עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי בלוח אם כרטיס קול מובנה של 8.1 ערוצים ככה רשום פה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2321&ModelName=GA-965P-S3 עכשיו ראיתי בחנות כבל כזה http://213.8.106.75/pics/1/7/2/6/14476271b.gif האם כזה אני צריך לקנות?

2. Started by constantine,

איזה רמקול יותר טוב? jbl encountere או logitech x530 :

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  3. מישהו יכול לתת חוות דעת מקצועית? אני הולך לקנות אחד מהם עוד היום ואני עדיין מתלבט. המטרה העיקרית היא מוסיקה ומעט משחקים. המחיר שלהם זהה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מישהו יכול לתת חוות דעת מקצועית בנושא אני צריך לקנות אחד מהם עוד היום ואני לא ממש סגור על איזה....

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by ניב200,

כרטיס קול מובנה על לוח של Asus P5LD2 מחובר לרסיבר של JVC בחיבור של כבל אופטי אני מחפש איכות של מוזיקה. לפני היה לי Creative Live! 5.1 שחובר לרסיבר עם חיבור קווקסאלי (או איך שלא כותבים). אני לא מוצא כ"כ הבדל בין שני הכרטיסים. מישהו יודע על איזה הבדלים\איזה יותר איכותי? או אם כדאי להשקיע עוד כסף ולהביא כרטיס קול אחר? תודה עריכה: פרטים על הכרטיס Realtek ALC882: http://www.realtek.com.tw/products/productsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=28&Level=5&Conn=4&ProdID=43

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  6. Started by BlackShadow,

האלטק שהיו לי (4.1) מתחילים לקרטע אחרי 5 שנים והגיע הזמן להחליף. אני לא משחק במחשב ולא רואה בו סרטים, רק מוסיקה. ככה שה4.1 פחות חשוב לי. אני רק רוצה לדעת שאני קונה משו שאני יודע שאיכותי ואני אהנה ממנו כמו שצריך. שווה להשקיע בזה 350 ש"ח? בכל זאת זה מוצר שכבר לפחות 3 שנים אם לא יותר בשוק...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אחרי כל ההמלצות בפורום חשבתי לקנות את האוזניות Sennheiser CX300 ואני רוצה לדעת אם מישהו מכיר חנות בירושליים שמוכרת אותם (אני לא מתכוון לקנות דרך האינטרנט)תודה

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  8. Started by Shasoosh,

יש לי טלויזיה ישנה של גרונדיג שהפסיקה להוציא סאונד בצורה סדירה, הוליום עולה , יורד, נעלם, בלתי נסבל. לטלויזיה (מסוג TP 660) לא היה אפילו סטריאו, יש לה SCART מאחורה וכניסה ל PHONE מקדימה. רציתי לדעת איך אני יכול לחבר לטלויזיה הזאת רמקול חיצוני (לא איכפת לי לפרק אותה אם אני ידע למה) חשבתי על לחבר את הטלויזיה למערכת ומה SCART לחבר את הבננות של הסאונד ל AUX אבל אז אני יצטרך כל הזמן להחליף בין הבננות מהממיר ל DVD לכן נראה לי שלחבר רמקול לטלויזיה יהיה הפתרון העדיף ביותר. עצות יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  9. בהנחה שיש לי את הרמקולים האלו: T6060 של קריאייטיב האם יהיה הבדל מורגש בין הכרטיס קול ‏CREATIVE Audigy 4 SE 7.1‎ לכרטיס קול ‏CREATIVE X-Fi XtremeMusic‎ שהבדל המחירים בינהם הוא 400 ש"ח.. (שווה להשקיע את ה400 ש"ח האלו?)

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by Xian,

ברשותי אוזניות Sennheiser 280 HD המחוברות לכרטיס קול OB. אני משתמש בהם לסרטים, משחקים ומוזיקה. ה-Bitrate של אותם שירים נע בין 128 עד 320. שאלתי היא, אם אני אשדרג ואקנה כרטיס קול, לדוגמא Audigy 2, האם אשמע הבדל באותם שירים, או שרק אשים לב לשינוי באיכות הקול בשירים בעלי איכות קול גבוהה (Lossless) ?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by ^Z^,

שלום אני מתכנן לקנות בקרוב את הx530 של לוגיטק, ומצאתי אותם מתצוגה עם 3 חודשי אחריות ב340 שקל. האם באמת שווה להוסיף 160 ש"ח ולקנות אותם חדשים עם אחריות מלאה?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. איזה שיטה דיגיטלית יותר טובה לחיבור DVD לרסיבר? ע"י כבל אופטי או כבל קואקסלי ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Pav3l,

יש לי עכשיו רמקולים Genius SP-330 שהם 16W ואני רוצה משהו חזק יותר אבל גם לא להגזים במחיר שיהיה 150 מקסימום 200, אני יודע זה לא סכום גדול אבל אם יש משהו במחיר הזה יותר טוב ממה שיש לי כרגע אני אשמח להמלצות, תודה רמקולים שיש לי כרגע...

