עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום. אני הולך לרכוש מכשיר מוזיקה עם חיבור 3.5 לאוזניות. מכיוון שהוא הולך להיות הנגן MP3 שלי, חשבתי לרכוש לו אוזניות נורמליות. האם שווה להשקיע או שאני לא אוכל להפיק איכות טובה יותר מהאוזניות המקבלות בגלל המכשיר עצמו? מאיזה מחיר מתחילות אוזניות טובות שלא יהיו לי רעשים שאני שומע מטאל? תודה

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  2. <p>מחפש אוזינות איכותיות מ200 שקל ומטה לmp3\4</p><p>תודה שמואלל</p>

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by PT,

יש לי X-Fi XtremeAudio PCI-e שיושב בדיוק מתחת ל-4870 שפולט לא מעט חום. הכרטיסים יושבים ממש צמוד אחד לשני והקירור של ה-4870 רותח (קריאה מהסנסור ב-80 מעלות) ובנגיע הכרטיס קול גם די חם בעצמו. השאלה היא האם הכרטיס ישרוד או שצריך לעשות משהו בעיניין הייתי ממקם אותו מחדש אבל החיבור PCI-e X1 השני הוא בדיוק באותו מרחק רק מעל הכרטיס מסך, וכולנו יודעים שלחום יש נטיה לעלות. אבל יש גם את החיבור PCI-e X16 השני, אבל אני לא בטוח שלוח אם יוכל לקבל שם משהו שהוא לא כרטיס מסך. אני אבוד

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by omer_xd,

שלום רב, ברצוני לקנות רמקולים למחשב(2רמקלים+סבופר300-400 ש''ח ) פנינתי אליכים כי אני רוצה להתייעץ בקשר לקנית הרמקולים אבקש המלצה בקשר לשאלתי אליכם אשמח לקבל תשובה בהקדם!? בתודה מראש:omer_

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  5. Started by Killer Storm,

אני צריך מדריך להתקנה ושימוש בסאב-וופר, לא של מחשב סאב למערכת קולנוע - סטריו איך להתקין כמו שצריך ולתפעל.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  6. שלום לכולם, קניתי שבוע שעבר מחשב חדש, וכשאני מחבר אליו את המיקרופון, גם את של האוזניות וגם את השולחני הם לא פועלים! אם אני מקליט משהו או משתמש במשהו ששייך למיקרופון אז המיקרופון לא פועל! ובדקתי במחשב השני שלי והכל עובד! ששם יש XP... וגם כשאני מנתק את הרמקולים מהמחשב ומחליף לאוזניות או להפך, באמצע משחק או שמיעת מוזיקה אני צריך לסגור את התכנית ולהכנס שוב, כי אם לא אז אני לא שומע את מה שעובד!! מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  7. Started by Marcovich,

שלום לכולם, המחשב שלי מחובר בכבל HDMI DVI למסך Samsung R81. יש לי כרטיס מסך של x800 gto ATI. המחשב שלי מזהה את ה-R81 אבל משום מה לא להפך. ה-R81 פשוט לא מקבל שום דבר מהמחשב. הכבל מחובר ב-100% לפי זה שהמחשב מזהה וגם ניתקתי וחיברתי. ניסיתי להתחבר בכל הרזולוצייות שיש בערך, ובשביל לוודא שזאתי לא בעיה בהגדרות של המחשב, ניתקתי את הכבל של המסך מחשב וכיביתי את המחשב והשארתי רק את הכבל שמתחבר ל-R81 והדלקתי. ככה הוא חייב לעלות ברזולוצייה מינימלית לפחות, אבל גם זה לא עבד. ניסיתי Clone Extended - כלום. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש, אדם

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  8. Started by arik89,

מדי פעם יש פיצוצים כאלה מהרמקולים,בא ונעלם החיבורים נקיים ומחוברים טוב. זה לא בשיר ספציפי,כדאי להחליף במסגרת האחריות? גם יש לי בעיה עם הכפתור ווליום שהוא לא כ"כ עובד טוב,כל נגיעה קטנה בכפתור מעלה אותו לווליום גבוה ורק אז הוא חוזר לווליום הנורמלי.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  9. Started by bogdant,

שלום אני קונה טלוויזה לחדר רצוי 42-46 המליצו לי על זה http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=795252 בבקשה זה הרבה כסף בשבילי ואני רוצה להיות בטוח בבחירה יש עוד ממומלצים?בטוח המחיר

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן בן דוד שלי רוצה לקנות את הכרטיס קול הזה EMU 1820... מוכרים אותו בארץ? אם לא האם מוכרים בחול ועושים משלוח לארץ?

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by eranmor,

חבר שלי קנה אותו ב2400 שח. שווה את המחיר? ראיתי אותו באינטרנט ב350דולר... בכל מקרה, איך הוא בתור מגבר? איכותי וטוב כמו השם של ימהה או שהשם זה הדבר היחיד שמשלמים עליו??

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  12. היי לכולם, אני די חדש פה, בעל ידע אפסי באלקטרוניקה. רציתי לבנות בשעות הפנאי מארז מעץ שיכלול: 1) מגבר 40W 2) שני רמקולים 15W X 2 3) בקרת ווליום 4) כניסת RCA 5) מתג הפעלה וכיבוי את המארז מעץ אני רוצה לתכנן ולבנות לבד, משהו יפה בסגנון רטרו, שנות ה-50. בגלל שהידע שלי באלקטרוניקה אפסי, רציתי לקנות את אחד מהמגברים המוכנים לקיטים, שנמכרים באיביי. אחרי קריאה מרובה, הבנתי שמגבר מסוג LM1875 הוא בדיוק המגבר שאני צריך ומצאתי את הקיט הבא: "On auction is a very musical integrated power amplifier using NE5532 at the pre-amplifier stage and LM1875 at the power amplifier stage. While the topology is quite a standard, every component is carefully selected in this integrated amplifier. For …

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by cohenkobi1,

היי חיברה יש ל בעיה, חיברתי את המערכת סטריאו שלי למחשב, קניתי כבר מתאים והכל, אבל במשחקים וזהת אני לא שומע את הצד השמאלי.... ניסיתי לשחק עם זה בbalance אבל זה לא עוזר, ומה שיותר מוזר זה זה שכשאני מזיז את ה"באלאנס" לצד ימין אני שומע בשני הרמקולים, וכשאני מזיז את הבאלאנס לצד שמאל אני לא שומע בכלל.... בגלל זה אני יודע שזה לא קשור למערכת. מי שיכול לפתור לי את הבעיה, אני יודה לו מאוד!! בתודה מראש, קובי.

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by BlackDiablo,

מה אתם אומרים ? 500 ש"ח כולל משלוח אחרי תשלומים.... היה שווה ? כדיי להחליף למשהו אחר לפני שיהיה מאוחר מידי ? כי לפי מה שהבנתי זה הרמקולים הכי טובים למחיר הזה...

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  15. Started by hell,

קניתי אייפוד טאצ 8גב פרצתי ואני מבסוט. עכשיו מסיבות כאלה ואחרות(צבא) השמיעה שלי לא משו וזה מתבטה בעיקר באוזן ימין ששומעת יותר חלש ופחות חד את כל טווח הצלילים לכן אני צריך להגביר את הווליום בצד אחד ולשנות את הבלאנס של הנגן לכיוון ימין. היה לי D2 שהייתי מבסוט ממנו והיתה לו אפשרות כזאת, אפילו לטלפון המזורגג שלי Nokia 5800 יש אפשרות לשלוט על הבלאנס. אני ממש אשמח אם מישו יוכל לעזור לי בנושא הזה. דרך הגב מישו ניסה לחבר אוזניות Bt למכשיר? בתודה

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  16. אהלן, אני בזמן האחרון חושב על לשפר את חווית הצליל במחשב שלי ורמקולים אני כנראה הולך על X-540 וכרטיס קול אני לא ממש מבין, כרגע יש לי כרטיס של ASUS שבא עם הלוח אם, אני בעיקר משחק, רואה סרטים ושומע מוזיקה... את זה אני עושה הרבה וכל הזמן. אז עד 500 ש''ח איזה כרטיס קול יחזיק לי את הרמקולים האלה? והאם יש צורך ללכת על כרטיסים יותר יקרים כמו XONAR D2? או X-FI הפאטליטי ומיניו?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  17. שלום יש לי חדר 4 על 3.5 הכננה ל 4 רמקולים טלויים (אין אפשרות לשים רמקולים רצפתיים ותקציב שיכול לצמוח עד 5200 שח כמובן שאני מעדיף מאוד לא להגיעה לשם תציעו לי משנראה לכם יתאים תודה

18. Started by Bear Cub,

מהחנות הזאת איזה רמקולים לבחור עד 150 ש"ח? http://iqpc.co.il/

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  19. אם כן, מה יותר איכותי? האם בשניהם אפשר להעתיק מטייפ ל-CD ולשמוע את המחשב במערכת? אם כן, איך מגדירים את זה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by stas_k,

שלום, ברשותי הכרטיס קול הנ"ל, שנמצא במחשב הישן. אוטוטו אני קונה מחשב חדש עם לוח אם abit nf7 s2 שמובנה עליו כרטיס קול מסויים. רציתי לדעת עם כדי להשתמש בכרטיס שיש לי עכשיו או לחבר את הרמקולים לכרטיס של הלוח אם.... תודה.

21. שלום חבר'ה אח שלי מחפש אוזניות טובות למשחקים (בעיקר CS), הוא רוצה אוזניות עם איכות טובה מאוד שיהיו אטומות מרעשים חיצוניים ונוחות (שלא יכאב הראש וכו'). רצוי עם מיקרופון או מובנה או לא מובנה . כאמור התקציב הוא כ 400 שח . עריכה: הציעו לי על icemat ואני אישית לא מבין, אז מה דעתכם עליהם : http://www.tms.co.il/newshop/product_info.php?products_id=884 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  22. Started by AC/DC,

אם תוכלו בבקשה לתת לי דגמים וקישורים למסך LCD של NEC בילבד לחדר בערך 25 אינטש משהו טוב המלצות יתקבלו בשימחה

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  23. מה קורה חברה כבר שנים שלא כתבתי פה קיצר, התחדשתי בBEYERDYNAMIC DT 880 חדשות מEBAY, אוזניות חמודות מאוד :-) כבר בהזמנה חששתי שיש מצב שההתנגדות שלהם (OHM) תהיה חזקה מדי בשביל יציאת כרטיס קול ומסתבר שזה אכן המצב... אפשר לשמוע איתם אבל זה פשוט לא נותן להם מספיק עוצמה בשביל לנצל אותם באמת כמו שצריך. אז עשיתי ניסוי והבאתי את המערכת סטריאו NAD מהסלון וחיברתי למחשב דרך כניסת הCD של הרסיבר בחיבור RCA, שומעים סבבה אבל אני לא בטוח שיש תאימות מושלמת... יכול להיות שבכלל המערכת הזאת לא הכי מתאימה לחיבור למחשב. יש לה 4 כניסות סטריאו בחיבור RCA של VIDEO-CD-TAPE-PHONO בסך הכל הCD נתן סאונד שנשמע טוב מאוד וכל השאר בכלל לא התאימו. אז כרגע אני מחפש לקנות רסיבר כלשהו (כנראה 2.0 כי אני …

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by NOVA,

אם כן, אשמח לשמוע את דעתכם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  25. Started by day-walk34,

ביקצור זה לוקסון, 2 רמקולים והתיבה הזאת (איך שלא קוראים לה ??? סאב בופר או וואטאוור) אז בקיצור מאחורה יש כזה חור L חור R שזה לרמקולים ואז יש עוד DVD/VCD INPUT אדום R ולבן L וליד זה יש PC INPUT ויש לי כבר כזה שבדיוק מתאים ל PC INPUT (שלשם אני מניח שצריך אבל מה הלאה?) ונשאר לי הקצה לבן ואדום בלאט משהוא?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים