עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by noob^,

מתגייס עוד חודשיים ~, צריך נגן חדש (לא רוצה להסתובב שם עם מיני דיסק), תקציב 1000~ לנגן ואוזניות איכותיות (עדיפות לכפתור שיהיה נוח לנשיאות) חובה אוזניות איכותיות, אפשר לחרוג מהתקציב ואפשר גם לא להגיע אליו העיקר שיהיה איכותי ! לא צריך תמונות ולא צריך סרטים (לא אתנגד אם זה יהיה, אבל אני ממש אבל ממש לא רוצה ולא צריך את זה ! - סתם לשלם יותר בישביל שטויות) ג'יגה+ מה הכי איכותי שאפשר למצוא ?

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by Itzik 007,

התקציב של הרמקולים הוא כ- 100 שקל דרישות של הרמקולים: חברה איכותית כגון קריאייטיב וכו' אין צורך ב2.1 אף אם זה נכנס בתקציב בערך אז אפשר עדיפות לרמקולים מסוג 2.0 דוגמאות לרמקולים שמצאתי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24886 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150204 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4342866 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5226693 - ערכה http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2635223 http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2644716 מה אתם מציעים?! תודעה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  3. שלום. אני נמצא אצל חבר, שלו היו בעיות מרובות במחשב. היו לו הרבה מאוד בעיות, אבל לא עם הסאונד. פרמטנו את המחשב (פעמיים, עקב קשיים), התקנו חלונות XP פרו, התקנו את הדרייבר לכרטיס הקול (מאתר היצרן, דרך מנהל ההתקנים של ווינדוס), וצצה לנו בעיה מוזרה במיוחד: כשאנחנו מפעילים קובץ סאונד, ווינדוס מדיה פלייר (10) מתנהג כאילו הוא מנגן אבל לא משמיע אף צליל (לא בעזרת הרמקולים - שעובדים - ולא בעזרת האוזניות - שעובדות) הvisualizer שלו גם לא מראה שום תנודה של סאונד אחרי השנייה הראשונה של נגינה. ווינאמפ (5) עושה בעצם את אותו הדבר, רק שהוא גם עושה Pause אחרי שנייה וחצי של נגינה, בין אם מתחילת הקובץ או מהאמצע. התקנו שתי חבילות קודקים גדולות שונות ללא שינוי. הבעיה גם הייתה בWMP8. הבעיה מוכרת …

4. אני מחפש עבור חברות, אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה בתקציב של עד 50$ מebay שיהיו כמה שיותר נוחות וכמה שיותר איכותיות. תודה

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by Roni_H,

שלום, יש ברשותי לוח-אם מדגם ma770-ud3 בעל כרטיס קול מובנה מסוג Realtek High Definition , מערכת ההפעלה היא Windows 7 , יציאת ה S/PDIF מחוברת לרסירבר בעזרת סיב אופטי , כאשר אני מוציא אות בקידוד DTS או DOLBY DIGITAL דרך מאפייני כרטיס הקול , הרסירבר מזהה את הקידוד ומוציא צליל סראונד תקין. ברצוני לנגן סרט בעל פס קול בקידוד AC3 בחמישה ערוצים , הגדרתי במאפייני ה AC3 להשתמש ב S/PDIF - pass through , הרסירבר לא מזהה את הנתונים כסראונד ומשמיע אותם כ PCM (סטראו בלבד). האם מישהו נתקל בבעיה ומוכן להפנותי לפתרון הולם? מראש אודה.

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  6. אני מחפש אוזניות לשמיעה ביתית ככה שאין צורך שהם יהיו סגורות או אטומות לרעשים,אחרי שאני יקנה את האוזניות אני יקנה להם גם מגבר. אני שומע המון סגנונות של מוזיקה אבל אפשר להגיד שהכיוון שלי הוא די רוק ומטאל אבל גם את שאר הסגנונות אני שומע לא מעט. תמליצו לי בבקשה על 2-3 דגמים שיהיו הכי טובים למטרות שלי ואני ילך,ישמע וישווה בין כולם.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by switchman,

XP Pro בחיבור כבל של אודיו משני הצדדים, צד אחד לרדיו וצד שני לLINE IN של הכרטיס קול(כחול) מנסה להקליט ב sound recorder של הווינדווס, ואח"כ שומע תהקלטה ויש הרבה הרבה מאוד רעשים ברקע בקושי אפשר לשמוע.. צריך לשנות משהו אולי בהגדרות? כשאני סתם מחבר את הכבל לשני הצדדים בלי להקליט זה נשמע טוב מאוד ברמקולים של המחשב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  8. היי. כמו שכתוב בכותרת, הרמקולים יהיו לשמיעת מוזיקה, לא למשחקים או דברים כאלה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  9. מה קורה חברה? שבת שלום. ברשותי מחשב עם לוח אם asus p5q deluxe ומסך צ'ימי עם רמקולים קטנים שהאוזניות שלי גוברות עליהם, מכאן עלה הרעיון, האם אני יכול לחבר את המחשב למערכת שנמצאת כ4-5 מטרים ממנו. ובכן עשיתי זאת באמצעות כבלים, כבל שיוצא מהחיבור אוזניות לLINE IN של המערכת, פשוט גולמי ונחמד -. קודם כל איבדתי עוצמה - שמא זה תלוי בכרטיס? שנית, אני מעוניין בשמע איכותי יותר, אך זה הכי פחות קריטי. מה שקריטי זה שהכבל עובר לי באמצע החדר וזה לא מסתדר. רציתי לדעת האם ישנו פתרון אלחוטי לבעיה, על אחת כמה וכמה אם ישנו פתרון שיספק את האיכות המלאה. אבקש הצעה למכשיר פשוט, בסיסי אפילו ללא חיבורים איכותיים. והצעה למכשיר שיספק לי את האיכות שאני רוצה, ואפילו את היכולת לחבר מכשירים נוספים כגון הטל…

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  10. חברים שלום אני מעוניין לשדרג את מערכת השמע בחדר ובמחשב שלי בכלל בעיקר למשחקים אפשר לומר אני מעוניין לקנות את הרמקולים 5.1 של קראיטיב T5900 שעולים 710 שקל עכשיו הבנתי שלתוצאות מירביות איתם שווה לקנות כרטיס קול טוב אני מתלבט בין לקנות את AUDIGY 2 שהוא 96 ביטס שעולה 330 שקל לבין ה AUDIGY 2 ZS שהוא 192 ביטס ואומרים עליו שהוא במיוחד בשביל גיימרים... מחירים אלו עבור כרטיסי קול די יקרים .. האם שווה להשקיע עוד ולקנות את ה ZS מה ההבדל בינהם בכלל ומבחינת הביצועים!??! ומה דעתכם על הרמקולים......... למי שיש את זה כבר איך ההבדלים בין אם יהיהו לי את 2 אלה לבין רמקולים רגילים וחיבור דרך הכרטיס קול של לוח אם.

• 14 תגובות
    • 774 צפיות
  11. היו כאלה שעברו לאיפוד, יש למישהו לינקים או הצעות אחרות ?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  12. אם נניח אני שומע באוזניות מסויימות.. יש מצב שאוזניות אחרות ישמעו חזק יותר על אותו נגן?? יש כזה דבר "אוזניות מוגברות" ?? או שכל עוצמת השמע תלויה במכשיר שמנגן את המוסיקה?

