אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שה- PX 100 הם אוזניות טובות לתקציב של עד 350 שקל. איך הם אבל לעומת אוזניות סגורות בתקציב הזה של עד 350 שקל? כרגע אני מעדיף אותם לעומת אוזניות סגורות בגלל שאיתם אפשר לצאת מהבית. השאלה שלי היא האם יש אוזניות סגורות באיכות יותר טובה משמעותית ששווה לוותר בשבילם על הניידות שיש ב-PX 100?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ערב טוב. אני מתכנן ממש בקרוב לקנות מחשב חדש ואני מתכוון להשתמש בו לא מעט לעבודה עם התוכנה Cubase SX ואני קצת לא בעניינים בזמן האחרון בגלל הצבא והייתי רוצה לדעת איזה כרטיסי קול הייתם ממליצים (רק מי שמכיר קצת את התחום כמובן) בתחום ה-200 עד 800 שקל לעבודה עם הרבה אפקטים ואינסטרומנטים על בסיס VST ותמיכה מלאה כמובן בטכנולוגיית ASIO2 עם איחור מינימלי. יש לי העדפה לכרטיס חיצוני שיתחבר דרך USB כדי שאוכל להשתמש בו גם במחשבים ניידים אבל זה לא כזה קריטי, כרטיס שיתמוך ב PCI EXPRESS יהיה גם מצויין. שמעתי שהכרטיסים של M-AUDIO טובים אבל הם קצת יקרים מדיי, למישהו יש רעיונות? תודה מראש, בן.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום. יש לי מספיק כסף בשביל לרכוש את הרמקולים, במיוחד עכשיו שהמחיר ירד. האם כדאי להזמין מארה''ב?אם אין אחריות? שווה את החסכון של 1500? אני צריך עזרה בבחירת חנות משם + כל הסלט מסביב, מע''מ וכו'. תודה. נ.ב אני יודע שהרמקולים שווים כל אגורה, אני אשתמש בעיקר לסרטים, הכרטיס קול שלי או ONBOARD, האם שווה לקנות כרטיס קול גם? למי שיש את הרמקולים האלה, האם הם עד כדי כך טובים? או עדיף לחסוך למסך למחשב\כרטיס מסך - בשביל שבחווית הצפייה בHDTV במחחשב תשתפר? כרגע המחשב שלי במפרט בצד, בדקו. יש לי בסלון מערכת קולנוע ביתי איכותית, פלזמה תומכת HD וסטרימר המעביר את החומר HD לפלזמה, האם שווה לי אז להשקיע ברמקולים כאלה לחדר כשיש לי מערכת איכותית ביותר בסלון? תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי חמישה רמקולים של רכב...4 של 15W ו1 של 30W.... עכשיו אני רוצה לבנות להם קופסאות ולעשות מהם מערכת קולנוע ביתית (סראונד)... עד כאן הכל טוב... הבעיה היא הגברה...כי אני רוצה להשמיע שירים דרך נגן MP4 רגיל... חשבתי להשתמש ברדיו דיסק של רכב... אבל מענין אותי לדעת אם יש לכם פתרונות אחרים שאולי יהיו יותר טובים... בתכלס אני רק צריך הגברה... העלות הכוללת לא תעבור את ה500 ש"ח תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מגבר וריסרבר מגבירים תעוצמה של הרמקולים? ולפי מה מודדים עוצמה ?כאלו באיזה יחידות? וואט?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה 32 עם חיבור VGA אני מעוניין לחבר למחשב עכשיו אני לא יודע מה עדיף לחבר בחיבור VGA או בחיבור רגיל של ה VIDEO (בצהוב הזה) אני רוצה בעיקרון שזה ישאר טלוויזיה אבל שאני יהיה יכול לראות סרטים מהמחשב זה טלויזיית HD Ready אבל אין לי חיבור HDMI בכרטיס מסך ככה שאני לא יכול לחבר את זה HDMI תודה לעוזרים.!
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות גומיות לאוזניות האלה, פשוט נאבדה לי אחת כבר מכל שלושת הגדלים שהגיעו עם האוזניות והם עכשיו מושבתות בBUG אין את זה, חיפשתי בכמה חנויות של ציוד לDJים וכו' יש להם רק ספוגים לאוזניות סטודיו. באמת חבל לזרוק אוזניות ב250 שקל בגלל גומיה של 50 אג'.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש שמועות לגבי הנושא, גם אני חושב שדיברו על זה בכמה מגזיני מחשבים וכו'. שהשנה (כלומר ב2009) יצא השבב החדש. מישהו יודע יותר על זה? מוכן לשפוך פה עוד מידע בבקשה ?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך זה שיש את עזה ברשימת המדינות במכשיר אבל לא את ישראל?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כצפוי.... באסה איתם, גררררר.... לפחות הם פרסמו הודעת התנצלות בפורום שלהם http://www.iriver.com/community/discussion_list.asp?pre_idx=13146&top_title=User%20Forum&page=1&category=&p_name=&word=
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אפשר בבקשה לשמוע דיעות על רמקולים הסביבות ה- 300 ש"ח ? שמעתי רמקולים לא רעים של לוג'יטק (X220 נראה לי) אבל אני מבין שיש לקריאטיב רמקולים מקבילים שהסאב הוא מעץ... הייתי שמח לשמוע דעות ממי שמכיר את הרמקולים. המוזיקה שאני שומע היא מאוד מגוונת - ג'אז, אלקטרוני,רוק ומטאל. תודה מראש לעונים....
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
שלום, מחפש רמקולים 2.0 ולא 2.1. מה כדאי לקנות ב 300 ש"ח? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני מעונייו לחבר גם את כרטיס הקול שלי וגם את הממיר הדיגיטלי שלי לאותה כניסה אופטית במערכת קולנוע ביתית. לשם כך אני זקוק למפצל או לממתג? (אין לי מושג באמת...) ואיפה אפשר להשיג דבר כזה? (מה שזה לא יהיה) תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר האם אוכל לחבר לכרטיס הנ"ל את חמשת הרמקולים האנלוגיים שלי. ברשותי שתי מערכות STEREO שכל אחת מהן אחראית על שני ערוצים, אחת FRONT ואחת REAR וכמו כן מחובר SW. כרגע הם מחוברים באופן מוצלח יחסית לכ. קול OB של REALTEK. התיאשתי מהתמיכה החלקית של REALTEK ועל כן אני פונה לפתרונות טובים יותר... האם מישהו יכול לעזור לי מנסיונו? בדקתי במספר אתרים ונראה כי קיימת תמיכה אם האם מישהו בדק משהו כזה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי פה 2 טוויטרים שכתוב שהם 80W (לא אומר לי הרבה,אשמח לקבל הסבר גם על זה...) מאחורה יש הוראות וכתוב: SYSTEMS UP TO 80W/CHANNEL - יש כזה ציור שאומר שחיברו טוויטר במקביל בין שני החוטים של הדרייבר SYSTEMS UP TO 120W/CHANNEL - יש אותו ציור רק עם נגד של 150OHM 20W מחובר בין ה + של הטוויטר ל +של הדרייבר SYSTEMS UP TO 160W/CHANNEL - יש ציור שאומרים לחבר 2 טוויטרים במקביל לדרייבר אחד איך אני יודע מה מתאים לי? (אם אתם שואלים על הרמקולים שלי אז אין לי מושג לא רשום עליהם כלום ולא אני קניתי אותם הם בערך חצי מטר ). רסיבר של AKAI קצת ישן... AA-8030 ...קצת הרבה... אליו מחוברים המחשב והטלויזיה ושני הרמקולים מתחברים אליו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן ברשותי המוצרים הכתובים בכותרת, וברצוני לחבר בין כולם. יש ברשותי מערכת קולנוע ביתית 5.1 ערוצים הבאתי תמונות של הרסיבר, של ה-DVD ושל הממיר הידיגטאלי ( כולם מאחורה) ניסיתי לשחק ולמצוא מידע אבל פשוט לא הצלחתי.. תמונה אני מצליח לראות בטולוויזיה דרך חיבור VCR וכנ"ל DVD דרך חיבור DVD רק שאין 5.1 ערוצים (בדקתי על DVD מקורי עם דולבי והכל). בבקשה האירו את עיני! בתודה מראש לכל העוזרים [br]פורסם בתאריך: 5.01.2008 בשעה 20:46:43 הקפצה!מישהו ?:\ [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי.. אני מתלבט כרגע מה לקנות..אני רוצה לקנות רמקולים..עדיף של Altec Lansing.. אני מתלבט בין הATP3 שלהם לבין ה4121..יש ביניהם הבדל אומנם של 150 שקל אבל הרבה אומרים לי שלמרות שהATP3 זולים יותר וישנים יותר הם טובים יותר.. מה ההמלצה שלכם?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
קודם כל מקווה שזה הפורום המתאים (אם לא תעבירו) אפשר את הקודקים שהביאו למישהו פה שאם אתה מפעיל 3GP או MP4 רואים את זה במדיה פלייר ? אני זוכר שזה היה חבילה ואז עוד 2 תוספות שזה יפתח אותם (real player משהו כזה) תודה מראש !!!!!
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי קיבלתי דיסק מתנה עם שובר החלפה ליומולדת אני רוצה להחליף אותו וחשבתי להשתמש בו כזיכוי לנגן ...יש סיכוי שיש בחנות נגנים כמו IRIVER וIAUDIO בפלאשים? תודה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
עכשיו יש כבר שלוש חנויות שמוכרות את הPMP120 בסיבות ה1850 קח שאן סיכוי שבשלושתם יש טעות... עכשיו PANDAS הכי זולה ב 1840 אח"כ COMPIL ב1845 ואח"כ "נעה מחשבים" ב1850...
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קניתי מחשב והסאונד המובנה בו לא מספק אותי. במשחקים אני פחות מרגיש אבל בסרטים ובמוזיקה בעיקר האיכות די גרועה(זה לא אמור להגרם בגלל הרמקולים(x540)נכון?) קיצור מחפש כרטיס קול עד 400 שישפר את האיכות, אם יש משהו ב500~ תציעו גם ואני אבדוק את זה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לפני שאני נוגע באוזניות יש לי שאלה. האם כדאי לי לקנות אוזניות בתקציב הנ"ל בלי שיש לי מגבר אוזניות ו/או כרטיס קול טוב? יש לי עכשיו grado sr60 וחבל לי לקנות אוזניות יקרות יותר ולא להרגיש שיפור משמעותי באיכות. כעת בנוגע לאוזניות, אני שומע בעיקר בעיקר רוק ומטאל, וגם לא מעט בלוז גם. לא ממש משנה לי אם האוזניות פתוחות או סגורות, מה שבאמת חשוב לי זה נוחות ואיכות.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קניתי מערכת רמקולים 5.1 של קריאייטיב דגם 5300 יש לי כרטיס קול של הרקולס 6.1 game theater מהסאב יוצאים שלושה כבלים חיברתי דרך הראק ( הקופסא שיש בה את כל היציאות ) את שתי היצאות הסטראו קדמיים ואחוריים והבננה הדגיטלית חיברתי דרך הסנטר בראק . והבעיה היא שהסאבאופר לא נשלט רק חמשת הרמקולים נשלטים ואין בעיה איתם . אם יש דרך אחרת לחבר את הרמקולים כך שהסאבאופר כן יהיה נשלט . ? מאחר וכל החיבורים נעשים דרך ראק . ??? זה מחריד הסאבאופר מקבל עוצמה של באסים חזקים ואי אפשר לשמוע כך . רק בווליום נמוך
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-