיס קול איכות הסאונד במוסיקה תשתנה ? או שהכרטיס על לוח האם מספיק ?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  22. חברה קניתי אוזניות חדשות של zalman 5.1 הקיצר יש לי שם 3 חיבורים . 1. rear 2. front 3. center הקיצר הבעיה שלי היא שעל הכרטיס קול שלי יש 5 יציאות שהם בצבעים. 1. שחור 2. ירוק בהיר 3. וורוד(מיקרופון) 4. כחול 5. אדום השאלה שלי היא לאן כל אחד משלושת החיבורים של האוזניות מתחבר בכרטיס הזה??? הכרטיס הזה הוא קראטיב 5.1

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by Moo^Moo,

קרובי משפחה באים מקרוב מארה"ב וראיתי שהמחיר שם (102$) הרבה יותר זול מבארץ (1000 ש"ח). עכשיו יש שני דגמים מאותה סידרה והם זהים לחלוטין 6600 ו6700, ההבדל הוא שה6700 הוא הגירסה האירופית (220V). נ.ב - הדגם שנמכר בארץ ככל שאני יודע הוא ה6600. האם תהיה בעיה לחבר את ה6600 האמריקאי (110V), לשקע ישראלי (220V)?????????? זה חשוב.... בתודה רבה.. MOOMOO

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  24. באיזה תקציב מינימום של רמקולים אני יכול לנצל מקס' את הכרטיס קול שלי Creative SB X-Fi XtremeMusic/Platinum Sound Card שמעתי שהרמקולים של Creative מעולים

25. שלום לכולם, אחרי חיפוש מרובה וקריאה של הרבה תגובות לשאלות פה יצאתי ממש מבולבל. :s05: אני רוצה לרכוש מערכת רמקולים 5.1 (Z-5500) למחשב ישן יחסית עם כרטיס קול OB .משמש למוסיקה סרטים ומשחקים (מעט מהכל) הצלחתי להבין ש: 1.אני חייב כרטיס קול שיכול להוציא אות אנלוגי לרמקולים כדי שאוכל לקבל צליל סראונד אמיתי ברמקולים במשחקים. 2.שכרטיס קול OB גם יכול להוציא אות אנלוגי לרמקולים אבל צורך משאבים מהמעבד ופוגע בביצועים. בכוונתי בעתיד (בעוד כשנה) להשתמש ברמקולים בעיקר כמערכת לקולנוע ביתי בסלון ולרכוש מערכת רמקולים פשוטה יותר למחשב (אחרי הרבה שנים בחיל האויר השמיעה כבר לא משהו והדרישות מהרמקולים בהתאם... ) איזה כרטיס קול יאפשר לי לקבל צליל סראונד אמיתי ברמקולים וביצועים סבירים לש…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.