אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי דירה קטנה, ורציתי לקנות לי רמקולים למחשב. רציתי משהו בין 300-400 שקל ככה. עכשיו ראיתי ושמעתי את ה X230 ואני לא מרוצה. יש משהו בטווח מחירים דומה שמומלץ? אני בעיקר שומע מוזיקה למרות שגם משחק ורואה סרטים בדי פעם. אבל אני רוצה 2.1, או אפילו 2.0 עם יש כאלו שהאיכות שלהם שווה לשל 2.1. הלכתי לראות מערכות בחנויות וראיתי את זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=343189 מערכת Marantz MX3500 - שכוללת DVD ורמקולים. היא מערכת מאוד יפה ואהבתי גם את הסאונד - אבל לא שמעתי אותה על מוזיקה משלי. מה אתם אומרים? שווה אולי לקחת את זה? ואז יהיה לי גם DVD במקום לחבר את הטלוויזיה למחשב.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות הודעה שרשם PerGola. (שגם היא בעקבות הודעה אחרת ) כמו שהעירו שם לא בכל פורום זה מתאים אבל בפורום הזה זה בהחלט מתאים לעשות מדריך המלצות לכל תקציב בשביל רמקולים (ואולי גם אוזניות) עבור כל קטגוריה (2.1, 5.1 וכו') כמו בפורום תצוגה. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172712.0) יחסוך הרבה דיונים חוזרים ויעזור מאד לאנשים לקבל דעה מבוססת. זה דורש קצת השקעה אבל היא תחזיר את עצמה..
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
JVC RX5032 - רסיבר JBL SCS146 - רמקולים HP VP6311 - מקרן Apex DVX811 - מכשיר דיוידי מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI X700PRO, מחשב חזק - פנטיום 3.0 גיגה, 1.5 גיגה זיכרון, לוח אסוס P5GDC DELUX ואוורור טוב. עובד עם קאטאליסט- מעודכן. אני מחבר פלזמה 42, דרך כבל HDMI, ל DVI של הכרטיס מסך. כאשר אני מרחיב את שולחן העבודה, כדי לראות סרטים ותמונות בפלזמה, המחשב זז ממש לאט, אבל ממש לאט, וגם יש בעיה של "מה יהיה ימין ומה שמאל" (הפלזמה ממקומת משמאל למסך מחשב, וההרחבה מתבצעת מימין, ואז ההכל הפוך). בעבר היה לי כרטיס GT6600 , שהיה לו אופציה של "הכפלת שולחן העבודה" (2 המסכים הראו את אותה תמונה). כיצד אני יכול לבצע מהלך של הכפלה כזה? מה ניתן לעשות עם ההאטה של המחשב עד למצב של להמתין כמה שניות לכל פעולה פשוטה (שבד"כ לא דורשת המתנה של כלום...). אשמח לעזרה
-
- 37 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך תתפקד מערכת שיעודה הוא מחשב, בשימוש בסלון לא גדול (6*4), בחיבור לטלויזיה וDVD.?? המערכת היא לוג'יטק Z5450. הכוונה ב"איך תתפקד" היא בהוושאה למערכות מיועדות לסלון, סביב אותו מחיר. השאלה נובעת מהעובדות שלמערכת יש תמיכה בפורמטים המקובלים לקולנוע ביתי, יציאות מתאימות לחיבור לטלויזיה, ואיכות סאונד טובה מאוד. נראה, שלמערכות מיועדות-סלון במחיר זה, איכות הסאונד פחותה. צפויות בעיות בשימוש כזה במערכת זו? למישהו יש ניסיון עם מערכת זו או דומה בשימוש בסלון? האם יש חלופות מיועדות-סלון במחיר זה? תודה ויום טוב!
