אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מחפש אוזניות אלחוטויות לאמא על מנת שהיא תוכל לשמוע מה אומרים בטלוויזיה מבלי ששאר הבית ישמע את זה ראיתי שיש כל מיני טכנולוגיות, הבנתי שכל מה שעובד על רדיו לא משהו ועדיף אינפרא אדום, זה נכון? אשמח להמלצה עד 200 שקל תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ראיתי באתר של KSP אוזניות ב 30 שקל זה הדגם ?Somic Headphones & Microphone SM-808? הם ניראות יפות ואיכותיות אבל המראה יוכל להטעות לפעמיים. מי שרוצה ליראות על מה אני מדבר שיכנס לאתר של KSP וילך לקטלוג חלקים למעלה ואחרי זה למולטימדיה ( נגני ?MP3??, מצלמות, ג'ויסטיקים )? מקווה לעזרה למה 30 שקל זה ניראה לי קצת ואני רוצה ליקנות אוזניות טובות שלא יהרסו אחרי כמה חודשיים אה והאוזניות באות עם רמקול או שזה רק אוזניות
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
קניתי את באוזניות של לוגיטק האלחותיות. לאחר של שבוע שימוש ולאחר טעינה אני לא מצליח לחבר את באוזניות לשדר. מיהוא יכול לעזור לי???? שמעתי שיש פה עוד מישהוא עם אוזניות כאלה.....
-
- 10 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות מסך טלוזיה. מרחק הצפייה הוא בערך 4 מטר והתקציב הוא עד 8 אלף הטלויזיה תשמש בעיקר לצפייה בערוצים וגם לסרטים אשמח לקבל המלצה על דגמים ספציפים תודה
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המערכת Z-5500 ורציתי לדעת כמה דברים. שומעים ממש מעולה והכל. אבל מידי פעם יש שירים שפשוט חסרים הצלילים הגבוהים. אם משחקים עם האקולייזר ומעלים את הטראבל שומעים יותר טוב. האם יש פתרון יותר טוב מהטראבל? ועוד שאלה. אפשר אולי כזה צלילים גבוהים או משהו לבדוק? [כמו שיש בדיקה לסאב וכו'] תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מכיוון שיש לי בעיות עם כרטיסי הקול שלי עכשיו עם וויסטה אם זה עם משחקים ואם זה בסראונד.. אני מעוניין לקנות כרטיס קול חדש שמתאים לוויסטה! pci וכרשום בתקציב עד 350 ש''ח... מה שכן אני חייב שיהיו בו יציאה אחת לרמקולים קידמים ואחת לאחורים ו2 כניסות של אחת מיקרופון והשניה line in בו זמנית בלי להוציא ולהכניס או לשנות הגדרות.. שבו זמנית ארבעתם יהיו מחוברים. תודה
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות טלוויזית 42 אינצ' לסלון. היא תשמש אותי בעיקר לתכני FullHD מהמחשב - סרטים ומשחקים. כרגע אני ככל הנראה אחבר אותה עם DVI ל- HDMI או VGA כי נראה לי שבכרטיס מסך שלי אין יציאה ישירה של HDMI, אבל כנראה שאני אשדרג אותו בקרוב. בכל מקרה, הייתי בחנות פה באזור (אבי סופר) והציעו לי טלוויזית Toshiba Rv600 במחיר של 3200 (אמרו שאפשר לדבר על המחיר), או המקבילה של ה- LED שלה (42833) ב-4200 שקל. עכשיו בבדיקות שעשיתי ב- Zap ראיתי שהמחירים שם הרבה יותר זולים, אבל אני לא בטוח שהחנויות שם מציעים לי 3 שנים אחריות של יבואן רשמי (עד הבית וכו...). אבל בכלל המון אנשים אמרו לי שכבר עדיף לי להוסיף קצת כסף ולקנות LED. אם מדובר בכמה מאות בודדים בשביל איכות תמונה טובה יותר אין לי ב…
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן mp3 עם כניסה למיקרופון שאפשר להקליט עליו הקלטות איכותיות כמו במינידיסק תודה
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש מערכת קולנוע ביתית להורים המבוגרים שלי אני לא מבין בזה, כמובן, כמוכם אני יודע שצריך דיוידי (קורא כתוביות בעברית), רמקולים 4-5 קטנים כאלה שמפזרים בסלון ובסביבות 1000 ש"ח. (אגב, יש דיוידי קורא כתוביות בפורמט SRT כמו שאנחנו עושים עם סרטים וסדרות כיום נכון?)
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי מערכת מיקרו של סוני (דגם CMT-NE5)... עכשיו איך אני מחבר אותה למחשב? יש לי כרטיס קול ONBOARD-הדגם של הלוח במפרט מימין.... האם הכרטיס יספיק כדי לקבל איכות טובה? איזה כבלים צריך? תודה מראש PARKER8
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי חיפוש פה בפורום, וגם בזאפ ולא יכולתי להחליט על מה יותר טוב.... אז רציתי לשאול פה, איזה רמקולים טובים למחשב אני יכול לקנות עד מחיר של 350-400 שקל?! אני באמת צריך משו טוב במחירים האלה כי אני כל הזמן שומע מוסיקה במחשב... מישו יכול לעזור לי?! תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
השתמשתי ב-CX300 בשנה האחרונה, ונורא אהבתי אותם. רק שאיבדתי אותם לפני שבועיים בעבודה, ואני מתכנן לקנות אותם שוב. במקרה, נתקלתי בהמלצה על האוזנייה JBL Reference 220, שמוכרים אותה בבאג ב-350 שקלים. היא יקרה יותר ב-150 שקלים מה-CX300, אבל השאלה היא אם הפרש המחיר שווה את זה? יש הבדל משמעותי באיכות בין השתיים (זא'נר מטאל)? או שכדאי לי פשוט ללכת על מה שאני כבר מכיר ואוהב (CX300)?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
חברה מישהו קנה אוזניות מאי-ביי פה אולי? כי לפי מה שאני רואה אפשר לקנות אוזניות כמו Razer Barracuda או SteelSeries Siberia במחיר טוב וגם מחיר של משלוח לא גבוהה 12-15$ . למשל http://global.ebay.com/Razer_HP-1_Barracuda_Online_Gaming_HeadphonesHeadset/220459590242/item http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=180390566408 השאלה שלי לוקחים איזושהו מס או מכס על כאלה דברים כמו אוזניות ? או לא? מי שקנה תביאו חוות דעת מנסיון אישי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם, AC97. יש לי בו 3 כניסות בהן אני משתמש; Line Out, לאוזניות שלי, Mic, למיקרופון שלי, Line in, לאייפוד שלי שאני משדר למחשב. עכשיו, כשאני מדבר עם מישהו בסקייפ, לדוגמה, אם אני מחבר את האייפוד לחיבור של המיקרופון שומעים אותו, ואם אני מחבר את המיקרופון שומעים אותו. האם אפשרי לעשות שהמחשב ישדר גם מכניסת ה-Line in, וגם מה-Mic כך שכשאדבר עם מישהו בסקייפ, הוא ישמע גם דיבור וגם אייפוד? תודה לעוזר
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מי שמכיר את המנגינה הזאת יודע על מה אני מדבר, מה יש במנגינה הזאת שהיא גורמת לרמקולים ''לנוע'' כלכך ? גם מבלי להשמיע קול . מסקרן אותי לדעת , תודה
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך טלוויזה 32''.... המרחק ממקום הצפייה הוא 3 מטר give or take.... והיא חייבת להיות HD Ready לפחות.... חשבתי על http://zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=708106&pageInfo=3 והיא צריכה להתחבר להוט ולמחשב.... אממ אם יש לכם יותר טובות באותו מחיר אני אשמח לדעת... לגבי אוזניות... אי מחפש אוזניות עד 150 ש"ח עם איכות קול טובה... אני מעדיף כפתורים או קשתות... ולא גנרי... אם יש אוזניות שמתאימות לרוק ולבלוז זה עדיף (לא אוהב להתעסק בEQ) וזהו תודה
