עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by *BYZ*,

עשיתי משהו מטומטם וקניתי טלוויזיה שהציעו לי בחנות כי לא היה להם מה שרציתי בקיצור יציאות אודיו שיש לי זה לאוזניות רגילות ו-DIGITAL AUDIO RCA Cinch יציאה בודדת לא L/R עכשיו כשאני מחבר כבל זכר בודד (כי זה מה שיש ב-digital audio out) שמתפצל לשני נקבות ואני מחבר את זה למערכת סטריאו AUX IN אני לא שומע דרך המערכת. שמע עדיין יוצא מהטלוויזיה. למה זה? האם זה הורס את הטלוויזיה או את המערכת סטריאו אם אני מחבר אותם דרך היציאה של האוזניות? תודה..

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  2. Started by FME,

שלום לכם היום שמתי לב שהכרית שבקשת של האזניות שלי מתחילה לצאת (באמצע שלה - אבל זה קורה רק שאני מותח את האזניות כדי לשים על הראש). הדבק לא מחזיק טוב כ"כ - כנראה שהוא כבר התעייף.. מדובר באזניות HD518 של סנהייסר. רציתי לשאול אתכם האם יש דרך להדביק אותה חזרה למקום ושלא תצא להרבה זמן? יש דבק מסוים שאתם ממליצים? תודה

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by dindin123,

יש לי מערכת קולנוע ביתית בחדר שמחוברת למחשב, אני יכול להעביר אודיו מכבל HDMI או מכבל SPDIF Optical ידוע גם ככבל אופטי .. מישהו יודע אולי איך עדיף לי להעביר אודיו ? איזה כבל מעביר סאונד יותר איכותי?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  4. AKG K240 Sennheiser HD280 שמתי עיו על 2 הדגמים האלה...100-120 כולל משלוח מאתר אייבי www.ebay.com אתם יכולים לרשום שם תדגם שאתם רוצים להציע לי ולראות כמה הוא עולה שם אם משלוח לישראל...למה בארץ אוזניות עולות 800 שם 100 דולר כולל משלוח...אז בבקשה תביאו לי את המקסימום... היעד מחשב ומוזיקה ואולי אבל אולי טיפה משחקים...ממש קצת לאחר שנהרסו לי ה-X530 וההורים מתלוננים שהם כל הזמן שומעים בום בום בגלל הסאב אז יאלה לא צריך יותר רמקולים!מה אתם ממליצים לי?... דרך אגב יש אפשרות לחבר תסבאב לרמקולים אחרים לא של לוגיטק?כי הרמקולים נהרסו והסאב השאר טוב... __________________

5. Started by idf4343,

שלום לכולם, נתקלתי בבעיה שאני לא מוצא לה פתרון בבעלותי מחשב Toshiba Satellite a305-6858 ואותו אני מחבר לטלויזיה Toshiba CRT בחיבור S-VIDEO ל RCA את הכבל חיברתי כשהמחשב נייד כבוי במסך הטלויזיה אני מקבל מסך כחול (no signal) כל שינוי שאני מבצע במחשב fn+f5 לא עוזר כל השינויים מתרחשים במסך הנייד ומסך הטלויזיה נשאר דומם ללא תגובה המערכת שאני מריץ היא Vista Home Premium עם chipset Intel X3100 האם מישהו נתקל בבעיה הזאת ויש לו פתרון? כמובן כל פתרון יצירתי יתקבל בברכה ! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by DXT,

אני מחפש כרטיס קול טוב וסולידי בעיקר לשמיעת מוזיקה, ופחות חשוב גם לסרטים ומשחקים. איזה מהם יתן לי את התמורה הטובה ביותר? כרגע אני מחבר לכרטיס קול מערכת 5.1 של לוגיטק Z-540, וגם את האוזניות החדשות שלי (שהן הסיבה העיקרית לשדרוג, האמת) - ה- AD700. יש כרטיס של קרייטיב בטווח מחיר הזה ששווה לשקול? זקוק לעצתכם

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  7. היי, כשאני בא לקנות טלוויזיה חדשה - איזה חיבורים עליי לחפש כדי שיהיה אפשר לחבר את הכרטיס קול של המחשב לרמקולים של הטלוויזיה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  8. הATP הישנים שלי כבר לא מספקים. חשבתי לעבור לסוניק גיר, שמעתי שהם מאוד טובים בתחום עכשיו: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=715989 הנתונים יותר טובים מהATP3 שיש לי כרגע, ויש להם מיד שפונה כלפי המאזין ולא כלפי השולחן כמו בATP3. או שאולי חשבתי לעבור ל5.1 של לוג'יטק. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=37907 מה דעתכם? אני לא מבין גדול בתחום ה5.1, האם אני צריך כרטיס חדש? (יש לי כרטיס קול! רגיל מובנה) האם כל סרט שאני רואה יקבל תחושב סראונד, או רק אלה שאני מוריד ב5.1? ואיך זה בא לידי ביטוי בשירים... אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  9. אני זקוק להמלצה על רמקולים למחשב בשביל חבר שלי. הוא מתכוון להשקיע עד 300 שקל בארץ או 80 דולר בארה"ב כי דוד שלו מגיע לארץ. (השאלה היא עד כמה קשה יהיה גם להכניס אותם לארץ) תודה לכולם נ.ב. אין לו כרטיס קול מיוחד, אבל עדיין עדיף את היחס הטוב ביותר של איכות לעומת התקציב.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  10. הייתי רוצה לדעת למה הטלויזיה SONY 32W5500 עולה 3500 שקל יותר מהטלויזיה LG 32LH70YR למרות שהנתונים של הLG יותר טובים מה SONY ושתיהן 32 אינץ'... למשל הניגודיות, וגם לLG יש תמיכה בBLUETOOTH ולSONY אין. (הLG עולה 4000 שקל והSONY עולה 7500 שקל) מה ההבדל באמת בין הטלויזיות, כי אם יש כזה הבדל במחיר אז חייב להיות הבדל באיכות של הטלויזיות והייתי רוצה לדעת מהו. תודה.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by aracer,

שלום לכולם, אני מחפש רמקולים למחשב שלא יעלו הרבה יותר מ400 שקל אפשר לעבור בקצת.. אני מחפש רמקולים כמה שיותר איכותיים ועדיף שלא יהיה יותר מ2.1 כי אין לי הרבה מקום. תודה מראש אלון.

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  12. שלום חברים...קניתי היום את הרמקולים altec bv2412 משהו כזה... בכל מקרה יש לי כרטיס קול של m audio audiphile והחיבור שלו הוא RCA - כלומר אדום לבן ... החיבור שמגיע עם ה altec הוא PL... אבל בשלט שמצורף עם הרמקולים קיים יציאת AUX אז חיברתי דרך שם כבל PL ל RCA השאלה אם אני מאבד איכות בכך שזה מחובר דרך יציאת הAUX אם כן, אז אני אצטרך PL נקבה ל RCA ... האם אתם יודעים איפה אפשר להשיג כבל כזה? תודה רבה מוש

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by nitsan_7,

מנסה להרכיב מערכת סטריאו מהנמצא ביד2. יש לי כרטיס קול M אודיו 5.1. מבקש עזרה במציאת מגבר או רסיבר עד 1K וגם עד 1.5K מהנמצא ביד2. כנ"ל לגבי רמקולים. אני מבין שהכרטיס קול עושה עבודה של קדם מגבר. לא ברור לי אם הוא מוציא אות דיגיטלי או אנלוגי ואם ניתן לחבר אותו למגבר חיצוני ואיך. כמו כן, לא ברור לי אם עדיף מגבר שמוציא 5.1 או מגבר לסטריאו רגיל.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  14. שלום,אז מי שראה את הדיון האחרון שלי פה ,ביקשתי דעה על מיני דיסקMZ-NE410 ,בסוף הזמנתי אותו וביום ראשון אני מקבל אותו,עכשיו הבנתי שהאוזניות שלו לא משהו (אוזניות קשת פשוטות של סוני),אז הבקשה שלי היא המלצה לאוזניות טובות לצורך העניין,עד 150 ש"ח,לא משנה עם זה מהאינטרנט או לא (אבל העיקר שיהיה בארץ) תודה

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  15. אז ככה. קודם כל, הוא נקנה מארה"ב, ככה שגם הפניה לחנויות יהיה עדיף. מעבר לזה, מה שחשוב לי זה איכות השמע, בעיקר איכות השמע. כמובן שעוד פיצ'רים זה טוב, אבל זה הכי חשוב. ושהמיקרופון יהיה איכותי, לא יכאיב לי. אני מתלבט בי הMuvo Micro / Muvo Slim / Muvo TX Fm . הסיבה שדווקא הם, זה בגלל אני רוצה משווה במאה דולר, פלוס מינוס. מעבר לזה, אני אשמח לדעת מה הבעיה העיקרית עם מוצרים מחודשים, כאילו, ברור לי שהשתמשו בהם והם הוחזרו ותוקנו, אבל האם גם באוזניות לדוגמא השתמשו? וכמו כן, אני רוצה המלצה על אוזניות בתוך האוזן, עד ארבעים דולר, שוב, איכות דבר הכי חשוב. בטח האוטופיה של סוני, לא? גבריאל.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by mega1234,

האם יש איזשהו ביט רייט שהוא לא תומך בו ? (128KB 196KB ) ? נ.ב האם יש לו בעייה לנגן MP3 שהוא VBR ? תודה לכול העוזרים.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by RayZ,

שלום. יש לי רמקולים CREATIVE SBS 2.1 שעלו לי 190 ש"ח. עכשיו,לקרוב שלי יש רמקולים Logitac בשווי 150 ש"ח. לפי מה ששמעתי,הרמקולים שלי אמורים להשמיע כל דבר חזק יותר. עכשיו,למה אני מתכוון? קשה לי להסביר במדוייק.. אבל אני מקווה שתבינו. יש רמקולים (כמו הלוג'יטק) ששומעים בהם כל דבר בעוצמה כזו. שאתה שם אותם חלש ושומע חזק עדיין.. ואתה גם שומע מין כמו הד כזה שמשפר את האיכות (מה שאין ברמקולים שלי) הדבר היחיד שאני שומע ברמקולים זה הפצצות אטום של הסאב :-X (דווקא מרוצה מהסאב וופר) עזרה?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  18. Started by Aviv Bromberg,

יש לי מכשיר MD של SONY Mז-(N510 TYPE S) ועם הדיסק המקורי הוא עובד יופי אבל בן דודי הביא לי דיסקים חדשים אותו סוג ושאני מכניס אותו למכשיר התוכנה (של המכשיר) (sonic stage)לא קולטת שיש מכשיר וזה לא מקליט ולא נותן לעשות לי כלום. למה לעזעזל?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  19. יש לי חבר שנמצא שם כרגע וביקשתי ממנו לבדוק לי מחירים של ג'ימיני 400 וה- X5 של IAUDIO, הוא מצא את הג'ימיני ב- 390$ ולגבי ה- X5 לא חושב שהוא מצא בכלל. המחירים הזולים באינטרנט של הג'ימיני הם סביב ה- 300 דולר, אז אני רוצה למצוא חנות טובה וזולה שהוא יוכל לקנות לי שם את אחד הנגנים. תודה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by chris_u16,

http://www.hydrogenaudio.org/forums/index.php?showtopic=9772&st=0 לא בדיוק הבנתי מה הקטע אודיו המדובר בתראד בא לבדוק (מה זה clipping?), בקליפ הזה שומעים צליל מאוד גבוה כמעט שנייה אחרי ניגון הצליל המדובר בווליום יחסית נמוך, אם אני שם את הרמקולים על ממש נמוך אז לא מרגישים את הצליל האולטראסוני ולא שומעים את הHigh Pitch sound הזה. אשמח להסבר על התראד הנ"ל ומה הקובץ הזה בא לבדוק חוץ מלהרוס לנו את השמיעה! האם זה נכון שמטרת הצליל לבדוק האם אין עיוות בצלילים גבוהים?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by nitzanc,

מכשיר פלאש חדש עם מסך OLED צבעוני, תומך בתמונות (JPEG) ואפילו סרטים! עיצוב יפהפה, אבל מסך קטן. נמכר בבאג: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2288&scat=221&tcat=33 רציתי לשמוע עליו חוות דעת...

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by Itzik 007,

התקציב של הרמקולים הוא כ- 100 שקל דרישות של הרמקולים: חברה איכותית כגון קריאייטיב וכו' אין צורך ב2.1 אף אם זה נכנס בתקציב בערך אז אפשר עדיפות לרמקולים מסוג 2.0 דוגמאות לרמקולים שמצאתי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24886 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150204 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4342866 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5226693 - ערכה http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2635223 http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2644716 מה אתם מציעים?! תודעה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by zoyaniv,

אני מנסה להתקין את הדרייברים לכרטיס הוא דורש לנתק קודם את החיבור לאינטרנט ניתקתי את הכבל רשת כיביתי את המודם ניתקתי את החיבור USB למודם(מודם כבלים) ועדיין הוא דורש לנתק את החיבור אני אשמח לשמוע רעיונות

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  24. הכותרת אומרת הכל לא...? : תודה לעוזרים!! 8)

• 8 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.