עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?p=101698

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  2. כול מי שיש לו ipod יודע שברגע שאתה מנסה לראות שיר בעברית אתה רואה רק שורה ריקה. עכשיו אפשר לעשות משהו בנושא וזה מה שאני מציע לעשות דבר ראשון להכנס לכתובת הזאת http://www.apple.com/feedback/ipod.html בכתובת הזאתי שכול אחד יכתוב הודעה עד כמה מפריע לו הבעיה שאין לipod תמיכה בעברית ועד כמה שהוא מבקש שהם יוסיפו תמיכה בעברית בעדכון הבא של המכשיר עוד יהיה טוב להוסיף בהודעה שברגע שהם יעשו את העידכון הipod יהיה הנגן היחיד שתומך בעברית דבר שיגרום למכירות של המכשיר לגדול פה זה רק 5 דקות ואני חושב שנוכל להשיג את מה שאנחנו רוצים אחרי שהם יקבלו כמה אימיילים שנוגעים לאותה בעיה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  3. היי עדיפות לאוזניות IN EAR אך אם אין אוזניות כאלו מחברה נורמלית אסתפק בEAR CLIPS וחוות דעתכם על האוזניות הנ"ל http://www.bambila.co.il/index.asp?product=1&id=14234 http://www.discclub.co.il/product.asp?Product_id=5956&Cat_Id=66 http://www.bambila.co.il/index.asp?product=1&id=13599

4. Started by mrish,

שלום אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ועשיתי את זה בעבר...אולי יש לכם עצות איך לקבל ביצועים טובים יותר יש לי טלויזיה ישנה עם חיבור Scart ושתי כניסות בננה Audio In , Video In עד עכשיו השתמשתי בכבל Svideo to scart ומתאם שחיבר גם את אודיו דרכו. אני צריך לקנות כבלים חדשים ורציתי לדעת מנסיונכם: האם יש דרך לאיכות יותר טובה? האם המחיר של הכבלים באמת משפיע ? כי ההבדלים עצומים! האם גם שינוי שיטת השידור בהגדרות המחשב השפיע אצלכם ...(אצלי לא היה שינוי משמעותי בין כל ה PAL A,B,C...)

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  5. אם מישהו מוצא את הת'רד או יכול לתת פה הסבר קצר וקולע על ההבדלים בין 720P\1080i\1080P אני זוכר שמישהו כתב ש1080I עובד בצורה שונה, משהו עם העברת FPS מסוים בהרץ מסוים. לא זוכר...... חיפשתי שעה בפורום ולא מצאתי אז בגלל זה פתחתי הודעה. תודה

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by gshhar,

יש לי לוג'יטק Z560 וכרטיס קול שעל הלוח(לוח של ג'יגבייט -VAX). אני רוצה לקנות AUDIGY 2,השאלה שלי היא מה יהיה ההבדל\השינוי עם הכרטיס קול שעל הלוח ובין המצב עם ה-AUDIGY 2?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by yossiab,

שלום אנשים אני מחפש המלצה לקניית זוג רמקולים למחשב (2.0) בתקציב של עד 130 שקל. חשוב לי שתהיה יציאה לאוזניות ושזה יהיה ממותג נחשב (חוץ מ- Logitech יש עוד משהו על רמה?) בנתיים מחיפוש שעשיתי, מצאתי את Logitech LS11 שעולים באייבורי 121 שקל. http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/LS11-speakers יש חלופות אחרות טובות יותר, או דומות רק יותר זולות? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  8. Started by pasha314,

הי, אני מחפש דרך לנגן קבצים של סרטים ב-HD על הטלויזיה. אני רוצה להיות מסוגל לנגן קובץ MKV ללא הצורך לצרוב אותו על DVD. אין לי תקציב לקנות HTPC. הבנתי שאפשר לנגן mkv ע"י שימוש ב-Western Digital WDAVN00. האם יש מישהו שיש לו מכשיר כזה ויכול לכתוב כמה מילים על האיכות שלו? האם יש הצעות אחרות? תודה. PS ראיתי את הסקירה באתר. אני פשוט מחפש מישהו שיש לו את המכשיר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by 3d7,

יש לי מערכת הפעלה Windows Vista Utimate x64 וכרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150. אני מעוניין לחבר מכשיר וידאו לכרטיס טלוויזיה, ולהמיר קלטות וידאו ל-DVD. אשמח לקבל המלצות לתוכנות פשוטות לשימוש (עדיף חינמיות) שיודעות לבצע את ההמרה בפשטות, במהירות ובאיכות גבוהה. אם אפשר, אז אני מעדיף תוכנה אחת שיודעת לעשות בפעולה אחת גם את ההקלטה מהמכשיר וידאו לקובץ MPEG2, גם את ההמרה של הקובץ MPEG2 לפורמט של DVD, וגם את הצריבה ל-DVD כולל תפריט.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by jambo7,

בחרתי בכרטיס הקול הזה http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=10653 אבל עכשיו אני רואה שאין לו יציאה לג'יסטיק האם זה יכול להיות הרי בכרטיסים פשוטים יותר יש יציאה לגויסטיק

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  11. אני מחפש רמקולים טובים למחשב שישפרו לי את המשחקים שאני משחק בהם ושיכניסו אותי אל אוירה של המשחק התקציב שלהם הוא 500-200 עם זה עוזר ככה אני ישתמש ברמקולים : 50% - משחקים 25% - סרטים 25% - מוזיקה תודה למי שעוזר באמת מגיע לו כפיים

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  12. שלום, חיברתי iMac למגבר ישן של מערכת סטריאו והכל עובד. אני שוקל לשדרג את המגבר. האופן העיקרי בו אני שומע מוזיקה הוא Spotify דרך המחשב. כדי לשמוע מוזיקה באופן הכי איכותי בקונפיגורציה הזו, עד כמה חשובים הרכיבים האלה מ-10-1 (10 הכי חשוב). הכבל שמחבר בין המחשב למגבר, 10-1. המגבר, 10-1. הרמקולים, 10-1. תודה רבה מראש.

13. Started by parker8,

אני לא חושב שאני אשקיע יתר מזה, אז אם אפשר את הרמקולים הכי טובים בכסף הזה, אני אשמח. Logitech/Creative תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  14. מצטער מקודם על ההקפצה זה לא יקרה שוב אבל בקשה אני צריך רמקולים 2.1 למחשב שיהיה להם כניסה לאוזניות תקציב באיזור ה300 יכול להיות גם מתחת..

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by The Dom,

אני מחפש אוזניות בינוניות לריצה. אני לא מבין בסוגים אז שלא יכנסו לאמאמא של האוזן - את אלה אני שונא. יש לי אוזניות קשת , אבל ספוג וזיעה לא הולך :-X אולי משהו שיתלבש על האוזן יהיה טוב. (חשוב שגם הם יראו טוב ובצבע שחור)

16. Started by Touro_CDO,

מה קורה אחים? אני טס עוד שבועיים לארה"ב, ונמאס לי מהאוזניות שמקבלים עם האייפוד אז אני צריך ייעוץ לקניית אוזניות. אני רוצה אוזניות IN EAR, בתקציב עד 40 דולר, שישמעו כמה שיותר נקי, אך בשרני ו"חיי", אני שומע מטאל וזו מוזיקה עמוסה וחשוב מאוד שישמעו כמה שיותר נקי. תודה ואם יש המלצות לחנויות מומלצות בארה"ב, אני אשמח. וד"א, חשבתי על JBL Reference 220, איך הן? תודה!

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by So@tr43,

רציתי לדעת.(ואני חושב שזה לא הרבה בשביל מיני מערכת).

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  18. שמעו אבא שלי קנה לי כאלה לא יודע מיאפה ולא ידעה כמה אבל לא מארץ אז איך אני עושה אם החשמל יש שניאי מסוים או כל שנאי רגיל ???? והכי חשוב השלט כמו שבטמונה חסר אתם חייבים להגיד לי דחוף אם לא הו מחזיר אותם ובוא ניגיד שהוא לא שילים 1400 אז חבל לייי דחוףףף יש לו עד מחר להחזירר אני חייב תושבה *** אולי אפילו את השם וטלפון של היבואן הרישמי של לוגיטק כי גם את זה אני לא מצוא תודה גל

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by Adar Tzivion,

אני מעוניין לקנות נגן בלוריי חדש, ה-PS3 לא נראה לי יחזיק עוד הרבה זמן. מתכנן להשקיע עד 600 שקל לנגן. מתכנן להזמין מאמזון בריטניה. אם צריך עוד פרטים או מידע אני אתן.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ההודעה לעיתונות ששוחררה : טוב אז זה נראה דיי רציני לפי המידע בפורום שלהם,הכיוון הוא מערכות אודיו עם דגש על High-End אני מתכוון להיות שם ולנסות לטעום קצת את טעמו המתוק של ה High-End ... מה אתכם ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Chymes,

אני מעוניין באוזניות איכותיות עם אטימה. E2C SHURE עולות 560 ש"ח ברשת באג, PX200 עולות 390 ש"ח באדר. איזה אוזניות יתנו לי את הסאונד הטוב ביותר?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by d30DK,

שלום, יש לי מערכת קולנוע של סמסונג, בת כמה שנים, ואני בקרוב אעבור למבנה אחר ורציתי לדעת מראש אם אפשר לקנות כבל מאריך לרמקולים. החיבור שלהם נראה כזה: יש שני חוטים (אדום ושחור) שנכנסים לרמקול ולמערכת קולנוע זה חיבור אחד (לרסיבר). אשמח לדעת איך כבל מאריך כזה נקרא כדי שאוכל לחפש (באיביי למשל). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by haim1440,

שלום ..חבר שלי רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר למוזיקה (המלצתי לו על X530) ...בקיצור הוא הלך לבאג ואמרו לו שבמוזיקה הוא לא ישמע את הרמקולים האחוריים (לא דווקא ב X530 אלה בכל 5.1) זה נכון הדבר הזה ??ואם כן כדאי לו לקחת JBL 2.1??

24. Started by ras81,

יש לי שיר ב192 ביט וכמה שיותר מזה, האם יש תוכנה או פונקציה שמעבירה תשיר ל-128 כדי שאוכל לשמוע אותו בMP3 שלי?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by xtaz84,

שלום לכולם, אני מחפש בנרות מגבר נייד לאוזניות. מישהו יודע איפה אפשר לרכוש בארץ?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.