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? אני לא צריך משהו מדהים... פשוט שיעשה את העבודה, שלא ישתמש ב-CPU (כמו ה-PCI 128 Onboard שיש לי על ה-GigaByte) ושלא יעשה בעיות. כמובן שגם ישמע טוב. אני פשוט רוצה משהו זול.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
Cinergy HT PCI http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10891 הכרטיס הזה מתאים להמרות באיכות טובה ללא מריחות מקלטות וידאו למחשב? היה לי את הכרטיס טלויזיה :philips LifeView Fly Prime 30 שדיי כשל במשימה (בזמן צפייה במחשב שהכרטיס היה מעבר עבד רגיל אבל ברגע ששמתי להקליט איתו את התוכן אז יצאו מריחות למינהם..) אז עכשיו אני מחפש משהו אחר
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסקמן Snoy דגם cd walkman d-ej621 שלא בא איתו שלט. בחוברת הוראות היה כתוב על השלט. יש לי חיבור לשלט בדיסקמן. איך אני יכול לקנות את השלט? איפה?? החוברת הייתה לכמה דגמים.. בתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת 4.1 ויש לי כבר מערכת 2.1. אני יכול לחבר את שינהם לכרטיס ולקבל סאונד כאילו חיברתה לכרטיס מערכת אחת של 6.2? בבקשה רק מי שמבין שיענה. תודה
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי, אני עובר דירה והחלטתי לחדש את אפשרויות הסאונד שלי. מחפש רמקולים למחשב, שמשמש למשחקים אבל בזמן האחרון רוב הזמן אני עם אזניות (ככה כשיש ילד קטן בבית). מחפש גם רמקולים ל-HTPC שיש לי בסלון שמשמש לסרטים וקצת משחקים, יש מרחק של כ-4 מטר מהטלויזיה מחפש רמקולים 2.1 כי לא רוצה להעביר כבלים בכל הבית. התקציב להכל הוא כ-1000ש"ח עם אפשרות לחרוג בעד 300 ש"ח, כמובן שרוב התקציב אמור ללכת לכיוון ה-HTPC
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
Thermaltake Mozart SX ASUS Ati Raderon X550 256 MB PCIe Leadtek TV PVR2000 ASUS P5B-MX/Wifi-AP Intel C2D E6400 Box Enermax Noisetakew 420W G. Skill DDR2 1024 MB 667Mhz CL5 X2 Zalman CNPS7500-Cu LED Logitech Cordless Desktop EX 110 WD 2500AAKS מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן אני שומע מוזיקה אלקטרונית אינפקטד מאשרום ובסגנון. יוצר מוזיקה אלקטרונית בקיובייס 5 ואני מעוניין לקנות אוזניות מקצועיות שמתאימות לתחום התקיציב שלי בתווח של 300-600 שקל. לא איכפת לי מסרטים או משחקים, חשוב שלי שיתאימו לתחום שלי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות רמקולים 2.1 השימוש הוא בעיקר לשמיעת מוזיקה ולסדרות וסרטים. האפשרויות שחשבתי : PHILIPS SPA7350 Soundsticks II Z4i מי מהם הכי מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מתנצל שהשאלה לא כל כך נוגעת לחיבור המחשב אבל אולי מכאן תצא הישועה.... יש לי dvd חדש של LG שמחובר לממיר של יס, כלומר יציאות האודיו מהממיר מחוברות לdvd ויצאת הוידאו של הממיר מחוברת לטלויזיה , הבעיה היא שאין סינכרון בין הקול לבין התמונה בטלויזיה, יש איזשהוא לאג בינהם. כשאני רואה סרטי dvd (ואז כמובן אני חייב להחליף יציאות וידאו מהממיר לdvd) אז אין שום בעיה כזאת.... יש למישהו רעיונות??
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-