אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי חזר מחו"ל ואיתו מתנות ;D Shockwave דיקסמן של פנסוניק תומך בMP3 ויש בוא טיונר רדיו אפשר לשמור בזכרון עד ל30 תחנות. עלה לאבא 80 דולר מעוצב יפה ועמיד (!) רק דבר אחד אני מאוכזב החיבור לאוזניות קצת רופף והוא נותן צורה של דיסקמן מתפרק אבל הוא מאוד חזק. תמונה אבא קנה לי גם אוזניות איכותיות - באס חזק ! (!!!) חזקות ואיכותיות מאוד (חזקות עד כדי גרימת כאב בטן P:) יפות בסטייל! נוחות ממש! גם אחרי זמן רב של שימוש. אני לא שומע מה אנשים מדברים איתי אני לא שומע את עצמי צועק ברגע זה!
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
ב-14 ביולי 1995 החליטו חוקרי מכון Fraunhofer שבגרמניה, כי הסיומת mp3 היא המתאימה ביותר לפורמט קידוד המוזיקה שהמציאו רוני שני אתמול (ד') מלאו 10 שנים לצירוף האותיות MP והסיפרה שלוש, המוכר יותר כ-MP3, שהפך לשם נרדף למוזיקה בעולם הטכנולוגיה והמוזיקה. MP3 הוא אחד מהאלגוריתמים בסדרה של תקני קידוד אודיו, שמפותחים במימון ה-Motion Picture Experts Group, קבוצה שהוקמה ב-1988, במטרה לפתח קידוד אודיו אחיד. הבעלים של מירב הקניין הרוחני בבסיס פורמט MP3 הוא מכון המחקר הגרמני Fraunhofer , שעסק גם בפיתוח MPEG-4, תקן אודיו חדש. ב-14 ביולי 1995 בחרו חוקרים ב-"mp3." כסיומת לקבצים בטכנולוגיית קידוד האודיו החדשה שהמציאו. מדובר בראשי תיבות לתקן הבלתי ידידותי בעליל ISO IS 11172-3 M PEG Audio…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום אני מזמין נגן MP3 יש לי 3 אפשרויות: Apple iPod mini Rio Carbon Creative Zen Micro רציתי לדעת מה ממש משנה בנגנים האלה חוץ מ1GB יותר שיש לCarbon ולZen Micro תודה. עריכה: עכשיו ראיתי שיש את הiPod 4th gen 20GB ב20$ יותר האם זה שווה את זה ?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לפני רכישה .
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
המכירות הפובמיות של ynet החליטו למכור את הסטרימר הזה במחיר ממש נמוך!! http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734756&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=DANE זה כנראה המחיר הכי זול בארץ לסטרימר אפילו עד מחיר של 600 שח. מומלץ לכל מי שמחפש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לקראת טיסה לחו"ל בתחילת השבוע הבא, הייתי מעוניין להתחדש במזרימדיה איכותי חדש. תכונות: תמיכה בפורמטים מרובים של אודיו/ווידיאו), קבצי כתוביות בעברית (אם אפשר לקבוע גופן מה טוב) בפורמטים שונים. חיבור USB לדיסק קשיח, חיבור לרשת ממש לא חשוב, אופציה להוספת דיסק פנימי טוב אך לא הכרחי. מסוגל להריץ קבצי MKV ברזולציות גבוהות 1080 * 1920 בצורה חלקה. יש מבחר גדול כל כך עד כאב ראש. אשמח מאוד להמלצות/עצות של משתמשים המתמצאים בנושא זה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום שתי טלביזיות, לאחת מהן מחובר Boxee Box עם Boxee+Hack שעושה עבודה מצוינת בהזרמת נטפליקס, BBC iPlayer וסרטים שהורדתי למחשב ביתי. בשביל הטלביזיה השניה, קניתי עכשיו בארה"ב סטרימר Roku 3, לפי הרבה המלצות אונליין. לא ידעתי כמה הפלטפורמה הזאת סגורה, ועכשיו אני נאבק בה כדי להשיג חווית צפיה דומה למה שנותן לי הבוקסי בוקס: נטפליקס אפליקציית נטפליקס ברוקו היא מגירסה חדשה, שמנסה לחסום התחברות מחוץ לארה"ב. כרגע, נטפליקס מנסה לעקוף שירותי DNS VPN בכך שהיא פונה ישירות לשרתי DNS של גוגל: 8.8.8.8 או 8.8.4.4. אני משתמש בשירות DNS VPN של Unblock-us. יש להם דף עזרה בנושא, ושם מנחים לבצע static route לכתובת הנ"ל, כך שיופנו לראוטר עצמו. לי זה עבד לכמה דקות, ואז הפסיק לעבוד לגמר…
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=iaudio2gb&Cat2Cat1ID=5059&Cat2ID=0&aff=Zap "מגבר פנימי רב עוצמה!30m watt" ועוד בקשה.. מישהו יכול למצוא לי את המידות של סנסה E250? אני לא מוצא =\
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כוחן של שמועות? ברשת כבר מתרעמים, מוחים ומתכוננים לסמארטפון הבא מבית חברת הענק, אשר לכאורה יוותר על כניסת האוזניות החוטית הישנה והמוכרת האם זו מחאה מגוחכת או צעד נגד מקדים חכם שעשוי להביא לשינוי? בשבועות האחרונים קיבלנו דיווחים מעיינים על כך שאפל בודקת אפשרות (ואולי אף עובדת על כך בפועל) לבטל את כניסת האוזניות הקלאסית לחיבורי 3.5 מילימטר במכשירי האייפון העתידיים, לכאורה לשם הפיכתם לעמידים במים ואבק או אולי לשם הפיכתם לדקיקים מאי פעם, באופן שלא יאפשר לכלול את החיבור ללא יצירת 'בליטה' בגוף המוצר. כרגע נראה כי מדובר בשמועות בלבד, אך רבים ברשת ממש לא מתייחסים לכך באופן הזה – ישנה עצומה פומביתשיוצאת נגד ביטול חיבור האוזניות הישן והטוב עם קרוב לרבע מיליון משתמשים שכבר…
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, קניתי טלויזיה עם חיבור HDMI, ואני מעוניין לחבר לה מחשב. הבנתי שיש דרך להפוך את כניסת הHDMI לDIV. אודה לכם אם תגידו\תכתבו מאיפה ניתן להשיג את המחבר הזה(עדיך שיהייה חוט). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, על ידי איזה כבל אני מחבר יציאת שמע דיגיטלית מהמחשב כאשר יש לי רק יציאת שמע אחת לאוזניות (שתומכת ב- S/PDIF)? לאן אני מחבר- למגבר? לטלויזיה?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
האם האיכות היא הטובה ביותר? יש לי כרטיס SB LIVE רסיבר ימאהה RXV440
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחזיק מפלסטיק לאוטו שבתוכו אוכל לשים את האייאודיו X5L שלי כי אני מחבר אותו למערכת
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
-
-
ראיתי ש-KSP מוכרים את אייריבר H10 5GB גרסה אמריקאית במחיר 1100 ש"ח במזומן. המחיר נראה חשוד כי הנגן עולה 1100 ש"ח בארצות הברית. יש הסבר למחיר הנמוך?
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
http://dapreview.net/comment.php?comment.news.2158 http://www.anythingbutipod.com/archives/2005/09/how-much-does-an-mp3-player-cost-to-make.php מסתבר למשל שלייצר IRIVER H320 עולה 133$ רכיבים + 2$ שעות אדם, ככה שבארה"ב שהוא נמכר ב329$, יש רווח של 195$ פר יחידה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עכשיו יש כבר שלוש חנויות שמוכרות את הPMP120 בסיבות ה1850 קח שאן סיכוי שבשלושתם יש טעות... עכשיו PANDAS הכי זולה ב 1840 אח"כ COMPIL ב1845 ואח"כ "נעה מחשבים" ב1850...
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לאחרונה אני מברר מחירים של נגנים כדי לרכוש בארה"ב (מישהו מביא לי) עכשיו בעקרון התקציב הוא 150$-200$ וחשבתי על ה CREATIVE ZEN MIRCO שהמחיר שלו לפי מה שראיתי בכל מיני מקומות הוא 175$ ( הh-10 לא עושה לי את זה והתוספת על המסך הצבעוני לא שווה ) אבל כשחיפשתי גם מחירים ב newegg מצאתי את הנגן הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855102127 NOMAD Jukebox Zen Xtra 30gb 205$ , עכשיו לא ראיתי שום נגן אחר שמשתווה לנפח הזה במחיר הזה ואני בטוח שיש כאן איזה קאטצ' , כיאילו למה הוא לא כל כך פופולרי אם הוא מציע נפח כזה באותו טווח מחירים של נגנים שמציעים 4-5 ו -6 ג'יגה? משהו כאן מוזר לי.. אולי מישהו יכול להאיר את פני בעיניין?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה בקרוב מאוד דוד שלי נוסע לארה"ב ויש לי תקציב של 300$ עכשיו ה Zen Xtra עולה 180 דולר ו Zen Touch עולה 250 דולר מה יותר עדיף לי ? (בהתחשב בזה שאני רוצה גם לקנות אוזניות טובות) אם למישהו יש הצעות אחרות זה יתקבל בברכה תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
האם 500ש"ח זה מחיר סביר/יקר/זול לרמקולים ATP3 של אלטק ?? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כמה לדעתכם עולות freepulse בארץ ביד שניה (בלי המשדר) בשביל חיבור ישיר לפלאפון? (בבקשה בלי תשובות מתחכמות כמו מי ימכור לך...)
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אוקי שמעו.... רציתי לקנות את הרמקולים הנ"ל, אבל שמעתי שלאחר 2007 ירדו המחירים.... מה אתם חושבים על זה? אם ירדו לכמה ומתי? כרגע המחיר הכי זול בזאפ זה 465..... תודה
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אוקי שמעו.... רציתי לקנות את הרמקולים הנ"ל, אבל שמעתי שלאחר 2007 ירדו המחירים.... מה אתם חושבים על זה? אם ירדו לכמה ומתי? כרגע המחיר הכי זול בזאפ זה 465..... תודה
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-