עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן אני מחפש אוזניות כבר זמן מה אני בצבא אז אין לי כל כך זמן להתעמק בזה הייתי מאוד שמח אם הייתם מביעים את דעתכם ואומרים לי מה אתם הייתם קונים אני מחפש אוזניות קשת למוסיקה אני משתמש בנגן MP3 Sansa clip של SanDisk והייתי מוכן להשקיע עד 600 שקל קראתי על אוזניות ממש נחמדות וזולות ששמם Sannheiser HD205 שעולות 250 שקל קדימה זרקו הצעות. חג עצמאות שמח, רועי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Anthrax,

שלום אני מחפש אוזניות קשת להאזנה באוטובוס/רכבת בעיקר תקציב 200-350 (כן אני יודע שזה תקציב די רחב אבל העיקר שהאוזניות יהיו שוות את המחיר) דגש קטןבבחירה: אני אוהב לשמוע מוזיקת מטאל בעיקר ומה שאני שונא בcx 300 שלי זה שהצלילים נבלעים אחד בתוך השני ובווליום גבוה והטראבל צורם ומכאיב באוזן תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום רב! אני מחפש אוזניות קשת, לא גדולות מידי שייראו כמו כדורים אלא משהו דיי קומפקטי, אוזניות איכותיות עד כמה שניתן, ממש חשובה לי האיכות. כמובן שיהיו נוחות עד כמה שניתן ולא יעשו לי כאבים באוזניים. אני שומע הכל מהכל, מראפ, דאבסטפ, אלקטרוני ועד לשירים שקטים בעברית ולועזית. אשמח לקבל עצות לקניות, יש לי אפשרות לקנות בחו"ל למרות שאני פחות אוהב את זה. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. הבטחתי לאחיינית שלי אוזניות, היא מעדיפה אוזנית קשת ובגלל שהיא צריכה לדחוף אותם לילקוט בית ספר שלה, נראה לי עדיף שיהיו מתקפלות. מקורו השמע שלה הוא גלאקסי אס 1. יש למישהו רעיון? חשבתי על ה JVC FLATS אבל הן לא מתקפלות וראה שישברו בתיק.. עריכה - כמובן שחול בא בחשבון.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני מחפש אוזניות מהסוג של הגדולות, לא הקטנות ששמים באוזן. כרגע יש לי SENNHEISER HD205 והן נשמעות אחלה אבל הם לא נוחות להחריד, פשוט מועכות את האוזניים.. פחות חשוב לי האיכות סאונד, רק שיהיו נוחות ויישבו טוב בלי ללחוץ. אם למישהו יש המלצות אני אשמח, עד משהו כמו 300 שקל (למרות שאם יש משהו טוב באמת אז אני יכול להזמין מebay) תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הבנתי שRP21 מאוד מומלצות ודובר עליהם רבות פה בפורום השאלה האם החיבור לאייפוד אפשרי ומה תיהיה איכות הסאונד שתתקבל ?? האם האייפוד יצליח לדחוף אותם ?? בתודה מראש Junior_mg ליאור,

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  7. חשבתי על ה-PX-200 או portapro. מה אתם אומרים? יחובר בעיקר לטלפון שלי N82

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. השמוש העיקרי הוא שמיעת מוזיקה דרך הs4 לא מעוניינות ב in ear או קשת וכמובן שאטומות ולא לוחצות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כן כן אני מאמין שהנושא הזה ניטחן כבר עשרות פעמים, וכבר עשיתי חיפוש בפורום אבל מצאתי רק אוזניות שלא ניראות לי ממש וכאלה שהיו יקרות מידי! אז פתחתי נושא כבר... אני מחפש אוזניות עם קשת שיהיה להם סאונד סביר במחיר של 250-300 שקל של חברה מוכרת... יש הצעות?

10. טוב אז נהרסו לי האוזניות ע"י כלבה של חבר ואני מחפש חדשות בתקציב של 200 בערך. אני מזמין דרך Ebay ככה שהמחיר יהיה זול משמעותית מהארץ. אתם מציעים להזמין שוב את הpmx-100/px-100? נהניתי מהם מאוד בתקופה שהשתמשתי אבל השאלה אם יש בתקציב הזה אוזניות יותר טובות... ההעדפה שהאוזניות לא יכנסו לתוך האוזן ולא יהיו גדולות מידי (קיצר, סגנון האוזניות הקודם)תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  11. שלום, קניתי את הנגן המתואר בכותרת שכמובן בא עם אוזניות ה-MX500 (לפי ביקרות האתר). האוזניות היו איתי כבר כמה זמן עד שבעקבות משיכה חזקה נותקו המגעים ועכשיו אני יכול לשמוע רק באוזניה אחת וזה גם לפעמים... מכיוון שהביטוח אינו מכסה נזקים פיסים נשאר לי רק להשיג אוזנוית חדשות... אני רוצה אוזניות שנכנסות לאוזן ( אני לובש משקפיים ולא כול כך נוח לי משהוא אחר) אני מעדיף דגם אחר ממה שהיה לי כי אלה בולטות מאד בהשוואה לאחרות ויש להן נטייה יותר גדולה ליפול והן לא מאפשרות לי לשים כובע וגם הסאונד נדפק לגמרי ברמות הגבוהות של הוואליום. בקשר למחיר אני לא בטוח... נראה לי עד 150 ועדיף פחות תודה מראש למגיבים.

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  12. שלום לכם, ראיתי את הshure se102 , שכתוב עליהן שהן אוטמות את חלל האוזן מרעשים מבחוץ, ולכן אפשר לשמוע בווליום נמוך. האם האוזניות הללו מומלצות, או האם יש כאלו שעושות את אותו התפקיד במחיר נמוך יותר. תודה.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  13. יש לי נגן mp3 מדגם Gmini של Archos. אני עובד בעבודה שקטה, ואני שומע מוזיקה כ- 10 שעות ביממה. עד היום שמעתי ברמקולים (של מערכת סטריאו JVC לא משנה...). בימים אלה אני רוצה לעבור לשמוע באוזניות. כשאני שומע באוזניות (תוך אוזן) המקוריות של ארקוס, האיכות משביעה רצון. אבל אחרי שעה כואבות לי האוזניים מאוד, כשהכאב הוא גם באוזן עצמה (האוזן החיצונית. כנראה בגלל המבנה של האוזניה) אך בעיקר פנימה בעור התוף. אני לא שומע מידי בקול, אבל גם לא מאוד בשקט... אני שומע מוזיקה ישראלית שקטה, אבל גם טראנסים כבדים ביותר, כך שהאוזניות צריכות להתאים לרוב סוגי המוזיקה, והבאסים אמורים להיות מורגשים היטב ולא דלילים. אם נסכם, אז הדרישות שלי הם כאלה: *נוחות מאוד מאוד גם בהאזנה ממושכת. *לא מכאיבות את האוז…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by tom123,

היו לי את האוזניות של סוני Sony MDR-EX71SL והם נכנסות ממש לתוך האוזן אלו האוזניות : ממש אהבתי את הבאס שלהן אני מחפש משהו בסגנון שלהם.. גם שנכנסות לתוך האוזן ככה.. תודה!

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  15. Started by AsD[eyal],

אוזניות in Ear חשבתי על mx500? אני מעדיף צליל של באס מטרבל שמעתי שזה משנה את הבחירה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  16. יש לי אייפוד 4, נהרסו לי קצת האוזניות, אני מרגיש שאוזניה אחת לא טובה, אני יכול לשמוע אבל האיכות ירדה משמעותית, עכשיו אני רוצה לקנות אוזניות לפחות באותה הרמה של מה שיש (היה) לי, אבל אין לי מושג מה מי ולמה. הייתי בחנויות וראיתי אין ספור דגמים, והם כולם בשבילי אותו הדבר. איך לעזאזל אפשר לדעת מה איכות הסאונד של אוזניות?? מותג? מחיר? אני צריך אוזניות שנכנסות לאוזן, ואין לי צורך בידבורית כי יש לי אייפוד ולא אייפון. אני מוכן לשלם בין 200 ל-300 שקל, אני יכול לקנות בכל רשת ארצית (ksp, bug וכו), אני יכול לקנות באיביי, אני רק צריך לקבל המלצות כי ממש לא בא לי לשלם 200 שקל ולהתבאס כי קניתי משהו שכבר יש לי.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by maorbe,

אני מחפש אוזניות איכותיות בעיקר לשירים וגם למשחקים בסביבות 150 שקל ותוכלו גם להגיד לי אם האוזניות האלה נראות לכם: http://www.radio-electric.co.il/products/23580

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by Salwaby,

אני מחפש המלצות לאוזניות איכותיות באיזור ה 100-150 שקל. (EARPHONES לא HEAD) השימוש בהם הוא בעיקר לנגני MP3 למיניהם (פלאפון...) תודה. עריכה : http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_street-line_502855 איך אלו ?

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  19. שלום, אני מחפש זוג אוזניות חדש, כדי להשלים את ה"סט" הקיים קריאייטיב אקסטיג'י +אלטק לנסינג ADA880 (כבר כמה שנים טובות איתם, ומאוד מרוצה) אין צורך "להתפרע", ואשמח לקבל הצעה לאוזניות טובותעם דגש על הבאס, מכיוון שאני אוהב להאזין למוזיקה בעוצמה גבוהה, ולא תמיד המצב מאפשר :'( המלצות לאוזניות עד 600 ש"ח יתקבלו בברכה, כמו כן - אשמח לדעת היכן לרכוש אותן (אם מישהו יודע על חנות בירושלים, יעזור אף יותר..)

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by andd,

כבר שבוע אני קורא ביקורות, מחפש בפורומים ועדיין קשה לי להחליט. התקציב הוא כ100$, אני מעוניין להזמין מחו"ל.. ככל הנראה מאיביי. השימוש הוא רק במחשב הביתי, מוזיקה - מכל הסגנונות, קצת משחקים ואולי סרטים פעם ב.. הנוחות די חשובה לי, וקשה לי להחליט אם אני רוצה סגורות או פתוחות אין לי מגבר, יש לי כרטיס מובנה על הלוח (P35-DS3L). חשבתי אולי לקנות כרטיס קול ב100-200 שח, כדאי לי? כרגע הדילמה שלי היא HD555 או HD280 - למה רוב האנשים ממליצים על הHD280? ואיזה יתאימו לי יותר? אשמח לקבל עוד הצעות תודה תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by mtnm,

היי אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של 200 שח - 45 דולר. אני אומר בדולרים כי יש לי חברים שגרים בארה"ב והם יכולים לקנות ולהביא לי לארץ. יש לי כרטיס קול פשוט שבא אם הלוח אם. אני משתמש באוזניות במחשב כל הזמן ולכל דבר: שירים משחקים סרטים. חשוב לי שתיהיה האיכות הכי טובה שאפשר במחיר הזה. כמובן אני מעדיף כמה שיותר נוח. עד עכשיו היו לי אוזניות קשת סגורות שיושבות על האוזן והם היו לי נוחות אז אני מניח שמשהו מאותו סוג יהיה גם טוב. איזה אוזניות אתם ממליצים ואם אפשר גם קישור לאתר שמוכר אותם, כמו שאמרתי אם זה יותר זול אז מארה"ב. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by J.a.C.k,

אני מחפש אוזניות עם התמורה למחיר הכי טובה אוזניות טובות מחברות כמו SENNHEISER SONY KOSS נשברו לי האוזניות של הBOSS שעלו בזמנן 119USD ! תודה לכל המגיב

23. Started by danielzy,

אני מחפש אוזניות לפלאפון, עד 200 ש"ח, אפשר גם מ eBay אין לי עם זה בעייה. אין לי דרישות מיוחדות, רק שיהיו בסגנון פקק ולא כפתור.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Master Boo,

לאחר שהSennheiser HD 202 שלי נאכלו בברוטליות ובחוסר צדק משווע ע"י שני החתולים שלי, אין ברירה אלא לקנות חדשות. האוזניות משמשות לשני דברים: 1. חיבור למערכת התופים האלקטרונית (TD8). 2. משחקים כשאני לא רוצה שמסביב ישמעו. אני מחפש אוזניות שיהיה איכותיות לא פחות מהHD202, שיהיו כמה שיותר אטומות, וכמובן, הבאסים. אם אפשר גם שיהיו חסינות לחתולים זה יהיה מעולה, אבל בזה אני מוכן להתפשר. תודה!

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by אוקיי,

טוב אני באמת בור בנושא הזה, אין לי מושג איזה חברות מייצרות אוזניות טובות. ואני גם לא מודע למחירים.. אני יודע דבר כזה, קניתי כבר 3 אוזניות, דוגרי ממש לא אכותיות... מבחינת שם כלומר. זה שנמצא עלי כרגע הוא של Smartcom אין לי מושג איזה דגם. והייתי מאוד מרוצה מהאיכות, לא צריך להבין כדי לדעת מה מספק אותך. ואני לא צריך להוציא 300-400 שקל על זוג אוזניות סופר איכותיות. אני רוצה משהו סביר אבל שלא יתקלקל לי!!!! זה כבר הזוג השלישי שאני מפסיק לשמוע בצד אחד! די ! נמאס! מישהו יכול להמליץ לי על זוג אוזניות איכותיות ברמה של עד 150 שקל? אני גר באיזור הקריות, אז חיפה והמפרץ.. אולי איזה חנות בתחום הזה. בבקשה? אולי כדאי באמת שיפתחו איזור בפורום גם לאוזניות, יענו בקטע של הביקורות …

• 3 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים