עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by FlipM0de,

אחרי שעה חיפש בגוגל הבנתי שאני לא יצא מזה.. אני מחפש נגן קומפקטי שיהיה נוח לרוץ איתו וזה הקריטריון הכי חשוב. * נפח של לפחות 512MB Flash * לשימוש להפעלת קבצי mp3, אין לי צורך בפורמטים אחרים. * חיי סוללה שיהיו בסביבות ה 10-16 * עד 800 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by MiD,

בתקציב של עד 500-600 ש"ח, רצוי פחות במידת האפשר. בינתיים אני בכיוון SanDisk m240. מה דעתכם עליו? האם כדאי להתפתות לזולים יותר כמו PROSOUND וטופ, כמו זה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2819629 או משהו בסגנון? יש גם את זה: http://reviews.cnet.com/Samsung_YEPP_YP_MT6X_512MB/4505-6490_7-31288600.html?tag=pdtl-list שיש עליו ביקורות טובות, אך לא מצאתי אותו בזאפ. איפה אפשר למצוא בארץ ומה המחיר? מה ייצא הכי משתלם? תודה!

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by swg,

אני מחפש את האחד שיתן תמורה מ-ל-א-ה לכסף. הקריטריונים הם: 1.בעל 10 ג'יגה ומעלה 2.איכות סאונד גבוהה 3.יכולת חיפוש שירים מהירה\איכותית{לא רוצה שיהיה מצב שאני מחפש שיר ולוקח לי שעה למצוא אותו} 5.ווליום גבוהה 6.שיהיה אמין ולא יתקלקל מהר תקציב גמיש. תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by vToMy,

קונים לי בארה"ב ;D באיזור קרוב לני-ג'רזי. לפחות ג'יגה זיכרון... עדיף שיגיע עם אוזניות. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by Yonatan-A,

שלום, אני מחפש MP3 עם נגן וידאו. אני פשוט מחפש את הכי טוב שיש, ועם סוללה חזקה. שיהיה של 20GB (אלא אם יש של 40, שהוא משתלם יותר). עדיפות על iRIVER או Creative. תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by 888,

עד 400 שח שיש בו רדיו מקליט רדיו ושיהיה איכותי.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by yotam360,

איזה MP3 הכי שווה לקנות בתקציב של 1500 ש"ח? שיהיה לפחות 1GB שיהיה אפשר לראות בו קליפים וסירטונים שיהיה אפשר להקליט בו ולשמוע רדיו בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by g191181,

מחיר עד 500 פלוס מינוס מחברה טובה. אני חשבתי אולי מאילו תגידו מה דעתכם. http://www.gada.co.il/show_products.asp?main_cat=11&sub_cat1=&sub_cat2=&sub_cat3=&last_cat=main_cat&cat_id=11

• 12 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by RoY5,

מחפש MP4 עד 900 ש"ח 1GB ומעלה.. מה אתם ממליצים??

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Athlon-WINGS,

אהלן... יש לי בעייה מסויימת ואצליח לפתור אותה רק ע"י התוכנה nVidia SoundStorm Control Panel, אך אינני מוצא אותה בשום מקום. יש ברשותי את הלוח ABIT NF7 שבא יחד עם הקול nvidia sound storm, התקנתי את הדרייברים של הלוח, אך אין שום soundstorm control panel בשום מקום. למישהו יש מושג איפה משיגים את זה? רשום שם שזה אמור להופיע ב Control Panel: אבל אין לי שם את האייקון הזה בכלל....ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש, עדיין לא הופיע. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים יותר, גם לא הופיע. WTF? הנה פרטים על התוכנה בדף הבית: http://www.nvidia.com/object/nf_audio_01.html רשום שם שאחרי שמתקינים את הדרייברים של ה NFORCE האייקון הזה אמור להופיע...אצלי הוא לא מופיע בכלל לאחר מלא התקנות של ג…

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by nottheguy,

הי! אני מחפש (ובנתיים לא מוצא) PMP עם התכונות הבאות: 1. הצגת כתוביות בפורמט SRT ו- TXT. אני מבין שה- A2 יכול להציג רק פורמט MSI. 2. יציאת קול דיגיטלית. לדוגמא SPdif. 3. הקלטת וידאו - לא הכרחי, אבל נחמד שיהיה. 4. רדיו. אנשים טובים, אם מכירים מכשיר כזה, בבקשה זרקו מילה... תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by Stastyle,

האם מישהו מכיר אתר בחו"ל, אשר מוכר את האוזניות הנ"ל - ועושה משלוחים לארץ ? אשמח אם תביאו לי קישורים לאתרים כאלה! מצאתי בwww.music123.com את האוזניות הנ"ל ב100 דולר, אך בסוף מתברר שהם לא עושים משלוחים לישראל... אם מישהו מכיר מישהו שמוכר יד שניה - זאת גם אופציה.. תודה, סטס.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  13. Started by Uniden25,

יש בארץ חנות שמוכרת SoftPads ?(לגראדו SR-80)

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  14. היי , אני רוצה לקנות טלוויזיה 32 אינץ' אבל לפני זה אני צריך קצת הסברים. ד"א אם לא הזכרתי המחיר הוא 4K + - . מה זה יחס ניגודיות ? כי בחלק מTV כמו LG אני רואה 1:50000 וגם 1:10000 ויש כאלה כמו טושיבה שהן 1:950 או 1:1000 ואני לא יודע כ"כ מה המספרים האלה אומרים ומה יותר מומלץ או טוב. חוץ מזה מה תציעו לי אתם? אני עכשיו כמעט נעול על LG או TOSHIBA. תודה!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  15. שמעתי שאפשר להוריד עידכון לצרוב ולהתקין בDVD שמשפר כמה דברים...כתוביות וכאלה... רק שאני לא מוצא כזה לדגם שלי: Prosound 9900 או זה DXP9010K KARAOKE DVD PLAYER תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  16. יש ברשותי אוזניות Shure E2C ואוזניות super.fi 5 Pro מושבתות בגלל כבל קרוע. הבעיה שאני לא מכיר בעל מקצוע שיודע לתקן אוזניות מהסוג הזה. אם מישהו בפורום יודע לתקן או מכיר מישהו מתקן אשמח לשלם סכום יפה על הטרחה והחומרים.

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  17. שלום, אני מחפש מישהו שיש לו ידע בתוכנת RADIOBOSS, לצורך הפעלה ראשונית של השידור, והסבר כללי בסיסי. אם יש כאן מישהו כזה, אשמח שיגיב כאן.

18. <p>מחפש אוזינות איכותיות מ200 שקל ומטה לmp3\4</p><p>תודה שמואלל</p>

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  19. במידה ומדובר על BT (לא חושב שיש משהו אחר) שיכלול גם מתאם למחשב. יתרון אם ניתן יהיה להשתמש בה גם לסלולרי, אך לא הכרחי. מוכן לחרוג מהתקציב אם החריגה משתלמת. תודה.[br]פורסם בתאריך: 20.02.2009 בשעה 17:50:24 מישהו ???

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  20. אחרי שדרוג מערכת הסאונד בסביבת המחשב שלי, קרי רכישת סט מיקרולאב X16, וכרטיס קול אסוס זונאר DX, הגיע הזמן להוסיף אוזניה טובה. הסיינהייזר HD580 של אבא הוחזרו (מה גם שזאת ממש לא אוזניה למחשב ללא הגברה), מחפש משהו טוב, שעונה על הדרישות הבאות: - באס. אני שומע בעיקר אלקטרוני, אם זה האוס, הארדקור, הארדסטייל, טראנס וכדומה. חשוב לי לקבל את הנפח והמכה מהבומים הנדיבים בסגנונות הללו. כמו-כן משחק משחקים. - נוחות: לעיתים יושב המון שעות מול המחשב, עם האוזניות עלי. חשוב לי אוזניה נוחה ולא כבדה מידי, שלא תכביד. ה580 היו כבדות יחסית. - איכות סאונד כמובן, איני אודיופיל אבל חשוב לי איכות טובה לשימושים שציינתי. - האוזניה תחובר ישירות לכרטיס קול, אין הגברה או ציוד נוסף. התקציב עומד על כ-500 שק…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by approx,

אני מחפש אוזניות למחשב שישמשו בעיקר לסרטים מוזיקה ומישחקים תקציב הוא 250 -+ ואני לא רוצה עם מיקרופון כזה בצד ראתי את אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1672&products_id=16275

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by Tomerico,

לא זוכר את שם הסוג, אבל האלה שניראות כמו אוזניות כפתור אבל אשכרה נכנסות לתוך האוזן. עד עכשיו היה לי את הרגילות של האיפוד, והיה לי סבבה איתם, מה שאומר שלא כזה קריטי לי האיכות. אז אני מחפש אוזניות in-ear (סתם ניחוש) זולות יחסית תודה!

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by idooo,

שלום,אני מחפש אוזניות איכותיות למוזיקה ולמשחקים,התקציב הוא עד 500 שקל

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by Stanly,

אהלן.. אני מחפש אוזניות במחיר לא גבוהה עד 100 ש"ח אוזניות סבירות שיעשו את העבודה שלהם, אני רוצה לחפש אותם למכשיר הMP3 שלי, אף הוא מכשיר די זול (אבל הכי טוב מהסוג הזול, כמה שאפשר, כן..). עכשיו אני חושב שאני מעדיף אוזניות שנידחסות לתוך האוזן אבל שניתפסות, כלומר חשבתי על האוזניות האלו: koss KSC6 http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/02ProductOpenFrameset אני מודע לכך שאין הבדלים גדולים בין האוזניות במחיר שכזה אבל אני לא ממש רואה סיבה לשלם יותר אלה אם כן יש לך משהו אחר לומר.. בנוסף אני ממש מעדיף את האוזניות שניתפסות על האוזן כמו ה-KSC6.. יש לכם עצות? חוו דעתכם..

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by Or ei,

אתמול קניתי את הנגן TX FM 1GB creative האוזניות שלו נחמדות אבל אני רוצה משהו יותר טוב החלטתי לקנות את הMX 450 (ה50 זה דגמים עם יותר בס?) העניין שהמקום היחיד שמצאתי לקנות אותם זה בעפולה מישהו אולי מכיר חנות שמוכרת אותם באזור רחובות על רחובות עצמה עברתי אין בשום מקום ורוב החנויות בכלל לא שמעו על החברה בכלל

• 2 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים