אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לאוזניות טובות , תקציב בערך עד 50 דולר , כמה שפחות אבל שיהיו די איכותיים . רק בבקשה תשתדלו שזה יהיה או פה : http://www.jandr.com/ או פה : www.compusa.com תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כמו תמיד אני פונה לפורום HWZONE לפני כל רכישה של מוצר חשמלי. לפניכם המפרט החיוני למודעה זו, של המחשב שלי: AV8-3rd Eye eVGA e-GeForce 6800GT *מפרט זה כולל כרטיס קול(משולב בלוח אם) וכרטיס מסך. אני מעוניין לרכוש טלווזיה פלזמה LG מדגם 42PG6000 כרגע יש לי כבל VGA באורך 10מטר(כבל צבע שחור) שמחבר בין הטלוויזיה למחשב. 1. האם כדאי לרכוש כבל DVI ולחבר בין הכרטיס מסך לטלוויזיה? או שעדיף להישאר עם הכבל VGA? *ברובם המכריע של הטלוויזיות אין חיבור DVI ככה שאם תמליצו לי לעבור לכבל DVI אז אני אצטרך למצוא כבל DVI ל- HDMI או משהו כזה, כי DVI ל-DVI לא יעבוד, ו DVI ל- VGA יאבד את כל האיכות... 2. מה דעתכם בנוגע לטלוויזיה? בנוגע לשאלה מס'1 אני מבקש את דעתכם בנוגע לכבל וידאו. 3. ביחס לכרטיס הקול…
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות טלוויזיה דקה (לא משנה לי LCD או פלאזמה, מה שהכי יתאים) בשביל הסלון בבית שלי. הדרישות: 1. צפייה בערוצי כבלים רגילים בשביל כל המשפחה- ערוצים 1, 10, 22, ספורט וילדים. מרחק הצפייה מהספה הוא בערך 3.5 מטרים. 2. DVD ו-Blu-Ray (באמצעות PS3). בהמשך השנה אולי אשדרג את הרשת האלחוטית בבית ל-N ואקנה מחשב חדש אז תהיה גם הזרמת סרטים דרך ה-PS3. מרחק הצפייה כמו קודם, 3.5 מטר. 3. משחקים ב-PS3 (מן הסתם). כשאני משחק אני יושב על כורסא במרחק של 2 מטר מהטלוויזיה, בעיקר בגלל שכרגע אני עם SDTV של 25'' (בלתי אפשרי כמעט לקרוא טקסט במשחקים במרחק גדול יותר). *הסלון מואר היטב בבוקר ובצהריים, מה שהופך את הצפייה בטלוויזיה הנוכחית למתסכלת מאוד בשעות האלה עקב בוהק והשתקפויות. בטלוויזי…
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
קודם כל, אל נא להסתמך על הרמקולים שברשותי, השיקול הוא כללי גם לי וגם לחברים שלי, וכמובן שרמקולים משתנים מאחד לשני... כרגע אני עם AC97 מובנה, וזה כבר מחרפן, מילא עם רמקולים פחות שמים לב, אבל עם אוזניות זה ניהיה ממש מעצבן כל הרעשי רקע והרשרושים ומלמולים חשמליים וציקצוקים ומשמושים וקירצקרוצים ו... הבנתם תרעיון... יש מספר כרטיסי קול נפוצים בארץ, הייתי שמח לשמוע לא רק מה עדיף מבינהם, אלא חשוב לי מאוד לדעת גם מה ההבדל וכמה מילים על כל כרטיס בנפרד (איכות קול, סתם לקטע האם אני בכלל אשמע הבדל עם ה ATP3 או רק לאחר שדרוג או אוזניות טובות, איך הדרייברים כי אני יודע ששל קריאטיב למשל נחשבים לבעייתיים, וכו וכו...)... הראשון הוא ה-Xtreme Audio של קריאטיב שמגיע במחיר מממממש מפתיע, ולפי…
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני מספר ימים מערכת רמקולים 5.1 של MicroLab מדגם FC861 חיברתי את הרמקולים בצורה הנכונה, הגדרתי בלוח הבקרה "5.1 sorround", הגדרתי בדרייבר של הלוח אם 5.1.. ובכל זאת, יש לי זמזום לא רגיל מאחד הרמקולים הקדמיים, שהזמזום נחלש / מתגבר כשאני משחק עם ההגדרות או משנה נגן, אבל אף פעם לא הצלחתי להעלימו לגמרי... הזמזום מופיע גם במשחקים, גם בסרטים וגם במוזיקה. אפילו בטסט של הרמקולים בלוח הבקרה! לקחתי את הרמקולים לחנות ממנה רכשתי אותם וכשהבחור במעבדה חיבר אותם הם פעלו מצויין... הגענו למסקנה שמדובר בהגדרות / דרייבר / קודק אין לי מושג מה... יש לכם רעיון מה אני יכול לעשות? לקנות כרטיס קול חיצוני 5.1 עם דרייבר ואליו לחבר את הרמקולים? להוריד איזו תוכנה שתסדר את העניין? תודה רבה …
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה רסיבר Harman Kardon AVR142 כרגע חיברתי לרסיבר רמקולים מדפיים של מערכת סטריאו והרסיבר מחובר לטלויזיה כדי לשמוע את הטלויזיה ברמקולים. העניין הוא שיש ערוצים קצת חלשים ואני צריך להגביר יותר... ברסיבר הזה על הצג שלו הווליום נע בין 10Db -80Db+ כשאני מחובר למחשב שומעים בווליום טוב ב- 40Db- וב -20- זה ממש חזק בטלויזיה אני צריך להיות בין 10- ל-0 כדי להגיע לאותן עוצמות... השאלה היא מה אומר הDb כשהוא במינוס ומה כשהוא בפלוס. ובאיזה רמות בטוח לעבוד ככה שהרסיבר יאריך חיים.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לא בטוח שמתאים לפה , במקרה ולא אז תגידו לי לאיפה כן , איך ניתן לנייד מערכת סטריאו ? כדי שיהיה אפשרי לקחת אותה לים וכאלה בבקשה תעזרו לי (:
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אממ אני מחפש DVD עד 400 ש"ח.. רצוי שיקרא פורמטים כמו AVI וכו... תודה רבה ..!
-
- 12 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי. בשיטוטים במרתף של חברתי, מצאתי זוג רמקולים של סוני, SS-G1. המקור היחיד שמצאתי ברשת עליהם הוא http://www.thevintageknob.org/SONY/sonyvault/SSG1MKII/SSG1MKII.html יש למישהו נסיון? בקיצור, אני צריך המלצה לאיזה מגבר יד שניה שיעבוד טוב איתם... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של פיוניר מדגם 6980 דגם ישן שכבר לא מיוצר יותר. קניתי אותם משומשים לפני כמה שנים ולא השתמשתי בהם הם שכבו בקופסא לפחות 7 - שנים. האם יכל להיגרם להם נזק? בנוסף הנתונים שכתובים על הרמקולים הם: 200 וואט ו-50 וואט כח נומינלי (כנראה RMS) האם זה נחשב עוצמתי? אני מתכוון לחבר אותם כנראה לרדיודיסק של פיוניר מדגם 2950 או לחלופין ל JVC KDA 270 . שני המכשירים מוציאים הספק של 4X50 וואט.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין ברכישת כרטיס קול חדש בכ - 450 שקל , ולאחר שבדקתי את PCH , האפשרויות העיקריות שעלו בפניי הם ה Fortissimo III וה Creative Audigy 2 Bulk . כמו כן , בחריגה מסוימת מהתקציב , יש את ה Creative AUDIGY 2 ZS . מה ההבדל בין ה ZS לבין ה Bulk ? ואיפה עומד ה Fortissimo בכל העסק ? אני אשמח לתגובות מהירות , מאחר ואני מעוניין לקנות את הכרטיס כמה שיותר מהר ..
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
חג שמח לכולם אני מעוניין לחבר ממיר של YES למחשב שלי ולתכנן הקלטה מראש של תוכניות TV. האיכות צריכה להיות הכי טובה שאפשר. על איזה כרטים לכידה אתם ממליצים ? האם כדאי שיהיה בו טיונר או שמספיק VIVO? על איזו תוכנה אתם ממליצים לביצוע הלכידה ? אני צריך את האופציה לתכנון לוח זמנים להקלטה כמו כן אני צריך להיות מסוגל להקליט בפורמט MPEG2 ו DIVX . תודה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אין לי מגבלה מבחינת תקציב בגדול, כל הכרטיסים הם בסביבות 150-400 אני ירצה את זה בגדול לצפייה בטלוויזיה דרך ממיר של yes או דרך אנטנה. אפשרות לחבר גם מצלמת וידאו למחשב. אכן לי מושג בכלל בזה, מבחינת חברות חיבורים וכו' יש המלצה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום,קניתי לאחרונה את המנגן הזה ועם הבטרייה שקיבלתי איתו הוא עבד מצוין והבטרייה עבדה הרבה זמן.אבל כאשר החלפתי לבטרייה חדשה התחילה בעיה שמנגנים שירים מסוימים אז הוא פשוט נכבה ואפילו בתפריט((menu של המכשיר שמדפדפים בין הספריות זה לפעמים נכבה ולא רק זה, זה גם זלל את הבטריות החדשות ששמתי אחד אחד . מה שהכי מצחיק ששלחתי מייל לחברה בחול והם אנו לי שהנגן לא אמור לנגן קבצים של mp3 מעל bit rate של 128 וזה נראה לי בכלל לא נכון כי עובדה שזה כן ניגן לי אותם עם הבטרייה שקיבלתי עם המכשיר וזה גם כן מנגן לי אותם שאני מחליף לבטרייה חדשה אבל אחרי פחות משעה זה מתחיל להיכבות אז מה יכולה להיות הבעיה תאפילו ניסיתי לפרמט את המכשיר והעביר את השירים מחדש וזה לא עזר. האם יש משהו בפורום שיש לו את א…
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
קניתי לא מזמן רסיבר denon avr1610, ויש לי כבר 5 רמקולים וסאב של פיליפס (היו שייכים פעם לדיוידי philips hts3154). חיברתי את הרסיבר לכרטיס קול של המחשב שלי עם כבל קואקסיאלי, והרמקולים עובדים לי אבל הסאב לפי מה שאני מבין צריך מגבר חיצוני נוסף (יש לו יציאה מהרסיבר pre-amp), איזה מגבר אני צריך לקנות בשביל שיעבוד? ואם בכלל עדיף אולי לקנות סאב אחר מוגבר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
ריסיבר - ONKYO TX-SR304 רמקולים קדמיים ואחוריים תוך קיר - DUAL LA650 רמקול סנטר - JAMO 102 סאבוופר - JAMO SUB200 כל זה ב- 7750 ש"ח אפשרות לשדרוג: ריסיבר LUXMAN LR-6500 רמקול סנטר - HIGHLAND 320C סאבוופר - HIGHLAND DORD165 סה"כ תוספת שדרוג - 3950 ש"ח טוב, האם ההצעה הראשונה טובה מבחינת מחיר ומוצרים סבירים לסלון של 3 מטר והאם השדרוג משתלם מבחינת סאונד לעומת מחיר.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס טלוויזיה שיתחבר לממיר הדיגיטלי/טלוויזיה (כנראה בחיבור קומפוננט) ושאני אוכל להקליט ממנו למחשב. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני ורוצה שיהיה לי עברית לאייפוד אבל גירסת הפירמוייר שלי חדשה ואני צריך גרסה יישנה יותר פעם "רימיתי: את האייפוד בלחשוב שיש אליו גרסה ישנה אבל אני לא זוכר איך עושים את את זה ובאתר הראשי אין הסבר מי יכול לעזור??
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת לחדר, אני מעדיף סטיראו. בעיקר למוזיקה, אני שומע רוק וקצת אלקטרוני אפשר להגיד, פחות בשביל סרטים ודברים כאלה. נגיד שהתקציב בערך לרמקולים ולמערכת הוא באיזור ה2500 שקל, איך אתם ממליצים לחלק את התקציב. ומה לגבי ציוד יד 2, אפשר המלצות לאיפה לחפש מה מומלץ ממה להתרחק וכו'?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על השילוב לקולנו ביתי בעיקר MP3+ Audio וסאונד למשחקים עבור המוצרים Fortisimo3+creative4.1 4400
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי חבר שנמצא שם כרגע וביקשתי ממנו לבדוק לי מחירים של ג'ימיני 400 וה- X5 של IAUDIO, הוא מצא את הג'ימיני ב- 390$ ולגבי ה- X5 לא חושב שהוא מצא בכלל. המחירים הזולים באינטרנט של הג'ימיני הם סביב ה- 300 דולר, אז אני רוצה למצוא חנות טובה וזולה שהוא יוכל לקנות לי שם את אחד הנגנים. תודה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מנסה להרכיב מערכת סטריאו מהנמצא ביד2. יש לי כרטיס קול M אודיו 5.1. מבקש עזרה במציאת מגבר או רסיבר עד 1K וגם עד 1.5K מהנמצא ביד2. כנ"ל לגבי רמקולים. אני מבין שהכרטיס קול עושה עבודה של קדם מגבר. לא ברור לי אם הוא מוציא אות דיגיטלי או אנלוגי ואם ניתן לחבר אותו למגבר חיצוני ואיך. כמו כן, לא ברור לי אם עדיף מגבר שמוציא 5.1 או מגבר לסטריאו רגיל.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
האם יש איזשהו ביט רייט שהוא לא תומך בו ? (128KB 196KB ) ? נ.ב האם יש לו בעייה לנגן MP3 שהוא VBR ? תודה לכול העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם WIN7. על הלוח יש כרטיס קול של REALTEK, ובנוסף יש לי כרטיס חיצוני המחובר בUSB, דגם US144 של TASCAM. אם אני מחבר אוזניות לכל אחד מכרטיסי הקול, שומעים נקי וללא רעשים. אבל כשאני מחבר כבל PL קטן /PL קטן אל מגבר HT של סוני לכניסת הLINE-IN שלו, יש רעש HUM מאוד חזק למרות שאת המוזיקה שומעים. זה קורה בכל אחד משני כרטיסי הקול. כשאני מחבר IPOD ישירות אל אותו LINE-IN במגבר, אין כל רעש. מה הבעייה פה, ואיך ניתן לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-