עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, תראו... יש לי בבית בסלון מערכת סטריאו של סוני לא רשום עליה שום דגם חוץ מMHC G88 מערכת מאוד מאוד ישנה... היא אצלנו איזה 10 שנים! עכשיו אני הבנתי.. שהרמקולים והמערכות של פעם הם הרבה יותר טובים משל היום כי פעם החברות היו עושות תחרות מי איכותי יותר והיום זה מי יפה יותר ובגלל זה החלקים נהיים קטנים יותר מעוצבים יותר וכמובן שהאיכות יורדת ובשביל להגיע לאיכות של המערכות של פעם זה עולה המון המון כסף... עכשיו למערכת הזאת יש 4 רמקולים שבאו איתה בקניה, 4 רמקולים של סוני, 2 גדולים ו2 קטנים עליהם. שומעים בה מדהים! אני נדהם מהמערכת והרמקולים כל פעם מחדש! מהאיכות ומהעמידה באיכות גבוהה גם בעוצמות הכי גבוהות (ווליום מטורף). עכשיו אני אמרתי שאני רוצה את המערכת הזאת בדיוק עם הרמ…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by yotamavi,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות רמקולים 2.1 השימוש הוא בעיקר לשמיעת מוזיקה ולסדרות וסרטים. האפשרויות שחשבתי : PHILIPS SPA7350 Soundsticks II Z4i מי מהם הכי מומלץ?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  3. חיברתי אותו לרמקולים שלי- וורפאידל 8.4.. הסאונד על הפנים, ואני לא מוצא איפה לכוון את זה! בחנות הוא נשמע מעולה, ושמעתי אותו על ה 8.4 גם.. זה ממש מוזר, יכול להיות שאין שם אקולייזר? ב JVC של ה 700 שקל אני שומע יותר טוב.. מתסכל תודה לעוזרים

4. Started by MatiKipod,

שלום חברה! סוף סוף מחליף טלוויזיה בסלון למרחק צפייה של 5 וחצי מטר מה עדיף פלסמה או LCD? מחוברת לייס ולמחשב קולנוע צנוע תקציב: 8,000 שח (גמיש) מהסקר שעשיתי עד כה אהבתי את הסמסונג פלסמה 50" B550 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732550 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719086

5. היות שנמאס לי מהרמקולים הנוכחיים שלי (שעושים לי רעש רקע בתדר מאוד נמוך, כנראה משהו מהחשמל) - אני רוצה רמקולים שמקור המתח שלהם הוא USB. אני רוצה רמקולים שיגיבו גם ב-50Hz. לא שיתנו באס מהמם, אבל שיתנו איזשהו המהום (ולא צרצור) שאומר שהם מבינים שהם אמורים לעשות משהו. אני רוצה שני סאטלייטים, לא צריך סאב (למרות שאם יש סאב אז מה טוב, אבל נראה לי שזה קצת יותר מדי בשביל מתח מ-USB). נראה ש-Logitech שולטים בתחום הזה. יש לחבר שלי את ה-S-150 שהם מאוד זולים ונשמעים לא רע אבל הצלילים שלהם קצת עמומים מדי לטעמי. יש את ה-Z-5 שנורא נורא יקרים בארץ והחנויות בחו"ל שמוכרות בזול לא שולחות לארץ. יש את ה-V-10 ו-V-20 שקצת פחות יקרים אבל עדיין יקרים מדי. יש משהו באיזור העד 100-150 ש"ח שנותן צליל טו…

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  6. שלום למומחים אבקשם עצתכם בנושא קניית רמקולים המיועדים לחיבור למחשב בחדר קטן. דרישות רצויות: 2.1 , שלט לא הצלחתי למצוא מערכות רמקולים בעלות שלט אלחוטי - האם קיים דבר כזה? בכל מקרה, עדיפות לשלט רחוק או לכל הפחוט שלט חוטי , עדיפות אך לא הכרחי שניתן יהיה לתלות על הקיר - כמו X230. איכות סאונד - סבירה. חשוב שלא יהיו כל מיני מנורות ולדים כחולים / חרטא אלא רק רמקולים נורמאליים. תקציב - 400 שח לכל היותר, עדיפות ל 300 ש"ח. עד כה ראיתי מערכות רמקולים אבל הבעיה היא השלט (היעדרו) - למשל ATP3, X230 וכו' עצות?

