עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מחפש אוזניות In Ear באיכות סבירה עד סביבות ה150 שקל, כדי לשמוע מוזיקה בריצות ובנסיעות. חיפשתי כל מני המלצות לאוזניות בסביבות המחיר ואין לי מושג עדיין איזה דגם לבחור. לא ממש משנה לי אם להזמין מחו"ל רק שאם הזמנה אז המחיר של האוזניות+ההזמנה צריך להיות סביבות ה-150 שקל. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שימוש: קיום שיחות טלפון, האזנה למוזיקה דרך המחשב / מהטלפון. סוללה אמורה להיות סבירה בעוצמתה. תקציב: 400-500 ש"ח. מכשיר טלפון קיים: Galaxy S10 מה אתם ממליצים? האם תוכלו לשפוך מעט אור על TRUE WIRELESS ואיך הוא שונה מ-BLUETOOTH רגיל? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  3. Started by omer323,

אז ככה, עכשיו כשהתחלתי לעבוד והרבה אני מרגיש עשיר ולטעמי זה זמן מצוין להשקיע קצת על אוזניות! בבית ישלי את הHD555 של סנהייזר שאני מרוצה מהם עד הגג! אבל הם לא האוזניות הכי ניידות בעולם אני רוצה אוזניות שאני יכול לשים בכיס, לשלוף באוטובוס, ולהנעים את זמני עם קצת בלוז משובח או רוק ישן טוב אז אני מחפש אוזניות אין-איר, שהשימוש שלהם יהיה מהאייפון (שכל המוזיקה בו היא בLossless כמובן) לא חשובה לי במיוחד הבידוד מהסביבה, לדעתי זה אפילו חיסרון! כן חשוב לי שיהיו נוחות ולא יצאו מהאוזן וכאלה אני מוכן להשקיע בסביבות ה300 שקל על הרכישה הזאת, אבל אם יש משו מספיק טוב בפחות כסף זה גם טוב(כנ"ל הפוך, אם יש משו ממש טוב ביותר אז למה לא) אשמח אם באותה הזדמנת תמליצו לי גם על חנויות לרכוש בהם במחיל…

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  4. אז אחרי 8 שנים הסנהייזר cx-300 שלי סוף סוף שבקו חיים. אני מחפש שדרוג לאוזניות מסוג זה,in-ear, בתקציב של עד 200$ כאשר הקנייה תהיה בארה"ב. השימוש לאוזניות יהיה אך ורק לשמיעת מוסיקה דרך הפלאפון (HTC One אם זה משנה..) עדיפות לאוזניות שהכבל של אחד מהם יהיה ארוך יותר (J, כמו בcx-300) תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  5. Started by TrancEnergY,

שלום חברים, אני מחפש המלצה לאוזניות in-ear עד 250 שח. היו לי פעם את האוזניות JBL Reference 220 שנקנו ב250 שח בזמנו והאמת דיי אהבתי אותם השאלה אם במחיר כזה יש משהו יותר טוב בשוק? תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  6. סוף סוף קניתי את ה ZV:M ועכשיו אני מחפש לצרף לו אוזניות איכותיות. אני מחפש אוזניות איכותיות, in ear שאוטמות ושאפשר לקנות אותם בארץ. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה. תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  7. שלום אני מחפש אוזניות איכותיות שבהן אוכל לשמוע מוזיקה מהטלפון או מהמחשב. התקציב הוא עד 250. עשיתי סיבוב בחנויות והמבחר היה כל כך גדול שזה גרם לי לחזור הביתה ולבדוק מה ההמלצות של האנשיםת ראיתי את הJBL A22 ו33A וגם HARMEN CARDON NI אבל ראיתי שהביקורות פושרות.... אשמח לקבל המלצה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. הי, אשמח לעזרתכם עם המלצות לאוזניות on ear לשימוש יום יומי ולהליכות עם איכות שמע גבוהה. תקציב הוא כמה מאות שקלים, גמיש. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by .AloN,