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר הרבה מאוד זמן שאני מחפש אוזניות למחשב,וכרגע אלו שני הדגמים שאני מתלבט בניהם. האוזניות מיועדות בעיקר לגיימינג,אך ביצועי מוזיקה חשובים לא פחות.לסרטים ממש לא אכפת לי,אבל שלא יהיה צורם כמובן. לפי הנתונים,האייסמט יותר טובות מה-HD201,מה דעתכם? מה לקחת? אני רוצה לדעת אילו טובות יותר למוזיקה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שמתי לב שלרמקולים ממוצעים למחשב (ולא רק) לרוב יש הספק של לא יותר מ- 5-6W, לעומת זאת במקומות אחרים הרבה פעמים רואים (גם ברמקולים לא יקרים באופן מיוחד) הספקים כמו 400-500W, מה הולך פה? קודם כל זה לא מסתדר מבחינת המחיר (כמובן שיכול להיות שהרמקולים לא באמת מגיעים להספק הזה או נשמעים גרוע בעוצמות גבוהות, אבל הבדל של פי 100 זה מוגזם). שנית כל, הרי רמקולים של מחשב, סתם לדוגמא נגיד מערכת עם שני רמקולים של 7W (סה"כ 14) יכולים להגיע לעוצמות מאד גבוהות. אז רמקולים של 400W לפי זה היו צריכים בערך לפוצץ את הבניין... במחשבה שניה תוך כדי שאני כותב, אולי בגלל שעוצמת סאונד היא בדציבלים שזה סולם לוגוריתמי אז ככל שעולים בעוצמה באופן לינארי צריך להעלות בעצם את ההספק של הרמקולים באופן אקספוננ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב בתקציב של 150-200 ש"ח (או מקס' טיפה יותר), בעיקר למוזיקה. חשבתי על Creative SBS390, האם זאת הבחירה הכי טובה ? (אני מעדיף שיהיה שקע לאוזניות כמו שיש בו, אבל זה לא חובה לחלוטין) מה שכן אני צריך את הרמקולים עד יום חמישי, מה שאומר שכנראה אני אצטרך לאסוף בעצמי לכן צריך לקנות את זה מחנות באזור המרכז, אני גר באזור גבעתיים, רמת גן. (למשל חנויות באזור שיכולות להתאים- LogicPC, Pompa) תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בא לי לשדרג קצת את הSR-80 שלי שאני מאוד אוהב אבל אני פשוט רוצה יותר טוב כי אני אהנה מהן יותר http://www.headphone.com/guide/by-manufacturer/ultimate-ears/ultimate-ears-superfi-5pro-black.php חשבתי על אלה, איך הן? למישהו כאן יש ניסיון איתן? לא קריטי לי IN EAR או לא פשוט עדיף לי כי אני אסתובב איתן (עם הSR-80 אין לי בעיה להסתובב, פשוט חבל לי קצת שהן לא מבודדות) שקלתי גם SR-225, לא בטוח מה אני רוצה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות CREATIVE AUDIGY 2 ZS? מהם השיפורים שאשיג מכרטיס קול זה לעומת כרטיס קול מובנה?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
תמיד תהיתי... מה בדיוק רמת הרעש שמוציאות החוצה סוגים שונים של אוזניות פתוחות? אוזניות מהסוג הזה לא חוסמות רעשים חיצוניים... אבל עד כמה הן דולפות החוצה ובמה זה תלוי? למשל אם לוקחים את HD 600 שלא יצא לי לשמוע אותן אף פעם ונחשבות לטובות מסוגן, מה מידת דליפת הרעש מהן?
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שלפעמים במשחקים, כשיש הרבה דיבורים ואפקטים קוליים אני מקבל "פיקים" (כמו גיצים כאלו..) מעצבנים כאלו בסאונד או אפילו ממש לאגים ותקיעות קטנות כשמדובר בקטע מלא מוזיקה דיבורים ושאר אפקטים (חלקם קוליים וחלקם ויזואליים).. האם העיבוד של הסאונד כרגע, כשאין לי כרטיס קול בכלל אלא REALTEC ON-BOARD , מתבצע על ידי המעבד הראשי שלי, הCPU ? ואם כן, האם הוספת כרטיס קול תוריד את עיבוד הצליל מהCPU ותעביר את העיבוד לכרטיס קול ובעצם תוריד עומס מהמעבד שלי, אולי אפילו תתרום עוד כמה FPS'ים או זרימה חלקה יותר, ללא הגיצים האלה במשחק ? אם אכן זה נכון וזה עוזר, אשמח לקבל המלצה לכרטיס קול פשוט ונחמד שייתן צליל טוב. (כבר פזלתי לכיוון ה CREATIVE AUDIGY SE 7.1 ב220 ש"ח) תודה
-
- 35 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר רמוקלים של מערכת סטיראו למחשב, אבל החוט של הרמקולים לא מתאים לחיבור במחשב, יש איזהשהו מתאם ? תמונות: http://img505.imageshack.us/img505/1049/dscn6052nd2.jpg http://img504.imageshack.us/img504/6902/dscn6053sf9.jpg
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
לאוזניות אלו שלשה סוגים של גומי שנכס לאוזן ... נאבד לי אחד מהבינויני ואחד מהגדול ... והקטן לא מתאים לי. למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג גומי כזה ?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשים תרגום לסרטט אבל אני לא יודע אוליי אתם תוכלו לעזורר ליי ??????? ותנו לי תוכנה טובה לשים בה את התרגום ואת הסרטט תוכנה טובה וקלהה לשימוש .... ץודה לעוזריםם .
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקי זה הכרטיס שיש לי Creative AudioPCI [ES1371,ES1373] זה מה שרשום עכשיו אני לא מוצא לו דריבר ככה גם הxp עכשיו למה אני רוצה דרייבר לכרטיס כי xp לא נותן לי ליבחור אפשרות של תפיקוד ב2.1 ועכשיו שיש לי את הרמקולים המדהים האלו [ATP3] אני לא יכול להנאות בשיא
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לא מעט תוכנות שעושות המרה מסטיראו ל5.1... אבל לא יצא לי לשמוע תוכנה שמבצעת זאת באיכות טובה יש המלצות לתוכנות שיאפשרו שמיעת מוזיקה ב5.1 באיכות טובה? סטיראו זה נחמד אבל חסר כל העניין של הסראונד לפעמים
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום,פירמטתי מחשב של אחותי ועכשיו כל פעם שאני מפעיל שיר עם זה ב-winamp או ב-WMP אז זה עושה לי את השגיאה שבכתותרת, עדכתי את כל העידכונים לווינדוס אבל אני לא מוצא את הדיסק של הלוח אם (intel pantium 4 ) בשביל לעדכן את הדרייברים, מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי רסיבר 6 ערוצים, והייתי רוצה לחבר אותו, ולשמוע בו את כל ה6 ערוצים, שהאינפוט יהיה המחשב הביתי. הגעתי למסקנה שאני צריך כבל דיגטלי, ולחבר את יציאת הS/Pdif של כרטיס הקול לכניסת Coxial ברסיבר. לאחר החיבור אין שום אודיו. what did i do wrong? האם החיבור לא נכון? האם צריך להגדיר מבחינת חומרה משהו שונה? בכללי, איך אני יכול לגרום לכזה דבר לעבוד ולנגן כמו שאני רוצה? בתודה לכל העוזרים, אור.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
המחיר שלהם הוא כ-263$ שזה כ-1130 ש"ח,נמוך משמעותית מהארץ. כמה יעלה משלוח בהתחשב בגודל של החבילה ומשקלה ? האם מישהו אולי יודע אם זה יוצא משתלם בסופו של דבר ?
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית בת שנתיים של GREATZ עם כל ה5 רמקולים והסאב יש לי את הלוח אם של GIGABYTE GA-K8NF-9 יש לו על לוח האם יציאות SPDIF IN ו SPDIF OUT OUT בצבע כתום ו IN בצבע צהוב הבנתי שאלו היציאות הנכונות להשתמש בהם כדי להתחבר למערכת הקולנוע ביתי שלי אבל במערכת יש לי רק COAXIAL DIGITAL AUDIO OUT בצבע כתום ואין לי IN . השאלה שלי שאם אין לי IN אני לא יכול להתחבר או פשוט אני אחבר את הכתום לכתום במחשב וזה יילך?? אני אודה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום שמי דור ואני מחפש כרטיס קול סביר בעל יציאה אופטית למחשב שלי והשאלה שלי האם כרטיסי קול יותר זולים בתאילנד ואם כן אז בכמה? (אני נוסע לתאילנד בקרוב)
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן נהרסו לי אוזניות IceMat ששירתו אותי לא רע במשך כשנתיים בשביל מוזיקה משחקים ובעיקר מוזיקה. אני צריך לקנות אוזניות חדשות, בעיקר למוזיקה, אבל אני צריך המלצה מסוימת. אז קודם כל, כמו שאמרתי, השימוש העיקרי שלי באוזניות הוא בשביל שמיעת המוזיקה שיש לי על המחשב. אני מתכנן לקנות נגן MP3 (סאנדיסק סנסה E280 אם זה מעניין מישהו), ואני חשבתי לעצמי, אם כבר אני קונה נגן, ואני גם צריך אוזניות חדשות, אז למה שאני לא אקנה אוזניות שמותאמות גם לשמיעת מוזיקה דרך נגנים וגם דרך המחשב (כלומר, ללא צריכת חשמל גבוהה). השאלה היא, האם קיים כזה דבר? זאת אומרת.. נגיד אני אקנה אוזניות PX100. האם זה יהיה נוח לחבר אותן למחשב? למישהו יש המלצה ספציפית לאוזניות שמתאים איתן גם לשמוע מוזיקה וכל מיני…
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
חבר'ה אני מחפש ביקורות על ה-X-Fi XtremeGamer היחסית חדש (לא ה-fatality) תודה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-