עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by 56y76,

איזה דגם זאתי היא טובה לPS3? או לPS4 אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by tomer87,

המערכת מיועדת למשחקים סרטים ולמוזיקה בין השאר . עד סכום של 1500 ש"ח ואם אפשר גם טיפים כדי שאני כם יוכל לדעת איך לבחור מתלבט בין החברות קראייטיב או לוגיטק או ימאה???!!! תודה תומר בכר

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by icebreak,

יש ביקורת טובה של רמקולים 2.1 למחשבים שמשווה בין ALTEC LANSING VS.2121 , CREATIVE INSPIRE T3000, LOGITECH X-230 יש שם הסברים ובדיקות והכל, יוצא הכי טוב X-230 אחרי זה ה T3000 ולבסוף ה VS.2121 http://www6.tomshardware.com/consumer/20041013/index.html

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  4. חג שמח ושבת שלום. החלטתי לשדרג את סלוני ולצערי הרב התקציב לא בשמיים והדרישות לא קטנות. הדרישות לפי סדר עדיפות: 1)רמקולים נתלים (במידה ולא אז ממש דקים שיעמדו בצמוד לLCD) 2)חברה מוכרת 3)עיצוב מרהיב 4)טווח תדרים רחב כמה שיותר 5)הספק לא פחות מ50W RMS בנצילות של 89DB+ התקציב הוא כ2500 להכל (כנראה אפשר להוסיף עד 2900) - ואני צריך סט של 5 רמקולים (סאב יתווסף בהמשך ורסיבר עם שלט) אשמח לעזרתכם !

5. מחברה טובה ואמינה. חשבתי על האופציה גם לקנות יד שניה ...? מה אומרים ?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  6. יש לי DVD PILOT מערכת קולונע ביתי עם 5 רמקולים וסאבופר ונהרס ה CD ROOM הDVD משהו כמ בן 5 שנים ועכשיו אני רוצה להחליף את ה CD ROOM אז כמה זה אמור לעלות לי משהו בסביבות ה גג 250 300 שקל נכון אם בכלל אפשר לעשות ם זה משהו פשוט בזמנו הוא עלה לי 2000 שקל

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  7. Started by orlupo,

ההאם כדאי לקנות את הנגן הזה: http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=42 בתודה מראש orlupo

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  8. שלום לכולם. היום רכשתי כרטיס טלויזיה WINFAST TV2000 XP RM ,חיברתי אותו לפי סי איי אקספרס התקנתי את הדרייבר שלו הכול טוב ויפה רואים ערוצים חלק והרבה ערוצים, אבל אין קול! עכשיו קיבלתי איתו את הכבל הזה והבנתי שהוא יוצא מהכרטיס טלויזיה עצמו בתוך המארז אל קונקטור מסויים בלוח אם, אבל ניסיתי את כל הקונקטורים ואף אחד לא מתאים בול ,חלק יותר מדי פינים וחלק קצת מדי... בבקשה , מה לעשות בשביל שיהיה סאונד לטלויזיה?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by יניב51,

שלום לכולם. יש לי X530 כבר כמה חודשים, ועד היום לא חיברתי את הרמקולים האחוריים מסיבה אחת - הכבלים קצרים מדיי. האם יש כבל מאריך בשביל שני הרמקולים האחוריים? אשמח לקבל תשובות. תודה!

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by neogod,

אני צריך המלצה לDVD נייד עם מסך שיקרא DIVX ו- XVID ורצוי שינגן כתוביות בעיברית כקובץ נפרד

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  11. אהלן אני מחפש לקנות מערכת קולנוע ביתית לחדר במחיר של כ1000-1500 שקלים. אשמח לקבל המלצות למוצרים, ולחנויות מהן ניתן לקנות. אין לי מושג במפרטים, לכן לבד אני לא ממש יכול לבחור. הצרכים שלי הם מוסיקה, לפעמים בווליום גבוה ואיכותי, וכמובן שאהנה לראות סרטים בטלוויזיה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by edoson,

החלטתי לקנות סאב טוב לחדר. אבל מה, אין לי מושג במותגים איכות ומחירים. יש איזה חנות משהו בסגנון של פלונטר במחשבים, כלומר חנות סטיראו גדולה כזאת שמוכרת בזול?? בקיצור אם תוכלו לתת לי דגמים איכותיים עם מחיר שוק וחנות לקנות בה אני אודה לכם.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by arik100,

למחוק

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by perrikus,

שלום, יש לי אפשרות להביא רמקולים מארה"ב דרך דוד שלי שמגיע לביקור בארץ, התקציב שלי הוא 400 ש"ח וחשבתי שלא כדאי ללכת על 5.1 מאיכות נמוכה. אז אני מבקש המלצות לסט 2.1 שיכנס לתקציב או בסטייה קטנה. תודה.

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by FinaLMakeRr,

כמו תמיד אני פונה לפורום HWZONE לפני כל רכישה של מוצר חשמלי. לפניכם המפרט החיוני למודעה זו, של המחשב שלי: AV8-3rd Eye eVGA e-GeForce 6800GT *מפרט זה כולל כרטיס קול(משולב בלוח אם) וכרטיס מסך. אני מעוניין לרכוש טלווזיה פלזמה LG מדגם 42PG6000 כרגע יש לי כבל VGA באורך 10מטר(כבל צבע שחור) שמחבר בין הטלוויזיה למחשב. 1. האם כדאי לרכוש כבל DVI ולחבר בין הכרטיס מסך לטלוויזיה? או שעדיף להישאר עם הכבל VGA? *ברובם המכריע של הטלוויזיות אין חיבור DVI ככה שאם תמליצו לי לעבור לכבל DVI אז אני אצטרך למצוא כבל DVI ל- HDMI או משהו כזה, כי DVI ל-DVI לא יעבוד, ו DVI ל- VGA יאבד את כל האיכות... 2. מה דעתכם בנוגע לטלוויזיה? בנוגע לשאלה מס'1 אני מבקש את דעתכם בנוגע לכבל וידאו. 3. ביחס לכרטיס הקול…

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  16. אהלן, אני רוצה לקנות טלוויזיה דקה (לא משנה לי LCD או פלאזמה, מה שהכי יתאים) בשביל הסלון בבית שלי. הדרישות: 1. צפייה בערוצי כבלים רגילים בשביל כל המשפחה- ערוצים 1, 10, 22, ספורט וילדים. מרחק הצפייה מהספה הוא בערך 3.5 מטרים. 2. DVD ו-Blu-Ray (באמצעות PS3). בהמשך השנה אולי אשדרג את הרשת האלחוטית בבית ל-N ואקנה מחשב חדש אז תהיה גם הזרמת סרטים דרך ה-PS3. מרחק הצפייה כמו קודם, 3.5 מטר. 3. משחקים ב-PS3 (מן הסתם). כשאני משחק אני יושב על כורסא במרחק של 2 מטר מהטלוויזיה, בעיקר בגלל שכרגע אני עם SDTV של 25'' (בלתי אפשרי כמעט לקרוא טקסט במשחקים במרחק גדול יותר). *הסלון מואר היטב בבוקר ובצהריים, מה שהופך את הצפייה בטלוויזיה הנוכחית למתסכלת מאוד בשעות האלה עקב בוהק והשתקפויות. בטלוויזי…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  17. שלום, רכשתי לפני מספר ימים מערכת רמקולים 5.1 של MicroLab מדגם FC861 חיברתי את הרמקולים בצורה הנכונה, הגדרתי בלוח הבקרה "5.1 sorround", הגדרתי בדרייבר של הלוח אם 5.1.. ובכל זאת, יש לי זמזום לא רגיל מאחד הרמקולים הקדמיים, שהזמזום נחלש / מתגבר כשאני משחק עם ההגדרות או משנה נגן, אבל אף פעם לא הצלחתי להעלימו לגמרי... הזמזום מופיע גם במשחקים, גם בסרטים וגם במוזיקה. אפילו בטסט של הרמקולים בלוח הבקרה! לקחתי את הרמקולים לחנות ממנה רכשתי אותם וכשהבחור במעבדה חיבר אותם הם פעלו מצויין... הגענו למסקנה שמדובר בהגדרות / דרייבר / קודק אין לי מושג מה... יש לכם רעיון מה אני יכול לעשות? לקנות כרטיס קול חיצוני 5.1 עם דרייבר ואליו לחבר את הרמקולים? להוריד איזו תוכנה שתסדר את העניין? תודה רבה …

