עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה יש לי מערכת דיי ישנה(ענטיקה) panasonic rx-dt610 ורציתי לחברה למחשב כך שהקול מן המחשב יועבר ישירות אל הרמקולים של המערכת. יש לי את היציאות ואת המפצל אשר מחובר למחשב, אך הבעיה היא שאין לי לחצן AUX בחזית המערכת ולכן אין לי מושג באיזה פונקציה(מצב) של המערכת אני אמור לשמוע את האודיו של המחשב . מחכה לעזרה. בתודה מראש, אלכס.

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  2. Started by Em.,

אהלן חברה ערב טוב..! שאלה !... חברתי היום ת'מערכת של אחי למחשב (רסיבר + 2 רמקוליים רצפתיים).... חברתי את הרמקולים למגבר ואת המגבר דרך הכבל האופטי למחשב. (ד"א לוח MSI ניאו4..)....אבל משום מה לא שומעים כלום :s05:.... מה לעזאזל אני מפספס.... אני זוכר שפעם זה עבד בלי בננות ובלי כלום ישר עם הכבל הזה וזהו בלי בלאגנים. somebody help plz!

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by assaf990,

יש לי nvidia® nForce Audia יש סאונד כרגיל (שומע מוזיקה), אך אין לי אופציה להפעיל מיקרופון!! מדוע? XP PRO

4. שלום, יש לי במחשב יצאית וידאו הצהובה הזאת כמו בדי וי די אז חיברתי עם הכבר הצהוב של הדי וי די בין המחשב לטלויזיה ולא הצלחתי שיראו את המסך שלך המחשב בטלויזיה.. יש איזה דברים שאני צריך להגדיר במחשב או בטלויזיה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  5. DIVX kiss DP-1100 איך אני יכול להנות מהאפשרות של הDVD שכתוב עליו שהוא תומך בUP-scaling 1080i הינה החוברת של הDVD http://www.kiss-technology.com/files/manuals/DP-1100_eng.pdf זאתי התמונה של החיבורים בDVD הינה הפרטים מהאתר http://www.kiss-technology.com/?p=1100&v=users והינה מה שכתוב על האריזה: thr dp 1100 support progressive scan and can produce scaled 1080i or SVGA video for high definition אודה לכם מאוד אם תוכלו להקדיש קצת מזמנכם ולעזור לי.. אה והטלוויזיה שברשותי היא viewpia "37 הינה דיון עליה פה באתר.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=208803.msg1830195#msg1830195

6. Started by noam12,

המכשיר נקנה לא מסוכן מורשה כך שאין באפשרותי לעדכן את הקושחה באזהרת הסוכן המורשה נאמר שמכשירים מאזור 3 (זה המכשיר שברשותי) יקלקלו את המכשיר באם יעדכנו (אין לי רצון להטמיע את הכתוביות אלה רק לצרוב) תודה נעם

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  7. למישהו יש מושג? זה דומה מאוד לאריאל אבל לא בדיוק...

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by ranran,

קניתי בשעה טובה את הZ2300 מחול עכשיו שאני מחבר כאן אז עשיתי הכל לפי ההוראות ויש לי את זה שמשנה לשקע של הארץ(זה נקנה מאמריקה) אז בקיצור אני מחבר למחשב יש רעש חלש של זמזום ולא שומעים צלילם(הדריבר כבר מותקן שדרך אגב כבר קניתי X-FI) חשבתי אולי זה הX-FI אבל זה לא הוא חיברתי לטלוויזיה אותה בעיה של זמזום משהו יכול להגיד לי מזה?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  9. Started by yoavsc,

שלום, אני מחפש כרטיס קול להחליף את ה םonboard שלי. השימוש שלי הוא כמעט רק למוזיקה (ומעט סרטים - לא משחק במחשב בכלל). התקציב הוא 500-600 ש"ח. אין בעיה עם יד שנייה, אבל אני מעדיף בלי קניות מחו"ל.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yonir,

אני צריך רמקולים פשוטים יחסית למחשב שיהיה בחדר שלי באוניברסיטה. אין לי מושג כמה כדאי להשקיע ברמקולים ועד כמה משמעותיים ההבדלים בינהם.. עד כמה מורגש ההבדל (כשסתם שומעים מוזיקה ברקע, בלי להתאמץ בשביל לשים לב להבדלים) בין רמקולים זולים כמו Genius SP-Q06S (שעולים 30 ש"ח בחנות שבקמפוס) לבין רמקולים יותר יקרים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי אני צריך אוניות שיתחברו למגבר שלי שמחובר למחשב בעיקר בישביל משחקים מוזיקה וסרטים עכשיו יש לי גם נגן mp3 אז חשבתי אולי להשקיע על אוזניות קטנות ואז אני ישתמש בהם גם לנגן אבל הנגן לא עולה 200 ש"ח אז נראה לי דבילי להשקיע עליו כזה סכום ככה שאני צריך קודם לכסות ת'מטרה הראשונה והיא אוזניות למגבר נ.ב אני דיי מוגבל תקציבית אבל אני רוצה להוציא ת'מירב מהסכום עדיף להתקרב לכיוון המאתיים ש"ח תודה ,וכל עזרה היא מבורכת מבחינתי

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by aaviran,

לאחר שה-PX200 שלי הושמדו בצורה סופית, הוריי הסכימו לקנות לי אוזניות חדשות במחיר של עד 45$, מאמזון בלבד. חשבתי על הדגם הזה: AUDIO TECHNICA Stereo Headphone ATH-PRO5MS או אולי על הדגם הזה: Sennheiser HD-212 Headphones איזה מהם מומלץ יותר? יש לכם המלצות אחרות? תודה.

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  13. כן עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה ברורה צריך המלצה לרמקולים עדיף 5.1

• 12 תגובות
    • 707 צפיות
  14. שלום רב, סרקתי את הפורום ולא מצאתי עדיין תשובה. אני מבקש המלצה לכרטיס קול עם יציאת SPDIF COAX, חשוב לי שיהיה זול, אני לא מחפש איכות אלא רק את היציאה לשימוש במחשב ישן לשמוע סרטים ב-AC3. והאם הבנתי נכון שAUDIGY 2 VALUE אינו מגיע עם יציאה כזו, אלא זו תוספת אפשרית? תודה, נאור.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  15. רקע כללי:במהלך שהותי בגרמניה השבוע החלטתי שאני מעוניין להתקדם מהאוזניות שיש לי (ep-630) ולהתקדם מעט לאיכות יותר טובה אז רכשתי את ה-sony MDR-NX1 האוזניות הללו אוזניות שרשרת(כמו שבא עם הג'נריים) עם אטמי סיליקון לאוזניים האיכות של האוזניות היא בשמיים באמת טובה אפילו מתעלה על הקריאטיב שהיו לי... אז ככה האוזניות הללו הן אוזניות שרשרת כמו שרואים בתמונה כאשר השרוך הוא בעצם החוט של האוזניות (כמו באייפוד שאפל)החוט יותר עבה מן הרגיל והוא בעל חיבור מוזהב. האוזניות עצמן הן בעלות אותם עיצוב כמו של ה-MDR-EX51LP אבל בצורת שרשרת,לפי מה שמוכר אמר אידיאלי לנגנים קומפקטיים קלי משקל. ההכנסה של האוזניות לתוך האוזניים היא קלה ואינה דורשת מאמץ רב(יכול להיות מכיוון שיש לי ניסיון אם זה,אני לא יו…

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  16. אני חדש כאן וזו ההודעה הראשונה שלי. מותקנת אצלי תוכנת orb אשר בעזרתה אני יכול להכנס ממחשב מרוחק, דרך האינטרנט, לקבצי המוזיקה, התמונות והסרטים שלי בבית. יש לתוכנה אפשרות גם לשדר טלויזיה בשידור חי. ברור לי שאני צריך כרטיס טלויזיה ולחבר את המחשב לממיר של יס שברשותי אבל אני לא יודע אם ניתן יהיה לשנות ערוצים מרחוק ובכלל איך זה פועל. מישהוא מכיר? למישהוא יש נסיון?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  17. Started by shiranbi,

Hi When I connect the computer to the tv I hear a humming sound and small waves appear on the tv when I disconnect the tv from the antenna the humming and the waves disappear does anyone have any idea what I should do to fix the problem without having to disconnect the cable all of the time

18. Started by kantan1,

שלום יש לי וינדוס XP וחיברתי מיקרופון למחשב לחור הורוד מאחורה. אני שומע את עצמי ברמקולים, אבל שאני רשמקול או בדיקת חומרת קול הוינדוס טוען שלא זוהה שום קול. איך זה קורה ומה עושים????

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by silany,

היי, אני מחפש כבר תקופה את הרמקולים של Cambridge SoundWorks (PCworks) אם למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג אותם בארץ אשמח לדעת! תודה

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  20. יש לי דיוידי מסוג DVD ITT BR5020 ושאני מכניס דיסק וידאו הוא נכנס למין "תוכנת השמעה" או משהו כזה בדיוידי ומשמיע רק סאונד.. מה אני אמור לעשות?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  21. Started by R9547655G,

טוב אז מי שלא מכיר אותי אני פאן גדול של קראטיב וראיתי תאוזנייות שלהם. ה AURVANA נמכרות בארץ ב כ650שח. שזה יותר מדי. בחול אפשר להשיג ב 80$ בנייואג. אבל שווה לקנות מאמריקה? כמה יעלה לי משלוח? והאם האחרייות שווה משהו והיא יכולה להשתלם? --- מישהו שמע אותן? שווה קנייה? תודה. --- בשילוב עם נגן MUVO SPORT האוזנייות מנוצלות?

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  22. Started by sirka,

הכרטיס קול שאני מחפש הוא לשימושי הקלטות עריכה ושמיעת מוזיקה (אני סטודנט למוזיקה) ה Xi Fi נותן יחס נהדר בין מחיר לאיכות נכון שיש טובים ממנו כמו הEMU1212 כמו שפורט בכתבה באתר ובכתבה-http://www.guru3d.com/article/sound/265/ אבל הפרש המחירים בינהים הוא יותר מ 600 ש"ח (Xi-Fi עם פאנל ושלט 1060 ש"ח הכי זול שמצאתי) (EMU1212 1690 ש"ח הכי זול שמצאתי בארץ ) דרוש לי כרטיס לשימושים בסיסים ולא למשהו מקצועי אם למישהו היתה דילמה דומה או משתמש בכרטיסים האלה אשמח לשמוע מה דעתו

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by ELiA,

ניתן לשמור למחשב קובץ סאונד שמושמע בתור רקע באתר?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  24. Started by n9555,

יש לי את המערכת הנ"ל וכרטיס קול x-fi elit pro. כדי לי לקנות את ה z5500 או שלוג,יטק יתחילו עוד מעט לשחרר רמקולים חדשים? עוד שאלה אחת: האם לaltec יש מערכות 5.1? ואם כן איך הם?

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  25. Started by ido-nava,

הזמנתי את הרמקולים הנ"ל.. ורציתי לדעת מה אורך הכבלים (הקדמים והאחורים) של המערכת ? מכייון שזה לא נראהלי יספיק . לפני שהמשלוח יגיע אני רוצהלדעת גם עם לקנות מאריכים .. תודה.

דיונים חדשים בפורומים