עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Emin,

אני הולך לקנות מערכת קולנוע ביתית(5.1, רסיבר ו-DVD DIVX, הדי וי די פחות חשוב אבל לא מצאתי משהו בלי) לסלון ורציתי לברר איזה כדאי לי מבחינת עלות, איכות ויופי. אני הולך לקנות את הטלוויזיה LCD LG 42 ואני רוצה להתאים לה מערכת קולנוע. חיפשתי ומצאתי דגמים מסוימיים, אני רוצה לדעת מה הכי משתלם מביניהם. בטווח המחירים של 1600-1900 http://www.getit.co.il/Group/43629/12 http://www.cinemaworld.co.il/products/93229 http://www.getit.co.il/Direct/40955/12 מה הכי משתלם מטווח המחירים הזה ואם יש משהו יותר טוב ואיכותי בטווח המחירים הנ"ל שלא רשמתי. ועוד שאלה האם מחירים כאלה יתכנו לדגמים כאלו ואם יש מערכת קולנוע בטווח המחירים של עד 2000 שקל שיותר איכותית. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  2. שלום! יש לי בבית סטרימר של WD. אני רוצה לראות סרטים בטלויזיה הישנה שלי דרך ההארד דיסק. לשם כך, חיברתי את ההארד דיסק לסטרימר בחיבור usb ואת הסטרימר לטלויזיה בחיבור RCA (ליציאת AV בטלויזיה). משום מה זה לא נתן לי תמונה. הנחתי שהסטרימר מוגדר על מצב HDMI, אך מאחר ואין לי תמונת מסך, לא יכולתי לשנות את ההגדרות (לא מכירה בעל פה את התפריט). לכן ניסיתי לחבר את הסטרימר למסך LCD של שכן בעזרת כבל HDMI - משום מה עדיין אין תמונה. ניסיתי אפילו לחבר דיסק און קיי לסטימר כדי שיהיה לו מה לשדר - וכלום. מה אני עושה לא נכון? איך אני אמורה לעשות את החיבורים? למה אין אות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by MushMush,

הלו ח אם שלי זה p4p800delux ויש לי איזה סתם כרטיס קול מובנה לאחרונה (לפני שבוע) קניתי כרטיס קול ?CREATIVE Audigy2 7.1 והיום קיבלתי גם creativ inspire 5200 5.1 עכשיו משום מה ... רק הפרונט פועלים... הכרטיס קול מותקן היטב.. והרמוקולים עצמם פועלים מה יכולה להיות הבעיה? אני משער בגלל שהלוח אם לא מאשפר את זה? כי אם מחליפים את הכבל של הline in עם הכבל של הסנטר אז שומעים וכנ"ל עם האחורים..

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by GGuyZ,

היי לכולם. ברצוני לקנות לקנות רמקולים נוחים וניידים לIPOD MINI. אני מדבר על הסוג שמיועד לIPOD בסגנון תחנת עגינה. אשמח לקבל המלצות. קונה בארה"ב.

5. יש לי דיוידי מסוג DVD ITT BR5020 ושאני מכניס דיסק וידאו הוא נכנס למין "תוכנת השמעה" או משהו כזה בדיוידי ומשמיע רק סאונד.. מה אני אמור לעשות?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  6. אני מחבר את הלאפטופ שלי לטלויזיית סנסאוי דרך חיבור VGA הכל היה בסדר עד שמשהו השתבש והתצוגה לא מכוונת וכל ניסיון שלי לכוונה לא מצליח נסיתי לאפס את ההגדרות בטלויזיה ובמחשב ועדיין רואים על הפנים. למישהו יש עצה איך אפשר לכוון כמו שצריך??

