אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך המלצות לרכישת רמקולים + כרטיס קול, התקציב שלי הוא +- 800 ש"ח. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה (New Age, רוק 60s-80s, מטאל, וקצת ג'אז ופרוגרסיב רוק) וסרטים, לכן רציתי להתייעץ. אני לא בטוח שיש לי אפשרות למקם מערכת 5.1 לכן אני מעדיף להשקיע ב 2.1 איכותית (עד כמה שאפשר במסגרת התקציב). את הרמקולים אני מתכנן לקנות בארץ, לעומת זאת את הכרטיס יש לי אפשרות לקנות בצרפת, אבל אני נמצא כאן רק עד יום חמישי אז אני צריך למהר... יש המלצות? חשבתי בכיוון של כרטיס פשוט + X 230.... נ. ב. המפרט בחתימה לא עדכני, אל תתיחסו...
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
התוכן בכותר. אם זה לא המקום המתאים(לדעתי כן), אז תעבירו. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אבא של חבר שלי נוסע לתאילנד עוד שבוע והוא אמר לי שאם אני רוצהמשהו הוא יכול לקנות לי... ואני כבר מזמן רוצה נגן של דיסק קשיח (יש לי פלאש של ג'יגה והוא לא מספיק)... הדרישות שלי הם לפחות 40 ג'יגה ולא אייפוד אני נוטה לכיוון הזן טאץ' יש לי מספר שאלות: 1.אולי מישהו יודע בכמה המחירים בתאילנד נמוכים יותר מהארץ? 2.יש לי 200$... זה יספיק? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו נגן זיכרון פנימי הורדתי לו את הדרייבר התואם עכשיו לאין אני מתקין אותו? (זה בחיבור פרללי של המדפסת) מישהו יכול לעזור לי להתקין את הדרייבר? תודה אם למישהו יש הנגן הוא Pine D'music SM320F
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי מערכת סראונד המורכבת מחמישה רמקולים וסאב וופר. למרות שהמחשב לא מזהה אני מצליח לשמוע את הרמקולים האחוריים בסרטים ובמשחקים. הבעיה מתחילה כשאני מנסה לגרום למחשב להודות שהוא מחובר לסראונד... אפילו במשחקים שכן שומעים בסראונד, ואני מריץ את הבדיקה שלהם כדי לבדוק אם כל הרמקולים פועלים לא שומעים את האחוריים אבל בזמן המשחק כן שומעים אותם. זה דבר מאוד הזוי ואשמח אם מישהו פה יודע מה לעשות עם זה...
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום למומחים, רכשתי לאחרונה כרטיס טלויזיה לידטק, אך לדאבוני כרטיס זה מחייב חיבור One 4-pin audio-in connector in sound card or motherboard. לצערי אין לי חיבור כזה בלוח האם או כרטיס קול חיצוני. (אין צורך בחיבור הזה לפי אתר אינטל http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-014753.htm) פניתי לטכנאי מחשבים מהחנות שרכשתי את הכרטיס, והוא אמר שאני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני בעל החיבור הדרוש. חיפשתי בפורמים השונים חומר על בעיה זו, אך חיפושי העלה חרס. האם יש פיתרון אחר חוץ מרכישת כרטיס קול חיצוני? האם כרטיס טלויזיה Hauppauge PVR 150 דורש חיבור כזה? תודה רבה, ליאור
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שבת שלום... יש לי בעיה בHTPC שלי כשאני רואה סרטי HD (קבצי MKV) הסאונד בדיאלוגם נמוך משמעותית מהסאונד באפקטים האחרים שיש בסרט. הבעיה די מעצבנת כי אני מוצא את עצמי תוך כדי הסרט מתעסק בווליום של הטלוויזיה די הרבה. יש לציין שהבעיה היא בכל הסרטים שאני רואה (ואני רואה המון) ובכל הנגננים (ניסיתי VLC, MP, BSPLAYER ועוד כמה). אני משתמש בCCCP. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מותקן אצלי במחשב כרטיס קול חיצוני "GAME THEATER " של חברת הרקולס (ימאהה) - זהו כרטיס בתוך המחשב וקופסה חיצונית עם חיבורים מיוחדים. היום התקנתי כרטיס מסך חדש : his radeon 4830 hd כשהדלקתי את המחשב הוא התחיל לחפש דרייברים חדשים של כרטיס קול. הבנתי שבכרטיס המסך הזה ישנו גם כרטיס קול. וכנראה שעכשיו הוא מתנגש עם שלי נתתי לכרטיס הקול החדש להתקין את עצמו אך אין על כרטיס המסך שום יציאת סאונד איך אמני חוזר לשמוע דרך הכרטיס החיצוני שלי ?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, תראו... יש לי בבית בסלון מערכת סטריאו של סוני לא רשום עליה שום דגם חוץ מMHC G88 מערכת מאוד מאוד ישנה... היא אצלנו איזה 10 שנים! עכשיו אני הבנתי.. שהרמקולים והמערכות של פעם הם הרבה יותר טובים משל היום כי פעם החברות היו עושות תחרות מי איכותי יותר והיום זה מי יפה יותר ובגלל זה החלקים נהיים קטנים יותר מעוצבים יותר וכמובן שהאיכות יורדת ובשביל להגיע לאיכות של המערכות של פעם זה עולה המון המון כסף... עכשיו למערכת הזאת יש 4 רמקולים שבאו איתה בקניה, 4 רמקולים של סוני, 2 גדולים ו2 קטנים עליהם. שומעים בה מדהים! אני נדהם מהמערכת והרמקולים כל פעם מחדש! מהאיכות ומהעמידה באיכות גבוהה גם בעוצמות הכי גבוהות (ווליום מטורף). עכשיו אני אמרתי שאני רוצה את המערכת הזאת בדיוק עם הרמ…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים מובנים על המסך ואני רוצה גם לעשות aux מהמערכת אני יכול או שאני צריך לבחור אחד למה יש לי שלוש יציאות רמקולים מקרופון ועוד אחד נראה לי הוא עושה תמחשב aux לא יודע מה זה
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, חבר נוסע לארה"ב ואני אומר לו לקנות נגן לפי כל הבחינות הבנתי שזה הנגן הכי משתלם (IHP 120 מבחינות ל מקום איחסון ולפי מה שהבנתי גם ארקדיה נותנים אחריות אם קונים בחו"ל?), עכשיו שאלותיי הן: האם כאשר אני מעביר CD מקורי לנגן האיכות יורדת? האם MP3 320KBPS זה איכות של CD? האם הוא נכנס בקלות לכיס? האם הוא עמיד? איך איכות הקלטת הסאונד שלו במידה ואני מעוניין להקליט בהופעות, קונצרטים וכו'? האם הסאונד שלו באמת ברמה גבוהה? איך בהשוואה ל-CD כי מה שהמורה שלי לגיטרה אמר לי שכאילו עדיף דיסק מן רגיל ולא לשמוע MP3 בגלל שזה לא מה שנגיד הלהקה רוצים שתשמע זה ההקלטה המקורית אלא ההקלטה המקורית אולי אבל בקיווץ ושהאוזניים יתרגלו לשמוע באיכות נחותה, מה שכן הואאמר שנגיד MP3 תמיד שומעים קטן כזה מ…
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אני צריך חוות דעת על טלוויזיה פלזמה 42" של Dantax דגם L-42HQ
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני חושק בכרטיס טלוויזיה להקליט כל מיני דברים למחשב, לראות ולהנות עם ה-Media Center שלי... חשבתי על WinFast DTV1800, שמוכרים אותו בהרבה חנויות, ולא שמעתי שיש לו בעיות כלשהן עם ויסטה 64Bit.. למישהו יש ניסיון איתו? או המלצות לכרטיסים אחרים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אוקיי עוד שבוע יש לי טיול שנתי ורציתי לקנות נגן MP3. כמה דברים : אני שומע מטאל ורוק כבד (איכות השמיעה תיהיה בסדר?) ו128MB של איחסון זה בהחלט מספיק לי! אני מאוד כפוף בתקציב, אני מעדיף שיהיה 300 כולל משלוח אבל אפשר 300 בלי משלוח. מצאתי בידיוק את מה שאני מחפש כאן: (חבר שלי קנה את זה והאיכות סאונד טובה מאוד) http://www.netprice.co.il/Product.asp?Pid=mm3522&Cat2Cat1ID=4037&Cat2ID=0 אבל לפני כמה ימים הם העלו את המחיר מ250 ל300, בסדר רציתי לקנות, הרמתי אליהם טלפון והם אמרו שהחנות יצאה לחופשה והם יחזרו רק ב2.11 שזה התאריך של הטיול השנתי שלי. אז שללתי אותם, חיפשתי דברים אחרים, הנה מה שמצאתי. אני מעדיף שיהיה בנגן יכולת להציג מילים (לא חובה) אבל אני ממש צריך צג... http://www…
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
יש לי ביעה מעצבנת עם הסאונד במחשב, כול סאונד שיוצא מהמחשב מתחרבש. הכול התחיל שהחלפתי את הכרטיס קול המעפן שהיה לי במחשב הישן, הכרטיס מסוג creative SB 16(ISA). החלפתי אותו בcreative SB 4.1 ואז התחילו הבעיות, שאני משמיע דיסקים או כול סוג שהו של סאונד, הקול מתחיל להתחרבש (יש רעשי רקע ולגים קטנים ומעצבנים,אי אפשר לשמוע כלום מרוב שהסאונד מחורבן), התקנתי אתה הדריברים של הכרטיס קול החדש, אבל עדיין הסאונד על הפנים. אז החזרתי את הכרטיס הישן אבל עדיין לא נפתרה הבעיה. המפרט: PcPartner BX440A, Celeron 400, 384 RAM הכרטיס קול מחובר לרסיבר. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד שלי לפלזמה, לצורך כך אני צריך כבל DVI כפול. חיפשתי בהמון חנויות, ופשוט אין למצוא כבל DVI כפול זכר (זה עם הפינים משני הצדדים). אתם מכירים חנות \ אתר \ רשת שאפשר לקנות בה את הכבל? נ.ב: זה חייב להיות לפחות 2.5 מטר,ומקסימום 5.. באייבורי יש להם רק 1.8 מטר או 10 =\
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות כפתור עד 100 שקל כנראה מחר בבוקר אני ילך לקנות נ.ב אני רוצה שזאת תיהיה חנות לא באינרנט
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מי שלא מכיר http://www.amazon.co.uk/Damson-Resonating-Mobile-Bluetooth-Speaker/dp/B007NYZ2RC/ref=dp_return_1?ie=UTF8&n=4085821&s=receiver-speakers תחפשו סרטון של זה ביוטיוב זה אחד הדברים המגניבים!! חח אפשר לשים את זה על כל משטח וזה הופך את זה לרמקול מישהו מכיר אם יש משהו מקביל בארץ? שמומלץ ועובד? או שאפשר להשיג את זה רק בחול..?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים לא יקרים על מנת לשמוע יותר טוב משחקים וסרטים מה אתם חושבים שיותר טוב? ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
<blockquote> תקציב לקנייה: מה התקציב המקסימלי לקניית הרמקול?5500 חריגה: עוד כמה שקלים אתה מוכנים להוסיף לקנייה?500 סוג המוצר: רמקול מוגבר/רמקול למחשב וכ'ו:רמקולים למחשב ורסיבר שם המוצר/דגם המוצר: מה הוא המוצר שאתם רוצים לקנות? מה אני רוצה לדעת עליו? : ניתן להשאיר ריק במידה ואתם מכירים אתה המוצר איך האיכות ושיתאים לכל השמיושים כמו סרטים משחקים ומוזיקה אזור רכישה מועדף(תקף לארץ בלבד): לאיזה אזור אתם יכולים להגיע בכדי לשמוע את הרמקול?במרכז האם ניתן לקנות מח"ול?(eBay/Amazon) :לא האם ישנה עדיפות לחברה מסוימת? : למשל אם אני מעדיף Denon, אז ארשום "עדיפות לחברת Denon"לא פיצ'רים,נתונים חשובים: כמות הרמקולים/כולל שלט אלחוטי וכ'ו. המליצו לי על המערכת הזאת רסיבר:http…
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קיבלתי סט רמקולים 5.1 מתנה ואני מעוניין לחבר אותם למחשב. הבעיה שהרמקולים מתחברים ע"י כבל שמתפצל לשתי ראשים ונכנס ביציאה אדומה ושחורה של הרמקולים. קיים כבל שמצידו האחד שקע סטנדרטי של כרטיס קול ומיצדו השני מתפצל לשתי ראשים עם חוטי זהב?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק z5500 5.1 כאשר אני שומע שירים אני לא שומע באחד מהרמקולים האחוריים וכאשר אני משחק במשחקים אני כן שומע את שני הרמקולים מה הסיבה?... ???
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
theinquirer.net והנה הוא... http://www.electronicsnation.com/en/products/flypage/prod_id/62PL9774 כמובן כולל משלוח. הידד ל LCOS.....
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-