אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי לאחרונה רסיבר Harman Kardon AVR142 כרגע חיברתי לרסיבר רמקולים מדפיים של מערכת סטריאו והרסיבר מחובר לטלויזיה כדי לשמוע את הטלויזיה ברמקולים. העניין הוא שיש ערוצים קצת חלשים ואני צריך להגביר יותר... ברסיבר הזה על הצג שלו הווליום נע בין 10Db -80Db+ כשאני מחובר למחשב שומעים בווליום טוב ב- 40Db- וב -20- זה ממש חזק בטלויזיה אני צריך להיות בין 10- ל-0 כדי להגיע לאותן עוצמות... השאלה היא מה אומר הDb כשהוא במינוס ומה כשהוא בפלוס. ובאיזה רמות בטוח לעבוד ככה שהרסיבר יאריך חיים.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב לצורך סרטים, על מה הייתם ממליצים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אז ככה.. אני עובר דירה לבית חדש, ואיתו הגיע הזמן להתחדש גם בטלויזיה. הסלון שלי בנוי ככה שהספה שממול למסך היא במרחק של כ5 מטר ממנו, אבל במרחק 10 מטר נמצא שולחן האוכל. אני רוצה שתהיה לי האפשרות לראות טלוויזיה כמו שצריך גם מהספה וגם משולחן האוכל. עכשיו איזה גודל של טלוויזיה תתאים לשתי האפשרויות ביחד? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני מספר ימים מערכת רמקולים 5.1 של MicroLab מדגם FC861 חיברתי את הרמקולים בצורה הנכונה, הגדרתי בלוח הבקרה "5.1 sorround", הגדרתי בדרייבר של הלוח אם 5.1.. ובכל זאת, יש לי זמזום לא רגיל מאחד הרמקולים הקדמיים, שהזמזום נחלש / מתגבר כשאני משחק עם ההגדרות או משנה נגן, אבל אף פעם לא הצלחתי להעלימו לגמרי... הזמזום מופיע גם במשחקים, גם בסרטים וגם במוזיקה. אפילו בטסט של הרמקולים בלוח הבקרה! לקחתי את הרמקולים לחנות ממנה רכשתי אותם וכשהבחור במעבדה חיבר אותם הם פעלו מצויין... הגענו למסקנה שמדובר בהגדרות / דרייבר / קודק אין לי מושג מה... יש לכם רעיון מה אני יכול לעשות? לקנות כרטיס קול חיצוני 5.1 עם דרייבר ואליו לחבר את הרמקולים? להוריד איזו תוכנה שתסדר את העניין? תודה רבה …
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע מתי יגיע הxs202 (לא הxs200) לארץ? ניסיתי ליצור קשר עם מספר חנויות אבל אף חנות לא החזירה לי תשובה... אם מישהו יודע זמן הגעה משוער ו/או מחיר אני אודע לו על שיתוף הידע ברבם :-)
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני קונה עם המחשב החדש לוח אם שמגיע עם הכרטיס קול realtek alc850. התקציב שלי הוא 600-700 ש"ח ואני אשחק במשחקים (Counter Strike:Source למשל) אבל אני גם שומע מוזיקה ואיכות הסאונד של המוזיקה חשובה לי יותר. שמעתי שהכרטיס קול שבא עם הלוח אם טוב מספיק ועדיף להשקיע ברמקולים יותר מלקנות חדש. אז חשבתי לקנות רמקולים 5.1, או Logitech X-530 או Creative T5900. אחרי שקראתי כמה הודעות בפורום הבנתי שהכרטיס קול עם הלוח אם לא טוב. השאלה שלי אם בתקציב 600-700 ש"ח כדאי לי לקנות את הרמקולים האלה או לקנות רמקולים בתקציב נמוך יותר וכרטיס קול (אם כן איזה). אין לי העדפה ל- 5.1 או משהו פשוט אני חושב שככה אני אפיק את הצליל המירבי (תקנו אותי אם לא). את המחשב החדש אני אקנה מ- www.ksp.co.il אבל לא אי…
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי רמקולים רגילים של החברה Shock שתי רמקולים קטנים + סאב עכשיו בטעות פתחתי את הסאב לפני שפתחתי אותו שמעתי סאונד שסיפק אותי בהחלט אחרי שפתחתי אותו התחלתי לשמוע קיק שנשמע כמו נקישה על עץ בלי באסים בכלל באס צרוד מאוד! הרבה Noise סגרתי אותו ככה חלש עם דבק סלוטפ וזה עדיין לא כמו שהיה אבל יש שיפור אדיר השאלה אם אני יסגור את זה כמו שזה היה סגור הסאונד יחזור? וגם למה שכמה שיוצא יותר אוויר מהצדדים של הסאב אז הוא משמיע באס יותר מגעיל? וד"א מה אתם חושבים על החברה Shock?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב כרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER LIVE! VALUE, שבו שתי יציאות רמקולים (קדמיים ואחוריים), ויש גם יציאה דיגיטלית (למיני דיסק?). אם אני אקנה מערכת רמקולים 5.1 תהיה לי אפשרות לחבר אותם איכשהו? אולי 2 קדמיים, סנטר וסאב ליציאה של הקדמיים? חשבתי לקנות רמקולים של LOGITECH Z640, שנראים לי טובים ולא יקרים.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל השבוע את המחשב שהוא קנה, הכל טוב ויפה רק לא נראה לי משהו אחד בקשר לרמקולים. על הלוח שציינתי למעלה ומי שלא ראה Gigabyte GA-7VT600-L יש כרטיס קול מובנה של 5.1 ערוצים נראה לי... המוכר אמר שאי אפשר להשתמש בו כי הרמקולים צריכים שני חיבורים משהו כזה... הוא אמר שאם רוצים להשתמש במובנה צריך מגבר... הוא שם לו Audigy ב-400ש"ח, הכל באמת נשמע סבבה אבל למה להוסיף כרטיס קול אחר ב-400ש"ח? אני פשוט לא מבין בזה ואני שואל אותכם. תודה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מישהו יודע מהי הדרך הקלה ביותר לשנות את האיכות של קבצי mp3 ? יש לי plugin ל winamp שנקרא nullsoft mp3 output plugin שהוא מעולה ועושה זאת תוך דקה mp3 to mp3 אבל לאחרונה הוא לא עובד ונותן לי שגיאה שאין את ה mpeg layer 3 encoding codec על המחשב... ??? עוד שאלה קטנה, מה ההבדל בין winamp 2 ל 3? כי שמתי לב שאין plugins ב 3, דבר שלדעתי הוא מאוד מפגר... תודה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום כולם, היום ניסיתי בפעם הראשונה והצלחתי לשלב בין המערכות שלי. אז ככה: הדאבל קומפקט Gemini CDX-602 מחובר למיקסר Gemini PS-540i והמחשב גם כן מחובר למיקסר דרך הכרטיס קול ONBOARD... זאת אומרת שהמיקסר שולט על הסאונד במחשב ועל שני הקומפקטים ויכול להעביר ביניהם. המיקסר עצמו מחובר לGTXP דרך LINE IN והGTXP מחובר לרמקולים Logitech Z560. זאת אומרת שאני מעביר בין שלוש מקורות אודיו במיקסר ושומע דרך הרמקולים 560..... ;D עמדת DJ למתחילים!
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לי יש 2 רמקולים פשוטים מגעילים לבנים (אתם יודעים...) עכשיו כשאני שומע שיר ומגביה עד הסוף אני לא שומע טוב . אני שומע עמום וקקי ! אז מה המאפיין ברמקול שיקבע את האיכות כשגלגלת הרמקול מסובבת עד הסוף ? (מאפיין = כמו ה P.M.P.O וכמו כל דבר אחר שמאפיין רמקול ...)
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לאחר ליל הסדר קיבלתי כסף (אפיקומן) ואני רוצה לקנות DVD חדש לחדר יש לי בחירה לקנות במכרז : http://www.getit.co.il/ie2/Tender.asp?TenderID=1247477 או את זה: http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=28141 מה ההבדלים בהם? מה פשר ה"RB"?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. לפני שנה קניתי מיקרופון+אוזניות ב50 שקל הכל עבד חלק ולא היו בעיות עד שאחרי כמה חודשים התחיל להיות רעש מעצבן לשמיעה http://upload.tazone.net/u.php?id=Elsf-1154444643301.rar טוב חשבתי בטח זה בעיה במיקרופון ולאחר כחצי שנה המיקרופון נדפק לגמרי בסדר קניתי עוד פעם מיקרופון וחדש שוב אותו צליל ואותה בעיה.. עכשיו התחלתי להבין שמסתבר שהבעיה היא במחשב ולא במיקרופון וניסיתי את המיקרופון הזה במחשב אחר ולא היו רעשים מעצבנים יש דרך להפסיק את הרעשים האלה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתי די פשוטה של AKAI 5.1 המפרט שלי מופיע בצד ויש לי כ.קול OB שתומך 5.1 אבל קראתי בתרד אחד שבחורצ'יק אמר שלא שומעים טוב ברמקולים האחרויים שלו כי יש לו כ.קול חרא OB... רציתי לדעת אם יש מצב שזה ישפר לי בקצת את האיכות או את העוצמה או משהו אם אני אקנה כ.קול רגיל למשל זה : או אם יש לכם המלצה אחרת... הינה המערכת שיש לי: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TPDVR4400SSN הינה הכ.קול שחשבתי עליו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=206
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שמתי כרטיס קול חדש והתקנתי אותו.אם אני שומע דרכו זה בטוח משמיע לי ממנו? כי בביוס לא מצאתי אותו כדי לבטל את הכרטיס קול שמובנה בלוח
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
Chaintech AV-710 היכן ניתן לקנות בארץ? חיפשתי בכמה אתרים ולא מצאתי... ראיתי בביקורות שהוא מעולה ביחס למחירו.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות חדשות בשביל ה IPOD שלי ולפי מה שקראתי פה אתם ממליצים לקנות את CX300 אבל... אני לא יודע איפה אני יכול להזמין או באיזו חנות מוכרים אותם עוד בעיה קטנה אני באר שבעי ואין לי איך להגיע לתל אביב בזמן הקרוב תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מהי המערכת קולנוע ביתית הכי טובה כולל פלאזמה\LCD עד 30 אלף שקל? זה יהיה במרתף גדול,אני רואה הרבה סרטים,מוזיקה. תודה רז
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
עשיתי כתבה בנושא לאחר שאספתי מידע נירחב ברשת, ולאחר ניסיון שצברתי בנושא, הינה הלינק
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בכרטיס קול יש שלושה חיבורים. אחד אדום למיקרופון, אחד ירוק לרמקולים/אוזניות. אז בשביל מה צריך את הכחול ומה זה עושה?
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כתבתי תוכנה שהופכת את ה-tags של קבצי WMA/MP3. התוכנה נמצאת להורדה ב- http://mtaginfo.bravehost.com נגן sansa תומך בעברית לקבצי WMA אבל מראה אותם הפוך. ניתן להשתמש בתוכנה שלי להפיכת השם במחשב כך שיראה נכון בנגן. mtaginfo@gmail.com ;D
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חבר'ה זה די דחוף יש לי חצי שעה להחליט עד סוף המכרז בין שני הסינים הבאים http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2791393 או http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2831778#SaleJoinContentTop שימו לב למחיר של הנגן השני שהוא עכשיו במכרז.. בינתיים 300 לעומת ה500 של הנגן הראשון תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי קניתי דיסקמן שמנגן MP3. הייתי רוצה לדעת האם יש דיסקים מומלצים לצרוב עליהם, או פשוט לקנות את הזולים ביותר. חשובה לי האמינות של הדיסקים לאורך זמן כיוון שאני טס לחו"ל. תודה
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-