עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Slash87,

אתם מכירים את החברה הזאת של רמקולים?? היא טובה?

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by Peri228,

שלום ! אני מעוניין ברכישת כרטיס קול חדש בכ - 450 שקל , ולאחר שבדקתי את PCH , האפשרויות העיקריות שעלו בפניי הם ה Fortissimo III וה Creative Audigy 2 Bulk . כמו כן , בחריגה מסוימת מהתקציב , יש את ה Creative AUDIGY 2 ZS . מה ההבדל בין ה ZS לבין ה Bulk ? ואיפה עומד ה Fortissimo בכל העסק ? אני אשמח לתגובות מהירות , מאחר ואני מעוניין לקנות את הכרטיס כמה שיותר מהר ..

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by eman12b,

יש לי טלוויזיה HD READY שתומכת ב-720P אז אם אני מחבר לה תמחשב ומפעיל סרט 1080P אז מה יקרה? כאילו אני לא אראה כלום? אני אראה שחור? או שזה יראה לי את זה ב-720P או באיכות ירודה יותר? תודה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by 996,

שאלתי היא האם יש ממיר שמוכנס אליו צליל אנלוגי (כמו כניסה של שני בננות מכבל שמחברים למגבר או למע. סטריאו שהיציאה היא תקע של אוזניות ),והיציאה של הממיר היא אופטית. כך שמוכנס צליל אנלוגי ויוצא צליל דיגיטלי . אם אכן יש מכשיר כזה איפה אפשר להשיג אותו? או האם אפשרי לבנות דבר כזה עצמאי? תודה.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by MDK,

העדיפות אצלי ככה: קודם מוזיקה, אחרי זה סרטים ואחרי זה משחקים מה הכי טוב לי? אוזניות\רמקולים 2.1\רמקולים 4.1\רמקולים 5.1 \ רמקולים לא למחשב עם רסיבר סטריאו כרגע יש לי LOGITECH Z560 4.1 והם די טובים אבל משהו חסר. שאלה נוספת : למה בעצם צריך רסיבר סטריאו? מה תפקידו עריכה: יכול להיות שהמיקום של הרמקולים לא משהו. (החדר בטוח לא טוב אבל אין לי אפשרות לעבור חדר) הם ממוקמים ככה שהרמקולים הקדמיים בצידי המסך והאחוריים על הטלויזיה והבאס מאחוריי ומכוון לפנים החדר ואני צמוד לחלון צדדי

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by Cynicoren,

שלום, הבנתי שכדי להנות מאוזניות SYBERIA2 צריך כרטיס קול 5.1. איך אני מזהה אם יש לי כזה במחשב ? תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  7. ראיתי כרגע את הסרט לא יכול בלי והיו בו שני טראקים ממש טובים. הראשון כשניקול באה ואומרת שהיא חמה והשני בסוף הסרט כשמופיעות הכתוביות. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by dtechno,

המחשב משמש בעיקר למשחקים וצפיה בסרטים... אני לא מבין כל כך במחירים של רמקולים אז עם אפשר משהו בטווח ה300 שקל עם קצת הסבר ומאיפה כדאי לקנות?

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by shibby15,

שלום לכולם, אני הולך לקניות בסוף החודש, כבר החלטתי על הלוגיטק 680 ועכשיו צריך לבחור רדיו דיסק חדש לאוטו. התקציב הוא באיזור ה100 דולר, כרגע הבחירה המובילה שלי הוא איזה נגן של איווה, 50 משהו. ורק בגלל הליין אין מקדימה לחבר את האייריבר. אני מעדיף מגבר כמה שיותר חזק כי אני מאמין שבשלב מאוחר יותר אני גם יקנה רמקולים. אני מאמין שזה כל המידע שצריך, תודה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by lazy-bones,

היי קניתי מיני דיסק של סוני לא מזמן העניין הוא כזה: קיבלתי איתו תוכנה להעברת שירים ממנו למחשב ומהמחשב אליו היא נקראית OpenMG Juke Box גם היא אחלה תוכנה רק שיש לה בעיה אחת שאי אפשר להעביר למחשב קטעים מהמינידיסק אלא אם כן הם נוצרו במחשב כלומר, אם הקלטתי את עצמי מנגן, למכשיר, אני לא יכול להעביר את זה למחשב. אז שאלתי היא אם מישהו מכיר את העניין והצליח להתגבר על זה איך שהוא (לא נפשית...) יעעעעננניי יש איזהשהו פטצ' או משהו כזה לתוכנה??? או אולי תוכנה אחרת שתומכת במנידיסק של סוני?? דרך אגב: המכשיר הוא MZ-S1 והגירסא של התוכנה היא 2.2.09.04100 תעזרו בבקשה אהה ואל תציעו לי לחבר את זה לליין אין במחשב.... תודה

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by efee123,

אין לי מגבלה מבחינת תקציב בגדול, כל הכרטיסים הם בסביבות 150-400 אני ירצה את זה בגדול לצפייה בטלוויזיה דרך ממיר של yes או דרך אנטנה. אפשרות לחבר גם מצלמת וידאו למחשב. אכן לי מושג בכלל בזה, מבחינת חברות חיבורים וכו' יש המלצה? תודה!

