עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by pom23,

חברים יצאו אתמול עידכונים חדשים לנגנים: iriver H10 5/6 GB US iriver H10 5/6 GB PURE INTL iriver H10 5/6 GB INTL iriver T10/20/30 US and INTL http://iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?idx=736 העדכונים...

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by רז יחזקאל,

מהי המערכת קולנוע ביתית הכי טובה כולל פלאזמה\LCD עד 30 אלף שקל? זה יהיה במרתף גדול,אני רואה הרבה סרטים,מוזיקה. תודה רז

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by 217agent smith,

איך עושים burn in? ומה הדרך הכי טובה לכוון?

4. Started by tomer87,

המערכת מיועדת למשחקים סרטים ולמוזיקה בין השאר . עד סכום של 1500 ש"ח ואם אפשר גם טיפים כדי שאני כם יוכל לדעת איך לבחור מתלבט בין החברות קראייטיב או לוגיטק או ימאה???!!! תודה תומר בכר

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by Gold shark,

טוב שמוע יש לי כרטיס קול מ DVD ואני לא יודע עם אני יכול לעשות איתו משהו אז שמוע זה הכרטיס : VOS VT7206 ess video drive es6028f בבקשה עם מישהו יכול לעזור לי השמח מאוד ותודה מראש Gold $shark

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  6. טוב אז הכותרת אומרת הכל , חשוב לי שהוא יהיה יחסית קטן וקל , הוא אמור ללוות אותי לאורך כל הצבא. ובמיוחד בגלל זה , נורא חשוב לי שיהיה לו זמן ניגון ארוך , ואם לקנות סוללות ולהחליף זה יהיה מצויין. מכיוון שאני לא חוזר הביתה כל יום ואין לי מושג אם יהיה לי שם שקע חשמלי. הממ , בסביבות ה 10 גי'גה... בקשר לתקציב , אין לי ממש גבול , למרות שלא צריך להגזים... 2500-2800 גג יהיה בסדר גמור. בעיקרון חשבתי על ה iRiver IHP-120 20GB Mp3 Player + FM הוא נראה לי מצויין... יש המלצות לתקציב? מקומות לקנות מהם? מחירים? ואם יש איפה שהוא השוואות בין נגנים , זה יהיה מצויין. נ.ב - עשיתי חיפוש , ולא מצאתי משהו שמתאים לצרכים שלי. - ואני דיי קצר בזמן , הגיוס הוא ב29. תודה אנשים.

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by יניב51,

שלום לכולם. יש לי X530 כבר כמה חודשים, ועד היום לא חיברתי את הרמקולים האחוריים מסיבה אחת - הכבלים קצרים מדיי. האם יש כבל מאריך בשביל שני הרמקולים האחוריים? אשמח לקבל תשובות. תודה!

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  8. ברשותי כרטיס קול על הלוח (on bord) ואני מעוניין לרכוש את הרמקולים הללו : http://www.pcdepot.co.il/product.asp?productid=267 האם רמקולים מסוג זה יתאימו לכרטיס הקול או שהם יהיו "כבדים" בשבילו? האם המחיר בחנות הזו נחשב לטוב? עוצמת הרמקולים היא: 2 רמקולים צדדיים 5 וואט RMS כל אחד. סאבוופר 11 וואט RMS דירוג עוצמה: 21 וואט RMS. 38 וואט RMS עוצמת מערכת. עוצמת סינון רעש: 75 dB [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  9. Started by haviv822,

ויכול לתת חוות דעת ? תודה

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by Holy,

חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר חד משמעי

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה מכשיר\מתאם שיקח שני אותות שונות וישלב אותם לאות אחת (בזמן אמת כמובן) ובלי להוריד את האיכות ככה שאני יוכל להוציא אודיו מהמחשב ואודיו שונה מהPS3 ולחבר את זה לאוזניות ביחד (שגם המחשב וגם הPS3 ישמעו בו זמנית) עדיפות למשהו עם ווליום אבל לא חובה שני המכשירים מוציאים סאונד דרך חיבור PL ב2.1 תודה.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by ofcourse,

היי אני מחפש טלויזיה לסלון, מרחק צפיה 2.5 מטר. תשמש אך ורק לצפיה בסרטים מהמחשב בשעות הערב. האם כדאי לקנות בדיוטי פרי ? כמה החסכון ? תודה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by nitzanc,

מכשיר פלאש חדש עם מסך OLED צבעוני, תומך בתמונות (JPEG) ואפילו סרטים! עיצוב יפהפה, אבל מסך קטן. נמכר בבאג: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2288&scat=221&tcat=33 רציתי לשמוע עליו חוות דעת...

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  14. שלום אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות שיוכלו להתחבר במקביל למחשב ול-PS3, יש כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  15. השימושים הם מוזיקה ומשחקים, תקציב 300 ש"ח עם אפשרות לחריגה של כמה שקלים, מחפש כאלה שהשליטה עליהם תהיה רק דרך הסאב וופר, ושכמובן יהיו איכותיים ואמינים. מצאתי בזאפ את הרמקולים האלו של DIVOOM http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676453 מפרט לא רע, אבל החברה לא ידועה לי... שווים משהו? יש גם את אלו של MICROLAB שהרבה המליצו עליהם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724698 אבל איך השליטה עליהם? יש גם שליטה על הבס? זה חשוב לי... תודה!

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  16. Started by ORIT A,

חיפשתי חומר על מסכי פלזמה בHOWSTUFFWORKS אבל גם שם לא מצאתי תשובה לשאלתי. איפה הפיקסלים נמצאים במסך פלזמה<? יש את האלקטרודות, יש את המסכי זכוכית ואיפה נכנסים הפיקסלים?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by amitbl,

אני פשוט אבוד. אני מחפש כבר כמה חודשים אוזניות, התקציב היה 300 ש"ח אבל החלטתי ממש לאחרונה לגרד עוד קצת ולהעלות אותו ל400 ש"ח. בזבזתי כ"כ הרבה זמן בחיפוש דילים וקריאת ביקורות ואני לא מצליח למצוא משהו שמתאים לי. אפתח ואומר שאני לא אודיופיל, אבל אני רוצה לרכוש אוזניות טובות באמת, שאני אהנה מהם היות ומעולם לא היו לי כאלה. אני מחפש תחליף לאוזניות הנוכחיות שאני משתמש בהם בבית למוזיקה, סרטים, ומשחקים - הSpeed-Link Medusa 5.1. הם עשו עבודה נאמנה בגיימינג, אבל הן מתחילות לזייף בווליום בינוני ומעלה ע"י זמזומים מאוד לא נעימים, והן כבדות ולא נוחות לי באופן כללי. אגב, האוזניות הניידות הנוכחיות שלי הן sennheiser cx300ii שרכשתי לפני כחצי שנה, והן טובות בהרבה מהשטות שהייתה לי לפני אבל אנ…

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  18. שלום לכולם! אני צריך המלצה לאוזניות שישמשו אותי לשעות מרובות במשך היום (צרכי עבודה). לכן החשיבות היא יותר על נוחות האוזניות, שלא יתחיל לי איזה כאב ראש עצבני אחרי שעה ודגש נוסף הוא אטימות. האיכות חשובה מאוד, אבל אני מניח שאוזניות שעונות לצרכים היחסית גבוהים הללו, יהיו ברמה גבוהה. חשבתי על הסנהייזר 280HD, אבל אני לא בטוח לגבי הנוחות שלהם והאטימות. תודה רבה לכולם.

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  19. Started by Roach,

רציתי לדעת אם מישהו יודע מתי יגיע הxs202 (לא הxs200) לארץ? ניסיתי ליצור קשר עם מספר חנויות אבל אף חנות לא החזירה לי תשובה... אם מישהו יודע זמן הגעה משוער ו/או מחיר אני אודע לו על שיתוף הידע ברבם :-)

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  20. כשאני מפעיל שיר בווינאמפ הוא מראה לי את השגיאה הבאה: Bad directsound driver . please install proper drivers or select another device in configuration. error code: 88780078 וגם איך שהווינדוס עולה יש לי עוד שגיאה, שאולי היא קשורה גם לשגיאה של הסאונד .. An exception occurred while trying to run "cmicnfg.cpl,CMICtrlwnd" ד"א כשאני מפעיל סרט במדיה פלייר אז רק רואים בלי לשמוע. התקנתי ת'דרייברים מחדש וזה לא עוזר, יש לכם אולי הצעות לפתירת השגיאה של הסאונד? (לידע כללי יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם של Epox ) והאם השגיאה בעליית הווינדוס קשורה לזה שאין סאונד ? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by eran1,

שלום לכולם. יש לי לוח אם של ג'יגבייט k8nf-9 שמובנה עליו כרטיס קול שתומך בשמיעה של 5 רמוקולים. אני מחבר את המגבר שיש לי בחדר לממחשב אבל הוא לא מצליח לזהות את ה- 5 רמקולים שיש ברשותי אלא רק 2. מה אני צריך לעשות??

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by zvoykish,

אני מתכוון להזמין מחר מחשב חדש, מצוייד בכל טוב.... עם SBLive, שיספיק לי..... (התקציב מגביל) אני רק מתלבט איזה מערכת רמקולים לקנות, עברתי על המחירים והשניים שמתאימים לתקציב שלי הם אלו שבכותרת.... שניהם של קריאייטיב, למרות שהסתכלתי גם על רמקולים של ALTEC.... איזה עדיף משניהם? ואולי יש איזשהי המלצה ספציפית לאיזה 4.1 טוב? (5.1 כבר מאוד מייקר לי את העסק) אני צריך אותם בעיקר למשחקים, כמובן גם למוסיקה ולסרטים.... שואף לא לחרוג מהתקציב של ה500-550 שקל (לפחות לא יותר מדי) עבור הרמקולים. תודה מראש..... ???

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by TimoTy,

אני יכול לקנות אותם בדיוטי פרי ורציתי לקבל עליהם קצת מידע טכני וגם מניסיון אישי שהיה לכם עם הרמקולים הרמקולים מיעדים למוזיקה ואני הייתי רוצה לשים דגש על איכות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by Reze,

שלום אני קונה כרטיס קול חדש בעןד חצי שעה אני לא יודע מה לקחת את ה XTREAMUSIC אן ה XTREAMGAMER בבקשה תענו לי יש הפרש של מאה שקל ביניהם הם יבואו עם LOGITECH 5400

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  25. Started by Zakash,

שלום לכולם! החלטתי לרכוש טלויזיה חדשה 37INC פול HD. הייתי מעוניין לשמוע המלצות מחברי הפורום על מה כדי לי ללכת.. בעקרון אין הגבלת מחיר אבל כמה שיותר זול יותר טוב או לפחות שאני יבין על מה אני משלם יותר כי אחרי חיפוש מהיר יש המון הבדלי מחירים אבל בשבילי זה לא אומר על מה אני משלם יותר... כמובן שעדייף חברה כמו LG, SAMSUNG ולא חברות בלי שם... בקצרה אני צריך שיתחברו לטלויזיה מימיר, מחשב וסוני 3.... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.