אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן.. נגיע לעיקר מחפש בחיפה אוזניות איכותיות.. המליצו לי על 201HD אבל אני מחפש אוזניות כפתור.. משהו פחות בולט תקציב עד 150 ש"ח- תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, מחירם של האוזניות הנ"ל ירד ל- 187... חשבתי לקנות אותן (בעקבות המלצותיכם) ורציתי לבקש אישרור.... האוזניות יהיו בשימוש עם ה- H10 שלי... אלה האוזניות הכי משתלמות (in ear 150-300NIS)?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות במחיר 100-150 ש"ח למחשב, יש משהו בטווח המחיר הזה(אני יודע שזה מעט) ששווה את הכסף או שעדיף לקנות כבר איזה סתם אוזניות זולות כאלה באופיס דיפו???
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות רמקולים, ויש לי כמה בחירות שעד כה נראות לי הטובות ביותר בתחום ה2.1 וה5.1 ביחס לתקציב שלי. רציתי המלצות בקשר אליהן, מי עדיפה ולמה או אפילו הצעות חדשות. אני מתלבט בין: Creative SBS370 2.1 (האמינים והטובים לפי הרוב) - 160 ש"ח Creative SBS390 2.1 (שמועות על איכות ביחס לגרסא הקודמת) - 190 ש"ח Altec Lansing ATP3 2.1 (לפי השמועות הכי איכותיים בתחום ה2.1) - 380 ש"ח Logitech X530 5.1 (לא יודע הרבה בקשר ל5.1) - 500 ש"ח תודה.
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם אפקס 4PLA +מעבד פרסקוט 3 גיגה +512 זיכרון +H.D 80 גיגה + כרטיס מסך 5200 רציתי לדעת האם כדאי לבנות מערכת HTPC ואיזה מארז כדאי לקנות לא יקר
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
קניתי לי סאב וופר (14") למערכת באוטו (ישלים לי סט של 4 רמקולים של קנווד 240W כל אחד ומגבר 5 ערוצים 4X80W+300W), ועכשיו ההתלבטות היא היכן לשים אותו. האם אפשר ונכון למקום סאב-וופר בתא-המטען הסגור? (אין כמעט מעבר אוויר בין תא-המטען לתא הנוסעים) איפה בד"כ שמים סאב ברכב והאם זה מצריך מעבר אוויר חופשי בין תא המטען לתא הנוסעים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הרכב רמקולים 2.1 (שני רמקולים וסאב) שיהיו איכותיים עד 400. אני צריך אותם למשחקים ולמוזיקה בעיקר (הם יהיו למחשב ורק שם אני שומע שירים אז צריך להיות צליל טוב למוזיקה). ראיתי את ה ATP3. האם הוא מומלץ? מה שכן הם יהיו מאד גלויים לעין והATP לא מלך היופי. כמובן שהרבה יותר חשוב האיכות אבל אם יש גם יופי על הדרך, מה טוב. חשבתי על כמה אפשרויות: X230 Logitech ATP3 Altec Lansing INSPIRE T3030 Creative איזה מהם הטובה ביותר? וכמובן שאם יש משהו עד 400 ש"ח שטוב יותר אני אשמח להצעות. בנוסף, אם יש הרכב 5.1 איכותי יותר מה 2.1 שתציעו לי עד 450-500 ש"ח אני אשמח גם להצעות. (חשבתי על X530 Logitech ) תודה רבה למגיבים!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי נגן DVD של LG שמנגן גם Divx דגם DR7622W כשאני מנגן סרטי Divx (ואפילו שהם בעצמם ברזולוציה 16:9) המכשיר לא מזהה שצריך להתאים אותם למסך והוא מציג אותם כאילו היו 4:3 (עם פסים שחורים למעלה ולמטה למילוי, אפילו שכשמנגנים אותם במחשב במדיה פלייר אין כאלה). יש לציין שכשמנגנים סרטי DVD רגילים ברזולוציה 16:9 הם מוצגים כהלכה. מישהו נתקל בבעיה הזאת פעם? יש פתרון??
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
-
אהלן כמהלך לשידרוג מערכת הקולנוע הביתי בביתי קנינו לפני שבוע טלוויזית LCD TOSHIBA 47LW66 במקום הטושיבה 50" מקרן אחורי שהייתה בסלון עכשיו צריך גם DVD יותר מתקדם במקום הטושיבה מגש כפול שלא קורא DIVX ומגבר ימאהה ממש ישן שאין לו כניסה דיגיטלית אז אני צריך המצלמה לDVD קורא DIVX עם יציאה דיגיטלית, קוקסיאלית או אופטית ומגבר עם כניסה דומה שתומך בדולבי ופרולוג'יק וכל זה יש רמקולים של בוש 5.1 אז לא צריך מגבר יותר מדי טוב רק שיתמוך לפחות 5.1 ויוציא הספק של לפחות 100 עם פונקציות נחמדות רצוי פירמה טובה כמו מרנץ פיונייר יאמהה וכד' עד 4000 שקל שניהם תודה! נ.ב. איך המגבר הנ"ל - "רסיבר לקולנוע ביתי 6.1 ערוצים מבית PIONEER דגם VSX915S"
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום.... יש לי רסיבר של onkyo sr503 והוא בעל התנגדות 6 אום כמו כן יש לי סט רמקולים של jamo E350 בעלי התנגדות 8 אום שאלתי היא האים יש לי ירידה באיכות או אי ניצול של הרמקול או כל בעיה אחרת בעיקבות אי ההתאמה של ההתנגדות כמו כן אשמח לשמוע דעות לטוב או לרע על שילוב המערכת שהרכבתי שכוללת דרך אגב סאב של אינפיניטי PS8
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
מחפש טלויזיה 32 LCD באיכות סבירה , עד 6000 שח . אולי : http://zap.co.il/model.asp?model_id=272628
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש את האוזניות האלה של סוני: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32162 פשוטות וזולות לא צריך משהו יותר טוב מזה, אבל יש דגם כזה שהאוזניות מתקפלות, אני לא מוצא את זה בשום מקום. אפילו אם מישהו יודע מה הדגם של האוזניות המתקפלות זה יעזור לי כי ככה אני יחפש באיביי... אז לסיכום, אני צריך אתר שמוכר את האוזניות המתקפלות או לפחות את הדגם שלהן אם יש אותן פה למישהו תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה - האם ה-MX5021 שלי (של אלטק) מצדיקים השקעה בכרטיס קול כלשהו? אני בעיקר משחק, אבל גם שומע מפעם לפעם מוזיקה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום רב, התמליצו לי בבקשה על מרקולים סבירים 5.1? כרגע יש לי את ה CREATIVE 5200 שהם בני 4 או 5 כבר, הגיע הזמן להחליפם.. לא משהו גרנדיוזי ב2500 ש"ח..משהו סביר שאתם יודעים מנסיון שהוא טוב ואמין.. נגיד עד 1500 ש"ח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים קודה 103 ואני מרוצה מהם אחלה רמקולים השאלה שלי האם היה כדי לי ללכת על משהו אחר יותר זול או יותר איכותי אם יש והאם הבחחירה שלי היתה בחירה נכונה המפרט ותמונות: http://www.yellowstore.co.il/yp/product.asp?pc=49750
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיקר למשחקים ומוזיקה. יש רעיונות ?
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, אני יודע שבניגוד לארץ בחו"ל מפרסמים את ה EPG בפורמט של xml tv באופן חופשי לכולם. שמעתי שגם בארץ ניתן לחבר את המחשב ללוח השידורים, אבל לא מצאתי שום דרך. מישהו יודע איך עושים זאת?
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372399 מה שעתכם עליהם? שווה לקנות אותם?
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל זה היה נראה הכי מתאים הלכתי לחנות פיתוח תמונות כדי שימירו לי סרט וידאו לDVD והם עשו את זה אבל אני לא יכול לראות את זה במחשב משום מה... כאילו זה פותח לי 4 תיקיות שונות בתוך הכונן הזה EXT MPEGAV SEGMENT VCD בתוכם יש קבצים לא מזוהים... מה אני אמור לעשות עם זה כדי שאני אוכל לצפות בוידאו בפנים דרך אגב זה עובד סבבה במכשיר DVD תודה מראש על העזרה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות דיוידי קורא divx + צרובין וכו' + כתוביות בעברית (srt) טוב ואמין, ניתן לעדכון, ושאיננו יקר. אשמח להמלצות.... תודה.
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כותרת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל סרטים מסוימים, אשר במדיה פלייר פועלים עם קול ויש תמונה אבל אין שם אפשרות לשים כתוביות. ניסיתי בVLC Player, יש קול ותמונה אבל הכתוביות לא פועלות. אותו דבר בBSPlayer. בMV2Player אין קול בכלל. מה הסיבה לזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שחרשו על הנושא הזה אבל אים מישהו יוכל להגיד לי בבקשה מה אורך החוטים של הרמקולים האחוריים זה חשוב לי תודה מראש לכל העוזרים בבקשה זה חשוב לי מאוד אים מישהו יודע שיגיב אני צריך לדעת ליפני שאני מזמין את הרמקולים
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קיבלתי עם המחשב כרטיס קול מובנה מסוג soundmax hd audio. הסאונד, איך נגיד, לא יותר טוב מהקרייאטיב הישן שלי, אבל יש 2 בעיות: 1. אחרי כמה שירים שאני שומע, אני לא יכול לשמוע שום שיר יותר (ולא משנה איזה נגן) וכדי לשמוע שוב אני צריך לעשות restart 2. באמצע משחק אני שומע "רעש לבן" לאיזה חצי דקה המחשב הוא ממש חדש, אבל יכול להיות שיש בעייה בדרייברים?
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-