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את הרמקולים האלו microlab- a3621 ורציתי לדעת אם זה טוב להשים את הסאבוופר עד הסוף ואת הטרבל עד הסוף?או שצריך קצת להנמיך?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  8. שבוע טוב, המדריך הנ"ל מסביר כיצד לחבר כניסה דיגיטלית עם 5.1 ערוצים (Dolby) אל כרטיס ה audigy. בשביל מה צריך מדריך כזה? לאנשים דלי תקציב שאין רסיביר עם כניסה אופטית/קואסילית, אבל במקרה יש להם כרטיס קול audigy יכולים לבצע כמה אילתורים. במדריך אני הסביר חיבור של XBOX360 אל הרמקוים של המחשב. מחיבור ה XBOX360 ישנה רק יציאה אופטית, יציאה קואקסילית איננה נמצאת, למרות שהיא קיימת במכשיר לפני ההמרה לאופטית! כדי להוציא את יציאת השמע הקואקיסלית יש לפתוח את הכבל בהתחלה ולפרק אותו מהתופסנים בעזרת שואב בדיל עד אשר מגיעים אל תחתית הכניסה האופטית. הסבר מקיף מכאן: http://www.warnockinc.com/www/?q=node/18 מוצאים שני חוטים מהפלג אחד של הפלוס השני של המינוס לפי ההסבר בקישור, (פלוס בנ…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  9. יש הבדל משמעותי באיכות הצפיה בין 60hz ל 120hz בטלוזיות LCD ? אני חי בארה"ב ואני רוצה לקנות מסך 37 אינטצ' יש העדפה מסוימת לחברה כלשהי? תודה.

10. Started by levimadman,

מעוניין לדעת עד כמה הטלויזיה טובה - ואפילו הצעות לדגמים מקבילים במחירים דומים. (אגב.. המחיר שקיבלתי עליה הוא 2750..).

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  11. יש לי כרגע אוזניותTRIPORT של BOSE. אני שוקל לקנות את הHD555. הכרטיס קול שלי הוא M-AUDIO REVOLUTION 5.1. האם יש הבדל מהותי מבחינת איכות מבין האוזניות ששווה לי לקנות את הHD555 או שיספיק לי להישאר עם הTRIPORT? תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  12. אהלן. אני רוצה לקנות אוזניות מקצועיות ל-DJ. התקציב הוא בסביבות 400-450. אם הן יהיו יותר זולות בארה"ב, הן יקנו משם. מה אתם אומרים על Numark PHX? איך הן? בן דוד שלי טס בקרוב לארה"ב והוא יכול לקנות לי אותם ושם הם עולות בסביבות ה-50$. יש הצעות? =] תודה.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  13. שלום לכולם! אני מחפש נגן MP3 לאבא שלי שמיועד בעיקר לשימוש בזמן ספורט (ריצה). אבא שלי צריך נגן שיש בו לפחות 2 ג'יגה זיכרון פנימי (הוא רץ בחוף הים ולכן עדיף מכשיר שמבוסס על זיכרון פנימי) חייב שיהיה בו רדיו מובנה (רצוי מאוד שהקליטה של הרדיו תהיה טובה) שיהיה בעל תצוגה דיגיטלית ברורה. שיהיה נוח לנשיאה (אם צריך לקנות מנשא או רצועה ליד אז זה בסדר) ושיהיה קל לשימוש. פשוט לשימוש ולהעברת שירים מהמחשב. תקציב 300 ש"ח (+/-) *נק' חשובה: אני מחפש רק נגן MP3 לא MP4 או משהו כזה , נטו השמעת שירים) אם חסר משהו , תרשמו אני יענה.... בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  14. היי... : יש לי סט אוזניות MEDUSA 5.1, אני צריך לקנות סט נוסף של אוזניות, המחירים של שני האופציות שציינת למעלה דיי קרובים... מי מהם עדיף ? לא מצאתי השוואה ישירה בניהם, תודה :-*

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  15. יש ברשותי וידאו של בת מצווה של קרובת משפחה. אבל היא נצרבה כך שפשר לצפות בה כאן (כמדומני PAL ) ואני רוצה לצרוב את הדיסק שוב כדי שאפשר לנגן את הוידאו בשיטה האמריקאית. (כמדומני NTSC ) כיצד אני צורב שוב בתוכנת נרו, אני משתמש בנרו 8 אולטרה. אשמח לקבל תגובות בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  16. זוג רמקולים טובים למחשב כולל סאבוופר בתקציב של 400-300 ש''ח נכון זה תקציב נמוך מאוד אבל אני לא מחפש רמקולים מטורפים רק שיהיו איכותים כמה שאפשר בתקציב הזה, אשמח להמלצמה תודה! לא חייב להשתגע עכשיו על רמקולים משהו בתקציב שנתתי שיספק את הסחורה כמה שאפשר, השימושים העיקרים לרמקולים זה סרטים ומוזיקת דאבסטאפ קטלניית יאהההההההה!

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  17. Started by oren-16,

אני לא מבין בנושא הזה כ-ל-ו-ם. אני רוצה לקנות לי לחדר מערכת טובה כזאת עם כמה רמקולים קטנים, DVD שמתחבר לטלויזיה ולמחשב(?), וסאב שיהיה סבבה לשמוע. מה אתם אומרים על המערכת הזאת, תגידו לי אם שווה 640 שקל http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7742666 ואם לא אז אתם יכולים בבקשה להביא לי לראות מערכות אחרות בערך באותו מחיר?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by F430,

בא לי להתחדש באזניות איכותיות עם סטייל אז חשבתי על אלה http://www.audiostore.co.il/accessories/monster-beats/monster-beats-by-dr-dre-tour/ עכשיו משהו מרגיש לי לא מקורי לא כתוב משהו לגביי היבואן

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  19. רכשתי לאחרונה פלסמה 3D HD, אבל אין לי עניין (ותקציב) לרכוש בשנה הקרובה נגן בלו-ריי (מה גם שבסוני פלייסטישן 4 יהיה אחד כזה). יש לי כניסה לכרטיס SD ול-USB. ע"מ שאוכל להקרין מהמחשב (מ-2007), אני צריך להוסיף כרטיס מסך תומך HDMI, האם יש כרטיס מספיק איכותי (+ סטרימר) שיצדיקו להפוך את המחשב לעמדת בידור (הארד-דיסק 1 טרה)? אופציה 2 - הארד דיסק חיצוני, אלא שאני לא בטוח שהמסך ידע לקרוא ממנו כמו שהוא עושה מה-SD ומה-USB מה המלצתכם?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  20. Started by bogdant,

שלום אני קונה טלוויזה לחדר רצוי 42-46 המליצו לי על זה http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=795252 בבקשה זה הרבה כסף בשבילי ואני רוצה להיות בטוח בבחירה יש עוד ממומלצים?בטוח המחיר

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  21. חברים שלום אני מעוניין לשדרג את מערכת השמע בחדר ובמחשב שלי בכלל בעיקר למשחקים אפשר לומר אני מעוניין לקנות את הרמקולים 5.1 של קראיטיב T5900 שעולים 710 שקל עכשיו הבנתי שלתוצאות מירביות איתם שווה לקנות כרטיס קול טוב אני מתלבט בין לקנות את AUDIGY 2 שהוא 96 ביטס שעולה 330 שקל לבין ה AUDIGY 2 ZS שהוא 192 ביטס ואומרים עליו שהוא במיוחד בשביל גיימרים... מחירים אלו עבור כרטיסי קול די יקרים .. האם שווה להשקיע עוד ולקנות את ה ZS מה ההבדל בינהם בכלל ומבחינת הביצועים!??! ומה דעתכם על הרמקולים......... למי שיש את זה כבר איך ההבדלים בין אם יהיהו לי את 2 אלה לבין רמקולים רגילים וחיבור דרך הכרטיס קול של לוח אם.

• 14 תגובות
    • 750 צפיות
  22. החלטתי לקנות אוזניות קשת (אני לא אוהב כפתור) של Sennheiser - השאלה היא, איזה? הצרכים שלי: אוזניות איכותיות וניידות לנגן (X5L, אגב). אני מתלבט בין PX200 לבין HD497 לבין HD212... אני לא מבין כל כך כדי לפסוק, אך ממה שקראתי נדמה ש-PX200 הכי נוח כנייד (מתקפלות וכו'), ה-HD497 עם הסאונד הכי משובח, וה-HD212 עדיף בעיקר לאלקטרוני ועל כן נפסל. אני צודק? מה עדיף משלושתן? האם צריך מגבר לאחת מהן? האם עדיף דגמים אחרים מהסדרות הללו... נאמר, HD202 במקום HD212? מעבר לכך, אני מעוניין להקשיב ולנסות את האוזניות. אני רוצה לבדוק, לשמוע. איפה אני יכול לעשות את זה? עשיתי כאן חיפוש לחנויות רגילות אבל בקושי מצאתי משהו... מישהו שמבין יכול לרכז רשימה מסודרת של מספר חנויות מקצועיות (לא חובה במיוחד לא…

23. Started by LaCostE,

בן דוד שלי קנה,וממש התלהבתי ממנו,נגד מצויין. באינטרנט ראיתי ש2 דגמים מוצעים למכירה: http://officedepot.co.il/(vgjd0gjbctihdw45j1owwh55)/catalogFamily.aspx?PR=*&id=592956 מה ההבדל בQ100,ל-SR850-F,ש"מצדיק" עוד 100 שקל. בנוסף,ראיתי שרק החנות הבאת מוכרת את ה850,מה שראיתי זה רקQ100 אוSR-M800F. תודה.

• 13 תגובות
    • 750 צפיות
  24. מחפש נגן לספורט ולשמירות בצבא ;D דרישות מהמכשיר : *ניגון קבצי mp3,wma . *איכות טובה. *של חברה ידועה. *העברת קבצים אליו וממנו ללא שום תוכנה. *בעל טייפ מנהלים(לא הכי חשוב). *נפח מעל לשני גיגה . *בולם זעזועים.( לא מעוניין שיתקלקל לי באמצע ריצה או משהו כזה) מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח אשמח עם תעזרו לי קצת אבי

• 14 תגובות
    • 750 צפיות
  25. הmusic דיי יקר לי ועולה בערך 700 שקל.... עכשיו אני הבנתי שההבדלים בין gamer לmusic זה סך הכלPCB אחר, אין את הX-RAM (לא בטוח שיש אותו בmusic ) שגם ככה לא צריך, ושאין אפשרות לחבר את הfront bay שגם אותו אני לא צריך... סך הכל אני רוצה האצה לeax 5 (לא מזמן קניתי X-540) והבנתי שגם במוזיקה הgamer מתפקד כמו הMusic. תודה רבה לעונים! נ.ב: gamer עולה סך הכל 460 ש"ח בKSP! לא נראה לכם כדאי?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.