אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
הדיסקמן IRIVER IMP150 מגיע עם סוללות ניטענות?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים של קרייטיב, די בטוח ש-INSPIRE 2.1 2500 וCreative . אני רוצה לתלות אותם על הקיר ולשם כך אני צריך כבל יותר ארוך.. איך עושים את זה? זה הולך כמו בכבל של חשמל? או שצריך להביא לאיש מקצוע שיחתוך את הכבל הקיים ויחבר אליו כבל אחר? איפה אני עושה את זה/קונה מה שצריך ומה עליי לבקש? תודה רבה, אלעד
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מדי פעם יש פיצוצים כאלה מהרמקולים,בא ונעלם החיבורים נקיים ומחוברים טוב. זה לא בשיר ספציפי,כדאי להחליף במסגרת האחריות? גם יש לי בעיה עם הכפתור ווליום שהוא לא כ"כ עובד טוב,כל נגיעה קטנה בכפתור מעלה אותו לווליום גבוה ורק אז הוא חוזר לווליום הנורמלי.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 FLASH שיהיה בגודל של ג'יגה ושלא יעלה יותר מ-1200, כמה שיותר פיצ'רים יותר טוב. למישהו יש המלצות, חשוב שהוא יהיה FLASH. למישהו יש גם חוות דעת על ה-StormBlue? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7588386&type=2&product=1&=
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אוזניות On Ear או Over Ear עד 1000 ש"ח לשמיעת מוזיקה. האוזניות יחוברו לnuforce uDAC 2. עד עכשיו מצאתי שני דגמים שאני מתלבט ביניהם: AKG Q460 ו-Beats Solo. אני צריך חוות דעת על שתי האוזניות וכמובן שאשמח לשמוע המלצות לאוזניות אחרות. תודה לכולם, levelone. נ.ב. אם אפשר, אשמח לדעת קצת על ה-Beats Studio בהשוואה לשתי האוזניות הנ"ל למרות שהן יקרות ב700 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני ממש מקווה שתצליחו לעזור לי אני שומח עליכם ואני ממש צריך עזרה! :-\ אני צריך רמקולים די טובים ולא ממש יקרים וגם כניראה כ.קול תואם היעוד:מישחקים ממש חשוב קצת סרטים ועוד מוסיקה בעיקר מישחקים(אני שמעתי מישהו מיתקרב אליי ממרחק 50 מטר ב UT ואנ ממש רוצה את זה!) סוג:אני מעדיף 4.1 אבל שמעתי על 2.1 ממש טובים ואני פתוח להצעות תקציב אני חושב על 600-650 לרמקולים ואני די צריך כרטיס(יש לי VIBRA 128) אני די חשבתי על CREATIVE 4400 או LOGITEC עם משהו די חדש כמו AUDIGY אני אשמח לקבל תגובות תודה
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אני קונה טלוויזה לחדר רצוי 42-46 המליצו לי על זה http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=795252 בבקשה זה הרבה כסף בשבילי ואני רוצה להיות בטוח בבחירה יש עוד ממומלצים?בטוח המחיר
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
היי אנשים, אני רוצה לקנות סט על חוטי ,עכשיו ראיתי פה ושם ,ביררתי מחירים ,מהתגובות על הסטים הזולים שיש ל לוגיטק ו מיקרוסופט הם על הפנים (זה לפחות מתגובות בזאפ), ראיתי ב החנות ההיא יש סטים של חברת perixx הגרמנית ,לפחות ככה כתוב באתר של היצרן, יש את 601 ואת 706, הם נראים אותו דבר ,רק ש 601 הוא 2.4G, ו 706 הוא 27G, מה ההבדל בין התדתרים? ושווה בכלל להיסטכן? אני מתכוון בס"כ ב 140 שקל מקבלים סטח על חוטי עם עכבר נטען ,ממה שהבנתי סוללות בעכבר נגמרות תוך שבוע בדרך כלל (לא יודע לגבי דגמים יקרים יותר) ובמקלדת הם בדרך כלל עובדות כמה שבועות לפני מה שקראתי ,בכל מקרה עם יש פה למישהוא ניסון עם היצרן הזה ,תגיבו * ולמי שיש ניסיון עם הדגמים הזולים של מיקרוסופט ו לגיטק ,אני מדבר עד מחיר של …
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
היי לכולם, אני די חדש פה, בעל ידע אפסי באלקטרוניקה. רציתי לבנות בשעות הפנאי מארז מעץ שיכלול: 1) מגבר 40W 2) שני רמקולים 15W X 2 3) בקרת ווליום 4) כניסת RCA 5) מתג הפעלה וכיבוי את המארז מעץ אני רוצה לתכנן ולבנות לבד, משהו יפה בסגנון רטרו, שנות ה-50. בגלל שהידע שלי באלקטרוניקה אפסי, רציתי לקנות את אחד מהמגברים המוכנים לקיטים, שנמכרים באיביי. אחרי קריאה מרובה, הבנתי שמגבר מסוג LM1875 הוא בדיוק המגבר שאני צריך ומצאתי את הקיט הבא: "On auction is a very musical integrated power amplifier using NE5532 at the pre-amplifier stage and LM1875 at the power amplifier stage. While the topology is quite a standard, every component is carefully selected in this integrated amplifier. For …
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
רציתי לשאול משהו בקשר לכ.טלוויזיה דיי בכלליות (אני מטנצל מראש אם השאלות הבאות יהיו טיפה אידיוטיות או לא הגיוניות). רק לאחרונה התחלתי להתעניין בעסק הזה ולפי מה שהבנתי בהנחה שיש לך כרטיס טוב שקולט שידורים דיגטלים אז אין סיבה לכך שלא תוכל בעצם את השידורים בארץ... אני מתכוון שאם בכל מקרה הוט וYES תמיד בעקרון משדרות את כל הערוצים כל הזמן לכולם (ובעצם הממיר הוא זה שבורר איזה ערוצים אתה תיראה) אז אני סיבה שאם תעשה לכרטיס סריקת תחנות אז הוא לא ימצא לך את כל התחנות האפשריות לא?... זה בעקרון דיי מה שהבנתי מהסרטון להלן: וגם קצת מכאן
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
קיים איזה נגן mp3 שיכול גם לקלוט רדיו לוויני? (נגיד את התחנות של XM) פשוט שמעתי שמועות שiRiver עומדים להוציא נגן כזה, ורציתי לדעת אם כבר קיים אחד. כי אם כבר לקנות נגן מוסיקה, אז למה לא אחד שבאמת קולט רדיו איכותי?...
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
בתקציב של 3,000-3,500 כולל סאב. חשבתי בגדול על רביעית Mission M71 ועל סאבוופר של וורפיידל דגם Powercube 8. מה אתם אומרים? אגב, ללא סנטר, המערכת עדיין תישמע מה שנקרא בתזונה, בסרטים? האם יהיה ניתן לצפות בסרטים עם דולבי דיגיטל או dts למרות היעדר סנטר? ואתם חושבים שרסיבר כמו Marantz 4300 או Yamaha RXV630 יחזיקו מערכת שכזאת? והשאלה הכי חשובה: האם כדי למקם רמקולים מדפיים אפשר לתלות אותם כמו לוויניים? או שחייבים מעמדים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מתבלט כרגע בין הדגמים האלה inear: AKG K324P sennheiser cx 300 כפתור sennheiser MX55 sennheiser MX 500 sennheiser MX 51 האוזניות הם להאזנה לסרטים בעיקר... יש למישהו המלצות לתת??
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מחפש אוזניות עם מיקרופון טובות עם חיבור USB. שישמעו בהם טוב מוזיקה ולפעמים גם סרטים ושהמיקרופון יהיה טוב ושיהיו איכותיות ובנויות טוב. תקציב עד 300 ש''ח.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי רסיבר של דנון דגם AVR 1610, וקורים מצבים שפתאום המוזיקה כאילו נפסקת אבל למעשה היא נחלשת וכדי לשמוע אני צריך להגביר את הרסיבר כמעט עד הסוף ואז שומעים את המוזיקה. זה נפתר על ידי החלפה של sourround mode ואחרי כמה דקות קורה שוב. מה יכול להיות מקור הבעיה? תודה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם במפרט של האונקיו 607 כתוב ש: Component Video Upconversion - No Analog To HDMI UpConversion - Yes 1080i Upscaling - Yes מה זה אומר לגבי כניסת וידאו לרסיבר מ DVD שאין לו יציאת HDMI ? שאני צריך להוציא מה DVD באנאלוג כדי שהתמונה תשודרג ע"י הרסיבר ל- 1080i, או שאין בכלל אפשרות וכל מה שיצא מה DVD יהיה ב 576i ? תודה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום , יותר ויותר פעמים אני שומע לשבח את חברת קרייטיב בכל הקשור לסאונד אני עומד לרכוש רמקולים ורציתי לדעת מה ההבדל בין הדגם SBS330 ל SBS370 הנתונים אומרים שה330 בעל מפרט חזק יותר ועולה פחות :s05: אם מישהו יודע משהו בעניין או יש לו אחד מהם, אנא עזרו לי http://p.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB135660=135677&DB26647=26964 בתודה מראש יוגב.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אני חייל שמעוניין להשקיע בנגן MP3 איכותי, במטרה שישרת אותי (ואיתי) כמה שנים... שמעתי על IPOD, IRIVER ועוד כמה דברים, אבל אני לא מתמצא ולא מכיר את הדגמים וההבדלים. חיפשתי באתר איזה דיון רציני בעניין, ולא מצאתי משהו שעזר לי. אז אם מישהו יוכל לנסות ולארגן את המידע ולעשות איזשהו סדר לגבי האפשרויות, ההבדלים, התמיכה בעברית, וכו', אני חושב שזה יהיה מבורך ויעזור לעוד הרבה אנשים מלבדי. שבת שלום, מחכה לתגובות
-
- 13 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום!!!! אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 נחמדים עד עכשיו הסתפקתי ברמקולים עם סאב לא ממש ברמה והיה בא לי להשתדרג קצת..... אז בדקתי....חשבתי לקנות את ה-Logitech x230 וחשבתי אולי להשקיע עוד קצת ולקנות את ה-x530 שהם 5.1 אבל לא משנה.... אני מבולבל לגמרי בקשה עזרה ..... אפשר ללכת ממה שבחרתי ולכתוב על רמקולים שונים תודה אנשים!!!!!!!! מקווה שזה יעזור לאנשים אחרים שמחפשים ג0
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
I can't write hebrew for some reason. Try to help me anyway I need you guys to help me picking a good Video-DVD Combined Device. No actual preferation on the producing company. I'd like you to give me, if possible, a list of 3-5 devices, with different prices, and to tell me what are the adventages and the disadventages for each device, and what you think is the best and why. HUGE thanks for your effort. write the answers in hebrew of course One small correction: I need to know if this device: DIVX8816W by LG (http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1309&CategoryID=91&Page=1), is any good, because i'm buying it in the Duty Free
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מתכנן רכישה של נגן נייד, שעוד לא החלטתי עליו סופית, זה כנראה יהיה או ה Iaudio M3L או ה Creative Zen Touch. ואני רוצה לשדך לו זוג אוזניות קטנות וטובות. מהמחקר שלי ברשת ועם הקרות התקציב נשארתי עם 3-4 אוזניות בערך, 2 של Eytomotic ו Shure. Eytomotic עם ה E4 וה Er6 ו Er6i שעוד לא הבנתי כל כך מה ההבדל ביניהם. Shure עם E4c ו E3c. עכשיו בתאכלס תווחי המחירים גבוהים, ה E4 עולה הרבה יותר מה Er6 וכנ"ל גם לגבי ה SHURE ה E4c עולה כ 80-60 דולר יותר מה E3c. עכשיו השאלה שלי אם התוספת באמת שווה את זה כי זה בסה"כ נגן נייד. כמו כן מי יותר טובות לדעתכם ה SHure או ה Eytomoric ? כמו כן אם יש לכם המלצות על חברות ודגמים אחרים אני אשמח. כנ"ל לגבי הנגנים הניידים
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אפשר לחבר טלוויזיית LCD בגודל 32inch, שתיהיה מסך למחשב במקום המסך הרגיל שלי CRT (הטלוויזייה אמורה להיות מסך מחשב קבוע להכל.. אינטרנט,סרטים,משחקים(ME,AC,GTA הכל). הכרטיס מסך הוא X1800XT אז חשבתי שיהיה אפשר לחבר DVI ל- DVI/HDMI ל-LCD וזה הכל, זה נכון? הטלוויזייה תפעל כמו שצריך כמסך? במשחקים גם? אני מקווה שזה הפורום המתאים כי לא ידעתי בידיוק איפה לשים תהודעה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי התקלקלה הטלוויזיה בסלון. מאחר שהתקציב הוא משפחתי אז יש להם 12 K לרכוש טלוויזיה חדשה. 1. מה עדיף להם ? LCD או פלאזמה? 2. HD READY או FULL HD? השימוש שלהם בטלוויזיה הוא בעיקר לכבלים. (אולי בעתיד יעברו לממיר HD) וגם קצת לסרטי HD. נ.ב אל תגידו לי שלא שווה לקחת FULL HD בגלל ש12K זה לא מספיק. אם תמליצו על FHD יש מצב שהתקציב של החבר יגדל. לדעתי מאחר שהוא לא יחרוש על הטלוויזיה בסרטי HD ועוד יותר סביר שזה לא יהיה FHD אז כדאי לקחת HD READY. תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הי לפני כמה ימים גיליתי שהרמקולים שלי ( creative sbs580שעד לא מזמן רק רמקול אחד מתוך החמישה עבד, או לפחות ככה חשבתי :s05: ). אז ישבתי בחדר העבודה, ששם הרמקולים שלי נמצאים ושמעתי מוזיקה באייפוד והחלטתי חבר אותו להם סתם (בני גורן מוציא את המיטב מאתנו) והגברתי עד הסוף, חשבתי שאני לא אשמע כלום חוץ מבאס ענקי וגיליתי שאני גם שומע את Layla בעוצמה חלשה... :s05: הקיצר יש משהו שאפשר לעשות? אני בכל מקרה יקנה רמקולים חדשים אחרי סוכות, אבל עד אז אני תקוע... תודה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
חיברתי את יציאת הspdif של כרטיס הקול שלי דרך כבל קואקסאלי לרסיבר. מנהל התקן: ac - 97: alc655 בלוח אם Intel® 82801EB I/O Controller Hub 5 (ICH5) עדכנתי לגרסה אחרונה התקן קול: 5-10-0-6280 הגדרתי בכרטיס הקול תצורת 5.1 ערוצים. אך שומע רק שני בשני רמקולים במקום לשמוע בחמש רמקולים. אבקש את פתרונות.
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-