אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=RQ6880
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות טלוויזיה חדשה כיוון שהנוכחית קטנה לי מדי. שימושים בטלוויזיה: שידורי ספורט והרבה, בעיקר HD. סרטים - ע"י אקסטרימר ביציאת HD. פה ושם צפייה בערוצים רגילים. המרחק צפייה הוא בערך 2.25-2.5 מטר (משתנה כי זו ספה והטלוויזיה מעט באלכסון לה) על איזה דגמים הייתם ממליצים? פלזמה\LCD? למישהו יש מידע על מתי יגיעו דגמי 2011 והאם כדאי לחכות? לא הייתי רוצה לעבור את ה5-5.5, מעדיף סמסונג\סוני.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
סימנתי בטופס OTHER בארץ כי לא היה ישראל. הם ענו לי ואמרו שיכול להיות שיש אחריות על התקלת HDMI. באימייל הארוך ששלחו הם אמרו שאני צריך ליצור קשר עם onkyo שזה בעצם אותו טופס שמילאתי כבר. אז שלחתי להם אימייל והם לא ענו לשאלה למה אני צריך למלא את אותו טופס שוב. אבל בסוף גם שלחתי להם את אותו האימייל שוב דרך הטופס. כלומר פעמיים אותו הדבר. אם יש לי אחריות למכשיר אני ממש אשמח. כי שמעתי שאלה היו דגמים שהתקלקלו הרבה. תוכלו להגיד לי מה אני עושה הלאה? ליצור קשר עם אונקיו בישראל? יש להם אתר? אשמח לתשובה ותודה!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי HTPC , למחשב יש כרטיס קול Creative live! 5.1 המחשב הוא בעיקר לסרטים..... השאלה שלי היא... איך הכי טוב בשבילי לחבר את הכרטיס קול למגבר? יש בכרטיס קול הזה יציאה דיגטלית?
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
רמקולים למחשב של ילד . מה הכי מומלץ עד 100 שח ? אני מודע שלמחיר הזה - אין משהו איכותי ,אך עדיין מה הכי כדאי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן.. אני מחפש אוזניות במחיר לא גבוהה עד 100 ש"ח אוזניות סבירות שיעשו את העבודה שלהם, אני רוצה לחפש אותם למכשיר הMP3 שלי, אף הוא מכשיר די זול (אבל הכי טוב מהסוג הזול, כמה שאפשר, כן..). עכשיו אני חושב שאני מעדיף אוזניות שנידחסות לתוך האוזן אבל שניתפסות, כלומר חשבתי על האוזניות האלו: koss KSC6 http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/02ProductOpenFrameset אני מודע לכך שאין הבדלים גדולים בין האוזניות במחיר שכזה אבל אני לא ממש רואה סיבה לשלם יותר אלה אם כן יש לך משהו אחר לומר.. בנוסף אני ממש מעדיף את האוזניות שניתפסות על האוזן כמו ה-KSC6.. יש לכם עצות? חוו דעתכם..
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
(זה סט רמקולים של קריאטיב) כאילו יש אור והכל אבל זה לא מנגן וחיברתי טוב מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם ..אחותי נמצאת כרגע בקונטיקט מרחק של כשעה נסיעה מניו יורק סיטי ציידתי אותה ב450 דולר והדרכתי אותה לקנות לי IRIVER H-10 6 גיגה + בטריה נטענת נוספת + עריסה (CRADLE) + שלט + בעודף אוזניות ספורט מתקפלות של סוני http://zap.co.il/model.asp?model_id=35863 ועכשי כמה שאלות בבקשה ... 1. האם מישהו מכיר אולי כתובת של חנות בני יורק והסביבה שבה מוכרים את הH-10 בגירסא של 6 גיגה 2. האם בניו יורק מוכרים נגנים עם חיבור לחשמל בארץ 3. האם שווה בכלל לקנות את הגירסא האמריקנית כי שמעתי שיש איתה מלא בעיות 4. מה דעתכם על האזניות האלה?!?...אני מחפש אך ורק אזניות של SONY בדגם שמתקפל האם אתם יכולים להמליץ על דגם אחר של סוני בתודה מראש גדיץ
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
החוט של האייסמט שלי, נקרע. החוטים בפנים מוזרים אחד אדום שני צהוב עם סיב ניילון בתוך כל אחד מהם. ניסיתי לחבר אותם כמו חוט חשמל רגיל אבל זה לא עובד. יש פה משהו שאני מפספס? החיבור של החוטים האלה שונה איכשהו? אוזניות יקרות חבל לי עליהן. ומחר אני חוזר לצבא אז אם ינתנו תשובות בזמן הקרוב אני אשמח. תודה :-[
-
- 2 תגובות
- 8k צפיות
-
-
מישהו מכיר מכשיר שיכול להעביר מידע מקלטת אודיו רגילה (כזו ששמים בטייפ) לCD. אני מחפש מכשיר אחד שיעשה את כל העבודה ולא מחשב
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1DENT326A6 מבחינת נתונים היא נופלת מסמסונגל לדוגמא?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לקחתי את הDVD שלי וחיברתי אותו למחשב ואז יש לי 2.1 אני רוצה להצליח להפעיל את ה3 רמקולים האחרים אבל לא מצליח אני חיברתי את המחשב לחיבור VIDEO של הDVD כאילו הוא מקבל וידאו וממראה את הסרט בטלוויזיה אני לא יודע איך אני יוכל להשיג חיבור של אחד שמפצל ל5 חוטים שונים כדי שאני אשמע בכל הרמקולים אם מישו יודע איך לסדר את זה אני יודה לו מאד!
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום חברים מחפש רמקולים למחשב, השימושים הם מוזיקה, משחקים, סרטים וכו'
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברים, חג שמח! בימים אלה התחלתי להרכיב את המערכת סטריאו שלי. נכון לעכשיו יש לי מגבר סטריאו חדש של Pioneer דגם A209R. אני גם בודק רמקולים מדפיים מיד שנייה בסדר גודל של עד 2000 שקלים. אני מודע לכך שאני צריך לשדרג את הכרטיס קול מהמובנה למשהו טוב יותר. השאלה שלי היא האם יש טעם, עם המערכת שלי, להשקיע בכרטיס כה יקר או שאפשר להסתפק בדגם "זול" יותר של Asus Xonar? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להכניס מערכת קונוע ביתית לסלון שלי (יש לי שם טלויזיה FHD 42") אני לא מבין כלום בעסק הזה, לכן אני מבקש את עזרתכם. התקציב שלי הוא 2000-3000 ש"ח - לא יותר מזה, כי אני יודע שבתחום הזה השמים הם הגבול. הנה הדרישות שלי מהמערכת : - מחיר 2000-3000 - קומפקטית, יפה, לא גסה, הרמקולים שלא יעמדו על עמודים (האחוריים בוודאי שלא, על הקדמיים - צריך לחושב- לא כל כך משנה) -שתתמוך בכל פורמטי האודיו למינהם. - אם צריך אז גם המלצה לנגן DVD שיהיה לה אך שיתחבר לטלויזיה בחיבור HDMI עם חיבור USB ויתמוך בכל פורמטי הוידיאו. -אני גר בנתניה אז אם יש משהו מהאזור - זה עדיף מאוד.. זהו.. אני מקווה שאני ימצא משהו שיספק אותי ולכם תודה רבה על העזרה!!!
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הפדים הם של ג'רמי לין, שמכין בין היתר גם רצועות ראש של דנון וגרדו בנוסף לפדים לאוזניות מגוונות. http://www.jmoneyaudio.com/main.php החלטתי שנמאס לי מהבד המגעיל הזה (VELOUR) שיש לי עם הבייר ואמרתי וואט דה הל כבר יכול להיות.. 60$ דולר זה עלה (ואני מרשה לעצמי לרשום את זה בפומבי), 60$ ששווים כל סנט. איכות הבניה והתפירה (הכל בהכנה עצמית של ג'רמי) פשוט מדהימה. הפדים מספקים נוחות טובה (לא מתעלה אמנם על הvelour הרגילים של בייר) ואטימה, יחסית טובה יותר. ועכשיו לסאונד - השינוי הוא אדיר, בעצם אלו לא אותן אוזניות כרגע. הבאס בעל פירוט לא מהעולם הזה וניחן בניואנסים חדשים של ווקלים גבריים, תופים נשמעים מפורטים יותר ובעלי יותר תקיפה, גיטרות חשמליות, אקוסטיות, הכל מקבל נפח חדש שלא הו…
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אחים שלי נקרע לי החוט באוזניות האלה.. עכשיו, באוזניות האלה החוט שלהם יכול להתנתק לגמריי מהאוזניות עצמם ככה שיש לי צד אחד שמתחבר למחשב ובצד שני שני חיבורים לכל אוזניה... איפה אני יכול לקנות חוט כזה?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הייתי עכשיו במחסני חשמל וראיתי עמדת הדגמה של טלויזיה 3D המשקפים שם נראים רגילים ובלי בטריה. מעבר לכך ה3D פעל רק כשהתרחקת 2 מטר לפחות מהטלויזיה, פחות מהמרחק הזה רואים הכל כפול. מישהו יכול להסביר איזה משקפים טובות יותר, עם הבטריה או בלי ? ובנוסף למה צריך כל כך להתרחק מהטלויזיה כדי לראות 3D
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי את הקאייטיב אבל הוא רגיש מידי!!!!! המצב שלי הוא שאני יותר קרוב לרמקולים הקידמיים ולשמלאיים אז אני צריך שהאחורה יקבל יותר כוח ושגם השמאל (אם יש תוכנה שתתן לי להחליט כמה כוח לתת לכל אחד זה יהיא הכי טוב!!!!) בתודה מראש אור!!
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי מערכת 2.1 ואני לא מרוצה מהרמת איכות של הכרטיס קול שלי. אמרו לי שאם אני יקנה כרטיס קול לא מובנה נורמלי הרמת איכות תשתפר לגמרי. אני משתמש ברמקולים Eacan A-600X שהם רמקולים מצויינים- הבס ממש חזק שאני מוריד אותו לסביבות ה-30-40 אחוז. אני רוצה כרטיס קול למשחקים ושירים בעיקר ושלא יעלה על ה-220-240 שקל. הביאו לי המלצה לכרטיס של Creative ---- Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCI Express http://us.store.creative.com/Sound-Blaster-XFi-Xtreme-Audio-PCI/M/B000W7PNZI.htm תודה.
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס קול לא הכי מטורף שיש אבל משהו אחלה. דרישות: - שניתן יהיה בוודאות לחבר גם אוזניות וגם רמקולים ביחד ובמידהו אני רוצה להשתיק אחד מהם שתהיה גם האופציה הזאת. - שתהיה אפשרות של Stereo Mix / What U Hear - חיבור PCI-E - מתאים לגיימרים כרגע יש לי creative sound blaster x-fi xtreme audio ואני די מאוכזב ממנו. לא מצליח לחבר אוזניות ורמקולים ביחד. אין אפשרות של STEREO MIX בווינדוס 7. כרטיס קול מאוד דל באפשרויות שלו. אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, קראתי קצת בפורום על זיופי CX300. רק לא הבנתי איך יודעים מה מזוייף ומה מקורי? מה בתכלס ההבדל בין המקורי למזוייף? תודה לקוראים.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום יש לי שני רמקולים גדולים עם חיבור קוקסיאלי או איך שקוראים לזה החיבור שהוא לא חיבור של כבל רגיל, שניהם מחוברים למערכת סטריאו, כיצד אני יכול לחברם למחשב? יש לי כרטיס קול onboard של nf7 5.1
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה מה נשמע?!?! אני לא יודע אם שמתם לב אבל לא הייתי פה הרבה זמן כי הייתי בפולין במשלחת!! (אבל עזבו את זה עכשיו) יש לי נגן MP4 והחיבור של האוזניות שלו הוא כמו החיבור הרגיל שי בכל אוזניות של היום אבל בקטן(כמו אוזניה של פלאפון)!! כך שאוזניות רגילות לא יכנסו לחור של האוזניות שלו אז אני מחפש מעביר כזה שיתחבר ל MP4 בחיבור קטן ויתן לי לחבר אוזניות רגילות!! משהו מכיר דבר כזה?? מקווה שהייתי ברור!!
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין אוזניות (נאמר e2c של shure) ולא איכפת לי להזמין מחול... השאלה הגדולה איזה חנויות (ששולחות לארץ) יש לעניין?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-