עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה, הגיע הזמן לנגן MP3 חדש ואיכותי הפעם(מחברה מובילה , ולא מחברה זולה ולא ידועה כלל בשוק, שאחר כך עושה בעיות),לאחר שהקודם נדפקו בו האוזניות ואין מצב להחליף אותן כי החיבור קטן מדי ולא מאפשר תמיכה באוזניות רגילות ויום-יומיות,וחוץ מזה הנגן קוטע שיר כמעט כל שנייה בזמן הליכה. אבל לא נכנס לזה, בקיצור, שמתי עין על הנגן הבא: SanDisk Sansa Clip קראתי המון ביקורות חיוביות עליו, והוא נראה מצוין וכמובן הכי חשוב - בעל תג מחיר עוד יותר מצוין P: ברצוני לקנות את גרסת ה2GB, האם אתם ממליצים לי על נגן זה? אם אתם בעלי נגן זה שתפו כאן חוויות לגביו... כמו כן, אני בכל הזדמנות שאני יוצא מהבית אני עם MP3, אז נגן זה יתאים לי מבחינת תאימות להליכה וריצה,ומבחינת הקליפס(שזה קריטי כי …

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by willyp,

בעקבות מעבר לz5500 / z906 אני מוכר את הATP3 המדהימים. הם במצב מצוין, ללא שום סימנים. כמה לדעתכם אפשר למכור אותם?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by omerr8,

שלום, יש לי מערכת סטריאו של פאנסוניק (מערכת מצויה) והשאלה שלי היא האם אפשר לחבר את הרמקולים שלה למחשב?? בתודה, עומר.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  4. שלום, יש לי סרטון שצילמתי במצלמה שלי והוא בלי קול, עכשיו אני רוצה להכניס איזה שיר בסרטון איך אני עושה זאת?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by Adon_Shoko,

שלומות לכם, אני מוסיקאי, ומשתמש במחשב שלי להקלטות. קניתי לא מזמן מחשב חדש, לאחר שהישן שבק חיים. אך את הכרטיס קול השארתי, כי הוא טוב ונאמן. MOTU 2408 MK II. עכשיו, נוצרה לי פתאום הבעיה שיש בעיה בין הכרטיס קול ללוח אם. לאחר בירורים, אמרו לי שאם אני אבטל את ה PCI FAST WRITES, הכל יסתדר. אבל לא מצאתי את האפשרות בביוס שלי. מישו יודע על דרך אחרת לבטל את האופציה הזאת, שלא דרך הביוס? תודה.

6. שלום לכולם, אני מחבר מערכת רמקולים של ALTEC LANSING מדגם ADA745 4.1 לכרטיס קול סאונד בלסטר לייב 5.1. חיברתי את הרמקולים ליציאות המתאימות בכרטיס בדיוק כפי שמופיע בדף ההסבר, הבעיה שלי היא שכאשר אני מפעיל סרט שמקודד ב AC3 אני לא שומע כלום ב 2 הרמקולים האחוריים מלבד רחש תמידי.. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך ניתן לסדר את זה??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום כולם! החלטתי שהגיע הזמן להצטייד בנגן MP3 שיעביר לי את הזמן בבסיס... הנתונים הם לא בשמיים כי אין לי כ'כ הרבה זמן למוזיקה (קרבי), שיהיה מ512 מגה ומעלה, רדיו ואממ פלוס גדול זה סלולה נטעננת... התקציב לא בשמיים כי אני לא רוצה להשקיע במשהו הרבה כסף ולקחת אותו לצבא... חשבתי עלהנגן הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5890 דעות? משהו אחר בתקציב דומה?(עד 700 ש'ח יתקבל בברכה) בתודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by Black_Citadel,

אני יכול להשיג אותו במחיר הזה. שווה? השימושים העיקריים הם סרטי 4k בסלון (מרחק 2.5 מטר כרגע, עלול להיות מוכפל בקרוב) ופה ושם משחקים בps4. bang for the buck, יש משהו עדיף? תודה רבה

9. Started by liiight,

אני רוצה שיהיה לו הארדיסק של לפחות 20GB ושיהיה סבבה בכלליות אין לי שום מושג בתחום הזה, חוץ מזה ששמעתי שIPOD זה בעיקר הייפ ומחיר מנופח. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  10. Started by Zrizi,

שלום, יש לי מחשב HTPC המבוסס על לוח אם GA-MA78GM-S2H המחובר לLCD. אני מעביר את הוידאו באמצעות חיבור HDMI אבל לא מצליח להעביר עליו גם את האודיו. מישהו יודע אם זה אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  11. לפני כחצי שנה היה מבצע MEEWHAT (משלמים 20$ ומקבלים אוזניות בשווי 35$ ומעלה, בהגרלה). אני קיבלתי את הדגם הכי טוב שלהם cc51, שעולה 90$. השתמשתי באוזניות הרבה, ואחת מהם נשברה לי, באשמתי (הם נפלו הרבה, קיבלו הרבה מכות מקירות וכו'. לא שמרתי עליהם במיוחד). פניתי לשירות לקוחות שלהם, וחוץ מתמונה של האוזניות השבורות הם לא ביקשו כלום- אפילו לא לשלוח אותם אליהם! הם רצו להחליף לי אותם , לא לתקן. הייתה בעיה קטנה- לא היה להם את הדגם שלי בשחור, אז הם הציעו לי את הCC51P, אותו דגם, רק עם מיקרופון (זה עולה בערך 5$ יותר). שבוע אחרי שפניתי אליהם האוזניות היו אצלי (החברה ממוקמת בארה"ב). ללא כל ספק, יש להם שירות לקוחות מושלם, הכי טוב שראיתי עד היום. בקשר לאוזניות, אני לא ממש מבין במושגים טכניי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. איכות שמע למשל? איכות האוזניות? המחיר קורץ לעין ;D

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by vladk,

לא מצאתי שום ביקורת או חוות-דעת על המכשיר הזה. מישהו מכיר או יכול להפנות לביקורת עליו? אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של המכשיר, בהנחה שאני יכול לרכוש אותו בכ-250 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  14. מישהו מכיר תוכנה לשמיעת סראונד במחשב? הייתה לי פעם תוכנה אבל אני לא זוכר את השם שלה, אני רוצה תוכנה שתתבסס על וינאמפ/על הכ.קול . תודה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. את המוזיקה שלי אני שומע בקומפקט דיסק (אחד פשוט, שיש בו רמקולים מובנים) עכשיו אני רוצה קצת יותר איכות וקצת יותר ווליום בלי להוסיף כסף אז אני רוצה לחבר אליו רמקול של סוני. איך אני מחבר? נ.ב. חתכתי קצה של אוזניות וחיברתי אליו את הרמקול וחיברתי לפתח של האוזניות בקומפקט ושמעו, אבל מאוד חלש והיציאה היחדיה שיש בקומפקט היא של אוזניות

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by Dark Respect,

המשפחה שלי רוצה שאני אעביר למחשב יעני למדיה דיגיטלית את כל סרטי הוידאו הביתיים שיש לנו על קלטות ועל קלטות קטנות של מצלמה אילו חומרות ותוכנות אני צריך בשביל זה? איך אני משתמש בהן? תודה!

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  17. המתאם אמור להעביר לי חומר על קלטות וידאו למחשב בפורמט DVD MPEG וכו. מכשיר הוידאו די ישן ויש לו רק יציאת 21 פינים. חיברתי אליו את VIDEO ורואים תמונה. ביציאת האודיו שלו אני לא מצליח לקבל אות מהמחשב. אציין שאני יכול לשמוע אם אני מחבר את היציאות אודיו ישירות למגבר שלי (לליין TAPE למשל). איך אני מצליח להקליט גם תמונה וגם קול ? המתאם נראה כמעט כך: http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matrix/product.asp?pf_id=PDSV3200ELIGHT כרטיס הקול שברשותי בעל יציאת גיטרה+מיקרופון+ אודיו למגבר. זה הכרטיס: http://www.m-audio.com/products/en_us/FastTrackUSB-main.html תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום יש לי כרטיס קול DIGITALLIVE 5.1 ואני חיברתי אותו לרסיבר עם חוט דיגטלי קואקסיאלי?(לכניסה/יציאה דיגטלית של הרסיבר והכרטיס קול) שבצד אחד זה RCA ובצד שני זה כמו של אוזניות. התקנתי AC3 FILTER שמתי על SPDF ובדרייבר של של הכרטיס קול הגדרתי שזה יהיה DIGITAL 5.1 כיוונתי ברסיבר על PRO LOGIC2 אבל זה לא פועל טוב כי בסרטים שומעים רק את מוזיקת הרקע ולא את הקולות (רק את הסראונד שומעים)

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  19. מישהו אולי יודע? (במערכת יש לי 2 יציאות אחת MIC ואחת לאוזניות).

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by kalda01,

לפני כחודשיים קניתי מסך LCD גודל 32 דגם LX800 תוצרת פנסוניק שמתי לב שבתחתית המסך גם בצד ימין וגם בצד שמאל בערך 7 ס"מ מהפינה, יש כמו חצי עיגול שתמיד מואר שמים לזה לב כשהתמונה שחורה לגמרי בחלק התחתון. האם המסך פגום??

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  21. טוב כמו שהכותרת אומרת והתקציב שלי הוא בין 450-500 שקל שזה נראה לי מחיר מכובד לאוזניות ;D

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  22. היי אנשים, קניתי טלויזיה LCD של טושיבה דגם 32wl48. חיברתי את הטלויזיה למחשב באמצעות כבל RGB ורואים מצויין. חיברתי כבל אודיו RCA בין המכשירים : בטלויזיה ל-2 שקעי AUDIO אדום לבן, במחשב-לשקע הכחול (ניסיתי גם לשאר השקעים) אבל אין סאונד.... תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by lior007,

היי רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הרמקולים הבאים:Genius E-350 Hi Fi Multimedia 2.0 Speakers הם 10W הם זה מספיק חזק?אני רוצה לקנות אותם לטיול שנתי,האם זה מספיק לחדר שלם בעוצמה?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by Cilay,

אני מחפש אוזניות איכותיות מאוד מבחינת הסאונד. ישמשו להליכה\ריצה. חשוב שיהיה תופסן כלשהו ושיתלבשו טוב על האוזן ולא יפלו בזמן ריצה. אם יש אפשרות לאוזניות עם מד ווליום זה עדיף. האוזניות יתחברו לIPOD TOUCH. כמה צריך להשקיע בזה ? 150-200 שקל הגיוני? או יותר ? תודה חבר'ה. אגב , אין בעיה להזמין מאיביי.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. אני רוצה לקנות אוזניות שהן אטומות לרעש ואיכותיות אם אפשר לקבל המלצה אני אשמח אני חשבתי ללכת על Sennheiser CX300 או Sennheiser CX300II איך הן בהשוואה לאוזניות אחרות

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.