אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז ככה חברה רמקולים של CREATIVE שהיו איתי כמעט 10 שנים הלכו לעולמם :'( יש כרגע כ 600 שקל לרכוש רמקולים חדשים פישפשתי קצת בפורום וראיתי מספר המלצות שהיו פה על חברה ששמה מיקרולאב עשיתי בדיקה ראיתי את הדגם Solo3c נראה נחמד , השאלה איך הוא מול ההרמאן קארדון סאונד סטיק 2.1 III (אני יודע שמחירם בין 800-900) אני יכול להשיג אותם ב550 מחבר. דגם נוסף שהומלץ הוא ה T20 של קריאטיב (גם הביקורות ברשת מחמיאות) והסולו 3 C של מיקרו אם יש עוד משהו שאפשר להוסיף לרשימה או משהו מהרשימה ששווה ללכת עליו בלי בעיה. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי אורגנית ישנה וכרטיס קול audigy 2 איך אני יכול לחבר אותה בלי מידי?? אם בכלל....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי האם מישהו קנה את ה- ihp-120 שלו בארה"ב ויודע אם המטען שמגיע איתו מתאים לישראל (universal ac adaptor)?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... אני מחפש נגן איכותי וטוב עד 500 ש"ח, מה שחשוב לי זה חיי הסוללה ושתהיה סוללה נטענת אם זאת אפשרות... איכות כמובן כי על זה לא מתפשרים ואחרון אבל לא פחות חשוב זה הרדיו, קליטה טובה וכו'. אני חייל אז אני מחפש משהו שיחזיק מעמד בנסיעות, במכון כושר וכו'. רב תודות לכולם
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות חדשות תמליצו לי מהאתר הזה על אוזניות גיימינג https://www.bestbuy.com/ תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, אני מאוד אוהב מוזיקה, מאוד מאוד אוהב מוזיקה. אני רוצה לדעת אם קיים (ורצוי לא יקר יתר על המידה) מערכת שמע "מיני מרכזית" על עקרון המזגן המיני מרכזי. למה אני מתכוון? יש קונסולה ראשית שמבקרת על הכל עם חיבור למחשב(שדרכו הכל נשלט - CD, רדיו, מוזיקה על המחשב וכו'). היא מועברת למערכת רמקולים כך שבכל חדר בדירה ניתן לשמוע בצורה איכותית את הצלילם המתנגנים. רצוי גם שיהיה שלט או בקר בכל חדר, וכמובן יכולת שליטה על אילו רמקולים באילו חדרים ינגנו (מן הסתם המקרה בו יש צורך שכל הרמקולים ינגנו בבת אחת הוא נדיר מאוד). אם יש פתרונות יצירתיים שעונים על הבקשה שלי, אך לא בדיוק על פי המאפיינים שציינתי, גם הם יוערכו ואני אשמח לשמוע אותם. תודה, גיל.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אז ככה היום קניתי את הX23 חיברתי מהמגבר מכניסת AUX INPUT כבל אדום+לבן לממיר של הוט HD לכניסת AUX אדום לבן. בצג ליד הוולים זה מראה 2.0 שאני שם את זה על 5.1 אין שמע. עכשיו במגבר בINPUT אומר לי שזה על AUX ולא על 5.1(מן הסתם כי חיברתי לAUX) ובOUTPUT זה מראה 5.1. אז למה שאני מעביר את זה בתצוגה למצב 5.1 אין שמע? איזה כבלים אני צריך לקנות? מאחורה במגבר הכניסות כאלה: http://www.ixbt.com/multimedia/microlab/x23/amp-big.jpg קיבלתי עוד כבלים שזה RCA וצד שני חיבור אוזניות שחכתי איך זה נקרא. זה החיבורים שיש לי בTV מאחורה: http://www.nix.ru/autocatalog/lcd_tv...2241_draft.jpg אז אני צריך חיבור RCA-RCA בישביל לחבר את זה לממיר או לTV אז יעבוד לי ה5.1
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעניין לקנות שלט למחשב (שמחובר לטלביזיה) בשביל לשלוט בסרטים ובמוזיקה. מישהו יכול להמליץ על שלט טוב ולא יקר שיעשה את העבודה? ראיתי שיש שלט של מיקרוסופט שעולה בערך 150 ש"ח, אבל הבעיה היא שכתוב שהוא עובד רק עם Windows Media Center. מישהו יכול לאשר את זה? מישהו כאן הצליח לעבוד איתו שלא עם המדיה סנטר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הנה עוד פירוק: http://www.easydigi.com/news/2005/1/10/news_520.htm ועוד באתר..
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קראתי כמה ביקורות על ATP5 ועל פי הביקורות המערכת בכלל לא משהו במוזיקה כי הסאב שלה בעיתי מבחינת באסים (מוציא יותר מידי באס ואין עלו שליטה) ובכלל כתוב שזאות היא מערכת שנועדה למשחקים מה אתם חושבים?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי, ברשותי זן מיקרו 6GB. אתמול הוא נפל לי מהיד בעמידה. הוא נבלם באמצע ואחר כך נפל על הרצפה. האמת- לא עשה רושם של מכה קשה. בערב שניסיתי להדליק אותו קלטתי שהוא נתקע כאשר הוא עולה. :'( האם מישהו מכיר שירות תיקונים או משהו כזה? איך אני יכול לתקן את המכשיר? חבל לי על הכסף- אין לי כח להוציא עכשיו 700 שקל על נגן חדש. (אני מוכן להשקיע סכום סביר בתיקון) ד"א, המכשיר נקנה בדיוטי פרי הישראלי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, רכשתי טלוויזיה חדשה של פיליפס שיש לה חיבור לרשת / אינטרנט. לאינטרנט אין בעיה- אני מצליח להכנס ל-YOUTUBE ולאתרים אחרים. הבעיה שלי היא בחיבור לרשת. לפי מה שהצלחתי להבין, אין אפשרות פשוט לראות את הקבצים שמשותפים בשאר המחשבים (תקנו אותי אם אני טועה), אלא רק דרך חיבור להזרמת מדיה (או משהו כזה - דרך ה-media player). הבעיה שלי היא שהתיקיות במדיה פלייר מופיעות בעברית, אני לא מצליח לשנות אותן לאנגלית ולכן אני לא רואה כלום בטלוויזיה. השאלות שלי הן: 1. האם ניתן לשנות את השפה של המדיה פלייר / שמות הספריות מבלי להתקין windows 7 מחדש ? 2. האם זה נכון שאני חייב להשתמש במזרים מדיה ולא יכול פשוט להכנס לרשת כמו שהיא ? 3. מה זה בדיוק אומר המזרים מדיה הזה ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים של קריאטיב pcworks 210 הספק שלהם התקלקל לי, רציתי לדעת מי היבואן שלהם שממנו אוכל לקנות ספק חדש. או האם אני יכול לקנות חיבור 12v רגיל לחשמל וזה יעבוד ללא בעיות?(על הספק רשום שהוא ממיר את מתח החשמל ל 50hz והזרם בארץ הוא של 60 hz) בתודה שמעון ב.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
קניתי סט רמקולים חדש...לא סטאליסטים אלא "גדולים" ואני מתלבט איפה הכי כדאי למקם אותם...ובאיזה גובה? בעיקר אני מתלבט לגבי הסנטר....חובה שהוא יהיה על הטלויזיה כי זה לא אסטטי כל כך אם לא אז איפה? ובקשר לאחוריים באיזה גובה הם צריכים להיות מעל לספה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים, לחבר שלי יש יום הולדת והוא מת לאוזניות חדשות. אנחנו מתלבטים בין 3 דגמים שונים: Razer Carcharias Razer Megalodon Logitech G35 השאלה היא: איזה סוג הכי מומלץ לדעתכם. רוב העיסוקים שלו זה למוזיקה / משחקים. חבר אמר לי רק קארקארייאס, מה אתם חושבים? בתודה, ענבל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב קניתי את המערכת הזאת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_705&products_id=3036 אני רוצה לחבר אותה למחשב ויש לי לוח אם כזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_686_685&products_id=3829 ועכשיו השאלה שלי האם אני צריך לקנות כרטיס קול חדש כדי לחבר את המערכת למחשב או שאני יכול להישתמש בכרטיס קול שמובנה על הלוח אם (שיש לו 5.1 ) ובלי ששום דבר בלוח אם לא יהרס בגלל החיבור הזה !!! תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
עזרה=איך ממירים קובץdtsבסרט hd כי הlg led 42 מעלה את הסרט אבל בלי כל וכתוביות התקשרתי לlg והם אמרו לי שהטלויזיות שלהם לא קוראות קבצי dts ואין להם עדכון גירסא אבל אפשר להמיר לקבצים אחרים בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2500 לרמקולים , ואני רוצה מערכת מפציצה לחדר שהשימושים שלה הם רק מוזיקה , בעיקר טרנסים ושחורה ואם אתם יכולים להמליץ לי על מערכת, ואם לדוגמא יש מערכת נגיד ב1000 שאוכלת כל מערכת אחרת מעניין אותי אם זה יהיה אפשרי וחכם לקנות אותה מערכת פעמיים בשביל כפול עוצמה (אני יודע שזה מפגר לאללה אבל זה מעניין אותי כי בעיה של כסף אין ואני רוצה משהו שבאמת יפגיז לי את החדר) ועוד שאלה זה לגבי סאב של אוטו קודם כל אחד שמתאים לתקציב ושמעתי שצריך גם מגבר ורסיבר אז המלצות ועצות כל שהן יתקבלו בברכה .. ואם אפשר לחבר אותו לרמקולים הנוכחיים ( harman kardon soundsticks 1.2 ) או שאני צריך לקנות רמקולים חדשים תודה (:
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אחרי שעה חיפש בגוגל הבנתי שאני לא יצא מזה.. אני מחפש נגן קומפקטי שיהיה נוח לרוץ איתו וזה הקריטריון הכי חשוב. * נפח של לפחות 512MB Flash * לשימוש להפעלת קבצי mp3, אין לי צורך בפורמטים אחרים. * חיי סוללה שיהיו בסביבות ה 10-16 * עד 800 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לידידתי הענייה טלוויזיה CRT ישנה (כניסת SCART) שהיא רוצה להזרים לה וידיאו ב WIFI מהמחשב שיושב בחדר השני: סרט DVD, קבצי DIVX שהורידה, וגם, אם אפשר, תוכן בסטרימינג ישירות מהאינטרנט (למשל YOUTUBE). איזה סטרימר/רכיב אחר, זול, יכול לשבת ליד הטלויזיה, להתחבר לWIFI, לקבל תוכן מהמחשב ולהוציא אותו לכניסת הSCART של הטלוויזיה?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי קליפ והוא קובץ MOV אז אני צריך תוכנה שתומכת בפורמט MOV
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה אני אובד עצות. מצאתי 2 דגמים של טלוויזיות סמסונג: מסך LED סמסונג 40'' דגם UA40F6400 ו: טלוויזיה "SAMSUNG LED 40 תלת מימד SMART TV UE40F6320 שניהם סביב המחיר 3300 מה ההבדל? מה מומלץ לרכוש? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על הנגן יאוכסנו כ500-600 שירים, ואני צריך שיהיו לו פונקציות DJ בסיסיות. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מגבר+5 רמקולים מחוברים דרך כבל RCA למחשב ככה שהכל עובד על מערך סטריאו ולא כמו שזה צריך להיות. עכשיו השאלה האם כבל אופטי זה מה שצריך בשביל לעשות מערך סראונד ? והאם הכבל הזה מתאים http://www.ebay.com/itm/HIGH-QUALITY-6M-TOSLINK-OPTICAL-DIGITAL-AUDIO-CABLE-6mm-/360308238598?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item53e40b6906 וכן יש לי כניסה גם במגבר וגם במחשב.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-