עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכל חברי הפורום. מזה זמן רב אני חושב על קניית מערכת רמקולים של 5.1 לחדר שלי בתוספת כרטיס קול חדש שתנצל את איכות הרמקולים. המערכת צריכה לשמש בעיקר למשחקים ולפעמים לסרטים ומוזיקה. בנושא הרמקולים: עקבתי אחרי השוק במשך השנתיים האחרונות וראיתי שאין ממש פיתוח בתחום הרמקולים למחשב(חוץ מה G51 שיצא בזמן האחרון). אני חשבתי על ה Z5500 שאמורים לספק את כל צרכיי ואף יותר אך לפני מספר חודשים ראיתי שיצא הסט G51 שהוא כביכול האח הקטן של ה Z5500. עכשיו קראתי עליו מספר ביקורות ודיי מתלהבים מהם והם עולים באזור ה 700-600 שקל פחות מה Z5500 אז הדבר גרם לי לחשוב האם ההשקעה של האקסטרה 600-700 שקל אכן כדאית. אז כמו שקראתם ההתלבטות היא בין ה Z5500 ל G51 אז תמליצו חופשי ואם אתם יכולים אז גם לנמק…

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by ofergpr,

אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה לחדר מרחק צפייה 2.5-3 מטר. טלוויזיה full hd 32 אינץ' בתקציב של בערך 4000 ש"ח יש לכם המלצה על דגם טלוויזיה מסויים? עדיף led/lcd? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by TARON,

ראיתי באתר של KSP אוזניות ב 30 שקל זה הדגם ?Somic Headphones & Microphone SM-808? הם ניראות יפות ואיכותיות אבל המראה יוכל להטעות לפעמיים. מי שרוצה ליראות על מה אני מדבר שיכנס לאתר של KSP וילך לקטלוג חלקים למעלה ואחרי זה למולטימדיה ( נגני ?MP3??, מצלמות, ג'ויסטיקים )? מקווה לעזרה למה 30 שקל זה ניראה לי קצת ואני רוצה ליקנות אוזניות טובות שלא יהרסו אחרי כמה חודשיים אה והאוזניות באות עם רמקול או שזה רק אוזניות

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  4. Started by EasyPooper,

שלום היום נסעתי באוטובוס ומצאתי זוג אוזניות שהדגם שלהן מצויין בכותרת האם אלו הן אוזניות טובות? כי אני שאלתי את הנהג והוא אמר שאין לו מושג של מי זה אז לקחתי ולי יש כבר אוזניות פשוט המורה שלי צריך אוזניות טובות חשבתי למה שאני לא אתן לו אותן? אבל אז באה לי המחשבה כי אולי זה חרה של אוזניות שהשאירו בכוונה כי לא היה כוח לזרוק בפח?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by Yovav,

שלום רב, הורדתי אלבום בDTS , ואני מנגן אותו דרך נגן VLC עכשיו אני מעונין לצרוב אותו על דיסק שמע DVD. מישהו יודע איך ? כי בנרו זה נראה בלתי אפשרי תודה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  6. אשמח לדעת בכמה אפשר לזכות בה שם

7. Started by Mesatla,

יש לאחותי מסך 32" של sansui וחיברתי אותו עם DVI-HDMI ויש תמונה.. אך אין קול שאני מחבר עם 3.5mm mini-stereo to 2 rca חיברתי את הRCA למסך וזה לא עובד אין קול. אם אני מחבר רמקולים אחרים למחשב הם עובדים. איך אני מסדר לה את המסך?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  8. הLCD שלי כל איזה 5-10 דק' מחליפה בהירות מכהה למצב רגיל.למה זה קורה ? זאת טלויזיה ממש חדשה 120HZ ו 1080i של SONY

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  9. Started by Zakash,

שלום לכולם! החלטתי לרכוש טלויזיה חדשה 37INC פול HD. הייתי מעוניין לשמוע המלצות מחברי הפורום על מה כדי לי ללכת.. בעקרון אין הגבלת מחיר אבל כמה שיותר זול יותר טוב או לפחות שאני יבין על מה אני משלם יותר כי אחרי חיפוש מהיר יש המון הבדלי מחירים אבל בשבילי זה לא אומר על מה אני משלם יותר... כמובן שעדייף חברה כמו LG, SAMSUNG ולא חברות בלי שם... בקצרה אני צריך שיתחברו לטלויזיה מימיר, מחשב וסוני 3.... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  10. Started by *BYZ*,

עשיתי משהו מטומטם וקניתי טלוויזיה שהציעו לי בחנות כי לא היה להם מה שרציתי בקיצור יציאות אודיו שיש לי זה לאוזניות רגילות ו-DIGITAL AUDIO RCA Cinch יציאה בודדת לא L/R עכשיו כשאני מחבר כבל זכר בודד (כי זה מה שיש ב-digital audio out) שמתפצל לשני נקבות ואני מחבר את זה למערכת סטריאו AUX IN אני לא שומע דרך המערכת. שמע עדיין יוצא מהטלוויזיה. למה זה? האם זה הורס את הטלוויזיה או את המערכת סטריאו אם אני מחבר אותם דרך היציאה של האוזניות? תודה..

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  11. כידוע, מחירי ה-sd שאיתם עובדים כול ה- pocketpc הוזלו לאחרונה . ניתן כיום להשיג 2giga ב +- 600 שח אני לא ממש מבין בתחום מכשירי כף יד ,אבל עלה אצלי הרעיון של שימוש ב- pocketpc כנגן pmp או לפחות כנגן mp3. האם זה מעשי מבחינת זמני סוללה ? ( שמעתי ממישהו שיש דגמים חדשים שמבוססים על סוללות ליתיום פולימרי ולכן הן מחזיקות יומיים רצופים ). באופן תאורטי ישנם יתרונות רבים לשימוש ב-pocketpc כנגן , כגון: 1.תמיכה מובנית ב-bluetooth ,מה שמאפשר להישתמש באוזניות bluetooth ,וכך להימנע מהכבלים המעצבנים של האוזניות הרגילות. (ככול הידוע לי כימעט שאין נגנים שמשדרים ב-bluetooth או ב-fm stereo ) 2.מימשק שליטה גרפי נוח מאוד מבוסס windows ,בעררת העט -חרט (לא צריך את המימשק של…

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by בזיק,

יש לי טייפ עם רמקולים מתפרקים. הרמקולים מחוברים לגוף הראשי דרך חוטים עם ראשים חשופים שנכנסים לגוף הראשי. אין לרמקולים איזשהי כניסה. אמרו לי שאני צריך לקנות מגבר שיקשר בין המחשב לרמקולים. מגבר רגיל עולה משהו לקראת 1000 ש"ח. נשמע לי מוזר שצריך כזה פתרון יקר רק כדי לחבר רמקולים האמנם כך? אין דרך אחרת זולה יותר?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by soulriver,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מערכת 5.1 למחשב שלי התקציב הוא עד 600 שקלים, אני חושב לקנות את המערכות הבאות: Logitech X530 או Creative 5.1 Inspire T6200 אבל השאלה היא מה יותר טוב? אני צורך מערכת טובה במיוחד לסרטים אבל שתהיה טובה גם למוזיקה. אתם אולי מכירים חנויות בחיפה שיש להם את המוצרים בתצוגה שאני יוכל לשמוע אותם? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  14. Started by ofir28,

שלום לכולם מהצצה קצרה בכמה מקומות ראיתי שיש רמקולים זולים באזור ה 200-250 ויש ב 400-450 את altec lansing ATP3 שהבנתי שנחשבים ממש טובים. המטרה שלי - שמיעת מוזיקה בלבד (לא משחקים, לא סרטים). לא מחפש איכות מדהימה (בגלל מגבלת המחיר) אבל רוצה שהטרבל יהיה טרבל והבאס יהיה באס ולא איזה ערבוביה עמומה בין כל הצלילים. האם ה ATP3 באמת שווה את ההפרש ונמצא בכמה דרגות מעל הזולים, או שגם רמקולים ב 200 של altec lansing או creative יהיו מספיק טובים? תודה, אופיר

15. Started by Michael^_^,

היי ראיתי דרך זאפ את זה: http://www.tuki.co.il/details.asp?id=685&lead_id=&look= מה אתם אומרים? זה אמנם מחודש אבל די זול למכשיר הזה לא? איך המכשיר מישו יודע? ומה הם כבר יכולים לחדש במכשיר? תודה ושווה לקנות את זה: http://www.iriver.arcadia.co.il/product.asp?cat2cat1id=1925&Cat2ID=0&pid=%20iMP-550 שווה? במחיר הזה או לחכות כמה זמן ולהביא מובו 4 ג'יגה מארה"ב?

