עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. השאלה בכותרת... מה יותר שווה לי לקנות סט רמקולים טוב למחשב או לחבר את המערכת סטיראו החדשה שלי למחשב (SONY-CMT NE5)? ביקרות על המערכת: http://www.reviewcentre.com/info-74298.html תודה לעוזרים נ"ב אם שווה לקנות סט רמקולים חדש-תמליצו על אחד כזה עד 500-700 ש"ח...

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  2. היי אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש ואני לא יודע אם שווה לי לקנות לוח אם עם הSound Storm או להשקיע על הAudigy 2? אין לי צורך בלוח אם אבל עדיין ישארו לי 100 שקל בכיס אם אני אלך על הNf7-Sl השאלה היא אם שווה לי אני בנתיים אשתמש בכרטיס קול לשמוע באוזניות עד שחודש הבא אני מתכוון להזמין 5.1. יהיה הרבה הבדל באיכות Sound בין הAudigy 2 לSound Storm שממש שווה לקנות את הAudigy 2. תודה

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם, עד היום הייתי עם כרטיס Audigy SE ו- WinVista וכרטיס מסך GeForce4 440MX והכל עבד מצויין. לפני מספר שבועות רכשתי כרטיס מסך חדש GeForce 7600GS (AGP). בכל מקרה מהרגע שיש לי את הכרטיס הזה אני שומע קיטועים בסאונד למרות שכ. המסך לא זה שמעבד לי אותו. ניסיתי הרבה שירים, הרבה תוכנות (Winamp, MP , MV2 ועוד) ואפילו במשחקים יש קיטועים בסאונד, לא בתמונה. כשאני נכנס ל-TaskManager רואים בגרף שה- CPU מתקרב ל-100% וברגע שאני עוצר את השיר ישר הוא צונח. את ה- Aero ביטלתי ואין שינוי, הקטנתי רזולוציה ואין שינוי. מה עוד יכול להיות ? תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  4. מה ההבדל אתם יכולים להסביר לי .. נראה אולי אני יקנה אותו אם תמליצו לי ...

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

מה יש בG51 שאין באחרים(לאו דווקא ששווה את המחיר הכפול...)

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום אני יודע שהיה כבר כזה תארד והוא הצליח לא רע והרבה מאוד אנשים התחדשו מאז אז תפרסמו את הדברים שלכם שקשורים לאוודיו ולא ידעתי איזה כותרת להשים אז כתבתי את מה שהיה בפעם שעברה

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  7. שלום וברוכים לת'רד ה"מה יש לכם" של פורום אודיו וקולנוע ביתי בת'רד זה תציינו (או תתנו לינק למוצר באתר החברה) אילו מוצרים מתחום האודיו והקולנוע יש לכם. מגניב?כן אם תוכלו גם לתת פירוט או ביקורת קטנה על המוצר זה יהיה אחלה בחלה. טוב אני חושב שכתבתי כל מה שצריך אז אני אתחיל: -יש לי אוזניות סטריאופוניות של VIVANCO מדגם sr-620 (הייתי נותן לינק לאתר אבל הכל כתוב בצ'כית או רוסית), לפי דעתי הלא מקצועית הן בעלות איכות חומרית מצוינת חוץ מהבד הפנימי שנוהג לתקלף. הסאונד מדהים לפחות לטעמי עם שילוב טוב של buss, אפילו בהגברה גבוהה. חוץ מזה הם כיפיות, עם כבל ארוך (3 מטר~), ונוחות לזמן רב (למשל שהייה במטוס ל16 שעות). נ.ב: שכחתי לציין שהן אוזניות צדפה, כלומר מתלבשות על כל האוזן. ולא…

• 133 תגובות
    • 16.7k צפיות
  8. שלום רב, אני מתלבט בין רכישת סטרימר "פופקורן" לבין htpc עם כרטיס קול esi-julia והוא יהיה מחובר לפלאזמה ולזוג רמקולים (לא סראונד) בסלון לצפיה בסרטים ולהאזנה למוזיקה. אני מודע ליתרונות של הסטרימר אבל גם רוצה להוציא איכות קול מירבית בעיקר למוזיקה. מה עדיף לי לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by bad-sector,

קניתי רמקולים שווים חבל"ז (LOGITECH Z-640), אני מרוצה חבל על הזמן, אני עם כרטיס קול O/B שתומך ב 5.1 ערוצים... יש לי הזדמנות לקנות מהחיפאים ב 150 ש"ח SB LIVE 5.1, כי חבר שלי הולך לשם - אז אני חוסך את עלויות המשלוח.... האם זה שווה את ההשקעה? או שאין טעם? מה יתן לי הכרטיס שאני לא שומע עכשיו?

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  10. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490802 הן יותר טובות מהPMX-200? אני כעקרון מחפש עוד זוג אוזניות בנוסף לAKG K26P אבל אני אקנה אותן בחו"K עוד שבוע אני טס... את הדגם הזה אני יכול להשיג בכ50 דולר Sennheiser OMX90 תאכלס הן שוות אולי עדיף זוג של פורטה פרו ב45 דולר? או PMX-200 ב60 דולר? *חשוב לציין שזה יהיה נוח לריצה

11. Started by gaziter,

תודה רבה לעוזרים!!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Ski Farm,

שלום לכולם אני יודע ששאלות כאילו כבר נשאלו בעבר אך אני עדיין מבולבל מאוד !!! אני נמצא בדילמה מבחינתי ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי לכיוון הנכון ! אני הייתי באופיס דיפו וראיתי את הSANDISK SANSA E250 ( גודלו 2GBYTE) שמעתי בו רדיו, שירים , התנסיתי במקשים ובגלגלת, ראיתי סרטים ותמונות ולדעתי מדובר בנגן טוב מאוד עם סוללה של לערך 20 שעות נגינה !!ושיש לו אפשרות הרחבה !! - הוא גם לא בנוי על בסיס HARD DISK כך שיש פחות סיכויים לנזקים ותקלות עקב שימוש בו בטיולי אופניים , ריצה, וכ"ו !!!- מחירו כ 1000 ש"ח ראיתי שם גם את ה I RIVER H10 6GBYTE אשר לא יכולתי לבדוק אותו כמו שעשיתי ל SANSA E250 אולם קיבלתי חוות דעת שהוא טוב מאוד ושאיכות הסאונד שלו עולה על זה של ה SANSA E250 , ושהו…

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  13. שלום, רציתי לדעת מה כדאי בשביל לנגן סרטי DIVX (לא HD) בטלויזיה, נגן DVD בעל יכולת ניגון של קבצים מהסוג הזה, או מחשב HTPC? יש לי נגן DVD שלכאורה אמור לנגן סרטים בפורמט הזה, אבל במציאות הוא מדלג על פריימים כמו מטורף, כך שעולה השאלה האם יש נגנים שיכולים באמת לנגן DIVX כמו שצריך. מבחינת מחיר/תקציב, מכיוון שכרגע אין לי צורך ב HD או משהו מיוחד, אז העדיפות היא פשוט "הכי זול שינגן כמו שצריך". ועוד נקודה: האם יש נגנים עם הגמישות של HTPC מבחינת יכולת של הוספת קודקים עתידיים, ניגון כתוביות וכו'? תודה א"ב

14. לאחרונה אני שוקל לקנות Xtreamer + HD External. ואז עלה במוחי מחשבה, האם במחיר הזה אצליח לבנות מחשב HTPC? ראשית מבעלי הניסיון, מה כדאי? אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות על כל אחד. Xtremaer עולה בסביבות ה- 790 ש"ח. HD External - עולה בסביבות ה- 500 ש"ח. סה"כ 1290 ש"ח. כמה יעלה מחשב HTPC למשתמש ביתי ממוצע. להריץ סרטי HD 1080p, מוזיקה, גלישה באינטרנט ב- LCD, צפייה בסרטונים Youtube וכו'. איך ה- HTPC מתחבר לטלויזיה? הוא מקבל AV משלו (כמו שיש לממיר ולDVD?)? האם אפשר להקליט ב- HTPC תוכניות שמשודרות בממיר? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום יש את האייפוד MINI ו אייפוד רגיל ו אייפוד נאנו ועוד ..... מה הכי כדי לקנות מהם ??

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Aner,

פשוט תמיד קורה או שהאיזור ליד המחבר נדפק או שאחת האוזניות מפסיקים לשמוע בה, בד"כ מגעים שקרובים אליה שנקרעים

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  17. Started by CrackPot,

אני מחפש כרטיס קול למחשב שלי, וכבר החלטתי על מה אני הולך. כשעוד חיפשתי דגמים, חשבתי שאני אמצא רק דברים פשוטים (יחסית), כמו Audigy 2 וכאלו. גם המחיר של הכרטיסים האלו סביר, משהו כמו 500-600 ש''ח. אבל - גם מצאתי כרטיסים כמו AudioTrack Maya ו- M-Audio, שעל הדף הם לא נראים שונים בכלל, אמנם המחיר שלהם מגיע ל- 3000 ש''ח לפעמים! אז אני שואל - למה הכרטיסים הללו כל כך יקרים, וכדאי לשלם את תוספת הכסף בשבילם?

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  18. Started by StrikeEagle,

הרמקולים התחילו לזייף ולהיות חלשים אחרי שהחלפתי רסיבר. היה לי כזה: http://www.backoffice.be/prod_uk/JVC/rx-5022r_jvc_rx-5022r_av_receiver_5.1_channel_silver.asp עם רמקולים magnum HTS-700 כאלה חומים :https://www.google.co.il/search?safe=off&es_sm=122&bav=on.2,or.&bvm=bv.77161500,d.d2s&biw=1920&bih=955&um=1&ie=UTF-8&hl=iw&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&authuser=0&ei=Lfo4VO3uCoXzaseugMgC&q=Magnum%20HTS-700/DV-811/AV-1050#um=1&safe=off&hl=iw&authuser=0&tbm=isch&q=Magnum+HTS-700+speaker&facrc=_&imgdii=_&imgrc=KBMPeWsyESlccM%253A%3B4MyK0al3dqK0yM%3Bhttps%253A%252F%252Fwww.sbitany.com%252…

• 25 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. Started by zuzu89,

היי, לפי מה שהבנתי הIRIVER יותר טוב מהIPOD . עכשיו אני ראיתי 2 דגמים של 20 גיגה . דגם ראשון H120 . דגם שני H320 עכשיו ראיתי שלא מוכרים יותר את הH120 באתר של IRIVER . והאם הH320 מגיע עם שלט או בלי ? אם הוא מגיע בלי שלט אז איפה אפשר לקנות את הH120 (חנות אמינה שלא עושה בעיות , חנות בארה"ב) אם הוא כן מגיע עם שלט אז איפה אפשר לקנות אותו ? תודה .

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  20. שלום. הכרטיס קול שלי כרגע הוא SB live 5.1. אני רוצה להחליף אותו במשהו קצת יותר איכותי. הכרטיס קול אמור לשמש בעיקר לשמיעת מוזיקה, וכן קצת לעריכת והקלטת סאונד. לסרטים בכלל לא, ולמשחקים ממש קצת - אין חשיבות גדולה. עכשיו, מבחינת תקציב, אני יכול לקנות את ה7.1. השאלה היא האם זה שווה את המחיר? לפי הנתונים היבשים יש לה 7.1 יתרונות. ויש לו גם תמיכה בASIO, שהבנתי שזה דיי חיוני לערכית אודיו. אז מה דעתכם, שווה להוסיף את העוד 200 שקל ולקחת את ה7.1 או שכדאי לחסוך?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  21. שלום רב, אני מתלבט בין Onkyo TXSR607 או 608 לבין Yamaha RX-V667. חשוב לי מאוד הסטראו והאם הרסיבר מתחמם או לא. כמו כן אני מעוניין להתחבר לשקועים עם רמקולים או AMR-250 של Paradiam או B&W סדרה 800 CWM800. רמקולים אלה הם שקועי קיר וחשוב לי מאוד זון 2 אשמח מאוד לתגובה מהירה ומקצועית. ת ו ד ה רבה[

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. סביבות 2500 שקל משהו כזה?... למשהוא יש המלצה למערכת אולי כדאי לייבא מחול?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  23. אוקיי אז ככה... אני מתעסק במוזיקה ויוצר כבר 3 שנים בעיקר טראנס ברמה די טובה אפשר להגיד אני צריך כרטיס קול חזק והנה הדגמים שאני מתלבט לגביהם ESI WaveTerminal 192 M ESI WaveTerminal 192 X ESI WaveTerminal 192 L M-Audio Audiophile 192 E-MU 1212 E-MU 0404 E-MU Proteus X כמו כן אם תוכלו להמליץ לי כרטיסי קול בערך באותה רמת מחיר סביב ה 1200 פלוס מינוס ועם 192KHZ/24BIT עם דרייברים טובים ועם עכבה נמוכה 0 MS ותמיכה ב ASIO2 GSIF EWDM וכאלה על מה אתם ממליצים? תודה מראש מצפה לתגובות ושאלות

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  24. שלום. אני מעוניין לדעת מה עדיף יותר , להזמין רמקולים מהארץ או מחו"ל? אני רוצה לשאול אתכם על איזה רמקולים אתם ממליצים? התקציב שלי הוא כ-3000 ש"ח , התקציב די גמיש. ואני מעוניין ברמקולים למטרת מוזיקה(סטריאו) כמו כן , אני צריך להכניס לתקציב גם מגבר(זה אפשרי בכלל בתקציב הזה?) נ.ב - בקרוב אני אסע לחנויות על מנת לשמוע דגמי רמקולים , בנתיים הייתי רוצה שתתנו לי כיוון לאיזה סוג רמקולים ללכת.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים