אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני אסביר בדיוק מה חיברתי: מהGEFORCE 4 יש יציאה של S-VIDEO שאותה חיברתי לVIDEO/AUDIO IN בווידאו שלי(ע"י כבל שבצד אחד שלו הוא S-VIDEO ומחובר לGEFORCE4 וצד שני 2 חוטים(אחד אדום ואחד שחור)כנראה קוראים להם RCL שמחוברים לוידאו) עכשיו הוידאו מחובר לכרטיס טלויזיה "FLY VIDEO" כאשר כבל צהוב ואדום שיוצא מה"VIDEO/AUDIO OUT" בווידאו שלי ומחובר בצד השני לכרטיס טלויזיה כעת שאני פותח את כרטיס הטלויזיה רואים קלטות בוידאו עם תמונה וסאונד ברור אבל כשאני רואה את המחשב בכרטיס טלויזיה(דרך הGEFORCE) רואים רק תמונה ללא סאונד! מדוע?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם! לקראת היום הולדת שלי החלטתי שאני רוצה לשפר את חווית הסאונד בבית ולהפטר מCreative 2.1 המסכנות שיש לי. הבנתי שעדיף לקנות רמקולים ומגבר ובשמחיר לא גבוה ניתן להרכיב מערכת יד שניה מצוינת. העניין הוא שאין לי כוח להיכנס לזה וחשבתי להרכיב מערכת יד ראשונה פשוטה שתשמש בעיקר למוסיקה: רמקולים JBL E20 שהמליצו כאן כמה פעמים ומגבר ראיתי את ה Yamaha RXV361,Denon AVR1508,Harman Kardon AVR137 כמה שאלות: - האם הרסיברים הללו זבל גמור ולא שווה להשקיע בהם? ואם כן מהו המינמום הנחוץ? - אם הרסיברים הללו בסדר,איזה מהם עדיף או שיש משהו טוב יותר בסביבות המחיר הזה? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
רציתי לקנות תסט רמקולים הזה של קריאטיב שבארץ עולה 800 שקל (+/-) ובחו"ל מצאתי אותו באתר הזה: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=36-116-137&catalog=60&manufactory=BROWSE&depa=1 רק ב85$ רק בעיה אחת שהאתר הזה לא מבצע משלוחים לארץ.. רציתי לשאול כמה שאלותת קודם כל לפי מה שקראתי בפורום הוא דיי טוב אז אם אתם ממליצים לקנות אותו? אם מישו מכיר אתר בחו"ל שאני יכול לקנות בו אותו עם משלוח לארץ? ואם מישהו יודע כמה מכס אני יצטרך לשלם עליו.. P.S לא מצאתי שום ALTEC LANSING בחו"ל או בארץ בסביבות המחיר של הסט הזה שזה התקציב מקסימום שלי...
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מהחנות הזאת איזה רמקולים לבחור עד 150 ש"ח? http://iqpc.co.il/
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שמעתי שהדריברים של קריאטיב הם לא ממש טובים ושיש דריברים טובים יותר לכרטיס הזה, אבל אני לא יודע מאיפה אפשר להוריד אחד כזה. אז אם מישהו מכיר אחד כזה מומלץ מוזמן להביא קישור . תודה מראש.
-
שלום לכולם. קניתי לפני כמה חודשים מחשב נייד של לנובו, בחודש הקרוב אני כנראה ארכוש טלוויזית LCD לחדר בגודל 32" של שארפ (WD1E) בנוסף, יש לי בחדר בנוסף את המחשב הראשי שלי שבו נמצאים כל התכנים (סרטים ושירים), יש לי רשת אלחוטית בבית, כך שמהמחשב נייד יש לי גישה להרד-דיסק של המחשב הראשי. עד לפה עם ההקדמות, מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה: לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה דרך חיבור vga-vga (אין לי חיבור טוב יותר בלפטופ, וידוע לי שהטלוויזיה הספציפית הזו, תומכת ב-NR דרך הVGA). לקנות למחשב נייד כרטיס טלוויזיה, והרד דיסק חיצוני. ולהפוך את הנייד לHTPC, שיוכל להקליט ולהיות בעל כל הפונקציות שיש ביס מקס למשל, בנוסף שיזרים את כל התכנים מהמחשב הראשי לטלוויזיה. דבר ראשון, האם זה אפשרי? אשמח לקבל…
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הPMP יתמוך בכל המצלמות בגלל הUSB ON THE GO או רק בחלק מהמצלמות כמו הH-300 ואם רק בחלק אז באיזה?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הבנתי שRP21 מאוד מומלצות ודובר עליהם רבות פה בפורום השאלה האם החיבור לאייפוד אפשרי ומה תיהיה איכות הסאונד שתתקבל ?? האם האייפוד יצליח לדחוף אותם ?? בתודה מראש Junior_mg ליאור,
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי בעיה לנגן בכל חמשת הרמקולים ובבאס באותו הזמן כמה דברים: *הכרטיס קול של קריאטיב תומך ב 5.1 *ההגדרות במחשב מוגדרות לנגן 5.1 *לרמקולים (דיגטליים) יש חיבור אדום ולבן שאני מחבר לשני חורים בכרטיס קול ניסיתי לחבר את האדום והלבן לכל החורים (בכל מיני קומבינציות) אבל תמיד או שהימני אחורי+הקידמי ימני עובדים והשאר לא שומעים כלום או שהבאס+השמאלי אחורי+הימני שמאלי+הסנטר עובדים והשאר לא אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה אודה לכם מאוד מאוד נ.ב החורים של הכרטיס קול הם כאלה (אם זה עוזר במשהו) מימין לשמאל: כתום--כחול--ורוד--ירוק--שחור--וחיבור של שמונה פינים (או 16 לא יודע) תודה
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מערכת קולנוע ביתית לחדר, לא משהו רציני אלא משהו סביר העיקר שישמעו טוב הציעו לי על המערכת הזאת של LG http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1291568 ואני יכול להשיג אותה ב200$ מה אתם חושבים? תודה
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום , יותר ויותר פעמים אני שומע לשבח את חברת קרייטיב בכל הקשור לסאונד אני עומד לרכוש רמקולים ורציתי לדעת מה ההבדל בין הדגם SBS330 ל SBS370 הנתונים אומרים שה330 בעל מפרט חזק יותר ועולה פחות :s05: אם מישהו יודע משהו בעניין או יש לו אחד מהם, אנא עזרו לי http://p.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB135660=135677&DB26647=26964 בתודה מראש יוגב.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
מה קורה חברה כבר שנים שלא כתבתי פה קיצר, התחדשתי בBEYERDYNAMIC DT 880 חדשות מEBAY, אוזניות חמודות מאוד :-) כבר בהזמנה חששתי שיש מצב שההתנגדות שלהם (OHM) תהיה חזקה מדי בשביל יציאת כרטיס קול ומסתבר שזה אכן המצב... אפשר לשמוע איתם אבל זה פשוט לא נותן להם מספיק עוצמה בשביל לנצל אותם באמת כמו שצריך. אז עשיתי ניסוי והבאתי את המערכת סטריאו NAD מהסלון וחיברתי למחשב דרך כניסת הCD של הרסיבר בחיבור RCA, שומעים סבבה אבל אני לא בטוח שיש תאימות מושלמת... יכול להיות שבכלל המערכת הזאת לא הכי מתאימה לחיבור למחשב. יש לה 4 כניסות סטריאו בחיבור RCA של VIDEO-CD-TAPE-PHONO בסך הכל הCD נתן סאונד שנשמע טוב מאוד וכל השאר בכלל לא התאימו. אז כרגע אני מחפש לקנות רסיבר כלשהו (כנראה 2.0 כי אני …
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום. חיברתי את הכרטיס קול (LIVE 5.1) לרסיבר עם חוט קואקסיאלי שבצד אחד שלו הוא כמו חיבור של אוזניות ובצד השניRCA חיברתי גם בכרטיס קול וגם ברסיבר ביציאה הדיגיטלית. התקנתי AC3 FILTER ושמתי בהגדררות על SPDF וPCM 32 BIT הגדרתי בדריבר של הכרטיס קול ליציאה דיגטלית 5.1 זה לא פועל בסראונג בסרטים שומעים רק קולות רקע.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
בסביבות 40-43 אינץ' (?, מרחק צפייה בין 2 ל 3 מטרים, יותר באיזור השלוש). הצפייה דרך ממיר HD של HOT אבל רובה לא של ערוצי HD. צריך מסך מט כי יש תריס מול ה TV. רמקולים לפחות סבירים, כי הם יהיו בשימוש. רצוי DLNA אבל לא אם זה מייקר את המכשיר משמעותית. לא צריך 3D. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע הזדמנות לקנות iPod דור שלישי משומש (אני לא יודע כמה הנפח, אבל נגיד המינימום - 10GB) במחיר של 300 ש"ח. אני בסה"כ רוצה נגן ממוצע במטרה לשמוע מוסיקה בבוקר ואחה"צ באוטובוס, וההצעה הזאת נשמעת לא רעה. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ערב טוב , שמי שלומי ידע נרחב יש לי במחשבים אבל במקרנים באמת שאין לי מושג אשמח להתייעץ אז כמו כן לפני שפתחתי אשכול זה קראתי והשכלתי קצת הבנתי שהתקציב נורא חשוב לקניית מקרן והשימושים אז ככה תקציב שלי הוא עד 4000 שקל שימושים : פנאי חובבנות להנות ממסך ענק בחדר בגודל ממוצע עם חלון אחד שתמיד יהיה סגור ( וילון) זאת אומרת חדר לא מואר במיוחד אני מתכוון לחבר למקרן מחשב נייד + ממיר HD .. ושאר ירקות הבנתי שניגודיות זה חשוב עוצמת הארה ורזולוציה טבעית ללא דחיסה כמו כן מקרן מסוג DLP מרחק ההקרנה יהיה בין 3 ל 4 מטר ( אורך החדר) בשני המקרנים הלכתי על נגידיות של 1:300 + עוצמת הארה של מעל 2500 + רזולוציה טבעית של 1024X768 ללא דחיסה + תיקון טרפז פיספסתי משהו? תקנו אותי בבקשה כמו שאמרתי…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ערב טוב , אמא שלי בחו"ל עכשיו במיאמי , מה אתם אומרים על משהו ב150 דולר ככה רמקולים למחשב klipsch promedia 2.1 ? איך הם ? שמעתי אותם בחנות היו די טובים . cody csp97 5.1 - 300 W איך הם ? הם די זולים . יש עוד משהו להציע ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הנגן הבא: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1476137 וכפי שאתם רואים, אין לו יציאה למקור חיצוני. עם זאת, מסתבר שהנגן עובד כרגיל אם מחברים אותו למחשב דרך ה-usb, מה שמעלה שתי שאלות: 1. האם קיימים שנאים בחיבור usb? 2. אם לא, האם קיימות סוללות AAA שניתן לחבר לשקע בקיר? תודה לכולכם מראש.
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
BUMP מצאתי רמקולים USB אבל השאלה היא אם יש בהם כרטיס קול כמו הרמקולים שבשירשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=360161.0 http://www.logitech.com/index.cfm/partners/system_builders_integrators/products/speakers/devices/606&cl=gb,en אפשר קצת חוות דעת? עזרה? תודה וחבל לפתוח דיון חדש
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות טלוויזית 42 אינצ' לסלון. היא תשמש אותי בעיקר לתכני FullHD מהמחשב - סרטים ומשחקים. כרגע אני ככל הנראה אחבר אותה עם DVI ל- HDMI או VGA כי נראה לי שבכרטיס מסך שלי אין יציאה ישירה של HDMI, אבל כנראה שאני אשדרג אותו בקרוב. בכל מקרה, הייתי בחנות פה באזור (אבי סופר) והציעו לי טלוויזית Toshiba Rv600 במחיר של 3200 (אמרו שאפשר לדבר על המחיר), או המקבילה של ה- LED שלה (42833) ב-4200 שקל. עכשיו בבדיקות שעשיתי ב- Zap ראיתי שהמחירים שם הרבה יותר זולים, אבל אני לא בטוח שהחנויות שם מציעים לי 3 שנים אחריות של יבואן רשמי (עד הבית וכו...). אבל בכלל המון אנשים אמרו לי שכבר עדיף לי להוסיף קצת כסף ולקנות LED. אם מדובר בכמה מאות בודדים בשביל איכות תמונה טובה יותר אין לי ב…
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
חיפשתי אבל אני לא מוצא. (זו מתנת יום ההולדת שלי לעצמי )
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום,בן דוד שלי מעוניין ברמקולים חדשים באיכות נורמלית,עכשיו אני לא יודע איזה בדיוק כרטיס קול יש לו על הלוח יש את המספרים האלה אני יודע 2.1 5.1 זה קשור?הרמקולים יתאימו לכל מערכת ? ועכשיו לשאלה השנייה - מה עדיף ה ATP3 או ה X-230 אני מאוד מתלבט ביניהם אחרי שראיתי שאנטולי מעדיף את ה X-230 על ה ATP3 תכננתי להמליץ לו על הATP3 מה עדיף יותר לדעתכם ? מישהו שמע את שתיהם ויכול לומר למי יש צליל יותר טוב ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=7840 הוא עולה פה 364 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1849&products_id=786 עולה 415 ש"ח , אני רואה שכתוב פה תומך בכרטיס קול 2.1 ואם יש לו כרטיס קול 5.1 ? תסדרו אותי …
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי , יש לי די וי די של Prosound dvd9000ps (בלי הערות בבקשה :\ ) בכל מקרה , לפני כמה שבועות שחקתי עם התפריט שלו , שיניתי משהו שקשור לתמונה , ומאז התמונה קופצת ומשתגעת בלי הפסקה! אני מפעיל את הדי וי די , כדי לחזור לתפריט לשנות את זה , אבל התפריט קופץ , ומטושטש , ואין סיכוי להצליח לקרוא מה כתוב שם.. ניסיתי סתם לנחש דברים , ולשנות שם דברים מבלי לקרוא במשך שעות שלמות , אבל יש יותר מידי אופציות שם.. אין לי סיכוי. יש מישהו שיכול לעזור לי? אולי דרך לאפס את ההגדרותש לו? (ניסיתי לנתק אותו מהחשמל למשך כמה ימים ולא עזר , ואין כפתור מאחורה או משהו) נ.ב - התקשרתי למקום שקניתי את זה ממנו , וכל הזמן הטלפון תפוס , ואני פשוט לא מצליח לתפוס אותם... אני חייב דרך אחרת. תודה
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי חיפוש פה בפורום, וגם בזאפ ולא יכולתי להחליט על מה יותר טוב.... אז רציתי לשאול פה, איזה רמקולים טובים למחשב אני יכול לקנות עד מחיר של 350-400 שקל?! אני באמת צריך משו טוב במחירים האלה כי אני כל הזמן שומע מוסיקה במחשב... מישו יכול לעזור לי?! תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אז מה?!- ...דוגרי...אני מחפש רמקולים 2.1 טובים באיכות, בבאס; למוזיקה, סרטים ומשחקים. אני מחפש רמקולים שהתמורה\איכות\מחיר הם הכי טובים...מוכן לשלם עד משו כמו 900~400 (200$ מקס')....אבל כמה שפחות יותר טוב ;D... אני רוצה להנות מהרמקולים ושלא יעלו יותר מדי עקב זאת, ושיספקו אותי. נוסף על כך, אני מחפש רמקולים עם יציאה אופטית (בגדר מומלץ מאוד אבל לא חובה) , ועדיף עם חיבור לאוזניות.. יתר על כן, יש לי אופציה לקנות בדיוטיפרי את הרמקולים במחיר הנ"ל?(כי אחי טס מחר ואני צריך להחליט האם לקנות משם או מבארץ...אני לא מעוניין בקנייה מחו"ל-בלי אחריות): http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=232 יש הצעות? …
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-