אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי. בשיטוטים במרתף של חברתי, מצאתי זוג רמקולים של סוני, SS-G1. המקור היחיד שמצאתי ברשת עליהם הוא http://www.thevintageknob.org/SONY/sonyvault/SSG1MKII/SSG1MKII.html יש למישהו נסיון? בקיצור, אני צריך המלצה לאיזה מגבר יד שניה שיעבוד טוב איתם... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
למרות שקראתי כמה פוסטים ישנים על נגני archos אני חושב שמגיע לחברה הזאת עוד פוסט. אני מתלבט אם לקנות את ה- Gmini 220 או ה- Gmini XS 200. בדקתי בשני אתרים בינתיים בקשר למחיר שלהם והרי ההשוואות: Gmini 220 1399 שח אצל היבואן (או המפיץ הראשי) 1498 שח בPDAstore Gmini XS 200 1649 שח אצל היבואן (או המפיץ הראשי) 1580 שח בPDAstore לא מצאתי את ההבדל העיקרי ביניהם שמצדיק את השוני במחיר לשניהם יש 20GB, ל220 יש תמיכה בהצגת תמונות (בגווני אפור) והמסך שלו יותר גדול (להזכיר לכם שהוא הזול מביניהם). עכשיו השאלות שלי הן: א. הנגנים תומכים בעברית? ב. צריך תוכנה בשבילם או שפשוט מעבירים את הקבצים כמו דיסק קשיח? ג. אם מישהו התנסה או יש לו אחד אז מה החוות דעת שהוא נותן? ד. מה ההבדל המז**** ביניהם …
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום ראיתי הצעה באזור הטריד אין על נגן מסוג nomad jukebox c שיש בו 6 גיגה האם לפי דעתכם הוא שווה 1200 שקל או פחות הוא נראה במצב יחסית שמור כמה אתם הייתם מוכנים לשלם עבורו אשמח לקבל את הדעה שלכם מאחר שנאי רוצה לקנות משהו מהר ככול הניתן לקראת הגיוס ביולי בתודה מראש גאנדולף
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אחותי צריכה MP3 עם ג'יגה- 2 ג'יגה לא יותר מידי זכרון, שיהיה נגן פלאש ושהמחיר בחוץ לארץ לא יעל עלה 250-300 דולר. ואם כבר פתחתי דיון אז מי שמבין פה בכרטיסי מסך - כדאי לקנות את ה 6600GT אולטרה לAGP במאה דולר בערך [כנראה יעלה שם ככה] כדי שיהיה לי כרטיס מסך לגיבוי אם שלי יהרס מאוברקלוק או משהו? עריכה : ודחוף גם אין נגן וידאו נייד לקחת? זה יותר לאוטו מאשר לכיס אבל שיהיה נוח גם שיהיה אישי. הציעו לי את ה A2 שנראה לי נחמד אבל האם יש משהו טוב יותר? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
האם אני מאבד תמונה מלמעלה ולמטה או שהתמונה נכנסת כולה במסך?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
לאחר ליל הסדר קיבלתי כסף (אפיקומן) ואני רוצה לקנות DVD חדש לחדר יש לי בחירה לקנות במכרז : http://www.getit.co.il/ie2/Tender.asp?TenderID=1247477 או את זה: http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=28141 מה ההבדלים בהם? מה פשר ה"RB"?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי לכולם. נרכשה טלויזיית LCD של LG 42 אינץ. הדגם המלא: 42LC2R. רוצים להתאים לה מערכת בתקציב שבכותרת. אני מבין קצת בתחום, אבל לא מומחה גדול. אשמח לקבל טיפים כללים לקנייה, וטיפים ספציפיים של מה לקנות. תודה, גיא.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מישהו פה יודע מתי מגיע הדגם החדש Zen Vision M? וכמה הוא אמור לעלות?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות אלחוטיות למחשב בתקציב של 80-100$ כפי שכתבתי בכותרת
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 5.1 ואני מתלבט בין CREATIVE INSPIRE T5900 CREATIVE INSPIRE T6100 מה לדעתכם עדיף ? הבנתי שהשליטה בעוצמת הקול ב 6100 היא דרך רמקול ולא דרך שלט נפרד. היעד של הרמקולים זה למוזיקה, משחקים וסרטים. תודה לעונים !!! אולי תוכלו לענות לי גם פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302392.msg2648689#msg2648689
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות DVD איכותי שקורא גם צרובים. תקציב 100-200, אבל אם ממש צריך אפשר להתגמש במחיר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום,קניתי לאחרונה את המנגן הזה ועם הבטרייה שקיבלתי איתו הוא עבד מצוין והבטרייה עבדה הרבה זמן.אבל כאשר החלפתי לבטרייה חדשה התחילה בעיה שמנגנים שירים מסוימים אז הוא פשוט נכבה ואפילו בתפריט((menu של המכשיר שמדפדפים בין הספריות זה לפעמים נכבה ולא רק זה, זה גם זלל את הבטריות החדשות ששמתי אחד אחד . מה שהכי מצחיק ששלחתי מייל לחברה בחול והם אנו לי שהנגן לא אמור לנגן קבצים של mp3 מעל bit rate של 128 וזה נראה לי בכלל לא נכון כי עובדה שזה כן ניגן לי אותם עם הבטרייה שקיבלתי עם המכשיר וזה גם כן מנגן לי אותם שאני מחליף לבטרייה חדשה אבל אחרי פחות משעה זה מתחיל להיכבות אז מה יכולה להיות הבעיה תאפילו ניסיתי לפרמט את המכשיר והעביר את השירים מחדש וזה לא עזר. האם יש משהו בפורום שיש לו את א…
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אמא שלי טסה עוד שעתיים לאיטליה, אחותי ביקשה דיסקמן MP3 טוב, התקציב הוא עד 400 ש"ח + -, מחפש משהו שייתן תמורה מלאה לכסף. מקווה לשמוע מכם מהר 8)
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את כרטיס הקול שלי (creative 24live!). חשבתי אולי ללכת לכיוון AUDIGY. האם כדאי ושווה לקחת כרטיס כזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=4909 המחיר מטורף זה ידוע לי (אם יש ביותר זול יהיה מעולה). אני שומע מוזיקה כל הזמן,סרטים ומשחקים. התקציב האמת אני מעדיף כמה שפחות-אחרי הכול ....... מה נותן הפאנל הזה ששמים בקידמת המחשב? ואם יש הצעות לכרטיסים אחרים במחירים נמוכים יותר (עדיף) זה יהיה מצויין. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם , לאחרונה רכשתי את ה dt880 . עכשיו אני רוצה לקנות או מגבר או כרטיס קול , מה ישפר יותר את איכות הסאונד?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
היי מקווה שזה הפורום המתאים המחשב שלי מחובר לרסיבר עם RCA (מקווה שככה זה נקרא) דרך ה Maudio revolution צצה לי בעיה של זימזומים מהרמקולים בזמן העבודה במחשב (פתיחת חלון, גלישה וכו) זה דיי מתחיל לשגע אותי אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה נתי
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום. יש לי רמקולים CREATIVE SBS 2.1 שעלו לי 190 ש"ח. עכשיו,לקרוב שלי יש רמקולים Logitac בשווי 150 ש"ח. לפי מה ששמעתי,הרמקולים שלי אמורים להשמיע כל דבר חזק יותר. עכשיו,למה אני מתכוון? קשה לי להסביר במדוייק.. אבל אני מקווה שתבינו. יש רמקולים (כמו הלוג'יטק) ששומעים בהם כל דבר בעוצמה כזו. שאתה שם אותם חלש ושומע חזק עדיין.. ואתה גם שומע מין כמו הד כזה שמשפר את האיכות (מה שאין ברמקולים שלי) הדבר היחיד שאני שומע ברמקולים זה הפצצות אטום של הסאב :-X (דווקא מרוצה מהסאב וופר) עזרה?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום אנשים בשעה טובה קיבלתי מארצות הברית את ה X-FI Fatal1ty עם הפנאל הקידמי. התקנתי הכל טוב ויפה, רק דבר אחד שאני במצב של דירקט 6 ערוצים (אני מתכוון מצב נייח של הרסיבר לוגיטיק Z5500) אני שומע רק ברמקולים הקדמיים עשיתי טסט לרמקולים דרך תוכנה של קריאטיב וכל הרמקולים עובדים . אני מדבר על חיבור אנלוגי 3 צבעים .. רק הירוק עובד, השחור וכתום לא עובדים בתוכנת קינפוג של המוסיקה של קריאטיב כיוונתי את זה ל5.1 עדיין זה לא עובד בבקשה עזרה אני רוצה להרים את הביתה כבר
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
עשיתי כתבה בנושא לאחר שאספתי מידע נירחב ברשת, ולאחר ניסיון שצברתי בנושא, הינה הלינק
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש ברמקולים של אלטק לנסינג דגם ATP3 ואני רוצה המלצה לרמקולים 2.1 שהסאב שלהם יותר חזק מזה של אלטק לנסינג, מישהו מכיר מניסיון או מדגם שהוא שמע אצל מישהו?
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
מבחינת מחיר. מאוד חשוב לי הממשק ושהמוצר לא יתקלקל לי, שיהיה עמיד עם הזמן. אם אפשר לטעון אותו ב-USB זה יתרון עצום מבחינתי, אבל אני אסתפק גם בסוללת triple a. מה הכי כדאי לי בטווח של 400 שקל מקסימום? (לכל אלה שתוהים איך זה שאני כל פעם מחפש נגן אחר.... החלטתי לקנות נגן צנוע ביותר ובמקביל לעשות מנוי לחדר כושר במקום לבזבז הכל על נגן יוקרתי.) לינק ארוך לאתר ב-זאפ עם הרשימה של הנגנים שחשבתי עליהם. ד"א, יש מצב לעברית על הנגנים האלה? http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-MP3Player&Manufacturer=&keyword=&minprice=&maxprice=450&Param1=USB+%E6%EB%F8%E5%EF+%F0%E9%E9%E3+&Param2=&Param3=512&OrderBy=Prod&x=5&y=7
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-