עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. זה כמו RMS ?

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by Alexkmr,

אשמח מאד להמלצה לכרטיס טלויזיה. התקציב עד 300 שקל. הדרישות הן: חיבור כבלים רגיל או ממיר לא HD. הקלטה - איכותי עד כמה שאפשר... תודה!

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  3. אשמח לקבל יעוץ טוב כרגע אני עם OB רגיל ALC889A ורמקולים של קראיטיב ינספיאר 5000 משהו! ומעניין אותי עם ההשקע וההחלפה היה שווה ועד כמה?

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  4. עידכון נעים.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by zorgi,

שלום לכולם אני רוצה ליקנות את אחת משני אוזניות הכפתור האלה של SENNHEISER. פשוט בחנות שמצאתי (MUSIC 10 ) יש כרגע רק את ה 500 כאשר ה 550 יגיעו רק עוד חודש. מה שאני שואל זה מה יותר טוב והאם שווה לחכות עד שה550 יגיעו או שזה ממש לא קריטי? :s05: תודה מראש

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by itsik1231995,

אני צריך מערכת קולנוע ביתית 5.1 לא יקרה מידי (כמה רמקולים סטאליטים וסהב ... אני מעדיף רמקולים רציניים יותר אבל המחיר פשוט לא מאפשר) שכוללת כניסת SPDIF בשביל לחבר איליה את ממיר הYES MAX (או שיהיה HDMI כניסה ויציאה) רמקולים לטליה תודה רבה לעונים

7. שלום, הרסיבר מחובר למחשב (לכרטיס מסך NVIDIA) בכאבל - HDMI - Mini HDMI עכשיו אני לא שומע מכל 5.1 סראונד אלא רק משניים. בבדיקת דרך הלוח בקרה אני שומע מכל אחד מהרמקולים צליל אבל בפועל בשירים וסרטים אין שמע מכולם. מה הבעיה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  8. Started by Rule The Pc,

אהלן כמהלך לשידרוג מערכת הקולנוע הביתי בביתי קנינו לפני שבוע טלוויזית LCD TOSHIBA 47LW66 במקום הטושיבה 50" מקרן אחורי שהייתה בסלון עכשיו צריך גם DVD יותר מתקדם במקום הטושיבה מגש כפול שלא קורא DIVX ומגבר ימאהה ממש ישן שאין לו כניסה דיגיטלית אז אני צריך המצלמה לDVD קורא DIVX עם יציאה דיגיטלית, קוקסיאלית או אופטית ומגבר עם כניסה דומה שתומך בדולבי ופרולוג'יק וכל זה יש רמקולים של בוש 5.1 אז לא צריך מגבר יותר מדי טוב רק שיתמוך לפחות 5.1 ויוציא הספק של לפחות 100 עם פונקציות נחמדות רצוי פירמה טובה כמו מרנץ פיונייר יאמהה וכד' עד 4000 שקל שניהם תודה! נ.ב. איך המגבר הנ"ל - "רסיבר לקולנוע ביתי 6.1 ערוצים מבית PIONEER דגם VSX915S"

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by 111111,

יש לי בעיה לנגן בכל חמשת הרמקולים ובבאס באותו הזמן כמה דברים: *הכרטיס קול של קריאטיב תומך ב 5.1 *ההגדרות במחשב מוגדרות לנגן 5.1 *לרמקולים (דיגטליים) יש חיבור אדום ולבן שאני מחבר לשני חורים בכרטיס קול ניסיתי לחבר את האדום והלבן לכל החורים (בכל מיני קומבינציות) אבל תמיד או שהימני אחורי+הקידמי ימני עובדים והשאר לא שומעים כלום או שהבאס+השמאלי אחורי+הימני שמאלי+הסנטר עובדים והשאר לא אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה אודה לכם מאוד מאוד נ.ב החורים של הכרטיס קול הם כאלה (אם זה עוזר במשהו) מימין לשמאל: כתום--כחול--ורוד--ירוק--שחור--וחיבור של שמונה פינים (או 16 לא יודע) תודה

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by n_aviv1,

אני צריך להכין וידאו למחר למקרן ואני לא יודע באיזה רזולוציה לעשות אותו. מדובר ב benq mp515. כתוב שהרזולוציה הטבעית היא 800*600 והמקסימלית היא 1600*12003 ועוד משהו שאני לא יודע זה כמה FPS צריך להיות (25/29.97/30/60/59.97/24 וכו'..) אשמח לתשובה (דחוף להיום). תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  11. בהנחה ששניהם ברזולוציה של 1366X768? למה אני שואל? כי אני מתלבט בין 32 ל 37 לחדר ומאחר ששניהם באותה רזולוציה אני חושש שב37 אינץ' משחקים יראו פחות טוב ויראו את זה בעין בגלל שהפיקסלים יהיו גדולים יותר. מה אתם, בעלי הנסיון, אומרים?