7. Started by darkie,

שלום, קניתי לאחרונה את הרמקולים Solo4C ואינני מצליח לחבר את הרמקולים מאחד לשני. העלתי תמונה על מנת להמחיש את הבעיה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 101.3k צפיות
  8. לא חברות לא ידועות בבקשה. חשבתי על LG, PANASONIC אבל אשמח לעוד הצעות. תודה

9. Started by dddd01,

ברשותי מכשיר DVD קורא divx קורא את כל הפורמטים בקיצור, הוא תומך כתוביות בעברית,ותומך בכתוביות sub ו srt . יש לי בעיה עם גודל הגופן כיצד ניתן לשנות את גודל הכתוביות ? המכשיר dv-4360 של ניופאן

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by or_y,

שלום. אני טס מחר לניו יורק ואני רוצה לקנות שם נגן Mp3 חשבתי על ה iaudio u3 אבל לפי מה שראיתי המחיר שלו שם דומה יחסית למחיר שלו בארץ. http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Brand=7228&N=2100210023+50007228&Submit=ENE&Manufactory=7228&SubCategory=23 אז איזה נגן שווה לי לקנות? אולי בכל זאת שווה לי לקנות אותו? מתלבט באופן דחוף אור

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by I_S,

הייתי רוצה לקבל קצת מידע מעמיק על האוזניות(כמו טווח תדרים...),והאם למישהו יש אותן?חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום דבר חיוני :-\

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות את הרמקולים Z5500 ורציתי המלצות לכרטיס קול עד 500 שקל שיביא את הנצילות הטובה ביותר לרמקולים. השימושים שלי יהיו בערך ככה משחקים>סרטים ומוזיקה (אותו רמה של שימוש בינהם). אם עברתי על איזה חוק תגידו ואני אערוך. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  13. אז ככה , נדפק לי הספק כח וזה מגבר די טוב לפי דעתי הסתכלתי מה רשום על הספק עצמו רשום ככה in 230v-50hz out 13.5v =2A 27VA מישהו יודע כמה ספק חדש כזה יכול לעלות לי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by wzeedan,

שלום האם מישהו יודע אם ישנם רמקולים שהחוטים שלהם (גם החשמל) ניתנים לפירוק והרכבה מחדש? הדבר חשוב לי כי בניתי ספריה למחשב ועשיתי הכנות (חורים בקוטר 1 ס"מ) בגב של המדפים כך שניתן יהיה להשחיל את החוטים ואח"כ לחברם לרמקולים.

15. Started by piro,

היי! כמו שהזכרתי בת'רד אחר, אני בתהליכי הקמה של מערכת סטריאו. (אני אפילו בונה את הרמקולים, תגיבו לת'רד שלי ;D http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=66293) בכל אופן, מה שגרם לי להתחיל להתעניין היה מגבר וקדם מגבר שמצאתי במחסן שלנו. בשניהם יש קצת בעיות, הווליום לפעמים קצת לא לגמרי פועל, ועוד כל מיני דברים קטנים. השאלה היא האם שווה ללכת ולתקן אותם, כלומר האם הם נחשבים לטובים, או שעדיף לחפש כבר משהו יד שניה חדש. הקדם הוא sansui c-77, והמגבר הוא sansui b-77. תמונות יש בלינק הזה: http://f2.pg.briefcase.yahoo.com/bc/joujou221088/lst?.dir=/My+Documents&.view=l&.src=bc (תקראו את השמות של התמונות - יש להם משמעות) ממש תודה על ביקורות, אנ…

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  16. Started by assaf772,

אני עובד מקנות מחשב חדש. עכשיו IVORY נתנו לי לבחור איזה אוזניות שאני רוצה. יש המלצה לאוזניות איכותיות לגיימר? חשוב שיהיה מאייבורי תודה רבה לעוזרים

17. שלום כולם, יש בידי אוזניות Numark HF125, שכבר די ישנות ומרופטות. אוזניות אלו שירתו אותי נאמנה תקופה די ארוכה, ועברו מספר תיקונים עד כה, ובזמן האחרון ניתן לישמוע כי הן גוססות לאיטן. מלבד העובדה שאוזניות אלו כבר ישנות, הם כבר לא מספקות את הצרכים שלי, שכמובן השתנו מאז גיל 13 (משחקי מחשב, מוזיקה וכו'). אז החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג, ואמרתי לעצמי "בוא בינתיים נלך על הציוד ההקפי". כבר קניתי מסך (את מי שמעניין אותו גם לדעת איזה, אז LG L1970HR), והגעתי לאוזניות. עכשיו, הצרכים העיקריים שלי כמו שכבר אמרתי הם מוזיקה (Rock - Heavy Metal ומה שביניהם) ומשחקים (הרי מהו משחק בלי כל הסאונד שמסביבו? סתם הרבה תמונות שמשתנות בקצב מהיר לפי בחירתך P= ). אז כמו שציינתי בכותרת, גג התקציב שלי הוא …

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by Blinker,

היי לכולם, נפל לידי פטיפון Philips GA-212 במצב קשה, עם קצת עבודה גרמתי לו להידלק, להסתובב ואף לנגן, כרגע בתהליכי Restoration. לפטיפון מגבר Phono מובנה אך יש לו בעיה באחד הערוצים, אחרי דקה או 2 הערוץ מתחיל לזמזם וכלל לא מוציא סאונד. מצאתי את הסכימה שלו והיא דיי פשוטה, אבל לפני שאני רץ להחליף את כל הרכיבים על הבורד, האם יש חשודים ספציפים שגורמים לבעיה? חשבתי על קבלים... אבל אני לא בטוח כי זה רכיבים ישנים יחסית שאני לא בטוח בהתנהגותם ולא בטוח בזמינות רכיבים חליפיים. האם יש מישהו מבין פה או שיכול לכוון אותי למישהו שמבין? תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by IdolAdmin,

לא מצאתי פה הודעות בקשר לרמקולים ניידים.. אני מחפש עכשיו רמקול לH340 שלי בסביבות ה עד 150-200 שקל ובאתרים של החנויות אין את כל הפרטים...אני צריך רמקולים שיעבדו הרבה זמן עם בטריות...שיש אפשרות לחבר שנאי.. ושיהיה חזק (ווליום גבוהה) ויחסית איכותי... ראיתי רמקולים עם חיבור USB שזה דיי שימושי...ואם אפשר להטעין את הבטריות עם השנאי זה הכי טוב... אם אתם יכולים להסביר לי מה אומרים הנתונים של המפרטים מהרמקולים...על מה להסתכל שאני מחפש.. 80 diB 1.5W X 2 + 5W , 1W X 2 .... 20Hz-40KHz בנתיים רמקולים שמצאתי שאני לא יודע איך להחליט מה יותר טוב הם: Airpie PUMP http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=462&scat=329&tcat=33 מישו יודע איך העוצמנ והאיכות של הרמקולים האלה? כי אם הם ב…

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by alexta-z,

יש לי מערכת aiwa nsx-sz200 והייתי רוצה לדעת איך לחבר אותה למחשב ? הכרטיס קול שלי הוא הרקולס פורטיסימו 3 7.1

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  21. Started by bykeking,

זה אפשרי לחבר מחשב למערכת מיני עם כניסת AUX? תודה!

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by rafi k,

אפשר לקבל מידע על איכות סאונד של LP?

23. Started by kakolokia,

מחפש רמקולים חדשים כתחליף לרמקולים הישנים שלי (altec lansing vs2321) שלא עובדים כבר כ"כ טוב, בתקציב של עד 700 ש"ח. הרמקולים מיועדים בעיקר למוזיקה וגם למשחקים ולסרטים. הבנתי שרמקולים 2.1 עדיפים למוזיקה אז ההעדפה שלי היא שהרמקולים יהיו 2.1... הערה: לא צריך להשתמש בכל הסכום אם אין צורך אמיתי בכך... תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by hell,

אני הולך להזמין LOGITECH Z-640 הם די חזקים ו"אני" נימצא הרבה יותר קרוב למיקום של הרמקולים הקידמיים העכשויים שלי http://imgsrv.pic4u.co.il/f24a75f2137a189a5e4a57bdd0676c40020000.aspx דעות נימוקים והצעות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  25. היי חברים! יש לי דיסק אודיו (שצרבתי לאוטו) עם שירים. אני רוצה להעתיק את השירים חזרה מהדיסק למחשב. הבעיה היא שכשאני עושה את זה אני מקבל שסה"כ הקבצים הוא בסביבות ה750KB (לא ממש הגיוני) וסיומת השירים הוא CDA. השאלה היא: א) איך אני מעתיק את השירים חזרה למחשב? ב) איך אני הופך את השירים חזרה לפורמט MP3? תודה רבה!! המשך שבוע מצוין!

• 2 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.