אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
לקולנוע ביתי חשבתי ללכת על benq mp620 נראה לי כמו המקרן הכי טוב לקולנוע ביתי עד 9000שקל. מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מערכת סראונד בתקציב מינימלי (כמה שפחות ועדיין לשמור על איכות) שתיהיה מחוברת למערכת ולטלויזיה. המערכת נועדה לחדר של 6 על 7 מטר (בערך 42 מטר מרובע), כך שהיא צריכה להיות עוצמתית. תודה, Zzzz
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
(אני מבין שלא...) שלום אחים.... אני עומד לקנות רמקולים 5.1 ועכשיו אמרו לי שאני לא יוכל לשמוע שירים ב5.1 אלא אם כן יהיה לי כרטיס קול חכם מספיק.... עכשיו הקטע שלא יודע מה לקחת ד"א אני קונה לוג'יטק x530 אמרו לי שרק סרטים ישמעו בסראונד מלא... אז קיצר אני לא יודע מה יהיה טוב איתם תנו איזה אפשרות עד 250 שקל בערך למה המשכורת שלי מהחופש דלה ואני קצת חס עליה.... :'( (למי שלא הבין אני צריך כרטיס קול שיצליח להפוך סטריאו לכאילו סראונד...... אוקי..... תודה רבה רבה מקווב שהבנתם אותי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי DVD מסוג PANASONIC SA-HT540 רציתי לדעת האם הוא תומך בכתוביות או כי בחנות אמרו לי שכן אבל כאשר צרבתי דיסק זה לא עבד.. יכול להיות שצרבתי לא נכון אז אני אפרט פה ותגידו לי אם כך צריך לעשות: לקחתי את קובץ התרגום ועשיתי לו את אותו השם כמו לקובץ של הסרט וא צרבתי את שניהם ע"ג דיסק CD רגיל(לא DVD) ולא ראיתי שום כתוביות, תגידו לי אם עשיתי נכון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם הנגן. הוא מזוהה, אבל אני לא יכול לגשת אליו מהמחשב שלי, ואני חייב להעביר אליו קבצים דרך המדיה-פלייר (ובעבר זה עבד לי בסדר), איך אני פותר את זה? תודה, Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם?? LCD יותר איכותי לא?? ומה הם בנויים מחומרים שונים?? חח אני לא מבין מה ההבדל תענו=] תודה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות mp4 שינגן סרטים באיכות סבירה במחיר של עד 800 ש"ח......ואני לא ממש מבין בדברים האלה אז אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
מה דעתכם על HDR-910- APEX ? יש אותו בפומביות ב99 ש"ח +..! תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הי קראתי ביקורת אוהדת על הרמקולים הנ"ל באתר: http://www.tnt-audio.com/casse/promedia21_e.html ורציתי לשאול: האם מישהו מכיר/שמע את הרמקולים הללו? האם מישהו יודע על מקום בו הם נמכרים בישראל? האם מישהו מכיר מקום בו ניתן להזמין רמקולים אלו לישראל? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם כרטיס קול מובנה דגם: REALTEK ALC850 8 ערוצים. אני משתמש ברמקולים צנועים Creative SBS230 קיבלתי מחבר כרטיס קול AUDIGY2 Creative. האם כדי להתקין אותו במחשב במקום הכרטיס המובנה? האם אני ירגיש בהבדל עם הרמקולים הפשוטים שלי? השימושים שלי שמיעת מוסיקה ומשחקים. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים 5.1. התקציב שלי לא גבוה במיוחד ובגלל זה בחרתי ב- P5800 עד היום היה לי Creative Inspire 4400 4.1 בכל אופן, רציתי לקבל דעה על הרמקולים הנ"ל. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי את המערכות הנ"ל ותוך כדי משחק בבאטלפילד שמעתי קול של (ואני מצטט): קחקחחחחקחקח" +עוצמה אז זה נשמע כמו פיצוץ... חשבתי שזו הפסקת חשמל אבל היה חשמל.... וברגע שזה קרה גם הטלוויזיה קפאה ואחרי 5 דקות היא חזרה.. מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות איכותיות שהם מכסים את כל האוזן וזה יהיה בשביל לשמוע בmp3 ולשמוע סרטים ומשחקים במחשב עד 300 שח
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המצלמה לרמקולים 5.1 למחשב, עד 1000שח, כמובן אם יש משהו שווה יותר אפשר לחרוג מעט. המטרה היא מוסיקה בלבד ואם אפשר, גם כרטיס קול בעד 500 שח. תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הנגן הזה ורציתי לדעת משהו... בקשר לבטריה שלו, מישהו יכול לספר לי עד כמה זה באמת כדאי להתעסק עם הבטריות ליתיום האלה ?! האם אורך החיים שלה ייפגע ככל שיעבור הזמן ? האם אפשר להחליף בטריות כאלה ? ובכללי אם מישהו רואה בזה יתרון/חסרון שבבקשה יאיר את דעתו ובכלל יספר לי מה הוא חושב על המכשיר הזה ועל יתרונותיו/חסרונותיו תודה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שרוצה לקנות נגן אמפי3 מבוסס דיסק קשיח 20GB מינימום, הנה המאפיינים הרצויים: 1. שיהיה UMS (כלומר בלי שום צורך בתוכנות כדי להפעיל) 2. זמן סוללה טוב 3. כמה שיותר קטן ודק 4. רצוי שיהיה רדיו 5. איכות כמובן.. (של הסאונד, של המכשיר וכו) אין צורך במסך צבעוני, אבל רצוי שיהיה USB2GO להוריד תמונות למכשיר בעקרון כרגע לדעתי המכשיר שיהיה לו הכי טוב זה ה- X5L, אני רוצה לדעת אם יש אלטרנטיבות טובות שעונות על הדרישות? האם למישהו פה שיש X5L התקין רוקבוקס עליו? האם תיקנו שם את הבאג של זמן הסוללה ואיך היציבות והביצועים?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית של חברת hyundai שקניתי לפני 4 שנים בערך בדיוטי פרי.. זה מערכת 5.1 שהרסיבר בתוך הדוידי...עכשיו שאני רואה סתם סרט מהאינרנט או סתם שומע מוזיקה רק השתי קדמיים והבאס פועל..ובסרטים דיוידי של 5.1 כל הרמקולים פועלים.. עכשיו יש אפשרות שכל הרמקולים יופעלו שאני שומע מוזיקה או רואה סתם סרט? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
וואי אני שובר תראש על זה וזה ממש לא מסתדר, הכבל קצת ארוך והוא כול הזמן מתגלל(אני קצת לא יודע איך להסביר את זה) וזה מציק לי וגם הריי הכבל מתקמת אז יש מצב שככה הוא יהרס יותר מהר. אשמח לאיזה פתרון..
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי טלויזית LCD מדגם Sony Bravia, ניסיתי לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה באמצעות חיבור s-video. אולם יש מספר בעיות. רואים תמונה, אולם לא שומעים קול וגם לא רואים סרטים. בנוסף האיכות אינה משהו. איך ניתן לפתור בעייה זו ? ואם לא ניתן אז האם ישנה דרך עדיפה לחיבור המכשירים ? תודה רבה גיא
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה... אני מתעסק במוזיקה ויוצר כבר 3 שנים בעיקר טראנס ברמה די טובה אפשר להגיד אני צריך כרטיס קול חזק והנה הדגמים שאני מתלבט לגביהם ESI WaveTerminal 192 M ESI WaveTerminal 192 X ESI WaveTerminal 192 L M-Audio Audiophile 192 E-MU 1212 E-MU 0404 E-MU Proteus X כמו כן אם תוכלו להמליץ לי כרטיסי קול בערך באותה רמת מחיר סביב ה 1200 פלוס מינוס ועם 192KHZ/24BIT עם דרייברים טובים ועם עכבה נמוכה 0 MS ותמיכה ב ASIO2 GSIF EWDM וכאלה על מה אתם ממליצים? תודה מראש מצפה לתגובות ושאלות
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
היי נראה לי ממש בקרוב אני הולך לקנות אותו ורציתי לדעת כמה דברים דבר ראשון רציתי לדעת אם אפשר למחוק ממנו שירים ווידיו דרך הנגן בלי צורך במחשב (מה שנקרה "על הדרך") דבר שני רציתי לדעת אם הוא תומר בעברית בשמות של השירים ואם הוא תומך בתרגום בעברית לסרטים דבר שלישי ואחרון רציתי לדעת אם יש מגן מסך שמתאים לו ואם כן איפה אפשר למצוא אחד (עדיף בארץ אבל אפשר גם בארהב) תודה רבה....
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה ברכישת מערכת רמקולים 5.1 . אני לא ממש מתמצא בתחום והייתי רוצה לדעת על מה אתם ממליצים. ממ בעיקרון התקציב הוא עד 600 ש"ח אבל אם יש דברים איכותיים בקצת יותר אז תרגישו חופשי להראות לי אותם תודה רבה לכם
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את הכרטיס E-MU 1212M, נתקלתי בבעיה די מעצבנת בתוכנה PATCH MIX DSP (של הכרטיס קול) כל הטקסט שבתוכנה הפוך, זאת אומרת שממש כל הטקסט מתהפך. לאלה שלא הבינו, הינה SCREEN SHOTS: יש לי וינדוס XP SP1 בעברית, לדעתי בגלל שהגירסא בעברית היא מימין לשמאל, אז התוכנה פשוט לא תומכת בימין לשמאל וככה הכל מהתפך. אשמח להצעות לפתרון בעיה זאת.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
למישהו יצא לקנות אותם\ לשמוע איתם? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454892
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הורים שלי החליטו לקנות טלווזיה חדשה תקציב גג 4500 ש"ח הם כנראה רוצים ללכת על CRT טובה ראיתי את טושביה 34CH7 שנראת טוב נראה שיש לה את כל החידושים כולל תמכיה ב 1080I הבעיה היא שיש לה רק אחריות לשנה והם רוצים לקנות טלווזיה שתחזיק להרבה זמן הסיבה שזה נראה לי מוזר השנה כי לטלווזית ממותגים פחות טובים יש אחריות ל+4 שנים על המסך מישהו יכול להמליץ לי מה לעשות או על טלווזיה אחרת
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-