לאחרונה אני רואה יותר ויותר דגמים של אוזניות אטומות בחנויות השונות. החלטתי גם לקנות זוג אוזניות כאלה, בעיקר בגלל הבריאות, ואני מבקש את המלצתכם לדגם ספציפי. יש לי אפשרות לקנות בארה"ב בשבועיים הבאים אז אני חושב שעדיף משם. התקציב הוא כ 50$, אין לי ממש מושג כמה אוזניות איכותיות כאלה עולים אבל אפשר למצוא משהו טוב ב50$ ? זהו אני מניח.. אם זה משנה הם יהיו בשימוש עם מיני דיסק. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  10. מחפש אוזניות איכותיות לשימוש ארוך זמן (אני נוהג לעבוד עם מוסיקה ולכן חשוב שהאוזניות יהיו נוחות) שישמשו בעיקר למוסיקה גם בסביבה רועשת. ראיתי את Sennheiser HD-238 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={825A0442-CE2C-4A36-8E49-FDF2DEF43C59} ואת AKG K518 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={01E3CFF6-DBA8-4BB6-A1B3-B0DA106336D5}&details_type=1&itemid={71D584F5-A932-49F0-8C9F-7F07463671AE} כמובן שאשמח לקבל המלצות על דגמים ו/או חברות אחרות

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אוזניות כפתור. מיועדות לPSP. תודה

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  12. אז כמו שהכותרת אומרת, והתקציב הוא: 250 ש"ח עדיפות לחנות: KSP תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש אחר אוזניות BT עבור חברה שלי. השימוש שלה הוא בעיקר מול המחשב בהאזנה להרצאות\שיעורים\מוזיקה ועם הטלפון בזמן שהיא עושה ספורט. היא לא אוהבת סגנון in-ear כי זה מכאיב לה באוזן, ומעדיפה משהו בסגנון האוזניות של האייפון שהיו לה נוחות. האם קיים פתרון טוב אלחוטי, שיעבוד כמו שצריך? אינני מכיר כלכך את התחום ולא יודע גם מה לחפש.. כמו כן אינני מציין תקציב מאחר ואינני יודע מה טווח נורמלי. אין לי בעיה עם רכישה בEBAY אם זה מוזיל את העלויות באופן דרסטי או פותח דלתות נוספות. תודה מראש, ערן

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי חברים, מקווה שכתבתי את הפוסט במקום הנכון. אני מחפש המלצה לאוזניות אלחוטיות שיאפשרו לי לשמוע תכנים של הוט (ממיר FIBERBOX). ראיתי המלצה בזאפ לאוזניות האלה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741130 מישהו מכיר? איך זה אמור להתחבר לממיר \ טלויזיה? אודה מאד לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות אלחוטיות עד 300 ש"ח. ראיתי שיש ב- KSP כל מיני אוזניות של Rapoo. גם דגמים שעובדיםע עם משדר שמתחבר לחיבור 3.5 מ"מ וגם כאלו שעובדים עם Bluetooth. רציתי לדעת האם מתוך הדגמים הללו יש אחד שיותר מומלץ מהאחר? להלן הדגמים שהסתכלתי עליהם בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, משהו יכול להמליץ על אוזניה איכותית במחיר סביר? מחפש אוזניה שתתן מענה גם לשמיעת מוסיקה וסרטים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Shortboarder,

מחפש המלצה,למשהו הכי זול שאתם יכולים לתת לי,לאוזניות אלחוטיות עם מיקרופון (לדיבור..). אם אפשר לינק,וגם מחיר למוצר זה יעזור בהחלט... תודה מראש.

18. אהלן אני מחפש המלצה לאוזניות קשת למוסיקה (רק - חיבור למחשב מידי פעם בלבד) טובות. אני שומע בעיקר רוק, בלוז וקצת קלאסי בסגנון סאונדטרקים של שודדי הקאריביים, שר הטבעות וכול אלה. עד עכשיו היו לי רק אוזניות in ear ולא יודע למה אני כבר ממש לא והב אותם, היו לי CX300 ו hf5. הHF5 אמורות להיות ממש טובות (אומנם וניטוריות) ובהתחלה באמת נורא אהבתי אותם, אבל המחסור החזק בבאס מאוד מורגש לי ויש שירים (במיוחד ברוק) שהמצילות צורמות לי לאוזן כבר (הגבוהים) ומשום מה כבר לא נוח לי לשים אותם, אני מרגיש שהם לא יושבות לי טוב באוזן. לכן אני רוצה לנסות לעבור לקשת ואני פשוט לא מבין בזה יותר מידי וקונה על פי המלצות בלבד. אין לי אפשרות ללכת לחנויות להאזין. מכיוון שיש עכשיו את מבצעי BF אני אשמח להזמין …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Shoq,

דודים שלי בארצות הברית ואני רוצה לקנות אוזניות... זה האוזניות שאני רציתי http://www.logitech.com/lang/images/0/3027.jpg אבל כל-כך הרבה אמרו לי שעדיף אוזניות סגורות שכבר נראה לי התייעשתי. ואם זה חשוב אז האוזניות הם בשביל משחקים\לראות סרטים בלילה. ועדיף מאוד שזה יהיה עם מיקרופון האוזניות תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  20. זה נכון שאוזניות עם מיקרופון הן פחות איכותיות? אני מעוניין באוזניות גיימינג מהאתר best buy.com, או אם יש לכם אתר טוב לקנות שם אני מחפש אוזניות לקאונטר סטרייק ולמוזיקת רוק קצת וקצת יוטיוב היו לי סנהייזר HD205 אך הם התפרקו, לחצו לי חזק עם הראש והכבל היה ארוך מידי מחפש אוזניות נוחות עם כבל קצר ואיכות בנייה טובה תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. תודה לא אוזניות IN EAR, רוב הזמן האוזניות יחוברו למחשב:משחקים, ומוזיקה. בעדיפות שהאוזניות לא יהיו גדולות מידיי שאני יוכל מידיי פעם לקחת אותם ולחבר לMP3.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by Crash5,

אני מחפש אוזניות גדולות מהסוג שעוטף את כל האוזן. השימוש של האוזניות יהיה שמיעת מוזיקה מהמחשב, כאשר כרטיס הקול שאליו הם יתחברו הוא הפורטיסימו3. התקציב הוא כ200שקלים. חשוב לי, שעם ההמלצה שלכם, תכתבו גם היכן ניתן לרכוש אותם. תודה, יום טוב :saint:

• 50 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. Started by bneli,

הלכתי לאופיס דיפו כדי לקנות אוזניות..חיפשתי אוזניות נורמליות..והיה שם של SONY ושל פיליפס זכרתי שלבן דוד שלי היו אוזניות של SONY ששמעו בהם טוב והם היו ממש נוחות עכשיו אלה שקניתי ניראו אחד לאחד כמעט כמוהם...זה היה דגם MDR-XD100 ושהגעתי הבייתה חשכו עיניי או יותר נכון ניסגרו אוזניי חח הם ממש לא היו אותו דבר והצליל היה דיי מת כזה והספוג היה דיי דק ואז להפתעתי גיליתי שלדוד שלי היה Sony MDR-XD200 ולא Sony MDR-XD100 ובאתי להחזיר אותם בסניף בפ"ת ושאלתי על הדגם הזה אז אמרו לי שאין אותו ועכשיו ניתקעתי עם זיכוי... אז מה אתם ממליצים אולי שיש להם בסיגנון..? אני מוכן להוסיף עוד קצת כדי לקבל מוצר איכותי אולי מישהו יודע עם מביאים עוד את הSony MDR-XD200? ממש אהבתי אותם אם לא …

• 50 תגובות
    • 8.2k צפיות
  24. שלום לכולם. ברשותי אוזניות סנהייזר mx550 קצת ישנות ואני רוצה חדשות. אני מעוניין באוזניות כמה שיותר מאוזנות עם בס סביר למוסיקת רוק בעיקר מנגן mp3 בעיקרון התקציב די גמיש אבל נראה לי ש300 ש״ח אמור להיות מספיק. אם יש משהו ממש טוב ב400 אז גם זורם. לגבי הסנהייזר שלי- הסאונד סביר, חסר במה ונפח. נמוכים נשמעים טוב כשמכניסים את האוזניות ממש עמוק לאוזן אבל אם אני לא רוצה שהן יסתמו לי את האף אז טווח צליל די מוגבל. אוזניות כפתור ממוצעות... הקטע הכי מעצבן בהן זה השליטה על הווליום שממש רגישה. אחרי חודשיים התחיל לעשות לי קצרים באוזניות וצריך לשחק עם זה כדי שיהיה סאונד נורמאלי. אם אפשראזאני מעדיף אוזניות בלי כפתור ווליום... תודה לעוזרים וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. אבל חשוב מאוד שהאוזניות יהיו באותו האורך ולא שאוזנייה אחת תהיה ארוכה יותר מהשנייה כמו שיש בהרבה אוזניות כאלו שאחת שמים באוזן והשנייה ארוכה יותר כי היא באה מסביב לצוואר.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים