אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניינת בהקלטה דיגיטלית: נכון להיום יש לי 2 אפשרויות: 1. לחבר את הממיר של yes לכניסת line in של המחשב ואז להקליט את שידורי הרדיו ב- mp3 באיכות 256kb/sec 2. לחבר את הרסיבר של מערכת הסטיראו (מערכת משולבת ופשוטה של jvc) לאותה הכניסה וביצוע ההקלטה. שאלותי: א. איזה שיטה עדיפה לדעתכם? ב. בגדול מה דעתכם על איכות יציאות הסאונד של הממיר של yes. האם הסאונד איכותי? ג. האם יש הבדל באיכות בין הקלטה בקצב 192kb/s לבין 256 kb/sec? הערות: הנושא דחוף כי אני מתכוונת היום להקליט את ההופעה של שלמה ארצי מהרדיו. כרטיס הקול במחשב הוא AC97 - כרטיס קול ONBOARD של לוח אינטל D845GBV תודה רבה, דנה
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי אני שוקל להחליף את הרמקולים שלי, z5300 בZ5500 מבחינת איכות בעיקר. אני יודע שההבדל העקרי זה שהZ5500 בעל יציאה דיגיטלית ויותר RMS ואילו הZ5300 עם יציאה אנלוגית. יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 ZS השימוש הוא בעיקר 1.מוזיקה 2.סרטים 3.משחקים כמה לדעתכם אני ישים לב לשינוי ? אגב לגודל חדר 3X3
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן רסיבר denon avr1610, ויש לי כבר 5 רמקולים וסאב של פיליפס (היו שייכים פעם לדיוידי philips hts3154). חיברתי את הרסיבר לכרטיס קול של המחשב שלי עם כבל קואקסיאלי, והרמקולים עובדים לי אבל הסאב לפי מה שאני מבין צריך מגבר חיצוני נוסף (יש לו יציאה מהרסיבר pre-amp), איזה מגבר אני צריך לקנות בשביל שיעבוד? ואם בכלל עדיף אולי לקנות סאב אחר מוגבר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בראיית ברטים במחשב השני התקנתי שם שתי נגנים , חבילת קודקים גם FFDSHOW וגם KLITE (הם מותקנים אצלי במחשב ה"ראשון" והסרט עובד מצוין) רק' במחשב השני אני לא מצליח לראות את התמונה של הסרט , רק את האודיו למישהו יש רעיון? הנגנים הם BSPLAYER ו VLC
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות את הבד שעוטף את התיבה של הסאב זה כמו שטיח דק לא יודע איך זה נקרא אני צריך חנות לזה באזור בת-ים
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום. יש לי לפטופ שכשאשר אני נמצא בבית הוא משמש לי גם כנייח. אני מציב אותו על שולחן איפה שיש לי גם מסך רגיל (20 אינץ') ומחבר ליציאת VGA שיש למחשב את המסך ולוחץ על הכפתור של דל להגדרות הרחבת המסך ובוחר ב Extand ויש לי בעצם שולחן עבודה מאורך, שאני משתמש בו ככה שבמסך אחד אני יכול לראות סרט לדוגמא ובמסך השני אני עובד ואני פשוט יכול להריץ את העכבר ביניהם. השאלה שלי - אני מתכנן לקנות כרגע מסך 32 או 37 אינץ', ולחבר אותו לקיר מעליי ואני רוצה שהוא ישמש אותי במקום המסך החיצוני הנוכחי שאני מחבר ל VGA. מה שקורה הוא שבגלל שהוא גבוה מעליי הוידאו יהיה במסך והאודיו יהיה מהרמקולים של המחשב, כי ה VGA מעביר רק את הוידאו, אז אני רוצה להשתמש ביציאת HDMI שיש לי בשביל לנסות לראות אם זה עובד גם …
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית כולל טלוויזיה 42' מה המערכת הכי טובה עד 30 אלף שקל? תודה רז
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני ורוצה שיהיה לי עברית לאייפוד אבל גירסת הפירמוייר שלי חדשה ואני צריך גרסה יישנה יותר פעם "רימיתי: את האייפוד בלחשוב שיש אליו גרסה ישנה אבל אני לא זוכר איך עושים את את זה ובאתר הראשי אין הסבר מי יכול לעזור??
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את הiriver h340 החדש שלי. הורדתי את העדכון לגבי עברית של אוהד מותאם ל-v1.28 ואכן, כאשר השיר מתנגן רואים עברית (הפוכה אבל ניחא, אני אפתור את זה אח"כ..) אבל השמות של התיקיות וכו' עדיין כאלו:___ הבנתי שצריך לעשות משהו עם ה-db (?)- אבל מה? אני לא ממש מבין במחשבים וכל מיני ביטויים כאלו לא אומרים לי כלום... מישהו בבקשה יכול להסביר לי בשפה פשוטה מה לעשות (וסליחה מראש על הבורות) אני מבין שהנושא טחון מכל הכיוונים אבל אני כבר שעות מחפש ולא מוצא כלום
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
עשיתי כתבה בנושא לאחר שאספתי מידע נירחב ברשת, ולאחר ניסיון שצברתי בנושא, הינה הלינק
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=373374 כמה הם אמורים לעלות(המכירה היחידה בזאפ היא מכירה אישית החל מ230 שקל. ואני יכולה להשיג אותם ב200 שקל זה שווה?) והדגם הבא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598023 הבנתי שיש להם אפקט של "בום" למרות שאין באס. אבל אני לא אוהבת באסים כ"כ, אז אפשר לווסת את זה?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי חבר שנמצא שם כרגע וביקשתי ממנו לבדוק לי מחירים של ג'ימיני 400 וה- X5 של IAUDIO, הוא מצא את הג'ימיני ב- 390$ ולגבי ה- X5 לא חושב שהוא מצא בכלל. המחירים הזולים באינטרנט של הג'ימיני הם סביב ה- 300 דולר, אז אני רוצה למצוא חנות טובה וזולה שהוא יוכל לקנות לי שם את אחד הנגנים. תודה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
האתר מתעסק בעיקר באטמי אוזניים ובאוזניות של תוך האוזן Earplugs הוא דוקא לא מפרט על טווח אודיו של האוזניה ונתונים אחרים, אבל לדעתי זה הגיוני כי בד"כ ההבדלים בין אוזניה לאוזניה הם זניחים (בד"כ!) ויותר עיקרי כמה האוזניה אוטמת רעשים מבחוץ, ובזה בדיוק האתר מתעסק. יש "עופות מוזרות" שנראות כמו אטמי אוזניים של הצבא (תארו לעצמכם איזה אטימות! איך יכול להיות חסר ככה באסים?!) ויש אוזניות שמזמינים לפי צורת האוזן הפנימית שלך... אחלה של יחס: שלחתי מייל אתמול (מחפש אוזניות בלתי-נראות לצבא) וכבר קיבלתי תשובה. (וזה עוד חג! ) אגב, המליץ לי על משהו לא אידיאלי פשוט כי אם אני ישים אותם לא יהיה לי מושג מה קורה עם העולם החיצון :-\ ואם הכתובת מוכרת מידיי, פשוט תגידו לי אני יעיף את הת'רא…
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה על רמקולים למחשב בשביל חבר שלי. הוא מתכוון להשקיע עד 300 שקל בארץ או 80 דולר בארה"ב כי דוד שלו מגיע לארץ. (השאלה היא עד כמה קשה יהיה גם להכניס אותם לארץ) תודה לכולם נ.ב. אין לו כרטיס קול מיוחד, אבל עדיין עדיף את היחס הטוב ביותר של איכות לעומת התקציב.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אני חושב שישנה בעיה עם הרמקולים... בעוצמות גבוהות מעל 3/4 בעוצמה במוזיקה הצלילים צורמים יותר ומרגישים שחלק מהצליל מתעוות. זה קורה בעיקר כאשר מופיע קול אנושי, בטראנסים והאוסים אפשר להגביר יותר ללא שיופיעו צלילים צורמים. האם זה קשור לכך שאני משתמש בכרטיס קול המובנה או שזה כך בכל הרמקולים? לגבי הבאס הוא לא מדוייק כל כך...לרוב הוא מנופח מדיי ולא קשור. בעיה מוכרת? בעיה מעצבנת ביותר! כאשר מדליקים בבית מכשירי חשמל שונים רעש ההדלקה נשמע גם ברמקולים כרעש מעצבן. כיצד ניתן לפתור זאת? אם בכלל...
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי את X-230. יש סאב ושני לויינים. בחוברת של לוג'יטק כתוב שהרמקול עם הכפתור הדלקה צריך להיות מצד ימין. זה באמת משנה?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
לא זוכר את שם הסוג, אבל האלה שניראות כמו אוזניות כפתור אבל אשכרה נכנסות לתוך האוזן. עד עכשיו היה לי את הרגילות של האיפוד, והיה לי סבבה איתם, מה שאומר שלא כזה קריטי לי האיכות. אז אני מחפש אוזניות in-ear (סתם ניחוש) זולות יחסית תודה!
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
יש לי מכשיר MD של SONY Mז-(N510 TYPE S) ועם הדיסק המקורי הוא עובד יופי אבל בן דודי הביא לי דיסקים חדשים אותו סוג ושאני מכניס אותו למכשיר התוכנה (של המכשיר) (sonic stage)לא קולטת שיש מכשיר וזה לא מקליט ולא נותן לעשות לי כלום. למה לעזעזל?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה מאוד חשובה: האם אפשר לחבר את הADA880 שך ALTEC LANSING דרך היציאה הדיגיטלית של הSB LIVE! 5.1 DIGITAL? זאת אומרת, האם היציאה הדיגיטלית בכרטיס היא S/PIDF?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אוקי קניתי היום CX300 עשיתי להם כבר BURN IN של שלוש שעות מוסיקה. כמובן שצריך עוד קצת. אבל אילו הקרשמים עד עכשיו. נוחות: כמה רמות מעל הTHE PLUG. מי שמכיר את האוזניות של הTHE PLUG הם באים עם אטם שכאילו קנית בריקושט וגילית שהם בכלל נגד הרעש שיש במטווח הקרוב לביתך... באמת אני מנקה אוזניים פעם ביום. ועדיין איכשהו כל פעם שהכנסתי אותם לאוזן הם היו יוצאות אממממ איך אני יגיד את שמנוניות לעמות זאת האטמים של הCX הרבה יותר נוחים, יושבים טוב בתוך האוזן כמו שצריך. קל מאוד להכניס אותם. הPLUG לעומת זאת דורשים כמה זמן עד שמתרגלים להכניס אותם לאוזן כמו שצריך וגם אז הם קצת לא נוחות. החוט של הTHE PLUG לבד ובצורה של Y רגיל לעומת החוט של הCX שהאוזניה שבצד ימין יותר ארוכה מהשמאל מה שאנ…
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לרמקולים או לכרטיס קול אבל כשאני שומע מוזיקה אז יש מידי פעם "פיקים" כאלה לא יודע איך להסביר את הסאונד.. כמו סאונד כזה שמחברים את הרמקולים, כאלה יש לי באמצע השיר.. ניסיתי את הרמקולים הקודמים שלי אבל האיכות כל כך שונה אני לא יכול לשמוע בכלל אם יש "פיקים" האם מישהו נתקל בבעיה הזאת? האם רוב הסיכוים שזה הרמקולים או הכרטיס קול? יש לי כרטיס קול OB.
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי את כרטיס ה וידאו וטלוויזיה LEADTEK WINFAST PVR3000 LP http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1119 רוצה לחבר למחשב את הכבלים (HOT) >> האם אני מחבר דרך הממיר ? עם הכבל שיכנס למחשב במקום למכשיר TV ? >> או אני מחבר את הכבל של הכבלים, ישירות למחשב/לכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום,אני בזמן האחרון נתקל קשיים לנגן קבצי בלוריי בצורה מושלמת,הדיבאגינג של הויאלסי אומר לי שהוא זורק פריימים. המחשב שלי הוא phenom II 920 4 GB ram AMD HD 4770 כשאני נכנס להגדרות של הנגנים ואומר להם להשתמש ב gpu התמונה בכלל מקרטעת וזה לא צפי בכלל. השאלה היא האם אני יכול להמנע מלשדרג שילוש ורק להחליף כרטיס מסך או שאין לי ברירות ואני חייב?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום ברשותי מבחר של קלטות ישנות, בהם אני מעוניין לצפות. לכן אני רוצה לרכוש וידאו. על הדרך חשבתי גם לרכוש DVD, ואז אוכל להמיר את כל הקלטות הישנות לדיסקים. אולם לאחר בירורים קצרים, ראיתי שמספר הדגמים העונים על הדרישות הוא דיי קטן. אני חושש שהמכשירים המשולבים, יבצעו את העבודה לא הכי טוב, בכל הקשור להמרה מוידאו לדיסקים. וגם הם דיי בעייתיים באופן כללי. המחיר של מכשיר משולב מקליט הוא כ 900 ש"ח. לכן, תהיתי אם בכלל שווה לי לרכוש כזה, או פשוט יותר - לרכוש וידאו בכ 350 ש"ח, DVD בכ 200-300. וסה"כ סביר שאשלם כ 600 ש"ח (ואפילו פחות). וגם כנראה שוידאו ינגן קלטות בצורה טובה יותר ממכשיר משולב. האם יש לכם המלצות? הן למכשירים משולבים העונים על הדרישות, וממירים מוידאו לדיסיקים בצורה טובה. …
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-