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  18. Started by Overkiller,

אהלן! לפניי כשנתיים קיבלתי ציוד ישן [http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=383102.0] ששימש אותי עד כה מעט מאוד, ולכן החלטתי שאני מעוניין למכור את המערכת המדוברת. מה דעתכם? איך לבצע את תהליך המכירה? כיצד למצב את המחירים? האם אתם מכירים היכן אפשר לאמוד את הציוד הזה?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by *NightMare,

אני מחפש לקנות לחבר שלי DVD ליומהולדת משהו בין 350-450 ש"ח שקורא DIVX וכתוביות עדיף עם יציאת USB מצאתי בזאפ את HSD2100 Xoro והוא נראה מתאים למה שאני צריך... קודם כל מה אתם חושבים עליו? יש הצעה אחרת? וראיתי בתגובות שכתוב משהו על עדכונים שצריך לעשות לו... מה זאת אומרת עדכונים? איך עושים את זה?

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by nizansm,

חג שמח ושנה טובה קודם כל! לבעיה עצמה: יש לי מערכת סטריאו של LG שהיא סהכ מצוינת בשבילי.. הבעיה היא שיש לי אחים קטנים. איכשהו המגש של הדיסקים נהרס (זה לא הפריע לי כל כך) אבל אח"כ פתאום הרדיו הפסיק לעבוד.. פשוט אין שום קליטה של רדיו כשאני מעביר למצב רדיו עם אנטנה בלי אנטנה פשוט לא שומעים כלום.. אפילו לא נסיון להשמיע.. אפילו לא רעש לבן. אני חושב שהדגם הוא FFH-565 מישהו אולי יודע מה אפשר לעשות? חוץ מלקחת לתיקון זאת אומרת.. האם יש אפשרות לעשות ריסט למכשיר?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  21. לא בטוח שמתאים לפה , במקרה ולא אז תגידו לי לאיפה כן , איך ניתן לנייד מערכת סטריאו ? כדי שיהיה אפשרי לקחת אותה לים וכאלה בבקשה תעזרו לי (:

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  22. Started by marosa,

מישהו יכול להסביר בבקשה למה מחיר הIAUDIO6 בארץ כ"כ יקר,??? אמנם הוא טוב, אבל אין בו שום דבר מיוחד... הוא הרבה יותר יקר מהמתחרים הישירים שלו.. ועולה כמעט כמו הX5,. יש איזו תכונה בו שפיספסתי????

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by knight17,

למרות שקראתי כמה פוסטים ישנים על נגני archos אני חושב שמגיע לחברה הזאת עוד פוסט. אני מתלבט אם לקנות את ה- Gmini 220 או ה- Gmini XS 200. בדקתי בשני אתרים בינתיים בקשר למחיר שלהם והרי ההשוואות: Gmini 220 1399 שח אצל היבואן (או המפיץ הראשי) 1498 שח בPDAstore Gmini XS 200 1649 שח אצל היבואן (או המפיץ הראשי) 1580 שח בPDAstore לא מצאתי את ההבדל העיקרי ביניהם שמצדיק את השוני במחיר לשניהם יש 20GB, ל220 יש תמיכה בהצגת תמונות (בגווני אפור) והמסך שלו יותר גדול (להזכיר לכם שהוא הזול מביניהם). עכשיו השאלות שלי הן: א. הנגנים תומכים בעברית? ב. צריך תוכנה בשבילם או שפשוט מעבירים את הקבצים כמו דיסק קשיח? ג. אם מישהו התנסה או יש לו אחד אז מה החוות דעת שהוא נותן? ד. מה ההבדל המז**** ביניהם …

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by Reze,

שלום אני קונה כרטיס קול חדש בעןד חצי שעה אני לא יודע מה לקחת את ה XTREAMUSIC אן ה XTREAMGAMER בבקשה תענו לי יש הפרש של מאה שקל ביניהם הם יבואו עם LOGITECH 5400

• 4 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים