עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Thermaltake Mozart SX ASUS Ati Raderon X550 256 MB PCIe Leadtek TV PVR2000 ASUS P5B-MX/Wifi-AP Intel C2D E6400 Box Enermax Noisetakew 420W G. Skill DDR2 1024 MB 667Mhz CL5 X2 Zalman CNPS7500-Cu LED Logitech Cordless Desktop EX 110 WD 2500AAKS מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  2. לקנות אחד .. לא יקר מידי.. אז אני לא מבין בזה ואני צריך המלצה מה לקנות =].. תודה!

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by dani007,

אני צריך רמקולים 2.1 עד 350 ש"ח אני בעיקר משחק במשחקים ושומע מוזיקה.. מה עדיף 5.1 או 2.1? תודה לעוזרים!

4. שלום, יש לי היטאצ'י 32LD9000TA2 שמחוברת למחשב בכבל VGA. הרזולוציה המקסימלית שאני מצליח להגיע היא 1024*768. ניסיתי להשתמש ב-powerstrip לשנות את הרזולוציה אבל זה לא עזר. ניסיתי גם להגדיר רזולוציה ידנית במאפיינים של nVidia אבל הוא לא מאפשר להגדיר רזולוציה גדולה מ- 1024. האם למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  5. היי אני צריך המלצות לרכישת רמקולים + כרטיס קול, התקציב שלי הוא +- 800 ש"ח. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה (New Age, רוק 60s-80s, מטאל, וקצת ג'אז ופרוגרסיב רוק) וסרטים, לכן רציתי להתייעץ. אני לא בטוח שיש לי אפשרות למקם מערכת 5.1 לכן אני מעדיף להשקיע ב 2.1 איכותית (עד כמה שאפשר במסגרת התקציב). את הרמקולים אני מתכנן לקנות בארץ, לעומת זאת את הכרטיס יש לי אפשרות לקנות בצרפת, אבל אני נמצא כאן רק עד יום חמישי אז אני צריך למהר... יש המלצות? חשבתי בכיוון של כרטיס פשוט + X 230.... נ. ב. המפרט בחתימה לא עדכני, אל תתיחסו...

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by approx,

יש בירשותי את האושניות jvc ha g101 ואני רוצה לבצע מודינג טוב אז חשבתי על להוסיף צמר גפן עכשיו תזבירו לי מה ההשפעה של זה ודבר שני אני רוצה לשים כבר משופר כזה כמו פה http://img180.imageshack.us/img180/7346/img2353ut0.jpg או זה http://img181.imageshack.us/img181/4918/img2300vs9.jpg או כזה http://img291.imageshack.us/img291/3592/img2320wl2.jpg איפה אני מסיג כזה ? ואיפה Anatoli ???????

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  7. אהלן. אני רוצה לקנות אוזניות מקצועיות ל-DJ. התקציב הוא בסביבות 400-450. אם הן יהיו יותר זולות בארה"ב, הן יקנו משם. מה אתם אומרים על Numark PHX? איך הן? בן דוד שלי טס בקרוב לארה"ב והוא יכול לקנות לי אותם ושם הם עולות בסביבות ה-50$. יש הצעות? =] תודה.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  8. שלום לכל חברי הפורום. קודם כל, אני לא בא כאן למכור מקרן או לקנות - זה פשוט תיאור הצרכים שלי... למען הסר ספק, אני לא מבין כמעט כלום במקרנים. אני מחפש לאחי מקרן יד שנייה אשר ישמש אך ורק להקרנת מצגות פאואר פוינט. הדבר היחיד שאני יודע לגבי מקרנים זה שהדבר החשוב בקניית מקרן יד שנייה הוא הנורה. כרגע נעזוב את הנושא של הנורה, כאשר אני אגש לקנות את המקרן אני אנסה לבדוק ולהיות כמה שיותר בטוח כי הנורה חדשה ושמישה. מה שאותי כרגע מעניין לדעת זה הנושא של דגמים וחברות. אילו חברות מומלצות? משום שהמקרן ישמש רק למצגות ולא להצגת סרטים וכו', הדבר החשוב לי ביותר הוא אמינות המוצר. אני מניח כי להצגת מצגות כל הפרטים הטכניים פחות מעניינים (אבל אם יש משהו שבכל זאת אני צריך לשים אליו לב, אנא, אמ…

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by dorlevy,

אני רוצה לקנות נגן MP3 FLASH שיהיה בגודל של ג'יגה ושלא יעלה יותר מ-1200, כמה שיותר פיצ'רים יותר טוב. למישהו יש המלצות, חשוב שהוא יהיה FLASH. למישהו יש גם חוות דעת על ה-StormBlue? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7588386&type=2&product=1&=

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  10. אם אפשר המלצה למשהו טוב בתקציב של עד 500 שקל אני ישמח

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  11. יש לי לוח אם Gigabyte GA-7VTXH+ ( http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VTXH+.htm) עם כרטיס קול מובנה של Creative CT-5880 sound chip and AC97 Codec. לא ממזמן התחילה בעיה של רעשים כשמאזינים למוזיקה גם דרך רמקולים וגם דרך אוזניות. ולא, זה לא בעיה של האוזניות או הרמקולים כי הם עובדים פיקס במחשב אחר. המחשב הוא כעקרון של אחי ומלא בשטויות אז חשבתי שזה בעיה בוינדוס אולי, אז שמתי הרדיסק "נסיון" והתקנתי עליו וינדוס נקי ועדיין יש את הרעשים. התקנת דריברים לא עזרה וגם לא אמורה לעזור כי לפני זה הכל הרי עבד בסדר עם הדריברים של הוינדוס. מה יכולה להיות הבעיה? והאם ניתן לתקן בכלל או שיותר זול לקנות לוח אם חדש? (האחריות כבר נגמרה)

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by bogdant,

שלום אני קונה טלוויזה לחדר רצוי 42-46 המליצו לי על זה http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=795252 בבקשה זה הרבה כסף בשבילי ואני רוצה להיות בטוח בבחירה יש עוד ממומלצים?בטוח המחיר

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  13. זה כמו RMS ?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by Lyor,

רציתי לשאול משהו בקשר לכ.טלוויזיה דיי בכלליות (אני מטנצל מראש אם השאלות הבאות יהיו טיפה אידיוטיות או לא הגיוניות). רק לאחרונה התחלתי להתעניין בעסק הזה ולפי מה שהבנתי בהנחה שיש לך כרטיס טוב שקולט שידורים דיגטלים אז אין סיבה לכך שלא תוכל בעצם את השידורים בארץ... אני מתכוון שאם בכל מקרה הוט וYES תמיד בעקרון משדרות את כל הערוצים כל הזמן לכולם (ובעצם הממיר הוא זה שבורר איזה ערוצים אתה תיראה) אז אני סיבה שאם תעשה לכרטיס סריקת תחנות אז הוא לא ימצא לך את כל התחנות האפשריות לא?... זה בעקרון דיי מה שהבנתי מהסרטון להלן: וגם קצת מכאן

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by cohenkobi1,

היי חיברה יש ל בעיה, חיברתי את המערכת סטריאו שלי למחשב, קניתי כבר מתאים והכל, אבל במשחקים וזהת אני לא שומע את הצד השמאלי.... ניסיתי לשחק עם זה בbalance אבל זה לא עוזר, ומה שיותר מוזר זה זה שכשאני מזיז את ה"באלאנס" לצד ימין אני שומע בשני הרמקולים, וכשאני מזיז את הבאלאנס לצד שמאל אני לא שומע בכלל.... בגלל זה אני יודע שזה לא קשור למערכת. מי שיכול לפתור לי את הבעיה, אני יודה לו מאוד!! בתודה מראש, קובי.

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by 888,

האם אפשר להעביר את מה שמקליטים ברדיו,ולמחשב ולצרוב לדיסק(לא משנה אם זה דרך המדיה פלייר)? האם מקבלים את כל החלקים שמקבלים בגירסה אירופאית?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by FunkyMonk,

היי אני מתכנן בקרוב לקנות LCD, והייתי ממש רוצה להיות מסוגל לחבר אותה למחשב ולראות באיכות טובה.. רק שיש לי בעיה אחת - אין לי יציאת HDMI בכרטיס מסך שלי. יש לי יציאת DVI אחת, והיא כבר תפוסה ע"י המסך שלי.. יש לי יציאת VGA ועוד יציאה שאני די בטוח שהיא S-VIDEO אבל אני לא יכול לראות בוודאות (אני רק רואה שהיא קטנה ועגולה חח). כיוון שאני יודע שVGA הוא אנאלוגי וHDMI הוא דיגיטלי, אני גם יודע שזו בעיה להמיר בינהם, ושממירים בין היציאות די יקרים. האם ניתן להשתמש בצורה כלשהי בS-VIDEO? אולי יש איזה מפצל ליציאת DVI (שאליה אוכל לחבר DVI to HDMI) או משהו? בקיצור, איך אני יכול לחבר את הטלוויזיה שלי באיכות טובה? (יש לציין שאני לא צריך FHD, אלא 720)

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by romanklein,

שלום לכולם! לקראת היום הולדת שלי החלטתי שאני רוצה לשפר את חווית הסאונד בבית ולהפטר מCreative 2.1 המסכנות שיש לי. הבנתי שעדיף לקנות רמקולים ומגבר ובשמחיר לא גבוה ניתן להרכיב מערכת יד שניה מצוינת. העניין הוא שאין לי כוח להיכנס לזה וחשבתי להרכיב מערכת יד ראשונה פשוטה שתשמש בעיקר למוסיקה: רמקולים JBL E20 שהמליצו כאן כמה פעמים ומגבר ראיתי את ה Yamaha RXV361,Denon AVR1508,Harman Kardon AVR137 כמה שאלות: - האם הרסיברים הללו זבל גמור ולא שווה להשקיע בהם? ואם כן מהו המינמום הנחוץ? - אם הרסיברים הללו בסדר,איזה מהם עדיף או שיש משהו טוב יותר בסביבות המחיר הזה? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  19. קראתי את הכתבה על הXFI באתר, ועכשיו אני נמצא בהתלבטות קשה: יש לי מערכת Z5500 5.1 של לוגיטק שכוללת גם כניסה אופטית, גם כניסה קואוקסלית וגם כניסות אנלוגיות לסראונד. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ומתלבט האם לבחור לוח אם שמשלב כרטיס קול, או שמא להשקיע בXFI או בכרטיס מתקדם אחר. אני מעוניין לחבר את המערכת למחשב בחיבור דיגיטלי כדי לשמור על האות - האם זה באמת עדיף? השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטי DVD / DIVX שבשבילם צריך סראונד, וכן משחקי מחשב (מוזיקה לא בעדיפות גבוהה). האם יש טעם להשקיע בכרטיס הXFI (או כרטיס אחר של Creative) רק בשביל אפקט הEAX? אני לא יודע כמה משחקים תומכים בקידוד DTS/דולבי ואני מניח שבמשחקים שלא תומכים אז אופצית הEAX תיתן שיפור משמעותי - אבל האם יש גם שיפור במשחקים אש…

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by Alexkmr,

קראתי איפשהו שאפשר לעשות כמה דברים קטנים ושזה ישפר את האוזניות. כמו החלפת הכבל וכו' איך אני עושה את זה, ומאיפה אני קונה את החומרים?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by MasterOr,

רציתי לקנות תסט רמקולים הזה של קריאטיב שבארץ עולה 800 שקל (+/-) ובחו"ל מצאתי אותו באתר הזה: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=36-116-137&catalog=60&manufactory=BROWSE&depa=1 רק ב85$ רק בעיה אחת שהאתר הזה לא מבצע משלוחים לארץ.. רציתי לשאול כמה שאלותת קודם כל לפי מה שקראתי בפורום הוא דיי טוב אז אם אתם ממליצים לקנות אותו? אם מישו מכיר אתר בחו"ל שאני יכול לקנות בו אותו עם משלוח לארץ? ואם מישהו יודע כמה מכס אני יצטרך לשלם עליו.. P.S לא מצאתי שום ALTEC LANSING בחו"ל או בארץ בסביבות המחיר של הסט הזה שזה התקציב מקסימום שלי...

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  22. שבוע טוב, המדריך הנ"ל מסביר כיצד לחבר כניסה דיגיטלית עם 5.1 ערוצים (Dolby) אל כרטיס ה audigy. בשביל מה צריך מדריך כזה? לאנשים דלי תקציב שאין רסיביר עם כניסה אופטית/קואסילית, אבל במקרה יש להם כרטיס קול audigy יכולים לבצע כמה אילתורים. במדריך אני הסביר חיבור של XBOX360 אל הרמקוים של המחשב. מחיבור ה XBOX360 ישנה רק יציאה אופטית, יציאה קואקסילית איננה נמצאת, למרות שהיא קיימת במכשיר לפני ההמרה לאופטית! כדי להוציא את יציאת השמע הקואקיסלית יש לפתוח את הכבל בהתחלה ולפרק אותו מהתופסנים בעזרת שואב בדיל עד אשר מגיעים אל תחתית הכניסה האופטית. הסבר מקיף מכאן: http://www.warnockinc.com/www/?q=node/18 מוצאים שני חוטים מהפלג אחד של הפלוס השני של המינוס לפי ההסבר בקישור, (פלוס בנ…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  23. שלום חבר'ה אח שלי מחפש אוזניות טובות למשחקים (בעיקר CS), הוא רוצה אוזניות עם איכות טובה מאוד שיהיו אטומות מרעשים חיצוניים ונוחות (שלא יכאב הראש וכו'). רצוי עם מיקרופון או מובנה או לא מובנה . כאמור התקציב הוא כ 400 שח . עריכה: הציעו לי על icemat ואני אישית לא מבין, אז מה דעתכם עליהם : http://www.tms.co.il/newshop/product_info.php?products_id=884 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by danield51,

אני רוצה לקבל את דעתכם איזה טלוויזיה כדאי? יש לי עד 2000 שקל תקציב..32 אינץ full hd http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp?Pid=991&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=10&aff=Zap〈=he הביקורות של סמסונג מעולות הוא LCD ויש רק שנה אחריות רציתי לדעת אם יש לכם משהו יותר טוב להמליץ? תודה

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  25. שלום, ברצוני לקנות מערכת קולנוע ביתית לחדר, לא משהו רציני אלא משהו סביר העיקר שישמעו טוב הציעו לי על המערכת הזאת של LG http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1291568 ואני יכול להשיג אותה ב200$ מה אתם חושבים? תודה

• 7 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.