עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, השאלה בכותרת. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by bg1987,

הי, אני רוצה לקנות אוזניות למחשב, בעיקר למשחקים (יותר לVOICECHAT במשחקים) במחיר סביר של עד 200 ש"ח. חשוב לי מאוד שהאוזניות יהיו נוחות על האוזן (אני רוצה קשת רגילה, אחרת זה מפריע למשקפיים) למשך זמן ממושך. זאת אומרת שלא יתחממו יותר מידי ושלא יכאיבו לאוזניים. ועוד שאלה האם עדיף אוזניות USB מאשר אוזניות עם חיבור רגיל?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  3. Started by Max.isr,

היי, אז לאחר שהאוזניות המאוד מאוד ג'נריות והלא נוחות שלי מתו, החלטתי להשקיע קצת הפעם במשהו איכותי. לכן אני מחשב אוזניות למחשב שבעיקר מיועדות למשחקים, וגם קצת לסרטים ומזיקה. חשוב שיהיה: 1. מיקרופון שיהיה אפשר לדבר דרכו בTS ובVENT. 2. כפתור או משהו כזה לוויסות עוצמת הקול (שמע), זה לא חובה אבל מאוד רצוי ^^. 3. שיהיה בהם סאונד טוב ואיכותי למשחקים. 4. שיהיה נוחות ואורגנמיות (יש לי אוזניים לא קטנות). 5. שיהיו אמינות, כשאני משקיע באוזניות 200 ש"ח אני מצפה שיחזיקו לי כמה שנים טובות. 6. שיהיה בבאג או חנות אחרת באשקלון. אם יש לכם גם רמקולים למחשב (עם אותם היעודים) להמליץ לי בתקציב של 200-300 שקל, זה יהיה מצויין, אבל האוזניות בTOP PRIOTITY ^^

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by mich4el,

אני לא מבין כלום בנושא, ואני מחפש אוזניות שיתאימו למשחקים\מוזיקה (אני שומע בעיקר Hip-Hop\Rap), קצת סרטים. אם אפשר גם יעזור לי מאוד קישור לחנות בראשל"צ. תודה מראש מיכאל

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. הייי, כרגע יש לי את הsennheiser HD202 ואני די מרוצה מהם, אבל לפי מה שהבנתי אפשר למצוא אוזניות הרבה יותר טובות. השימושים העיקריים שלי הם משחקים, סרטים ושירים. הסתכלתי באינטרנט במאמרים על אוזניות 5.1 ולפי מה שהבנתי הם לא מומלצות ככה שנראה לי שאני אוותר (אם יש לכם דעות שונות בעניין בבקשה תגידו). כמו שכתבתי התקציב הוא בערך 300 שקל אבל זה לא חייב להיות מהארץ אלא אפשר גם ארה"ב (מכר נוסע עוד מעט והוא יכול להביא לי). איזה אוזניות מומלצות בתקציב הזה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by Matan D,

שלום, אני צריך אוזניות למשחקי מחשבי מרובה משתתפים ברשת [ קאונטר סטרייק וכו'] התקציב הוא עד 150 שקל..לא יותר !!! לא חובה מיקרופון מחובר לאוזניות. רצוי גם שיהיו של חברה אמינה. אם אפשר בבקשה מי שמציע לי דגם מסויים תמונה של המוצר תעזור מאוד ! תודה רבה מתן

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by zabal12,

שלום ! אני מחפש אוזניות למשחקים + מיקרופון תקציב עד 400 ש"ח

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by BreezeNET,

תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  9. שלום חבר'ה אח שלי מחפש אוזניות טובות למשחקים (בעיקר CS), הוא רוצה אוזניות עם איכות טובה מאוד שיהיו אטומות מרעשים חיצוניים ונוחות (שלא יכאב הראש וכו'). רצוי עם מיקרופון או מובנה או לא מובנה . כאמור התקציב הוא כ 400 שח . עריכה: הציעו לי על icemat ואני אישית לא מבין, אז מה דעתכם עליהם : http://www.tms.co.il/newshop/product_info.php?products_id=884 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  10. הממ יש את ה G35 אבל הם עולים 1000 ש"ח וזה יותר מדיי! אני מוכן להשקיע אבל זה המון כסף שימוש במשחקים ומוזיקה דרך המחשב התקציב שלי הוא עד 500 שקלים.. יש לי בבית רמקולים 5.1 אם זה משנה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  11. אני צריך אוזניות טובות (300 ש"ח) - למוזיקה ולמשחקי מחשב. (כמובן סטריאו מינ') חשבתי אולי אחת מהסדרות של סינהייזר... הצעות?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  12. השימוש הוא בעיקר למשחקים (FPS וMMO) ומוזיקה , מידי פעם גם קצת סרטים. רק למחשב. מקסימום 400 שקל עם העדפה לפחות שיכלול מיקרופון, למשחקי רשת שישמעו מבחוץ את האוזניות כמה שפחות ושיהיה נוח. אוזניות קשת (מעל הראש, לא מאחורה) [ראש גדול, לשים לב ] מרופדות כמה שיותר (אני איתם רוב היום) התקציב הוא 300-400, עם העדפה לכמה שפחות. כרטיס קול 8 Channels ALC888 Audio controller (מובנה בלוח אם, חיפוש קצר בגוגל ואני חושב שהכוונה היא לRealtek ALC888) אני צריך דגם (כמובן), מחיר, ואיפה אפשר לקנות. תודה מראש, גיא.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by unfair,

שלום אני צריך אוזניות, בעיקר למשחקים, עד 400 שח. לא שקל יותר. אני לא מזמין מחול, ובארץ שמתי עין על 2 אוזניות: Icemat Siberia ו Grado s60. עשיתי גם חיפוש, אבל לא מצאתי תשובה החלטית.. תודה.

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by Inzagi,

שלום, לאחרונה קניתי את הנגן COWON D2 ואני מחפש אוזניות טובות בשבילו. האוזניות IN EAR צריכות להתאים לכל סוגי המוזיקה... התקציב עד 200 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by itay3ez,

קניתי את הנגן iAudio Cowon C2 עכשיו יש לי אוזניות שחברתי אותם שומעים איתם ברור אבל יש באקוליזר אפשריות כמו X-BASS ועוד מצבים שאני שומע במצבים האלה מוזיקה האוזניות מתחפרנות לי ולא שומעים נקי כמו בס מוגזם וצורם.לידע הכללי האוזניות שיש לי הם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401879 sony MDRED21LP כנראה שהם לא הכי מקוצעיות לדגם הזה ואם אפשר לתת לי כמה דגמים שיעבדו בצורה מקצועית ושאני ימצל את הנגן הזה כמו שצריך תודה האוזניות בעיקר למוזיקה דאנס אלקטרו באסים חזקים שלא יצרבו אני מצאתי תדגם הזה SHURE SE215 מה לדעתכם הוא יעשה תעבודה או שאתם מכירים דגמים יותר טובים וגם אולי יותר זולים שעושים תעבודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by THE FOX,

יצא לי לשמוע את ה AKG 81 ואהבתי אותן... העניין הוא שמוכרים לרוב את ה AGK K518 האם יש הבדלים בין הדגמים הנ"ל? ומה מומלץ חוץ מהם?

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  17. Started by Internal,

היי אנשים אני מחפש אוזניות טובות להקשיב למוזיקה ולסרטים. אין לי מושג מה מחירי האוזניות להיום ומה מומלץ , אף פעם לא לא ניסיתי. אז אני ישמח לשמוע לעצותכם.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by Mashan,

מחפש אוזניות איכותיות להאזנה למוסיקה לנקסוס 4 שלי, מוכן להשקיע עד 500 שקל תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. שלום, אני מחפש אוזניות כמו בכותרת. אני זוכר שהייתה בעיה בנקסוס 4 עם שליטה על הווליום ושיחות דרך האזניות עצמן, זה נפתר באנדרואיד 5? תודה.

