אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אין לי מושג עם זה מתאים לפורם הזה עם לא פשוט תפנו אותי לאן שזה כן מתאים תודה שלום חבר'ה אני מקווה שתעזור לי ( : קניתי DVD נחמד די בזול של SANSUI דגם divx9900 USB הDVD היה מושלם עם הHD של 40 GIGA שהיה לי ( : שהיה מריץ אותו בלי שום בעיה ! אבל לצערי משבת האחרונה הוא לא מצליח לטוען לי שום דבר מהUSB הוא פשוט מריץ read usb אמור לטעון מ0-100 % אבל איך שהוא מראה 0% הוא ישר מפסיק לצערי לפי דעתי כדאי לי לנסות למצוא עדכון גירסה עם למישהו יש רעיון ואולי יודע עם אפשר למצוא עידכון גירסה הוא עוד משהו שיכול לפטור לי את הבעיה אני אודה לו נורא אז תעזור לי בבקקששהההההה !!!!!!!!!!!! בתודה מראש לכול העוזרים בשמי ובשם פלוגה שלמה של שרוינרים !
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ריסיבר - ONKYO TX-SR304 רמקולים קדמיים ואחוריים תוך קיר - DUAL LA650 רמקול סנטר - JAMO 102 סאבוופר - JAMO SUB200 כל זה ב- 7750 ש"ח אפשרות לשדרוג: ריסיבר LUXMAN LR-6500 רמקול סנטר - HIGHLAND 320C סאבוופר - HIGHLAND DORD165 סה"כ תוספת שדרוג - 3950 ש"ח טוב, האם ההצעה הראשונה טובה מבחינת מחיר ומוצרים סבירים לסלון של 3 מטר והאם השדרוג משתלם מבחינת סאונד לעומת מחיר.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
Dear**** ****r, Thank you for contacting iriver customer service. Yes, we know that our engineers have implemented the Hebrew in the wrong way. It will be fixed through next firmware upgrade. Would you keep watching www.iriver.com for further notice? If you have further enquiries, please feel free to contact us again. Regards, Alice אני מקווה שהם באמת מתכוונים לכך .... ובאמת בפריימוור הבא הם יסדרו את זה ....
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
יש לי לוח אם EPOX EP-8K9A Socket A motherboard, במפרט שלו כתוב שיש לו כרטיס קול: Realtek ALC650 6-channel full-duplex integrated sound זה אומר שהכרטיס קול הוא 6.1? http://web.epox.com/html/motherboard.asp?product=EP-8K9A〈=1 אני מעוניין לרכוש את הרמקולים של LOGITECH ה Z640 אבל רוצה לדעת שהכרטיס שלי יתרום משהו לעניין... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי! רציתי לחלוק איתכם חלופה להורדת מוסיקה בקאזה ודומיה, זהו חדר מיוחד ברשת DC++ למשתמשים רשומים בלבד, בו מותר לחלוק אך ורק אלבומים מלאים ש"נקרעו" ע"פ סטנדרד מאוד-מאוד-מאוד קפדני לאיכות וסידור המוסיקה, למי שאוהב סדר, מוסיקה באיכות גבוהה במיוחד, ומוכן להשקיע מעט יותר בזה, הנאה מובטחת. אני שירים כבר כמה חודשים כמעט אך ורק משם. בתור התחלה אתם צריכים "לקרוע" 25 אלבומים אל פי הסטנדרט, ואז תוכלו להצטרף להאב האימון... בנתיים אני הישראלי היחיד שם, אבל חוץ ממני בהאב הראשי (לא האימון) ישנם כ267 משתמשים מחוברים כרגע שחולקים 16.37 טרה בייט של מוסיקה איכותית. מומלץ בחום! לפרטים נוספים http://www.ubernet.org/
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום למומחים, רכשתי לאחרונה כרטיס טלויזיה לידטק, אך לדאבוני כרטיס זה מחייב חיבור One 4-pin audio-in connector in sound card or motherboard. לצערי אין לי חיבור כזה בלוח האם או כרטיס קול חיצוני. (אין צורך בחיבור הזה לפי אתר אינטל http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-014753.htm) פניתי לטכנאי מחשבים מהחנות שרכשתי את הכרטיס, והוא אמר שאני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני בעל החיבור הדרוש. חיפשתי בפורמים השונים חומר על בעיה זו, אך חיפושי העלה חרס. האם יש פיתרון אחר חוץ מרכישת כרטיס קול חיצוני? האם כרטיס טלויזיה Hauppauge PVR 150 דורש חיבור כזה? תודה רבה, ליאור
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני רוצה אוזניות לישיבה ממושכת על המחשב,בעיקר שילוב של סאונד עם עריכת וידאו. יש שלושה זוגות שמעניינים אותי,הן באותו טווח מחיר SONY MDR-ZX100 Sennheiser HD 202 II Koss UR20 מישהו יכול להמליץ לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום אניחנו מתכננים לבנות קולנוע ביתי חדש לגמרי שתהיה מבוססת על טלויזיה 50 אינצ מערבת רמקוליים 5.1 ו d.v.d השאלה שלי היא ככה לטלויזיה אנחנו מקצים תקציב של כ 60 אלף שקל d.v.d כ 5 אלף שקל ורמקוליים כ 10 אלף שקל איזה טלויזיה כדי לקנות פלזמה או l.c.d ואיזה דגם מאיזה חברה חשוב שהטוליזיה תתמןך בפורמט של 16x9 ואם אפשר לקבל עוד מידה על דברים שחשוב להסתקל עליהם בזמן שבוחרים טלויזיה רמקוליים אנחנו רוצים לעשות מערבת 5.1 חשוב שיהיה מחברה אמינה, האפ יש הבדל ברמקוליים קדמיים ואחוריים אם כן המלצות לזה (חייב dolby digital 2 d.v.d חשוב שיכול לקרוא צרובים ויתמוך בכל הפורמטיים הכי חדישים בתחום האודיו
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
צריך המלצה על כרטיס טלוויזיה לצפייה בשידורים אנאלוגיים ודיגיטאליים. תקציב 500+- תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אני עומד לקבל את הכרטיס הזה מחו"ל עוד שבוע ורציתי לדעת אם מיהו יודע על דרך שבה ניתן לחבר את הפנל החיצוני למגירה חיצונית למארז כך שיהיה נוח להגיע אל הפנל? אולי יש למישהו הצעות?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=373374 כמה הם אמורים לעלות(המכירה היחידה בזאפ היא מכירה אישית החל מ230 שקל. ואני יכולה להשיג אותם ב200 שקל זה שווה?) והדגם הבא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598023 הבנתי שיש להם אפקט של "בום" למרות שאין באס. אבל אני לא אוהבת באסים כ"כ, אז אפשר לווסת את זה?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
האתר מתעסק בעיקר באטמי אוזניים ובאוזניות של תוך האוזן Earplugs הוא דוקא לא מפרט על טווח אודיו של האוזניה ונתונים אחרים, אבל לדעתי זה הגיוני כי בד"כ ההבדלים בין אוזניה לאוזניה הם זניחים (בד"כ!) ויותר עיקרי כמה האוזניה אוטמת רעשים מבחוץ, ובזה בדיוק האתר מתעסק. יש "עופות מוזרות" שנראות כמו אטמי אוזניים של הצבא (תארו לעצמכם איזה אטימות! איך יכול להיות חסר ככה באסים?!) ויש אוזניות שמזמינים לפי צורת האוזן הפנימית שלך... אחלה של יחס: שלחתי מייל אתמול (מחפש אוזניות בלתי-נראות לצבא) וכבר קיבלתי תשובה. (וזה עוד חג! ) אגב, המליץ לי על משהו לא אידיאלי פשוט כי אם אני ישים אותם לא יהיה לי מושג מה קורה עם העולם החיצון :-\ ואם הכתובת מוכרת מידיי, פשוט תגידו לי אני יעיף את הת'רא…
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם! ההורים שלי ניצלו את המחשב הישן שלי ושמו אותו בסלון בשבילם.. הכל כבר יש - מלבד רמקולים.. מדובר על מחשב לסלון, להורים, כן ישמעו בו מוסיקה מדי פעם אבל בואו נהיה גלויים - הם לא אודיופילים (בלשון המעטה, כן..) אני צריך בבקשה המלצה לרמקולים, רצוי 2.1, טובים ואיכותיים ושגם נראים טוב (זה בסלון, אין מה לעשות - ויזואליות חשובה). תקציב בעיקרון מאוד גמיש - 300 ויותר ש"ח - גמיש מצד אחד, אבל אם אין צורך בכל התקציב אז גם מעולה.. אני אהבתי מאוד "בזמנו" את ATP3.. הבנתי שכיום כבר לא מייצרים אותם יותר.. מה אתם ממליצים? תודה.!
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
VIDEO YELLOW vs S-VIDEO - איזה מבניהם לוקח באיכות? אני רוצה לחבר מה DVD לרסיבר. יש לי מקרן אחורי ''TOSHIBA V7 ''43, אם זה משנה איכות או משהו... רק שתדעו אם זה רלוונטי או לא. שאני כותב כבל וידאו צהוב אני מתכוון למשולש: שני כבלים אודיו שחור-אדום וכבל וידאו צהוב... ואיזה כבל אודיו יותר טוב: שחור אדום RCA או אופטי? והאם האופטי מעביר 5.1? יש לי רמקולים של בוס ככה שהם לא רמקולים בשקל... לינק לרמקולים - http://www.bose.com/controller?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=am6_surround_index&linksource=dropdown_txt_am6&ck=0 תודה מראש. .swg
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
האם יש הבדל שמצדיק 500 שקל בין שני הכרטיסים? אני צריך את הכרטיס למוזיקה משחקים וסרטים האם יהיה הבדל שאני ישמע במשחקים נגיד או בסרטים או במוזיקה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
טוב אז הכותרת אומרת הכל , חשוב לי שהוא יהיה יחסית קטן וקל , הוא אמור ללוות אותי לאורך כל הצבא. ובמיוחד בגלל זה , נורא חשוב לי שיהיה לו זמן ניגון ארוך , ואם לקנות סוללות ולהחליף זה יהיה מצויין. מכיוון שאני לא חוזר הביתה כל יום ואין לי מושג אם יהיה לי שם שקע חשמלי. הממ , בסביבות ה 10 גי'גה... בקשר לתקציב , אין לי ממש גבול , למרות שלא צריך להגזים... 2500-2800 גג יהיה בסדר גמור. בעיקרון חשבתי על ה iRiver IHP-120 20GB Mp3 Player + FM הוא נראה לי מצויין... יש המלצות לתקציב? מקומות לקנות מהם? מחירים? ואם יש איפה שהוא השוואות בין נגנים , זה יהיה מצויין. נ.ב - עשיתי חיפוש , ולא מצאתי משהו שמתאים לצרכים שלי. - ואני דיי קצר בזמן , הגיוס הוא ב29. תודה אנשים.
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אם נניח אני שומע באוזניות מסויימות.. יש מצב שאוזניות אחרות ישמעו חזק יותר על אותו נגן?? יש כזה דבר "אוזניות מוגברות" ?? או שכל עוצמת השמע תלויה במכשיר שמנגן את המוסיקה?
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
נלקח מאתר www.pdapoint.net שלום לכולם, שבוע שעבר פרסמנו תמונה מסויימת של נגן IRIVER מסדרה 300 אז מה היא תמונה זו ? זוהי סקיצה ראשונית של נגן ה IRIVER סדרה 300 טרום יציאת המכשיר, עיצוב שנעשה ע"י חברת Inno , וחלקנו שראו את התמונה וגם בעלים של כזה מכשיר אפילו אמרנו..... חבל שבאמת לא עיצבו את המכשיר כך. הדיון הזה הוא בעצם על העיצוב הבא של המכשירים : 1. החברות שמייצרות את המכשירים כן שמות לב למה שנעשה בפורומים עיקריים 2. מראה מה רובנו היינו רוצים מהמכשיר הבא - מבחינת עיצוב 3. וכמובן אילו שינויים היינו רוצים במכשיר אציין כי האתר בקשר מתמיד עם Iriver ו Cowon הם תמיד מסתמכים על אתרים מסויימים אך תמיד שמחים לשמוע את הדעה הישראלית. אתחיל בכמה דוגמאות דווקא של Iaudio…
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
http://img470.imageshack.us/my.php?image=15ac.jpg טוב הינה החדר ^^ איך למקם את הרמקולים הכי טוב?
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-
-
http://www.hydrogenaudio.org/forums/index.php?showtopic=9772&st=0 לא בדיוק הבנתי מה הקטע אודיו המדובר בתראד בא לבדוק (מה זה clipping?), בקליפ הזה שומעים צליל מאוד גבוה כמעט שנייה אחרי ניגון הצליל המדובר בווליום יחסית נמוך, אם אני שם את הרמקולים על ממש נמוך אז לא מרגישים את הצליל האולטראסוני ולא שומעים את הHigh Pitch sound הזה. אשמח להסבר על התראד הנ"ל ומה הקובץ הזה בא לבדוק חוץ מלהרוס לנו את השמיעה! האם זה נכון שמטרת הצליל לבדוק האם אין עיוות בצלילים גבוהים?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
Crossroads Mylarone X3i שוכבות בארון שלי כבר לא מעט זמן עם כבל קרוע.. הכבל קרוע אך ורק בסוף- ממש בחיבור שבין הכבל לחיבור 3.5 עצמו.. האם יש אפשרות כלשהי לחבר את הכבל לפלאג אחר שלקחתי מזוג אוזניות שפועל\אחד שקניתי בחנות ? אם כן, איך ניתן לעשות זאת?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
תמליצו על משו איכותי במחיר עד 1000גג משו בסביבות 800 700 ו שאיכות הסאונד תיהיה ממש טובה הכוונה שבווליום די גבוה במוזיקה שלא ישמעו כזה צליל מסריח שיהיה אפשר לעשות משו כמו מסיבה בבית משו טוב עם באסים איכותיים
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס קול 7.1 מובנה בלוח אם ואליו מחוברת מערכת 2.1 קנינו לסלון מערכת סראונד ועכשיו אין לאף אחד שימוש במגבר הישן + 2 הרמקולים שלו אז חשבתי לחבר אותם למחשב איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הרגע קיבלתי אותו! חח איזה מגניב לי קיצר אני מדפדף בחוברת הוראות ואני לא מבין משהו... איך נעשית העברת הקבצים? כי הבנתי מפה וגם מהמוכר שזה "כונן נייד" ואני יכול פשוט לעשות העתק והדבק לתיקיות והקבצים שלי אבל בחוברת כתוב שצריך עם התוכנה כי זה הופך את זה לפורמט MU3 או משהו כזה... איך מתבצעת העברת הקבצים? (אם אפשר..אז אותה שאלה בקשר לנגן H10 של IRIVER)
-
- 12 תגובות
- 791 צפיות
-