עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by eladbu,

האם אני יכול לחבר את האייאודי X5L שלי לרדיו דיסק שלי ברכב האם קיימת איזה קומבינה יש לי פיוניר p2600r מישהו יודע אם מוכרים כבל כזה בארץ? http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/3037.html

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  2. http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=29VH56&Cat2Cat1ID=58&Cat2ID=310# אז ככה, בעקרון לאחרונה אני מאוד רוצה לקנות טלביזיה שתתמוך בשידורים של WIDE SCREEN 16X9. כרגע אני לא רואה משהו תקציבי בכלל באופק, כל טלביזיות ה-29" ששוות משהו, עולות הרבה מאוד כסף ואלה שעולות סביר (6000-7000 ש"ח), בואו נגיד שעדיף לא להתקרב. השאלה שלי, מעבר לתמיכה במסך רחב...האם בהנחה שיהיה מפענח מתאים, אני אוכל לראות גם שידורים באיכות HDTV? או שרק במסך רחב? הנה המפרט הטכני שלו, לפחות חלקו:

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by BloodFist,

תקציב: מקסימום 700 דרישות: בטריה נפרדת, ולא בטריה של המכשיר עצמו. 1GB לפחות. וזכרון פלאש כמובן וזהו בערך שישמעו טוב בלה בלה בלה...

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. משהו איכותי בבקשה אני רוצה רמקולים לחדר ולא למחשב!!! ממ אם אתם יכולים לתת לי דגמים שאני יכל ליראות את כולם בחנות אחת שאני יוכל להשוות בניהם (ושיהיה קרוב לתל אביב אם אפשר) זה בעיקר לרוק ופופ אז אפשר גם 2.0 ויש לי שאלה אם אני מחבר אותם לנגן MP3 אני חייב מגבר או שאני יכל להיסתדר גם בלי? ואם אני יכל אני ישמח להמלצות לרמקולים 2.0 או 2.1 ב4,800, ומה ההבדל בין ריצפתי למדף? הגודל?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  5. יש לי נגן DVD של Grundig GDIVX120... אני צרילך עדכון גריסה כדי שיתמוך לי ביותר קבצים של תרגום עברי.. בבקשה...תודה לכל מי שעוזר.. Www.grundig.co.il - לא מצאתי באתר שלהם..

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  6. Started by Chymes,

בקרוב לאמא שלי יש יום הולדת ורציתי לקנות לה נגן MP3 איכותי. היא תשמע בעיקר רדיו וקצת מוזיקה לכן אין צורך בנפח רב. U10 512MB ב-500 ש"ח נראה נהדר, אך רציתי לשמוע הצעות נוספות. נגני iriver/COWON תומכים ברוסית מלאה?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  7. Started by 456,

שלום לכולם, בקרוב אני מתכוון לקנות רמקולים למחשב שלי. ראיתי רמקולים של לוג'יטק מדגם LOGITECH X-210 2.1/25W במחיר של 259 ש"ח. הנה קישור לאתרם: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2735&scat=199&tcat= ברצוני לדעת מה דעתכם על הרמקולים האלה. צרכי הם רק לשמיעת מוסיקה באיכות טובה במובן וברצוני לדעת האם הם יספקו אותי. תודה והמשך יום נעים לגולשי הפורום!

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by Fungus Funk,

אני בונה HTPC ורציתי לדעת איך יתקבל אם אני אחבר אותו לטלויזיה שהיא לא LCD או פלזמה ? [טושיבה 29' , לא שטוחה לחלוטין] לא לצורך לכידת וידאו אלא לראיית סרטים...והאם הכרטיס מסך יכול לשנות? בבקשה לעזרה....חוות דעת / המלצות וכל היוצא בזאת ! בתודה מראש...

