עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אולי למישהו יש מושג על דגם מוצלח של אוזניות אלחוטיות לטלויזיה המחיר די גמיש וישמשו רק לטלויזיה ולא לשמיעת מוזיקה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  2. אני חושב שהשנושא הזה נוגע להרבה אנשים. לפי מה שממליצים רוב המבינים, VS2421 הם הרמקולים האיכותיים ביותר שיש בסביבות ה300שח.. אבל, מסתובבות שמועות רבות מאוד בפורום הזה, בזאפ, ובפורומים נוספים על בעיות שונות כגון זמזום תמידי, זמזום ליד ראוטרים וכדומה, רעשי רקע מסוגים שונים וכדומה. לאחרונה ישנה שמועה שהנושא תוקן במערכות שהגיעו בזמן האחרון.. אין ספק שאם הבעיות הללו נכונות כדאיות הרמקולים יורדת משמעותית מאוד כי אף אחד לא רוצה להשקיע 350 שקל ולקבל זמזומים.. שאלתי: האם הנושא קיים אצל כולם? יש כאלה שאין אצלם כלל? האם לאחרונה אכן הבעיות חלפו? ולסיכום: אני מקווה שתוכלו להצליח לשכנע אותי והרבה אנשים ללכת על הרמקולים הללו שמבלי הבעיות אמורים להיות נפלאים למחירם. המון תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  3. שלום, אני מחפש אוזניות איכותיות (כמה שניתן בתקציב של כ- 300 ש"ח אפשר גם יותר) לאייפוד (אייפוד וידאו אם זה משנה). כרגע אני עם האוזניות האורגינליות של האייפוד (שנראות כאילו הן עברו מלחמה). מבחינת סוג האוזניות ,שיהיה אוזניות כפתור , חשבתי על הכיוון של ה-CX300 או ה-CX500 ויש גם את ה-MylarOne XBi . בנוסף , מבחינת התקציב , אין לי בעיה לקנות גם בחו"ל אם מישהו מכיר חנות אמינה ששולחת לארץ. תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by S1BoY,

למישהו יש אותו? איך הוא? אני מתלבט בינו לבין הZ2300. תגובות.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by pom23,

חברים יצאו אתמול עידכונים חדשים לנגנים: iriver H10 5/6 GB US iriver H10 5/6 GB PURE INTL iriver H10 5/6 GB INTL iriver T10/20/30 US and INTL http://iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?idx=736 העדכונים...

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by efi2000,

שלום אני רוצה חוות דעת על רמקולים של MB QUART הגרמני, איך הם? יש דגם כמו QL-C400/404 150 וואט, 3 אלמנטים בכל צד, 4 אוהם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by Amit BL,

הקיצר אני רוצה אוזניות In ear/כפתור לצבא וזה... אני בעיקר רואה סדרות וסרטים, מדי פעם מוזיקה וריצות, אין לי הגבלה, רק חשוב שיהיו נוחות כי יש לי beats של ליידי גאגא והם פשוט זוועה מבחינת נוחיות, אגב אם מדובר באטמים, שיהיה כמה שיותר מבחר כי ככל הנראה יש לי תעלות אוזן בעייתיות

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by nehmia,

שיהיה כמה שיותר זול אם יש לך המלצות אתם מוזמנים...

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by MiD,

יש לי כרגע במחשב כרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER LIVE! VALUE, שבו שתי יציאות רמקולים (קדמיים ואחוריים), ויש גם יציאה דיגיטלית (למיני דיסק?). אם אני אקנה מערכת רמקולים 5.1 תהיה לי אפשרות לחבר אותם איכשהו? אולי 2 קדמיים, סנטר וסאב ליציאה של הקדמיים? חשבתי לקנות רמקולים של LOGITECH Z640, שנראים לי טובים ולא יקרים.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by tomer87,

המערכת מיועדת למשחקים סרטים ולמוזיקה בין השאר . עד סכום של 1500 ש"ח ואם אפשר גם טיפים כדי שאני כם יוכל לדעת איך לבחור מתלבט בין החברות קראייטיב או לוגיטק או ימאה???!!! תודה תומר בכר

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  11. חברים אני צריך בבקשה חוות דעת על המסך LCD הזה . והאם הוא שווה את המחיר 16,000 שקל???? אם לא שווה את המחיר ,אז מה יש לכם להציע באותו סדר גודל של מחיר ואינץ???? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LC37GA4M&Cat2Cat1ID=1844&Cat2ID=2119&aff=Zap

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by Yonatan-A,

שלום, אני מחפש MP3 עם נגן וידאו. אני פשוט מחפש את הכי טוב שיש, ועם סוללה חזקה. שיהיה של 20GB (אלא אם יש של 40, שהוא משתלם יותר). עדיפות על iRIVER או Creative. תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  13. שלום,קניתי את הדי וי די LG DV9723P ,וצרבתי סרט כקובץ data ,והוספתי גם את התרגום באותה תיקיה ,אבל הדי וי די הזה לא מפעיל את התרגום. אמרו לי שצריך לעדכן את הdvd עם איזה דרייבר. אתם יכול לעזור לי במציאת העידכון הזה לdvd שלי? כי אין לי מושג,חיפשתי בכל האינטרנט ובגוגל.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  14. Started by neogod,

אני צריך המלצה לDVD נייד עם מסך שיקרא DIVX ו- XVID ורצוי שינגן כתוביות בעיברית כקובץ נפרד

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  15. מישהו יודע האם אפשר להשיג אותם בארץ ? אם כן לינקים יתקבלו בברכה .... לכל מי שלא מכיר מדובר באוזניות סראונד של חברת razer . הם די חדשות ויש הרבה סקירות עלהן באינטרנט . לינק לאתר הרשמי : http://www.razerzone.com/Products/Gaming-Audio/Razer-Barracuda-HP1-Gaming-Headphones/

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by Ev,

יש לי בסלון 5.1 + רסיבר, ואני רוצה לחבר עוד זוג רמקולים במרפסת ולשמוע את המוזיקה לסירוגין רק בסלון/ רק במרפסת / גם וגם. מה אני צריך לקנות בשביל זה (בנוסף לזוג רמקולים )? איזה מפסק או מתג לאודיו? אשמח להמלצות על משהו ספציפי.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  17. Started by deangefen,

זקוק לעזרה בקניית נגן לשמיעת מוזיקה אני לא יודע איזה נגן לקחת (mp3 , מיני דיסק...) אני רוצה שהוא ידע להציג עברית ושאת הבטרייה יהיה ניתן להחליף בבטריות רגילות כגון AA או AAA התקציב שלי הוא עד 2000 שקל חשבתי על הנגן הזה שהוא גם מצלמה ולקנות אותו עם כרטיס זיכרון של ג'יגה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=30228&gsid=10-4 האם הוא טוב? הוא יוכל להציג לי עברית? למישהו יש את הנגן הזה והא ממליץ עליו?

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by davidreznic,

יש לי את X-230. יש סאב ושני לויינים. בחוברת של לוג'יטק כתוב שהרמקול עם הכפתור הדלקה צריך להיות מצד ימין. זה באמת משנה?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  19. Started by ofcourse,

היי אני מחפש טלויזיה לסלון, מרחק צפיה 2.5 מטר. תשמש אך ורק לצפיה בסרטים מהמחשב בשעות הערב. האם כדאי לקנות בדיוטי פרי ? כמה החסכון ? תודה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by Aviv Bromberg,

יש לי מכשיר MD של SONY Mז-(N510 TYPE S) ועם הדיסק המקורי הוא עובד יופי אבל בן דודי הביא לי דיסקים חדשים אותו סוג ושאני מכניס אותו למכשיר התוכנה (של המכשיר) (sonic stage)לא קולטת שיש מכשיר וזה לא מקליט ולא נותן לעשות לי כלום. למה לעזעזל?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by edoson,

החלטתי לקנות סאב טוב לחדר. אבל מה, אין לי מושג במותגים איכות ומחירים. יש איזה חנות משהו בסגנון של פלונטר במחשבים, כלומר חנות סטיראו גדולה כזאת שמוכרת בזול?? בקיצור אם תוכלו לתת לי דגמים איכותיים עם מחיר שוק וחנות לקנות בה אני אודה לכם.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  22. אני מעוניין להשקיע באוזניות טובות למוזיקה שמכסות את כל האוזן בערך משהו כמו 150-200 שקל... בנתיים אני משתמש בפשוטות של Aiwa HP-X122 עלו לי משהו כמו 120 שקל..והם ממש נחמדות רק שהם לא מעור והציפוי דיי נהרס.. תודה (=

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  23. מה הפתרון הזול אך האמין ביותר להשמעת מוזיקה בשתי מעליות ולובי גדול? אני מניח שיש צורך ב-2 רמקולים רחוקים בלובי ועוד שניים אחד בכל מעלית. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by perrikus,

שלום, יש לי אפשרות להביא רמקולים מארה"ב דרך דוד שלי שמגיע לביקור בארץ, התקציב שלי הוא 400 ש"ח וחשבתי שלא כדאי ללכת על 5.1 מאיכות נמוכה. אז אני מבקש המלצות לסט 2.1 שיכנס לתקציב או בסטייה קטנה. תודה.

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by amitbl,

אני פשוט אבוד. אני מחפש כבר כמה חודשים אוזניות, התקציב היה 300 ש"ח אבל החלטתי ממש לאחרונה לגרד עוד קצת ולהעלות אותו ל400 ש"ח. בזבזתי כ"כ הרבה זמן בחיפוש דילים וקריאת ביקורות ואני לא מצליח למצוא משהו שמתאים לי. אפתח ואומר שאני לא אודיופיל, אבל אני רוצה לרכוש אוזניות טובות באמת, שאני אהנה מהם היות ומעולם לא היו לי כאלה. אני מחפש תחליף לאוזניות הנוכחיות שאני משתמש בהם בבית למוזיקה, סרטים, ומשחקים - הSpeed-Link Medusa 5.1. הם עשו עבודה נאמנה בגיימינג, אבל הן מתחילות לזייף בווליום בינוני ומעלה ע"י זמזומים מאוד לא נעימים, והן כבדות ולא נוחות לי באופן כללי. אגב, האוזניות הניידות הנוכחיות שלי הן sennheiser cx300ii שרכשתי לפני כחצי שנה, והן טובות בהרבה מהשטות שהייתה לי לפני אבל אנ…

• 0 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.