אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן! לפניי כשנתיים קיבלתי ציוד ישן [http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=383102.0] ששימש אותי עד כה מעט מאוד, ולכן החלטתי שאני מעוניין למכור את המערכת המדוברת. מה דעתכם? איך לבצע את תהליך המכירה? כיצד למצב את המחירים? האם אתם מכירים היכן אפשר לאמוד את הציוד הזה?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אז ככה. קודם כל, הוא נקנה מארה"ב, ככה שגם הפניה לחנויות יהיה עדיף. מעבר לזה, מה שחשוב לי זה איכות השמע, בעיקר איכות השמע. כמובן שעוד פיצ'רים זה טוב, אבל זה הכי חשוב. ושהמיקרופון יהיה איכותי, לא יכאיב לי. אני מתלבט בי הMuvo Micro / Muvo Slim / Muvo TX Fm . הסיבה שדווקא הם, זה בגלל אני רוצה משווה במאה דולר, פלוס מינוס. מעבר לזה, אני אשמח לדעת מה הבעיה העיקרית עם מוצרים מחודשים, כאילו, ברור לי שהשתמשו בהם והם הוחזרו ותוקנו, אבל האם גם באוזניות לדוגמא השתמשו? וכמו כן, אני רוצה המלצה על אוזניות בתוך האוזן, עד ארבעים דולר, שוב, איכות דבר הכי חשוב. בטח האוטופיה של סוני, לא? גבריאל.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה שאני לא מוצא לה פתרון בבעלותי מחשב Toshiba Satellite a305-6858 ואותו אני מחבר לטלויזיה Toshiba CRT בחיבור S-VIDEO ל RCA את הכבל חיברתי כשהמחשב נייד כבוי במסך הטלויזיה אני מקבל מסך כחול (no signal) כל שינוי שאני מבצע במחשב fn+f5 לא עוזר כל השינויים מתרחשים במסך הנייד ומסך הטלויזיה נשאר דומם ללא תגובה המערכת שאני מריץ היא Vista Home Premium עם chipset Intel X3100 האם מישהו נתקל בבעיה הזאת ויש לו פתרון? כמובן כל פתרון יצירתי יתקבל בברכה ! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב לצורך סרטים, על מה הייתם ממליצים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן את האוזניות הנ"ל ויש משהו שמפריע לי.. משום מה האוזניים מתעייפות מהר מאוד מההאזנה להם, יותר מבאוזניות אחרות, אחרי שעה של האזנה קשה לי מאוד להמשיך, זה נעשה מאוד לא נעים.. זה קורה לעוד מישהו? נורא חבל לי כי האוזניות באמת מצוינות, אבל אי אפשר להאזין להם לאורך זמן! מה עושים??
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום יש לי נגן iRiver שאיתו הגיעו אוזניות של סנהייזר מסדרת MX, קשה לי להמר על הדגם המדוייק. האוזניות שירתו אותי בצורה נהדרת עד עכשיו ולאחרונה יש בעיות עם החוט שהתחיל להיקרע (כרגע המצב כבר יותר גרוע) באיזור של החיבור לנגן. זה משפיע לאחרונה יותר מידי על הסאונד והחלטתי לקנות אוזניות חדשות. הייתה לי התנסות עם ה- CX300 שאחי הקטן קנה שממה שאני זוכר היו נהדרות, אבל משהו בבאס קצת הפריע לי, אולי זה בגלל שהן עברו כביסה ואולי הסאונד הפחות טוב הוא זה שאני זוכר אחרי הטיול במכונת הכביסה. התנסות עם אוזניות גדולות ואטומות לא הייתה לי למרות שיש כמה דגמים של סנהייזר שגורמים לי להזיל ריר, אבל אני לא חושב שזה בא בחשבון כי הנגן נמצא עליי רוב היום ואני צריך אוזניות קטנות שיכנסו לכיס בלי ב…
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתי די פשוטה של AKAI 5.1 המפרט שלי מופיע בצד ויש לי כ.קול OB שתומך 5.1 אבל קראתי בתרד אחד שבחורצ'יק אמר שלא שומעים טוב ברמקולים האחרויים שלו כי יש לו כ.קול חרא OB... רציתי לדעת אם יש מצב שזה ישפר לי בקצת את האיכות או את העוצמה או משהו אם אני אקנה כ.קול רגיל למשל זה : או אם יש לכם המלצה אחרת... הינה המערכת שיש לי: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TPDVR4400SSN הינה הכ.קול שחשבתי עליו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=206
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום. אתמול באופן פתאום לאחר שימוש תקין של חצי שנה, כאשר ניסיתי לראות את המחשב בטלוויזיית ה LCD שלי, שמתי לב על "ניצנוץ" שנראה כמו שלג בחלק השמאלי של המסך שהופיע במקום מסויים (על רקע כחול, החלק של תפריט האקספורר של windows), כאשר הקטנתי את החלון וניסיתי חלקים אחרים של החלון דרך אותה נקודה השלג לא הופיע, המצב התחיל להיות יותר מורגש כאשר התחלתי לראות סרט, השלג הופיע לאורך כל הסרט במיוחד בסצנות החשוכות, להיטים לא הורגש כמעט. חשוב לציים שידורי הכבלים אין את הבעיה הזאת בטלוויזיה, גם במסך מחשב שמחובר ב- VGA (מסך שאינו LCD) אין את הבעיה הזאת. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? להלן כמה פרטים טכניים שיכולים לסייע: טלוויזיה: 5331 philips מחשב: AMD 4800, לוח אם ASUS M2V HDM…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר בבקשה למה מחיר הIAUDIO6 בארץ כ"כ יקר,??? אמנם הוא טוב, אבל אין בו שום דבר מיוחד... הוא הרבה יותר יקר מהמתחרים הישירים שלו.. ועולה כמעט כמו הX5,. יש איזו תכונה בו שפיספסתי????
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
למרות שקראתי כמה פוסטים ישנים על נגני archos אני חושב שמגיע לחברה הזאת עוד פוסט. אני מתלבט אם לקנות את ה- Gmini 220 או ה- Gmini XS 200. בדקתי בשני אתרים בינתיים בקשר למחיר שלהם והרי ההשוואות: Gmini 220 1399 שח אצל היבואן (או המפיץ הראשי) 1498 שח בPDAstore Gmini XS 200 1649 שח אצל היבואן (או המפיץ הראשי) 1580 שח בPDAstore לא מצאתי את ההבדל העיקרי ביניהם שמצדיק את השוני במחיר לשניהם יש 20GB, ל220 יש תמיכה בהצגת תמונות (בגווני אפור) והמסך שלו יותר גדול (להזכיר לכם שהוא הזול מביניהם). עכשיו השאלות שלי הן: א. הנגנים תומכים בעברית? ב. צריך תוכנה בשבילם או שפשוט מעבירים את הקבצים כמו דיסק קשיח? ג. אם מישהו התנסה או יש לו אחד אז מה החוות דעת שהוא נותן? ד. מה ההבדל המז**** ביניהם …
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקרן לצרכים כללים התקציב שלי הוא בערך 3000 שקל אני לא מתכנן לשים את המקרן במקום אחד המקרן הקודם שלי היה HP vp6121 והוא נפל והפסיק לעבוד... אני מחפש את המקרן הכי טוב בתקציב הזה... אם צריך עוד פרטים אני אשמח לתת, המרחק מהקיר משתנה כי שוב המקרן לא נמצא במקום אחד אבל הוא נע בין 4-6 מטר... אנא עזרו לי... בברכה, גל
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
עשיתי משהו מטומטם וקניתי טלוויזיה שהציעו לי בחנות כי לא היה להם מה שרציתי בקיצור יציאות אודיו שיש לי זה לאוזניות רגילות ו-DIGITAL AUDIO RCA Cinch יציאה בודדת לא L/R עכשיו כשאני מחבר כבל זכר בודד (כי זה מה שיש ב-digital audio out) שמתפצל לשני נקבות ואני מחבר את זה למערכת סטריאו AUX IN אני לא שומע דרך המערכת. שמע עדיין יוצא מהטלוויזיה. למה זה? האם זה הורס את הטלוויזיה או את המערכת סטריאו אם אני מחבר אותם דרך היציאה של האוזניות? תודה..
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
רמקולים - logitech x540 כרטיס קול של אסוס לוח P5B DELUXE והדרייבר מעודכן... אשמח לקבל עזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
זה מה שיש לי: http://zap.co.il/model.asp?model_id=24889 זה מה שיש במבצע בבאג ב250 שקל: http://zap.co.il/model.asp?model_id=37748 יהיה שיפור משמעותי? ההרמקולים האלו סבבה לי פשוט חשבתי שיש מבצע כזה לשפר כי גם אחי הקטן צריך רמקולים.
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
קניתי IHP120 ואוזניות PX200... זה יגיד מארה"ב עוד שבוע-שבועיים שילמתי חצי מהמחיר ואבא שלי השלים לי בגלל שאמא שלי ואבא שלי פרודים ויש להם ריבים קצת שהאחד קונה יותר מהשני והפוך.... ואחרי שאבא שלי קנה לי את המכשירים הנ"ל ליום הולדת...... אז אמא שלי אמרה שהיא גם תקנה לי משהו כי היא לא מרגישה טוב עם זה... היא הביאה לי לי תדגמים האלה מאמזון שאני אבחר Creative® Travel Sound http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00007FKBK/002-3481469-1407260?v=glance Creative Labs TravelSound i300 http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000A1EE8/qid=1076169666/sr=1-1/ref=pd_sbs_e_1/002-3481469-1407260?v=glance&s=electronics Bose MediaMate http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/…
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום,אז מי שראה את הדיון האחרון שלי פה ,ביקשתי דעה על מיני דיסקMZ-NE410 ,בסוף הזמנתי אותו וביום ראשון אני מקבל אותו,עכשיו הבנתי שהאוזניות שלו לא משהו (אוזניות קשת פשוטות של סוני),אז הבקשה שלי היא המלצה לאוזניות טובות לצורך העניין,עד 150 ש"ח,לא משנה עם זה מהאינטרנט או לא (אבל העיקר שיהיה בארץ) תודה
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
שלום רב לאחרונה התחלתי להתעניין בכמה נגני MP3 של קריאטיב ובמיוחד בדגם NOMAD 2 MG. כאשר קראתי את דרישות המינימום של המערכת, כלומר של ה-PC, ראיתי שיש דרישה מוזרה, משהו כמו : Sound Blaster® Live! for EAX enhanced MP3 encoding האם הכוונה שאני צריך כרטיס קול של קריאטיב לייב? זה נשמע די טיפשי שאצטרך כרטיס קול דווקא של קריאטיב בשביל המכשיר...ובכלל בשביל מה צריך כרטיס קול? ההעברה מתבצעת ע"י כבל USB ולא דרך שקע AUDIO...אז למה? קישור לדרישות המערכת : http://www.nomadworld.com/products/Nomad2mg/sysreq.asp תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
יש לי רמקולים רגילים של החברה Shock שתי רמקולים קטנים + סאב עכשיו בטעות פתחתי את הסאב לפני שפתחתי אותו שמעתי סאונד שסיפק אותי בהחלט אחרי שפתחתי אותו התחלתי לשמוע קיק שנשמע כמו נקישה על עץ בלי באסים בכלל באס צרוד מאוד! הרבה Noise סגרתי אותו ככה חלש עם דבק סלוטפ וזה עדיין לא כמו שהיה אבל יש שיפור אדיר השאלה אם אני יסגור את זה כמו שזה היה סגור הסאונד יחזור? וגם למה שכמה שיוצא יותר אוויר מהצדדים של הסאב אז הוא משמיע באס יותר מגעיל? וד"א מה אתם חושבים על החברה Shock?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות את הבד שעוטף את התיבה של הסאב זה כמו שטיח דק לא יודע איך זה נקרא אני צריך חנות לזה באזור בת-ים
-
- 10 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום. יש לי לפטופ שכשאשר אני נמצא בבית הוא משמש לי גם כנייח. אני מציב אותו על שולחן איפה שיש לי גם מסך רגיל (20 אינץ') ומחבר ליציאת VGA שיש למחשב את המסך ולוחץ על הכפתור של דל להגדרות הרחבת המסך ובוחר ב Extand ויש לי בעצם שולחן עבודה מאורך, שאני משתמש בו ככה שבמסך אחד אני יכול לראות סרט לדוגמא ובמסך השני אני עובד ואני פשוט יכול להריץ את העכבר ביניהם. השאלה שלי - אני מתכנן לקנות כרגע מסך 32 או 37 אינץ', ולחבר אותו לקיר מעליי ואני רוצה שהוא ישמש אותי במקום המסך החיצוני הנוכחי שאני מחבר ל VGA. מה שקורה הוא שבגלל שהוא גבוה מעליי הוידאו יהיה במסך והאודיו יהיה מהרמקולים של המחשב, כי ה VGA מעביר רק את הוידאו, אז אני רוצה להשתמש ביציאת HDMI שיש לי בשביל לנסות לראות אם זה עובד גם …
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש למישהו רעיונות? אפשר גם להציע דגמים מחנויות בארה"ב.
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
טוב, אז ככה אני זקוק למערכת רמקולים חדשה למחשב- אני זקוק למערכת בעיקר למשחקים וכן לעיתים למוזיקה. שמתי לב שיש המלצות רבות על Altec lansing ATP 3 2.1 והבעייה הראשונה שעולה היא האם למשחקים כדאי ללכת על מערכת של 2.1 או שכדאי להשקיע במערכת של 5.1? אם אין הבדל משמעותי בין 2.1 ל- 5.1 אז אני בטוח ילך על ATP 3 ב- 380 ש"ח. אם כן יש הבדל אז חשבתי ללכת על המערכת הזו Logitech X-530 Speakers http://www.cooltechzone.com/index.php?option=content&task=view&id=661&Itemid=0&limit=1&limitstart=0 התקציב הוא פחות או יותר בין 500 ל 600 ש"ח וחשוב לציין שאני לא אודיופיל לכן ניתן להתפשר וכן שהמערכת תחובר לכרטיס קול 7.1 שבא יחד עם לוחות האם של ABIT. תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי רסיבר YAMAHA מדגם RXV-1000 . יש לי שם המון כניסות ווידאו בתצורת S-VIDEO או RCA צהוב. רציתי לדעת איך אני יכול לנצל את הכניסות האלה כדי להעביר תמונה לדוגמא מהמחשב דרך הרסיבר ומשם לטלביזיה. נכון לעכשיו כדי לראות סרט מהמחשב לטלביזיה אני צריך כל פעם להחליף את הכניסה של YES בכבל שיוצא מהמחשב בגלל חוסר כניסות בטלביזיה. אני יודע שאני יכול לקנות מפצל ולהשתמש בו זמנית באותה כניסה לשניהם אבל שמתי לב שזה גורם להפרעות בתמונה .. עצה נוספת תתקבל בברכה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-