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  12. Started by nitz_natz,

שלום אני מעונינת בכרטיס קול ומסך אשר ישמשו לחיבור למגבר JVC ולטלביזיה מהן הדרישות שלהן אני זקוקה בכדי לקבל איכות צפייה טובה (בעיקר בסרטי AVI) וללא בעיות סאונד. המחשב שלי חדש ומתקדם....יקבל כל כרטיס בברכה... בתודה מראש, ניצן

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by maxim22,

המשתמש הוזהר ופעם הבאה יענש

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  14. קניתי creative t7900 ואיזה איכות מדהימה ממש מרוצה בכלל תותח עם הכרטיס קול http://images.europe.creative.com/iss/images/artwork/a5_rgb/inspire_t7900_b.jpg

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  15. לא יודע אם אני בפורום הנכון, יש בידי קלטת של החתונה של הוריי, הקלטת כבר נקרעה קצת והדבקתי את הסרט, אבל היא לא תחזיק עוד הרבה זמן וזה העותק היחידי של החתונה. אני רוצה לחבר את הוידיאו שלי לכניסת וידיאו בכרטיס טלויזיה, ומשם בעצם להקליט למחשב את כל הסרט - כשעתיים, ואז לצרוב בדיסק די וי די של 4.5 ג'יגה, שיימלא את כל הדיסק באיכות המקסימלית שאפשר להכניס בדיסק די וי די. הבעיה היא הקידוד, עם איזה תוכנות אפשר להקליט ולקודד את הסרט, כי הריי אם אני סתם יקליט עם תוכנה גודל הקובץ יהיה מעל 10 גי'גה, ויש לי בעיה של מקום פנוי, אז איך אפשר לעשות זאת בהתחשב בשטח פנוי מצומצם, ואיך בכללי אפשר בכלל לקודד ? הייתי רוצה הוראות מפורטת, זה ממש חשוב לי.

• 11 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by gal1,

אפשר לחבר רמקולים של מערכת קולנוע ביתית או מערכת סטריאו למגבר של אוטו?

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by 111111,

יש לי נגן MP3 של קריאטיב שהערסל (או ארסל) שלו מתחבר למחשב בחיבור פראללי והמחשב כבר לא תומך בזה. לנגן הזה יש מקום לכרטיסי הרחבה מסוג סמארט-מדיה בגלל שאני לא יכול להוריד אליו שירים דרך הערסל קניתי קורא כרטיסים כזה (עם 7 סוגים) עכשיו הכנסתי את הסמארט-מדיה הורדתי אליו שירים , הכול סבבה אבל כשאני מכניס את הכרטיס לנגן הוא מראה כאילו אין שירים על הכרטיס אם מישהו יוכל להגיד לי איך לתקן את זה או מה הבעיה אודה לו מאוד תודה

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  18. מבקש חוות דעת על השילוב לקולנו ביתי בעיקר MP3+ Audio וסאונד למשחקים עבור המוצרים Fortisimo3+creative4.1 4400

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  19. שלום אניחנו מתכננים לבנות קולנוע ביתי חדש לגמרי שתהיה מבוססת על טלויזיה 50 אינצ מערבת רמקוליים 5.1 ו d.v.d השאלה שלי היא ככה לטלויזיה אנחנו מקצים תקציב של כ 60 אלף שקל d.v.d כ 5 אלף שקל ורמקוליים כ 10 אלף שקל איזה טלויזיה כדי לקנות פלזמה או l.c.d ואיזה דגם מאיזה חברה חשוב שהטוליזיה תתמןך בפורמט של 16x9 ואם אפשר לקבל עוד מידה על דברים שחשוב להסתקל עליהם בזמן שבוחרים טלויזיה רמקוליים אנחנו רוצים לעשות מערבת 5.1 חשוב שיהיה מחברה אמינה, האפ יש הבדל ברמקוליים קדמיים ואחוריים אם כן המלצות לזה (חייב dolby digital 2 d.v.d חשוב שיכול לקרוא צרובים ויתמוך בכל הפורמטיים הכי חדישים בתחום האודיו

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by efi2000,

שלום אני רוצה חוות דעת על רמקולים של MB QUART הגרמני, איך הם? יש דגם כמו QL-C400/404 150 וואט, 3 אלמנטים בכל צד, 4 אוהם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by 217agent smith,

איך עושים burn in? ומה הדרך הכי טובה לכוון?

22. Started by Gold shark,

טוב שמוע יש לי כרטיס קול מ DVD ואני לא יודע עם אני יכול לעשות איתו משהו אז שמוע זה הכרטיס : VOS VT7206 ess video drive es6028f בבקשה עם מישהו יכול לעזור לי השמח מאוד ותודה מראש Gold $shark

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות נגן MP3 מבוסס זכרון פלאש של עם לא פחות מ512 מגה עשיתי חיפוש ומצאתי את ה2 האלה: http://netaction.co.il/multi.phtml?item=2022163 http://e-buy.co.il/Product.asp?Pid=vx512fm&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 מה מ2 אלה יותר איכותי, שווה ומשתלם? האם יש למישהו עוד הצעות עד 600 שח?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  24. מקווה שזה מספיק קשור לפורום הזה רציתי לדעת, מתוך סקרנות, מה ההבדל בין טלוויזית LCD לפלזמה? מה יותר איכותי? מה מחזיק ליותר זמן? תודה.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים