אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעייה מאוד מוזרה בכרטיס קול של הלוח אם. בהתחלה חשבתי שזו בעייה תוכנתית (דרייברים וכאלה), אך לא כך הדבר, מחקתי והתקנתי מחדש 3 פעמים את הדרייברים של הכרטיס ללא שום הצלחה וגם פירמוט של הוינדוס לא עזר. אני חושד מאוד שקרה משו לכרטיס קול מבחינת חומרתית. מה שמחזק את זה אפשר לראות בתמונה הבאה. מה שמסומן באדום זה בעצם החיבורים של הבננות על גבי הכרטיס שנראים דהויים מאוד, ולפי מה שזכור לי במצב תקין הצבעים אמורים להיות יותר בולטים וחזקים. עוד משו שאני זוכר שהיה קורה שהכל היה עובד הוא שברגע שהייתי מנתק את אחת הבננות היה קופץ לי חלון שהודיע על ניתוק של החוט מהמחשב ועכשיו זה לא קורה. מה שמסומן בכחול אני זוכר שבכלל לא הופיע כך. כשהכל עבד כל הדיגיטל הזה לא היה...היה כתוב משו אחר …
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אוזניות On Ear או Over Ear עד 1000 ש"ח לשמיעת מוזיקה. האוזניות יחוברו לnuforce uDAC 2. עד עכשיו מצאתי שני דגמים שאני מתלבט ביניהם: AKG Q460 ו-Beats Solo. אני צריך חוות דעת על שתי האוזניות וכמובן שאשמח לשמוע המלצות לאוזניות אחרות. תודה לכולם, levelone. נ.ב. אם אפשר, אשמח לדעת קצת על ה-Beats Studio בהשוואה לשתי האוזניות הנ"ל למרות שהן יקרות ב700 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
איזה רמקולים עדיפים לדעתכם: Altec Lansing VS2621 או Logitech X230 או Logitech Z323 אם יש לכם הצעות טובות יותר בדגמי 2.1 אשמח אם תביאו לי.... (אבל שהמחיר לא יהיה בשמיים!!!)
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קניתי אייפוד טאצ 8גב פרצתי ואני מבסוט. עכשיו מסיבות כאלה ואחרות(צבא) השמיעה שלי לא משו וזה מתבטה בעיקר באוזן ימין ששומעת יותר חלש ופחות חד את כל טווח הצלילים לכן אני צריך להגביר את הווליום בצד אחד ולשנות את הבלאנס של הנגן לכיוון ימין. היה לי D2 שהייתי מבסוט ממנו והיתה לו אפשרות כזאת, אפילו לטלפון המזורגג שלי Nokia 5800 יש אפשרות לשלוט על הבלאנס. אני ממש אשמח אם מישו יוכל לעזור לי בנושא הזה. דרך הגב מישו ניסה לחבר אוזניות Bt למכשיר? בתודה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה לאוזניה נורמלית ונוחה, וגם לא יקרה.. שפשוט אני יוכל להשתמש בה גם בפלאפון ובגם במחשב. אני משתמש במחשב נייח, ככה שאשמח גם לדעת כמה יעלה לי מתאם בלוטוס למחשב. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אוקיי הנה הגיע קיץ חם במיוחד, והשימוש באוזניות המדהימות הללו הופך לחוויה בלתי נסבלת לא יותר מ10 דקות אחרי תחילת ההאזנה. אז בעודי מחפש באינטרנט על פתרונות (הייתי מכוון יותר לרכישת הפדים מבד הקטיפה של SRH940 שלהבנתי מתאימים גם ל840) עליתי על מוד מאוד מעניין, בעיקר בגלל הפשטות שבו, לפדים של ה840: http://www.head-fi.org/t/470304/shure-srh840-earpad-mod מעבר לרצון שלי לחלוק אתכם את המציאה, רציתי לדעת אם מישהו התנסה במוד הזה, והאם זה צפוי לשנות את הסאונד בצורה משמעותית?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הצעה למערכת קולנוע ביתי (5.1) בתקציב של עד 2000 ש"ח (אפשר לחרוג ב-100 עד 200 ש"ח). חשוב שיהיו בה חיבור דיגיטלי ו/או אופטי. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
היי, מצאתי את המגבר הנ"ל שהיה שייך לאבא שלי לפני המון זמן...עשיתי בדיקה באינטרנט ומצאתי ששנת הייצור שלו היא 82-81 לבנתיים אני חיברתי אותו לרמקולים שבאו עם מערכת אחרת ואני יכול להגיד לגמרי שיש שיפור ענקי לעומת המערכת השניה שבאה עם הרמקולים...פנסוניק.. כמובן לא איזה רמקולים בכמה אלפים אלה רמקולים שעושים את העבודה במשחקים סרטים וכו'. אני משתמש עם אוזניות של סוני MDRV700, חיברתי אותם למגבר ובווליום 3 זה כבר המקסימום שאפשר לדחוס על האוזניות האלו, באמת שאי אפשר לשמוע יותר חזק מזה וכל דבר אחר יכול להרוס לי את האוזניים..שומעים טוב לגמרי! (כמובן כרטיס קול איכותי אחר ולא OB היה עושה עבודה טובה פי אלף לדעתי). הווליום של המגבר הוא מ 1 ועד 10 שכמו שאמרתי באוזניות, לא ניתן לשמוע …
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני יכול לקנות את הLCD הזה ב6150 ש"ח...משתלם? זו הטלויזיה.. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22819248 תודה[br]פורסם בתאריך: 13.06.2008 בשעה 00:17:44 מישהו?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום...בזמן האחרון התפנה לי קצת זמן והחלטתי להשקיע קצת במחשב..... שיפצתי קצת את המחשב ולהלן החידושים: * 2.5 ג'יגה ראם * ג'יפורס 8600 512 מ"ב אבל עוד לא סיימתי.... היום הזמנתי כרטיס לכידת וידאו M785 של חב' AverMedia הייתי רוצה לישמוע אולי חוות דעת עליו מאנשים פה בפורום... ושנית...אני רוצה להתקין למחשב שלי כרטיס קול...כי הסאונד שיוצא ממנו פשוט זוועתי...ואני בנאדם שמעריך סאונד טוב..... אז לא משהו יותר מידי מפואר...פשוט שיהייה יותר טוב מהמובנה שיש לי בלוח אם.... עד 250 שקל בערך.... ושאלה אחרונה....האם צריך דרישות מיוחדות במחשב במחינת לוח אם וספק כח כדי להריץ את כל השלושה ביחד???..יכול להיות מצב שהמחשה שלי לא מספיק חזק???.... על הספק כל שלי כתוב ac 230v.....זה יספיק?
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אחרי 4 שנים של התעללות, היציאת רמקולים של הנייד שלי החזירה נשמתה לבורא. ההלוויה תערך היום. בינתיים, אני צריך משהו שיחליף אותה. התקציב שלי די מיניאטורי, כך שאלא אם תיקון של דבר כזה עולה 1.90 אני צריך לחשוב על משהו אחר מן הסתם, מאחר וזה נייד, חשבתי ישר על USB כי שאר האפשרויות קצת מוגבלות... האם קיים דבר כזה בכלל? תקציב: מתחת ל200 אם זה אפשרי אם צריך לעלות מעל זה, אז לעלות כמה שצריך
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות לטלוויזיה עבור אדם מבוגר עם קשיי שמיעה. נמאס מהאוזניות הפשוטות ב-100 שקל, שלא שומעים בהם כלום, לכן הוחלט להשקיע יותר ולקחת משהו טוב, שישמעו בלי בעיה. תקציב כאמור כ-500 ש"ח. תודה מראש על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 3.09.2008 בשעה 08:29:31 לאחר חיפוש קצר בזאפ מצאתי 3 מועמדים אפשריים:1 - Zalman ZM-RS6F http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11137 2 - Logitech® Noise-cancelling Headphones http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17501 3 - Sennhiser HD62 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=HD62&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=HE
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היום הייתי בבאג וראיתי תאוזניות היפיפיות האלה. אחריי שראיתי שמשבחים את AKG הרבה אמרתי לעצמי אוליי שוה קניה. אז איזו מהם עדיפה יותר?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום , ברשותי מערכת רמקולים למחשב Creative 5.1 בדיוק זאתי שבתמונה , יש לה הספק של 70 וואט , היא עובדת עם 3 כניסות אחד של הסאבוופר ועוד 2 של הרמקולים ככל הנראה יש לי כרטיס קול של 3 ערוצים כי זה מספר הכניסות שיש לי ( אני לא מבין בתחום הזה אז ככה נראה לי שכמות הערוצים היא לפי כמות הכניסות) וגם יש לי מערכת סטריאו שחיברתי אותה פעם למחשב שהיא בהספק של 100 וואט , 50 לכל רמקול אך יש לי בעיה כרגע , מחוברים רק הרמקולים של המחשב + מיקרופון דבר שלוקח לי 4 חיבורים ובגלל זה כיום אני עובד אם חיבור למיקרופון +מפצל שמכניס לי 2 ועוד חיבור רגיל , ואין לי עוד מקום להכניס את הכניסה של המערכת , היום גם אם אני מוריד את הרמקול אני שומע רק ב 3 רמקולים של הקריטיב ושומעים גם את הסאבוופר …
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. קודם כל, אני לא בא כאן למכור מקרן או לקנות - זה פשוט תיאור הצרכים שלי... למען הסר ספק, אני לא מבין כמעט כלום במקרנים. אני מחפש לאחי מקרן יד שנייה אשר ישמש אך ורק להקרנת מצגות פאואר פוינט. הדבר היחיד שאני יודע לגבי מקרנים זה שהדבר החשוב בקניית מקרן יד שנייה הוא הנורה. כרגע נעזוב את הנושא של הנורה, כאשר אני אגש לקנות את המקרן אני אנסה לבדוק ולהיות כמה שיותר בטוח כי הנורה חדשה ושמישה. מה שאותי כרגע מעניין לדעת זה הנושא של דגמים וחברות. אילו חברות מומלצות? משום שהמקרן ישמש רק למצגות ולא להצגת סרטים וכו', הדבר החשוב לי ביותר הוא אמינות המוצר. אני מניח כי להצגת מצגות כל הפרטים הטכניים פחות מעניינים (אבל אם יש משהו שבכל זאת אני צריך לשים אליו לב, אנא, אמ…
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק z5500 5.1 כאשר אני שומע שירים אני לא שומע באחד מהרמקולים האחוריים וכאשר אני משחק במשחקים אני כן שומע את שני הרמקולים מה הסיבה?... ???
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הLCD שלי כל איזה 5-10 דק' מחליפה בהירות מכהה למצב רגיל.למה זה קורה ? זאת טלויזיה ממש חדשה 120HZ ו 1080i של SONY
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך טלוויזה 32''.... המרחק ממקום הצפייה הוא 3 מטר give or take.... והיא חייבת להיות HD Ready לפחות.... חשבתי על http://zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=708106&pageInfo=3 והיא צריכה להתחבר להוט ולמחשב.... אממ אם יש לכם יותר טובות באותו מחיר אני אשמח לדעת... לגבי אוזניות... אי מחפש אוזניות עד 150 ש"ח עם איכות קול טובה... אני מעדיף כפתורים או קשתות... ולא גנרי... אם יש אוזניות שמתאימות לרוק ולבלוז זה עדיף (לא אוהב להתעסק בEQ) וזהו תודה
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, המליצו לי על EVO7 של SONICGEAR.. התקציב שלי הוא עד 500 שח אם אפשר לקבל את אותם היכולות בפחות אז אני אשמח... הכרטיס קול שלי, אם זה משנה הוא ON BOARD, בלוח מדגם GA-P31-DS3L/S3L של GIGABYTE תודה.
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אי אפשר לשמוע שום דבר במחשב זה כותב לי bad directSound Driver ויש לי סימן אדום על האייקון של SoundMax
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני אתמול את הרמקולים x530 של לוג'יטק ויש לי כרטיס קול 5.1 שלinnoax שקניתי אותו מזמן כי נהרס לי הכרטיס קול המובנה שהיה לי על הלוח אם http://www.ivmm.com/innoax/products/audio_extreme.htm אני מחבר לפי הצבעים לכרטיס קול וכפי שהוסבר בחוברת ההדרכה ולא שומעים רמקול אחד צדדי של סראונד ואת השני שומעים נורא שקט.. עכשיו החלפתי בכרטיס קול את החיבורים והצבעים ונוצר מצב שהם כן עבדו כלומר 4 בסטריאו והסנטר לא עבד.. בסופו של דבר חיברתי אותם בעזרת המפצל שמקבלים עם הרמקולים שבאמצעותו כמובן שומעים רק בסטריאו רגיל.. נסיתי להתקין מחדש את הדריבר של הכרטיס והתקנתי תתוכנה ac3filter ויש לי מקודד חדש של k-lite codec pack עדין לא שומעים רמקול אחד של סראונד והשני בכלל שמועים ממש חלש.. …
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי את הVIA HD AUDIO DECK עכשיו הבעיה היא שהוא לא נותן לי באמת לבחור במה ישמעו ובמה לא... זתומרת אם אני רוצה שישמעו מהLINE הוא לא בדיוק נותן לי אלא נותן לי משהו אחר... היה לי במחשב אחר כרטיס קול של REALTEK ושם הייתה אפשרות לנתב.. זאת אומרת ללחוץ על החיבור ולבחור מה אני רוצה שהוא יהיה... ופה אין לי... האם יש תוכנת צד שלישי שיכולה לעזור לי בזה..? אני כבר ממש אובד עצות תודה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
העוזרת המפגרת שברה לי את המנורה הקטנה של הLD2++ שלי, מאיפה אני יכול לקנות חדשה, אפשר מאיביי, יש לי משתמש, ואם אתם יכולים גם איזה דגם אני יכול של הגדולה, נקנה כבר 2 ליתר ביטחון...
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני לא יודע אם מפרט המחשב קשור לכ.קול כלומר אם אפשר לחבר כל כרטיס לכל לוח אם בגלל זה אני מציג מפרט CPU Type Intel Pentium 4, 2433 MHz (18 x 135) Motherboard Name MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 1536 MB (DDR SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 (256 MB) Audio Adapter Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller אם כבר משהוא חשוב מכאן אז זה לוח אם כרגע יש לי מערכת רמקולים 5.1 X540 LOGITECH והכרטיס שלי הוא לא ל 5.1 כך שבעזרת התוכנה שלו אני הופך אותו ל 5.1 אבל אני נאלץ להישתמש בכל היציאות שיש לו...לכן אני לא יכול לחבר מיקרופון שאני דיי זקוק לו יש…
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, היום יש ברשותי כרטיס קול של חברת הרקולס Hercules Game Theater XP http://hwzone.co.il/reviews/GTXP/ האם יש צורך לשדרג או שהכרטיס שלי עדין מסוגל לעשות את העבודה ? ואם צריך לשדרג מה הנזק המינימלי לכיס? וכמובן לאיזה כרטיס
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-