עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nadav275,

חזרתי מארה"ב וקניתי את האוזניות הנ"ל koss ur 40 מה אומרים? בחירה מוצלחת? הכבל שלהם קצר מדי למחשב- האם שימוש בכבל מאריך יפחית את האיכות?! התוכנית היתה לקנותsennheiser px100 אבל לא מצאתי אותן בפחות מ-55 דולר שנראה לי מוגזם עליהן... בנוסף מה חושבים על האוזניות sennheiser mx550 לשימוש עם נגן mp3!? נדב

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  2. Started by fx-57,

יש לי רמקולים ATP3 בלה בלה בלה.... קיצר אני שם ווליום כמה שבא לי. טראבל באמצע. באס עד הסוף. ברגע שהטראבל עד הסוף הצליל הרבה יותר נקי ואיכותי והרבה יותר כיף לשמוע,אבל חבר שלי אמר שזה הורס את הרמקולים כאשר שמים 100% טראבל, האם זה נכון או שאין סיבה לדאגה?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  3. מישהו מכיר\יודע על דבר כזה? ואני צריך שיתחברו לממיר (כאילו חיבורים רגילים של רמקולים לא כמו של המחשב)

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by aviv512,

שלום , בימים הקרובים אמור להגיע אליי הכרטיס קול הנ"ל, רציתי לשאול אם למשהו יש התנסות עם הכרטיס הזה.. או התרשמות כלשהי .. אני אשמח לקבל נ.ב אשמח להביא תמונות בקרוב

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  5. בחודש-חודשיים הקרובים אני קונה מחשב חדש אשר המארז הצפוי אמור להיות האורורה החדש אשר יש לו יציאת מיקרופון ויציאת אוזניות מקדימה... עכשיו לשאלה: כאשר הרמקולים מחוברים כרגיל, ובעת משחק רשת אני מחבר את האוזניות מקדימה, האם אני בעצם משתיק את הרמקולים או שעדיין אני אשמע גם מהאוזניות וגם מהרמקולים? תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by TARON,

ראיתי באתר של KSP אוזניות ב 30 שקל זה הדגם ?Somic Headphones & Microphone SM-808? הם ניראות יפות ואיכותיות אבל המראה יוכל להטעות לפעמיים. מי שרוצה ליראות על מה אני מדבר שיכנס לאתר של KSP וילך לקטלוג חלקים למעלה ואחרי זה למולטימדיה ( נגני ?MP3??, מצלמות, ג'ויסטיקים )? מקווה לעזרה למה 30 שקל זה ניראה לי קצת ואני רוצה ליקנות אוזניות טובות שלא יהרסו אחרי כמה חודשיים אה והאוזניות באות עם רמקול או שזה רק אוזניות

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  7. Started by dd7,

הגיעו לי רמקולים חדשים אחרי שהחליפו לי אותם כבר x530 של logitech האם מישו קנה כאלו כבר? שיכול לעזור במספר שאלות? החליפו לי אותם מכוון שלא שמעו באחוריים א) אז איך אני מחבר אותם שישמעו באחוריים גם במשחקים וסרטים מה אני צריך עשות אולי דרייברים אולי משו אחר? ב)איך למקם אותם בחדר 3 מטר על 2 מטר? ג) הבנתי שעדיף לסאב להיות על הרצפה יש אפשרות לשים אותו על השולחן.? מכוון שלא יהרס על הרצפה או משו.. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  8. Started by homart,

שלום, אתמול קיבלתי נגן DVDDIVX שאמור לקרוא כתוביות בעברית כקובץ נפרד והוא גם עושה את זה , הבעייה שהוא מציג את הכתוביות בגופן מאוד מאוד קטן ואי אפשר כמעט לקרוא... יש למישהו רעיון?? זה הDVD http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2935692

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  9. שלום, המוכר בחנות הציע לי ללכת על ה Altec Lansing ATP3. המחיר הוא 387. רציתי לשאול בלי שום קשר למחיר, האם הרמקולים האלו טובים? אני רוצה שהסאונד יהיה מאוד טוב ויאכותי. האם הם יספיקו אותי? או שיש משהו אחר עדיף במחיר הזה? הם בעיקר למוזיקה, והרבה... כרטיס הקול שלי הוא Leadtek 8 channels והלוח הוא Gigabyte 945P-S3