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  16. שלום.! ברצוני לקנות מערכת רמקולים דיהו דרך מרכז באינטרנט.! שאלתי האם באמת יצא לי מזה משהו, יש סיכוי לזכות דרך מכרזים באינטרנט.?? תודה ???BOB23

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by computer_freak,

רציתי לדעת אם צריך לחבר את הכבל cd audio מה cdrom לכרטיס קול? כי שמעתי שלא צריך בגלל שלוחות האם שופרו

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  18. כרגע יש לי מערכת סטריאו של SONY, מדגם MHC-BX7. כבר ישנה ואני מאוד מרוצה ממנה עד עכשיו, אבל החלפתי את מסך ה-CRT שלי ל-LCD ועכשיו אני רוצה "לנקות" קצת את השולחן. התקציב הוא כ-350 ש"ח לרמקולים בתצורת 2.1, אין צורך ב-5.1 וכל זה (לא ממש בא לי להתחיל לסדר את הרמקולים סביב החדר). הרמקולים ישמשו אותי למחשב, בעיקר למוסיקה ומשחקים. על מערכת הסטריאו הנוכחית שלי כתוב 100W+100W RMS ועל רמקולים המיועדים למחשב כתוב בין 20W ל-40W - כשאני אומר מוסיקה, אני אוהב לשמוע על ווליום גבוהה (שהשכנים יהנו גם) ואני לא בטוח בקשר לעוצמה של רמקולים קטנים (לדוגמא ה-ATP3). בקיצור, הרמקולים אמורים להתמודד עם עוצמות גבוהות שמרעידות את הגוף וגם לספק איכות סאונד טובה (באזור ה-350 ש"ח).

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  19. Started by dani007,

אני צריך רמקולים 2.1 עד 350 ש"ח אני בעיקר משחק במשחקים ושומע מוזיקה.. מה עדיף 5.1 או 2.1? תודה לעוזרים!

20. יש לי sansa e250 ואני רוצה להחליף אוזניות וליותר איכותיות ונוחות! חשוב לי "הסטייל",הנוחות,,אמינות,חברה טוב וכו'... אני מתכוון לקנות מאייבי.. מה אתם אומרים? המחירים שם טובים לאוזניות? תודה.

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by rafip77,

שלום, האם במסכי טלויזיות LCD 32" 40" סוג הפאנלים הם כמו במסכי מחשב ? (כמו TN, PVA,וכד' ?) אם לא, אז איך מסווגים אותם מה סוג הפאנלים שלהם ? לדוגמא מה יש ב-SONY BRAVIA 32" P3000 ? תודה.

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by אוריפ,

שלום! יש לי שאלה מאוד חשובה: האם אפשר לחבר את הADA880 שך ALTEC LANSING דרך היציאה הדיגיטלית של הSB LIVE! 5.1 DIGITAL? זאת אומרת, האם היציאה הדיגיטלית בכרטיס היא S/PIDF?

23. השימושים הם מוזיקה ומשחקים, תקציב 300 ש"ח עם אפשרות לחריגה של כמה שקלים, מחפש כאלה שהשליטה עליהם תהיה רק דרך הסאב וופר, ושכמובן יהיו איכותיים ואמינים. מצאתי בזאפ את הרמקולים האלו של DIVOOM http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676453 מפרט לא רע, אבל החברה לא ידועה לי... שווים משהו? יש גם את אלו של MICROLAB שהרבה המליצו עליהם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724698 אבל איך השליטה עליהם? יש גם שליטה על הבס? זה חשוב לי... תודה!

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  24. Started by zWUUPEAPE,

בעיה מעצבנת במיוחד. חיברתי רמקולים, שמעתי, ניתקתי. עכשיו כשאני מחבר בחזרה את האוזניות לא שומעים כלום - רק כשמחברים את הכבל שומעים קצת רעש. כשאני מחבר את הרמקולים שומעים רק רעש מעצבן. אני לא חושב שיש בעיה במגעים וגם לא שיניתי שום דבר בהגדרות. יש לי ווינדוס ויסטה. תודה מראש לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by domuzy,

פנטיום 3, כרטיס קול VIA AC '97. עשיתי אינטרנט WOW עם חיבור של מודם "ROTAL" בUSB. אני לא יודע אם יש קשר לפרטים הנ"ל אבל בערך מאז הלך לי הסאונד מערכת (התחברות, צלילי דואר והודעות, שגיאה, וכו'). הסאונד של המשחקים נשמע ללא בעיה (לא משחקי WIN). עד רגע כתיבת בעיה זו גם כשניסיתי לשמוע שירי MP במדיה פלייר, הוא התעכב, חשב, צבע לי באדום את השירים ואמר שה"אודיו קודק" שלי לא מתאים. אבל באורח פלא זה השתנה, ונשארו רק בעיות עם צלילי הWAV. מה עושים/משנים?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים