עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yoram101,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב שלי מכיוון שיש לי מערכת רמקולים טובה ואני מרגיש שאני לא מנצל אותה כמו שצריך. תוכלו לייעץ לי על כרטיסי קול טובים למוזיקה הנעים בין 300-350 ש"ח. כרטיס הקול שיש לי עכשיו הוא מובנה של Realtek ALC 892. תודה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  2. Started by amisu,

קניתי דרך ebay את הדגם CX500 של Sennheizer ב90 שקלים.. כעבור חודש וחצי החוטים החלו להיות חשופים באזור של הווליום, הדבקתי עם אפוקסי שקר כלשהו ואז באורח פלא הם נקרעו לי לשני חלקים אני בחיל הים ובזמן שאני לא מפליג, אני מאזין למוסיקה עם ה cowon s9 בבסיס בין האחזקות הספינתיות, כך שאני צריך אוזניות in ear בסגנון הדגם שהוזכר מחברה אחרת אם אפשר.. רק משהו פחות עדין שישחזיק עד השחרור. תקציב עד 400 ש"ח בלי חריגות. תודה.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by Slash87,

אתם מכירים את החברה הזאת של רמקולים?? היא טובה?

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by 246810,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב עד 500 שקל מה אתם ממליצים? מה בנוגע לרמקולים בתקציב של 350 שקל כמו הMICROLAB FC330 איך הם ? או שעדיף את הX16?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  5. מה אתם יכולים לי לומר על Creative Desktop Theater DTT2500 5.1 Digital שווה לקנות?

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by eman12b,

יש לי טלוויזיה HD READY שתומכת ב-720P אז אם אני מחבר לה תמחשב ומפעיל סרט 1080P אז מה יקרה? כאילו אני לא אראה כלום? אני אראה שחור? או שזה יראה לי את זה ב-720P או באיכות ירודה יותר? תודה

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  7. אהלן למה העברית שהורדתי פה מהאתר בשביל הH340 שלי גרסא אירופאית לא פועל?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by Drek Boy,

(כותרת) תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by AndreY`,

אני הולך לקנות את האוזניות האלו בקרוב, השימוש שלהם יהיה לדבר וגיימינג למוזיקה יש לי את הרמקולים שלי האוזניות יחסית זולות וכנראה שזה בא בעקבות האיכות (הירודה כנראה) אז פשוט רציתי לדעת, איך שומעים באוזניות? איך המיקרופון, הוא בסדר ואפשר לדבר איתו ככה שהחבר שלך יבין מה אתה אומר? ואם למישהו יש תמונה זה יעזור לי מאוד תודה מראש

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  10. שלום יש לי כרטיס טלויזיה avermedia cd750 כמובן שמהיציאה של ה component ניתן להקליט ללא בעיה ובנוגע ליציאה של הHDMI בהתחלה היה נותן הודעה שאני לא יכול להקליט בגלל הגנה (הודעה בתוכנת הקלטה של הכרטיס טלויזיה אז הבאתי מפצל HDMI עכשיו אין בעיה להקליט אבל נגיד אם אני פותח אפילו רק לצפייה את ערוצי הסרטים והסדרות ... 1-2-3-5-6-7 אני כן רואה תמונה , אבל יש רעש סטטי, גם במצב של רק צפייה דרך הכרטיס טלויזיה , מבחינת הקלטה, ניתן להקליט ולמשל בערוצים 4-8 , שזה yes דוקו , וyes ישראלי רואים ושומעים טוב השאלה היא , אם זה בגלל הגנת הHDCP או בגלל ענייני הצפנה של יס ?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by ratzabi,

מה ההבדל בין שתי המערכות רמקולים האלו? איזה יותר טובה? תודה!

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by nitz_natz,

שלום אני מעונינת בכרטיס קול ומסך אשר ישמשו לחיבור למגבר JVC ולטלביזיה מהן הדרישות שלהן אני זקוקה בכדי לקבל איכות צפייה טובה (בעיקר בסרטי AVI) וללא בעיות סאונד. המחשב שלי חדש ומתקדם....יקבל כל כרטיס בברכה... בתודה מראש, ניצן

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by shay1554,

בס"ד היי לכולם יש לי מגבר פיוניר משהו מהרמות הטובות שיש בשוק היום ,שהוא יודע להעביר לי גם תמונה וגם קול ניסתי אתמול לחבר לו מחשב שיש לו חיבור DVI מהחיבור DVI של המחשב חיברתי לו מתאם לHDMI כי אין למגבר את החיבור DVI. עכשיו אם היה HDMI אז הייתי יכול לראות לשמוע ביחד וזה היה סוגר לי את הסיפור , אבל מיכוון שהוא עובד דרך הDVI אז אין קול האם אפשר לחבר חיבור שהוא HDMI (דיגיטלי) וחיבור ביחד של האודיו (אנלוגי לדוגמא קבל RCA)????

