אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי מחשב כולל כרטיס TV PVR150MCE מערכת הפעלה ויסטה כולל מדיה סנטר מכשיר טלויזיה CRT ממיר של חברת YES מערכת הגברה של סוני השאלה ,איך אני מחבר את כל הבלאגן הזה למשהו מועיל תמיר
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
קניתי נגן MP3 של חברת AXON, אך אני לא מצליח להוריד שירים לנגן. יש לי WINDOWS 98 וכתוב בהוראות ההפעלה שיש להתקין "player managment software" שלטענתם נמצא בדיסק המצורף שקיבלתי, אך לא מצאתי שום קובץ יישום setup.exe. יש שם קבצים בגודל 1k אך לא קובץ exe, מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אם אני רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב, מה אני צריך בעצם? כרטיס טלוויזיה צריך ממיר או שהוא "עובד לבד"? יש לי ממיר ישן tad 55a של ערוצי זהב, זה יכול לעזור במשהו? כעקרון מספיק לי רק ערוץ 22, אבל כמובן אם אפשר יותר אז עדיף
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת רמקולים (4 רגילים קטנים פלוס SUB אחד) המערכת היא DVD רגיל פשוט. אני רוצה לחבר אותם למחשב מה אני צריך לעשות . אני יודע כבר שמעתם על השאלה הזאת והרצתי חיפוש אבל לא מצאתי משהוא שיכול לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
Creative EP-630 זה אוזניות IN-EAR עם סיליקון כזה וסינון רעשים שוות משהו ? עולות 200 שקל
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, פירמטתי אתמול את המחשב, ועכשיו לא יוצא סאונד מהרמקולים. יש לי סט 2.1 של yamaha וכרטיס קול בסיסי של קריאטיב sound blaster live 24bit , התקנתי את הדרייברים של קריאטיב והכל, ופשוט אין סאונד. זה ממש ממש מבאס כי אין דבר שאני עושה על המחשב בלי מוסיקה. מה לעשות??? תודה מראש, יובל.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלות נוביות - אני כניראה יקנה כרטיס קול של קרייטיב והחלטתי ללכת על X-FI ExtremEMusiC והשאלה הראשונה היא איך ניקרא הדגם של הכרטיס הזה רק עם פאנל חיצוני שמאפשר כניסה של חיבורים שונים? ולשאלה השניה מה המחיר של הכרטיס הזה בהונג קונג? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי משום מה...
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש משהו יותר מומלץ במחיר לא גבוהה מדי מה RP-TCM125 ? אולי הBrainwavz Delta ?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי את האוזניות היום בערב, עלו לי 129 שקלים בבאג. היה לי שם זיכוי של 100 שקלים(על צורב שהחזרתי לתיקון והם במשך חודשיים וחצי לא עשו בעניין שום דבר), ואני לא באמת צריך אוזניות, אלא רק רציתי לפנק את עצמתי באזניות איכותיות יחסית. לפניהן היו לי אזניות סוני מעולות לבית שהרסתי בטעות, ומאז אני משתמש באוזניות הסיליקון של JVC של חדר הכושר גם בבית. החלטתי שזו הדרך הטובה ביותר לנצל את הזיכוי בבאג, והן נכנסו בתקציב. חשבתי שבמחיר הזה הן צריכות להיות יותר טובות באיכות הצליל ואיכות הבניה מהאוזניות שמגיעות עם הנגנים(IAUDIO לצורך העניין). אבל התאכזבתי: מרגע שחיברתי את האזוניות השמאלית הייתה חלשה מהימנית. סובבתי קצת בחיבור של הנגן - לא עוזר. שיחקתי עם החוט של האוזניות(עליו בהמשך) והסתבר ש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^^^^ כמו שרשום אני צריך המלצה לבן דוד לרמקולים למחשב... תקציב: 200¤. הוא רוצה את הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה.. תודה מראש, אליאב.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי מערכת של 4.1 אינספייר 4400 כפי שציינתי בכותרת אבל הכבל של הרמקולים האחוריים קצר מדי איך אני מאריך אותם?? תודה רבה, ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי בין 1500 ל 2000 ש"ח , ואני מחפש מערכת חדשה לבית . אני מתלבט בין קנייה של מערכת למחשב (FX6021?) או זוג מדפיים פשוטים ומגבר. אני מניח שזוג מדפיים (יד שניה?) יתנו תמורה הרבה יותר טובה מאשר כל מערכת למחשב בתקציב הזה , אבל אין לי ממש מושג איפה להתחיל לחפש , ולאילו דגמים לשים לב . תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום חברים, אני אפתח בבקשה ממנהלי הפורום - נא לא להעביר נושא זה לפורום אודיו. פתחתי שם את הדיון הזה במקור. 600 צפיות ואף לא תשובה אחת. חיפוש בפורום אודיו אחר דיונים דומים העלה גם הוא נושאים שנותרו ללא תשובה אחת לרפואה. מכיוון שאני יודע שיש בפורום זה לא מעט גיימרים, אולי אחד מהם יוכל לעזור לי בשאלה שלי. אז יש לי שאלה לגבי אוזניות סראונד למשחקים: נתקלתי בביקורות על האוזניות כדוגמת Logitech G35 שאמורות להיות 7.1 וירטואלי. כל הביקורות שיבחו את האוזניות האלה, אבל במהלך הקריאה גיליתי שלא מדובר בסראונד אמיתי, אלא בוירטואלי. כלומר, בכל אוזן יש רק רמקול אחד, ותחושת הכיווניות מתאפשרת ע"י מניפולציה של התוכנה. השאלה שלי: האם הסראונד הוירטואלי הזה באמת טוב כמו אוזניות סראונד אמיתיות ע…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצא לי להשתמש בכמה ימים האחרונים ומאד התלהבתי. הן שוות את תג המחיר של 400+ שקל?
