עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום...בזמן האחרון התפנה לי קצת זמן והחלטתי להשקיע קצת במחשב..... שיפצתי קצת את המחשב ולהלן החידושים: * 2.5 ג'יגה ראם * ג'יפורס 8600 512 מ"ב אבל עוד לא סיימתי.... היום הזמנתי כרטיס לכידת וידאו M785 של חב' AverMedia הייתי רוצה לישמוע אולי חוות דעת עליו מאנשים פה בפורום... ושנית...אני רוצה להתקין למחשב שלי כרטיס קול...כי הסאונד שיוצא ממנו פשוט זוועתי...ואני בנאדם שמעריך סאונד טוב..... אז לא משהו יותר מידי מפואר...פשוט שיהייה יותר טוב מהמובנה שיש לי בלוח אם.... עד 250 שקל בערך.... ושאלה אחרונה....האם צריך דרישות מיוחדות במחשב במחינת לוח אם וספק כח כדי להריץ את כל השלושה ביחד???..יכול להיות מצב שהמחשה שלי לא מספיק חזק???.... על הספק כל שלי כתוב ac 230v.....זה יספיק?

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  2. יש לי נגן של ARCHOS. אני מחפש משדר בתדר FM שמתחבר ליציאת אוזניות של המכשיר (חיבור רגיל) ע"מ לשדר לרדיו-דיסק באוטו את המוזיקה שיש לי עליו. לינקים והמלצות יעזרו. (גם למשדרים שיש רק בחו"ל) תודה.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by teddy85,

אני צריך אוזניות חדשות בשביל ה IPOD שלי ולפי מה שקראתי פה אתם ממליצים לקנות את CX300 אבל... אני לא יודע איפה אני יכול להזמין או באיזו חנות מוכרים אותם עוד בעיה קטנה אני באר שבעי ואין לי איך להגיע לתל אביב בזמן הקרוב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by barakmda,

אהלן, אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד שלי לפלזמה, לצורך כך אני צריך כבל DVI כפול. חיפשתי בהמון חנויות, ופשוט אין למצוא כבל DVI כפול זכר (זה עם הפינים משני הצדדים). אתם מכירים חנות \ אתר \ רשת שאפשר לקנות בה את הכבל? נ.ב: זה חייב להיות לפחות 2.5 מטר,ומקסימום 5.. באייבורי יש להם רק 1.8 מטר או 10 =\

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by danield51,

אני רוצה לקבל את דעתכם איזה טלוויזיה כדאי? יש לי עד 2000 שקל תקציב..32 אינץ full hd http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp?Pid=991&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=10&aff=Zap〈=he הביקורות של סמסונג מעולות הוא LCD ויש רק שנה אחריות רציתי לדעת אם יש לכם משהו יותר טוב להמליץ? תודה

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by yoB_ynnaD,

יש ברשותי לוח-אם Abit NF7-S עם כרטיס קול מובנה. הוא מחובר לרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית (כתום) אבל אני לא מצליח לקבל סאונד. מישהו הצליח לשמוע דרך ה-Digital Output של הכרטיס קול?

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by draak31,

יש לי מתאם שמאפשר לי לחבר את הטלויזיה למחשב. http://www.aver.com/2005home/product/videocapture/ezmakerusb2.0/ezmakerusb2.0.shtml ואני רוצה להקליט תוכניות טלוויזה במחשב... שיהיה כמו טיבו... איזה תוכנה ממולצת? הורדתי SageTV והוא לא מזהה שום התקן מתאים, המתאם(ezmaker) מחובר ועובד (אני יכול להקליט בעזרץ windows movie maker). ולפי האתר שלהם Meedio Essentials כבר לא שמין להורדה.. איזו תוכנה אחרת מומלצת?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  8. חיברתי אותו לרמקולים שלי- וורפאידל 8.4.. הסאונד על הפנים, ואני לא מוצא איפה לכוון את זה! בחנות הוא נשמע מעולה, ושמעתי אותו על ה 8.4 גם.. זה ממש מוזר, יכול להיות שאין שם אקולייזר? ב JVC של ה 700 שקל אני שומע יותר טוב.. מתסכל תודה לעוזרים

9. Started by homart,

אנשים, אני צריך תשובה ממש מהירה על ההתלבטות הזו, אוזניות בשביל הIRIVER 320 שלי, מחר אני הולך לקנות !! מישו אולי יודע גם איפה אנייכול להשיג פרטים טכני םשל הגראד? כמו התנגדות וכולי...

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by noambaum,

אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים לא יקרים על מנת לשמוע יותר טוב משחקים וסרטים מה אתם חושבים שיותר טוב? ??? ??? ???

11. הmusic דיי יקר לי ועולה בערך 700 שקל.... עכשיו אני הבנתי שההבדלים בין gamer לmusic זה סך הכלPCB אחר, אין את הX-RAM (לא בטוח שיש אותו בmusic ) שגם ככה לא צריך, ושאין אפשרות לחבר את הfront bay שגם אותו אני לא צריך... סך הכל אני רוצה האצה לeax 5 (לא מזמן קניתי X-540) והבנתי שגם במוזיקה הgamer מתפקד כמו הMusic. תודה רבה לעונים! נ.ב: gamer עולה סך הכל 460 ש"ח בKSP! לא נראה לכם כדאי?

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by master af,

שלום לכולם, עוד כשבוע יגיעו לי רמקולים סרווין VE-12 ורציתי לדעת האם רסיבר ONKYO TX-NR509 יתאים להם, האם הוא מספיק חזק כדי לדחוף כאלה רמקולים...? שימוש עיקרי: 50% קולנוע ביתי, 50% להפציץ טראנסים. בסלון 4X7 מטר, אני אוהב להרגיש את הבאסים בעצמות... הרסיבר כבר אצלי בבית עלה 2300 ש'ח מתצוגה. והרמקולים 3300. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by NOVA,

אם כן, אשמח לשמוע את דעתכם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  14. יש לי מערכת קולנוע ביתית SONY DAV-DZ260, ויש לי התנגשות בין חיבורי ה SPDIF שהם ביחד האופטי מחובר לממיר, והקואקסיאלי למחשב. ששניהם מחוברים יחד, יש עדיפות לקואקסיאלי, ואני צריך לנתק אותו בשביל שהאופטי יעבוד. יש דרך לגרום לשתיהם לעבוד יחד ?(שתיהם נמצאים על הפונקציה של TV ברסיבר, יש דרך לעשות פונקציה נפרדת לSPDIF האופטי והקואקסיאלי?)

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  15. שלום רב, לאחר אין ספור התלבטויות אם אני רוצה htpc יעודי או סטרימר או משהו אחר הגעתי להחלטה לחבר את הלפטופ באופן קבוע בסלון. אני מבקש, בעזרתכם האדיבה, המלצה לכרטיס קול חיצוני, עדיף usb כי אין לי יציאה דיגיטאלית, שתתן לי איכות קול טובה יותר (באופן משמעותי אני מקווה) מהכרטיס קול און בורד. אני רוצה שהחיבור בין הכרטיס קול המיועד לרסיבר יהיה אנאלוגי. הרמקולים שברשותי הם טרינגל קומט. אין לי צורך בפורמט אודיו לסרטים, כמו כן אין לי צורך בחיבורים להקלטות למיניהן. רק איכות סטריאו טובה ככל האפשר.התקציב - בין 500 ל 1500 שקל, תלוי בקפיצת איכות לעומת קפיצת המחיר. כמו כן חשוב לי שהכרטיס יהיה זמין לקניה בארץ. תודה לעוזרים ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  16. לשני הנגנים יש את אותו הסאונד?, או שיש ל ZVM סאונד טוה יותר?

• 12 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by solidus,

יש כזה דבר בארץ בכלל? האם יש משהו בחיפה? בעקרון אני רוצה למצוא חנות עם מגוון רחב, ושאני אוכל גם לנסות אוזניות לפני שאני אקנה אותן.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by danielzy,

שלום... אני הולך להזמין את הרמקולים הבאים http://www.amazon.com/Logitech-G51-Surround-Sound-Speakers/dp/B000UEH5HC/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1212529282&sr=8-1 מארה"ב... היתי רוצה לדעת איזה שנאי אם בכלל אני צריך לקנות ?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by ohad2890,

במה עוזרת העוצמה הכוללת(RMS) של הרמקולים משנה? (לא ידעתי איך לנסח תשאלה)מקווה שתבינו ותעזרו תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  20. Started by HeaT-SinK,

שלום חברים, מחפש מערכת קולנוע ביתית להורים המבוגרים שלי אני לא מבין בזה, כמובן, כמוכם אני יודע שצריך דיוידי (קורא כתוביות בעברית), רמקולים 4-5 קטנים כאלה שמפזרים בסלון ובסביבות 1000 ש"ח. (אגב, יש דיוידי קורא כתוביות בפורמט SRT כמו שאנחנו עושים עם סרטים וסדרות כיום נכון?)

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by b-or,

רציתי לברר מספר דברים בנוגע לאיכות השמע בנגני MP3 מבוססי זיכרון פנימי. 1) שמעתי ממישהו שהנגן ישמיע kbps נמוך שלא יעלה על 20 kbps האם זה נכון? 2) אם הדבר לא נכון אז מהי האיכות שהנגן ישמיע? או שזה לא קשור בכלל? אני מעוניין לקנות נגן בנפח של 256 ורציתי לדעת אם אני אצטרך להשתמש בשירים באיכות 128 - 192 kbps שגודלם בין 3.5 ל 5 MB או בשירים באיכות נמוכה יותר - 48, 24 kbps ששוקלים פחות ואני אשמע באותה איכות? תודה רבה. b-or

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  22. Started by oz12,

איזה מסך הייתם ממליצים לי לקחת , אני רוצה לקנות מסך שהוא דבר ראשון ישמש כטלויזיה אבל בנוסף אני אחבר את המחשב אליו נגיד כדי לצפות סרטים .. אבל בעיקר השימוש הוא הטלויזיה שהוא יהיה טלויזיה איזה גודל לקחת 22',24',26'\חברה\ ותקציב בוא נגיד עד 2500

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by LRa,

מחפש משהו סביר במחיר ממש זול, הסיבה לכך פשוטה, זה משהו זמני לחודשיים שלושה.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  24. לא מצליח למצוא את הלינק הנכון. מבקש סיוע בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  25. אז ככה, יש לי רסיבר שמחובר למחשב בחיבור אנאלוגי, ולרסיבר מחוברים 4 רמקולים בתור MAIN SPEAKERS ועוד שניים שסתם לקחתי לניסוי מאח שלי וחיברתי ל-CENTER חוץ מזה מחוברים לי 2 רמקולים רגילים למחשב גם כן בחיבור אנאלוגי זאת תמונה של הלוח אם מאחורה עם הכניסות - http://img13.imageshack.us/img13/5496/30600108.jpg ליד כל כניסה עם צבע שונה רשום למה היא נועדה?(אפור - SIDE שחור-REAR כתום-CENTER/SUB ירוק - OUT) אבל לא נראה לי שזה ממש משנה כי ניסיתי לחבר לכולם ובכולם אותו דבר, רק צריך להגדיר אותם שיהיו הרמקולים שמקדימה... אני מניח זה לאנשים שקונים הרבה רמקולים ורוצים לראות סרטים בסראונד מול המחשב. בכל מקרה, לכן שני הרמקולים הרגילים מחוברים לכניסה השחורה, והרסיבר לירוקה (משום מה כשהרסיבר …

• 1 תגובה
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים