עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ziv124,

יש לי מגבר של דנון (דומה מאוד לזה.. http://www.itechnews.net/wp-content/...ologic-iiz.jpg) עכשיו בעבר עד שמישהו נגע לי בכבלים או בהגדרות של המגבר לא יודע(אני יותר נוטה לכיוון הכבלים) הייתה לי אפשרות לשמוע את הטלוויזיה דרך הרמקולים בזמן שאני במחשב..היום אני לא מצליח לשמוע דרך הרמקולים את הטלוויזיה שאני במחשב וגם שאני צופה בטלוויזיה אני לא מצליח לשמוע.. (הרמקולים תקינים.. סאונד מהמחשב שומע) חשוב לציין שבעבר אפילו לא נאלצתי להחליף איזה שהיא הגדרה או ערוץ בשביל להחליף בין שמיעת המחשב לבין הטלוויזיה... שרציתי לשמוע את המחשב נקי פשוט כיביתי את הממיר.. שהממיר היה דלוק שמעו את הממיר. היה ניתן גם לשמוע שניהם יחד. דרך אגב שאני אומר טלוויזיה אני מתכוון לממיר, זאת אומרת אני…

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  2. מבקש חוות דעת על השילוב לקולנו ביתי בעיקר MP3+ Audio וסאונד למשחקים עבור המוצרים Fortisimo3+creative4.1 4400

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  3. אני מתלבט בעיקר בין iGrado לבין CX300 של סנהייזר. האוזניות יחוברו לאייפוד קלאסיק והקבצים יקודדו בapple lossless. על מה אתם ממליצים, ואם יש סוג אחר של אוזניות בסביבות המחיר של שני אלו אני אשמח להמלצות.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by MiD,

יש לי כרגע במחשב כרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER LIVE! VALUE, שבו שתי יציאות רמקולים (קדמיים ואחוריים), ויש גם יציאה דיגיטלית (למיני דיסק?). אם אני אקנה מערכת רמקולים 5.1 תהיה לי אפשרות לחבר אותם איכשהו? אולי 2 קדמיים, סנטר וסאב ליציאה של הקדמיים? חשבתי לקנות רמקולים של LOGITECH Z640, שנראים לי טובים ולא יקרים.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by icebreak,

יש ביקורת טובה של רמקולים 2.1 למחשבים שמשווה בין ALTEC LANSING VS.2121 , CREATIVE INSPIRE T3000, LOGITECH X-230 יש שם הסברים ובדיקות והכל, יוצא הכי טוב X-230 אחרי זה ה T3000 ולבסוף ה VS.2121 http://www6.tomshardware.com/consumer/20041013/index.html

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  6. מחפש אוזניות איכותיות, העדפה לאוזניות in-ear. המטרה העיקרית היא לסרטים, אם יש משהו שתומך בסראונד בצורה מקצועית(גם אם לא IN-ear) אני מוכן לשמוע טווח מחירים - 200-300 שקל מקסימום תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  7. טוב אז ככה.. לפני שנה קניתי מיקרופון+אוזניות ב50 שקל הכל עבד חלק ולא היו בעיות עד שאחרי כמה חודשים התחיל להיות רעש מעצבן לשמיעה http://upload.tazone.net/u.php?id=Elsf-1154444643301.rar טוב חשבתי בטח זה בעיה במיקרופון ולאחר כחצי שנה המיקרופון נדפק לגמרי בסדר קניתי עוד פעם מיקרופון וחדש שוב אותו צליל ואותה בעיה.. עכשיו התחלתי להבין שמסתבר שהבעיה היא במחשב ולא במיקרופון וניסיתי את המיקרופון הזה במחשב אחר ולא היו רעשים מעצבנים יש דרך להפסיק את הרעשים האלה? תודה לעוזרים

8. Started by D-M-X,

1.מישהו יודע כמה עולה archos AV440 בארץ ובחול? 2.יש אייריבר PMP-120 בארץ חוץ מבPDA? 3.כמה עולה PMP-140? 4.מה עדיף PMP140 או AV440 ולמה?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by deannahum,

אני מעוניין לקנות את הנגן הזה ורציתי לדעת משהו... בקשר לבטריה שלו, מישהו יכול לספר לי עד כמה זה באמת כדאי להתעסק עם הבטריות ליתיום האלה ?! האם אורך החיים שלה ייפגע ככל שיעבור הזמן ? האם אפשר להחליף בטריות כאלה ? ובכללי אם מישהו רואה בזה יתרון/חסרון שבבקשה יאיר את דעתו ובכלל יספר לי מה הוא חושב על המכשיר הזה ועל יתרונותיו/חסרונותיו תודה

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by deangefen,

זקוק לעזרה בקניית נגן לשמיעת מוזיקה אני לא יודע איזה נגן לקחת (mp3 , מיני דיסק...) אני רוצה שהוא ידע להציג עברית ושאת הבטרייה יהיה ניתן להחליף בבטריות רגילות כגון AA או AAA התקציב שלי הוא עד 2000 שקל חשבתי על הנגן הזה שהוא גם מצלמה ולקנות אותו עם כרטיס זיכרון של ג'יגה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=30228&gsid=10-4 האם הוא טוב? הוא יוכל להציג לי עברית? למישהו יש את הנגן הזה והא ממליץ עליו?

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by Aviv Bromberg,

יש לי מכשיר MD של SONY Mז-(N510 TYPE S) ועם הדיסק המקורי הוא עובד יופי אבל בן דודי הביא לי דיסקים חדשים אותו סוג ושאני מכניס אותו למכשיר התוכנה (של המכשיר) (sonic stage)לא קולטת שיש מכשיר וזה לא מקליט ולא נותן לעשות לי כלום. למה לעזעזל?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  12. יתחבר לממיר של YES. לא משנה אם פלזמה או LCD. לא יחובר לקונסולה כלשהי, אך לנגן DVD כן. גודל רצוי איני יודע, 50" יהיה גדול מדיי, אבל אני לא יודע אם 32" יהיה קטן מדיי, בגלל זה איני יודע גודל. איך יהיה ה2709W בתור טלוויזיה ? קטן מדיי ?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  13. אני מעוניין להשקיע באוזניות טובות למוזיקה שמכסות את כל האוזן בערך משהו כמו 150-200 שקל... בנתיים אני משתמש בפשוטות של Aiwa HP-X122 עלו לי משהו כמו 120 שקל..והם ממש נחמדות רק שהם לא מעור והציפוי דיי נהרס.. תודה (=

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by Norm4nde,

אני מחפש רמקולים נורמאלים לא חייב עיצוב יפה אבל לא צריך ברמה של 10000 ש"ח ב 400 ש"ח גג ככה משהו טוב רק כדי לשמוע ברכב

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by arik100,

למחוק

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  16. מה הפתרון הזול אך האמין ביותר להשמעת מוזיקה בשתי מעליות ולובי גדול? אני מניח שיש צורך ב-2 רמקולים רחוקים בלובי ועוד שניים אחד בכל מעלית. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by אלון פ,

שלום לכולם, קודם כול רציתי להגיד שזה דיי דחוף, כי אבא שלי טס מחר ורק עכשיו נזכרתי בזה.. רציתי שהוא יקנה טלווזיה חדשה בדיוטי פריי, אני חושב שמבאג דיוטי פריי. זה באמת יוצא זול משמעותית מבארץ? ולשאלה עצמה: אני צריך המלצה למסך 32" טוב ולא יקר.לפי מה שהבנתי בגודל הזה לא חייבים FULL HD כי אין ממש הבדל בגדלים האלה בין FHD לHDR. זה נכון? אני ארגיש הבדל בין FHD לHDR? אז אני צריך המלצה למסך 32", לא יקר מדי, HDR, ואם אפשר נטייה לחברות מוכרות כמו טושיבה וכו. תודה רבה לעוזרים! אלון

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  18. Started by Jimboy,

למישהו יש ניסיון עם המערכת הזו?? מישהו מכיר אותה או שמע אותה או משהו?? לפי מה שהבנתי היא מערכת די חזקה: עוצמה כוללת - 54W עוצמת סאב - 24W עוצמה לערוץ - 15W השאלה איך הסאונד שלה באמת?? והאם שווה להשקיע בשבילה 370 ש"ח לפי דעתכם?! רק תנו דעות.. או המלצות אם מישהו מכיר את המערכת הנ"ל..

19. Started by Track,

אני מחפש כרטיס טלויזיה שייתן לי להקליט HOT בHD. שמתי לב לזה - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16815116030 מישהו יכול להמליץ כן/לא/משהו אחר? EDIT: מצאתי גם את זה - http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16815100049

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  20. שלום, יש לי רסיבר ממש ישן וגם רמקולים...הרמקולים שלי מספקים אותי מבחינת האיכות אבל רציתי לקנות מגבר סטריאו בשביל לשדרג את איכות השמע של המערכת (הרסיבר ממש מיושן והאיכות שלו קצת ירודה). אז הרבה אנשים המליצו לי ששווה לי לקנות כרטיס קול טוב, מגבר סטריאו ו-DAC. אז אלו שאלותי, אני רוצה לקנות מערכת טובה למחשב, האם לקנות כרטיס קול מגבר וDAC זאת הבחירה הנכונה או ששווה לי לקנות רסיבר או משהו אחר? מה זה בדיוק DAC? אם קניית הכרטיס קול ,מגבר וDAC הם הבחירה הנכונה (או שאם יש בחירה אחרת שלדעתכם יותר טובה) אתם יכולים להסביר לי איך בדיוק אני מחבר בין כולם? אני יודע מה מחברים למה אבל אני לא יודע באיזה חיבורים הכל צריך להתחבר לי. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  21. שלום חברים...קניתי היום את הרמקולים altec bv2412 משהו כזה... בכל מקרה יש לי כרטיס קול של m audio audiphile והחיבור שלו הוא RCA - כלומר אדום לבן ... החיבור שמגיע עם ה altec הוא PL... אבל בשלט שמצורף עם הרמקולים קיים יציאת AUX אז חיברתי דרך שם כבל PL ל RCA השאלה אם אני מאבד איכות בכך שזה מחובר דרך יציאת הAUX אם כן, אז אני אצטרך PL נקבה ל RCA ... האם אתם יודעים איפה אפשר להשיג כבל כזה? תודה רבה מוש

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  22. אני מחפש ספר טוב עם הסברים טובים על כמה שיותר דברים בעולם הסאונד. הסברים על חיבורים,דיגיטלי אנלוגי,פורמטים,פלאגים מיקסרים הכל הכל סוגי כבלים ,אפשרויות באקוויליזר,בניית מערכות אודיו ועריכה וכל זה גם אם אפשר. אני פשוט רוב הזמן בצבא ולא יכול לקרוא מאמרים באינטרנט,אני צריך כמו ספר לימוד מההתחלה ועד הסוף. האם קיים דבר כזה בארץ? עדיף בעברית אבל גם אפשרי באנגלית כמובן. תודה! משהו כזה: http://www.amazon.com/Sound-Check-Basics-Systems/dp/079353559X/ref=pd_bbs_sr_2/102-2124966-3704936?ie=UTF8&s=books&qid=1176577107&sr=1-2

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  23. אני מעוניין בהם בעיקר לשימוש מהנגן שלי. אני שומע בעיקר רוק (בעיקר עדין) פופ קצת RB וישראלי

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by bugosdckh,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב לצורך סרטים, על מה הייתם ממליצים. תודה.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by oamir1,

שלום יש לי שני מחשבים לאחד מהם חיברתי רמקולים איכותיים ממערכת סטריאו, ורציתי לחבר את המחשב השני שישמעו גם חשבתי לעשות זאת על ידי חיבור בין היציאת רמקול (הירוקה) במחשב ללא הרמקולים וכניסה (הכחולה) במחשב עם הרמקולים אבל זה לא עובד מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 6 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.