אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני ממש מתלבט בין כמה אופציות ואם יש לכם דרך לעזור - אשמח! זה טרייד אוף בין מחיר לחוטים לאיכות ועוצמה - להתעסק עם חוטים זה כאב ראש בייחוד אם זה 5.1, למרות זאת "סראונד סאונד" זה דיי חשוב וגם האיכות והבאסים בתקציב של 1000-1500 ש"ח הנה האופציות שאחרי יומיים "מחקר" ובלבול הגיעו לסוף. אם יש לכם דעה\דיס המלצה\המלצה - אשמח! 1. רמקול אלחוטי מבית SONOS דגם MOVE - מחיר 1650 https://www.netoneto.co.il/product/%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C-%D7%90%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99-%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%AA-sonos-%D7%93%D7%92%D7%9D-move?aff=Zap&aff_a=1 2. רמקול אלחוטי מבית SONOS דגם ONEGEN2 מחיר 900 https://www.netoneto.co.il/product/%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%9…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
חג שמח לכולם אני מעוניין לחבר ממיר של YES למחשב שלי ולתכנן הקלטה מראש של תוכניות TV. האיכות צריכה להיות הכי טובה שאפשר. על איזה כרטים לכידה אתם ממליצים ? האם כדאי שיהיה בו טיונר או שמספיק VIVO? על איזו תוכנה אתם ממליצים לביצוע הלכידה ? אני צריך את האופציה לתכנון לוח זמנים להקלטה כמו כן אני צריך להיות מסוגל להקליט בפורמט MPEG2 ו DIVX . תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אז הייתם קונים רמקולים מדפיים איכותים (כאלו שעולים 2000 ומעלה לצורך העניין, לא רמקולי מחשב ממוצעים) ומחברים אותם ישירות לכרטיס הקול? זה אפשרי? האיכות לא תהרס לחלוטין בלי מגבר + DAC וכו'? ואיזה רמקולים הייתם ממליצים? יש פה אנשים שעושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות אלחוטיות למחשב בתקציב של 80-100$ כפי שכתבתי בכותרת
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות DVD איכותי שקורא גם צרובים. תקציב 100-200, אבל אם ממש צריך אפשר להתגמש במחיר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום,אז מי שראה את הדיון האחרון שלי פה ,ביקשתי דעה על מיני דיסקMZ-NE410 ,בסוף הזמנתי אותו וביום ראשון אני מקבל אותו,עכשיו הבנתי שהאוזניות שלו לא משהו (אוזניות קשת פשוטות של סוני),אז הבקשה שלי היא המלצה לאוזניות טובות לצורך העניין,עד 150 ש"ח,לא משנה עם זה מהאינטרנט או לא (אבל העיקר שיהיה בארץ) תודה
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי קניתי מיני דיסק של סוני לא מזמן העניין הוא כזה: קיבלתי איתו תוכנה להעברת שירים ממנו למחשב ומהמחשב אליו היא נקראית OpenMG Juke Box גם היא אחלה תוכנה רק שיש לה בעיה אחת שאי אפשר להעביר למחשב קטעים מהמינידיסק אלא אם כן הם נוצרו במחשב כלומר, אם הקלטתי את עצמי מנגן, למכשיר, אני לא יכול להעביר את זה למחשב. אז שאלתי היא אם מישהו מכיר את העניין והצליח להתגבר על זה איך שהוא (לא נפשית...) יעעעעננניי יש איזהשהו פטצ' או משהו כזה לתוכנה??? או אולי תוכנה אחרת שתומכת במנידיסק של סוני?? דרך אגב: המכשיר הוא MZ-S1 והגירסא של התוכנה היא 2.2.09.04100 תעזרו בבקשה אהה ואל תציעו לי לחבר את זה לליין אין במחשב.... תודה
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום,קניתי לאחרונה את המנגן הזה ועם הבטרייה שקיבלתי איתו הוא עבד מצוין והבטרייה עבדה הרבה זמן.אבל כאשר החלפתי לבטרייה חדשה התחילה בעיה שמנגנים שירים מסוימים אז הוא פשוט נכבה ואפילו בתפריט((menu של המכשיר שמדפדפים בין הספריות זה לפעמים נכבה ולא רק זה, זה גם זלל את הבטריות החדשות ששמתי אחד אחד . מה שהכי מצחיק ששלחתי מייל לחברה בחול והם אנו לי שהנגן לא אמור לנגן קבצים של mp3 מעל bit rate של 128 וזה נראה לי בכלל לא נכון כי עובדה שזה כן ניגן לי אותם עם הבטרייה שקיבלתי עם המכשיר וזה גם כן מנגן לי אותם שאני מחליף לבטרייה חדשה אבל אחרי פחות משעה זה מתחיל להיכבות אז מה יכולה להיות הבעיה תאפילו ניסיתי לפרמט את המכשיר והעביר את השירים מחדש וזה לא עזר. האם יש משהו בפורום שיש לו את א…
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
טוב אז אחרי שהCRT בסלון התקלקלה, והשארפ מהחדר (WD1) עברה זמנית לסלון הגיע הזמן לשדרג את החדר. מחפש טלויזיה למרחק צפייה של בין 2 ל2 וחצי מטר. השימושים יהיו- 30 אחוז PS3, בעיקר פיפא, אבל גם משחקים נוספים, לא משחקי יריות בדרך כלל. 30 אחוז צפייה בסרטי HD, או דרך סטרימר או דרך המחשב, קיימת אופצייה גם לגלישה באינטרנט. 40 אחוז שידורי SD וHD בHOT. חרשתי את כל האינטרנט, קראתי, בדקתי והלכתי לראות בחנות גם. הדגמים שהגעתי אליהם הם- LG 37LK450 LG 42LK430 SAMSUNG 40D550 PANASONIC 42E30 אז הפאנסוניק והLG עם פאנל IPS והסמסונג עם PVA, כל אחד וחסרונותיו, אני מאמין שהIPS מתאים יותר, אני משתמש במסך מחשב כזה. בתצוגה בחנות שזה לא בדיוק אינדיקציה, הE30 נראתה פשוט מדהים, טובה משמעותית מהLG, השאל…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. יש לי לפטופ שכשאשר אני נמצא בבית הוא משמש לי גם כנייח. אני מציב אותו על שולחן איפה שיש לי גם מסך רגיל (20 אינץ') ומחבר ליציאת VGA שיש למחשב את המסך ולוחץ על הכפתור של דל להגדרות הרחבת המסך ובוחר ב Extand ויש לי בעצם שולחן עבודה מאורך, שאני משתמש בו ככה שבמסך אחד אני יכול לראות סרט לדוגמא ובמסך השני אני עובד ואני פשוט יכול להריץ את העכבר ביניהם. השאלה שלי - אני מתכנן לקנות כרגע מסך 32 או 37 אינץ', ולחבר אותו לקיר מעליי ואני רוצה שהוא ישמש אותי במקום המסך החיצוני הנוכחי שאני מחבר ל VGA. מה שקורה הוא שבגלל שהוא גבוה מעליי הוידאו יהיה במסך והאודיו יהיה מהרמקולים של המחשב, כי ה VGA מעביר רק את הוידאו, אז אני רוצה להשתמש ביציאת HDMI שיש לי בשביל לנסות לראות אם זה עובד גם …
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם... אם לדוגמא אני הולך לבצע שינוי דראסטי במערכת השמע שברכב יש צורך להודיע על כך לרשויות? כי צריך להודיע על כל שינוי ברכב השאלה אם זה כולל גם את המערכת שמע שבמכונית ברמה של ממערכת שמע פשוטה מאוד למערכת של סאב 12 אינץ מגבר מאק אודיו וכל הדברים האלו... תודה רבה לעונים
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אולי למישהו יש מושג על דגם מוצלח של אוזניות אלחוטיות לטלויזיה המחיר די גמיש וישמשו רק לטלויזיה ולא לשמיעת מוזיקה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום רב אני מקיים איזושהיא סדנה שהמדריך נמצא בחדר אחד ואני רוצה להעביר את מה שהוא אומר לחדר שני בצד שני של הבית. אני מבים שאני צריך מיקרופון, ורמקולים אבל איך אני מחבר את המיקרופון לרמקולים. אשמח אם: חשוב לי ציוד חוטי, אני לא מעוניין ברמקול או מיקרופון אלחוטי 1) תמליצו לי על מיקרופון באיכות טובה שיכול להשמיע את מי שמדבר בסביבתו ולא בהכרח מדבר אליו. 2) המלצה על רמקולים\ מערכת סטאריו שיש לה חיבור למיקרופון, רצוי שני רמקולים שאפשר למקם אותם רחוק אחד מהשני. 3) האם אני צריך עוד משהו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת לחדר, אני מעדיף סטיראו. בעיקר למוזיקה, אני שומע רוק וקצת אלקטרוני אפשר להגיד, פחות בשביל סרטים ודברים כאלה. נגיד שהתקציב בערך לרמקולים ולמערכת הוא באיזור ה2500 שקל, איך אתם ממליצים לחלק את התקציב. ומה לגבי ציוד יד 2, אפשר המלצות לאיפה לחפש מה מומלץ ממה להתרחק וכו'?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזנייה (כן.. לאוזן אחת בלבד) שמכילה מיקרופון וגם אלחוטית (לא בלוטות' אלא Wireless). שיהיה לה טווח טוב של 15-20 מטר ושאיכות המיקרופון תהיה סבירה. משהו בסגנון של זה: http://www.plantronics.com/us/product/savi-400?skuId=sku5490017/ (כמו אוזניית בלוטות' סטנדרטית- רק שהיא לא עובדת על בלוטות' אלא על Wireless ועם טווח קליטה טוב). האוזנייה צריכה להיות מותאמת לWindows, וניתנת להשגה בארץ. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה מראש, יאיר
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על השילוב לקולנו ביתי בעיקר MP3+ Audio וסאונד למשחקים עבור המוצרים Fortisimo3+creative4.1 4400
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=373374 כמה הם אמורים לעלות(המכירה היחידה בזאפ היא מכירה אישית החל מ230 שקל. ואני יכולה להשיג אותם ב200 שקל זה שווה?) והדגם הבא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598023 הבנתי שיש להם אפקט של "בום" למרות שאין באס. אבל אני לא אוהבת באסים כ"כ, אז אפשר לווסת את זה?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי חבר שנמצא שם כרגע וביקשתי ממנו לבדוק לי מחירים של ג'ימיני 400 וה- X5 של IAUDIO, הוא מצא את הג'ימיני ב- 390$ ולגבי ה- X5 לא חושב שהוא מצא בכלל. המחירים הזולים באינטרנט של הג'ימיני הם סביב ה- 300 דולר, אז אני רוצה למצוא חנות טובה וזולה שהוא יוכל לקנות לי שם את אחד הנגנים. תודה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היו כאלה שעברו לאיפוד, יש למישהו לינקים או הצעות אחרות ?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מקווה שזה מספיק קשור לפורום הזה רציתי לדעת, מתוך סקרנות, מה ההבדל בין טלוויזית LCD לפלזמה? מה יותר איכותי? מה מחזיק ליותר זמן? תודה.
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
נלקח מאתר www.pdapoint.net שלום לכולם, שבוע שעבר פרסמנו תמונה מסויימת של נגן IRIVER מסדרה 300 אז מה היא תמונה זו ? זוהי סקיצה ראשונית של נגן ה IRIVER סדרה 300 טרום יציאת המכשיר, עיצוב שנעשה ע"י חברת Inno , וחלקנו שראו את התמונה וגם בעלים של כזה מכשיר אפילו אמרנו..... חבל שבאמת לא עיצבו את המכשיר כך. הדיון הזה הוא בעצם על העיצוב הבא של המכשירים : 1. החברות שמייצרות את המכשירים כן שמות לב למה שנעשה בפורומים עיקריים 2. מראה מה רובנו היינו רוצים מהמכשיר הבא - מבחינת עיצוב 3. וכמובן אילו שינויים היינו רוצים במכשיר אציין כי האתר בקשר מתמיד עם Iriver ו Cowon הם תמיד מסתמכים על אתרים מסויימים אך תמיד שמחים לשמוע את הדעה הישראלית. אתחיל בכמה דוגמאות דווקא של Iaudio…
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
האם יש איזשהו ביט רייט שהוא לא תומך בו ? (128KB 196KB ) ? נ.ב האם יש לו בעייה לנגן MP3 שהוא VBR ? תודה לכול העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפני כחצי שנה אוזניות של SONY שומעים פצצה בסים מעולים. רק שפתאום כנראה יש בעיה בפין של האוזניות וכאשר אני מחבר שומעים חלש ואם אני מושך חצי מהפין החוצה שומעים חזק אבל שומעים גם את הרמקולים של המחשב. אוזניות אחרות פועלות רגיל התקלה היא לא מהמחשב. האם החלפת הפין זה פתרון טוב? האם יש פתרון אחר? תודה מראש, טמיר
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-