אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול מספר שאלות בקשר לדגם זה של האזניות של zalman: 1. לא מזמן אמר לי אחד מחברי הפורום, שהאזניות הללו בגרסא חסרת המיקרופון איכותית וטובה יותר מאשר הגרסא עם המקרופון..... האם טענה זו נכונה? האם באמת תוספת המקרופון גורמת לירידה באיכות המוצר? בהתחשב בעובדה ששני הדגמים עולים אותו הדבר, איזה מהם עדיף לי לקנות? עם המקרופון או בלעדיו? תודה רבה מראש לעוזרים :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
נראה שהתחרות גדולה, התנסתי בT20 כבר כמה שעות. קצת צרידות בווליום גבוה. אפשרי להשיג את ה T20 ב399 שקל. B77 עולים 330. איך הMICROLAB B77 לעומת הקיראטיב? רוצה היום לקנות, מי שמבין- שיגיב ! =] תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש עד היום באוזניות sennheiser cx550 לשמיעת מוסיקה בנגן שלי (cowon c2), בנסיעה ברכבת. בבית יש לי אוזניות אחרות של sennheiser, דגם HD 555. הפער בין האוזניות תמיד מכווץ לי את הלב ואת האוזניים, ותמיד הנוחות של נשיאת אוזניות תוך-אוזן מנצחת את הסרבול של אוזניות גדולות. אולי הגיע הזמן להתאמץ קצת יותר? האם יש לכם המלצה לאוזניות שיתנו שמע טוב, יהיו נוחות לנשיאה ויצדיקו את המעבר מה-cx 550? (למשל, האם אוזניות כגון px-200 טובות יותר מהאוזניות שלי היום ושוות את המעבר)? אני שומע בד"כ folk, פופ, אינדי. לא אוהב יותר מדי באסים. מבחינת תקציב - עד 500 ש"ח. רוב תודות למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי את כל הדיונים פה שקשורים בנושא.. ולא קיבלתי תשובה החלטית. אפשר תשובה חד וחלק מה לקחת?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי DVD XORO 415 והחיבור האופטי שלו לא פועל (אין אור אדום בחור של החיבור האופטי ) ואני לא יודע מה לעשות האם אני יכול איך שהו להפעיל את החיבור או שזה משהו לא תקין במכשיר??????? אני מאוד מקווה שתעזרו לי כי זה מאוד חשוב.........
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<blockquote> תקציב לקנייה: מה התקציב המקסימלי לקניית הרמקול?5500 חריגה: עוד כמה שקלים אתה מוכנים להוסיף לקנייה?500 סוג המוצר: רמקול מוגבר/רמקול למחשב וכ'ו:רמקולים למחשב ורסיבר שם המוצר/דגם המוצר: מה הוא המוצר שאתם רוצים לקנות? מה אני רוצה לדעת עליו? : ניתן להשאיר ריק במידה ואתם מכירים אתה המוצר איך האיכות ושיתאים לכל השמיושים כמו סרטים משחקים ומוזיקה אזור רכישה מועדף(תקף לארץ בלבד): לאיזה אזור אתם יכולים להגיע בכדי לשמוע את הרמקול?במרכז האם ניתן לקנות מח"ול?(eBay/Amazon) :לא האם ישנה עדיפות לחברה מסוימת? : למשל אם אני מעדיף Denon, אז ארשום "עדיפות לחברת Denon"לא פיצ'רים,נתונים חשובים: כמות הרמקולים/כולל שלט אלחוטי וכ'ו. המליצו לי על המערכת הזאת רסיבר:http…
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני קונה עוד שבוע ת'רמקולים Creative Inspire T7900 ואת הכרטיס קול Creative Live 7.1 ..אני שתגידו לי מה ההבדל בין הכרטיס קול הזה לאודיג'י 2 ...שיקר ב100 שקל...ואם אני צריך בכלל ת'אודיג'י הזה והLIVE יספיק לי...אני צריך לשמוע מוזיקה זהו.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
עם תצוגה של 100 אינץ'!!! מלא חיבורים מאחורה, נראה פשוט מדהים. מוכר בצער רב עקב נסיעה, אבל לשמחתכם, מחיר מצחיק!!! 4999 שקלים בלבד! מנורה של 3000 שעות!!! (זה מטורף!, זה אומר שניתן לראות סרט חדש כל יום למשך יותר מ-5 שנים!!!!)
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם. כיום יש לי ATP3 וכרטיס קול Audigy Value. אני רוצה להשתדרג קצת עם הרמקולים. אני מוכן להוציא בסביבות 1500 ש"ח (אפשר לחרוג אם זה מוצדק). אני משתמש ברמקולים בעיקר למוזיקה וסרטים, וגם למשחקי מחשב בעדיפות נמוכה יותר. אני מחפש רמקולים בתצורת 2.1 (או 2 אם יש משהו שווה) שיהיו מאוזנים. אני לא מחפש באס מפוצץ או טוויטרים חזקים אלא רמקול מאוזן שעובד טוב גם ברמת המיד. אשמח לקבל המלצות. (אגב, הבנתי שיש מבצעים בדיוטי-פרי, אז אם מישהו מכיר זה גם יכול לבוא בחשבון) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
חברים יקרים, אניחדש בפורום ולכן אינני בקיא בהלכות הרוח השוטפות.... יש לי חדר קולנוע עם מקרן SONY FULL HD ובימקום DVD BLURAY אני רוצה להכניס מחשב אשר יתמוך גם בפורמט זה. יש למישהו המלצות טובות על מחשבים טובים (מבלי לקרוע את הכיס) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אשמח לדעת, מכיוון שאני מתלבט בין כמה לוחות אם שההבדל העיקרי בהתלבטות האם לשלם תוספת כסף עבור לוח הכולל soundstorm...? מה זה בדיוק....(אני יודע שזה איזו יציאה אופטית של כ.קול..?) ומה השימושים שאני יכול לעשות בזה..?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קניתי רמקולים למחשב של לוגיטיק http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27550]] קניתי אותם ב280 שקל השאלה שלי אם שוים את המחיר או שהיה עדיף במקומם לקנות את הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889 שהם יותר זולים לדעתי אם שוים את המחיר ואני מזה מרוצה מהם ויש לי עוד שאלה כשאני שומע שירים בעוצמה חזקה אז מתחת לסאב וופר היה קצת חם האם זה צריך להיות ככה והם זה יכול להרוס את הסאב והם הרמקולים יכולים להיקרא אם שומעים מוזיקה בעוצמה חזקה לא הכי חזקה אבל די חזקה תודה מראש
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?auction_id=2377253 באיזה טווח מחיר היא נחשבת משתלמת?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות אוזניות להקלטות ביתיות \ שמיעת מוזיקה... שמעתי על דגם שיש ברשת באג של חברת AKG. אני מאד לא מנוסה בעיניין האוזניות כך שהדעה שלכם תהיה ההחלטה שלי. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את הרמקולים הנ"ל לפני מספר שנים בעקבות המלצה בפורום הזה (הם כבר לא משווקים). הם אכן רמקולים טובים ועושים את העבודה. החלטתי להתחדש ברמקולים חדשים, רציתי לדעת אילו רמקולים של "היום" נחשבים ברמה הזו והלאה. הבנתי ש-Micro Lab 6C נחשבים לאיכותיים - האם הם איכותיים יותר מה-encounter (הצרכים הם בעיקר למוזיקה) תודה ליאור
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אוקי אמ.. המחשב שלי הוא p4 2.8 הבעיה שיש לי כרטיס מסך ישן, ג'פורס 4... והמסך שלי הוא phiplips אז עכשיו. כעיקרון אני מעונין לקנות xbox 360 כאשר תצא הגירסה החדשה.. רציתי לדעת אם יש מצב שיש מסך LCD בגודל של 21 אינצ' HD שאני יוכל להחבר עליו גם XBOX וגם את המחשב. ואיזה כרטיס מסך אני יצתרך? או שעדיף כבר לקנות מסך גדול 32 אינצ', ולהישאר אם שלי, כי אני בסדר גמור איתו....?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אין הרבה מה לומר.... אני זקוק לפתרון תלויה על קיר (כל פתרון אחר כבר נשלל... אין טעם להציע\לשאול) את הרמקולים SOLO6C. מידות - 272x210x361 mm DxWxH משקל - 13 KG חשבתי פשוט ללכת להום סנטר ולמצא איזה מדף קטן עבה מעץ ולחבר אותו עם תומכים ממתכת פשוטים. אפילו שלושה לכל מדף... כדי שיהיה יציב במאה אחוז. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום. ובכן, אני מחפש אחר אוזניות טובות לדיסקמן mp3 שלי. כרגע אני משתמש באוזניות כפתור של סוני, לא נראות לי מהדגמים החדשים. הקטע הוא שבורח לי סאונד וגם לפעמים הן יוצאות או שלא נכנסות (אם זוג אוזניות כפתור גדול מדי). כרגע מה שנראו לי יחסית סבירות ב"צליל" הן(מסוג של כפתור) הן Sony MDR-E828LP ו- Sennheiser MX 400 היו שם עוד הרבה דגמים של סוני וסנהייסר (גם כאלו שעוטפות הכל-כמו דיג'יי, וכאלו פתוחות). יש המלצות למשהו מסוים? (שוב-יש שם הרבה הרבה סוני וסנהייסר, וכן גם אייווה פנסוניק ועוד שטויות) אין לי עוד הרבה זמן, עד יום שבת, אחרת אני אאלץ בטיול לאילת להמשיך לשמוע ב-סוני. תודה!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
http://www.starcom.co.il/product.asp?product=612 איך המערכת רמקולים הזאת? יש לכם אולי משהו אחר להמליץ במחיר הזה? איך העוצמה שלה?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים איכותיים לחדר קצת רקע למהלך, אני בשלבים של קניית מחשב חדש, לא יודע אם אני יקנה כרטיס קול מיוחד או שאני יסתפק בכרטיס קול המובנה בכל מקרה החדר שלי הוא 4 על 3 , אני מעוניין ב 4 רמקולים סראונד וגם לא יזיק איזה סאב ככה למטה הרמקולים בעיקר למוסיקה, וקצת גם משחקים בקשר לתקציב עד 1200 שח תודה לכל מי שמגיב
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
למי שיש ניסיון או שמכיר את הרמקולים האלה, האם כדאי לחברם לטלויזיה כדי שיהוו תחליף לרמקולים המובנים? הבנתי שהם מיועדים בעיקר למוזיקה ולא לסרטים, האם זה נכון? האם בתקציב של עד 700 ש"ח הם יכולים להוות פיתרון טוב למטרת סרטים וכו'? הבנתי גם שלא יהיה להם באס מי יודע מה כי אין להם סאב אקטיבי. מדובר גם בטלויזיה שנמצאת בסלון ולא בחדר שינה קטן. עדיף ללכת על רמקולים כאלה או אולי על ה- MICROLAB X16 שמגיעים עם סאב ובעלי הספק של 72WAT.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אהלן, יש לי חדר קטן, ואני רוצה בו מסך ענק יחסית, כדי להתקרחן על האקסבוקס ועל סרטים בפול אייץ די. עכשיו, אני ראיתי טלויזיה של Infinity שזה חברת מדבקה אבל לטלויזיה יש מפרט טכני מפגר http://www.am-avi.co.il/?storeid=4705&view=products&id=504193 אני יכול לקנות אותה ב2100 שקלים. נתוני מסךגודל מסך: 42 אינץ'יחס תמונה: 4:3 / 16:9זמן תגובה: 4 msיחס ניגודיות: 100000 :1רזולוצית מסך: 1920X1080בהירות: 500 cd/m²גודל נקודה: 0.2715 מ"מזוית צפיה: 178 מעלותמספר צבעים: 1.07 מיליארדשיטות שידור: מולטי סיסטםמצבי טמפרטורת צבע: כלול בום, ורק נוסיף שני רמקולים שכל אחד מהם הוא 20W ולא 10 כמו הסטנדרט עכשיו, כל הטלויזיות השונות בטווח מחירים עד ה2500 בעלות נתונים שלא משתווים לזאת, ואני י…
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, אני לא המבין הכי גדול בתחום האודיו הזה.. ואני צריך את עזרת הפורום בקניית מתנה אני מחפש לקנות אוזניות טובות ומגבר אוזניות מתאים (הבנתי שזה עוזר) במחיר של בין 600-650 שח מה האפשרויות במחיר הזה? ועל מה הייתם הולכים? נ.ב. אם צריך להשקיע עוד סכום קטן (עד עוד 50 שח) כדי לקבל שדרוג משמעותי אין בעיה להתייחס לזה תודה, נועם
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך להמיר קלטת של טייפ לדיסק CD רגיל, ברשותי מערכת מיני של GRUNDIG עם אפשרות לטייפ. יש בה אך ורק חיבור אוזניות, אני מעוניין לחבר אותה למחשב, ולהקליט את התוכן של הקסטה ולצרוב על CD , השאלה שלי היא איך אני עושה את זה? ??? מודה מקרב לב לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני צריך 2-רמקולים למחשב מעץ+סאב וואפר שיהיה להם באס עמוק ומדויק גם בוויליום גבוהה וסאונד נקי המלצה לחברה המובילה בתחום הרמקולים צריך גם מגבר ? התקציב שלי 1000ש"ח
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-