אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי סט 4 רמקולים,סנטר וסאב (YAMAHA) מחוברים לרסיבר של אותה חברה דגם V361. חיברתי אותו לממיר עם כבל RCA משני הצדדים. ברסיבר זה מחובר ל-DTV\CBL ובממיר ליציאת האודיו ואני שומע רק בשני הרמקולים הקדמיים שלי ולא באחוריים זה אמור להיות ככה? בהגדרות של הרסיבר בדקתי והכל תקין וגם כששומעים מהמחשב שומעים בכל רמקול. בנוסף, עכשיו בדקתי וגם בDVD שלי לא שומעים עלום חיברתי אותו עם כבל אופטי ממנו לרסיבר. שאר החיבורים שלו לטלוזיה הם RCA אבל לקומפוננט. תודה רבה על הייעוץ. נ.ב : יש איזשהן הגדרות שעלי לקבוע ברסיבר או במקום אחר על מנת להפוך את השמיעה לאידיאלית ?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים... עם מסך של לפחות 7 אינץ' (העיקר שיהיה אפשר לצפות בצורה נורמלית) שיקרא את כל הפומטים ובמיוחד DIVX..... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות איכותיות עם צליל נקי ובאס איכותי. מיני או In-Ear. עדיף In-Ear בגלל שאני רוצה להשים את האוזניות גם בקסדה כדי לשמוע באמצע הנסיעה. אבל אם זה בא על חשבון האיכות אז עדיף שלא. אפשרות לחרוג מהתקציב במעט אם זה באמת שווה את זה. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החדר די מואר, אני מעוניין לקנות טלויזיה 32 אינץ, בשביל ה- XBOX ולשימוש רגיל כמובן חיבור HDMI, ו-USB יהיה נחמד. מעדיף FULL HD ומתלבט ביו LED ל-LCD. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות בתקציב של 120 ש"ח. עדיפות ל-IN EAR. השימוש הוא 100% מוזיקה. בלי חריגה. צריך את האיכות הכי טובה שאפשר (שיתאים למוזיקת בלאק\דת' מטאל...הרבה תופים, גיטרות וכדו'). תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הנה הבעיה שלי- יש לי XBOX360, ומתאם למסך המחשב: http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productID=488 יציאה אופטית, ל5.1 . יש לי רמקולים למחשב, כלומר 3 חיבורים- ירוק-שחור-כתום. השאלה- יש אפשרות להוציא את הסאונד של האקסבוקס עם הרמקולים האלה? יש מתאם אולי?
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לרמקולים או לכרטיס קול אבל כשאני שומע מוזיקה אז יש מידי פעם "פיקים" כאלה לא יודע איך להסביר את הסאונד.. כמו סאונד כזה שמחברים את הרמקולים, כאלה יש לי באמצע השיר.. ניסיתי את הרמקולים הקודמים שלי אבל האיכות כל כך שונה אני לא יכול לשמוע בכלל אם יש "פיקים" האם מישהו נתקל בבעיה הזאת? האם רוב הסיכוים שזה הרמקולים או הכרטיס קול? יש לי כרטיס קול OB.
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מתלבט לקנות מסך LG ב3075 עם שנתיים אחריות מלאות מדגם PQ10 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=754517 לבין מסך LCD שהתפרסם במכרז של עיתון ממון של חברת מץ LC42TL גם כן גודל 42 אינץ ב-2890 עם 3 שנים אחריות מלאות http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=678233
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש איזו דרך להפוך אותו ל "דיסק און קי"? אני מתכוון לעשות לו משהוא שיהיה קבוע ולא כול הזמן תתריק הזה של "לחיצה על הכפתור ואז ניתוק וחיבור מהיר של ה USB.", אלא משהוא כמו התקנת תוספת.... ואם לא, אז יש איזו אפשרות בעזרת תוכנה מיוחדת להעביר למכשיר ל- Browse פשוט סתם קבצים כמו RAR\JPG וכו'...?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין במפצל שמע עבור מחשב - כדי לחבר אותו לאוזניות ולרמקולים בעת ובעונה אחת. (כדי לא לנתק ולחבר את הכבלים כל פעם שאני עובר ביניהם) קניתי מפצל שמע פשוט ב-10 שקלים, וראיתי שהוא יוצר לי בעיות מגעים, וכל פעם שהוא זז טיפה, באחת או שתי היציאות הסאונד נחלש מאד. יש פתרונות יותר אמינים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. ממתי משתמשים במגבר לאוזניות??? JESUS CHRIST , מה זה בדיוק עושה/מוסיף? 2. מה זה SINERHINER/סינתסייזר ? וסליחה על העיוות של המילה 3. האם כל האנשים ששומעים מוזיקה הם MUST אודיופילים? או שפשוט כולם יכולים להנות ממוזיקה יותר טובה? כאילו האם כל הציוד היקר הזה יורגש גם על ידי אנשים שאינם אודיופילים? .4 האם גולשי הפורום הזה בעיקר הם אודיופילים? 5. איך מאבחנים את האודיופיליות? 6. כרטיס הקול , בשביל מה הוא? הרי כבר יש כרטיס קול במחשב... הוא לא מספיק ? הרי יש בו כניסות של HD AUIDO... פירוט בבקשה סליחה על החפירה ותודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה במערכות רמקולים למחשב אין כניסה אופטית TOSLINK? זה נחשב איכותי יותר? כי יש לי בכרטיס הקול יציאה כזאת וזה מרגיז שאין לי לאן לחבר
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת מה הדעה הכללית לגביי הכרטיס קול המובנה שיש לי. קחו בחשבון שהוא עובד עם ATP3. וכן, אין לי מושג בתחום הזה.
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
במקום לכתוב שהכרטיס קול במאפיינים הוא SoundBlaster Audigy 2 Platinum או Audigy2 הוא מזהה אותו כSB Audigy Audio [C000] וזה נורא מרגיז אפילו הsisoftsandra אומרת שהכרטיס קול הראשי שזה Audigy2 Platinum שמזוהה כמו שאמרתי מסוגל למקסימום של 16bit/48Khz וזה לא נכון...הכרטיס מסוגל ל24/192 והכרטיס מקורי מהקופסה אני התקנתי אותו בעצמי כתוב עליו Audigy2 והכל ויש את הפאנל... העם ככה המחשב צריך לזהות את הכרטיס?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר YESMAX בעל דיסק של 160GB, ראיתי במכשיר כניסת USB, האם אפשר לחבר לשם הארדיסק נייד איכשהוא ולהקליט עליו? אם כן איך? אם לא, האם ניתן לקחת את ההארדיסק המקורי של המכשיר, לחבר אותו למחשב ולהעתיקו בעזרת ACRONIS לדיסק אחר יותר גדול כמובן ובכך אני אקבל עוד מקום להקלטה? האם הדבר אפשרי? תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין אותו על המחשב (מערכת הפעלה 98). כנראה הדרייבר שקיבלתי דפוק. אין לי כוח לחכות שהם ישלחו לי שוב בעוד שבוע. מישהו נתקל בקשיים בווינדוס 98 ? עם נגן זה ? מישהו יכול לשלוח לי את ה SETUP ? ofer214@walla.co.il תודה.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות למטרה הבאה: במחשב שלי יש tuner איכותי והממיר של yes מחובר אליו. אני רואה הרבה טלוויזיה ושומע די הרבה מוזיקה (mp3- גם קלאסית וגם מוזיקה ישראלית רגילה). עד היום השתמשתי באוזניות RF פשוטות שגם היו לא נוחות וגם מאוד לא איכותיות (אוזניות שעולות 150 ש"ח...). חשבתי לשנות כיוון ולרדת מהאלחוט (כי אין משהו איכותי שהוא לא יקר מאוד ... אלא אם כן מישהו ימליץ על IF240RK Sony ) וללכת על Grado SR-60. בהחלטה על SR-60 התחשבתי בגורמים הבאים: - מאחר שהאוזניות יתחברו למחשב אני חייב אוזניות עם כבל ארוך, וכאן אורך הכבל מספק: 2.5 מטר - איכות סאונד גבוהה - אני לא אוהב אוזיות כפתור או (יותר גרוע מבחינתי) אלו שנכנסות לתעלת האוזן - הראש שלי גדול יחסית וחשובה …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 שהלכה ביחד עם DVD של PIONEER . לכל רמקול יש חיבור בנפרד, הם מתחברים ל-DVD עצמו. 1) האם קיימת דרך לחבר אותם ל טלויזיה עם יציאה אופטית? 2) אולי סוג של CONVERTER שקיים בשוק? 3) אם קיים דבר כזה, איפה אפשר לקנות אותו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
תקשיבו הזמנתי h320 ופתאום ראיתי את ה גימיני הוא הווינדוס מזהה אותי ישר כמו הארד דיסק אפשר לגרור שירים? ומה יותר גדול משניהם בבקשה אחים שלי עזרה דחוף הזמנתי היום המכשיר צריך להגיע מחר אני מתלבט בין שתיהם ומה אתם חושבים שיותר טוב ומה עדיף
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
קודם כל שנה טובה לכולם...! אז ככה,יש לי ALTEC LANSING ATP 3,אחלה רמקולים תמורת המחיר הזול.יש לי אותם בערך שנה כבר...תיפקדו מצויין עד לפני חודש בערך.קיצר אני לא הרבה בבית אני חייל קרבי ובאחת הפעמים שחזרתי לפני כמה שבועות שמעתי מוזיקה והיו חירחורים בסאונד מין הפסקות קטנות שנשמעות מכניות כאלה קשה להסביר.לאחר מכן עם הזמן זה המשיך להפסקות של ממש לכמה שניות וחזרה.במיוחד כאשר הסאונד חזק,למשל שיחקתי במשחק יריות ובקטע עמוס של סאונד ופיצוצים הסאונד פשוט הפסיק וקרס או שהחירורים היו כאלה חזקים שפשוט לא היה אפשר לשמוע כלום.לא מזמן הרמקולים פשוט שווקו חיים ולא היה צליל במשך כמה שעות..חזרתי לצבא ל21 ושחזרתי הביתה תיכננתי לקנות רמקולים חדשים חשבתי שהרמקולים גמרו תקריירה,אבל הופתעתי לגלות…
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
אני מחפש נגן דיסקים שיכול לנגן דיסקים עם MP3 לרכב. לא רוצה דיסקמן אלא רדיו דיסק לרכב. בדקתי את ההצעות באתרי המכירות הפומביות אבל כל הזולים הם מתוצרת חברות שלא ממש קיימות (לפחות לפי חיפוש ב-GOOGLE). אני לא רוצה להשתולל במחיר ככה שמערכות באלפי שקלים לא באות בחשבון. מה שכן אם יש למישהו המלצה על דגם שאפשר להשיג במחיר טוב בארץ (או בחו"ל) אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי לדעת מה הם כרטיסי Full Duplex והאם הכרטיס קול שלי (של nForce2, מובנה על לוח האם שלי, עם Soundstorm) הוא כרטיס כזה? אני שואל כי אני זוכר שרציתי פעם לערוך עם המחשב הנוכחי (הישן) שלי מוסיקה ולעבוד עם כמה ערוצים, ואז התוכנה הודיעה שהכרטיס לא תומך בכך היות והוא אינו Full Duplex אז אני מקווה עכשיו שבמחשב החדש שלי, הכרטיס החדש הוא כן Full Duplex.... תודה מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי את מצלמת הוידאו הבאה : http://panasonic.net/avc/camcorder/hd/h ... tions.html אני מחפשלרכוש נגן שבאמצעותו אוכל לראות את הסרטונים שצילמתי. האם חייב לקנות נגן בלו ריי או שניתן גם לירכוש DVD שתומך ב-MPEG4 עם יציאת HDMI? ואם אפשר אשמח לקבל גם המלצה למכשירים ספציפיים. תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי מחשב כולל כרטיס TV PVR150MCE מערכת הפעלה ויסטה כולל מדיה סנטר מכשיר טלויזיה CRT ממיר של חברת YES מערכת הגברה של סוני השאלה ,איך אני מחבר את כל הבלאגן הזה למשהו מועיל תמיר
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-