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  20. אני משנה את המחיר לעד 150$ אני מעדיף אוזניות on ear עם מיקרופון ויכולת שליטה על הווליום והפלייבק. האוזניות ישמשו למוזיקה בעיקר של ראפ והיפ הופ. אם אפשר אני רוצה אוזניות שנראות טוב, בסגנון של האוזניות של דר דרה (הבנתי שזה מותג גרוע, נכון?). אם יש אפשרות לקפל אותם זה גם יהיה טוב. אני ממש לא מבין בזה, אז אם תוכלו לתת כמה שיותר אינפורמציה זה יהיה מצוין. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Access Denied,

אהלן אנשים.. אני מחפש לקנות אוזניות חדשות לאיפוד.. הדרישות הן בגדול שיהיו משהו איכותי יחסית, שיהיו בסגנון InEar או קרוב לזה (כאילו קשת עם זה) והכי חשוב שיהיה אפשר לרוץ איתן (ולרוץ הכוונה היא ל-18/20 קמ"ש.. שזה אומר שצריך משהו שיחזיק טוב) התקציב: 250 שח בינתיים ראיתי את הדגמים האלה: Sennheiser OMX 70 Sport שעולות 255 שח Sennheiser MX 75 Sport שעולוץ 227 שח Icemat Siberia In:Ear Headset שמשהו מוכר פה באתר ב-150 שח מי מבין כולם עדיף? הצעות אחרות יתקבלו בברכה! תודה,שבוע טוב, וסוף חג שמח

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by EQliz24,

אני מחפש אוזניות In Ear לספורט בעיקר לריצה. חשוב שהאוזניות לא יחליקו מהאוזן ושהסאונד יהיה צלול, אני שומע בעיקר רוק (מקלאסי ועד כבד) ושהסאונד יהיה טוב לא יותר מידי בס אבל שלא יהיה שטוח. יש עדיפות לאוזניות עם שלט להעברת שירים ושליטה בווליום ומיקרופון מטעמי נוחות (ושיפעל על אנדרויד). מומלץ שהאוזניות יהיו עמידות מים בשביל לשטוף אותן מהזיעה. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Hydr0,

מה קורה? אני מחפש לקנות אוזניות לספורט בעדיפות שלא יהיה IN EAR כי זה תמיד אבל תמיד נופל לי מהאוזן בריצה. תקציב 500 ש"ח. אני יודע שאוטוטו BLACK FRIDAY ואני מחכה לזה.. *עדיפות לBLUETOOTH *שומע בעיקר מוסיקה עם המון באסים Hardstyle, EDM, dubstep.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by dkaro,

היי, כרטיס הקול הקדמי במחשב שלי נדפק, וכיוון שבכל מקרה התכוונתי לרכוש בעוד מספר חודשים מחשב חדש ואיתו אוזניות בחיבור USB איכותיות, החלטתי להקדים את רכישת האוזניות לימים אלו. חשוב לי לציין שאני רחוק מלהיות איזה אודיופיל מושבע, וברוב הסיקורים על אוזניות אני לא מבין בכלל חצי מהמילים והמשפטים לגבי התדרים וכל זה, כך שאני לא ממש מחפש את האוזניות האיכותיות והמדויקות ביותר שעולות טריליון דולר. כמו כן, השימוש של האוזניות יהיה בעיקר לסרטים וסדרות (אני כן מוריד את הסרטים/סדרות באיכות הגבוהה ביותר, כולל האודיו), כאשר למוסיקה השימוש פחות בהרבה כיוון שאני לרוב משתמש ברמקולים הרגילים (בסרטים וסדרות אני ברוב המכריע של המקרים משתמש באוזניות). כמו כן, האוזניות ישמשו אותי בעתיד הקרוב לאח…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by arel508,

כותרת.. משהו טוב אני רוצה ועדיף שיתאים גם למחשב.. אם אין גם וגם אז שיהיה רק לפלייסטיישן.. התקציב בעיקרון הוא עד 600 אבל עדיף פחות. תודה לעוזרים! עריכה: http://www.ebay.com/itm/OFFICIAL-SONY-PLAYSTATION-3-PS3-WIRELESS-STEREO-7-1-SOURROUND-HEADSET-NEW-IN-BOX-/220949614212?pt=UK_Video_Games_Headsets&hash=item33719f8e84 מה אתם אומרים עליהם? ראיתי שהם מתאימות גם למחשב וזה יעודי לפלייסטיישן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים