עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by soulriver,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מערכת 5.1 למחשב שלי התקציב הוא עד 600 שקלים, אני חושב לקנות את המערכות הבאות: Logitech X530 או Creative 5.1 Inspire T6200 אבל השאלה היא מה יותר טוב? אני צורך מערכת טובה במיוחד לסרטים אבל שתהיה טובה גם למוזיקה. אתם אולי מכירים חנויות בחיפה שיש להם את המוצרים בתצוגה שאני יוכל לשמוע אותם? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  2. שלום יש לי מזה זמן מה, בעצם, יש לי כבר המון המון זמן, המון את הרמקולים ATP3, הופתעתי לגלות פה: http://hwzone.co.il/reviews/sound//s2vsx13 שזה אחד הרמקולים הטובים שיש ל 2.1 בטווח המחיר הזה מהוותיקים, באמת שלא חשבתי כך ולאחרונה רציתי להחליף רמקולים, עכשיו אני שואל את עצמי אם כדי לי לקנות מערכת 2.1 חדשה אם יש לי בעצם רמקולים כל כך טובים כמו שכתבו בסיקור שם או שכדי לי לעבור למשהו כמו 5.1 או משהו כזה. עכשיו יש לי שאלה אם זה 5.1, איך מעבירים חוטים בכל החדר והאם אני יכול לשמוע במצב כזה משהו שקט, אתם יודעים כשיש לידי 2 רמקולים אני יכול לשמוע על שקט שלא שומעים כלום מחוץ לחדר, כשזה 5 זה נשמע לי בלתי אפשרי לשמוע על שקט יחסית.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by xytkhi,

היי כמה שאלות ברשותכם : יש לי מחשב ואין לי כבלים בבית או ממיר / טלוויזיה וכו' האם ניתן לרכוש כרטיס טלוויזיה ולחבר אותו לאנטנה ביתית שנמצאת בתוך הבית ? כזאת שקולטת ערוץ 1 או 2 בלבד ? איזה כרטיס TV שווה לרכוש אם התקציב לכך הוא עד 200 ש"ח ? המערכת שלי היא WIN7 . תודה.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  4. היי, אני מעוניין לקנות אוזניות שהשימוש העיקרי שלהן יהיה במחשב, ושימוש נוסף שארצה לעשות בהם יהיה עם הטלפון הסלולרי שלי. התקציב שלי כרגע הוא בסביבות ה-400 ש"ח. מה שחשוב לי באוזניות זה כמובן הסאונד, אך גם מאוד חשוב לי העניין של הנוחות, גם באוזניים וגם בראש (אה, שכחתי להגיד שאני לא מעוניין באוזניות IN EAR או כפתור). אני שוקל לקנות את AKG K518, אני יודע שהסאונד שלהן מצויין, אך שמעתי שהן טיפה לוחצות וזה גורם לי לחשוש לקנות אותן. אפשרות נוספת לקנייה הוא Sennheiser HD205, שגם שם אני יודע שהסאונד מעולה ושהן יותר נוחות על הראש. דבר נוסף שיכול להיות יתרון עבורי באוזניות (אך לא חובה) הוא שיהיו כפתורים בכבל להחלשה\הגברת הסאונד או העברת שירים בסלולרי. אשמח לשמוע דעות בנוגע לאוזניות שרש…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by Peri228,

שלום לכולם! לאחרונה התחלתי להתעניין באפשרות של הזרמת אודיו בדירה, ונתקלתי בכמה וכמה מוצרים שלצערי כולם מכוונים לשוק High End יוקרתי במיוחד. אני מחפש אפשרות של הזרמת אודיו זולה יותר, ואשמח לעזרתכם. הדרישות שלי הן אפשרות הזרמה ממספר מקורות, למספר יציאות שונות. כלומר אפשרות לבחור מוזיקה שנמצאת בטלפון, לפטופ או בכל מקום אחר שמחובר לרשת (יש לי שרת מוזיקה עם כמה מאות אלבומים מגובים למשלם). מבחינת יציאות - אני מעוניין לחבר רמקולים בשלושה חדרים בבית, ורוצה להיות מסוגל לשדר את אותה מוזיקה בכל החדרים, או לחלופין לבחור מוזיקה שונה בכל חדר. השליטה צריכה להיות נוחה דרך סמארטפון או מחשב, אין צורך בשלט אחר. הדרך הכי זולה שמצאתי לעשות את זה היא באמצעות שימוש ב Apple Airport Express שעולה…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by ttwow,

אני אסביר בדיוק מה חיברתי: מהGEFORCE 4 יש יציאה של S-VIDEO שאותה חיברתי לVIDEO/AUDIO IN בווידאו שלי(ע"י כבל שבצד אחד שלו הוא S-VIDEO ומחובר לGEFORCE4 וצד שני 2 חוטים(אחד אדום ואחד שחור)כנראה קוראים להם RCL שמחוברים לוידאו) עכשיו הוידאו מחובר לכרטיס טלויזיה "FLY VIDEO" כאשר כבל צהוב ואדום שיוצא מה"VIDEO/AUDIO OUT" בווידאו שלי ומחובר בצד השני לכרטיס טלויזיה כעת שאני פותח את כרטיס הטלויזיה רואים קלטות בוידאו עם תמונה וסאונד ברור אבל כשאני רואה את המחשב בכרטיס טלויזיה(דרך הGEFORCE) רואים רק תמונה ללא סאונד! מדוע?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by eranmor,

חבר שלי קנה אותו ב2400 שח. שווה את המחיר? ראיתי אותו באינטרנט ב350דולר... בכל מקרה, איך הוא בתור מגבר? איכותי וטוב כמו השם של ימהה או שהשם זה הדבר היחיד שמשלמים עליו??

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by cohenkobi1,

היי חיברה יש ל בעיה, חיברתי את המערכת סטריאו שלי למחשב, קניתי כבר מתאים והכל, אבל במשחקים וזהת אני לא שומע את הצד השמאלי.... ניסיתי לשחק עם זה בbalance אבל זה לא עוזר, ומה שיותר מוזר זה זה שכשאני מזיז את ה"באלאנס" לצד ימין אני שומע בשני הרמקולים, וכשאני מזיז את הבאלאנס לצד שמאל אני לא שומע בכלל.... בגלל זה אני יודע שזה לא קשור למערכת. מי שיכול לפתור לי את הבעיה, אני יודה לו מאוד!! בתודה מראש, קובי.

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  9. והאם גם לו יש/תיהיה תמיכה בעיברית?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by D-M-X,

1.מה עדיף לקנות מבין הנגנים הניידים האלה? 2.מה היתרונות של הav340 על הav440? 3.האם גם לAV340 אפשר להעתיק תמונות ישירות ממצלמה דיגיטלית (לא זאת שמתחברת למכשיר אלא אחרת)? 4.מישהו יודע מה המחירים שלהם? 5.מה יותר איכותי archos או iriver?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by Thug Love,

שלום יש לי רמקולים מובנים על המסך ואני רוצה גם לעשות aux מהמערכת אני יכול או שאני צריך לבחור אחד למה יש לי שלוש יציאות רמקולים מקרופון ועוד אחד נראה לי הוא עושה תמחשב aux לא יודע מה זה

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by scylla,

אני די נעול על ה4121... אני יודע שהוא מעולה. אבל הציעו לי גם את הI-Trique של קריאטיב... רציתי לשאול איך הוא ביחס ל4121? ומה ההבדל בין ה3300 והL3500 שמצדיק הבדל של 250-300 ש"ח? יש לציין שבאס מאוד חשוב לי... אני שומע בעיקר ראפ \ היפ הופ וקלאב וכו' למיניהם... אני אודה אם מישהו יתן לי חוות דעת על הסט הזה של קריאטיב! עריכה: עכשיו ראיתי שקיימים דגמים גם 3350 ו3450 יש הבדל או שזה רק הצבע או משהו?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by Yonatan-A,

I can't write hebrew for some reason. Try to help me anyway I need you guys to help me picking a good Video-DVD Combined Device. No actual preferation on the producing company. I'd like you to give me, if possible, a list of 3-5 devices, with different prices, and to tell me what are the adventages and the disadventages for each device, and what you think is the best and why. HUGE thanks for your effort. write the answers in hebrew of course One small correction: I need to know if this device: DIVX8816W by LG (http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1309&CategoryID=91&Page=1), is any good, because i'm buying it in the Duty Free

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by dr_drek,

קניתי נגן MP3 gmini 400 והורדתי את התוכנה PocketDivXEncoder כדי לקודד סרטים לנגן. יש לי סרט ותרגום בעברית עם אותו השם. הוא שואל אותי אם אני רוצה להוסיף את התרגום והסכמתי. אחרי הקידוד אני רואה שהכתוביות בעברית יצאו בג'יבריש, כלומר לא עובדות. נסיתי לשנות גופן בתוכנת לעריכת כתוביות, אפילו לשנות לפורמט אחר ושום דבר אחר לא עזר. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  15. שלום חבר'ה אח שלי מחפש אוזניות טובות למשחקים (בעיקר CS), הוא רוצה אוזניות עם איכות טובה מאוד שיהיו אטומות מרעשים חיצוניים ונוחות (שלא יכאב הראש וכו'). רצוי עם מיקרופון או מובנה או לא מובנה . כאמור התקציב הוא כ 400 שח . עריכה: הציעו לי על icemat ואני אישית לא מבין, אז מה דעתכם עליהם : http://www.tms.co.il/newshop/product_info.php?products_id=884 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by TheWave,

רציתי לדעת אם הנגנים הבאים: H320 והH10 יכולים להראות סרטים/סרטונים או שרק תמונות? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by ZeroLeveL,

שלום לכולם, דבר ראשון, תודה רבה על הביקורת של ה Audigy2, אחלה ביקורת!! (http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=audigyzs) ממליץ לכל מי שיש לו Audigy לקרא: http://www.3dss-forums.com/cgi-bin/wwwthreads/showflat.pl?Cat=&Board=Forum22&Number=100081 נראה כאילו החברה האלה יודעים על מה הם מדברים. אני לא קונה מחבשים בתדירות גבוהה, ופעם אחרונה שקניתי לא היה עדיין On-Board Sound כ default עם כל הלוחות. אני בתהליכים של קניית מחשב חדש, ומהמפרטים הראשונים שבניתי מייד הוספתי את הכרטיס קול העכשוי של Creative, בתמימות. (לוח מבוסס nForce4) לאחר שהתיעצתי עם חברים, הם אמרו לי: "על מה אתה מדבר, יש לך 8.1 ערוצים על הלוח, איכות הכי טובה, יציאות דיגיטליות, אתה זורק כסף!" אמר…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  18. לא יודע ????? מה לקנות???? מעדיף ווקום IN EAR

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  19. 1000 ש"ח DENON AVR-1802 1000 ש"ח ONKYO 304 1500 ש"ח HARMAN KARDON 1550 1500 ש"ח Pioneer VSX-D812-S 1000 ש"ח DENON 1306 1500 ש"ח HARMAN KARDON AVR4000 1500 ש"ח onkyo TXsr 505 black לשימוש קולנוע ביתי 5.1 90%, 10% מוזיקה יותר לכיוון ה1000 אבל אם שווה את ההפרש אני מוכן להשקיע 1500 אם תוכלו להגיד לי מה עדיף ומה היתרונות אני יודה לכם מאוד!

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  20. שלום קניתי לא מזמן לפטופ ורציתי לחבר אותו לטלויזיה(רגילה 21 אינץ') האפשרות היחידה היא בעזרת VGA אז קניתי כבל VGA צד אחד וצד שני יציאה של RSA(כחול/ירוק/אדום) למיטב ידיעתי מתשתמים בכחול חיברתי לטלויזיה עולה התמונה בערך..אבל רואים בשחור לבן והתמונה ממש קופצת בצורה שאי אפשר בכלל לתפעל ככה איך אני פותר את זה? חשבתי אולי להגדיר על PAL ואז אולי יסדר את הבעיה אבל לא מצאתי איפה אני מגדיר את זה(כ.מסך 9600GTM) תודה רבה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by SendaRider,

חבר שלי מחפש בימים אלו לקנות רמקולים 5.1 ערוצים במחיר של 700 ש''ח, וזה למוזיקה לסרטים ולמשחקים בקיצור להכל... ואני מדגיש רק 5.1 תודה מראש ;]

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  22. אם אפשר המלצה למשהו טוב בתקציב של עד 500 שקל אני ישמח

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  23. תודה מראש... אני מניח ש VS2421 מהווה אופציה אשמח להמלצות ולהצעות לגבי רמקולים נוספים כמובן..

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  24. Started by TscR,

שלום לכולם יש לי את המערכת Z-5500 ורציתי לדעת כמה דברים. שומעים ממש מעולה והכל. אבל מידי פעם יש שירים שפשוט חסרים הצלילים הגבוהים. אם משחקים עם האקולייזר ומעלים את הטראבל שומעים יותר טוב. האם יש פתרון יותר טוב מהטראבל? ועוד שאלה. אפשר אולי כזה צלילים גבוהים או משהו לבדוק? [כמו שיש בדיקה לסאב וכו'] תודה מראש

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by FunkyMonk,

היי אני מתכנן בקרוב לקנות LCD, והייתי ממש רוצה להיות מסוגל לחבר אותה למחשב ולראות באיכות טובה.. רק שיש לי בעיה אחת - אין לי יציאת HDMI בכרטיס מסך שלי. יש לי יציאת DVI אחת, והיא כבר תפוסה ע"י המסך שלי.. יש לי יציאת VGA ועוד יציאה שאני די בטוח שהיא S-VIDEO אבל אני לא יכול לראות בוודאות (אני רק רואה שהיא קטנה ועגולה חח). כיוון שאני יודע שVGA הוא אנאלוגי וHDMI הוא דיגיטלי, אני גם יודע שזו בעיה להמיר בינהם, ושממירים בין היציאות די יקרים. האם ניתן להשתמש בצורה כלשהי בS-VIDEO? אולי יש איזה מפצל ליציאת DVI (שאליה אוכל לחבר DVI to HDMI) או משהו? בקיצור, איך אני יכול לחבר את הטלוויזיה שלי באיכות טובה? (יש לציין שאני לא צריך FHD, אלא 720)

• 3 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.