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  10. Started by מירו,

אני רוצה לקנות היום מחר נגן Dvix ורציתי לדעת איזה משני הדגמים האלו עדיף לי לקחת ולמה? רציתי ראשית כל לשאול מה ההבדל בין בפיוניר 393 ל-383 חוץ מזה שכמובן ה-393 חדש יותר. משום מה כאשר אני נכנס לכל חנות אלקטרוניקה אני מוצא רק את הדגם החדש, הבעיה שלי עם החדש היא העדר תמיכה בעברית כרדע ולא בא לי ממש לחכות כ"כ הרבה זמן עד שתצא תמיכה. רציתי גם לשאול על הדגם של האקסורו, איך הוא? איך הכתוביות בנגן הזה? לא קטנות מידי? יש איתו בעיות אם כן איזה? תודה לעזורים

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  11. כן שאלה קצת מוזרה אבל אין לי מוסג מה להגיד לו אזזז... "אני רוצה לחבר את האוזניות שלי וגם את הרמקולים ולא בא לי ממש להחליף ביניהם כל פעם. אז אני צריך לקנות מפצל (לפי מה שהבנתי זו הדרך היחידה אם יש דרך אחרת משו עם הכרטיס כל אשמח לשמוע). אז יש לי מספר שאלות בקשר לזה: 1.האם האיכות נהרסת? 2.איזה מפצל אני צריך לקנות בדיוק? 3. כמה דבר כזה צריך לעלות ? (מעדיף כמה שיותר איכותי) 4. האם יש דרך אחרת לעושת את זה כמו מה שאמרתי מקודם? נ.ב. יש לי כרטיס קול 6 ערוצים"

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  12. היי, לפני שנה קניתי רמקולים Creative Megaworks 550 שלא היתי מרוצה מהם במיוחד... עברתי כאן בפורום וראיתי שחיברו אליהם את הDDTS100 של Creative וקיבלו תוצאות מצויינות. האם יש כרטיס קול מומלץ שמספיק לתת לי את המקסימום איכות סאונד למוזיקה וסרטים? התקציב שלי הוא משהו בסביבות ה800 שח... תודה רבה! כפיר. kfirmr@gmail.com

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by parker8,

אני רוצה רמקולים ניידים כדי לשפר את איכות הסאונד ב-PSP שלי. האם זה בכלל אפשרי? (לחבר רמקולים ניידים ל-PSP) תודה לעוזרים מראש עריכה בדקתי, אפשר לחבר רמקולים רגילים לחיבור של האוזניות... עכשיו אם תוכלו להמליץ לי על רמקולים ניידים טובים אני אשמח....

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  14. אני צריך רמקולים ב500 ש"ח טובים+ (אם יש) והגודל לא משנה (רק לא להגזים) זה מתחבר לLCD בלי רמקולים (LCD 2407WFP 24) חשבתי על אלה: JBL Northridge E Series E 20 - Bookshelf Speakers X I-Trigue L3450 2.1 Home Stereo Speaker System http://www.getit.co.il/ie2/Direct.asp?PID=24932&ref=12 הם טובים? או שהם סתם חרא? ויש אותם בארץ?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  15. היי יש לי עד תחילת חודש הבא לבחור: נגן 60GB, רמקולים נידים קטנים, ואוזניות טובות. את הכל מביאים לי מארהב ככה שאין הגבלה על מוצרים שיש או אין בארץ.. א ככה: נגן- יש רק 2 שידוע לי עליהם הראשון הוא האיפוד G5 והשני הוא הGigabeat S שניהם ב60GB. אני לא יודע איזה לבחור משניהם כי לכל אחד יש את הפלוסים שלו.. לאיפוד זמן סוללה ארוך של 23 שעות ולGigabeat רק 12 שעות ולאיפוד יש אולי מליון ואחד מוצרים נלווים והוא תומך בעברית. בניגוד לזה לGigabeat יש USB HOST והוא מגיע כבר עם כל מה שצריך איתו (חוץ מכיסוי) והאמת אני לא יודע הרבה עליו. שניהם חייבים לפי ידיעתי בתוכנה מעצבנת ולא תומכים בD&D.. האיפוד באיטונז והGigabeat בWMP. מה דעתכם על הנגנים ומה הבחירה הנכונה כי אני ממש בבעיה שאני לא יוד…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. האם יש באמת כזה הבדל משמעותי בין הכרטיס ON BOARD שיש לי ב ABIT 3RD EYE (כרטיס של 6 ערוצים) ובין ה 1.5 שיש לי בארון (AUDIGY 2 24 BIT). האם ההבדלים מתבטאים באיכות השמיעה, או גם בהעמסה על המערכת?

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by overload,

IPOD יכל לשמש כדיסק קשיח חיצוני לקבצים שהם לא מוזיקה לצורך העברה ממקום למקום? (קבצי IMEG של DVD אם זה משנה...)

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=7864 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1854&products_id=8401 אני די בטוח שהזלמן יותר טוב מהלוג'יטק אבל בכמה?? תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by kolodov,

Creative 5.1 Speaker System I-Trigue 5600

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  20. שלום, אני מתכנן קניית כרטיס קול להקלטות בגיטרה חשמלית. אשמח לקבל עצות על דגמים, לינקים, סימן כלשהו שיכוון אותי. אם יש משתמשים שמשתמשים\השתמשו כבר בכרטיס כזה לצרכים הללו, אשמח לעצה ממכם. בנוסף, ברושתי כרטיס קול Creative Audigy 2 NX USB http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9103 ברצוני לדעת איך הוא ביחס להקלטות גיטרה חשמלית. מבחינת האיכות. תודה רבה לכולם מראש. .swg

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by kolodov,

אז ככה אני רוצה מערכת לחדרר 5.1..מערכת עם איכות ושתחזיק אצלי הרבה זמן.. תודה..

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  22. Started by cold fire,

Kingston Black 2GB USB 2.0 Portable Media Player w/ Free 256Mb Mini SD Model KPEX100/2GB+256 - Retail 140$ פרטים:http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855189005 יש מספר בעיות איתו אפשר לראות וידיאו אבל הוא צריך MPX format, requires transcoder software to play WMV, ASF,MPEG 1 & 2 and AVI formats לא ברור לי מה זה בדיוק. וגם בנגן הזה אבל של 2GB יש אפשרות להרחבת הזכרון אבל לא כתוב איזה כרטיס הרחבה צריך? אין לו גם הקלטה מהרדיו, הוא לא תומך בmp4 לפי מה שקראתי. מישהו יודע

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  23. מעניין אותי לדעת עם מתוכנן איזשהו דור חדש באיזושהי חברה גדולה (קריאטיב,איאודיו,איריבר,אפל וכו') השלט טלוויזיה החדש הזה של איריבר פשוט נראה לי רעיון מטומטם,מקווה שלחברות האחרות יהיה משהו יותר מעניין להציע. תודה

24. Started by The Dom,

אני יודע שאני אידיוט אבל לאן אני פונה? :-X

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Y/O1977,

היי! סייעו לי בבקשה במציאת דרייבר מדוייק לכרטיס קול מסוג : aureal vortex 1 (au8820b2) audio accelenator ניסיתי כמה דרייברים מדף זה אך ללא הועיל. הנה הדף: http://www.soundcard-drivers.com/companies/136.htm דגם הלוח: intel natoma 82440bx/zx לוח מאוד ישן. המערכת הפעלה 98 ניסיתי להתקין את הדרייברים שהזכרתי בשתי דרכים: א) נכנסתי למנהל התקנים היה שם מסומן בסימן קריאה צהוב "PCI AUDIO מולטימדיה" לחצתי עדכן מנהל התקן. הובלתי לתיקייה עם הדרייברים. ב) עשיתי עליו "הסר" וכשעלה המחשב עלה אשף זוהתה חומרה חדשה וכו'. זה בסדר? המון תודה למסייעים!

• 0 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.