עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מחפש אוזניות איכותית למשחקים וגם למוזיקה ... תקציב בוא נגיד שתתנו לי אתם כי אני לא יודע מה המחיקים תודה :]

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  2. היי חברים אבא שלי טס היום (בעצם לפנות בוקר) לפריז למטרות עבודה. חשבתי על לתת לו איזה דגם של אוזניות שיקנה לי (יש לי כרגע חרא אוזניות). אני מחפש אוזניות אין איר מבודדות משני הצדדים (שלא ישמעו מה אני שומע, ושאני לא אשמע אנשים אחרים). התקציב שלי הוא 40 יורו (לצורך השוואה זה משהו שבארה"ב עולה איזה 50$ ) . חשוב לי מאוד הקטע של הבידוד והניידות! המקור שלי יהיה iPod Classic ואני אשמע לרוב מוזיקת רוק קלאסי (לד זפלין אריק קלפטון וכו'). תודה לכם! חשבתי בינתיים על הCX300 ועל הEP630 (שהיו לי והן מצוינות לצרכים שלי אבל חשבתי על להשתדרג טיפה)

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  3. אני מחפש אוזניות טובות לנגן . שמעתי שה AKG 518 טובות אבל אני לא יודע מאיפה לקנות אותן. בכל מקרה אני מעוניין שהאוזניות יהיו ניתנות לקיפול. לא מעוניין באוזניות in ear מאוד חשוב שהאוזניות לא יגרמו נזק כלשהו לאוזן. תודה לכל מי שיעזור.

4. מחפש לקנות אזניות אל חוטיות עם מיקרופון בתקציב של עד 500 ש"ח איפה ניתן לקנות אזניות כאלה ואיזה דגם הכי מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dman22,

אני מחפש אוזניות למחשב עם הדברים הבאים: - עם מיקרופון - אלחוטיות - איכות שמע טובה - מחיר בינוני (עד 350 ש"ח) - נוחות עזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ob,

היי ! אני מחפש אוזניות אלחוטיות לאייפון , טובות לריצה ובעיקר למוזיקה . מחיר בערך 500 ש"ח . יש את ה - Plantronic BackBeat GO , אבל הבנתי שהבטריה די חלשה ...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yarivot26,

אני מחפש אוזניות אלחוטיות. אני לא אודיופיל אבל אני עדיין מחפש קצת איכות, אודיו נקי וקצת באס לא יזיק. אני מחפש אוזניות שמכסות את כל האוזן ושפולטות כמה שפחות רעש (למי שלידי). התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח, אם צריך אני יכול להתגמש. תודה

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by alex15,

אני צריך אוזניות אלחוטיות טובות התקציב 200 ל 300 . חברה טובה .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by alex15,

שלום .. אני צריך אוזניות אלחוטיות תקציב 300 -400 שייח .. חברה ידועה ..ולא איזה חברה לא ידויעה ..ושלא יתקלקל כי הזוג השלישי עכשיו היום התקלקל לי ...אז החלטתיי שאני הולך על אוזניות אלחוטיות הכי טוב אבל שלא "יתקלקלו "... יש אפשרות חריגה מהתקציב ...

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  10. שלום, אני מתכוון לקנות כרטיס טלויזיה. רציתי שתהיה לי האפשרות לצפות בה בלי להפריע לחדרים האחרים בבית. אני מחפש משו איכותי במחיר סביר (200-300~)... תוכלו להמליץ? תודה רבה יונתן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Oded.Dwek,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות, טווח המחירים הוא עד 1000 שקל. המטרות שלי יהיו בעיקר, משחקי מחשב ומוסיקה, בנוסף לזאת חשוב לי שהאוזניות יהיו נוחות באוזן גם לאחר שימוש ממושך של כמה שעות, ולא יתחילו לגרד לי האוזניים אחרי שעה (כמו שקורה לי עם האוזניות הנוכחיות). בעיקבות הביקורות שקראתי באינטרנט (הממש מעטות כרגע) אני מתלבט בין Sennheiser RS130 או SHD8900 philips. אשמח להצעות ועזרה. ועוד משהו, חשש נוסף שעלה לי הוא הדאגה של הקרינה, האם יש סכנה בשימוש באוזניות אלחוטיות שכאלה (מכיוון הולכות להיות קרובות מאוד לראש, ויעשה בהם שימוש ממושך) <-- אני לא מבין בתחום הזה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני מחפש להשקיע באוזניות אלחוטיות איכותיות. השימוש העיקרי יהיה לשיחות סקייפ ארוכות שאני עורך ולכן אני צריך שיהיה גם מיקרופון מובנה. במידת האפשר הייתי רוצה שהאוזניות גם יוכלו להשמיע מוזיקה מהאייפון שלי וכן שהמיקרופון יהיה מתנתק. חיפוש לקח אותי ל http://lifehacker.com/5896076/five-best-headsets-with-attached-microphones שם נראים כמה דברים נחמדים אבל הכתבה כבר בת שנתיים. האוזניות האלה עושות רושם ראשוני מטורף על אף המחיר אבל אני בכלל לא בטוח שמוכרים אותן בארץ (בכלל זאפ לא ממש עזרו לי בכל הנושא הזה): http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2406198,00.asp#disqus-start . תודה מראש! עריכה: יש לי קרוב בוושינגטון DC בימים הקרובים שיכול להיכנס שם לחנות לקנות משהו עבורי אם זה עדיף

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות למחשב נייד (רצוי ניידות). במחיר של עד 300 ש"ח. רצוי איכות שמע גבוהה. אני יכול לקנות בחו"ל גם, הבנתי ששם יותר זול. האם תוכלו להמליץ לי על מוצר/ים (אני לא ממש מבין בנושא). בציפייה לתשובה, אוריין

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  14. האוזניות הישנות שלי מתחילות לעשות רעשים ונפילות סאונד והמשדר כבר ממש ישן, בן 5 בערך... השימוש הוא בעיקר לטלוויזיה... אז אני צריך אוזיות חדשות, עדיף כאלה שתופסות את כל האוזן בפנים ולא רק יושבות על האוזן... התקציב הוא בערך 200 עדיף פחות, מה שאני ממש רוצה זה שיעתוף את כל האוזן בתוכה ושלא יהיה הפרעות בסאונד, לא חייב משדר דרך קירות אבל רצויי... ותודה מראש..

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  15. שלום, מחפש אוזניות לשימוש בבית למטרת צפייה בטלוויזיה ושימוש שוטף במחשב. אשמח להצעות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות אלחוטיות איכותיות (כמה שאפשר) ל IPOD בתקציב של עד 150$ כרגע יש לי אוזניות דיי איכותיות של SONY אך לא אלחוטיות. יש שתי אוזניות שמצאתי ואשמח לדעת מה יותר טוב ואם יש יותר טובים מהם 1. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106944 2. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855998416

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  17. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות אלחוטיות איכותיות (כמה שאפשר) ל IPOD בתקציב של עד 150$ כרגע יש לי אוזניות דיי איכותיות של SONY אך לא אלחוטיות. יש שתי אוזניות שמצאתי ואשמח לדעת מה יותר טוב ואם יש יותר טובים מהם 1. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106944 2. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855998416

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  18. Started by vm,

היי אני מחפש אוזניות אלחוטיות טובות (אני לא אודיופיל, אבל שישמעו טוב) לטלויזיה שלי ( Toshiba Regza 42XV550). אני מעוניין שהאוזניות לא יהיו עם בטריות רגילות אלא עם בטריות פנימיות. בנוסף, איך האוזניות (יותר נכון המשדר שלהן) מתחבר לטלויזיה והאם אפשר לחבר 2 זוגות אוזניות (על אותו משדר? או שני משדרים לאותה הטלויזיה)? תודה על העזרה, עמרי

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  19. היי. אני מחפש אוזנות לטלוויזיה אלחוטיות חשוב שיהיה סטנד שפשוט מניחים אותם בתוכו כדי להטעין. שיהיו מאוד איכותיות ומאוד חזקות (לאבא כבד שמיעה) בואו נגיד תקציב של 700.... אם זה יהיה משמעותי אפשר אפילו עד 1000. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by OMRi1712,

אני צריך אוזניות אלחוטיות למחשב.. אני לא מחפש משהו ברמה הכי גבוהה בארץ אני צריך אותם בעיקר ללילה כדי לשמוע שירים ולשחק בלי להפריע ולהעיר את כל הבית.. אין לי ממש תקציב מוגדר כי אני לא יודע כמה הדברים האלו עולים אז תציעו מה שנראה לכם סביר מבחינת מחיר ואיכות. הייתי באייבורי והם אמרו לי שיש להם שם רק אוזניות של פיליפס שפועלות על אינפרא אדום וצריך קשר ישיר בין האוזניות לחיבור שלהם וכל דבר שיעבור באמצע יפריע אז זה לא ממש מה שאני מחפש.. מכירים משהו שיכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by eranmor,

שבוע טוב לכולם אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות חדשות למחשב. האוזניות כמובן צריכות להיות סטריאופוניות או אפילו עם צליל סראונד אז אם למישהו יש המלצה לאוזניות אלחוטיות באיכות טובה (לא משהו אודיופילי) בבקשה שיכתוב אגב, יש אוזניות אלחוטיות שמתחברות לUSB דרך בלוטות' או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות שיוכלו להתחבר במקביל למחשב ול-PS3, יש כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by eliil1,

אני מחפש אוזניות בלוטוז ל"נגן" שלי (W980) לריצות , שיחזיקו כמה שיותר זמן (כל האזוניות מחזיקות אצלי משום מה מקסימום חודש) , איכות לא חייב הכי מקצועי,שיהיה בסדר כזה, והכי חשוב שלא יפלו מהאוזניים כל פעם מהזיעה . למישהו פה יש איזה הצעות ? תודה

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. היי, אני מחפש אוזניות אלחוטיות שהן נוחות וטובות בעיקר לצפייה בסרטונים בדרכים ולפעמים שהוכל לחבר אותן לנינטנדו סוויץ׳.כרגע משתמש ב-Jabra Move אבל יש בעיה משמעותית איתן והיא שהמיקרופון הוא פשוט זבל מוחלט אבל בסה״כ הן טובות מאוד, נשמעות טוב, קטנות וניידות. בינתיים מה שהסתכלתי זהSkullcandy Grind Wireless JBL E40 BlueTooth JBL E45BT JBL T450BTיש לכם עוד הצעות התקציב שלי הוא עד 500 אולי עם חריגה לא גדולה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by אמיר יצחקי,

שלום,חודש הבא יש לי יום הולדת 18 ואני מקבל 500 שח,אז אני רוצה לקנות אוזניות טובות ושהיה דגש על נוחות ושהטרבל יהיה טוב,כי כיום יש לי אוזניות של לוגיטק ושומעים בהם זוועה. תודה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים