אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש נגן mp3 עם כניסה למיקרופון שאפשר להקליט עליו הקלטות איכותיות כמו במינידיסק תודה
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
במה עוזרת העוצמה הכוללת(RMS) של הרמקולים משנה? (לא ידעתי איך לנסח תשאלה)מקווה שתבינו ותעזרו תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=5226699 אני רוצה להמיר סרט וידאו (קסטה) ישן ל DVD... הבנתי שאפשר עם המכשיר הזה לעשות את זה? אבל איך בדיוק ? לא הבנתי.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אחרי 4 שנים של התעללות, היציאת רמקולים של הנייד שלי החזירה נשמתה לבורא. ההלוויה תערך היום. בינתיים, אני צריך משהו שיחליף אותה. התקציב שלי די מיניאטורי, כך שאלא אם תיקון של דבר כזה עולה 1.90 אני צריך לחשוב על משהו אחר מן הסתם, מאחר וזה נייד, חשבתי ישר על USB כי שאר האפשרויות קצת מוגבלות... האם קיים דבר כזה בכלל? תקציב: מתחת ל200 אם זה אפשרי אם צריך לעלות מעל זה, אז לעלות כמה שצריך
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי רסיבר שמחובר למחשב בחיבור אנאלוגי, ולרסיבר מחוברים 4 רמקולים בתור MAIN SPEAKERS ועוד שניים שסתם לקחתי לניסוי מאח שלי וחיברתי ל-CENTER חוץ מזה מחוברים לי 2 רמקולים רגילים למחשב גם כן בחיבור אנאלוגי זאת תמונה של הלוח אם מאחורה עם הכניסות - http://img13.imageshack.us/img13/5496/30600108.jpg ליד כל כניסה עם צבע שונה רשום למה היא נועדה?(אפור - SIDE שחור-REAR כתום-CENTER/SUB ירוק - OUT) אבל לא נראה לי שזה ממש משנה כי ניסיתי לחבר לכולם ובכולם אותו דבר, רק צריך להגדיר אותם שיהיו הרמקולים שמקדימה... אני מניח זה לאנשים שקונים הרבה רמקולים ורוצים לראות סרטים בסראונד מול המחשב. בכל מקרה, לכן שני הרמקולים הרגילים מחוברים לכניסה השחורה, והרסיבר לירוקה (משום מה כשהרסיבר …
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
<p>מחפש אוזינות איכותיות מ200 שקל ומטה לmp3\4</p><p>תודה שמואלל</p>
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הוא עשה לי בעיות בחיבור של ה"שמע" שרק באוזניה אחת שמעו בקיצור ועכשיו זה הלך סופית. האם יש אפשרות להחליף את הכבל של הפאנל הקדמי? האם יחש אפשרות לקנות כמו מעריך לחיבור אוזניות של 3.5mm? (הכבל של האוזניות שלי לא ארוך מספיק להגיע לפאנל האחורי.. אני חושב על לקנות רמקולים עם חיבור לאוזניות, יש המלצות? אני מחפש משהו זול, משהו בסביבות ה60 ש"ח. אבל שלא יפגע באיכות\ווליום היה לי כבר רמקולים כאלו דרך חיבור של USB והווליום היה פשוט צחוק. אוקיי חיפשתי קצת בחנויות שיש לי פה באזור ומצאתי כמה. זאת העדיפות הכי טובה שלי כרגע, http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9232&perur=4 צורך 2.3W טווח תדרים 20-50KHz אלה הרמקולים יש לי כרגע, http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&a…
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם של Realtek ורמקולים Logitech Z5500 מאז שהתקנתי את K-Lite Codec Pack 5.0.0 Full היו לי בעיות בסאונד של סרטים היה סרט ששמעו בו מוזר וסרט ששמעו רק את המנגינה והאפקטים אבל לא את הדיבור שיחקתי קצת עם ההגדרות של ה-ffdshow audio decoder ושני העניינים האלה הסתדרו (ראו תמונה) אבל עדיין יש בעיה שמאד מציקה לי: נניח אני שומע מוזיקה באייטיונז ורוצה לראות סרט במקביל מבלי לשמוע את הסרט - אני לא יכול. ברגע שיש סרט שמתנגן (גם ברקע), זה מבטל את הסאונד מהאייטיונז. למעשה, אין לי כל שליטה על הווליום באמצועת ה-Windows Media Player או ה-Media Player Classic. אלא רק באמצעות השלט של הרמקולים. את הווליום של האייטיונז למשל אין לי בעיה לשנות באייטיונז עצמו. אודה לכם …
