אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אם למישהו יש אז אתם יכולים להגיד לי מה היה כתוב לכם על הקופסא של האוזניות? זה היה perfect ear canal fit? או blocks outside noise?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין מערכת 5.1 של לוגיטק הX530 לבין הדגם של פיליפס 5.1 - MMS460 מבחינת כוח הפיליפס טיפה יותר חזקים אבל הם גם יותר יקרים ב90 שקל.. האם זה שווה את זה? למישו יש את הפיליפס האלה ויכול לתת חוות דעת? כמו כן קניתי לפני חודש וחצי את הרמקולים X230 ואני כותב עכשיו כי אני רוצה להשתדרג ל5.1 למוזיקה הX230 באמת מצויינים אבל יש לי חבר עם הX530 ואני רוצה את הסראונד ואם כבר אז אני מנסה למכור אותם.. את הX230.. הם באמת חדשים בלי שום בעיה.. בקופסא.. אחריות התחילה מלפני חודש וחצי ויש לה עוד שנתיים. אם מישהו מעוניין שיגיד...אני מוכר אותם בסביבות 250 שקל (בזאפ הם עולים 300 שקל)
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי חדר קטן יחסית ... כ 8מ"ר ... איין לי בעיה לתלת על הקירות את הרמקולים... אני בעיקר משחק ו שומע מוסיקה... אוליי יש המלצות טובות? כמו שכתבתי התקציב... 600שח
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בוקר טוב, מדובר במערכת 7.1 של creative p7800, הבעיה שהרמקולים לא נדלקים, החלטתי לעשות ניסיון ולנסות לחבר שנאי אחר שיש לי בבית ממערכת 2.1 של logitech והרמקולים דולקים הכל עובד כמו שצריך... עקרונית הרמקולים הגיעו מארה"ב, ככה שאני משתמש במתאם כזה לשקעים - אלו המתחים על השנאי של creative - וזה של logitech - אפשר לראות הבדל גדול בין השנאים, אני מעדיף להשתמש בשנאי המקורי של creative.. יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם לדוגמא יש לי מסך LCD עם רמקולים ויש גם רמקלים אחרים מחוברים שניהם יעבדו ביחד?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט ממיקסר ישר למחשב לפ-טופ אבל לכרטיס קול של הלפ-טופ אין כניסות RCA. מישהו מכיר מתאם ודרייבר שיכולים לעשות את העבודה מכבל RCA לUSB?
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מיועדים למשחקים בעיקר, אבל גם לסרטים. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסקמן. הדרישה היחידה שיהיה עם איכות צליל גבוהה כי הוא יתחבר לי לבגבר נייד AIRHEAD ולסהייזר HD555 תוספות של מסך פלזמה, שלט לא מעניינות אותי גם לא רוצה להוציא על זה כסף? אולי לפעמים אשמע בפורמת MP3, לרוב דיסקים מקוריים או צרובים מפורמטים APE או FLAC!!! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שהכותרת מסבירה את עצמה.. אני מחפש עידכון קושחה לדיוידי של חברת ITT מדגם 333A הסיבה שאני רוצה את העדכון היא מכיוון שהכתוביות מופיעות קטן ובצבע צהוב (ויותר קרוב לאמצע המסך מלתחתית המסך) זאת כמובן כאשר אני רואה סרטי DIVX עם כתוביות SRT (הסרט עובד היטב במידה וזה לא ברור, הבעיה היא רק בכתוביות) תודה
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי MP3 של D.C. Tech עם האוזניות הרגילות שמקבלים איתו.. עכשיו אני שומע מוזיקה בזה ולפעמים שאני מיים ממש כואבות לי האוזניים (בבתוכו שלהם) אני ראיתי פעם (ולא מוצא את זה) טבלה שלפי הDB של האוזניות אפשר לדעת כמה זמן לשמוע בלי להרוס את האוזניים (וכמה צריך להיות הווליום?) בקיצור אני רוצה לשמוע מוזיקה בלי להרוס תאוזניים, איך עושים את זה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בין מוניטורים לרמקולים בעצם?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אנשים: קודם כל, אני מחפש מערכת סאונד טובה למחשב למשחקים ומוזיקה בסביבות ה-500 ש"ח, עם אפשרות לחרוג ב- 100/200 ש"ח אם המערכת ממש שווה את זה... אז חשבתי על VS4121 של אלטק אבל מקריאת רשמים של אנשים (בעיקר בחו"ל) הבנתי שישנן עם הרמקולים 2 בעיות רציניות: 1. לרמקולים יש בעייה רצינית עם צלילי mid-range במוזיקה, הם מפיקים אותם באיכות נמוכה או כלל לא. זה קורה בעיקר בצלילים אקוסטיים.. הבנתי שזה איכשהוא קשור לעובדה שהטוויטרים מופנים כלפי מטה.. 2. הסאב-וופר משמיע רחש סטטי (hum) מעצבן למדי שמובחן מאוד כשאין צלילים יותר גבוהים בו-זמנית. הבנתי שזה קשור לזרם החשמל הביתי אזל זה בחו"ל... מישהו כאן מכיר שהבעיות האלה אכן מופיעות ברמקולים האלה, ואם הן רציניות? ד"א המלצות גם על Log…
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
קניתי טלויזיה חדשה ואני רוצה מעכשיו לראות את הסרטים בטלויזיה ולא במחשב אני יודע שקיים דבר כזה שמתחבר למחשב ולטלויזיה ובאופן אלחוטי אפשר לראות את הסרטים בטלויזיה אני רק לא יודע איך קוראים לזה ואיפה אפשר למצוא ואיזה כדאי ומה המחירים של הדברים האלה או שבכלל עדיף לבנות מחשב לקולנוע ביתי אם מישו יכול לעזור לי בבקשה אני יודה לו
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לבית החדש שלי ליצור אווירה של קולנוע בייתי בסלון. אני רוצה לקנות טלויזיה LCD ולחבר אליה מחשב שאני אוכל להציג סרטים על הטלויזיה. עד כאן הכל טוב ויפה אבל כמובן שאני ארצה לראות סרטי HDTV והשאלה שלי היא איזה מחשב צריך בשביל לראות כאלה סרטים? המחשב שלי הוא פנטיום 3 700MHZ עם 320 מגה זכרון, זה יספיק או שצריך להשקיע במחשב חדש רק בשביל זה?
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי CX300 ושומעים בהם ממש ממש טוב כאילו כל הבאסים נקיים וצלולים רציתי לדעת אם אחרי זמן מסויים נגיד שנה אז איכות הסאוונד תרד? כאילו ככה זה בוב האוזניות שבהתחלה הן טובות ועם הזמן הן מתחילות לעשות רעשים כאלה כשיש באסים אבל אני לא יודע אם בגלל שהCX300 הם איכותיות מסנהייזר אם זה יקרה להם או לא מישהו יודע במקרה.?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למחשב? יש לי שני רמקולים גדולים עם חיבור של שני חוטים(הסטנדרטי,חוט אדום ושחור..)יש איזשהי דרך לחבר אותם למחשב ? לקנות יציאה כמו של אוזניות ולהלחים עם שני החוטים,יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אם מישהו יודע על קיומן של אוזניות in-ear אלחוטיות? האם הן ניידות (נוחות לשימוש עם דיסקמנים ונגני MP3) ?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אז ככה, זמן לקנות אזניות טובות(יחסית). המחיר הוא עד 100$(רוב הסיכויים שאני קונה בחו"ל, אם יש אןתם אזניות בארץ בלי הפרש מחירים גדול, אז בסדר) רק למוזיקה, לא אכפת לי משחקים סרטים וכו'. לא חשוב ניידות, אני מקשיב רק בבית. עכשיו דרישות שאני מחשיב חובה (לפי סדר חשיבות) 1. עמידות. לא רוצה שהם ישברו אחרי חודש. 2.נוחות! יש לי אזניים רגישות, אסור שהם לא יהיו נוחות ו\או ילחצו לי על האזניים. 3. אטימת רעשים. לא רוצה להגביר ווליום למקסימום ולהרוס שמיעה שכשיש קצת רעש פה. המלצות? חשבתי על הGRADO SR80, אבל הם לא מתאימות לתנאי השלישי... המלצות בבקשה.
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הייי, כרגע יש לי את הsennheiser HD202 ואני די מרוצה מהם, אבל לפי מה שהבנתי אפשר למצוא אוזניות הרבה יותר טובות. השימושים העיקריים שלי הם משחקים, סרטים ושירים. הסתכלתי באינטרנט במאמרים על אוזניות 5.1 ולפי מה שהבנתי הם לא מומלצות ככה שנראה לי שאני אוותר (אם יש לכם דעות שונות בעניין בבקשה תגידו). כמו שכתבתי התקציב הוא בערך 300 שקל אבל זה לא חייב להיות מהארץ אלא אפשר גם ארה"ב (מכר נוסע עוד מעט והוא יכול להביא לי). איזה אוזניות מומלצות בתקציב הזה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לא משנה לי כמה רמקולים העיקר שיהיו איכותים רצוי 5.1 או יותר..בשביל סרטים רצוי שיכלו להתחבר לטלויזיה תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים יש לי מספר שאלות לשאול למי שהביא את המוצרים האלה מחול . 1.למי שיש את זה כבר, מה עשיתם עם החשמל שם ? כי אתם מקבלים AC שעובד על 110 ולא על 220.... 2.האם יש אנשים שנתקלו בבעיות עם הדגם של CREATIVE כי ממה שאני קורא יש להם בעיות... תודה...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד אך אין לו יציאת S Video. האם יש דרך לחבר אותו לטלביזיה על מנת לראות סרטים שנמצאים על ה HD שלו ?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
-
היי יש לי 4 שנים את הכרטיס קול HERCULES GAME THEATER XP אחד מהחיבורים של הרמקולים בקופסה החיצונית (עם כל היציאות והכניסות) נדפק ועכשיו רמקול שמאל לא עובד בגלל זה נגמרה לי האחריות מן הסתם האם לדעתכם חנות מחשבים\חשמלאי יסכימו לתקן את זה ויכולים בכלל? ואם כן, כמה זה עלול לעלות
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום ... יש לי שאלה יש לי כניסה ברסיבר לסאב לפי מה שהבנתי הסאב שיש לי הוא פסיבי אבל הרסיבר דורש אקטיבי יש אפשרות להפוך את הסאב לאקטיבי אכישהו אולי דרר חיבור מגבר קטן או משהו
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-