אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם ניתן להפוך את הנגן מהגירסה האמריקאית לגירסה האירופאית על מנת שיתמוך בניגון וידאו וUSB 2 GO?...? אם אפשר לעשות את זה אז איך??....ואני צריך פרטים או מדריך מדויקים...
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי אוזניות Razer Barracuda הם עובדות עם 5.1 ערוצים בהתחלה הכל עבד בסדר גם בבדיקה של הRELATEK וגם בWINDOWS MEDIA PLAYER ובמשחקים ופתאום האוזניות התחילו לעבוד על 2.1 ערוצים למרות שאני בודק בRELATEK כל ערוץ עובד בסדר אבל שאני שומע מוסיקה לדוגמא פתאום הערוץ היחידי שעובד זה הפרונט אם למישהו יש איזשהו פיתרון , תודה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני ואבא שלי רוצים לעשות מוד קטן לרמקול ולהוציא ממנו יציאה לאוזניות, כבר עשינו דבר כזה בעבר בטלויזיה ובכל אופן עוד לא סגור מה אנחנו הולכים לעשות אבל מה שבטוח זה שצריך לפתוח את אחד מהרמקולים הקטנים להתסכל ולהחליט מה עושים. יש רק בעיה קטנה... לא מצאנו ברגים בדקנו מאחורי המדבקות הקטנות ברגליים של הרמקול אבל גם שם אין כלום... יציקה זה בטוח לא... אז איך לעזאזל אפשר לפתוח אותם ? יכול להיות שהדביקו את זה ככה שלא יוכלו לפתוח אותם בכלל ? אין לי גם בעיה לפתוח אותם בכוח ולהדביק מחדש אבל אני לא רוצה שהפאנל ישבר :-\ אם למישהו יש רעיון... או נסיון... תודה.
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
<נושא>. החלטתי להחליף את הקריאטיב לייב 5.1 המעפן שלי במשהו קצת יותר רציני. תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הייתה לי מערכת סטריאו שהלכה לעולמה . אני רוצה שהמחשב יחליף אותה. אני מחפש כרטיס קול ורמקולים שיתנו לי איכות צליל גבוהה דרישה נוספת היא שאני צריך לחבר לכרטיס הקול הזה אורגן או קומפקט דיסק או DVD ז"א שצריך כרטיס קול שיאפשר כניסה של מכשיר נוסף . תודה
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אז התקציב שלי לא ידוע כע אני מניח שכמה מאיות, אני רוצה רמקולים שייתנו לי לחוות דברים בצורה טובה יותר, סרטים, משחקים אני לא יודע מאיפה להתחיל לסנן אני מקווה שיש לכם משהו מתאים להציע לי, מאיפה וכמה זה עולה תודה
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת לחדר , של 5\6 סטלייטים וסאב עם מגבר פנימי שיש לו 2-3 כניסות בטווח מחירים שרשום בכותרת... אין לי העדפה לחברה כי אני לא מבין בזה יותר מידי השאלה אם יש דבר כזה למכירה כמו שתארתי... כי אני לא חושב שמגבר בנפרד בסך 1500 ש"ח גג ועוד רמקולים ב- 500 ש"ח יתנו לי תמורה הולמת... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, פישפשתי באתר הזה ומצאתי את הנגן הנל : http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=923&cat=24 נראה מאוד מפתה, סוני, 512 והמחיר סביר... עכשיו לפי התמונה רואים שזה קורא WMA.. אבל עד כמה התמונה מהימנה ? זה אני לא יכול לדעת למרות שהם לא רומשים "תמונה להמחשב בלבד" השאלה שלי האם מישהו מוכר עם הנגן הזה ? או מישהו רכש מהם את הנגן הזה ? האם הוא שווה קניה ? מה לגבי רדיו ? האם יש לו רדיו מובנה והאם הוא מגיע לאיכויות גבוהות ? כלומר לא רק מנגן קבצי MP3 של 128 אלא גם של יותר... אשמח לקבל פרטים או מידע ממישהו שכבר רכש כזה נגן... בנוסף לגבי השפה האם הוא תומך באנגלית (אי אפשר לדעת ! אולי זה טייוואני ^^ ) או אולי תומך בעברית ? בקיצור נסו לשפוך כמה שיותר מידע אני אודה לכם מ…
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
תקציב: 6000-6500 מרחק צפייה: 180 ס"מ שימושים: PS3, תלת מימד, PS3, PS3 וקצת טלויזיה וסרטים, PS3. העדפות: סמסונג. האמת שנדלקתי על הסמסונג D6400, אבל הבנתי שהתלת מימד שלה לא מצטיין וזה די חשוב ל-PS3. יש המלצות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים(2.1) בסביבות ה-500 ש"ח(מקסימום). אשמח לקבל המלצות , אין לי שום העדפה לחברה מסוימת. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הרמקולים 1400# רמקולים: MX5021 Altec Lansing 2.1 מישהו מכיר אותם ויכול לתת לי ביקורת עליהם השימוש בעיקר למשחקים(גיימר) אבל גם רואה הרבה סרטים וסדרות ושומע הרבה מוזיקה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום אני צריך שתעזרו לי פו יש לי שכום של 3000 ש"ח ואני חייב לקנות נגן שמאפשר שמיעת MP3 וגם לראות תמונות (צבעוני) וגם לאחסן תיקיות רו קבצים רגילים וגם כול דבר תוספת לא אכפת כמו הקלטה וכאלה ממה שהבנתי יש או את זה : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=ipode-40photo&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=90 IPOD PHOTO יש אפשרת ל MP3 וגם לראות תמונות זה דור רביעי אבל יש אפשרות גם לאחסן דברים רגילים כמו ב DISK ON KEY ??? ולראות סרטים אפשר ??? או : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh340&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 IRIVER IH 340 שהוא גם 40 גיגה כמו ה IPOD אבל יש לו מסך של 26000 צבים לעומת IPOD של 64000 עכשו - יש אפשרת ל MP3 וגם לראות תמונות אבל יש אפשרות גם לאחסן ד…
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בבקשה המלצה לרדיו דיסק, שני רמקולים קדמיים של 6 וחצי אינצ' ושני רמקולים אחוריים של 4x6 אינצ'.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום , אז נתחיל מזה שקניתי את המחשב ב KSP , אני יודע , טעות שלי , לא תקרה שוב! הגעתי למעבדה שלהם בעקבות רעשי רקע מעצבנים שיש לי בחיבור הקדמי של האוזניות , הרעשים קורים כאשר ההארד דיסק חושב וגם כאשר כל הסאונד ב MUTE . בכל מקרה , הטכנאי הג'ינג'י הטמבל שם שינה לי כל מיני דברים בקונפיגורציה של המחשב (ואחרי זה טען שהרעשי רקע האלה זה תקין ושאין מה לעשות , ככה זה כל הלוחות אם בעולם) , עד עכשיו כל פעם שהייתי מחבר אוזניות לחיבור הקדמי הרמקולים שמחוברים לחיבור האחורי היו מושתקים אוטומטית. עכשיו זה לא קורה , האופציה הזאת בקינפוג אפורה ולא משופעלת , כמו כן אין בכלל סאונד באוזניות בחיבור הקדמי , אלה רק אותם רעשי רקע מעצבנים... מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות בערך ב 250 שקל , פחות או יותר ננעלתי על אלה , השימוש העיקרי יהיה למשחקים בגלל זה אני צריך אוזניות עם מיקרופון אבל אני לא בטוח מי מהם עדיף. HELP! תודה
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש את האוזניות הכי טובות שאפשר למצוא באיביי/אמזון או מקומות דומים, במחיר של עד 75~ דולר (רצוי בסביבות ה 50), earbuds בלבד. אין לי ממש כיוון חוץ משמות כלליים, אני מתמצא הרבה יותר באוזניות קשת למיניהן מבקטנות יותר, עד היום היו לי EP480 של קריאייטיב ודומות, הן היו בסדר, אבל הגיע הזמן לעלות קצת רמה. אם למישהו יש המלצות, shoot תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש הבדל בין כרטיס קול מובנה שמגיעה עם הלוחות החדשים לבין ה-XFI של קרייטיב וכטיסי קול בקטגוריה הזאות. אני מתכוון הבדל רק בשמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים. תודה
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
ניסיתי לנגן סרט DTS עם הכרטיס שלי וברמקולים (TSS1) נדלקה מנורה של דולבי זה קשור בכרטיס? או שזה משהו אחר?
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי, במחשב HTPC המחובר למגבר שבו יש רק כניסות HDMI חושב לחבר אחת מהאופציות הבאות - Nvidia Geforce GTX 580 Asus Z77 + Intel 3770K HDMI out כרטיס סאונד שאקנה עם יציאת HDMI מטרת המחשב היא בעיקר סרטים ומוזיקה, מהו המקור הכי טוב לסאונד במקרה הזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן להקים אולפן ביתי והמליצו על ה Yamaha HS5 רציתי לשמוע ביקורת על המוצר או המלצה לאחד אחר, הם קצת מעל התקציב שלי אבל אני יכול להתגמש איתו קצת. 5 אינצ' אמורים להספיק כי החדר עבודה קטן יחסית ואני לא מתכוון לפתוח אותם ברמה שאני חושב שיהיה הבדל בינהם לבין הדגמים הגדולים יותר. ובלי קשר אני אשמח להמלצה על ציוד אולפני למתחיל. חשבתי לקנות את ה Komplete Audio 6 ככרטיס קול, מוניטורים כבר ציינתי ומקלדת שליטה Novation Impulse 49. אני מתכוון להשתמש בציוד כדי להקליט גיטרה (חשמלית אקוסטית ובס), שירה ושימוש במקלדת לכלים נוספים. אשמח גם להמלצה על קונדנסר וציוד נוסף שאצטרך, התקציב גמיש, אני מעדיף משהו זול אבל שאפשר לעבוד איתו אז לא זול מידי. חשבתי על תקציב למיקרופון על משהו כמ…
-
- 17 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
חברים יש לי MP3 של חברת טיאק ג'נריק כמובן, וכל השירים מופיעים בג'יבריש.. הלכתי לחנות ואמרו לי שלכל שיר נוספת תמונת ה COVER DISC ואז כל שיר מקבל תשם של הJPG של האלבום. מה אני אוכל לעשות בנידון? מה דעתכם? נ.ב מצורפת תמונה של הMEDIA PLAYER איפה שכביכול אמרו לי שהבעיה. בתודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
משתלם לקנות את הסאנדיסק סאנסה ב-785 ש"ח? זהו המחיר הזול ביותר בזאפ (החנות היא פוטופילם) והמשלוח חינם. אני בודק את המחיר של הנגן כבר חודש בצורה יומיומית בזאפ זהו המחיר הכי נמוך,יש מצב שהמחיר יירד עוד יותר?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש אפשרות בכרטיס זה לחבר דיוידי של פיוניר בחיבור אופטי לכרטיס ולצאת בחיבור אנלוגי למגבר? והאם כרטיס חיצוני יתן תוצאה יותר טובה , פחות הפרעות?? אשמחל לעזרה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים בנושא ותודה מראש קיבלתי אתמול כרטיס TV של Compro VideoMAte H900 PCI לפי הביקורות הוא נראה כרטיס חזק ובאמת אחרי חיבור והתקנה למחשב וגם לממיר הדיגיטלי של HOT בחיבור S-VIDEO אני רואה ממש מצויין בתוכנה שבאה עם הכרטיס בבנדל. הבעיה היא כשאני מנסה להגדיר את ה-TV במדיה סנטר אני עובר את כל השלבים כולל זיהוי של ה- SVIDEO עד שאני מגיע לנושא של ה- IR המדיה סנטר מבקש ממני IR למרות שיש לי גם IR מותקן ופעיל ראו לינק למוצר :http://www.comprousa.com/en/product/h900f/h900f.html ובגלל שהוא לא מזהה שום IR למרות שקיים לא ניתן לסיים את הגדרת TV SIGNAL אשמח לעזרה בנושא תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע אמא שלי קיבלה רכב ליסיניג חדש מהחברה, מאזדה 3 (מהדגם החדש) יש כניסת AUX - PL 3.5mm ליד בלם היד, יש בידי כבל PL 3.5mm זכר-זכר, אבל שאני מחבר בין כניסת ה-AUX ל-iPod איכות הסאונד לא כ"כ טובה.. רציתי לדעת אם יש איזה כבל מומלץ במיוחד בשביל להשיג איכות טובה? ציפוי זהב/פלטינה/יהלומים? או משהו בסגנון.. תודה מראש, לדוגמה, מה יותר מומלץ? http://www.mediagalaxy.co.il/rec/719 http://www.e-buy.co.il/pl_product~linein~5038~4851.htm
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-