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by gmb,

שלום לכולם הלוח אם: אסוס M2N-E חיבור קואקסלי לרסיבר הרמן קרדון AVR35 לא מצליח להוציא 5.1 מהמחשב על הרסיבר אני מקבל COAX PCM ואני מצליח לקבל רק 2.1 ביציאה מהמחשב, ניסיתי לבדוק דרך התוכנה של הלוח אם (SOUNMAX, AD1988) וגם שם אני שומע רק בסטריאו וסאב... מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לשנות הגדרות בביוס וניסיתי כמה דרייברים קראתי בגוגל שגם אחרים חוו את הבעיה הזאת מישהו מכיר פתרון כלשהו? רמי

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by Aviad6,

השגתי זוג חשד במחיר מדהים אוקצור השאלה האם הם אוזניות טובות יש להם בלאי או משהו? אביעד

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by DXT,

אני מחפש כרטיס קול טוב וסולידי בעיקר לשמיעת מוזיקה, ופחות חשוב גם לסרטים ומשחקים. איזה מהם יתן לי את התמורה הטובה ביותר? כרגע אני מחבר לכרטיס קול מערכת 5.1 של לוגיטק Z-540, וגם את האוזניות החדשות שלי (שהן הסיבה העיקרית לשדרוג, האמת) - ה- AD700. יש כרטיס של קרייטיב בטווח מחיר הזה ששווה לשקול? זקוק לעצתכם

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by THE FOX,

האם קיימים מודים לאוזניות HD485?

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by TheSlidead,

שלום לכולם, אשמח לקבל מספר המלצות על טלוויזית LCD. גודל ''37 לא פחות ולא יותר. כמובן שתהייה כמה שיותר איכותית, להרצת סרטים, משחקי PS3 ותמיכה בHD (לא HDR). התקציב הוא גג 10,000 ש"ח. אשמח גם להסבר על כל טלוויזיה מומלצת שלל יתרונות וחסרונות. תודה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by iakovl,

אוקי, קודם נסביר את הסיפור: אמא שלי אחרי ניתוח (לא לדאוג הכל סבבה) מרותקת לבית שבועיים וכמו שכולנו יודעים אין מה לראות בטלויזיה, מזמן רצינו לקנות לה DVD בשביל שאני אצרוב לה מדי פעם סרטים וכו' ( לצרוב = NO) חשבתי כבר לקחת DVD עם חיבור USB ולחבר לה קשיח חיצוני (יש לי כמה קשיחים בצד) אבל אז אני מוגבל עם AVI ולמי יש כוח להמיר בימינו? אז הלכתי שלב אחד קדימה וחשבתי לקנות לה סטרימר ואליו לחבר קשיח. עכשיו הנה הדרישות והמגבלות: 1. אין צורך בחיבור אלחוטי או חיבור רשת בכלל, אין לה מחשב בבית, אני מתכנן לחבר את הקשיח אלי פעם בX ולהעביר אליו מידע. 2. חובה תמיכה בכתוביות ברוסית ובממשק רוסי (היא תשרוד עם עברית אבל רוסית זה עדיפות) 3. מחיר = אם היא תדע שאני מבזבז עליה יותר מדי היא תסרס או…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by talje,

שלום רב, עד אתמול נראתה הקונפיגורציה שלי כך: מערכת סטריאו של KENWOOD אליה מחוברים ארבעה רמקולים על אותם פורטים, כלומר ללא סראונד אלא פשוט הקול יוצא לארבעת הרמקולים בו זמנית. המערכת הייתה מחוברת למחשב כך שכרטיס הקול שלי היה מוציא את הסאונד למערכת. קיבלתי במתנה רסיבר ישן (בן כ5 שנים) של AIWA (כשאגיע הביתה אפרסם דגם). הפעם חיברתי זוג רמקולים בחיבור הרמקולים הקדמיים, וזוג רמקולים נוסף לחיבור הסראונד. מלבד העובדה שזו פעם ראשונה שאני משתמש בסראונד וצריך לדעת לכוון את הרסיבר להגדרות פשוטות כדי להפעיל את הסראונד בלי כל מיני אפקטים, הכל עובד בסדר. עכשיו עם הרסיבר קיבלתי זוג רמקולים נוסף של חברת MicroStudios או משהו כזה. לא מצאתי עליהם יותר מידי פרטים באינטרנט. ברצוני לשאול מספר שא…

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  20. Started by yup,

האם ידוע למישהו על תמיכה (לא interface, רק קריאת תווים) בעברית למכשירי archos מסדרת av400. בrockbox לא מצאתי תמיכה לדגמים מתקדמים. האם ידוע על יוזמה של החברה לפתח דבר כזה? תודה <o> YUP

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by roei_b,

שלום! יש לי את הכרטיס PVR-150 MCE KIT אבל לא הגיעה איתו שום תוכנה להגדרת הכפתורים. (הם עובדים מצוין, אבל אני מעוניין לשנות כמה כפתורים). מערכת הפעלה: Vista 64Bit תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  22. יש לי את הVIA HD AUDIO DECK עכשיו הבעיה היא שהוא לא נותן לי באמת לבחור במה ישמעו ובמה לא... זתומרת אם אני רוצה שישמעו מהLINE הוא לא בדיוק נותן לי אלא נותן לי משהו אחר... היה לי במחשב אחר כרטיס קול של REALTEK ושם הייתה אפשרות לנתב.. זאת אומרת ללחוץ על החיבור ולבחור מה אני רוצה שהוא יהיה... ופה אין לי... האם יש תוכנת צד שלישי שיכולה לעזור לי בזה..? אני כבר ממש אובד עצות תודה

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  23. שלום לכולם. בזמן הקרוב מקום מגוריי החדש יהיה חדר במעונות של אוניברסיטת חיפה, וה-FX6021 נשארים להם בבית. כיוון שאיני רוצה להטריד את שותפיי לדירה, וגם לא להיות מוטרד מכל העיסוקים שלהם, חשבתי על לקנות אוזניות נורמליות סוף-סוף, משהו שאני רוצה כבר בערך שנתיים. אז מה יש לנו? 1. האוזניות צריכות להיות סגורות - ניטרול של כמה שיותר רעשי רקע, יחד עם זליגה מינימלית של סאונד מהן. 2. נוחות גבוהה - אני אחד שאוהב להאזין הרבה למוזיקה. לא יודע אם יהיה לי יותר מדי זמן לכך, אבל חשוב שהאוזניות תהיינה נוחות להאזנה ממושכת. 3. מקור - כרגע האוזניות תתחברנה ללפטופ / ל iPod. כרטיס קול רציני ימצא ברשימת הקניות הבאה. 4. הגברה - כרגע אין לי מגבר, אבל אם יעלה הצורך, אני פוזל לכיוון FiiO E5 - לא משהו …

24. Started by Anas-Nanas,

אני שמח לבשר לכל בעלי האייפוד למיניהם שאפשר להחליף את הבטריות מבלי לשלם לאפל 150 דולר! היום קיבלתי את המגזין Popular Science של החודש הזה (מרץ) ויש שם מדריך מפורט מאוד איך אפשר לעשות זאת לבד בבית! יש שם עוד כל מיני טריקים שאפשר לעשות עם האייפוד! אמנם הסוללה החלופית עלתה 60$ ולאחר שהבנאדם הזה גילה את האפשרות הזאת אפל הכריזה על תוכנית החלפת הסוללות האייפוד... בתוכנית זאת אתה משלם 60$ ולא מקבל את האייפוד שלך אלא מקבל אייפוד משופץ עם סוללה חדשה! אם יהיה ביקוש אני אוכל לסרוק את העמוד..אבל מכיוון שזה באותיות קטנות וזה בטח יפגע בסריקה הייתי מציע לכם פשוט ללכת לקיוסק הקרוב לביתכם שמוכר פופיולר סיינס ולקנות אותו ב 33.00 ש"ח *עריכה* לאלו ממכם שמסתדרים טוב עם אנגלית מצאתי עבורכם את …

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by moshen1169,

יש לי אוזניות בחיבור USB מתי שאני מחבר את האוזניות מאחורי המארז אז אני שומע עם האוזניות ומתי שאני מחבר אותם ל USB מקדימה אני לא שומע כלום אם זה בעיה בדרייברים אז מאיפה להוריד?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים