אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
במחשב שלי מחובר לLCD ישירות עם HDMI והסאונד יוצא בSPDIF מכרטיס של M2A-VM של ASUS לרסיבר שמפצל את הסאונד בין 2 רמקולים קדמיים רצפתיים, שניים לווייניים אחוריים ועוד שניים סראונד+סנטר (אין סאב). סאונד עובר באופן רגיל, אך לא מספק. מבלי שהתקנתי חבילת מקודדים (כגון K-LITE), הסאונד נשמע (תלוי בסוג הקובץ המשודר) בסטריאו (שניים קדמיים בלבד). לאחר שהתקנתי גם את K-LITE וגם שיחקתי בהגדרות AC3FILTER, שמעתי באופן לא מוחלט בכל הרמקולים, כאשר הדבר לא נשמר. שאלותיי הן כאלו: האם קיימות הגדרות/אפשרות לשמוע בכל הרמקולים בכל הזמן (סרטים ומוזיקה)? אם לא, וזה תלוי בסוג הקובץ ובאיכותו - האם רק קבצי AC3 בסרטים ישודרו בכל הרמקולים? אתמול ראיתי איזה קובץ וידאו (לא AC3) שהסאונד בו היה נוראי (כמו דיס…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
בעיקר למוזיקה, בסביבות ה5K ובתוך התקציב צריך להכלל גם מגבר. רב תודות.
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי אני מחפש זוג רמקוליים איכותיים בתקציב של 1000 שח בערך אודה לכם מאוד על העזרה !
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות 2 קומפוננטים חדשים, ואני מחפש חנות שמוכרת כאלה. את ההלחמות מאחורה וההברגה לגוף הרמקול אני אבצע לבד (אלא אם זה כיף של החנות והם יהיו מוכנים לעשות את זה בחינם). אתם מכירים מקום כלשהו? אופיר.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני לא מתמצא בטלוויזיות אבל מחפש משהו איכותי לטווח הארוך. בדקתי בכמה אתרים בחול וזה בערך הטלוויזיות המומלצות שמצאתי. samsung UA32D5000 Sony Bravia KDL32EX700 האם אלו דגמים טובים, ומה עדיף יותר? או שיש אלטרנטיבות זולות יותר וטובת יותר ?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מסך lcd 32 אינץ' התקציב שלי הוא עד 2400 ש"ח. המרחק צפייה נע בין 2.4 ל-5 מטרים(5 מטרים צפייה מהמיטה) השימושים של המסך הם חיבור ליס(לא hd), חיבור למערכת tz230/dz330 של סוני(מערכת+dvd 1080p) וחיבור למחשב בכדי לשחק במשחקים על גבי המסך. האם אתם יכולים להמליץ לי על מסכים טובים עדיף שיהיה גם חיבור scrat או s-video כדי לא ליצור בעיות של הממיר. אם לדעתכם מתאים יותר 37 אינץ' אז אשמח גם לשמוע הצעות בטווח מחירים זה. לא ארבה גם לצפות בשידורי fhd נ.ב שאלה קטנה. נגיד וקניתי את המסך lg-ld550 או 32lh20r אשר לא מכילים חיבור scrat, אם אני אחבר את הממיר למערכת עם חיבור scrat ואת המערכת אחבר לטלוויזיה עם חיבור hdmi האם זה אראה בטלוויזיה בלי צורך בקניית converter …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לטלוויזיה לחדר, גודל 32", מרחק צפייה של 2 מטר בערך (אולי קצת פחות). שימושים עיקריים סרטים בממיר HD של הוט וסרטים מהמחשב. התלבטויות - LED או LCD, hd ready או full hd. גמיש במחיר, אמשח להמלצות.
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
חשבתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728246 אשמח לשמוע עוד המלצות, הטלוויזיה הולכת להתחבר לממיר דיגיטלי של הכבלים, ואולי יראו בה סרטים דרך VGA או DVI תודה!
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלוויזיה לאמא שלי, לצפייה בהוט, 37 אינץ עד 2,000 ש"ח. לא חשוב לי שתהייה full hd ואני מעוניין בכניסת usb לצפייה בסרטים. במידה ואין טלוויזיה 37 טובה במחיר הזה, אתפשר על 32. תודה
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
היי ! אני צריך המלצה לטלוויזיה עבור אבי שהסתבך כשניסה להבין מה כדאי לו. הוא מחפש לפחות 55 אינץ לפחות 3 שנים אחריות חשיבות שהsound מבחינת דיבור יהיה צלול וברור. זהו בגדול. אין איזשהיא הגבלה למחיר. הוא מחפש משהו טוב. אני לא לגמרי יודע איך זה עובד אבל אם יש אפשרות לחבר דיסקאון קי כדי לראות סרטים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שימושים עיקריים: שידורים רגילים (SD זה נקרא אני חושב - ערוץ 2 וכאלו), שידורי כבלים HD, סרטי HD (הטלוויזיה תחובר למחשב). כרגע יש לנו בסלון מסך 42" של פיליפס והוא מצויין אבל הגיע הזמן להשתדרג... המרחק צפייה הוא בערך 4 מטר אז אני חושב שאיזור ה50" יהיה טוב... לא? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי ! חפרתי בפורום ובכלל באינטרנט ובאמת שאני כבר מבולבל, אשמח מאוד לעזרתכם, מחפש: טלוויזיה 58-60 אינץ למרפסת - כך שיש שם יחסית תאורה גבוהה - חשוב לי שתהיה איכות קול טובה - אפשרות לחבר דיסקאונקי ולראות סרטים עם כתוביות בעברית - תמיכה בעברית טובה - 3D לא מעניין - אחריות מעל 3 שנים - מחיר - לפי מה שראיתי עד 8K זה מחיר הגיוני למסך בגודל הזה, לא? מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גודל מסך: 32 ומעלה. תקציב: עד 3000 ש"ח (ממש לא יכול לעבור את התקציב!) שימושים: בעיקר חיבור למחשב - משחקים וסרטי HD. חיבור לכבלים לא נראה באופק. דברים שחשוב לי שיהיו: זמן תגובה נמוך, חברה מוכרת ואמינה. אני מעוניין בטלוויזית FULL HD בשל הרזולוציות הגבוהות של המשחקים והסרטים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ערב טוב, אבא שלי מחפש לקנות טלוויזיה חדשה לסלון היות והישנה התקלקלה. התקציב הוא 5-6k, הדרישות הן: - 46 אינטש ומעלה - אחריות ארוכה - לפחות שני חיבורי Hi-Def אודה אם תוכלו לעזור לי. בתודה, ZiM
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב עד 3500 שקל. בעקרון אני מתכנן לחבר את המחשב לטלוויזיה וככה לראות את הסרטים שיש לי במחשב בטלוויזיה. מרחק צפייה 3 מטר בערך, אולי טיפה יותר. מתלבט בין 37 אינץ' ל42. לצפייה בתכני BluRay 1080p. תודה :]
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מחפש המלצה לטלוויזיה LCD בשביל חבר. התקציב שלו עומד על 3000 שח בגג. הוא יחבר רק דיוידי ישן שהוא גם רסיבר לטלוויזיה + ממיר של הוט (לא HD) ואולי גם PS2 ככה שהוא לא זקוק לחיבורים מתקדמים יותר מדי. אולי עדיף שיהיה שיהיה HD READY(לעתיד) ראיתי בזאפ הרבה טלויזיות בסגנון המחירים הללו אבל איזה ממה שאתם מכירים הכי מומלצת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם דוד שלי מחפש טלוויזיית LCD (שמיועדת לחדר של הילד שלו) בגדול של כ- 20". התקציב שלו הוא 2000 ש"ח. איזו טלוויזיה מומלצת במחיר הזה? הציעו לו (נדמה לי שבבאג) לקנות במחיר הזה מסך LCD שמיועד למחשב וכרטיס טלוויזיה חיצוני. איזו אופציה (זו או טלוויזיה) עדיפה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה לטלוויזיית LCD בגודל של 32". לא חשובות הכניסות, רק שיהיה כניסה לממיר של HOT (האם יש כניסה שונה לממיר HDMI של HOT? אם כן, אז גם כניסה כזו). אני שוקל את ה-SAMSUNG A451 והסוני S4000E, אך אשמח להמלצות נוספות או להחלטה מי מהן עדיפה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מרחק צפיה 2.70 מטר, 90% HD מהמחשב 10% צפיה בטלוויזיה (שידורי YES ממיר רגיל) כרגע אני כבר כמה שנים עם טלוויזיה 32 מעפנה והגיע הזמן להשתדרג. הסתכלתי על טלווזיות Led בזאפ של חברת LG ואני רואה 42 ב-3000 אלפים, ואחרי זה 37 ב-4000. שווה להתפשר על גודל מול איכות ברמות האלה או שיש הבדלים עצומים ? בכל מקרה, יש המלצות לטלווזיות שנותנות את העבודה ? העדיפות שלי היא לטלוויזיות LED. אני מאמין שהתקציב שלי עד 4000 אבל אם יש משהו חריג שחורג מהתקציב אני אשמח לשמוע. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה לסלון בגודל 42" מישהו יכול להמליץ לי על אחת טובה? ומה שווה לקחת? HD READY או FULL? הטלויזיה תשמש לצפיה בסרטים דרך יס ואולי בעתיד אני אקנה לה גם מחשב להצגת סרטים. תודה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
התקציב הוא סביבות ה-3000 שקלים. מרחק צפייה - 3 מטר. גודל באינצ'ים - 40"-42" מה שחשוב בטלויזיה זה שהאחריות תהיה כמה שיותר ארוכה ושל מישהו שאפשר לסמוך עליו (ניופאן או משהו בסגנון) ולא איזה חאפר, הטלויזיה תוצב בסלון, לכן השימושים יהיו צפייה הן בסרטים, חדשות, סדרות ובעצם הכל. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין בטלויזיה "42 למטרות הוט/יס , DVD. כמו כן אני צריך שיהיה לו חיבור USB להורדות סרטים דרך דיסק קשיח נייד וחיבורם לטלויזיה. התקציב שלי הוא כ-5000 ש"ח. חשבתי על זה http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=721285 הוא אמנם קצת חורג, אבל אם הוא באמת כזה תותח אני חוטף אותוD: מישהו מכיר ביקורות/מישהו התנסה איתו כדי לראות שהוא באמת כזה טוב? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מסך חדש שיחליף מסך 42" של LG ששימש אותי כ-4 שנים כמסך מחשב, אני לא בטוח מה הדגם אבל עד עכשיו הייתי מאוד מרוצה ממנו (חוץ מכמה בעיות עם החיבורים מאחורה), הצבעים נראו בעיניי מעולה ולא שמתי לב לשום Ghosting. המסך הישן היה HD Ready, ולמרות זאת לא היתה לי שום בעיה עם הרזולוציה היחסית נמוכה. המסך ישמש בעיקר למשחקים (הרוב יגיעו מהמחשב, אבל גם קונסולות יהיו מחוברות), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. (דגש גדול על משחקים) חיפשתי וחיפשתי, קראתי וקראתי, ראיתי כמה דגמים אצל חברים, אני לא מסוגל להחליט. איזה פאנל עדיף לי לחפש? יש טעם לתאורת LED? אני מניח שבתקציב שלי לא אוכל למצוא משהו חוץ מEdge lighting, עדיף לי לחפש אחת עם ת…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מחפש המלצה לטלויזיה טובה 55 אינצ׳ שימושים עיקריים סרטים hd שמועברים דרך airplay ( יש לי אפל טיוי ) וצפיה בערוצי טלויזיה רגילים ( ערוץ 1-2) האם הסכום שהקצבתי לעצמי סביר לטלויזיה ברמה טובה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
בעולם של היום כל הזמן יש התקדמות מטורפת של הטכנולוגיה ולכן רציתי לשאול אותכם אם מישהו שמבין בעולם הטלוויזיות יכול לתת לי המלצה על טלוויזיה ספציפית או לפחות לתת לי כיוון מסויים של לאן לחפש. לדוגמה איזה יצרניות כדאי ואיזה מפרטים כדאי וכדומה. תודה רבה והמשך שבוע מעולה.
-
- 23 תגובות
- 6.3k צפיות
-