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס קול לא יקר עם יציאה אופטית כדי שאוכל לחבר לרסיבר קולנוע ביתי. אני יודע שהכי טוב זה קריאטיב אבל גם הכי יקר. יש לכם המלצות לכרטיס קול לא יקר אבל עדיין נחשב לטוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את הרמקולים הנ"ל שמגיעים עם חיבור סטריאו אנלוגי וחיבור דיגיטלי שלא ניתן לחבר אותו לשום יציאה שמגיעה מהלוח אם מאחורה, איך אני מחבר את הכבל למחשב ולאיזה יציאה מהלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אז כך בכרטיס יש כניסה אחת לסאב ואחת לסנטר ומהרמקולים יוצא חיבר אחד שהוא אמור להיות גo לסאב וגם לסנטר לאן אני מחבר אותו ?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסקמן Snoy דגם cd walkman d-ej621 שלא בא איתו שלט. בחוברת הוראות היה כתוב על השלט. יש לי חיבור לשלט בדיסקמן. איך אני יכול לקנות את השלט? איפה?? החוברת הייתה לכמה דגמים.. בתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי! אני פרמטתי היום את המחשב שלי, אבל אני לא מוצא את הדיסק של ההתקנה של כל הדרייבירם לכרטיס. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הדיסק (או לפחות להוריד את הקבצים מהאינטרנט)? אם למישהו יש את הדיסק הזה ומוכן למכור לי עותק, שידבר איתי בפרטי.
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה לאוזניה נורמלית ונוחה, וגם לא יקרה.. שפשוט אני יוכל להשתמש בה גם בפלאפון ובגם במחשב. אני משתמש במחשב נייח, ככה שאשמח גם לדעת כמה יעלה לי מתאם בלוטוס למחשב. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני יכול לעשות איכשהו שאני ישמע גם ברמקולים האחוריים שאני שומע סתם מוזיקה רגילה ולא רק שאני שומע סראונד? אם כן אז איך?
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום , זכור לי מלפני כמה שנים , שהיה טיפה קשה להשיג טלוויזיה שעשתה upscaling טוב לתוכן SD מסוג VHS וכו לטלוויזיות FULL HD -- אבל מה שהיה זכור לי גם שלא להרבה אנשים היה איכפת כי רובם לא התעסקו עם תוכן ב-SD . כעת, כשאלוויזיות ה-4K הן המוצר הלוהט בשוק, לקצת יותר אנשים אכפת מהנושא , לאחר שהתוכן ב-720P שהורידו מהרשת פתאום לא נראה כ"כ טוב על הטלוויזיה ה-4K החדשה שלהם . אז מכאן אני מגיע ל : 1) בקשה להמלצה לטלוויזיה שעושה שעשתה upscaling טוב לתוכן SD (אם נשארו כאלה עוד בשוק) . 2) שאלה : האם יש בכלל טלוויזיות 4K שעושות upscaling טוב לתוכן SD , או שהמרחק בין 480P ל-4K הוא פשוט גדול מידי שמעבד תמונה בזמן אמת יעביר בצורה נעימה לעיניים ? תודה מראש לכ…
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכל גולשי ומומחי HWZONE! ברצוני לשדרג מעט את קונפיגורציית האודיו שלי בקניית רמקולים חדשים +כ.קול, אשמח אם תעזרו לי בבחירה . נכון לעכשיו אני עובד עם רמקולים מעאפנים SBS370 + כרטיס קול שאני לא יודע להגדירו אך נאמר לי שהוא טוב בהרבה מהON BOARD הקיימים בשוק : SB LIVE VALUE. ברצוני לשדרג הרמקולים בסכום של כ-1000 ש"ח , גם למערכת 2.1 אבל איכותית, חשבתי בכיוון הZ2300 (200W RMS. ואת כרטיס הקול רק אם צריך! במידה ולא יהיו הבדלי ביצועים ואיכות מוסיקה ומהירות משמעותיים לדעתי אין צורך. הדרישות מהרמקולים- באס חזק מאוד ואיכותי , סאונד עוצמתי ונקי כמה שיותר מהפרעות בווליום גבוה , ניתן לחרוג מהתקציב במידה וישנם רמקולים טובים משמעותית. אשמח אם תגיבו ותייעצו!! תודה רבה ושבת שלום לכולם.
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, תראו... יש לי בבית בסלון מערכת סטריאו של סוני לא רשום עליה שום דגם חוץ מMHC G88 מערכת מאוד מאוד ישנה... היא אצלנו איזה 10 שנים! עכשיו אני הבנתי.. שהרמקולים והמערכות של פעם הם הרבה יותר טובים משל היום כי פעם החברות היו עושות תחרות מי איכותי יותר והיום זה מי יפה יותר ובגלל זה החלקים נהיים קטנים יותר מעוצבים יותר וכמובן שהאיכות יורדת ובשביל להגיע לאיכות של המערכות של פעם זה עולה המון המון כסף... עכשיו למערכת הזאת יש 4 רמקולים שבאו איתה בקניה, 4 רמקולים של סוני, 2 גדולים ו2 קטנים עליהם. שומעים בה מדהים! אני נדהם מהמערכת והרמקולים כל פעם מחדש! מהאיכות ומהעמידה באיכות גבוהה גם בעוצמות הכי גבוהות (ווליום מטורף). עכשיו אני אמרתי שאני רוצה את המערכת הזאת בדיוק עם הרמ…
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
אני יכול לקנות את הLCD הזה ב6150 ש"ח...משתלם? זו הטלויזיה.. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22819248 תודה[br]פורסם בתאריך: 13.06.2008 בשעה 00:17:44 מישהו?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אני לא מבין בנושא הזה כ-ל-ו-ם. אני רוצה לקנות לי לחדר מערכת טובה כזאת עם כמה רמקולים קטנים, DVD שמתחבר לטלויזיה ולמחשב(?), וסאב שיהיה סבבה לשמוע. מה אתם אומרים על המערכת הזאת, תגידו לי אם שווה 640 שקל http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7742666 ואם לא אז אתם יכולים בבקשה להביא לי לראות מערכות אחרות בערך באותו מחיר?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הפורטיסימו 3 ב-250ש"ח, שווה? זה נחשב כרטיס טוב? הרמקולים שיתחברו אליו הם YAMAHA YST-MS201 {יש לי אותם כבר אז אל תמליצו לי משהו אחר}. תודה מראש, DINO.
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אהלן וסהלן......... אני רוצה לקנות נגן MP3 מבוסס הארד דיסק (נמאס לי מהדיסקמן MP3 שלי)......... האיריבר לפי דעתי יותר משתלם (מהאייפוד) מבחינת זמן חיי הבטריה, עיצוב וכסף... הם עולים כמעט אותו דבר והאיפוד סתם מכוער.................... אני יכול להסתפק ב20 גיגה אבל אם זה תוספת כמו 500 שקל אז אני אלך כבר על 40 גיגה........ אני יודע ש40 גיגה זה המון בשביל MP3 אבל זה לא רק לזה הבאמת זה יכול להכיל כל סוגי הקבצים (בלי דיסקים יותר! יאי)..... ד"א שמעתי אצלכם שיוצא עכשיו דור חדש לאיריבר iHP3xx הוא נראה באמת יותר טוב וסוף סוף טיפה צבע במסך (למרות שהוא מראה רק תמונות וקבצי טקסט )...................... מה לפי דעתכם הכי כדאי לי לקנות (יש לי אפשרות לקנות בחו"ל, דיוטי פרי ובארץ) בתקציב …
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום , ברשותי מערכת רמקולים למחשב Creative 5.1 בדיוק זאתי שבתמונה , יש לה הספק של 70 וואט , היא עובדת עם 3 כניסות אחד של הסאבוופר ועוד 2 של הרמקולים ככל הנראה יש לי כרטיס קול של 3 ערוצים כי זה מספר הכניסות שיש לי ( אני לא מבין בתחום הזה אז ככה נראה לי שכמות הערוצים היא לפי כמות הכניסות) וגם יש לי מערכת סטריאו שחיברתי אותה פעם למחשב שהיא בהספק של 100 וואט , 50 לכל רמקול אך יש לי בעיה כרגע , מחוברים רק הרמקולים של המחשב + מיקרופון דבר שלוקח לי 4 חיבורים ובגלל זה כיום אני עובד אם חיבור למיקרופון +מפצל שמכניס לי 2 ועוד חיבור רגיל , ואין לי עוד מקום להכניס את הכניסה של המערכת , היום גם אם אני מוריד את הרמקול אני שומע רק ב 3 רמקולים של הקריטיב ושומעים גם את הסאבוופר …
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-