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
מאיפה הכי זול לקנות אותם בארץ? (חוץ ממה שיש בזאפ)
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום! ההורים שלי טסים לתיאלנד שבוע הבא ואני רוצה שהם יקנו לי נגן...אז דבר ראשון אני רוצה לדעת אם זול שמה? עכשיו בקשר לנגן עצמו...אני רוצה לקנות נגד בסביבות ה10GB ראיתי את זה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372000 איך הוא?יש למישהו מגן יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך טלוויזיה חדשה לחדר שלי, התקציב הוא כ1500 שקל [עדיף כמה שפחות מן הסתם ]. עכשיו, יש לי כמה דברים שמקשים עלי למצוא בעצמי טלוויזיה אז אני צריך את עזרתכם היא צריכה להיות מחוברת בתור מסך מחשב רוב היום [כאילו, שתתפקד טוב בתור מחשב ובתור טלוויזיה]. בקרוב אני אקנה XBOX360 ככה שעדיף שיראו טוב את המשחקים. הגודל המקסימלי לדעתי הוא עד 24 אינ'צ [22 זה מעולה גם כן], יש לי חדר די קטן. הייתי רוצה גם שהיא תתמוך בHD [מה ההבדל בין Full לReady?] הממ.. אז בקצרה, HD, מסך מחשב+מסך טלוויזיה+קונסולת משחקים ב1500 שקל, אפשרי? תודה רבה לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום חברה , אני מתלבט בין ה CREATIVE CD MP3 M100 לבין ה IRIVER IMP-50 , איזה מהם עדיף ? (לקרייטיב יש שלט !)?. הסתכלתי והSPECS שלהם כמעט אותו דבר אבל ההבדל במחיר הוא 200 ש"ח (שבהם אני קונה עוד 256 DDR RAM !). אז מה אתם אומרים ?(תגיבו מהר בבקשה).
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות טובות , תקציב בערך עד 50 דולר , כמה שפחות אבל שיהיו די איכותיים . רק בבקשה תשתדלו שזה יהיה או פה : http://www.jandr.com/ או פה : www.compusa.com תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
nuforce uDAC יכול לנגן קבצים באיכות 24/96 כאשר הוא מחובר באמצעות USB? לינק לדף המוצר - http://www.nuforce.com/hp/products/iconudac2/index.php תודה, levelone.
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלו לכולם! התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 ומשום מה הווינדוס החליט לפנק אותי ולהביא לי מערכת 5.1. אני חיפשתי ועברתי על כל המחשב אבל אני לא מוצא את האפשרות לשנות מ 5.1 ל2.1. 5.1 מתבטע בכך שאני לא שומע אנשים מדברים בסרטים בעוד שאת שאר הקולות אני שומע מצוין.(כנ"ל VOIP משחקים) יש לי רמקולים 2.1 והבעיה נמצאת גם בשימוש באוזניות. יש לי כרטיס קול מובנה פשוט. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מחפש חנויות באיזור המרכז\ירושלים שאני יכול לבדוק את הPX200 של סנהייזר יש חנויות כאלה? תודה
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מה קורה לכולם הכל טוב?! אז ככה קניתי לא מזמן מגבר JVC RX-5062 עם 5 רמקולים (הסאב יבוא עוד מעט) בקיצר למגבר אין יציאות אנלוגיות בישביל להתחבר לכל היציאות בכ.קול אבל כן יש לו יציא אופטית ודיגיטלית אז חיברתי אותו דרך האופטיתומסיבה כלשהי המגבר לא מזהה סראונד הוא מזהה לי רק את הפרונט..הקטע פה אני חושב שזה בעיה בהגדרות במחשב..(דיי בטוח או שאני פשוט לא כיוונתי נכון את המגבר)..הלכתי לתוכנה של הכ.קול ולא מזהה לי את הSPDIF מסיבה כלשהיא הוא לא מזהה אותו.. יש לי לוח אם- GA-M55S-S3 של ג'יגהבייט...אז אם מישהו יכול לעזור בבקשה תעזוורר.. אני מקווה שהייתי ברור פשוט אני לא יודע איך לנסח את זה נכון כל כך..
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-