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by Kremb0,

שלום לכולם , לאחרונה רכשתי את ה dt880 . עכשיו אני רוצה לקנות או מגבר או כרטיס קול , מה ישפר יותר את איכות הסאונד?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  15. Started by aldema,

יש לי DVD DIVX של ITT דגם IT4400 והוא קורא כתוביות רק שאני לא לא יודע איך לגרום לו שהוא יקרא אותם.. אני רושם בצריבה: Into The Blue.avi Into The Blue.sub והוא לא קורא לי אותם אז אני הולך במכשיר ל"סבטייטלס" ולוחץ על OHTERS כי אין עברית ומאשר אבל עדיין הכתוביות לא מופיעות לי... אמרו שצריך לעשות איזה פירמווייר או משהו כזה או ללחוץ איזה קוד... בקשה תעזרו אני כבר אבוד לגמרי..

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  16. Started by Load,

אהלן יש לי SB-LIVE עם יציאה דיגיטלית אהל במגבר איין לי כניסה דיגיטלית (למיטב ידיעתי) השאלה עם אני אחבר את הכבל הדיגיטלי לכניסה הרגילה (AUX או 5.1) אני אקבל את האפקט או לא? ???

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  17. היי מקווה שזה הפורום המתאים המחשב שלי מחובר לרסיבר עם RCA (מקווה שככה זה נקרא) דרך ה Maudio revolution צצה לי בעיה של זימזומים מהרמקולים בזמן העבודה במחשב (פתיחת חלון, גלישה וכו) זה דיי מתחיל לשגע אותי אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה נתי

18. כלומר הם אוזניות אוטומות לרעש?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  19. שלום רב אני מקיים איזושהיא סדנה שהמדריך נמצא בחדר אחד ואני רוצה להעביר את מה שהוא אומר לחדר שני בצד שני של הבית. אני מבים שאני צריך מיקרופון, ורמקולים אבל איך אני מחבר את המיקרופון לרמקולים. אשמח אם: חשוב לי ציוד חוטי, אני לא מעוניין ברמקול או מיקרופון אלחוטי 1) תמליצו לי על מיקרופון באיכות טובה שיכול להשמיע את מי שמדבר בסביבתו ולא בהכרח מדבר אליו. 2) המלצה על רמקולים\ מערכת סטאריו שיש לה חיבור למיקרופון, רצוי שני רמקולים שאפשר למקם אותם רחוק אחד מהשני. 3) האם אני צריך עוד משהו? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by FME,

שלום לכם היום שמתי לב שהכרית שבקשת של האזניות שלי מתחילה לצאת (באמצע שלה - אבל זה קורה רק שאני מותח את האזניות כדי לשים על הראש). הדבק לא מחזיק טוב כ"כ - כנראה שהוא כבר התעייף.. מדובר באזניות HD518 של סנהייסר. רציתי לשאול אתכם האם יש דרך להדביק אותה חזרה למקום ושלא תצא להרבה זמן? יש דבק מסוים שאתם ממליצים? תודה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by refaels2006,

לפני כן בXP עבד ... כרטיס הקול התואם לVISTA הותקן ,שומעים ברמקולים הכל תקין רק חיבור למיקרופון לא עובד. כאילו בויסטה כתוב עובד .אבל בפועל לא שומעים כלום בסקייפי .מיותר לציין שעשיתי כיול למיקרופון. האם חסר משהו בדרך ? צ'יפסט של לוח אם אולי משהו ?... לוח האם הוא של ASUS דגם : asus p5vd2-vm אשמח לפיתרון . מערכת הפעלה Windows Vista Home Permuim .

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by idoj,

אני רוצה אוזניות לישיבה ממושכת על המחשב,בעיקר שילוב של סאונד עם עריכת וידאו. יש שלושה זוגות שמעניינים אותי,הן באותו טווח מחיר SONY MDR-ZX100 Sennheiser HD 202 II Koss UR20 מישהו יכול להמליץ לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  23. איך אני עושה מבחן לכרטיס קול או לסאונד במחשב? פשוט במספר משחקים, הפיצוצים שיש במהלך המשחק נשמעים פשוט גרוע, ואני יודע איך הם צריכים להישמע. אני צריך אולי להתקין את הדרייבר האחרון או משהו כזה? איך אני בודק מה אני בדיוק צריך?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by anatoli,

בהמשך לדיון הזה. רק אתמול קיבלתי את האוזניות, ורק היום חיברתי אותן לרושם ראשוני. הכל בקצרה, כי אני קצר בזמן, אני מקווה שבעתיד ייצא לי להרחיב קצת. ראשית, האריזה מאוד טובה. מגיעות עם 2 זוגות אטמי ספוג, 4 זוגות אטמי גומי, כבל מאריך של חצי מטר, מתאם לרבע אינץ', מתאם לחיבור של מטוס, ועוד איזה שטות לנקות את האוזניות או משהו כזה. מעבר לזה מגיע כמובן מארז פלסטיק לנשיאה של האוזניות. גם האוזניות עצמן נראות מעולה בצבע כחול מטאלי כהה. עכשיו לסאונד בחנתי גם מיציאת האוזניות של הרסיבר, וגם מה-D2 של אסוס ישירות. אני לחייב לציין שזה לא נשמע כמו שציפיתי. זה נשמע שונה לגמרי ממה שחשבתי. הייתי בטוח שאני אקבל אוזניות עם באס מעאפן וטרבל טוב. הבאס מפתיע מאוד לטובה, והטרבל מעט מאכזב. אומנם הוא נק…

• 4 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.