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by pitter,

אהלן חבר'ה, גמר חתימה טובה. ברשותי מחשב שולחני יחסית חדש עם כרטיס מסך HIS X1950 PRO IceQ 3 Turbo 512MB PCIe (מידע עליו - כאן). אני רוצה לחבר אותו לטלוויזית LCD התומכת ב HD (גודל של 37 אינץ') ולצפות במסך המחשב על גבי הטלוויזיה. 1. זה אפשרי במסגרת נתוני הכרטיס? 2. במידה וכן, איזה כבל אני צריך ע"מ להשיג איכות צפייה טובה? 3. עם ביצועי כרטיס המסך שלי, אני אוכל לצפות במסך המחשב ע"ג הטלוויזיה באיכות טובה? הפרטים יהיו ברורים? תודה.

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  13. שלום, ברשותי Klipsch Promedia 2.1 שמחובר ללוח-אם ASUS A7N8X Deluxe. הרמקולים פשוט מעולים, כל עוד שומעים בהם מוסיקה. אבל, כשלא מושמע דרכם כלום והווליום קצת למעלה, ניתן לשמוע רעשים, שכמעט ובטוח מגיעים מהמחשב (EMI/RFI) - למשל כשאני מזיז את העכבר אני שומע את הרעש מתגבר עם התזוזה. אשמח לקבל כל עצה (זה די מעצבן), תודה.

14. קניתי לפני 4 חודשים בחו"ל כרטיס קול של Creative Sound Blaster X-Fi ויש לי בעיות איתו , צליל שלא נפסק ותוקע את המחשב...., בעיות עם המשחק Battlefield 2142. רציתי לדעת אם אפשר לתקן היום את הכרטיס הזה בארץ אם יש לנו נציגים בארץ של Creative. אם יש אחריות בין לאומית. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה זאביק

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  15. טוב, אז ככה כמעט סיימנו לתרגם הכל, נשאר רק למצוא בטא טסטרים. אוקי על דור רביעי ומיני זה עובד כמו כפפה, תמונות: עכשיו דרושים בטא טסטרים לדור חמישי (וידיאו), נאנו, דור שלישי, 1 ו-2. לכל אחד מהם דרוש רק בטא טסטר אחד (מומלץ עם מצלמה להביא תמונות). שכל אחד שיש ברשותו פוד כזה ומועניין לבדוק זאת שישאיר פה הודעה עם איימיל לפחות (ICQ וMSN לא יזיק) ואנחנו כבר ניצור קשר איתו. הקושחה תורגמה ע"י צוות IsraPod.Net. המשך יום נעים, צוות IsraPod.

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  16. שלום. אתמול באופן פתאום לאחר שימוש תקין של חצי שנה, כאשר ניסיתי לראות את המחשב בטלוויזיית ה LCD שלי, שמתי לב על "ניצנוץ" שנראה כמו שלג בחלק השמאלי של המסך שהופיע במקום מסויים (על רקע כחול, החלק של תפריט האקספורר של windows), כאשר הקטנתי את החלון וניסיתי חלקים אחרים של החלון דרך אותה נקודה השלג לא הופיע, המצב התחיל להיות יותר מורגש כאשר התחלתי לראות סרט, השלג הופיע לאורך כל הסרט במיוחד בסצנות החשוכות, להיטים לא הורגש כמעט. חשוב לציים שידורי הכבלים אין את הבעיה הזאת בטלוויזיה, גם במסך מחשב שמחובר ב- VGA (מסך שאינו LCD) אין את הבעיה הזאת. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? להלן כמה פרטים טכניים שיכולים לסייע: טלוויזיה: 5331 philips מחשב: AMD 4800, לוח אם ASUS M2V HDM…

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by Chevy,

האם לדעתכם, HP-ישראל בעקבות החלטת שיתוף הפעולה בין Apple לHP ייבאו את נגני ה-iPod לארץ בעת שיווקם? בנוסף ל"ידע".

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  18. יש לי כרטיס של Creative Sound Blaster 5.1 הפשוט פירמטתי היום והכל עובד כמו שצריך, לאחר שהתקנתי דרייבר לכרטיס מסך, הסאונד פתאום לא עובד, בDevice Manager הכרטיס מופיע, המחשב מזהה את הכרטיס, אבל משום מה אני לא שומע כלום, גם בControl Panel בSounds and Audio Devices, הכרטיס קול שהוא בוחר זה הSound Blaster. יש לציין שיש לי גם On-Board SigmaTel Audio של אינטל מהלוח-אם, יכול להיות שזה מפריע, אבל מקודם זה עבד, ככה שאני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  19. Started by Aviv C,

הורדתי מהאינטרנט סרט וכתוביות מתאימות. כשאני צופה בסרט יחד עם הכתוביות אני רואה בהתחלה את הכתוביות לא בזמן המתאים ולאחר מכן את אותן הכתוביות בזמן המתאים. איך אני יכול לטפל בבעיה?

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  20. אני רוצה לצרוב כמה סרטים בפורמפט DIVX עם כתוביות בצד לנגן החדש שלי שקורא כתוביות בצד רק רציתי לדעת איך אני צורב ועושה זאת שיש כמה סרטים על דיסק לבחור לשם של הסרטס והכתוביות אותו שם:?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  21. האם כרטיס זה מסוגל להעביר מהיציאה של HDM גם סאונד וגם וידאו עיי מתאם HDMI/DVI ? « תגובה #2 בתאריך: אתמול בשעה 22:16:29 » אני יחדד את השאלה הכבל הוא 10 מטר מתחת לריצוף צד אחד מחובר לטלויזיה (HDMI) וצד אחד היה מחובר למחשב הישן (DVI) בנוסף היה כבל אודיו מחובר מהמחשב לרסיבר(בעיה בשבילי להחליף את הכבל הזה. עכשיו קניתי מחשב חדש עם הכרטיס GT430 (אם יציאת HDMI) אם אני יחבר את הכבל DVI זכר למתאם HDMI /DVI נקבה שיחובר לכניסה בכרטיס החדש האם זה יאפשר לי לקבל אודיו + וידאו בכבל אחד ? , כמובן שאז אחבר את הצד השני (HDMI) לרסיבר ומהרסיבר אני יחבר לטלויזיה וכך אוכל להנות מהפורמטים HD החדשים בנוסף ל DD/DTS הישנים שנהנתי עם היום. ***הועבר מפורום כרטיסי מסך ששם לא יד…

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  22. שלום יש לי כרטיס טלויזיה avermedia cd750 כמובן שמהיציאה של ה component ניתן להקליט ללא בעיה ובנוגע ליציאה של הHDMI בהתחלה היה נותן הודעה שאני לא יכול להקליט בגלל הגנה (הודעה בתוכנת הקלטה של הכרטיס טלויזיה אז הבאתי מפצל HDMI עכשיו אין בעיה להקליט אבל נגיד אם אני פותח אפילו רק לצפייה את ערוצי הסרטים והסדרות ... 1-2-3-5-6-7 אני כן רואה תמונה , אבל יש רעש סטטי, גם במצב של רק צפייה דרך הכרטיס טלויזיה , מבחינת הקלטה, ניתן להקליט ולמשל בערוצים 4-8 , שזה yes דוקו , וyes ישראלי רואים ושומעים טוב השאלה היא , אם זה בגלל הגנת הHDCP או בגלל ענייני הצפנה של יס ?

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by THE_LORD,

אלהן חברים אשמח אם תוכלו לעזור לי. יש ברשותי רמקולים למחשב מבית WINNER של 4.1 ערוצים עכשיו אני רוצה לרכוש רמקולים חדשים ב5.1 ערוצים שיהיה להם שלט. ועוד משהו קטן. פניתי לנגר שבונה לי מיטה ואמרתי לו שאני רוצה בגב של המיטה זוג רמקולים כאלה של רכב או שקועים בקיר. ואני רוצה לשלב את זה למחשב. עכשיו אם אני יקנה רמקולים של 5.1 ערוצים למחשב זה יהיה בזבוז של שני הרמקולים האחוריים כי אני מתכנן להשים במיטה 2רמקולים, אני לא רוצה לשלב רסיבר ורמקולים ביתיים אלה סט למחשב. בבקשה למי שיש רעיון שיגיד לי. תקציב עומד על 1500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by Eranl99,

שלום לכולם - שאלת תם (בל): עד היום, המחשב היה מחובר ל-AUX במערכת הישנה (והדי איכותית) שלי, שבעקבות קצר חשמלי הלילה, נראה שהושמדה. כתחליף, לא נראה לי שצריך מערכת אחרת (עם CD וכו'), כי אני שומע מוסיקה ורואה סרטים רק דרך המחשב, ורק רוצה לחבר אותו לרמקולים שכבר יש לי (סטריאו). השאלה היא - מה אני כן צריך? - זו שאלת תם כי אני לא מבין במיכשור אודיו, ואשמח להסבר קצר מה בעצם אני מחפש (מגבר?) ומה כדאי לקחת. אשמח שההוצאה בשלב זה תהיה מינימלית. (מי אמר יד-2?) תודה, ערן

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  25. Started by shay1554,

בס"ד היי לכולם יש לי מגבר פיוניר משהו מהרמות הטובות שיש בשוק היום ,שהוא יודע להעביר לי גם תמונה וגם קול ניסתי אתמול לחבר לו מחשב שיש לו חיבור DVI מהחיבור DVI של המחשב חיברתי לו מתאם לHDMI כי אין למגבר את החיבור DVI. עכשיו אם היה HDMI אז הייתי יכול לראות לשמוע ביחד וזה היה סוגר לי את הסיפור , אבל מיכוון שהוא עובד דרך הDVI אז אין קול האם אפשר לחבר חיבור שהוא HDMI (דיגיטלי) וחיבור ביחד של האודיו (אנלוגי לדוגמא קבל RCA)????

• 0 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים