עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by liorar,

שלום לכולם ותודה שנכנסתם!!! אני מעוניין לקנות את הדיסקמן הנ"ל ורציתי לדעת אם יש לכם מה להגיד בנושא, כגון: איפה הוא הכי זול? איך שומעים בו? האם הוא אמין? ובנוסף, היה בחור שהשאיר באתר זה הודעה ב-2.9.03 ואמר שהוא שוקל לקנות את המכשיר ב-$44, אז רציתי לדעת: מאיפה לעזאזל אתה יכול להביא אותו כל-כך בזול?! תודה!

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  2. יש לי כרטיס טלוויזיה WinTV PVR-150. אני עובד עם Vista 64bit. מה הדרך הכי טובה להמיר קלטות וידאו לקבצים? איזו תוכנה מומלצת, איך לקודד את הסרטים ככה שישמרו על האיכות? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  3. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס שישמש אותי ל: 1. להמיר את כל קלטות הוידאו למחשב באיכות טובה !! 2. כרטיס שבו אוכל לצפות דרך המחשב בטלוויזיה. האם יש חשיבות לכרטיס המסך שמותקן במחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  4. אני מחפש המלצה לדיבורית בלוטוס ניידת לרכב, לא משהו יקר מידי או שדורש התקנה וכו'. עד היום השתמשתי בכבל AUX פשוט, כי אני פחות מדבר בזמן נהיגה ויותר שומע מוסיקה דרך הטלפון, אבל אני רוצה לעבור לדיבורית שלא אהיה תלוי בה במיקרופון של הטלפון שלי כי הוא עושה בעיות. מצאתי כבל AUX עם מיקרופון, שזה נראה לי סבבה, אבל חשבתי אולי לקנות דיבורית בלוטוס שמשדרת לFM כדי לדלג על עניין החוטים ועדיין להנות ממוסיקה דרך הרמקולים של הרכב. 1. מה דעתכם על דיבוריות בלוטוס שמשדרות לFM? שמעתי על זה דברים לא טובים ממוכר אקראי בחנות סלולר אקראית. 2. אני מאבד איכות סאונד כשאני משתמש במשדר FM (לעומת הכבל AUX)? * שומע בעיקר קבצי MP3 באיכות 320 מעבר לשאלות, א…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by swg,

בררתי על ה-iAudio X5L אלו הפרטים שלו: {תקנו אותי אם אני טועה} 35 שעות השמעה, תומך בתמונות jpeg, תומך בוידאו mpeg4. השאלות שלי הן כאלה: 1.האם הוא תומך בעברית? 2.מה העוצמת שמע שלו לכל ערוץ?{wm}[לדוגמא של ה-ipod הוא 30 לכל צד, של ה-iriver הוא 20 לכל צד] 3.מה המחיר העדכני שלו?{אני מתכוון גם ל20 וגם ל30 GB} {תקנו אותי אם אני טועה iAudio X5L 20 GB: 379 EUR,iAudio X5L 30GB: 419 EUR} 4.האם אפשר להקליט מהרדיו שלו? {אם אפשר להקליט אפשר אחר-כך להעביר למחשב?}

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by HFDO5,

שלום יש לי נגן IAUDIO M3L אחלה נגן והכל אבל נתקעתי עם בעיה הכי מציקה.. שנדפק השלט ואז הנגן לא ממש שווה הרבה.. ניסיתי לבדוק בבאג שאמורים להיות היבואן שלהם בארץ ואמרו לי שלא מכירים את הדגם ולא יכולים להזמין לי חלקים בשבילו אני קניתי את המכשיר בזמן שפוליפון היו היבואן של IAUDIO בארץ למישהו יש רעיון איך אני יכול להזמין שלט חדש? ניסיתי למצוא אפילו באיביי ולא ממש הלך למצוא רק את השלט... כל דבר שיכול להפנות אותי לרעיון איך להזמין יעזור תודה :

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  7. Started by Odedb52,

אהלן. כמו שהכותרת "מרמזת" - אני מחפש רמקולים בתצורת 2.1 בעיקר להאזנה למוזיקה בתקציב של 450 ש"ח ~. אני מתלבט בין JBL Creature, VS2421, ATP3. (אשמח כמובן לקבל הצעות אחרות במידה ויש). על ה- JBL שמעתי שהם באיכות סבירה למדיי ולא יותר מדי טובים, אבל אחלה עיצוב (לא חשוב יותר מדי). VS2421 שמעתי שהם אחלה רמקולים אבל חיסרון בולט הוא רעשי רקע כגון הפרעות של מכשירים סלולריים או זמזומים בווליום נמוך. ATP3, שמעתי רק טוב, אומנם קצת מיושנים וקשים להשגה כבר. אשמח לקבל דעות / המלצות / חוות דעת (גם על מוצרים אחרים). תודה מראש, עודד ב.

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  8. שלום אני רוצה לקנות LCD 32 אינץ' איזה הכי מומלץ והכי כדאי לי וגם שיהיה זול? מה אתם אומרים על LG Scarlet 32LH70YR LCD ‏32 ‏אינטש בזאפ ראיתי 3800 שקל

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Architect,

אני רוצה רמקולים 4.1 למה אני ממש רוצה את התחושה של 3D. אבל--- לא נשאר לי הרבה כסף, השקעתי את כולו על המחשב ועל המודינג... ככה שנשאר לי 350 ש"ח בערך... מצאתי משהו, אבל לכו תדעו אם זה איכותי או לא, אני פשוט לא מבין במושגים של רמקולים אז הנה זה: Model LUXEON EM4.1 SUB+4 Speakers WOOD Output Power: RMS 20w+8W x 4 P.M.P.O 1500W F.Response: Subwoofer:30-200Hz satellite:180~18kHZ S/N: 80dB Impedance 4 OHM Function volume,bass,treble, balance control, PC/VCD swither Distortion 1% 1KHz Size :(mm) Subwoofer:340*170*235mm front: 170*105*90mm rear:85*105*90mm Speaker Unit: subwoofer: 4" satellite :3"woofer Package: 4 Sets/Carton 872sets/20' inner:380L*205W*…

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by AC/DC,

אם תוכלו בבקשה לתת לי דגמים וקישורים למסך LCD של NEC בילבד לחדר בערך 25 אינטש משהו טוב המלצות יתקבלו בשימחה

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by חן מ,

שלום יש לי בבית מדיה סנטר,התוכנית היא בקרוב מאוד לקנות טלוויזית LCD ולחבר אותה למדיה סנטר ולראות סרטים בסבבה בFHD השאלה היא:כדאי לשדרג את המערכת מדיה סנטר ולהפוך אותו גם למחשב שיהיה מיועד למשחקים?זאת אומרת לשים מעבד חדש וכרטיס מסך חדש כדי לשחק ביחד עם אחי משחקים?או שזה רק לסרטים,ולעשות הפרדה בין סרטים למשחקים?

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  12. חברים בערך מלפני יומיים שאני שומע מוזיקה יש רעשים כאלה מוזרים שמפריעים לי לשמוע.. מין ביפים קטנים כאלה ואין לי מושג ממה זה נגרם.. ניסיתי למחוק ולהתקין תדריברים ואת תוכנות השמיעה לבדוק ויורסים אבל אין לי מושג מה זה.. זה כאלה זמזומים לא סדירים מהרמקולים.. מה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. http://www.itel.co.il/shop/product_info.php?products_id=245 שוות את מחירן?... כעקרון אני מחפש אוזניות שיחליפו את ה EP-630 המזוייפות שאני מזמין כל כמה זמן מ EBAY ב 4-5 דולר עבור ה COWON D2 שלי.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  14. יש לי אוזניות Koss Porta pro, חוט שמחובר לאחת האוזניות נקרע. מה אפשר לעשות? אני מניח שזה לא במסגרת האחריות.. יש דרך לתקן את זה? ואם כן - איך? אם אי אפשר אני קונה אוזניות חדשות זהות, הן מעולות.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מחפש טלוויזיה לצורך צפייה בסרטים מורדים מהרשת, דרך המחשב או USB, וממכשיר DVD. מרחק כ-2 מטר. הרוחב חייב להיות עד 80 ס"מ. עידן+ - נחמד לא חייב. מה ממליצים מבין שני דגמי hdready שבכותרת? סמסונג: 50hz, חיבור USB לתמונות מוסיקה וסרטים + MKV.טיונר מובנה DVB-T, עידן +,חיבור USB- תומך מוסיקה תמונות וסרטים DIVX, MKV עם תמיכה בכתוביות SRT 1540 ש"ח כולל שנה אחריות שארפ: LED, 100hz, Component , AV , USB , HDMI x 3, 1:3,000,000, usb תומך בסרטי divx עכשיו 1350 ש"ח כולל שנה אחריות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by itamarg11,

אני רוצה לדעת איך אני יכול לשמוע בכל חמשת הרמקולים כשאני שומע מוזיקה ... שמעתי אצל אנשים שזה אפשרי .. משהו עם כרטיס קול מיוחד שתומך בX FI (אבל אני לא בטוח במה שאני אומר ), אנשים עם אתם יודעים מה אני צריך לקנות אז תשלחו לי גם לינקים (עם אפשר באתר השוואות ZAP כי זה הכי נוח ).. תודה מראש לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. אני מתלבט בין ZALMAN http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=468973 לבין כרטיס קול Creative Live 5.1 External USB http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=727935 מה אתם אומרים יותר כדאי ? הכרטיס קול מתחבר למחשב נייד אני יודע שזלמן יש ביקורות לא הכי טובות וגם הוא לא תומך בויסטה אבל כרגע אני עובד עם XP ואולי עוד כמה זמן ארצה לעבור כבר ל WINDOWS 7 שזה כמעט אותו דבר כמו VISTA

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  18. היי. יש לי נגן מוזיקה פשוט ואני שומע בו בעיקר פסקולים מסרטים (שאם אני לא טועה זה נחשב למוסיקה בעל המון פרטים קטנים, כמו מוסיקה קלאסית). האם כדאי לי להוריד מוסיקה לנגן ב-MP3 או ב-WAV? חשוב לציין שיש לי אוזניות די טובות של JBL ויש לי מספיק מקום אחסון בנגן. תודה.

19. Ok אז יש לי את ZVM מכשיר מדהים... איכות המסך שלו מהפנטת יש לי כרגע את האוזניות שמקבלים איתו שהם לא משהו ובבית יש לי ATH-A900 שדווקא נשמעות מצויין בו אך מן הסתם הן לא הכי ניידות לכן אני מחפש אוזניות כפתור InEar בסביבות ה300 שקל ... אני שוקל את ה Sennheiser CX300 אך רציתי לבדוק אם ישנם עוד המלצות ששווה לבדוק... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by So@tr43,

רציתי לדעת.(ואני חושב שזה לא הרבה בשביל מיני מערכת).

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by Guy King,

אני מתלבט בין ה-H10 לבין CREATIVE ZEN MICRO. הבנתי שה-H10 יותר ממולץ, אך מאידך הוא מעט יותר יקר וגם ה-BD הוא 90 בעוד של ה-CRTATIVE הוא 98. על הנייר זה נראה הבדל די משמעותי, אבל האם כאשר שומעים מוזיקה ניתן לחוש בו? האם הסאונד בקריאטייב יותר נקי באמת בצורה מורגשת? כי זה בנתיים מה שמרתיע אותי מקניית ה-H10.

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by The-Fox,

טוב אז מאז קניתי את ה EMU 0404 והוא עושה לי בעיות במשחקים אני משתמש ב Live 5.1 DE בשביל להוציא את הסאונד ל EMU בחיבור קואקסילי כדי שאני יוכל לשחק כמו בן-אדם. עכשיו הבעיה היא שהכרטיס מוציא את האות בקצב דימה של 48 KHZ (RESAMPLE) ואני עובד עם Session של 44.1 KHZ ב EMU, ואז הסאונד יוצא על הפנים. אני תמיד יכול להחליף Session ל 48 KHZ ואז לשחק ולהחליף חזרה כשאני רוצה לשמוע מוזיקה. אבל העניין הוא שיש לי תוכנה שיכולה להגדיר את קצב הדגימה ביציאה של הכרטיס: עכשיו העניין הוא שזה לא משנה את זה בפועל, וזה מה שמוזר. עכשיו לפי מה שקראתי בפורומים של קריאטיב יש רק מספר כרטיסים מסוימיום שיכולים לעשות RESAMPLE חזרה ל 44.1. האם זה נכון או האם אני יכול בכל זאת להוציא 44.1 מהכרטיס ? ת…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  23. שמעו אבא שלי קנה לי כאלה לא יודע מיאפה ולא ידעה כמה אבל לא מארץ אז איך אני עושה אם החשמל יש שניאי מסוים או כל שנאי רגיל ???? והכי חשוב השלט כמו שבטמונה חסר אתם חייבים להגיד לי דחוף אם לא הו מחזיר אותם ובוא ניגיד שהוא לא שילים 1400 אז חבל לייי דחוףףף יש לו עד מחר להחזירר אני חייב תושבה *** אולי אפילו את השם וטלפון של היבואן הרישמי של לוגיטק כי גם את זה אני לא מצוא תודה גל

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by pom23,

כשאני מחבר מכשיר למערכת המערכת לא מנגנת דברים מסויימים, לדוגמא: הגיטרה הראשונה ב-WISH YOU WERE HERE, הגיטרה ב-STAIRWAY TO HEAVEN והבתים ב-ELENOR RIGBEY, האם יש דרך לתקן את זה? תודה רבה, רועי

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  25. במפרט אני רואה שכתוב Audio/Video outputs --------------------------- Composite Video Stereo Analog Audio האם זה אומר שאני יכול לחבר אותו לחיבור SCART או S.viedo של טלויזיה ישנה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.