עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני רוצה לרכוש מסך מחשב / טלויזיה שישמש אותי גם לעבודה שוטפת מול המחשב (כמו מסך מחשב) וגם לצפיה בשידורי כבלים דרך חיבור אנאלוגי (שלא ע"י ממיר). שאלתי היא האם עלי לחפש מסך מחשב גדול יחסית (24 אינץ') או טלויזיית LCD קטנה (באותו הגודל)? אציין כי אין לי כיום כרטיס טלויזיה היום במחשב. אילו חיבורים עלי לוודא שקיימים במסך המחשב / טלויזיה לפני שאני קונה? תודה! ארז

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  2. אני באמת לא יודע עד כמה זה קשור לפה אם זה לא אני מיצטער.. האוזניות שאני מחפש זה SteelSeries 5h v2 ואם אין אז creative fatal1ty gamer headset גם יהיה טוב... אז ככה אני מעוניין לירכוש סאונד מיקצועי למערכת שלי. כרטיס קול זה לא ממש בעיה בישראל אבל אוזניות גיימינג זה ממש לא הקטע שישראל מיתמחה בו.. ממש קשה לי לימצוא וגם כשמצאתי זה היה בחנויות שלא שמעתי עליהם בחיים ואני קצת חושש. אז הבקשה שלי היא ככה: אם אתה מכיר חנות באזור ירושלים שיש סיכוי שמוכרת תאוזניות המצויינות או שהינך מכיר חנות וירטואלית אמינה שמוכרת אותם אנא ממך תכתוב פה את הפרטים ע'מ שאוכל ליצור עימם קשר תודה :-) נ.ב. אם אתם חושבים שיש אוזניות יותר טובות מאלה במחיר שאינו הזוי תרגישו חופשי לשתף אותי :-)

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. למרות חיפושים רבים מאוד ברשת, לא מצאתי התייחסויות רציניות לסוגיה זאת. ה-ASUS STX אמור להיות DAC איכותי במיוחד, הן לפי הנתונים הטכניים והן לפי הביקורות השונות. הוא גם לא זול יחסית לכרטיס קול פנימי שלא מיועד לשימוש מקצועי. אולם לא מצאתי כל כך התייחסויות ישירות ליכולות שלו (כ-DAC כאמור, לא כמגבר אוזניות) מול יחידות חיצוניות בתקציב דומה - לדוגמא ה-PRO-JECT USB או יחידות איזוטריות יותר כגון ה-HUD-MX1, ה-DAC-WOW של HOTAUDIO וכו' או אפילו יחידות יקרות יותר כגון ה-V-DAC או MATRIX.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by The Dom,

אני מחפש אוזניות בינוניות לריצה. אני לא מבין בסוגים אז שלא יכנסו לאמאמא של האוזן - את אלה אני שונא. יש לי אוזניות קשת , אבל ספוג וזיעה לא הולך :-X אולי משהו שיתלבש על האוזן יהיה טוב. (חשוב שגם הם יראו טוב ובצבע שחור)

5. Started by geniaXP,

יש לי חדר בגודל 10.5 מ"ר. עכשיו אני משתמש בזוג רמקולים פשוטים(מהסוג שעולה 80~ שקל). הייתי רוצה לקנות רמקולים טובים שישמשו אותי בעיקר במשחקים ומוזיקה. קראתי פה באתר שהX13 ממש טובים, האם הם משתלמים עבורי(יחסית למחיר הגבוה)? יחסית לחדר? כמה גדול יהיה השיפור בשימושים שלי?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by avihneo,

זה ניראה לי הפורום הכי מתאים... יש לי pioneer dv393s עכשיו יש בו את כל השפות לגבי אפשרות של הכתוביות חוץ מעיברית ! וזה מעצבן לראות ג'יבריש במקום עיברית ! אז אולי אתם יודעים איזה שהוא קוד לעיברית או אני צריך לעדכן אותו או לעביר לו משהו כי אין לי מושג מה לעשות ! תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by BOMBADIR,

שלום וערב טוב... השימושים שלי מהרמקולים הם משחקים,סרטים,ומוזיקה... השאלה שלי היא כזאת..אני שמעתי את הסט הזה של לוג'יטק והתאהבתי בו מבחינת איכות הצליל הגבוהה שלו...השאלה אם ניתן להשיג מערכת איכותית יותר באותו תקציב... המערכת תחובר לכרטיס קול X-FI PLATINUM

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by Cha0stAlker,

היי. אני מחפש אוזניות איכותיות למוסיקה (בעיקר רוק) ואני מתלבט בין HD598 ו A900. יש לציין שכבר יש לי AD700 ואני מאוד אוהב אותן, אבל אני מחפש משהו עוד יותר איכותי. בעקרון אני רוצה הפרדת צלילים כמה שיותר טובה וצליל איכותי ביותר. כמו כן אני רוצה במה גדולה מאוד. באס זה נחמד אבל אני לא איזה פריק של זה (הבאס ב AD700 מספיק לי). אני יודע שה A900 סגורות והסנהייזר פתוחות. בקיצור, האם אחת מהן טובה יותר מהשנייה? או שזה יותר סובייקטיבי ואין מנצח ברור?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אבא שלי טס היום לפנות בוקר לארה"ב.... והוא מסכים לקנות לי נגן mp3... עכשיו.. אני מנסה לשכנע אותו לקנות לי ipod.... אבל לפי מה שראיתי באינטרנט בארה"ב יש רק את הגירסא החדשה שעולה המון כסף... איזה 300$... אני חושב שאני אצליח לשכנע את אבא שלי לקנות עד 250$ ... אני רוצה נגן נוח... עם לחצנים נוחים...לא צריך הרבה פיצרים.. אבל שתהיה לו איכות שמיעה טובה... (יש לי אוזניות אז לא צריך אותם).... אה.. וגם לא חייב להיות לו חיי בטירה גבוהים... ווידיו זה ממש לא נחוץ.. אני ממש חייב תגובות מהירות בגלל שהוא טס ממש בזמן הקרוב... תודה עריכה: שכחתי להוסיף שאני מעדיף שתהיה לו מסך צבעוני ויחסית גדול ו5gb מספיק לי

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום לכולם. בימים אלה אני מרכיב לי מפרט חדש, ושקלתי האם ללכת על כרטיס קול חיצוני. התקציב נמוך ככל האפשר אבל בשביל דברים טובים אני אשתדל למתוח אותן, אני די מתעניין בכרטיסי קול X-fi. כרטיס הקול כניראה יהיה הOB על הasus commando. יש לי altec lansing ADA880 וsennheiser HD280 PRO, ככה שאני רוצה לנצל את מלוא איכותם. תודה רבה Install.

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  11. לפני איזה חודש קנינו מגבר ורמקולים של דנון, אבל משום מה עכשיו שומעים רק את הרמקולים הקדמיים והסנטר, זה לא נראה לי תקלה ברמקולים או משהו נראה לי מישהו נגע במשהו איך אני יכול לסדר?, המערכת היא- AVR-390 DENON נ.ב הם מחוברים למחשב

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום! קיבלתי אתמול את האייפוד החדש שלי (מהדגמים החדשים) של 15 גיגה... שאלתי היא האם אני יכול להשתמש בגירסא האחרונה של ephpod איתו ללא חשש??

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  13. שלום לכולכם.. לפני כמה ימים, שאלתי כאן על קניית אוזניות IN-EAR, באיכות טובה עם כמה דרישות מיוחדות.. ההודעה היא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182325.0 חרשתי קצת על האתר של החנות ההיא, והגעתי לעמוד הנכון, הייתי מעוניין שתמליצו לי על אוזניות איכותיות משם. זה המבחר: http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?N=2010370070+1092908217&showmore=250&Submit=ENE&SubCategory=70 האוזניות שאני שמתי לב אליהם הם אלה למשל: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826159204 או קצת יותר טובות כאלה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826159209 מה אתם חושבים על האיכות של האוזניות הללו? שוות משהו? אם תוכלו להמליץ לי ע…

• 37 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by nadaw,

מה אתם אומרים על זה? http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/1090041-1116809-1116837-1116837-1196097-1140495-4889651.html תנו הצעות.. עד 6000 שקל... ותפרשו לי את כל הנתונים ששם.. מה הם אומרים? צודהה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. חשבתי לקנות שוב אותן, אבל החלטתי לבדוק אולי יש משהו יותר טוב בתווך מחירים 200 ומטה. תודה לכם מראש

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  16. קודם כל מרוצה מכל שניה שלי איתן אוי I Love You So Much ברור אחרי חברה שלי =] לא בוגד באמת יש בעיה של סאונד ממש קלה וזה בסדר כי אצלי זה מחובר למגבר רגיל אני נהנה מכל רגע פירוט מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אין לי כוח לפרט עוד תודה לכם על ההמלצות עליהן באמת קנייה שווה אני עושה עכשיו Burn In קטנטן=]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Touro_CDO,

מה קורה אחים? אני טס עוד שבועיים לארה"ב, ונמאס לי מהאוזניות שמקבלים עם האייפוד אז אני צריך ייעוץ לקניית אוזניות. אני רוצה אוזניות IN EAR, בתקציב עד 40 דולר, שישמעו כמה שיותר נקי, אך בשרני ו"חיי", אני שומע מטאל וזו מוזיקה עמוסה וחשוב מאוד שישמעו כמה שיותר נקי. תודה ואם יש המלצות לחנויות מומלצות בארה"ב, אני אשמח. וד"א, חשבתי על JBL Reference 220, איך הן? תודה!

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  18. 1000-1200 שקל, רמקולים למחשב, שיהיו חיות, כמה שיותר וואט, סאב חזק, שיהיה אפשרות לחבר אותם גם למערכת בסלון עם אפשרות לסראונד.. אני מביא מהדיוטי פרי ככה שאולי יותר זול שמה..

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by frosti,

במהלך השבוע חיפשתי בכמה חנויות באיזור המרכז את הנגן mp3 של sandisk בגודל 1 ג'יגה, בכל חנות שהייתי הודיעו לי שאזל להם מהמלאי ה-1 ג'יגה, אבל את הדגמים של 512 ו-256 היה פחות בעייתי להשיג. הייתכן שהמוצר הזה כל כך מבוקש? והאם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את זה? היה מקום אחד שכן הצלחתי למצוא אותו, אבל הם רצו עליו מחיר של 999 ש"ח, שזה גבוה בהרבה מהמחיר שדורשים במקומות אחרים, אני לא אגיד היכן כדי לא לפרסם, אבל אני רק אציין שזה ברשת ארצית שאפשר למצוא חלק מהסניפים שלה בקניונים ברחבי הארץ.

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  20. שלום, אשמח להמלצה לכרטיס קול 24/96/192 KHZ + יציאה דיגיטאלית SPDIF הכי זול שיש משהו סביר וטוב בלי להתפרע. תודה

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  21. היי אנשים.. יש לי את כרטיס הקול המובנה של Realtek משום מה שאני נכנס להגדרות שלו, אין לי אופציה להגדיר רמקולים... מספר של רמקולים וכו' כמו בתמונה בלינק : http://www.vistax64.com/attachments/sound-audio/9114d1230900158-realtek-digital-out-rca-only-2-channel-sound-rca-digital-into-reciever-realtekhdaudiocontrol.jpg כל מה שיש לי זה Digital input / Digital output בחלק העליון של הדף, ובכרטיסיות למטה יש לי Soundeffects ו Default format מישהו יודע למה זה ככה? המחשב מחובר בכבל אופטי למגבר.. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. כל המוזיקות שלי הם ב WAV לצערי הפלאפון שלי לא מסוגל לנגן WAV אני רוצה לעביר שירים מפעם לפעם שיעבדו על הטלפון שלי יש תכונה מומלצת בתחום הזה ?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  23. שלום. רציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות מפצל אודיו שיפצל את התקע אודיו ל2 ולחבר באחד מהם אוזניות ובשני רמקולים של מערכת? ואם כן, האם זה יפגם באיכות \ ווליום. תודה =)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by R0ck,

טראק לא רע בכלל, עם ווקאלז גבריים פשוט מוצלחים.

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  25. Started by lael,

HELP :]

• 6 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.