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  14. http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=SHN2500MB&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=291&aff=Zap〈=he מה אתם אומרים עליהם שווה!?

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by 3p,

אני מחפש רמקולים למחשב שלי, צריך שיהיו 5.1 בסביבות 500 -600 ש"ח (לא יותר מ-600) והשימוש העיקרי שלהם הוא משחקים אם כי אני רואה במחשב מידי פעם סדרות טלוויזיה וסרטים (מוזיקה לעיתים רחוקות). אין צורך בשלט אלחוטי או משהו כזה. ממה שבדקתי באתרים זה מה שהכי משתלם:Logitec X530. האם זה נכון? ועוד משהו אני צריך גם חנות אמינה וקרובה לאיזור המרכז (כפר-סבא, רעננה, פ"ת, ר"ג אם אין ברירה) אם יש לכם תמליצו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  16. Started by IlyaN,

שלום, שמתי לב שחברות מסויימות לפעמים משתמשות בscpecs של מכשירים ביחידות מדידה של bel. רציתי לדעת איך ניתן להשוות את זה ליחידות dBA סטנדרטיות? לדוגמא, כמה זה 3BEL ב-dBA?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  17. איך אני יכול לבדוק אם כבל אופטי תקין? שמעתי פעם שצריך להאיר על אחד הקצוות שלו ולבדוק אם רואים את האור בקצה השני. זה נכון? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by ElkaRib,

אני מתלבט בין כמה מערכות 2.1. שמעתי כבר דיי הרבה מערכות והמערכת היחידה שלא מצאתי מקום שבו מוכרים אותה וגם מאפשרים לשמוע אותה לבדיקה היא הCREATURE של JBL. מישהו יודע על חנות (באיזור ירושלים עדיף..) שמאפשרת לשמוע ולבדוק את הרמקולים לפני הקניה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by ben060,

שלום חברים יש לי שאלה איך אני מחבר את נגן ה DIVX שלי (נגן שאפשר להכניס בו דיסק והוא מראה תסרט) אז איך אני מחבר אותו למחשב כך שאני יוכל לראות במסך של המחשב את התמונה? יש לי תכבל הפיציאות בצבע לבן צהוב ואדום חאן אני צריך לחבר אותם במחשב? האם צריך מסך מיוחד? כ. מסך? שאלה נוספת איך אני מחבר את המיקרופון כך שאני ישמע את עצמי מדבר בנגן. אם יש מדריך בנושא או משהו שיעזור לי יתקבל בברכה תודה לכולם וצום קל.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  20. Started by omrit,

היי, אני מחפש רמקולים שכוללים בתוכם מגבר כדי לחבר אותם ל DVD שלי, התקציב הוא עד 1000 ש"ח, תודה....

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by dror_gh,

שלום, יש לי את הרמקולים האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 ואני צריך לקנות כרטיס קול שינצל אותם טוב מספיק. הייתי שמח מאוד לקבל המלצות. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by gnagar,

היי, אני מחפש המלצה לטלוויזייה (לא אכפת לי LCD רגילה או פלסמה ) ב 6000 ש"ח שתהיה כמה שיותר גדולה כמובן רזולוציה טובה אם אפשר 16:9 ותומכת ב HDTV תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by Systema,

קניתי רמקולים של קריאטיב 5.1 והם מגיעים ביום שבת. אני מחפש כרטיס קול ואני רואה בזאפ מחירים מ-200 עד 1000. השאלה שלי היא כמה כדאי להשקיע בכרטיס קול טוב, כמובן שיעלה כמה שפחות אבל איכות חשובה מאוד- כמובן אם אפשר להמליץ על דגם יהיה מצוין. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. החלטתי ללכת על הרמקולים הנ"ל .. רק הבעיה היא המחיר בארץ - 2400 שקל בארצות הברית ראיתי את הרמקולים ב- 199.99 דולר .. עכשיו יש לי ידידה בארצות הברית שכנראה תוכל לקנות לי ולהביא את זה לארץ (אפשר להביא כל מוצר אלקטוניקה עד 200 דולר) אך אני לא יודע עם הם מחשיבים 199.99 ל200 דולר .. ויש לי גם אח שגר שם .. מישהו יודע כמה זה יעלה לי במשלוח חבילה מארצות הברית לארץ ? ועכשיו לדבר השני עם זה אני מעונין לרכוש כרטיס קול מתקדם שיתאים לצרכים שלי: 1.מוזיקה בעיקר 2.משחקים חדישים 3.וסרטים תודה רבה

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  25. מה בדיוק עושה ה Microsoft Universal Audio Architecture Driver ??

• 0 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים