עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. נא להעיר הערות ולשים לב ליחס עלות מחיר וגם המלצה לסראונד +סנטר

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  2. שלום, אני חושק בכרטיס טלוויזיה להקליט כל מיני דברים למחשב, לראות ולהנות עם ה-Media Center שלי... חשבתי על WinFast DTV1800, שמוכרים אותו בהרבה חנויות, ולא שמעתי שיש לו בעיות כלשהן עם ויסטה 64Bit.. למישהו יש ניסיון איתו? או המלצות לכרטיסים אחרים? תודה!

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  3. ערב טוב לכולם, מה שלומכם? טוב, אולי זה בעצם לילה, ורובכם בלאווהכי יקרא את ההודעה בבוקר, אז בוקר טוב לכולכם. יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי, במשך שנים ניגנתי בפסנתר ואורגנית חשמלית(של Technics), ובחיים לא חשבתי על אפשרות לעבוד איתה דרך המחשב. למה עכשיו? כי התחלתי ליצור מוזיקה דרך המחשב, והייתי רוצה לשלב מנגינות משלי בשיר, כלומר, ממש שאני ניגנתי. מאחורי האורגנית(Technics sx kn701) יש לי המון חורים, אבל הכי גדולים שנראים לי שבאמת יתאימו לחיבור מחשב הם החורים של ה- MIDI IN ו-MIDI OUT. אז קודם כל השאלה הראשונה שלי היא, האם אני אוכל לחבר את זה למחשב בכלל?האורגנית די ישנה, והשאלה השנייה היא, אם כן, איך, הרי שאין לי אף כבל שמתאים למחשב(אף פעם לא קיבלתי כבל כזה עם האורגנית…

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  4. שלום יש לי חדר 4 על 3.5 הכננה ל 4 רמקולים טלויים (אין אפשרות לשים רמקולים רצפתיים ותקציב שיכול לצמוח עד 5200 שח כמובן שאני מעדיף מאוד לא להגיעה לשם תציעו לי משנראה לכם יתאים תודה

5. Started by AmL1,

בוקר טוב, יש לי רסיבר של דנון דגם AVR 1610, וקורים מצבים שפתאום המוזיקה כאילו נפסקת אבל למעשה היא נחלשת וכדי לשמוע אני צריך להגביר את הרסיבר כמעט עד הסוף ואז שומעים את המוזיקה. זה נפתר על ידי החלפה של sourround mode ואחרי כמה דקות קורה שוב. מה יכול להיות מקור הבעיה? תודה וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  6. שלום, האם ניתן לחבר 2 כרטיסי קול לאותו מחשב ולהגדיר את שניהם כפועלים? המטרה היא להרבות את כניסות הליין אין/ מיקרופון. תודה.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  7. Started by danielb,

מה אתם אומרים על האוזניות akg k26p

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by Airtel,

http://ivory.co.il/product.asp?productid=129&CatCode= לפי נתונים יבשים נראית טוב, מחיר מאוד זול, אך חברה סינית לא מוכרת... מישהו יכול להגיד לי איך היא? אני מחפש LCD TV בשביל הxbox 360 שלי. אם אני הולך לראות אותה מה לבדוק בה?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by nadaw,

שמתי עיין על 3 אלו : CREATIVE PC WORKS LX520 E Creative Inspire 5200 Logitech Z-640 איך הם? עוד הצעות ? צודהההה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by overload,

אם אפשר לקנות רדיו דיסק מארצות הברית, ולחבר אותו בארץ לרכב? לא תהיה בעיה עם החיבורים ברכב או עם הרדיו?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  11. Started by Yonatan-A,

I can't write hebrew for some reason. Try to help me anyway I need you guys to help me picking a good Video-DVD Combined Device. No actual preferation on the producing company. I'd like you to give me, if possible, a list of 3-5 devices, with different prices, and to tell me what are the adventages and the disadventages for each device, and what you think is the best and why. HUGE thanks for your effort. write the answers in hebrew of course One small correction: I need to know if this device: DIVX8816W by LG (http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1309&CategoryID=91&Page=1), is any good, because i'm buying it in the Duty Free

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by Adirz0,

רציתי לשאול אם אפשר לחבר טלוויזיית LCD בגודל 32inch, שתיהיה מסך למחשב במקום המסך הרגיל שלי CRT (הטלוויזייה אמורה להיות מסך מחשב קבוע להכל.. אינטרנט,סרטים,משחקים(ME,AC,GTA הכל). הכרטיס מסך הוא X1800XT אז חשבתי שיהיה אפשר לחבר DVI ל- DVI/HDMI ל-LCD וזה הכל, זה נכון? הטלוויזייה תפעל כמו שצריך כמסך? במשחקים גם? אני מקווה שזה הפורום המתאים כי לא ידעתי בידיוק איפה לשים תהודעה.. תודה

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  13. השימוש העיקרי שלי במחשב זה צפיה בסרטים בסראונד וגם האזנה למוסיקה באיכות גבוהה. בנוסף אני גם מנגן בגיטרה ואני רוצה לחבר אותה למחשב (חיבור hi-Z אם אני לא טועה) בשביל תוכנת guitar rig. האם קיים כרטיס קול שתומך בהכל ? ראיתי את native instruments KOMPLETE AUDIO 6 האם הוא תומך בנגינת סרטים בסראונד ? התקציב הוא עד 1200 ש"ח הכל מחובר לרמקולים דרך רסיבר של DENON. יש לו כניסות דיגיטליות והוא מפענח כמובן DOLBY וDTS תודה

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש אזניות נוחות, איכותיות, רק מהסוג של אלו שנכנסות אל תוך האוזן, במחיר של עד 300 שקלים לשמיעה במערכת סטריאו , ו\או בנגנים ניידים שונים. האם קיים יצור שכזה בארץ ? במידה וכן, האם אתם מכירים חנויות שבהם מוצרים כאלה נמכרים ? שמות, מיקומים, אתרים - אשמח לכל פיסת מידע. אגב, האוזניות יחוברו למערכת הסטריאו שלי דרך כבל מאריך פשוט (שעלה 30 שקלים) האם זה ישפיע על האיכות של הסאונד ? האם ישנם כבלי הארכה איכותיים יותר לאוזניות ? המון תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by ziv,

שלום אני מחפש טלוויזיה אל.סי.די. בגודל של 37 אינטש אני עדיין לא סגור על מוצר ההיתלבטות היא בין HAIR ו-LG אבל אני לא סגור על כך רציתי לדאת עם בכלל כדאי ללכת על אחד מהם ועם כן אז איזו עדיפה. HAIR37:http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=521344 LG:http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=490577 ותודה על התמיכה

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by Sorkenta,

הי לפני כמה ימים גיליתי שהרמקולים שלי ( creative sbs580שעד לא מזמן רק רמקול אחד מתוך החמישה עבד, או לפחות ככה חשבתי :s05: ). אז ישבתי בחדר העבודה, ששם הרמקולים שלי נמצאים ושמעתי מוזיקה באייפוד והחלטתי חבר אותו להם סתם (בני גורן מוציא את המיטב מאתנו) והגברתי עד הסוף, חשבתי שאני לא אשמע כלום חוץ מבאס ענקי וגיליתי שאני גם שומע את Layla בעוצמה חלשה... :s05: הקיצר יש משהו שאפשר לעשות? אני בכל מקרה יקנה רמקולים חדשים אחרי סוכות, אבל עד אז אני תקוע... תודה

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by Check_Point,

יש לי Altec 2100 מחוברים ל- Audigy2 . האם זה הגיוני שכאשר אני מנמיך את הרמקולים עד הסוף (דרך השלט), עדיין ישמעו חלש? אם לא, איפה עלולה להיות הבעיה ? ברמקולים או בכ.קול ? איך אפשר לפתור אותה?

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by intel suck,

היי יש לי מערכת סטריאו SONY MHC RG330 שמחוברת למחשב יש לי לפעמים רעשים ברמקולים זה מסתדר ואז שוב חוזר זאת לא בעיה בכרטיס הקול כי כבר חיברתי נגן למערכת והיה לי את אותם הרעשים כמו שזה נראה חיש בעיה בכבלים של הרמקולים שמחוברים למגבר תקנו אותי אם אני טועה תודה

19. Started by Itzik 007,

יש לי עכשיו נגן DVD חדש בבית... עד היום הייתי צורב SVCD... כדי לצרוב לDVD אני רק מעביר את הקבצים לכונן הצריבה, מוסיף להם כתוביות בעברית באותו שם וצורב? ואם זה כמה סרטים - אז לשים כל סרט בתיקייה או את כולם ללא תקיות? צריך לעשות מלבד זה משהו מיוחד?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  20. אז מה?!- ...דוגרי...אני מחפש רמקולים 2.1 טובים באיכות, בבאס; למוזיקה, סרטים ומשחקים. אני מחפש רמקולים שהתמורה\איכות\מחיר הם הכי טובים...מוכן לשלם עד משו כמו 900~400 (200$ מקס')....אבל כמה שפחות יותר טוב ;D... אני רוצה להנות מהרמקולים ושלא יעלו יותר מדי עקב זאת, ושיספקו אותי. נוסף על כך, אני מחפש רמקולים עם יציאה אופטית (בגדר מומלץ מאוד אבל לא חובה) , ועדיף עם חיבור לאוזניות.. יתר על כן, יש לי אופציה לקנות בדיוטיפרי את הרמקולים במחיר הנ"ל?(כי אחי טס מחר ואני צריך להחליט האם לקנות משם או מבארץ...אני לא מעוניין בקנייה מחו"ל-בלי אחריות): http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=232 יש הצעות? …

• 11 תגובות
    • 764 צפיות
  21. שלום. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם, AC97. יש לי בו 3 כניסות בהן אני משתמש; Line Out, לאוזניות שלי, Mic, למיקרופון שלי, Line in, לאייפוד שלי שאני משדר למחשב. עכשיו, כשאני מדבר עם מישהו בסקייפ, לדוגמה, אם אני מחבר את האייפוד לחיבור של המיקרופון שומעים אותו, ואם אני מחבר את המיקרופון שומעים אותו. האם אפשרי לעשות שהמחשב ישדר גם מכניסת ה-Line in, וגם מה-Mic כך שכשאדבר עם מישהו בסקייפ, הוא ישמע גם דיבור וגם אייפוד? תודה לעוזר

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by shaharo,

שלום אני רוצה לקנות את iRiver IFP-799 ורציתי לדעת אם הוא Plug n Play הוא מופיע בכונן אוטומטי או שצריך תוכנה בשבילו?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  23. אז ככה, יש לי את הרמקולים הנ"ל שמגיעים עם חיבור סטריאו אנלוגי וחיבור דיגיטלי שלא ניתן לחבר אותו לשום יציאה שמגיעה מהלוח אם מאחורה, איך אני מחבר את הכבל למחשב ולאיזה יציאה מהלוח אם?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  24. שלום רב, יש לי טלוויזיה עם חיבור HDMI שעד היום לא השתמשתי בו, אני מעוניין לקנות נגן DVD כדי להריץ עליו דיסקים פשוטים בפורמט AVI, האם חיבור HDMI יתן לי תמונה טובה יותר מאשר חיבור אנאלוגי? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  25. שלום לחובבי האודיו, כפי שנכתב בכותרת, אני מעוניין באזניות איכותיות לפעילות ספורטיבית [הליכה/ריצה בחוף הים] עבור נגן ה MP3 שברשותי - IAudio של Cowon. אני משתמש לאחרונה באוזניות המקוריות של הנגן, אך הן אינן נוחות. הקיבוע של האוזניות באוזניים אינה נוחה ואינה אטומה לרעשים. לכן אני רוצה באזניות שיהיו מקובעות איכשהו באופן נוח באוזניים בזמן הפעילות הגופנית, עם דגש עליון לאיכות הצליל - Sound. תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.