עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, לא מזמן קניתי כרטיס X-FI XTREMEMUSIC (REFURBISHED) מ EBAY. התקנתי אותו והכל טוב, פרט לפרט אחד: בכל פעם שאני מדליק את המחשב הגדרות הכרטיס חוזרות לברירת המחדל (עוצמה מסויימת, CMSS 3D דולק, בלי BASS REDIRECTION ועוד). כל פעם אני מכוון את זה מחדש, אך לאחר שאני מכבה את המחשב ההגדרות "מתאפסות" מחדש. האם מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו? תודה!

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  2. לא יודע ????? מה לקנות???? מעדיף ווקום IN EAR

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  3. היות שנמאס לי מהרמקולים הנוכחיים שלי (שעושים לי רעש רקע בתדר מאוד נמוך, כנראה משהו מהחשמל) - אני רוצה רמקולים שמקור המתח שלהם הוא USB. אני רוצה רמקולים שיגיבו גם ב-50Hz. לא שיתנו באס מהמם, אבל שיתנו איזשהו המהום (ולא צרצור) שאומר שהם מבינים שהם אמורים לעשות משהו. אני רוצה שני סאטלייטים, לא צריך סאב (למרות שאם יש סאב אז מה טוב, אבל נראה לי שזה קצת יותר מדי בשביל מתח מ-USB). נראה ש-Logitech שולטים בתחום הזה. יש לחבר שלי את ה-S-150 שהם מאוד זולים ונשמעים לא רע אבל הצלילים שלהם קצת עמומים מדי לטעמי. יש את ה-Z-5 שנורא נורא יקרים בארץ והחנויות בחו"ל שמוכרות בזול לא שולחות לארץ. יש את ה-V-10 ו-V-20 שקצת פחות יקרים אבל עדיין יקרים מדי. יש משהו באיזור העד 100-150 ש"ח שנותן צליל טו…

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by MatiKipod,

שלום חברה! סוף סוף מחליף טלוויזיה בסלון למרחק צפייה של 5 וחצי מטר מה עדיף פלסמה או LCD? מחוברת לייס ולמחשב קולנוע צנוע תקציב: 8,000 שח (גמיש) מהסקר שעשיתי עד כה אהבתי את הסמסונג פלסמה 50" B550 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732550 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719086

5. Started by Killer Storm,

אני צריך מדריך להתקנה ושימוש בסאב-וופר, לא של מחשב סאב למערכת קולנוע - סטריו איך להתקין כמו שצריך ולתפעל.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  6. האם היא נותנת תמונה 1:1 מלאה ברזולוציה של 1360*768 כי הייתה לי מקודם AOC32 וכשהייתי מעביר אותה ל 1360*768 התמונה לא הייתה על כל המסך אלה היו חלקים שחורים בצדדים שלה. איך היא באיכות תמונה בסרטי HD 720P ואיך היא ב XBOX 360 ? זה ממש דחוף אני חייב להחליט עד מחר. תודה.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  7. היי, אני עובר דירה והחלטתי לחדש את אפשרויות הסאונד שלי. מחפש רמקולים למחשב, שמשמש למשחקים אבל בזמן האחרון רוב הזמן אני עם אזניות (ככה כשיש ילד קטן בבית). מחפש גם רמקולים ל-HTPC שיש לי בסלון שמשמש לסרטים וקצת משחקים, יש מרחק של כ-4 מטר מהטלויזיה מחפש רמקולים 2.1 כי לא רוצה להעביר כבלים בכל הבית. התקציב להכל הוא כ-1000ש"ח עם אפשרות לחרוג בעד 300 ש"ח, כמובן שרוב התקציב אמור ללכת לכיוון ה-HTPC

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  8. אהלן אני שומע מוזיקה אלקטרונית אינפקטד מאשרום ובסגנון. יוצר מוזיקה אלקטרונית בקיובייס 5 ואני מעוניין לקנות אוזניות מקצועיות שמתאימות לתחום התקיציב שלי בתווח של 300-600 שקל. לא איכפת לי מסרטים או משחקים, חשוב שלי שיתאימו לתחום שלי. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  9. אבא של חבר שלי נוסע לתאילנד עוד שבוע והוא אמר לי שאם אני רוצהמשהו הוא יכול לקנות לי... ואני כבר מזמן רוצה נגן של דיסק קשיח (יש לי פלאש של ג'יגה והוא לא מספיק)... הדרישות שלי הם לפחות 40 ג'יגה ולא אייפוד אני נוטה לכיוון הזן טאץ' יש לי מספר שאלות: 1.אולי מישהו יודע בכמה המחירים בתאילנד נמוכים יותר מהארץ? 2.יש לי 200$... זה יספיק? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by eranmor,

חבר שלי קנה אותו ב2400 שח. שווה את המחיר? ראיתי אותו באינטרנט ב350דולר... בכל מקרה, איך הוא בתור מגבר? איכותי וטוב כמו השם של ימהה או שהשם זה הדבר היחיד שמשלמים עליו??

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  11. מה אתם חושבים???האוזניות יפעלו אל רוב כוחן על הPSP????

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  12. היי, לפני שנה קניתי רמקולים Creative Megaworks 550 שלא היתי מרוצה מהם במיוחד... עברתי כאן בפורום וראיתי שחיברו אליהם את הDDTS100 של Creative וקיבלו תוצאות מצויינות. האם יש כרטיס קול מומלץ שמספיק לתת לי את המקסימום איכות סאונד למוזיקה וסרטים? התקציב שלי הוא משהו בסביבות ה800 שח... תודה רבה! כפיר. kfirmr@gmail.com

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by compman112,

מה הבדל בינהם? האם DTS אשמע גם ב5.1? אשמח לשמוע תשובה מקצועית

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by AMD-GUY,

יש לי logitech Z-680 ואבא שלי כנראה הרס אותם :'( הוא בטח שיחק בחשמל או משהו כי המדפסת השתגעה ואחרי שעה חזרתי לחדר והרמקולים לא פועלים! הפיוז לא נראה שרוף... ניסיתי שקעים אחרים ולא פועל יש עצות? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  15. שלום , ברשותי מערכת רמקולים למחשב Creative 5.1 בדיוק זאתי שבתמונה , יש לה הספק של 70 וואט , היא עובדת עם 3 כניסות אחד של הסאבוופר ועוד 2 של הרמקולים ככל הנראה יש לי כרטיס קול של 3 ערוצים כי זה מספר הכניסות שיש לי ( אני לא מבין בתחום הזה אז ככה נראה לי שכמות הערוצים היא לפי כמות הכניסות) וגם יש לי מערכת סטריאו שחיברתי אותה פעם למחשב שהיא בהספק של 100 וואט , 50 לכל רמקול אך יש לי בעיה כרגע , מחוברים רק הרמקולים של המחשב + מיקרופון דבר שלוקח לי 4 חיבורים ובגלל זה כיום אני עובד אם חיבור למיקרופון +מפצל שמכניס לי 2 ועוד חיבור רגיל , ואין לי עוד מקום להכניס את הכניסה של המערכת , היום גם אם אני מוריד את הרמקול אני שומע רק ב 3 רמקולים של הקריטיב ושומעים גם את הסאבוופר …

16. Started by xytkhi,

היי כמה שאלות ברשותכם : יש לי מחשב ואין לי כבלים בבית או ממיר / טלוויזיה וכו' האם ניתן לרכוש כרטיס טלוויזיה ולחבר אותו לאנטנה ביתית שנמצאת בתוך הבית ? כזאת שקולטת ערוץ 1 או 2 בלבד ? איזה כרטיס TV שווה לרכוש אם התקציב לכך הוא עד 200 ש"ח ? המערכת שלי היא WIN7 . תודה.

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by zuk666,

היי, המליצו לי על EVO7 של SONICGEAR.. התקציב שלי הוא עד 500 שח אם אפשר לקבל את אותם היכולות בפחות אז אני אשמח... הכרטיס קול שלי, אם זה משנה הוא ON BOARD, בלוח מדגם GA-P31-DS3L/S3L של GIGABYTE תודה.

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by 111111,

יש לי בעיה לנגן בכל חמשת הרמקולים ובבאס באותו הזמן כמה דברים: *הכרטיס קול של קריאטיב תומך ב 5.1 *ההגדרות במחשב מוגדרות לנגן 5.1 *לרמקולים (דיגטליים) יש חיבור אדום ולבן שאני מחבר לשני חורים בכרטיס קול ניסיתי לחבר את האדום והלבן לכל החורים (בכל מיני קומבינציות) אבל תמיד או שהימני אחורי+הקידמי ימני עובדים והשאר לא שומעים כלום או שהבאס+השמאלי אחורי+הימני שמאלי+הסנטר עובדים והשאר לא אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה אודה לכם מאוד מאוד נ.ב החורים של הכרטיס קול הם כאלה (אם זה עוזר במשהו) מימין לשמאל: כתום--כחול--ורוד--ירוק--שחור--וחיבור של שמונה פינים (או 16 לא יודע) תודה

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by Chymes,

אני מעוניין באוזניות איכותיות עם אטימה. E2C SHURE עולות 560 ש"ח ברשת באג, PX200 עולות 390 ש"ח באדר. איזה אוזניות יתנו לי את הסאונד הטוב ביותר?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by oorlevi,

יש לי שני רמקולים גדולים כאלה של חברת eltax ומגבר של TENSAI שחור כזה לא יודע עם הוא משהו.. בקיצור הווליום שלו מאוד רגיש אז חיברתי אותו בצורה הבאה: חיברתי את המגבר לרמקולים של המחשב הפשוטים והם מחוברים למחשב ודרכם אני מגביר כך שהווליום של המגבר נישאר קבוע וכך יש לי יותר שליטה.. ושני הרמקולים מחוברים למגבר. עכשיו אני כבר מלא זמן עם החיבור ככה ופעמיים נשרף לי הכבל שמחבר בין המגבר לרמקולים הקטנים של המחשב.. ועכשיו זה קרה שוב.. רציתי לדעת אם זה ביגלל שאני מחבר ככה? אם אני יחבר את המגבר ישר למחשב זה יהיה תקין..? אני צריך תשובות דחוף תודה..

• 13 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by Alex89,

אני לא יודע אם מפרט המחשב קשור לכ.קול כלומר אם אפשר לחבר כל כרטיס לכל לוח אם בגלל זה אני מציג מפרט CPU Type Intel Pentium 4, 2433 MHz (18 x 135) Motherboard Name MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 1536 MB (DDR SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 (256 MB) Audio Adapter Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller אם כבר משהוא חשוב מכאן אז זה לוח אם כרגע יש לי מערכת רמקולים 5.1 X540 LOGITECH והכרטיס שלי הוא לא ל 5.1 כך שבעזרת התוכנה שלו אני הופך אותו ל 5.1 אבל אני נאלץ להישתמש בכל היציאות שיש לו...לכן אני לא יכול לחבר מיקרופון שאני דיי זקוק לו יש…

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  22. צריך שהכרטיס ייעבוד טוב על vista 64 bit. כיום יש לי כרטיס של FlyTv ואין לי סאונד על המערכת. תודה למי שייעזור

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  23. תודה מראש... אני מניח ש VS2421 מהווה אופציה אשמח להמלצות ולהצעות לגבי רמקולים נוספים כמובן..

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  24. Started by tidan26,

שלום! יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק z5500 5.1 כאשר אני שומע שירים אני לא שומע באחד מהרמקולים האחוריים וכאשר אני משחק במשחקים אני כן שומע את שני הרמקולים מה הסיבה?... ???

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  25. Started by day-walk34,

ביקצור זה לוקסון, 2 רמקולים והתיבה הזאת (איך שלא קוראים לה ??? סאב בופר או וואטאוור) אז בקיצור מאחורה יש כזה חור L חור R שזה לרמקולים ואז יש עוד DVD/VCD INPUT אדום R ולבן L וליד זה יש PC INPUT ויש לי כבר כזה שבדיוק מתאים ל PC INPUT (שלשם אני מניח שצריך אבל מה הלאה?) ונשאר לי הקצה לבן ואדום בלאט משהוא?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.