אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש משהו יותר מומלץ במחיר לא גבוהה מדי מה RP-TCM125 ? אולי הBrainwavz Delta ?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי ! אני צריך המלצה לטלוויזיה עבור אבי שהסתבך כשניסה להבין מה כדאי לו. הוא מחפש לפחות 55 אינץ לפחות 3 שנים אחריות חשיבות שהsound מבחינת דיבור יהיה צלול וברור. זהו בגדול. אין איזשהיא הגבלה למחיר. הוא מחפש משהו טוב ומוכן להשקיע. אני לא לגמרי יודע איך זה עובד אבל אם יש אפשרות לחבר דיסקאון קי כדי לראות סרטים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הגעתי סוף סוף למסקנה שהאיכות הירודה של הרמקולים הישנים שלי (Philips MMS140) היא בלתי נסבלת, ואני נחוש בדעתי להחליף אותם במערכת רמקולים איכותית (מכיוון שללבוש את האוזניות שלי [sennheiser PX-100] כל היום זה לא בדיוק הדבר הכי נוח שאי פעם עשיתי.) אני אשמח מאוד לשמוע המלצות על מערכות רמקולים של 2.1 או 4.1 ערוצים. איכות השמע חשובה לי הרבה יותר מאפקט הסראונד. אני גם משתמש כרגע בכרטיס קול ג'נרי כלשהו, משהו און-בורד של Sys... אם יש לכרטיס הקול השפעה גדולה על איכות הסאונד, אז אני צריך גם המלצה על כרטיס קול. התקציב שלי הוא כנראה 400 ש"ח, מקסימום 500 (וזה רק אולי). אני גם מעדיף שאני לא אצטרך לצאת מירושלים בשביל להשיג את החומרה.
-
- 10 תגובות
- 657 צפיות
-
-
1. אם אני קונה כבל DVI TO HDMI, הכבל דו כיווני? זאת אומרת גם HDMI לDVI ? יש לי XBOX360 שאני רוצה לחבר לDELL2007WFP ואני צריך כבל כזה. 2. יש לכם המלצה לכבל כזה? מאיזור ב"ש בלבד. מצאתי את שני אלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1252_2285&products_id=15106 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1252_1253&products_id=18981 יש לכם המלצה לכבל אחר משתלם יותר? ואם לא, איזה מהשניים עדיף? אופציה נוספת היא זו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1252_2918&products_id=22305 אבל נראת לי יקרה. 3. אני צריך לקנות כבל SCART TO S-VIDEO (קונה 32A450) . אני צריך המלצה לכבל (חברה,מקום רכישה בב"ש/דימונה,וכמה זה עולה?) 4. לפי הנושא של…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי AL ATP3 בני שנתיים וחצי ולאחרונה החלה בעיית מגעים עם הכבל שמחבר בין הרמקול הימני לסאב, שווה לתקן אותם או שכדאי לקנות חדשים? שמתי לב שהחיבור הוא גם לא סטנדרטי, זה אפשרי בכלל לתקן אותם? אם כן, איפה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה נשמע אנשים ? אני רוצה רמקולים למוזיקה... (2.1) חשבתי על http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=4912 לחבר שלי יש אותם ושומעים סוף הדרך.... ובקשא לכרטיס קול http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=4915 מה אתם אומרים?.. לי זה נשמע באמת מצויין ולחבר שלי יש את זה ובאמת שומעים מצויין... תגובות והלצות בבקשה... וגם זה בידיוק בתקציב שלי.. (1300 שקל) בתודה Rima41
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קניתי את האוזניות היום בערב, עלו לי 129 שקלים בבאג. היה לי שם זיכוי של 100 שקלים(על צורב שהחזרתי לתיקון והם במשך חודשיים וחצי לא עשו בעניין שום דבר), ואני לא באמת צריך אוזניות, אלא רק רציתי לפנק את עצמתי באזניות איכותיות יחסית. לפניהן היו לי אזניות סוני מעולות לבית שהרסתי בטעות, ומאז אני משתמש באוזניות הסיליקון של JVC של חדר הכושר גם בבית. החלטתי שזו הדרך הטובה ביותר לנצל את הזיכוי בבאג, והן נכנסו בתקציב. חשבתי שבמחיר הזה הן צריכות להיות יותר טובות באיכות הצליל ואיכות הבניה מהאוזניות שמגיעות עם הנגנים(IAUDIO לצורך העניין). אבל התאכזבתי: מרגע שחיברתי את האזוניות השמאלית הייתה חלשה מהימנית. סובבתי קצת בחיבור של הנגן - לא עוזר. שיחקתי עם החוט של האוזניות(עליו בהמשך) והסתבר ש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי להשתדרג באוזניות In-Ear חדשות, כיוון שנמאס לי מהאוזניות הנוראיות של האייפון. התקציב הוא בסביבות 200-300 ש"ח. חשוב לי מאוד שהאוזניות יבודדו רעש חיצוני, כיוון שאני חייל ונוסע המון באוטובוסים. בעניין זה, ראיתי שקיימות אוזניות שמבטלות בצורה אקטיבית רעשי רקע. כדאי ללכת על זה? יש אוזניות כאלה בתקציב הנ"ל שייתנו גם איכות סאונד טובה? אני שומע בעיקר רוק ומטאל, אבל לא אוהב שהבאס משתלט על הכל, אז אני מעדיף אוזניות עם סאונד יחסית מאוזן, שיגיבו טוב עם הסגנון. ראוי לציין שהיו לי בעבר JBL Reference 220 ומאוד נהניתי מהן עד שהן שבקו חיים. אם זה משנה, אני שומע מוזיקה דרך האייפון. מעדיף לקנות בארץ, אבל אם יש דגם מאוד מומלץ שלא ניתן למצוא בארץ אפשר גם להזמין מחו"ל. בנוסף, …
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני לגמרי נוב בקטע של אודיו, הכי קרוב להבנה שלי באודיו זה לקנות מערכת ATP3 אז רציתי ייעוץ ממכם, לאוזניות טובות עם צליל טוב, בעיקר לגיימינג. דרישות: 1. שיהיו בסראונד 2. שלא יהיה צורך במגבר חיצוני כלשהו, שיילך ישר לחיבור ONBOARD של הלוח 3. שלא יהיו כבדות או מגושמות מדי 4. ניתן להשכה בארץ, לצערי אני מוגבל מרכבישה בחו"ל 5. עוד דבר שנורא מציק לי באוזניות לפעמים: הן מחממות נורא. ואני קניתי אוזניות, לא earcuffs! תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
היה לי מכשיר של APEX שנפח נשמתו. מחפש מכשיר אמין בתקציב עד 1500 שקלים עם או בלי דיסק קשיח. הדגש על אמין ומבית עם שרות טוב. (כלומר לא מסקאל). כל מה שאני צריך זה אפשרות להקליט מהממיר של הכבלים, ואין לי חשק לרכוש מהוט את המג'יק במחיר מופקע.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^^^^ כמו שרשום אני צריך המלצה לבן דוד לרמקולים למחשב... תקציב: 200¤. הוא רוצה את הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה.. תודה מראש, אליאב.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של קרייטיב דגם אוודיג'י פלטינום אי אקס שעבר SOFTMODE לאוודיג'י 2 ואני משתמש בתוכנה MV2PLAYER לצפיה בסרטים שאיתה התקנתי פילטר AC3 השאלה שלי היא איך אני צריך להגדיר את הפילטר שיעבוד בצורה הטובה ביותר על הכרטיס קול והרמקולים שלי? (Z5500 של לוגיטק) רק שאלה קטנה, שמתי לב שבפליטר יש אופציה שנקראת PCM מה זה בדיוק? כי כשאני משנה את האופציה הזאת, האיכות (ככה ניראה לי) עוברת איזה שינוי ובאופציה FLOAT אני שומע 4.1 או שאני טועה כי אני נוב בדברים האלה... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות אוזניות השבוע, השימושים העיקריים הם גיימינג (לא אונליין), קצת מוזיקה וקצת סרטים. התקציב לא ממש מוגדר אבל 500 נראה לי סביר. בהתחלה חשבתי על G35 או megalodon, אבל ממה שקראתי היתרון של הסראונד שלהם על פני אוזניות כמו HD555 או AD700 הוא לא מאוד משמעותי, ומכיוון שאין לי צורך במיקרופון חשבתי על ללכת על אוזניות סטריאו, בעיקר התרשמתי מהביקורות על ath ad700. אני מתכנן לחבר אותם , כרגע לפחות, לכרטיס קול המובנה בלוח אם, ייתכן ובהמשך אוסיף כרטיס קול עצמאי. האם באמת אוזניות סטריאו יהיו עדיפות על פני אוזניות יעודיות למשחקים? וגם MEGALODON מגיעות עם כרטיס קול, והשאלה היא האם זה מאוד משמעותי לחבר אוזניות כמו AD700 למובנה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם חושבים עליו? למישהו אולי יש אותו שיוכל בצורה אובייקטיבית לספר על המכשיר? אני רוצה לקנות אותו כי הוא זול ורציתי נגן שיראה לי גם וידאו שאני יוכל להעביר את השיעור בכיף אז אם מישהו יכול לספר לי קצת את דעתו על המכשיר אני אשמח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה שווים זוג רמקולים סראונד Koda דגם 104S זה ממש חשוב לי מסיבות אישיות אז בבקשה תעזרו... הנה תמונה: http://www.nokout.co.il/images/itempics/K104_large.jpg תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני לא כל כך מתמצא באוזניות, אז אולי זה נורמאלי, לפעמים כשאני מזיז חלונות, או לוחץ בתוך תפריט התחל, או סתם ככה מדי פעם, צצים להם רעשים סטטיים. (לא היסטרי, אבל עדיין..) יש אפשרות להעלים אותם לחלוטין? ממה הם נובעים? תודה עריכה: נראה לי שהצלחתי להעלים אותם (או בכל אופן להפחית) ע"י חיבור האוזניות אל כרטיס הקול ישירות, ולא אל הFRONT PANEL תודה בכל אופן
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
נפלה לי הספוגית של אוזניה שמאל של האוזניות Sennheiser px100. מאיזה חנות ניתן לקנות ספוגית לאוזניות px100? אם יש רשת/חנות באיזור הדרום, מומלץ .
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש למישהו ניסיון עם הקלטה דרך הכרטיס הזה ? התכנון הוא להקליט גיטרה דרך הכרטיס עם מיקרופון דיי פשוט כמו XM8500, זה ידרוש ממני מקור מתח נוסף ? (פרה-אמפ או משהו בסגנון ?) תודה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
השאלה בכותרת בתקציב של בסביבות ה 150 שקל מה עדיף: Audigy ValueוCreative Live 7.1 24BitוCreative ? תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברצוני לקבל המלצה על אוזניות לאייפון... תקציב נע עד 350 שקל... חשוב לי שיהיו נוחות לספורט.. מאוד חשוב לי הבאס במוזיקה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה פרטי המפרט של הלוח אם, - לחץ כאן הינה 2 תמונות של הכרטיס קול: 1 לחץ כאן 2 לחץ כאן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז קיבלתי כסף והכל טוב והחלטתי לשאול את עצת המומחים ... חשבתי על זה לבנתיים ... http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=236&category_id=c26c1eb94cef0fa1323aef5065d50a7c& מה אתם אומרים ? יש יותר טוב ? איכותי ?
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש LCD קטן-בינוני לחדר קטן..מסך בסדר גודל של 26-28-32 איצ' תקציב מקסימלי 2k רצוי כמה שיותר זול לא צריך HD וכאלה..הטלויזיה תיהיה מחוברת לממיר טלויזיה רגיל וזהו.. בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
עזרו לי לכתוב פוסט השוואה והכרעה בין המיני למיניהם... יעזור לי ולאחרים.. כשאחזור אני גם אכתוב.. צריך : השוואות.. ביקורות.. ודעות אישיות !! תודה !
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-