אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי רכב עכשיו ואני רוצה שיהיה בו מערכת שישמעו טוב יש לי רדיו דיסק אבל הוא ממש לא איכותי אז אפשר להגיד שאני צריך רדיו דיסק מגבר רמקולים ולא יודע בדיוק מה זה כולל. אני לא יכול לתת לכם את הסכום שאני יכול להשקיע כי אין לי מושג בזה ולא יודע כמה עולה משהו סביר או יותר מזה, אז תדריכו אותי במחירים ובמה כדי לקנות. תודה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שאמרתי,מעוניין במערכת 2.1 במחיר של 400-500 ש"ח. המערכת תהיה מיועדת 90% לשמיעת מוזיקה-מוזיקה אלקטרונית והאוס. מלבד רק לתת דגם,אם אפשר גם לתת לי קישור,כולל חנות מומלצת באיזור דרום זה יהיה מעבר למצויין!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא הכי מעודכן, אבל מעניין אותי לדעת איזה מערכות מומלצות.. ראיתי שדווקא לאחרונה יש ירידת מחירים של נגנים שתומכים בחיבור נגן אמ-פי-3.... אז אם יש לכם המלצות למערכת (בלי מגברים, רק קידמית) שתומכת כמובן בחיבור PL למוזיקה ועולה עד 700 שקל (למרות שעדיף משהו באזור ה 500), אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה כמו שכתבתי המלצה למערכת סראונד למחשב שלי (מפרט בצד) כרגע יש לי כרטיס קול onboard עם תמיכה ב7.1 אבל אני פתוח גם להצעות לגבי הוספת כרטיס קול אם באמת יש צורך.(אני מאמין שיש צורך ) השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים (ככה שהסראונד מאוד מאוד חשוב לי) יש לי תקציב של עד 2000 בערך .. אבל זה לא אומר שאם יש משהו מעולה ב900 אני לא אקח . (ואם יש משהו ממש מעולה ב2500 אני אוכל לחרוג) אני מחפש משהו שיעשה המון רעש וישמע נקי קיבלתי המלצה מחבר על הCreative Inspire T7900 ... תכננתי ללכת על זה (900 שקל) אבל אני באמת לא מבין שום דבר בנושא והייתי מעדיף לקבל המלצה מאנשים שמבינים בנושא . תודה מראש לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי את המאמר המעולה של Fkl0ster שנכתב על ידי אייל פור , אבל עד כמה שזה נתן לי מושג כל שהוא על קניה של מערכת קולנוע ביתית, זה עדיין לא פתר לי את בעיית הזמן שאין לי בימים אלו על מנת לעבור בין חנויות ולבדוק מערכות. לכן אני פונה אל המומחים והמבינים שבפורום זה , בכדי שתמליצו לי על מערכת קולנוע ביתית שכמעט כל יעודה יהיה לצפייה בסרטים. אני צריך את מקור ההגברה 5 רמקולים וסאב . התקציב שלי הוא בין 3000-3500 ש"ח. אודה על המלצות ועל קישורים להצעות מעניינות. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים שלום! ראיתי בזאפ הרבה מערכות שמע 5.1 משולבות DVD עם מגבר סביב המחיר הזה 1500 ש"ח רציתי לדעת אם זה שווה את הכסף והאם זה מביא ביצוע סביר, מערכת לדוגמא: http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp?Pid=595&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he סה"כ אני לא פריק של סאונד אבל גם לא רוצה משהוא שלא מספק שמע סביר.... :s05: אה כן המערכת תחובר לסטרימר של אקסטרימר אם זה משנה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת home theater במחיר סביר עד 4200 ש"ח שתנגן mp3,דיסקים וישירות מ USB וגם תוציא את הטלוויזיה/ממיר דרך המוניטורים, אני מבין שאני זקוק למגבר,מוניטורים ונגן עצמו כשחיבור של הממיר HDMI של הכבלים יתחבר למגבר נכון? מצד שני יש מערכת שהיא בחתיכה אחת לדוגמה bose איך זה שהיא כל כך יקרה??האם מערכת כזו יכולה להתחבר למגבר ולכבלים? אני גר במרכז והומלץ לי על חנות סטיראו סטאר:http://www.stereo-star.co.il/ , שלחתי להם מייל והם לא ענו לי. האם יש למישהו המלצה חמה אחרת??
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש מתנה לאדם שאוהב סאונד טוב, אך אין לי תקציב מעל 1,500 ש"ח הדרישה: DVD עם רסיבר מובנה (כן, אני יודע שזה איכות מעפנה, לרוב, אבל הכל במסגרות התקציב והאוזן הבלתי רגישה של המקבל) רמקולים 5.1 אלחוטיים (לא APEX F-19A) וכמובן שהמכשיר יקרא צרובים, לרבות DIVX (אם יש צורך לרכוש בנפרד את הנגן ואת הרמקולים, אין בעיה) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק להמלצה על סט רמקולים 5.1 למשחקים, סרטים ודי.וי.די. של הופעות חיות עד 500 ש"ח. קראתי ביקורות מאוד חיוביות על ה-Logitech X530 בזאפ ורציתי לדעת האם הם האופציה הכי כדאית. חוץ מזה, האם משתלם לקנות מערכת יד שניה כשמדובר במערכות כאלה? או שעדיף חדשה?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למפרט הכי זול שאפשר לקנות ,שיתמודד עם 720P ו יעבוד טוב גם עם בוקסי . ככל הנראה היו לי ציפיות גדולות מידי לחומרה שיש לי לצעיר הרב ,ואני לא רוצה יותר לבזבז כסף שגם ככה אין הרבה. ולא לזרוק פה שטויות כמו קנה LCD וכו' ,ותוריד DVDRIP, אני רוצה להיות מוכן לעתיד שיהיה לי LCD מן הסתם *אין צורך במארז, קניתי אחד של 100 שקל שנראה לא רע ,ודי סבבה אחרי שמרכיבים בו את החומרה. *אין צורך ב צורב DVD, יש לי כבר אחד טוב *אין צורך במקלדת על חוטית ,גם כי יש לי כבר אחת משולבת עם עכבר אני צריך: מעבד (אין חשיבות ל שAMD או אינטל העיקר זול) כרטיס מסך ,כמוון עם יכולת פיאנוח חומרה (חשוב שיעבוד טוב עם בוקסי), ועוד דבר קריטי מעוד מבחינתי (שיהיה SVIDEO, או דרך מתאם גם, אין לי LCD) ז…
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה למיקרופון לקריוקי, שיהיה איכותי - סביר שיעשה קול יפה. התקציב זה עד 300 ואם יש משהו איכותי שזול ויש 2 אז צריך 2 מקרופונים.. הממ עכשיו לשאלה יש לי מיקסר קטן 2 ערוצים יש לו ECHO וTONE קוראים לו PARTY TIME KAROKE DVD MIC ADAPTER KM-42 עכשיו השאלה אם זה טוב, אם זה תורם - אני צריך את זה? ואם מיקסר הוא חיוני אם המיק היה עד 150ש"ח בערך אם אפשר להביא בעוד איזה 250 מיקסר.. ושאלה אחרונה הינה תמונה של הסאבאוופר שלי: http://ufu.co.il/files/2ku3pwnrw8niwx4ecd1a.jpg אם תוכלו להגיד לי איזה סוג הוא, אני יודע ש Pioneer Champion Series אבל איזה מהסדרה הזאת אין לי מושג לא רשום עליו. אשמח לתשובות!
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
עד לפני מספר חודשים היה לי את ה-AVC SOUL PLAYER הראשון, שנחשב לנגן מעולה. הוא הפסיק לעבוד משום מה והבנתי שלא כדאי לתקן אותו (אני לא יודע בכלל מה הבעיה...). עכשיו אני מחפש נגן חדש ומחפש המלצה על נגן ועל חנות שכדאי לקנות אותו ממנה (לא רק בארץ, אם יש הבדל מחיר משמעותי). הסתכלתי בינתיים על ה-IRIVER SLIMX IMP-550 שהמחיר שלו הוא בסביבות 150$ בחו"ל ו-1100 בארץ, שזה קצת יקר. רציתי לדעת אם יש נגן שקרוב אליו בתכונות ועולה פחות ממנו. כל המלצה תתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן לקרוב משפחה , הדרישה הכי חשובה היא : שיהיה פשוט , העברה פשוטה וגם די חשוב שהממשק יהיה פשוט . איכות האודיו לא צריכה להיות גבוהה , אבל גם שלא תהיה נמוכה . תקציב : מומלץ לא לעבור את ה600 , כמה שפחות - יותר טוב . אני מעדיף לא מינידיסקים ודיסקמן Mp3 בגלל המדיות ובגלל שהרבה יותר פשוט לגרור את הקבצים .
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה כאשר התחלתי לחפש נגן mp3 חבר פנה אותי לפה אני מחפש נגן mp3 שתיהיה לו מין אריזה או משהו נגד רטיבות לפחות 15 גיגה איכות סאונד גגבוהה ושמיעה בווליום גבוה כמובן אפשרות וויסות הוולייום\ ושיהיה מותג או משהו עם זמן אחריות של לפחות שנה אם אפשר אם אפשר מסך צסעוני ואפשרות לראיית סרטים אבל זה ממש לא חובה תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה שיהיה לו הארדיסק של לפחות 20GB ושיהיה סבבה בכלליות אין לי שום מושג בתחום הזה, חוץ מזה ששמעתי שIPOD זה בעיקר הייפ ומחיר מנופח. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נגן mp3 עד תקציב של 600 שקל לא צריך יותר מ 256 זיכרון .. תודה..:]
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה לנגן MP3 מבוסס תקליטורים, שבעיקר יהיה אמין ועמיד, רצוי עם שלט, ושלא יהיה יקר מדי. אני מדבר על טווח מקסימלי של כ- 500 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום! יש לי זיכוי באופיס דיפו של 650 ש"ח והדבר שנראה לי הכי טוב לעשות עם הכסף שם זה לקנות נגן MP3. אז אני מבקש המלצות לנגן הכי טוב שאני יכול להשיג שם במחיר הזה (רצוי 1גיגה זיכרון). תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש המלצה לנגן MP4 איכותי עד 200 ש"ח לבן דוד חרדי. יש לו כרטיס זכרון SD חיצוני ככה שלא חשוב כמה יהיה במכשיר. הוא רק רוצה לראות סרטי אנימציה כשרים במכשיר שיהיה לו לטיולים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש המלצה לנגן איכותי שתומך בעברית עם טעינת סוללה פנימית....עד 2 גיגה.. או כל נגן איכותי שתומך בעברית עם אחריות.. עד 600-700 שקל.. נפח 1-2 גיגה עד 20+ שעות שמיעה תמיכה בפורמט MP3 ו- WMA רדיו FM עם אופציה לשמירת תחנות מיקרופון פנימי מיון לפי שם השיר, האמן, האלבום, זאנר, שנה או לפי רשימות שמע (playlists) עד 5 סוגי איקוולייזר שונים כולל כוונון עצמי תמיכה ב- USB 2.0 להעברת נתונים מהירה למסך תאורה לצפייה בשמות השירים גם בתנאי אור נמוכים בערך תפנקציות האלה... יש דבר כזה?.. שהנגן לא מעפן ונפילה קטנה ישבר ויהרס ..ושלא יהיה נגן גדול ואני מעדיף MP3.. בלי וידאו תודה... מה שמצאתי זה http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=16186 700 שקל.. אן זה ה 730 http://www…
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שרוצה לקנות נגן אמפי3 מבוסס דיסק קשיח 20GB מינימום, הנה המאפיינים הרצויים: 1. שיהיה UMS (כלומר בלי שום צורך בתוכנות כדי להפעיל) 2. זמן סוללה טוב 3. כמה שיותר קטן ודק 4. רצוי שיהיה רדיו 5. איכות כמובן.. (של הסאונד, של המכשיר וכו) אין צורך במסך צבעוני, אבל רצוי שיהיה USB2GO להוריד תמונות למכשיר בעקרון כרגע לדעתי המכשיר שיהיה לו הכי טוב זה ה- X5L, אני רוצה לדעת אם יש אלטרנטיבות טובות שעונות על הדרישות? האם למישהו פה שיש X5L התקין רוקבוקס עליו? האם תיקנו שם את הבאג של זמן הסוללה ואיך היציבות והביצועים?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי XBOX 360 + מסך פלזמה 42 אז אני מחפש משהו זול וטוב אבל שישמע סביר יש לי 4 רמקולים של טנוי (לא גדולים\רצפתיים אלא רמקול מדף),סנטר של ימאהה ורסיבר של הרמון קרדון. בעיקרון חשבתי לחפש יד שנייה כי אולי יש מציאות אבל אני לא מבין בזה ולא יודע מה טוב.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר למערכת קולנוע ביתית שנמצאת בסלון,אני מרגיש שחסר לי הבאס בשירים אז בא לי לקנות סאבוופר טוב ב 500 שקל תנו המלצות
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום רב.... מחפש המלצה לסט רמקולים למחשב 2 עבור צפייה בסרטים / מוזיקה ומשחקים... עם בס חזק, ללא צורך בשימוש בסאב. עד 100 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך משהו זול ונחמד (500 - 700 ש"ח) שיכול לקרוא MP3 מדיסק או כל דרך אחרת (חיבור רשת למחשב למשל), עם רמקולים built-in. כמה קריטריונים: שלט מסך עם יכולת לנווט בין הקבצים (העדפה לתצוגה של שמות קבצים ולא idtags) טיימר/שעון מעורר איכות סאונד לא קריטית אם מישהו יכול לעזור, זה רק אתם! תודה רבה רבה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-