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  9. ההורים שלי נוסעים עוד איזה שבועיים לחו"ל (הפלגה) ויש לי הזדמנות מצויינת לבקש מהם נגן DVD (להחליף את הנגן המיושן שלי שלא קורא בכלל DIVX), חשבתי שתוכלו להמליץ לי על נגן כזה (אין לי מושג מה הם מוכרים שם בדיוטי פרי).... לא משהו בומבסטי אבל שכן יתמוך בכל הפורמטים כולל תרגום עברית. אני גם מעוניין ב DVD מקליט, ובמחלקה הזאת אין לי בכלל מושג, האם הדבר הזה טוב? (סוגי ההקלטה, תפעול פשוט, כמה שעות באיכות סבירה אפשר להכניס על DVDRW אחד SL). אם אפשר גם מחירים זה יהיה פצצה. תודה

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by xtract1,

עשיתי חיפוש קטן (אז לא לכעוס שלא חיפשתי) ולא מצאתי מענה.. מזה בכלל SPDIF איך אני מתחבר לזה..יש לי מערכת קולנוע ביתי של AKAI 5.1,צריכים כבל מיוחד? מה היתרונות של זה?

• 13 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by drbrain,

שלום ברצוני לדעת האם כרטיס קול על לוח האם או כרטיס קול ככרטיס משפיעים על ביצועי מחשב במשחקים או שאולי לא בתודה שרון

• 14 תגובות
    • 691 צפיות
  12. מוכן להשקיע בסביבות ה 1300 על רמקולים ... השאלה היא האם לקחת 5.1 ? 7.1 ? 2.1 ? השימושים הם משחקי מחשב , מוזיקה וסרטים אם אפשר בבקשה להפנות אותי למוצר ספציפי עם לינק אודה מאוד

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  13. Started by BURTON,

אני צריך המלצה למערכת 5.1 שתתאים גם למוזיקה וגם לסרטים(אני יודע שאין אחת שטובה לשניהם אבל משהו ביניים יהיה טוב) החדר הוא בגודל 4X4 מטר. צריכה להיות מערכת טובה אבל לא להגזים במחיר.

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש ברמקולים של לוגיטק Z5500 ומאז שקניתי אותם יש משהו נורא מציק שאני לא מצליח לפתור אותו... כל פעם שמישהו מדליק מכשיר חשמלי בבית נשמע מן "בום!" מהרמקולים... אמרו לי לחבר את הרמקולים לשקע נפרד בקיר - לא עזר... הלכתי לאיזה חנות חשמל והוא הביא לי איזה מתאם כזה בעשרה שקלים שאמר זה אמור לפתור את העניין - כמובן שלא עזר... היום הייתי באופיס דיפו ושאלתי את ה"מנהל אלקטרוניקה" שלהם מה אני אמור לעשות עם דבר כזה, הוא אמר לי ליקנות מייצב מתחים (UPS) - גם לא עזר!!! מה הבעיה פה לעזאזל?! איך אני פותר את זה?!

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by ROEY--1,

קניתי את ה Z5500 באמת רמקולים מדהימים..יש לי רק מספר שאלות לגביהם אני קונה גם את ה AUDIGY 2 ZS עכשיו הבנתי שאם רואים סרט שמקודד באיזשהוא פורמט..צריך לבטל את המפענח של הכרטיס קול..?(DTS) לדוגמא... ואז רק לתת למפענח של הרמקולים לבצע תעבודה...האם זה נכון ואם יש עוד כמה קטעים כאלה שאמורים לעשות כל מיני ביטולים.. דבר שני האם על מנת להנות מן ה EAX 4 של כרטיס הקול באמת צריך לחברם אך ורק אנלוגית? מה הקטע של זה מידע על זה יעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  16. Started by Alex89,

כשאני מכניס קובץ טקסט לנגן אז הוא מחלק לי את המילים ולא יורד כל סוף מילה או שורה למשל: כשאני מכניס קובץ טק סט לנגן אז הוא מח לק לי את המיל ים ולא יורד כל סוף מילה או שורה משהוא בסגנון הזה. האם יש פתרון לבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  17. Started by Jeka90,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בתקציב של עד 400 ש"ח ורצוי הרבה פחות. בהתחלה רציתי לקנות Altec Lansing ATP3 אבל הסאב וופר ענקי ואין לי איפה לשים אותו. אני רוצה רמקולים רק של CreaTive או Logitech. למי שיש תמונה של הסאב וופר של Altec Lansing ATP3 בחדר שלו שיעלה בבקשה. (אני רוצה לראות אין הוא נראה בחדר של מישהו, אולי אני סתם נבהל מהמידות). תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  18. Started by fx-57,

יש לי נגן MP4 מסריח גנרי. ואני רוצה לקנות משהו טוב. אז חשבתי לקנות איזשהו סאנדיסק סנסה E140 עם 1GB מובנה+נרתיק סיליקון ו512MB SD כלול במחיר: 350 ש"ח באופיס דיפו. אני רוצה ללכת לקנות מחר,משהו עד 500 ש"ח ככה,אפשר לחרוג באיזה 100 שקל אם זה באמת ממש שווה. אני מעדיף שיהיה לו אפשרות לצפיה בסרטונים. חובה: חברה נורמלית כמו סאן דיסק. שיהיה לו אפשרות הרחבה בזיכרון לפחות לעוד 2GB. ונראה לכם שאם אני בא לאופיס דיפו ואומר להם על הזיכרון הזה:תביאו לי 1GB אני מוסיף כסף,הם יסכימו? ואני גם רוצה רמקולים ניידים שאפשר גם לחבר אותם לחשמל וגם לתת להם חשמל מסוללות. ראיתי באופיס דיפו רמקולים של סמסונג אם אני לא טועה,ב100 ש"ח והם באים עם סאב וופר,השאלה מה איכותם,אולי אחלה איכות אולי סתם…

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by flir,

האם יש למישהו עצות מתוך ניסיון, לגבי צביעה של קיר עליו ברצוני להקרין. בהנחה שאיני מעוניין לתלות מסך.

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  20. Started by easyuri,

מישהו אמר לי שהנגן כל כך גדול שלא ניתן להכניס אותו לכיס. האם זה נכון? האם נוח בכלל להסתובב איתו?

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by intel suck,

יש לי מערכת SONY MHC-RG330 אי אפשר להחליף שיר לזה שאחריו כאילו אם אני בשיר מס'1 ואני מחליף שיר זה מעביר ל-5 או למשהו אחר אבל לא לשיר מס' 2 איך אני יכול לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  22. Started by HiperPsY,

מה אתם אומרים על חברת MAGNAT , ועם אתם ממליצים לקנות? ומה אתם אומרים על רדיו דיסק של CLARION?

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by GanJaval,

יש לי כרגע כרטיס קול של הלוח אם והזמנתי אוזניות icemat siberia קיצר רציתי לשאול אם אני ישמע בהם עדיין באיכות טובה גם אם כרטיס על הלוח אם שהכרטיס תומך גם 7.1 תודה לכל העונים ..?? ואם התשובה היא לא ואני ישמע לא טוב אז יעני עד כמה ההבדל משמעותי אם אני יהיה עם כרטיס קול על הלוח או כרטיס קול אחר ואם זה ממש משמעותי אז תמליצו לי על כרטיס קול עד 300 שח

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  24. Started by swg,

השאלה בכותר אני מתכוון אולי להביא אותו בזמן הקרוב אז מבחינת שמע אני יודע שהוא פצץ נשאר רק העניין של השליטה\נוחות\תקראו לזה איך שתקראו לזה(פעם מישהו קרה לזה ליטוף ) אני מדגיש אך ורק בעליהם הנכבדים של מכשיר זה -X5L- מוזמנים לענות מפני שגם אני החזקתי אותו כמה זמן ביד אבל זה לא משתווה לזמן ממושך תסכימו איתי *חשוב להדגיש שכולם יכולים להגיב אני לא בא ואוסר על אף אחד אם להגיב או לא שלא תבינו אותי לא נכון תודה swg

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by eliav-peretz,

אז אני מחפש אוזניות למוזיקה מחו"ל ב-250 שזה איזה 70 דולר קנדי... האוזניות מיועדות למוזיקה... חשבתי על ה-CX300... הם יהיו טובות?? תודה מראש, אליאב.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים