אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז ככה כמעט סיימנו לתרגם הכל, נשאר רק למצוא בטא טסטרים. אוקי על דור רביעי ומיני זה עובד כמו כפפה, תמונות: עכשיו דרושים בטא טסטרים לדור חמישי (וידיאו), נאנו, דור שלישי, 1 ו-2. לכל אחד מהם דרוש רק בטא טסטר אחד (מומלץ עם מצלמה להביא תמונות). שכל אחד שיש ברשותו פוד כזה ומועניין לבדוק זאת שישאיר פה הודעה עם איימיל לפחות (ICQ וMSN לא יזיק) ואנחנו כבר ניצור קשר איתו. הקושחה תורגמה ע"י צוות IsraPod.Net. המשך יום נעים, צוות IsraPod.
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אשמח לדעת בכמה אפשר לזכות בה שם
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אצל חבר בבית חיברנו מחשב למסך LCD של טושיבה (בלי HD) בעזרת כבל VGA (אם טעיתי בשם אז אני מתכוון לכבל הרגיל של המסך) הבעיה עם החיבור זה שהוא מאפשר לטלוויזיה רק רזולוציות של 3:4 וצריך למתוח את התמונה. השאלה שלי זה אם נביא חיבור PCI לHDMI ונחבר, יהיה אפשר להשתמש ברזולוציות אחרות במחשב?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
עשיתי משהו מטומטם וקניתי טלוויזיה שהציעו לי בחנות כי לא היה להם מה שרציתי בקיצור יציאות אודיו שיש לי זה לאוזניות רגילות ו-DIGITAL AUDIO RCA Cinch יציאה בודדת לא L/R עכשיו כשאני מחבר כבל זכר בודד (כי זה מה שיש ב-digital audio out) שמתפצל לשני נקבות ואני מחבר את זה למערכת סטריאו AUX IN אני לא שומע דרך המערכת. שמע עדיין יוצא מהטלוויזיה. למה זה? האם זה הורס את הטלוויזיה או את המערכת סטריאו אם אני מחבר אותם דרך היציאה של האוזניות? תודה..
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
יש ברשותי ממיר ואני מעוניין לחברו גם לטלויזיה וגם לכרטיס טלויזיה שבמחשב, האם יש מפצל שיעזור לי בפעולה זו ללא ניתוק וחיבור כבלים למיניהם? (בממיר יש רק יציאה אחת של וידאו וסאונד מסוג קומפוזיט) תודה!
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
איזה תוכנות לניגון Bluray 3D יש חוץ מ power DVD ו - total media theater ??
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם יש בפורום עשרות הודעות שמבקשות עזרה בבחירת מכשיר (גם הודעה שלי) וחשבתי לי... חבל שאין את כל הנתנונים מסודרים...)-: אין... בו נכין (-: רשימה מסודרת עם כל הנתנונים שיהיה לכולם ולי יותר קל לבחור צרפתי קובץ שבו ריכזתי נתונים ממה שאני ראיתי, שכל אחד יוסיף (או יתקן) נתונים על מכשיר או שניים ובסוף תיהיה לנו טבלה מסודרת שיהיה קל לכולם. מה אתם אומרים שנתחיל? אני יעביר את כל הנתונים לקובץ אקסל מסודר ומאורגן רצוי שכל אחד ישום את הנתונים בהודעה או באימייל אני יזין את זה mayan_moran@walla.com [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מישהו פה יודע מתי מגיע הדגם החדש Zen Vision M? וכמה הוא אמור לעלות?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת עם מתוכנן איזשהו דור חדש באיזושהי חברה גדולה (קריאטיב,איאודיו,איריבר,אפל וכו') השלט טלוויזיה החדש הזה של איריבר פשוט נראה לי רעיון מטומטם,מקווה שלחברות האחרות יהיה משהו יותר מעניין להציע. תודה
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אז ככה קניתי יום חמישי שעבר את הרמקולים האלה .רמקול שמאל מוציא צליל מזייף לפעמים הלכתי היום לפנדה אצלם במערכת שומעים פצצה סוף הדרך שום בעיה הבחור מפנדה אמר לי שבגלל שיש לי כרטיס קול ON BOARD ואני שם אותו על עוצמה מלאה אז זה יוצר זיופים העברתי אותו לחצי כמו שהוא אמר (את הקאלה של הקול בווינדווז) יש שיפור אבל עדיין ....יש לי לוח אם חדש יחסית GIGABYTE G31 שקניתי בחודש שעבר האם אני צריך לקנות כרטיס קול??מה יכול עוד לגרום לזיוף רק ברמקול אחד...(ברמקול שאין עליו את השליטה על הבאס והטרבל)
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אשמח מאד לקבל סקירה טכנית של מסך LCD ושל מסך פלזמה ומה ההבדל ביניהם. בכלל חושבת שחבל שאין ביקורת ממצה על הנושא באתר. ביקורת מקצועית כמו על ה-IRIVER תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
יש לי רמקולים רגילים של החברה Shock שתי רמקולים קטנים + סאב עכשיו בטעות פתחתי את הסאב לפני שפתחתי אותו שמעתי סאונד שסיפק אותי בהחלט אחרי שפתחתי אותו התחלתי לשמוע קיק שנשמע כמו נקישה על עץ בלי באסים בכלל באס צרוד מאוד! הרבה Noise סגרתי אותו ככה חלש עם דבק סלוטפ וזה עדיין לא כמו שהיה אבל יש שיפור אדיר השאלה אם אני יסגור את זה כמו שזה היה סגור הסאונד יחזור? וגם למה שכמה שיוצא יותר אוויר מהצדדים של הסאב אז הוא משמיע באס יותר מגעיל? וד"א מה אתם חושבים על החברה Shock?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי DVD DIVX של ITT דגם IT4400 והוא קורא כתוביות רק שאני לא לא יודע איך לגרום לו שהוא יקרא אותם.. אני רושם בצריבה: Into The Blue.avi Into The Blue.sub והוא לא קורא לי אותם אז אני הולך במכשיר ל"סבטייטלס" ולוחץ על OHTERS כי אין עברית ומאשר אבל עדיין הכתוביות לא מופיעות לי... אמרו שצריך לעשות איזה פירמווייר או משהו כזה או ללחוץ איזה קוד... בקשה תעזרו אני כבר אבוד לגמרי..
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הכרטיס טלוויזיה הזה, והוא מגיע עם שלט ורסיבר אינפרה רד שמתחבר למחשב. לפי ההוראות הreciver אמור להתחבר באמצעות כבל לממיר של יס כדי שאפשר יהיה להעביר ערוצים, אבל אני לא מוצא את הכבל ולא את החיבור על הממיר של יס. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם כרטיס קול מובנה 5.1 וכאשר אני שומע מוזיקה אני שומע רק בסאב + 2 רמקולים. כאשר אני עושה בדיקה לרמקולים בלוח בקרה (זה וינדוס ויסטה אם אתם צריכים לדעת) אז אני עובר כל רמקול וכן שומע בהם את צלילי הבדיקה. מישהו יודע מה הבעיה? כאמור המחשב מעודכן לזה שיש 5.1 רמקולים דרך אגב הכרטיס כמו שרשום בלוח בקרה הוא של REALTEK HD ולוח אם של GIGABYTE.
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי רסיבר YAMAHA מדגם RXV-1000 . יש לי שם המון כניסות ווידאו בתצורת S-VIDEO או RCA צהוב. רציתי לדעת איך אני יכול לנצל את הכניסות האלה כדי להעביר תמונה לדוגמא מהמחשב דרך הרסיבר ומשם לטלביזיה. נכון לעכשיו כדי לראות סרט מהמחשב לטלביזיה אני צריך כל פעם להחליף את הכניסה של YES בכבל שיוצא מהמחשב בגלל חוסר כניסות בטלביזיה. אני יודע שאני יכול לקנות מפצל ולהשתמש בו זמנית באותה כניסה לשניהם אבל שמתי לב שזה גורם להפרעות בתמונה .. עצה נוספת תתקבל בברכה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי נגן sandisk sansa E130 ואני פשוט לא מבין\יודע להשתמש באקולייזר.. ואני רוצה להבין.. אז צריך עזרה ממכם.. יש לי ככה : 62 , 250 , 1k , 4k , 16k ואני לא יודע כמה DB לשים בכל אחד.. מישהו יכול להמליץ לי וגם להסביר לי קצת?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לפני כן בXP עבד ... כרטיס הקול התואם לVISTA הותקן ,שומעים ברמקולים הכל תקין רק חיבור למיקרופון לא עובד. כאילו בויסטה כתוב עובד .אבל בפועל לא שומעים כלום בסקייפי .מיותר לציין שעשיתי כיול למיקרופון. האם חסר משהו בדרך ? צ'יפסט של לוח אם אולי משהו ?... לוח האם הוא של ASUS דגם : asus p5vd2-vm אשמח לפיתרון . מערכת הפעלה Windows Vista Home Permuim .
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש ברמקולים של אלטק לנסינג דגם ATP3 ואני רוצה המלצה לרמקולים 2.1 שהסאב שלהם יותר חזק מזה של אלטק לנסינג, מישהו מכיר מניסיון או מדגם שהוא שמע אצל מישהו?
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להמליץ על רמקול איכותי במחיר של עד 400 שקל כולל משלוח לארץ? עשיתי קצת סקר וראיתי 3 דגמים מומלצים: 1. Harman/Kardon Esquire 2. JBL CHARGE 2 3. GET TOGETHER של House of Marley מישהו מכיר אתר שאני יכול למצוא אחד מהם במחיר המבוקש? אני מכיר רק את האתרים המוכרים כגון EBAY ו Aliexpress. אני מניח שיש עוד אתרים שאפשר למצוא בהם מחירים טובים כולל משלוח לישראל
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני רוצה אוזניות לישיבה ממושכת על המחשב,בעיקר שילוב של סאונד עם עריכת וידאו. יש שלושה זוגות שמעניינים אותי,הן באותו טווח מחיר SONY MDR-ZX100 Sennheiser HD 202 II Koss UR20 מישהו יכול להמליץ לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
למישהו יש אותו? איך הוא? אני מתלבט בינו לבין הZ2300. תגובות.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
איך אני עושה מבחן לכרטיס קול או לסאונד במחשב? פשוט במספר משחקים, הפיצוצים שיש במהלך המשחק נשמעים פשוט גרוע, ואני יודע איך הם צריכים להישמע. אני צריך אולי להתקין את הדרייבר האחרון או משהו כזה? איך אני בודק מה אני בדיוק צריך?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי נעול על ה-FX6021, אבל אז התברר לי שאני יכול להשיג את ה-Z-2300 ב700 ש"ח. האם שווה כמעט להכפיל את ההשקעה ולקנות את ה-FX6021? האם הם ברמה הרבה יותר גבוהה? תודה
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
חברים יצאו אתמול עידכונים חדשים לנגנים: iriver H10 5/6 GB US iriver H10 5/6 GB PURE INTL iriver H10 5/6 GB INTL iriver T10/20/30 US and INTL http://iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?idx=736 העדכונים...
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-