עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by iakovl,

חשבתי לשדרג קצת את האודיו שלי מבלי להוציא יותר מדי המחשב מחובר רוב הזמן לטלויזיה שלי וחלק מהתוכן הוא 5.1 אז החלטתי למה לא... http://www.microlab.com/?r=51systemen&st=full&id=361 המחיר סביר (600~), יש למישהו הכרות עם הסט הזה? או המלצה על משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אם מחברים לו ראוטר או משהו הוא יוכל להתחבר לרשת אלחוטית בבית?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  3. מה יותר כדי ליקנות ? אייפיוד או מיני דיסק?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  4. Started by ultrAslan,

האחד הוא Creative SBS560 והשני הוא S500וLogitech ... אם מישהו ממליץ על משהו אחר אני אמשח לשמוע... התקציב הוא 400 שקל.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by Tommy,

קיבלתי מגבר בן כמה עשרות שנים לפי דעתי חברת Technics דגם SU-V6X זה מגבר STEREO השאלה הוא האם הוא שווה משהו ? פשוט אין לי רמקולים לבדוק איתו

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by jean-paul,

מישהו יודע היכן אני יוכל להשיג דיסקמן מסוג iRiver SlimX iMP-350 CD/MP3 Player with 8 minutes ASP and Upgradeable Firmware

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by ofir_16,

היי! חיברתי את הנגן שלי (iaudio) למחשב בכבל usb. יש לי במחשב usb2, האם יש דרך לדעת האם החיבור שלי הוא באמת usb2?? (ע"י איזושהוא תוכנה או משהו...)? תודה.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by KusHniR,

אני צריך המלצה על נגן MP3 256MB ב 300 שקל (תביאו לי הכי טוב במסגרת התקציב והכי זול במסגרת התקציב) והמלצה על נגן MP3 512MB ב 400 שקל (כמו הקודם - תביאו לי הכי טוב במסגרת התקציב והכי זול במסגרת התקציב) תודה ....

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by Omri643,

מה עדיף משלושת הטכנולוגיות? למה DLP לא נפוצות בישראל כמו LCD? האם הן יותר טובות? כי לפי מה שהבנתי הן יותר איכותיות, ויותר זולות איפה אפשר להשיג כאלה בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by galigola,

אני הולך לקנות Creative Sound Blaster Audigy Platinum EX הייתי רוצה לדעת עליו עוד פרטים מה האופצ',איזה יציאות יש לו וכו' דרך אגב אל תגידו לי שהוא לא שווה כי הוא ממש יקר כי מביאים לי אותו מחו"ל. ומה ההבדל בין הכרטיס הזה לבין זה בלי ה- Audigy Platinum 2 בלי ה-EX

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  11. באופן כללי מגבר 1000 וואט בעל 4 יציאות וגישור לסאב זה אומר שהוא מקצה לכל יצאה 250 וואט ולסאב 1000 וואט או שאני טועה ?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by H A Q,

זהו המגבר http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=1749539 האם זה חזק מספיק ? שמעתי שהאקבלושין שורף רמקולים זה נכון ? כמה חברים אמרו לי לא לקנות את זה לכן אני מתלבט אם לקנות או לא מה אתם אומרים שווה לקנות את המגבר הזה ? אשמח מאד לקבל חוות דעת ממי שנשה אותו תודה על הקריאה

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by froggy,

שלום. האם קיים מכשיר שניתן לחברו לדיסק קשיח חיצוני - ככניסה, וביציאה חיבור לטלוויזיה? ובעצם ע"י כך הרצת סרטים דרך ההרד דיסק

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by Kodi,

חיפשתי אוזניות בעקרון בשביל 2 דברים, יש לי נגן MP3 של CREATIVE MUVO2 1.5GB וחיפשתי לו אוזניות בעקרון שעדיף שיהיו כמה שיותר קטנות אפילו אוזניות כפתור, ובמקביל אני צריך אוזניות למחשב בשביל לשמוע מוסיקה כשההורים בבית ובשביל משחקים כמו CS שאתה צריך בהם שמיעה כמו 5.1 כדי לדעת בדיוק מאיזה כיוון מגיע מי ואיפה.. בקיצור אין לי כסף ל2 האוזניות, בדיוק אמא שלי התקשרה אלי מהדיוטי פרי ואמרה שיש שם אוזניות, ב40דולר סאןהייזר HD202 שזה אוזניות גדולות על כל האזון שזה אחחלה בשביל משחקים אבל לפי מה שקראתי פה הם לא טובות בכלל, אז עליתי בכסף והיה PX100 בסביבות ה70דולר שקראתי שהם מעולות והם פתוחות והם בעיקר בשביל נגנים ניידים אבל בגלל כל השבחים עליהם פה החלטתי לקנות אותם, אגב היה גם ב90דולר HD4…

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by bubugu,

הם אצלי שנתיים וחצי והם במצב מצויין כמו חדשים ולא קרה להם שום דבר רע..... לעוד פרטים תבואו לאיי סי קיו *********

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  16. מפרט טכני: תדר: 44 הרץ 20 קילוהרץ צריכה: 65 ואט (מקסימום), 4 ואט (עומד לא בשימוש) חיבור: 3.5" אנלוגי רמקולים: הספק: 10 ואט RMS לכל ערוץ ממדים: 5.08 ס"מ על 25.4 ס"מ משקל: כ- 670 גרם סאבוופר: הספק: 20 ואט RMS ממדים: 23.2 ס"מ על 25.8 ס"מ גודל וופר: 15 ס"מ משקל: כ- 2.24 ק"ג.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  17. יש לי רמקולים של creative סאב ושתי רמקולים ואני רוצה לחבר אותם לps3 אז השאלה שלי היא אם שתי הרמקולים צריכים להיות מחוברים לסאב באותו זמן שהכבל אדם לבן של הps3 מחובר? כי נסיתי לחבר במקום הכבלים של הרמקולים איפה שיש חיבור אדום לבן ואני לא שומע קול ככה בps3 מה אתם ממליצים לי לעשות?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  18. יש לי ריסיבר שיש לו בלוטוס. הוא יודע לנגן ממקור בלוטוס חיצוני. יש לי אוזניות בלוטוס חיצוניות.אני מעוניין לשמוע בהן את מה שהריסיבר מנגן. האם ניתן ואיך?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום אוקיי אז פתחתי את הדיון בפורום אודיו זה מכיוון שאני בטוח שהבעיה היא לא בלוח אם שלי . אז כמו שכתוב בכותרת : לוח אם של אינטל. DP965LT . יש תמיכה ב5.1 . פרטים כאן יש לי רסיבר של KENWOOD . 5 רמקולים + סאב מחוברים אליו. לא בחיבור דיגיטלי, אלא בחיבור "הישן" (לא יודע איך זה נקרא.. כבל עם נחושת [אני משער לעצמי] ) . משחקים, מוזיקה, סרטים - בהכל שומעים מחמשת הרמקולים+סאב. אבל כאשר אני מסמן במשחק כלשהוא את האפשרות WDM 5.1 לדוגמה, אז אני שומע בכל הרמקולים, אבל באחוריים לדוגמא אני שומע ממש ממש חלש (שאי אפשר להבחין בצליל אלא אם מצמידים אוזן לרמקול) ובסנטר כנ"ל. אם אני מבטל את האפשרות של ה5.1 , אני שומע בכל הרמקולים, אותו דבר, את אותם הצלילים ללא "ניתוב" של הצלילים . ה…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by junior_mg,

מישהו יודע אם מוכרים את זה בארץ? לא מצאתי את זה בזאפ

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by N4vS,

תראו אני רוצה נגן טוב, אכותי (לא צריך הכי אכותי שיש אבל שיהיה סביר). אני צריך שיתמוך בכתוביות בעיברים ובפורמטים DIVIX MPEG ... וכו' ושלא יעשה לי בעיות עם ה כתוביות. ראיתי את זה: http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=6570513 מה דעתכם ?? חברה שנחשבת טובה לא ? ואם הוא לא משהוא, אז תמליצו לי על משהוא טוב בין 200-300 ש"ח. מכאן: http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_cat.asp?came=3906&cat_id=341 אוו ממקום אחר זול. תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by lesForce,

אהלן לפני מספר ימים פתחתי דיון עזרה כללי - אבל לא ענו לי. מאז עשיתי הרבה ש.ב וקראתי הרבה פה בפורום. הבנתי שבתקציב 2200-2500 ל-37" ה-LD460 של LG היא המומלצת ביותר. כמובן שאני אלך להתרשם ממנה בחנות, אבל אני די סגור עליה כרגע. יש עוד דברים שכדאי לבדוק לפני שאני הולך על זה? הערות\הארות יתקבלו בברכה. (:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי טלויזית LED HD READY של SANSUI תומכת בMKV ו DIVX וכתוביות בעברית ,הבעיה שאין סאונד ,ואני לא מבין למה:\?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by asafm,

אני חשבתי על קרייטיב אינספיר 5300 אני קונה את זה וכרטיס קול אודיגי DE זה יוצא 1500 שקל אם יש לכם הצעות יותר טובות באותו תקציב בבקשה תרשמו

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  25. Started by Dr.Drek,

אהלן אנשים! רציתי לדעת האם ה LANTEC ATP3 שווה את ה 100 שקל הנוספים לעומת LOGITECH X230? מה ההבדלים הרציניים בין השניים? תודה, אמיר.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.