אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מבקש המלצה לכ.טלויזיה עד 300 ש"ח (אם אפשר בפחות אז יופי ) אני רוצה כ.טלויזה שיאפשר לי לראות טלויזיה על המסך של המחשב וגם לראות את המחשב על המסך של הטלויזיה ו...להקליט מהממיר (yes) למחשב... אם כל זה יכול לבוא גם עם שלט אז מעולה שתהיה איכות צפיה כמה שיותר טובה,ואיכות הקלטה כמה שיותר טובה (כמה שהתקציב מאפשר... ;D ) להשתדל שלא יהיה מסובך מדי להשתמש בו.... יש לי מחשב חדש יחסית (חצי שנה) ומספיק חזק בוודאות (לא יודע עד כמה זה משנה... ) אם צריך לחרוג בעוד 100 ש"ח זה יהיה אפשרי אבל זה באמת צריך ליהיות הבדל משמעותי כי 400 ש"ח זה כבר לא מעט כסף תודה לעוזרים!! [br]פורסם בתאריך: 7.09.2008 בשעה 22:03:23 שחכתי להוסיף שאני עם XP 32Bit
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים לאחד מהם חיברתי רמקולים איכותיים ממערכת סטריאו, ורציתי לחבר את המחשב השני שישמעו גם חשבתי לעשות זאת על ידי חיבור בין היציאת רמקול (הירוקה) במחשב ללא הרמקולים וכניסה (הכחולה) במחשב עם הרמקולים אבל זה לא עובד מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקרן לצרכים כללים התקציב שלי הוא בערך 3000 שקל אני לא מתכנן לשים את המקרן במקום אחד המקרן הקודם שלי היה HP vp6121 והוא נפל והפסיק לעבוד... אני מחפש את המקרן הכי טוב בתקציב הזה... אם צריך עוד פרטים אני אשמח לתת, המרחק מהקיר משתנה כי שוב המקרן לא נמצא במקום אחד אבל הוא נע בין 4-6 מטר... אנא עזרו לי... בברכה, גל
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
האם אני מאבד תמונה מלמעלה ולמטה או שהתמונה נכנסת כולה במסך?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי מדיה סנטר של ג'יגהייבט דגם H971 http://www.gigabyte.com.pr/products/product-page.aspx?pid=2243#sp בעקרון יש להם דרייברים לויסטה להכל, אבל התקנתי חלונות 7. הכל עובד סבבה חוץ מדבר אחד שזה אודיו מה HDMI. אני חושב באיזה אייקון צהוב שיש לי על High definitionaudio. התקנתי את הדרייברים העדכניים של REALTEK היציאות האחרות עובדות סבבה, אבל זה לא. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא לפני קניה של מערכת 2.1 למחשב. אחריי שיטוטים באינטרנט ובזאפ הבנתי שהחברה מיקרולאב נותנת את התמורה הטובה ביותר למחיר ברמה הזו (עד 400 שח). מתוך המערכות שלהם ברמת המחיר הזאת בחרתי כמה שמצאו חן בעייני, אבל אני עדיין לא מצליח לבחור ביניהן ואין לי מושג מי נשמעת יותר טוב. MicroLab FC362: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764629 MicroLab Fc570: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=760218 MicroLab M700U: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=778720 MicroLab M880: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724697 MicroLab FC330: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724698 אם יש לכם המלצות למערכת אחרת אשמח לשמוע. אור
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את האוזניות האלו בקרוב, השימוש שלהם יהיה לדבר וגיימינג למוזיקה יש לי את הרמקולים שלי האוזניות יחסית זולות וכנראה שזה בא בעקבות האיכות (הירודה כנראה) אז פשוט רציתי לדעת, איך שומעים באוזניות? איך המיקרופון, הוא בסדר ואפשר לדבר איתו ככה שהחבר שלך יבין מה אתה אומר? ואם למישהו יש תמונה זה יעזור לי מאוד תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי המערכות רמקולים האלו? איזה יותר טובה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
רכשתי רמקולים חדשים בקופסה מדגם Infinity Primus P142 עבור שימוש כרמקולי אטמוס תקרתיים (מחוברים לתקרה עם התקנים): האם יש למישהו/י המלצה להתקני תליה על התקרה עבור הדגם הזה של אינפינטי? יש לו Threaded insert (תברוגת סטנדרטית). אני צריך למצוא CEILING MOUNT BRACKET במחיר סביר עבורם.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש כרטיס טלוויזיה שיתחבר לממיר הדיגיטלי/טלוויזיה (כנראה בחיבור קומפוננט) ושאני אוכל להקליט ממנו למחשב. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שאני מתקין את הכרטיס קול שלי הוא נותן לי את 3 אפשרויות לבחור.מה לבחור? http://img92.imageshack.us/img92/4333/4583tw5.jpg
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים ומוזיקה. יש רעיונות ?
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום כמו שכתוב בכותרת אני מחפש רמקולים 2.1 טובים עד 350 ש"ח גג ולא שקל יותר. לא חשובה לי העוצמה אלא יותר האיכות.
-
- 11 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, אני לא מתמצא בטלוויזיות אבל מחפש משהו איכותי לטווח הארוך. בדקתי בכמה אתרים בחול וזה בערך הטלוויזיות המומלצות שמצאתי. samsung UA32D5000 Sony Bravia KDL32EX700 האם אלו דגמים טובים, ומה עדיף יותר? או שיש אלטרנטיבות זולות יותר וטובת יותר ?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מחפש המלצות לסט של אוזניות עם מיקרופון איכותיים, עם אורך חוט של יותר מ 2 מטר.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אהלן, יש לי רסיבר 6 ערוצים, והייתי רוצה לחבר אותו, ולשמוע בו את כל ה6 ערוצים, שהאינפוט יהיה המחשב הביתי. הגעתי למסקנה שאני צריך כבל דיגטלי, ולחבר את יציאת הS/Pdif של כרטיס הקול לכניסת Coxial ברסיבר. לאחר החיבור אין שום אודיו. what did i do wrong? האם החיבור לא נכון? האם צריך להגדיר מבחינת חומרה משהו שונה? בכללי, איך אני יכול לגרום לכזה דבר לעבוד ולנגן כמו שאני רוצה? בתודה לכל העוזרים, אור.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה. רק אתמול קיבלתי את האוזניות, ורק היום חיברתי אותן לרושם ראשוני. הכל בקצרה, כי אני קצר בזמן, אני מקווה שבעתיד ייצא לי להרחיב קצת. ראשית, האריזה מאוד טובה. מגיעות עם 2 זוגות אטמי ספוג, 4 זוגות אטמי גומי, כבל מאריך של חצי מטר, מתאם לרבע אינץ', מתאם לחיבור של מטוס, ועוד איזה שטות לנקות את האוזניות או משהו כזה. מעבר לזה מגיע כמובן מארז פלסטיק לנשיאה של האוזניות. גם האוזניות עצמן נראות מעולה בצבע כחול מטאלי כהה. עכשיו לסאונד בחנתי גם מיציאת האוזניות של הרסיבר, וגם מה-D2 של אסוס ישירות. אני לחייב לציין שזה לא נשמע כמו שציפיתי. זה נשמע שונה לגמרי ממה שחשבתי. הייתי בטוח שאני אקבל אוזניות עם באס מעאפן וטרבל טוב. הבאס מפתיע מאוד לטובה, והטרבל מעט מאכזב. אומנם הוא נק…
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
חשוב שאיכות התמונה תהיה חדה ויפה ואיכות הסאונד תהיה נקיה. גם חשוב לי מאוד שחיבור ה-USB יזהה את הכל בצורה תקינה (קראתי על חיבורי USB שגורמים לפס-קול בסרטים לאחר ועושים בעיות עם הכתוביות). המסך מוכרח להיות FULL HD משום שאני מחבר אותו למחשב (אבל לפעמים אני ארצה להעביר את המסך לבדו לסלון ולכן הצורך ב-USB תקין). אני יודע שהתקציב שלי לא כל כך גדול אבל אני מקווה בכל זאת שאולי יש איזה מסך איכותי במחיר מבצע. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי את ה-iriver h340. התקנתי את העדכון עם העברית v1.28, כמו כן- שיניתי את ה-db דרך ה-winamp כפי שמצאתי פה בפורומים. וראו איזה פלא... הוא קורא עברית אבל.... פתאום כל האנגלית ג'יבריש!!!!!!!!! מישהו יכול לעזור לי? אני על סף שיגעון כבר...
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש MP3 עם נגן וידאו. אני פשוט מחפש את הכי טוב שיש, ועם סוללה חזקה. שיהיה של 20GB (אלא אם יש של 40, שהוא משתלם יותר). עדיפות על iRIVER או Creative. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לפני חצי שנה פירסמתם ביקורת על הרמקולים. בדיון על הרמקולים אחד המנהלים כתב "אני שמח לבשר לכם שהיבואן עידכן היום שהתקבלו האישורים והחל מחודש הבא הרמקולים יהיו זמינים בישראל. נוכל גם לספר שבמשלוח הראשון יגיעו 40 רמקולים 2.0 ו-40 סאבים. לגבי מחירים, המערכת 2.0 תעלה כ-700ש"ח והמערכת 2.1 תעלה כ-1300ש"ח. ניתן גם יהיה לרכוש את הסאב בנפרד במחיר שינוע סביב ה-700ש"ח. כל המחירים הם כמובן מחירים מומלצים לצרכן." חצי שנה עברה והרמקולים עדיין לא נמכרים.
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אם אני צורב קבצי MKV למשל the.fifth.element.1997.remastered.edition.1080p.bluray.x264-wpi האם אני אשמע 5.1 מהרמקולים ? או קובץ מסוג כזה iguana-simpsons.1080p.5.1 שהוא WMV ואיך אני צורב אותם ?
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, אני הולך לקנות בשבוע-שבועיים הקרובים מחשב חזק.. כולל כרטיס גרפי חזק שמריץ High definition. ובנוסף, גם לוח אם שכנראה יכלול חיבור HDMI. בכל מקרה.. אני מאוד מעוניין להריץ סרטים של HD במחשב, ולראות אותם ישר על האלסידי אחרי החיבור . וכן, תומך HDTV. האם יש איזו תוכנה שמריצה את הסרטים האלה או שאפשר לראות אותם על וינאמפ, רגיל ? בבקשה פרטים ועזרה... תודה, בן ! :-\
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
תמליצו על משו איכותי במחיר עד 1000גג משו בסביבות 800 700 ו שאיכות הסאונד תיהיה ממש טובה הכוונה שבווליום די גבוה במוזיקה שלא ישמעו כזה צליל מסריח שיהיה אפשר לעשות משו כמו מסיבה בבית משו טוב עם באסים איכותיים
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-