אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב, לאחרונה גילתי שבכל פעם שאני מפעיל משחק מחשב שתומך ב EAX, ה AUDIGY 2 (או בממוקד - ה MEDIASOURCE שלו) עושה לו קראש ופשוט זורק את המחשב לריסט פעם אחר פעם. התקנתי את ה MEDIASOURCE עוד פעם (גרסה חדשה יותר - אחרי שזאת ההעצה שקיבלתי ממייקרוסופט לגבי הבעיה), והבעיה חוזרת חלילה. מה עושים? מסירים לגמרי?
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
אני רוצה כבר הרבה זמן לקנות את המערכת X530 Logitech הקטע שהחדר שלי דיי גדול ואני רוצה לתלות את הרמקולים על הקירות.. אני לא יודע מה האורך של הכבל.. ואם אפשר שיהיה מאריך איזה מאריך צריך.. אז משהו יכול לעשות טובה בבקשה ולהגיד כמה אורך הכבלים של המערכת??? וגם אם אפשר מאריך איזה כבל צריך? אני רוצה לקנות וזה הדבר היחיד שמונע ממני.. כי אני לא רוצה להדפק ושהכבלים לא ייהיו מספיק ארוכים .. עזרה ממשהו בבקשה..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך שלט על חוטי, ואני רוצה 2.1 או 2.0 או ששמעתי על שלט על חוטי שמיתחבר למחשב בעזרת INFRA RED ואני יכל לשלוט איתו על כל מני פונקציות במחשב (מישהו ראה את זה?, והאם כדאי את הדבר הזה? (בגלל קרינה ודברים כאלה))
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 5.1 ולפני שהתקנתי תכרטיס קול 4 ערוצים אז שלושת החיבורים היו בתוך חיבור אחד של הכרטיס קול הפנימי של הלוח אם וזה עבד בסדר גמור. עכשיו הוספתי ללוח אם כרטיס קול חיצוני 4 ערוצים של C-MEDIA CMI8738, ואני לא יודע איך לחבר את השלושת הכבלים של הרמקולים לארבעת השקעים שבכרטיס קול...... מישהו יכול לעזור לי בבקשה תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
חיברתי לרסיבר חדש שקניתי של יאמהה ע"י חיבור אופטי במחשב שלי יש כרטיס כל 7.1 ערוצים של realtec כשאני עושה בדיקה ע"י תוכנת סאונד של הכרטיס(sound effect) אני שומע רק את הרמקוליים הקידמים אבל לא את האמצעי ולא את האחוריים האם חיבור אופטי לא מספיק כדי לשמוע מ5 רמקולים?
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת קולנוע של LG משולבת עם DVD ו-VIDEO. היא מחוברת למחשב ע"י כבל, אני תמיד שומע כך מוזיקה. בשבוע האחרון אני לא יכול לשמוע מוזיקה, כל דקה\שתיים לערך המערכת נכבת. היא לא מצליחה לעבוד יותר מדקה רצוף ונכבת. מה יכולה להיות הבעיה? ואולי איפה אפשר לסדר את זה בבאר-שבע? תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי את ה ZV:M ומאחר ואני עומד לקנות אוזניות InEar אני לא יכול להביא לכל אחד לשמוע בהן... לכן אני מחפש רמקול ממש קטן אך איכותי כמה שאפשר על מנת שגם אחרים יוכלו לשמוע או לצפות באיזה סרטון יחדיו ראיתי בנתיים את הרמקול הזה שנראה לי נחמד אבל אין לי מושג לגבי האיכות שלו... http://www.scottjanousek.com/blog/2006/01/29/airpie-pump-speakers-for-iriver-u10 מוכרים אותו בארץ במאה שקל שזה לא זול אבל השאלה היא האם הוא שווה את זה? יש לכם המלצות אחרות ?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
בלי קשר למחיר איזה כרטיס עדיף ... הייעוד שלו לחבר את המחשב לרסיבר ברמה הכי גבוהה, ושאולי ישפיע על הסאונד למרות שזה תלוי בעיקר ברסיבר. מאוד חשוב לי הסאונד !! המלצה מקצטעית בלי קשר למחיר .. חיצוני/פנימי .. הבנתי שחיבור אופטי הוא האידיאלי .. אז שיהייה איכותי תודה !!
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
Ok אז יש לי את ZVM מכשיר מדהים... איכות המסך שלו מהפנטת יש לי כרגע את האוזניות שמקבלים איתו שהם לא משהו ובבית יש לי ATH-A900 שדווקא נשמעות מצויין בו אך מן הסתם הן לא הכי ניידות לכן אני מחפש אוזניות כפתור InEar בסביבות ה300 שקל ... אני שוקל את ה Sennheiser CX300 אך רציתי לבדוק אם ישנם עוד המלצות ששווה לבדוק... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני צריך כבל מאריך מיוחד בין סאבוופר לרמקול הראשי המערכת היא של Creative http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=14093&nav=0 (שמתי לב שהקצה שמתחבר לסאבוופר יש לו 9 פינים :-[ ) איפה ניתן למצוא? תודה
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי מערכת רמקולים למחשב שמאוד מאוד ישנה CREATIVE Inspire 2.1 2400 ה- Volume Control שלי הוא כזה: הווליום קונטרול שלי בנוי בצורת חוט שמשני צדדיו יש חיבורים (שאחד מתחבר ליציאה של הכ. קול והשני לסאב כמובן) ובאמצע יש את הבקר עוצמה שאיתו אני מנמיך/מגביה... מה שקרה אצלי זה שנדפקו לי המגעים של החוט (ועוד משני הצדדים) ובמקום לשמוע Stereo אני שומע MONO בעבר היה עוד אפשר לשחק קצת עם החוט וזה היה מסתדר אבל היום זה כבר לא עובד.... כעיקרון אני יכול לחבר כבל רגיל אבל אני לא מעוניין בזה כי זה לא נוח להגביה ולהנמיך דרך המחשב... אני רוצה חיבור נוח עם בקר עוצמה באמצע כמו שהיה לי עד עכשיו... מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרמקולים הם בעיקר לשמעית מוסיקה.. התקציב הוא משהו כמו 1000 שקלים. אני מעוניין ברמקולים שהם לפחות 200RMS בעיקרון....2.1 שיהיו מעץ ואיכותיים. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן שנתיים בערך ,שלוח האם וכרטיס המסך שלו הלכו לעולמם. המיפרט שלו הוא כדלהלן (אותם חלקים שהם תקינים ): 2500xp amd barton version 1024mb ddr 400 --- 512x2 על מנת להחזיר אותו למצב עבודה אני נידרש להוצאה של 570 שח כדלהלן: לוח אם מבוסס nforce-2 - עלות 450 שח כרטיס מסך מינימלי geforce4 mx440 עלות 120 שח אני סבור שהדרישה הבסיסית עבור מחשב htpc כיום , היא שהוא יוכל לפחות להריץ סירטי hd בלי קירטועים ועדיף גם שיהיה מספיק חזק להקליט בזמן אמת סרטי-hd ללא איבוד משמעותי של פריימים(אם כי זאת לא דרישה אבסולוטית ,מפני שתמיד אפשר להוריד סרטי hd מהרשת). השאלה היא: האם מחשב עם מיפרט כמו שרשום למעלה יוכל לעשות זאת בצורה טובה מספיק, או שיש צורך במערכת חזקה בהרבה …
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
קניתי את הרמקולים הללו מארה"ב והם מותאמים למתח של 110. לכן אני צריך מתאם מתח - מישהו יודע מאיפה אני יכול לרכוש דבר כזה? (לינק יעזור) תודה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי רעייון קטן... רציתי לשמוע דעת של אנשים עלייו... -- אזז ככה... אם אני קונה סט של רמקולים ונישאר לי סאב ישן...אבל עובד... אפשר היה לחבר אותו ביחד עים הסאב השני? ככה אם אני מחביא אותו.. אפשר היה להפעיל אותו בייחד עים הסב החדש?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
רציתי לדעת קצת על האוזניות של סוני MDR-XD200 שמעתי שהם די טובות אבל מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות כפתור טובות מאוד , מבחינת איכות צליל האם ה MX550וSennheiser הוא הכי טוב שיש בתחום אוזניות הכפתור? אם לא מה יש יותר טוב? עד 200 שקל (שזה המון לאוזניות כפתור, לא?) תודה !
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
נגיד אני קונה Reciever, מחבר לרמקולים ולמחשב, האם זה בעצם לוקח את התפקיד של הכרטיס קול וזה לא משנה כמעט איזה כרטיס קול יש לי? בנוסף, שווה לתקוע רמקולים בתקרע? על הרצפה? בקירות? מה ההבדלים? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש אותם? ביקורות? האם הם שווים 300 ש"ח? אילו יציאות מחוברת מהמחשב לרמקולים ומה אורך חוטי הרמקולים? עריכה: קישור לספקס. http://www.pcworld.co.uk/martprd/product/seo/Upgrades/Audio/Speakers/CREATIVE/P580/834362
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין שני המסכים אני אשמח לקבל קישור או הסבר מעוניין לקנות מחר בחנות הציעו לי את 37wl58p אבל לא מצאתי עליו ביקורת או משהוא כדי שאני אוכל לעשות השוואה ואם אפשר להתאים לו כ.מסך עד 1500 שקל בשני המכשירים יש תמיכה בHD יש כ.מסך שתומך ? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שאני מחבר את המחשב לטלויזיה יוצא רעש סטטי מהרמקולים של הטלויזיה שרק הממיר מחובר אין רעש שרק המחשב מחובר אין רעש יש דרך ששניהם יהיו מחוברים ולא יהיה רעש...?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום אני מנגן בגיטרה חשמלית דרך מכשיר אפקטים שנקרא POD XT. אני רוצה לקנות אוזניות שיתאימו לי בשביל שאני יחבר אותם לכניסת האוזניות במכשיר האפקטים. חשבתי על הסנהייזר 202,201,457 מה אתם אומרים עליהם? יש הצעות נוספות לאוזניות בתחום המחירים שלהם? עריכה: שכחתי לציין שהן ישמשו אותי כמובן גם לשמיעת מוסיקה, בעיקר מטאל.
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי קול אחד OB של GYGA-BITE והשני של SB LIVE בכרטיס של LIVE מחוברים רמקולים 5.1 ובגלל זה אני לא מצליח להכניס את השקע של(line in) שנמצא בינהם כי השקע גדול אז אני רוצה לשים את זה בשקע של OB ולשמוע ברמקולים. האם זה אפשרי ? כי מה שיוצא לי זה שאני שומע אותם באוזניות של OB תודה
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים טובים בעולם ובארץ בנושא אודיו, עם ביקורות על אוזניות ונגנים... תודה ...
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אם למישהו יש אז אתם יכולים להגיד לי מה היה כתוב לכם על הקופסא של האוזניות? זה היה perfect ear canal fit? או blocks outside noise?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-